search
top

Iso kaluni ja Milka

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (173 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

Joskus minusta tuli ”viime hetken kyrpä”.

 

Naimisiin menevät naiset halusivat seksiä vielä kerran ennen alttaria, jonkun toisen miehen kanssa.

 

Minä tunnuin kelpaavan hyvin muutamankin kerran viimeisten vapaiden viikkojen ilostukseksi.

 

Mieleeni jäi siskoni ystävän Milkan häät. 20-vuotias sairaanhoitajaopiskelija asteli alttarille Jukan kanssa. Kahta päivää ennen, morsiustaikojen yönä (eli polttareissa) me kohtasimme kiihkeissä merkeissä. Olin itse silloin 22-vuotias.

 

Siskoni ja muutama muu ystävä olivat tehneet Milkalle morsiustaikoja läheisellä Hoikon tilalla. Illalla oli katsottu pellavia ja ruiskukkia. Tytöt nukkuivat aitassa.

 

Minua poltteli Milka. Olimme olleet aina hyvän päivän tuttuja. Katseissamme olin aina aistinut jotain muutakin lämpöä. Kun Milka kihlautui Jukan kanssa, koin pienen pistoksen, vaikka tiesin että minä olin eniten kiinnostunut Milkan hyvännäköisestä naisellisesta takapuolesta.

 

Ajoin Hoikon lähelle. Kuljeskelin pihalla iltayöstä, mikä oli silloin ihan tavallista. Kukaan ei pitänyt mitenkään outona, että naapuri saattoi käväistä vain vilkaisemassa tiluksia. Vanhemmat olivat jo nukkumassa.

 

Milka kulki nurmikolla paljain varpain. Vaaleat ohuet hiukset olivat palmikolla. Yllään hänellä oli vaaleanruskea paita ja yöhousut.
– Matti, mitäs sinä täällä, hän sanoi nähdessään minut, aivan kuin ilahtuneena.
Sanoin tulleeni onnittelemaan. Milka nyökkäsi ja taas kohtasin sen katseen joka kertoi kiintymyksestä, ehkä ikävästäkin.

 

Ehdotin, että mennään vielä kävelylle, ja että lähtisin kyllä kohta. Melko suoraviivaisesti kuitenkin päädyimme Hoiskon emännän kangashuoneeseen. Se oli emännän oma aarreaitta ja työpiste. Hän teki taitavasti kankaita. Niitä oli pakoittain eli litteinä rullina seinustalla.

 

Jo ovella käteni sipaisi Milkan kiinteää kaunista takapuolta, ja nuori nainen rekisteröi sen kyllä. Hänen kasvonsa olivat saunanpuhtaat, hiuksissa oli jokunen heinänkorsi – mikä lie tyttöjen taika.

 

Milka katsoi itseään hirsiseinällä olevasta peilistä. Minä tulin hänen taakseen, ja varovasti laskin käteni hänen lanteilleen. Milka ei vastustellut, vaan päinvastoin painautui minua vasten. Olimme varmaan kymmenen minuuttia vain kiinni toisissamme ja katsoimme silmiin peilin kautta. Milka oli lämmin, ja käteni liikkui hiljaa hänen naisellisella lantiollaan ja sorjalla vatsallaan.

 

Hänen kätensä kurottui silittelemään niskaani.
– Haluan että tiedät… rakastan vain Jukkaa..
Tiesin sen sanomattakin. Senkin tiesin, että tässä oli kyse kahden nuoren himosta ja pitelemättömästä elämänvoimasta.

 

Suutelin hänen kaulaansa. Käteni hieroivat rintoja pehmeän pellavapaidan päällä – rintaliivejä ei ollut. Kyrpäni pullistui jo kovana verkkareiden etumuksessa, ja kullinkumpu tuntui hänen takapuoltaan ja reittään vasten painaessani sitä häntä vasten yhä vaativammin.

 

Sijasin pakkakasan päälle pikavuoteen jostakin lakanakankaan tapaisesta. Makasimme kyljellämme, minä hänen takanaan. Tein jo varovaisia naintiliikettä lantiollani kullinvarren painuessa housuissa pehmeiden pakaroiden väliin, ja jo se tuntui mahtavalta. Milka haukkoi henkeään kun samalla tartuin hellästi hänen hiuksistaan. Vartalomme nytkähtelivät toisiinsa kietoutuen, hänen ihana takapuolensa ja reitensä soutivat mukana, ja hän painoi peppuaan kalua vasten.
– En kestäisi, etten saisi nyt edes yhden kerran kokea sinun.. mahtavaa.. kulliasi, hän sanoi kääntäen sirot, tyttömäiset kasvonsa minua kohti.

Sanoista kuului kiihotus, ja hän oli päästänyt irti. Kun hän seuraavaksi alkoi hyväillä housuissa vielä pasattavaa kyrvänkaarta, hänen ilmeensä oli lähes tuskainen.
– Voi.. hyvä tavaton!.., hän kuiskaili hyväillen, kokeillen, mittaillen ja tunnustellen kalua.
Rämpsäytin verkkarini ja kalsarini polviin, ja kyrpä ponnahti komeasti pystyyn.
– Siis.. eihän tämä voi olla tottakaan!.. Milka soperteli kääntyessään ja katsoessaan kullia, joka nousi jäntevänä vatsaani vasten. Terska loimotti tutun sinipunaisena, taakse vetäytyneen esinahan rypyt oikenivat, kun väline paisui naisen silmien edessä lopulliseen paraatikuntoon.
Riisuin loputkin vaatteeni pakkahuoneen lattialle. Seisoin viileällä lankkulattialla kesäyön valossa alasti, kyrpäni tanassa, tutun komeasti noin 160 astetta yläviistoon sojottaen.

 

Milkan katse oli vallaton, ja hän vauhdikkaasti riisui yöpaidan ja housut.
– Tuu takas.. tänne.., hän komensi muka vaativana asettuen jo sängylle.
– No siinä on se.. sonninkulli!
Kun tulin lähemmäs, hän tarttui varoen kyrvänvarteen ja jatkoi sen mittailua, välillä päätään hiljaa puistellen ja huokaillen.

 

Minulle oli jo silloin, 22-vuotiaana kollina, kehittynyt ajatus, että minun kyrpäni oli tarkoitus työntyä niin moneen rasiaan, kuin vain kohtalo soisi. Ja hyvin tuntui suoneen: olin edellisen syksyn ja talven asunut ensimmäisessä omassa asunnossani kaupungissa. Apajat olivat hyvät: kaupungissa oli kauppaopisto, sairaanhoito-opisto, maatalousoppilaitos ja lyseo. Tapasin siellä täällä tyttöopiskelijoita, joita rohkeasti pyytelin joskus arkena iltapäiväkahville kanssani asunnolleni, mikä oli mahdollista koska tein vuorotöitä paperitehtaassa.

 

Valehtelematta yhdeksän tytön kanssa kymmenestä päiväkahvihetkemme päättyi sänkyyn, jo silloin ensimmäisellä tapaamisella siis. Hulppeimpana viikkona olin kolmen eri tytön kanssa sängyssä – keskellä kaunista iltapäivää, hyppytunnilla, koulupäivän päätteeksi tai vastaavaa. Huumaannuin naidessa heiluvista pitkistä hiuksista, ihoani vasten painautuvista sorjista hartioista, ratsastavan naisen pomppivista rinnoista, makuuhuoneeni seinissä kaikuvista estottomista orgasmihuudoista.

 

Oma lukunsa oli se, että siskojeni Seijan ja Kertun ystäviä tuli kotoa maalta käymään kaupunkiin, ja he halusivat joskus tavata minuakin. Sekä Mervin, Emmin ja Hetan kanssa kävi kaikkien kanssa samoin: tapasimme kaupungilla, ja vaikka olimme olleet siihen asti kavereita, uusi ympäristö loi jännitystä ja nosti punan maalaistyttöjen poskille. He tajusivat nyt olevansa minun kanssani kaksin, ja moni heistä oli ollut minuun nuorempana ihastunut. Kaikkien kolmen kohdalla kulku johti lopulta minun asunnolleni, jossa sitten sain työntää jörssini halukkaaseen rasiaan. Minun ei tarvinnut vannottaa heitä vaiteliaisuuteen – enemmän tyttöjä tuntui haluttavan pitää salassa se, että oli päätynyt ystävän velipojan kanssa sänkyyn.

 

Kunnostauduin sinä vuonna myös lyseon vanhempien lukiolaisten kanssa. Osa tytöistä asui kaupungissa sukulaisten kortteerissa, ja kaukana kotoa kupeilla poltteli halu ja vapauden huuma. Olin sinä vuonna monien 17-18 -vuotiaiden neitojen kanssa sängyssä. Heille olin 22-vuotiaana vakaa ja kokenut, sopivan varmaotteinen nuorimies.

 

Kun keväällä tulin kesäksi takaisin kotiin maalle, vuoden saldona olin kaupungissa maannut kaikkiaan 27 eri tytön kanssa. Kotona maalla meno vielä jatkui, kun naimaikäisiä neitoja kasvoi maatilojen tuttavapiireissä paljon. Isän kanssa kiersimme tiloja taas lomittajina, ja siinä monet kauniit neidonsilmät vähän sirkistyivät, kun kotitilalle tuli raamikas nuorimies hommiin. Työt tietysti tehtiin niin kuin pitikin, mutta urakan lomassa tuli sitten tyttöjen kanssa katseita vaihdettua ja moni tuli aitoille katselemaan. Kun kysyin vaivihkaa treffeille, sitä oli osattu odottaa.

 

Ennen Milkaa olin nainut sinä kesänä jo viiden tytön kanssa. ”Elä kerro isälle että annoin!”, eräs vasta 15-vuotias Riitta aneli. En tietenkään ollut kertomassa kenellekkään, vakuuttelin. ”Isä sanoi, että sinulla on ihan mahottoman iso kulli, ja että sinä taatusti haluat heti naida…”

Lukiossa syksyllä aloittavalla vaalealla Riitalla oli aivan käsittämättömän ISOT tissit. Sängyssä hän oli luonnonlahjakkuus: pylly pyöri vinhasti kun tyttö ensimmäisenä iltanamme nai ratsastaen, ja pulleat E-kuppiset rinnat tietysti pomppivat ihanasti. Laukesin häneen takaapäin, painavista tisseistä pusertaen.

 

Kun nyt Milka kangashuoneessa hyväili lemmenseivästä tyytyväisin ottein, hän ei malttanut olla sanomatta, että oli todellakin tietoinen ”että sinulla on Matti ihan valtava kyrpä”.
– Että sinulla on hirmuinen vehje, mutta et oo kuitenkaan mikään häntäheikki.
Taas olin onnistunut pysymään maltin miehen maineessa, vaikka tuntui, että nainen naiselta ja pillu pillulta läheni se hetki, että salasonnin toimeni paljastuvat. Milkakin oli kuullut kullista muilta miehiltä, jotka tietämättään siis petasivat minulle paikkoja päästä panemaan.

 

Sanoin kohta kyrpää hivelevälle Milkalle, että tekisi jo mieli naida, ja Milka naurahtaen raahautui taaksepäin ja levitti jalkojaan. Pian työnsin sisään tytön päälle asettautuen ja Milkan parahdellessa.

Lienee sanomattakin selvää, että seiväs oli reilusti kookkaampi kuin Jukalla, vaikka en halunnut koskaan verrata itseäni toisiin. Toivoin ihan aidosti, että Milkakin olisi oman miehensä kanssa onnellinen, vaikka nyt pääsin nauttimaan hänestä luvattomana morsiamena.

 

Nytkytin lannetta. Kyrpä painui sisälle vakoon. Aloitin varovasti, mutta kiihdytin kohta tahtia. Hengitys purkautui Milkan huulien välistä katkonaisena. ”Järkyttävän iso.. mulkku..”, hän soperteli. Tissit tärähtelivät, ne olivat kiinteät b-kuppiset, eivät siis erityisen isot, mutta kauniit kuitenkin.

 

Nousin polvilleni ja nostin Milkan jalat kainaloihini, ja eteeni avautui näkymä, jossa kyrpäni jyysti hänen melko pientä rasiaansa naisen nesteistä kiillellen. Milka päästi parahteluja, eikä oikein osannut olla hiljaa, vaikka oli selvää, että meillä oli kiinnijäämisriski. Kankaat olivat pehmeitä, sänkymme oli oikein hyvä panopaikka.

– Olet Matti ihan mahtava!.., Milka soperteli.
– Mahtava panemaan…

 

Ohjasin meisseliä niin, että paksu suoni alkoi paremmin hyväillä edessäni kiiltelevää klitorista. Milkan voihkinta tiheni, reidet alkoivat vapista ja pää heilahteli puolelta toiselle. ”Aaaoooooh!!..”, nainen huudahteli ja peitti suunsa kädellään, ettei ääni kuuluisi niin lujaa. Minä panna puhisin, pillu piti litinää ja lotinaa, Milkan häpy oli aivan kostean niljakas naisen lemmeneritteistä.

 

Menin lattialle seisaaltaan ja otin naiseni ylös nousevista jaloista nilkoista kiinni toisella kädellä, toisella pitelin häntä lantiolla paikoillaan. Punaisena hohkaava kostea pillu otti tunkkini työntöjä vastaan. Olin jälleen ylpeä 24-senttisestä ja paksuimmasta kohdasta 17-senttiä ympärykseltään olevasta kullistani: sillä pystyi naimaan ”kauempaa” ja pitämään erilaisia asentoja kuin lyhyemmällä välineellä.

 

Halusin jo siementää. Kiveksissä tuntui puristusta. ”Ei oo kumia.. ei oo kumia..”, Milka huohotteli aistiessaan minun olevan tulossa. Samassa ryöpsähti. Siemen lähti liikkeelle ja ainakin pari painallusta meni sisälle, kun en heti pystynyt omien jalkojen vapistessa vetämään uloskaan. Loput ruiskaukset tulivat vatsalle ja lattialle. Olin jo siinä vaiheessa oppimassa kondomin käytön, etenkin kun nuoremmat tytöt sellaista osasivat vaatiakin. Nyt ei ollut varmuusvälineitä mukana.

 

”Mun pitää mennä… takaisin..”, Milka sanoi kohta kun pukeuduimme ja suutelimme vielä varaston lattialla seisaaltaan. Lupasin siivota jäljet. Onneksi spermaa ei ollut lentänyt Hoiskon emännän kankaille.

 

Sunnuntaina soi häämarssi. Minäkin olin kirkon ulkopuolella väkijoukossa. Milka ei vilkaissutkaan minuun, vaan kiiruhti Jukkansa kanssa hääautoon risiisateessa. Soin sen kaiken hänelle mielihyvin, vaikka kovasti olin hänestä nauttinutkin. Enää emme kiihkeissä merkeissä tavanneet, ja hyvä niin.

2 kommenttia viestissä: “Iso kaluni ja Milka”

  1. Aapo says:

    Hyvä! Kerro vielä tarkemmin, miten tapahtumat meni tuon Riitan kanssa. Hemmetti kun kadettaa, olet kyllä ison meisselisi kanssa ollut tosisonni!

  2. Madclown says:

    Jotenki laski tossa lopussa
    Ihan jees. Hyvää kerrontaa

Kommentoi

top