search
top

Jennin pauloissa Osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (201 votes, average: 3.16 out of 5)
Loading...

”Herranjumala sun kanssa” Jenni sanoi, alkaessaan palailemaan täysiin tolkkuihinsa.

”Ei mua oo ikinä noin hyvin nuoltu, hyvä ettei taju lähteny”

”Onneks sulla oli se tyyny, ois varmaan koko tienoo heränny sun ujellukseen” Sanoin iskien silmää uudelle rakastajattarelleni.

Makuuhuone oli pimeä ja vain ulkoa kajastavat katuvalon säkeet loivat tilaan toistensa kanssa kisailevia varjoja. Vilkaisin yöpöydälläni olevaa hääkuvaani, joka sai sydämeni tykyttämään. Tuota tykytystä kovempi tuntemus oli haaroissani, jossa jo pakottava siittimeni odotti päästä koeajamaan poikani rakasta. Tuo pakotus oli kovempi kuin oli eläessäni tuntenut ja hautasi alleen kaiken syyllisyyden ja moraalin mielestäni.

”Joko mä meen takasin Jarin viekkuun vai vieläkö setä haluais kokeilla jotain?” Kujerteli Jenni vieressäni, samalla hellästi kynsien ja nipistellen herkässä tilassa olevaa kyrpääni.

Käännyin vieressäni makaavaa teiniprinsessaa kohden, painoin märän suudelman hänen huulilleen ja tartuin hänen pieneen terhakkaan pyllyynsä, kuin hukkuva pelastusrenkaaseen.

”Taitaa setä vielä jotain pientä kaivata”

”En mä sua näin helpolla päästä tyttökulta.”

” Mutta mä haluan nähdä sut, kun mä panen sua” Sanoin Jennille, joka nousi sängystä, asteli tiukka nuori vartalo keinuen valokatkaisijalle ja napsautti valot päälle. Tyttö oli niin upea, valaistussa huoneessa pystyin ihailemaan häntä päästä varpaisiin ja nauttimaan joka millimetristä. Onko mahdollista, että joku henkilö voi olla noin täydellinen?

Tyttö jäi hetkeksi seisomaan katkaisijan luokse. Hän alkoi viekoittelevasti keinuttamaan vartaloaan ja samalla hyväilemään, ihanan terhakkaita ja täydellisen muotoisia, rintojaan. Näky oli vallan huumaava. Kyrpäni pakotus alkoi tuntua kivuliaalta, kun katselin tuon nuoren naisenalun esitystä.

”Tuuppa tänne sieltä” komensin tyttöstä jämäkästi. ”Setä haluaa hyvää”

Jenni tuli hitaasti sipsuttaen ja viekkaasti hymyillen sängyn vierelle seisomaan, josta kaappasin hänet käsiini ja kaadoin sängylle selälleen. Suutelimme kiihkeästi ja kätemme vaeltelivat toistemme vartaloille, tutkien ja hyväillen, joka sopukkaa. Leivoin tytön rintoja antaumukselle, samalla kun kieleni miekkaili hänen kielensä kanssa.

Hitaasti annoin käteni lähteä vaeltelemaan alemmas, tytön hoikkaa vatsaa pitkin. Irtauduin suutelosta ja annoin myös suuni lähteä seuraamaan käteni osoittamaan suuntaan. Nuolin ja suutelin tytön korvannipukat lähtiessäni. Suutelin kaulaa, josta Jenni piti valtavasti, ainakin huokailujen perusteella.  Saavutin suullani ja kädelläni päätepisteen samanaikaisesti. Samalla kun sormeni alkoivat sukeltamaan tytön pyhimpään, nappasin myös hänen kovan nänninsä suuhuni. Jenni vääntyi käsittelyssäni kaarelle, kuin nuolipyssy valmiina laukaisemaan, mutta vielä ei ollut sen aika.

”Sähän oot lutka ihan märkä” Totesin kiihkon sekaisesti.

” Turpakii ja pane mua” Jenni huokaisi, jostain hämärän rajamailta.

Tyttö oli selvästikin valmista kauraa, mutta vielä ei ollut aika lähteä puintihommiin. Nousin polvilleni tytön viereen, josta kiepsahdin tytön päälle lähes istumaan. Varoin tarkasti litistämästä tyttöä allani ja keskityin samalla ohjaamaan, jo lähes halkeamispisteessä olevan siittimeni tytön huulille.

”Suu auki. Juna tulee”

Jenni avasi täyteläiset huulensa päästäen tulijan sisäänsä. Prinsessani alkoi lutkuttamaan, hänelle tarjottua karkkia antaumuksella ja keskittyneesti. Tunsin kudin olevan valmiina lähtemään ja yritin keskittää ajatukseni hetkeksi johonkin muuhun, jotta saisin sensaation kestämään pidempään. Taktiikkani ei juurikaan auttanut ja purkaus oli jo millisekunneista kiinni. Vetäisin karkin tytön suusta rivakasti ja katsoin, kuinka allani makaava neitokainen yritti hamuta sitä uudestaan suuhunsa, tässä kuitenkaan onnistumatta.

”Haluat sää tätä lisää?” Kysyin uhmakkaasti

”Anna se mulle, anna!” Jenni aneli allani.

”Ei setä vielä halua lopettaa. Viedäänkö tää vielä pykälää pidemmälle?”

”Panemua” Jenni jatkoi aneluaan

”Nythän on tyttö semmonen homma, että sedällä ei oo kumeja. Joudut ottamaan paljaalla”

”Ihan sama, pane mua perkele”

”Itsehän sitä pyysit”

Kiepsahdin uuden panokaverini päältä pois ja asettauduin hänen haaro väliinsä, kyrpä ojollaan. Hieroin siittimeni päätä tytön kosteaa mätästä vasten ja kuuntelin, kuinka maailman kaunein tyttölapsi huokaili ja ulisi allani. Olisin voinut jatkaa tätä loputtomiin, mutta halusin jo viimein päästä sukeltamaan tuohon kauniiseen pimppaan. Halusin valloittaa sen itselleni ja pitää omanani.

Aloin asettelemaan penikseni kärkeä prinsessani emätintä vasten, mutta vastarinta oli voimakasta. Hetken työskenneltyäni, tunsin kuitenkin kärjen uppoavan syvemmälle ja ähinän allani voimistuvan voimakkaasti. Vastarinta alkoi murtumaan ja käärmeeni pääsi luikertelemaan Edenin puutarhaan. Työnsin itseni juurta myöden tytön sisään ja tunnelma oli sanoin kuvaamaton. Sellaista kosteutta ja kireyttä en muistanut koskaan tunteneeni. Olin tytön sisällä varoen liikkumasta, ettei ennen aikainen laukeaminen pääsisi yllättämään. Tuijotin Jennin kastanjanruskeisiin silmiin ja ihailin täydellistä himoa, joka minua vastaan sieltä katseli.

”Meinasitko koko yön siinä pällistellä?” Jenni kysyi jo malttamattomana

”Alkaako tyttö hermostumaan vai?”

”Turpakii ja pane mua”

Aloitin hitaasti edestakaisen liikkeen, joka sai vastinparini hamuilemaan uudelleen tyynyään, äänenvaimentimeksi. Käytin koko pitkähköä elintäni hyväkseni liukuessani sisään ja ulos Jennin kauttaaltaan märässä pillussa. Toin kyrpäni pään lähes ulos tytöstä, vain liuttaakseni sen taas hitaasti juurta myöden perille asti. Jenni naukui kiimoissaan allani ja yritti parhaiden taitojensa mukaan vaimentaa kehräystään, en tiedä itsekkään, kuinka hyvin se onnistui. Aloin hiljalleen nopeuttamaan tahtia, kuin kokeillakseni millaisille kierroksille homman saan ennen lopullista huipennusta. Sakkolihateini allani aloitti työntöjeni tahdissa mantran, joka hiljaa täytti makuuhuoneeni.

”aah aah aah, nussi…uuh…Iskä…nussi”

Seurasin katseellani terhakoiden pikkutisujen rytmikästä värähtelyä ja nappasin aina toisinaan nännistä hampaillani kiinni. Tämä sai tytön kiimasta sekaisin ja aivan kuin ulvomaan peitosta tehtyyn turbaaniinsa. Tahti oli jo kohonnut äärimmilleen, hiki virtasi pitkin ihoani ja huone alkoi täyttymään pillun tuoksusta sekä jo melkoiselle volyymille nousseesta naimisen äänestä. Kiimani seasta aloin tajuamaan, että äänenvoimakkuus on nyt noussut jo vaaralliselle tasolle, eikä yksi makuuhuone välttämättä riitä tätä toimenpidettä enää vaimentamaan. Juuri kun tämä ajatus saavutti lopullisesti pääkoppani, tunsin allani alkavan maanjäristyksen. Jennin orgasmi oli raivokas ja tyttö kiljui lähes suoraa huutoa allani. Pakkasin lisää tyynyjä hänen kasvojensa päälle ja yritin kaikin voimin vaimentaa tätä kakofoniaa. Viimein loputtomalta tuntuneen tärinän ja kirkumisen jälkeen Jenni vaimeni, mutta värinä ei vieläkään täysin loppunut, joten kiepsahdin tytön vierelle makaamaan ja itsekin rauhoittumaan.

”Mitä vittua sä mulle teit?” Sai Jenni viimein kysyttyä hengästyneellä ja värisevällä äänellä.

”Oliks kivaa?”

”Jumalauta, mä en oo ikinä tullu noin saatanan lujaa!”

”Näytti olevan melkoinen kokemus” Totesin itsevarmasti virnistellen.

”Etkai sä vaan tullu mun sisään?” Kysyi Jenni alapäätään tunnustellen ja eritteitä tutkien.

”En, en oo vielä tullu mihinkää” Sanoin muka pettyneellä äänellä.

”No se me korjataan heti”

Jenni kääntyi minuun päin, suuteli huuliani ja nousi väriseville polvilleen vierelleni. Hän tarttui elimeeni kaksin käsin ja aloitti hitaan, mutta määrätietoisen runkkaamisen.

”Mä haluun tulla sun suuhun.” Sain sanottua nautintoni seasta.

Tyttönen köyristyi ylleni ja nuolaisi varttani pitkällä lipaisulla. Hän pyöritti kieltään terskani päässä ja viimein haukkasi kaluni suuhunsa. Jennin työskentely oli kokenutta ja toisella kädellään hän vuoroin runkkasi kaluani ja vuoroin leikitteli kiveksilläni, aiheuttaen valtavaa nautintoa. Hyväilin Jennin peppua vasemmalla kädelläni, mikään tässä maailmassa ei voi olla yhtä tiukka ja kimmoisa, kuin tuo pieni pylly. Aloin tuntea kuinka kuti valmistautui lähtemään, joten kurotin oikean käteni tytön takaraivolle ja aloin runkkaamaan itseäni nuoren neidin suulla. Viimeinenkin venttiili aukesi ja ammuin valtavan lastin syvälle tytön nieluun, eikä hänelle jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin niellä koko lasti.

”Herttinen sentään nuorineiti. Tehän olette melkoinen tekijä” Virnistelin autuaana, maatessani selällään nuorikko kainalossani.

”Oliks kivaa?” Jenni kysyi ja iski silmää.

”Tää pitää ottaa uusiks”

”Ehkä me voitais. Onks sulla snapchattii tai jotain?

”Ei mut voin hommata”

”Hommaa, voidaan vaihdella vähän kuvii” Tyttö hihkui innosta.

”Pitäiskö sun nyt mennä tonne kultasi viereen takaisin, enne ku se herää?”

”Taisin just löytää uuden kullan, mutta mennään nyt sitte”

”Nähdään aamulla, Hyvää yötä kultsi”

”Öitä”

Kuuntelin talon hiljaisuudessa, kun pienet askeleet loittonivat käytävässä ja kuulin kuinka poikani makuuhuoneen ovi napsautettiin kiinni. Sen jälkeen talossa oli hiirenhiljaista. Hetken maattuani tajusin, ettei neitokainen ollut käynyt peseytymässä laisinkaan.

10 kommenttia viestissä: “Jennin pauloissa Osa 2”

 1. jasser says:

  Aika kiihottava,persepanoa vaille hyvä

 2. Maanantai says:

  Lisäosa ei oikeastaan tuonut mitään uutta ykkösosaan. Seksikohtaus oli sinänsä oikein hyvin esitetty – jopa paljon keskivertonevellia paremmin – mutta tämän olisi voinut kirjoittaa vaan ykkösosan loppuun, niin että novellilla olisi selkeä kaari.
  Mies haluaa nähdä Jennin, ja Jenni laittaa valot päälle. Eikö olisi loogisempaa, että se joka haluaa nähdä laittaa valot.

  • Kilkutin says:

   Hei, kiitos palautteesta.

   Olisi pitänyt tarkastaa tarina tarkemmin epäjohdonmukaisuuksien varalta.

   Pidän huomiosi mielessä jatkoa varten 🙂

 3. Harmi says:

  Ikävää että tämäkin novellifoorumi alkaa vedellä viimeisiään.

 4. Mikael says:

  Eikö se tyttö nukkunut tyttären huoneessa, ei poikakaverin kanssa?

  • Kilkutin says:

   Hei, hyvä huomio. Näemmä olisi pitänyt lukea ensimmäinen tarina tarkemmin, ennen uuden kirjoittamista.

   • Eihaittaa says:

    Mää ajattelin sen vaan niin, että nyt se sai isältä luvan mennä sinne poikakaverin viereen. Ja että isä oli ajatellutkin, että siellä se oli, vaikka oli toisin sovittu.

    • Kilkutin says:

     Oli ihan täysi unohdus siinä kohtaa, mutta hyvä jos sen voi tulkita noinkin 🙂

Kommentoi

top