search
top

Elämäni parhaat kaksi viikkoa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (96 votes, average: 2.71 out of 5)
Loading...

Jokainen joskus miettii elämästään ajanjaksoa, johon haluaisi palata ja elää sen uudelleen. Minulle se olisi eräs tammikuu, kun olin 46-vuotias. Olimme olleet vaimoni kanssa yhdessä yli kymmenen vuotta. Liekö se, vai mikä syynä, mutta seksielämämme oli elänyt jonkin aikaa taantumaa. Toki seksiä oli ollut, mutta vaimon mielestä liian vähän. Vaimoni oli muutaman vuoden minua nuorempi, lapseton kuten minäkin ja välillä hyvinkin himokas. Minä olin ollut ehkä hieman tylsistynyt. Vaikka vaimolla oli ollut aina halutessani haarat levällään, mentiin aina kuitenkin samalla perus pillupano-linjalla. Suuhun penis oli eksynyt harvakseltaan ja se kolmas vaihtoehto oli ollut visusti kielletty. Myönnettäköön, että porno oli alkanut viedä voiton puuduttavasta jyystöstä.

Olin selitellyt asiaa stressillä ja muulla vastaavalla. Vaimoni olikin suostunut ilomielin ehdotukseeni, että lähtisin peruutuspaikalla kavereiden golfreissulle etelän lämpöön. Kieltämättä lämpö virkisti mieltä ja bikineissä tai jopa yläosattomissa kulkevia rantatyttöjä oli kiva katsella. Yhtenä päivänä lähdimme veneretkelle pikkusaarelle. Siellä usean rihkamakojun seassa oli hieman hämyinen, maskuliinisesti koristeltu koju. Kun olin pysähtynyt ihmettelemään outoa kötöstystä kuiskasi pienikokoinen natiivi minulle takanurkasta: “Problems in bedroom?” Tyypilliseen tapaan ukkeli oli taitava myyjä ja lähdin kojusta pois kädessäni lasipurkki, jossa oli kolme sormenpään kokoista vihertävää tablettia.

“Three days, day after day” olivat kuuluneet ohjeet käsimerkkien kera. Eli purkki oli syötävä tyhjäksi kolmessa päivässä. Hieman huvittuneena aloitin “kuurin” viimeisenä lomapäivänä. Tabletit maistuivat jonkin yrtin ja lääkeaineen sekoitukselle. Kotiin saavuttuani kova meno lakanoissa meni tauon ja bikinityttöjen piikkiin. Muutamaa päivää myöhemmin huomasin koko työpäivän odottavan vain kotiinpääsyä. Kun pääsin kotiin, oli vaimo otettava jo eteisessä takaapäin. Ja myöhemmin illalla uudelleen paukuttaen vaimolle kaksi orgasmia.

Yökin oli jotenkin levoton ja aamuvirtsa tuoksui vahvalle. Illalla tyydytin vaimoni jälleen monin kerroin rojahtaen lopulta hänen päälleen yltäpäältä pistävän tuoksuisessa hiessä. Vaimo kiitteli loman vaikutusta jälleen seuraavana iltana. En ollut paljastanut, mistä oikeasti oli kyse, enkä tiennyt itsekään varmaksi mitä oli meneillään. Seuraavana iltana vaimo kielsi laukeamasta sisään, koska valumaa oli riittänyt viime päivinä niin, että pikkuhousut olivat olleet jatkuvasti mähmäiset. Lauetessani karjuen vaimon pimppikarvoille ymmärsin pyynnön. Lientä riitti lusikallisen sijaan kauhallinen.

Seuraavina päivinä päädyimme panemaan jokaisessa asuntomme nurkassa, huonekalulla ja sopessa. Himot vei voiton kesken ruuanlaiton, tv:n katselun tai puhelun. Nakutin vaimolleni orgasmeja kuin konekiväärillä ja lopuksi sain heittää mällini hänen tussulle, vatsalle, rinnoille, selälle tai pakaroille. “Olosuhteiden pakosta” vaimo halusi pari välipäivää, mutta silloinkin sain hänen käsitöiden avulla vatsalleni spermakuorrutuksen. Toisen päivän jälkeisenä aamuna heräsin iljettävään oloon. Olin ilmeisesti nähnyt reippaanlaisen “märän unen”, ensi kerran kolmeenkymmeneen vuoteen.

Muutaman päivän kuluttua aloin tuntemaan orgasmin jälkeen kirvelyä koko alapäässä ja eturauhasessa. Siemenneste oli muuttunut laihaksi ja ruiskiva pippeli muistutti pientä vesipyssyä. Polte alkoi vaivaamaan myös muulloin. Lopulta tunsin itseni hyvin kipeäksi ja minulle nousi korkea kuume. Kun vaimo sai minut puoliväksin lääkäriin, määräsi hän minut sairaalahoitoon. Tulehdusarvoni olivat tapissa ja koko alakertani hohti polttavan punaisena. Vasta oltuani pari päivää sairaalassa kehtasin kertoa lääkärille, mistä arvelin olevan kyse. Kävin tajuttomuuden rajalla, ennen kuin minulle saatiin tehoava lääkitys ja olo alkoi helpottaa. Lääkäri oli kertonut pillereistä vaimolleni, eikä hän jostain syystä ollut vihainen. Liki kolmen viikon toipumisen ja selibaatin jälkeen jaksoin jälleen innostua seksistä sain vaivoin kaluni juhlakuntoon ja pumpattua paksun ja kellertävän siemennesteen vaimon reisille. “Uusi nuoruus” oli mennyttä, mutta tuon ajanjakson muistelu toimii edelleenkin takuuvarmana erektiolääkkeenä.

Kommentoi

top