search
top

Mielen halut

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (173 votes, average: 2.71 out of 5)
Loading...

Ensinmäinen yhteinen viikonloppu Varpun kanssa oli ollut täydellinen menestys. Tuo keski-ikäinen nainen oli ollut täysin sen pitkäjänteisen ja määrätietoisen houkuttelun arvoinen. Hän oli heittäytynyt täysillä mukaan ja siihen hetkeen.

Tuon viikonlopun jälkeen olimme käyneet tapahtumia ja tuntemuksia läpi tahoillamme. Minulla oli vahva tunne, että oli pyrittävä järjestämään seuraava yhteinen viikonloppu mahdollisimman pian ja päästävä hyödyntämään naisen jälkihehkua. Ajattelin, että paras paikka viikonlopun viettoon olisi tällä kertaa joku rauhallisempi paikka. Niinpä päätin alkaa houkuttelemaan Varpua meidän mökille kahdenkeskisen ajan merkeissä.

Olimme siirtyneet viesteilyssä Whatsapin käyttöön. Sain ehdotukseeni varsin neutraalin vastauksen.

”Jep. Nyt ei vielä ole ihan varmuutta seuraavasta mahdollisesta ajankohdasta. Mutta laitan viestiä kun työkuviot selkiää. Josko sattuis aikataulut sopimaan yksiin…”

Ajattelin, että ei auta kuin aktiivisesti vaan alkaa ehdotella tulevia viikonloppuja. Ja lopulta varsin helposti sellainen molemmille sopiva löytyikin. Sain vielä sumplittua kuviot Varpun kanssa niin, että menimme mökille yhteiskyydillä, hyppäsin naisen jousille matkanvarrelta.

”Otetaan tälle meidän yhteiselle mökkiviikonlopulle! Hyvä että saatiin tämä järjestymään näinkin pikaisella aikatululla.” Kilautimme perille päästyämme lasilliset kuohuvaa.

”Juu mukavaa päästä taas vähän taas arjesta irti, tänne luonnon keskelle.

”Niin tosiaan tämä on hyvin erilainen ympäristö kuin missä viimeksi kohdattiin. Tykkään kyllä tästä rauhasta. Täällä maalla on ihan erilainen rytmi kuin siellä kaupunkien hälinöissä.”

”Toi on niin totta. Täällä sitä voi päästää oikein kunnolla vapaalle.”

”Ja täällä me saadaan olla vaan kahdestaan, kukaan ei tule meitä häiritsemään. Toivon Varpu, että me saadaan vaan nauttia tästä viikonlopusta! Ja toistemme seurasta.”

”Minä ainakin uskon niin, että tästä tulee kiva viikonloppu.”

Jatkoimme alkumaljojen jälkeen asettautumista taloksi. Rupateltiin kaikenlaisia yleisiä kuulumisia, tehtiin vähän ruokaa ja annettiin matkarasitusten tasoittua kaikessa rauhassa.

Syönnin jälkeen jäin hoitelemaan vielä tiskejä kun Varpu siirtyi viinilasin kanssa olohuoneen puolelle.

”Hei, täällä on jotain valokuva-albumeja, saako näitä katsoa?”

”Joo ilman muuta, ole kuin kotonasi.”

”Täällä on järjestetty näköjään joskus juhliakin…. Minäpä yritän tunnistaa sinut jostain valokuvasta…”

”Niin kyllä täällä aikoinaan pidettiin niitä pönötysjuhlia, mutta ei ole kyllä nyt pitkään aikaan ollut mitän sellaisia. Voi kyllä olla, että minua ei niistä kuvista löydy, pyrin välttelemään niihin joutumista.”

”Vai välttelemään, täällähän sinä olet kahdestaan päivänsankarin kanssa! Ja niin on ihaileva katse.”

”Ai niin se kuva… Yritin kyllä skipata senkin. Olin jo karannut makkarin puolelle kun komento kävi takaisin. Ei sitten kameran apinasuodatinkaan toiminut.”

Sain paikat ojennukseen keittiössä ja siirryin myös sohvalle jatkamaan jutustelua seuralaiseni kanssa. Tunnelma oli varsin rento ja levollinen.

”Niin Varpu, meillä oli kyllä aika kivaa siellä Tampereella. Vaikka asiat vyöryivätkin aika vauhdilla eteenpäin, niin minä ainakin nautin siitä reissusta ja niistä tapahtumista jäi hyvä fiilis. Näin jälkeenpäin ajatellen en kyllä tekisi mitään toisin.”

”Kieltämättä asiat etenivät sellaisella tahdilla, että en olisi mitenkään voinut etukäteen sitä aavistaa. Ja aika paljon piti sitä viikonloppua jälkeenpäinkin käsitellä. Mutta… mutta kivaahan se oli ja eikä minuakaan mikään kaduta. Taidettiin olla kumpikin sen tarpeessa?”

”Tuo oli varsin kyllä osuvasti tiivistetty. Olin kyllä odottanut mielenkiinnolla kohtaamistame, mutta se kyllä ylitti ne kaikki odotukset. Hyvä tietysti kuulla, että sinäkin olet samansuuntaisilla ajatuksilla. Minulle on kuitenkin tärkeää, että kanssakäymiset ovat tasapainossa ja liikutaan kutakuinkin samalla tasolla.”

”Olen samoilla linjoilla. Luottamus syntyy kuitenkin aina vuorovaikutukseta.”

”Ok, viimeksi edettiin tosiaan aika lailla vyörymällä, eikä paljoa kyselty toisiemme mieltymyksistä. Minä haluaisin nyt kuitenkin tutustua sinuun paremmin ja kuulla vähän enemmän sinun mielihaluista. Ja siitä esimerkiksi, että minkälaisesta seksistä haaveilet?”

”Aika suora kysymys näin yllättäen… Pää lyö kyllä nyt ihan tyhjää… Mitä esimerkiksi haluaisit tietää?”

”Ai sä heitit pallon takaisin… No vaikka alkuun nyt sellainen kysymys, että mitä sinä ajattelet suuseksistä? Siitä että mies antaa sinulle suullaan tyydytystä?”

”No tunnustan, että minulle ei nyt kovin usein ole tarjottu suuseksiä ja enkä oikein ole osannut sitä siten odottaa saavani…”

”Hei, en nyt ole kiinnostunut menneisyydestä ja sen mahdollisista rajoitteista… Tarkoitan vaan, että olisi mukava jos sinä pystyisit jättämään ne mahdolliset menneisyyden kivireet nyt parkkiin ja ajatella seksiäkin ihan puhtaalta pöydältä. Omien aitojen tuntemusten ja mielihalujen pohjalta.”

”Okei, hyvä on… Noooo… onhan se aivan ihanaa! Ja haluaisin, että se kuuluu omaan intiimiin kanssakäymiseeni myös jatkossa.”

”Hyvä kuulla. Sillä tätä nyt kysyn kun tuo tuntuu jakavan vähän mielipiteitä. Joskus vaan minulle selvisi, että kaikki naiset eivät oikein siitä välitä, mikä tuntui näin miehestä vähän yllättävältäkin.”

”Ajatteleeko ne sitä sitten jotenkin likaisena ja että mies ei siitä siksi tykkäisi? Sinä ilmeisesti ainakin jossain määrin tykkäät?”

”Se voi olla juuri tuo mielikuva ja ihan yleisestikin voidaan ajatella, että mies tekee sitä myös vain velvollisuuden tunnosta? Minä tosiaan tykkään ja nautin suuseksistä tosi paljon ja sen tarjoaminen naiselle on kiinnostanut oikeastaan aina.”

”Milloin sinä sitten olet ensimmäisen kerran sitten niin sanotusti työntänyt pääsi pensaaseen?”

”Nooo, eihän ne halut ja seksuaaliset kanssakäymiset ihan heti kohdanneet. Niin tyypillistä nuorelle miehelle… En nyt ihan tarkkaan muista, mutta olin varmaan silloin parikymppinen. Okei, mutta mitäs seuraavaksi… No jos siirrytään siten siihen naapurin puolelle, mitä sinä ajattelet peppuseksistä?”

”Voin sanoa rehellisesti, että siitä ei ole kokemusta. Ja ei ehkä minun juttu. En nyt suoraan sulje pois, että voisiko jossain sopivassa mielentilassa mennä, muttaa…”

”En minäkään ole kuin kerran kokeillut yhden ex:n kanssa. Samainen exä ”pakotti” minut kerran käymään kielellänikin siinä samaisessa osoitteessa.”

”Okei että sellaista domina osastoa?”

”No joo vähän sen suuntaista. Mutta ei se nyt välttämättä ole kuitenkaan oma juttu. Toisaalta oikeassa seurassa ja sopivassa mielentilassa moni asia on mahdollista…”

”Hei, siihen genreenhän kuuluu klassisesti varpaiden nuolettaminen. Kai sulla siitä on kokemusta?”

”Ei ole kyllä kokemusta. Tai hetkonen, minähän taisin napata viimeksi siinä huuman keskellä sinun varpaita suuhun…”

”Ja tuo oli sitten ainut kerta?”

”Joo näin muistelen, tai no… heh heh, kun nyt tarkemmin kaivelen muistini syövereitä, niin sitten oli yksi toinen tapaus, ei aivan samaa osastoa, mutta….”

”Mikäs juttu se oikein oli, nyt heräsi heti kiinnostus.”

”Niin sehän tapahtui itse asiassa tuossa lattialla. Ja kai sitä voidaan pitää minun ensimmäinen domina kokemuksena… Ja ikää minulla taisi olla silloin jotain kymmenen! Oltiin isosiskon kanssa katsomassa siinä telkkaria, minä makasin siinä vähän hänen takana. Ja jostain ihmeen syystä minä sitten ryömin hänen aivan lähelle työnsin nenäni kiinni siskoni jalkapohjaan ja aloin haistella siinä ohimennen, muka huomaamatta hänen sukkahikiä…”

”Aloit sitten vaan haistelemaan siskosi varpaita. Miksi?”

”Tosi hyvä kysymys… sitä en tosiaan tiedä, mutta niin minä tosiaan työnsin nenääni siskon jalkapohjaan kun hän katseli kaikessa rauhassa telkkaria.”

”Mitäs sisko siihen?”

”Mitäpä se, reaktio oli aika yllättävä. Hän hymyili ja otti minua niskasta kiinni ja ”pakotti” minua jatkamaan haistelua. Toisella kerralla sisko vielä sanoi, että haistele nyt sitten oikein kunnolla kun kerran niin paljon siitä tykkäät!”

”Oho, siskosihan oli sitten oikein kunnon Lady Domina! Sitten se tärkein kysymys, päädyitkö sittenkin nuolemaan niitä varpaita?” Varpu kysyi pilke silmäkulmassa.

”No ei sentään, siskolle tuli mitta täyteen ja pyysi minua lopettamaan. Että se oli sellainen ainutkertainen kokemus. Jäi siitä nyt sentään sitten hassu muisto!”

”Hei nyt tuli mieleen vastavuoroisesti yksi kysymys. Mitä tykkäät muuten roolileikeistä?”

”Niistä minulla ei ole oikein kokemusta. Ajattelen, että roolileikit ovat helposti aika köpösiä. En ehkä syty joistakin pelkistä halvoista naamiaisasuista. Mutta joku laadukas roolileikki vois olla kyllä ihan sytyttävä kokemus. ”

”Voisit siis olla valmis kokeilemaan?”

”Joo, suhtaudun ihan avoimin mielin.”

”Sitten vielä yksi vähän samansuuntainen kysymys. Kun olet ollut harrastamassa seksiä, niin oletko koskaan kuvitellut sen kumppaninkin olevan joku toinen? Vaikka nyt vaikka joku julkisuuden henkilö.”

”Täytyy myöntää, että näin on joskus tullut kyllä tehtyä. Ei sitä tietysti mielellään sellaiseen ryhdy, mutta joskus, väliaikaisesti, täytyy vähän virittäytyä, että pystyy tarjoamaan toiselle nautintoa. Joo mutta tämä pyörähti näköjään päälailleen, minun kun piti selvittää sinun seksuaalisia mieltymyksiä!”

”Niin no tämä oli kyllä oikeastaan ihan hyvä keskustelu ja avasi myös taustoja. Minun mielestä seksi on kuitenkin sellaista aikuisten välistä leikkiä, jossa voi vähän hassutella. Ei tarvitse ottaa niin vakavasti.”

”Oikein hyvä! Sitä vartenhan me oikeastaan ollaan täällä mökillä, että saamme kaikessa rauhassa tutustua toisiimme, ilman sellaisia turhia rajoitteita ja kahleita. Minä ainakin luotan sinuun jostain syystä täysin ja varauksetta. Voin hyvin antaa sinulle täyden vapauden päättää asioista ja olen tietenkin valmis toteuttamaan toiveitasi. Luulen tietäväni sinut sen verran hyvin, että et pakottaisi tekemään mitään tosi epämiellyttäviä juttuja, sillä sinun kanssa olen kyllä paljoon valmis mutta en mihinkään extreamiin.”

”Luulen että tiedän mitä tarkoitat. Minäkin luotan sinuun. Tämä oli hyvä keskustelu ja selkeytti minusta tätä viikonloppua.”

Vaihdoimme keskustelun päätteeksi suudelmia ja vähän rapsuteltiin toisiamme siinä telkkaria katsellessa.

Ajatukset alkoivat kuitenkin viedä makuuhuoneen puolelle ja varsin hyvässä yhteisymmärryksessä päätimmekin siirtyä jatkamaan iltaa tuonne intiimimpään paikkaan.

Makasin selälläni vanhalla puusängyllä illan jo hämärtäessä makuuhuonetta. Valoja ei nyt sytytetty. Varpu seisoi aivan sängyn vierellä pelkässä ohuessa puoleen reiteen ulottuvassa yöpaidassaan. Hiukset suoriksi harjattuina ja kevyesti kukkaisalta parfyymiltä tuoksuen.

Katselimme vain toisiamme. Odottavien hengitysääniemme vallitessa tilaa.

Varpu kipusi hitaasti sängylle, ja kuivana natiseva vanha vuode toivotti naisen tervetulleeksi. Tunsin kuinka päälleni käytiin hajareisin. Naisen lämmin paino tuntui hyvältä rintakehälläni.

Nainen suuteli herkkää kaulaani ja hamusi korvan nipukkaani. Avoinaiset pitkät hiukset hyväilivät ihoani Hamuaminen päätyi kuiskaukseen.

”Tänään ja nyt meille on kaikki mahdollista. Mikään ei rajoita meitä, jos vain uskallat heittäytyä mukaan… Oletko valmis tähän pieneen tuhmaan roolileikkiin?”

Suutelin Varpun kaulaa samalla kun matkasin vastaukseni kanssa.

”Kyllä, olen täysin valmis leikkimään kanssasi…”

”Oletko nyt aivan varma? Pääset nimittäin hetken päästä kohtaamaan tämän makuuhuoneen todellisen valtiattaren!”

”Kyllä Varpu, minä olen ehdottoman valmis yhteiseen leikkiin!”

”No hyvä. Laitan nyt tämän siteen silmillesi ja poistun. Tänne tulee kohta odottamasi henkilö. Sinun tulee selvittää kuka hän on. Ja kun tiedät että kuka hän on, kerro se hänelle. Hän tykkää siitä erityisen paljon kun kuulee sinun puhuttelevan häntä asiaankuuluvalla tavalla. Ja muista, että vain aidosti ja rehellisesti heittäytymällä voit päästä tässä pelissä aina eteenpäin. Sinun on siis vastattava kaikkiin mahdollisiin sinulle esitettäviin kysymyksiin täysin todenmukaisesti ja sen hetkisten tuntemusten mukaisesti. Onko kysyttävää?

”Menipäs tämä heti niin mystiseksi. Mutta joo… Joo olen minä valmis!”

Niin Varpu sitten poistui huoneesta sanomatta enää mitään. Kuulin oven sulkeutuvan ja loittonevat narisevat askeleet. Ja jäin odottamaan. Se tuntui pitkältä ajalta, vaikka ei se varmaan montaa minuuttia kestänyt.

Kuulin kuinka ovi aukesi ja joku tuli huoneeseen ja käveli hitaasti aivan sängyn viereen.

”Sori kun mä metelöin, mutta mun oli ihan pakko käydä vielä pissalla. Mutta sinähän taisitkin ne tutut pillun suhinat hyvin tänne kuullakin.”

”Onhan sitä vessassa käytävä kun rakko niin ilmoittaa ja en minä ainakaan laske noita sinun pillun suhinoita meteliksi, enemmän ne ovat musiikkia tämän miehen korville!”

”Mulla tuli myös sellainen mieleen, että… saisinko mä tulla sun viereen täksi yöksi? Mahtuisinko minä siihen? Mä en nyt oikein haluaisi olla yksin sängyssä…”

”Ilman muuta, tule tänne vaan! Tai voit sä hyvin tulla mun päällekin jos sinulla on sellainen halipula?”

”Onko se varmasti sinusta ok?”

”Juu tule tänne vaan, minusta on kiva tuntea naisen lämpö ja mukava paine päällä. Ainakin nyt.”

Niin nainen kipusi päälleni varsin varovaisesti. Vaikka minulla oli side silmillä, niin kurottauduin kohti hänen kasvoja ja annoin pari hellää pusua kuin toivottaen tervetulleeksi.

”Mua vähän jännittää näiden ensiaskelien ottaminen, mutta tuntemukset saattoivat sittenkin osua oikeaan… Sinäkin taidat olla kiinnostunut minusta?”

”Sinä tunnut ainakin tosi hyvältä ja turvalliselta siinä. Haluaisin ainakin jatkaa tätä tutustumista.”

Pusuttelumme vaihtuivat varsin luontevasti huultemme väliseen kisailuun ja kosteiden suudelmien äänet valtasivat makuuhuoneen. Hyväilin hellästi tuon naisen peppua, yöpaidan noustessa helposti ylöspäin tunsin myös ettei naisella ollut edes pikkareita jalassa. Löysin karheikon keskeltä helposti liukastetta sormenpäihini.

”Ai sinullahan ei ole ollenkaan pikkupöksyjä jalassa…”

”Mä ajattelin vähän sellaisia asioita, missä mun pikkuhousuja ei enää tarvittaisi… Vai olisitko sä ollut ennemmän kiinnostunut mun pikkareista? Mä voin kyllä hyvin käydä ne sinulle hakemassa, ootas hetki…”

”Et mene nyt minnekään! Tämä on varsin hyvä näinkin. Naisen pikkuhousut on nyt aina vain niin seksikkäät. Ja pikkareitaan esittelevä nainen on vähän niin kuin mahdollisuus seikkailusta. Ja sitten kun onnistaa ja pääsee niitä pöksyjä riisumaan, niin siinä on vähän sama fiilis kuin avaisi lahjapakettia!”

”No sinä saat jäädä vielä haaveilemaan niistä minun pikkareiden riisumisesta! Ehkä sitten jo seuraavalla kerralla…”

Sormeni hieroivat hänen omia liukkaita eritteitä koko häpyhuulien matkalle.

”Mä haluaisin jo maistaa tätä sun namia!”

Nainen alkoikin vähitellen nousta niin, että polvilleen hivuttautuen hän pääsi liikkumaan ylemmäs rintakehälleni. Tunsin jo edessäni naisen huumaavan tuoksun, mutta en olisi vielä aivan ylettänyt kielelläni lipaisemaan. Sitten nainen jäikin vaan istumaan, sanomatta sanaakaan. Tilanne alkoi olla vähän kiusallinen, kun en tiennyt että mitä hänellä on mielessä.

”No mitäs nyt? Painaako joku mieltä?” sain sitten kysyttyä.

”Ei kun minusta jostain syystä tuntuu että et ole niin kuin täysillä tässä mukana. Haluatko sinä sittenkään tätä ihan oikeasti? Mä kyllä ymmärrän jos oot muuttanut mielesi, mutta mun täytyy tietää etten mä enempää nolaa itseäni?”

”Hei, kyllä mä ihan oikeasti haluan sinua ja on mahtavaa että olet juuri siinä. Tämä tilanne vaan nyt vähän hämmentää. Ymmärrän, että sinua hermostuttaa.”

”No tämä koko tilanne nyt on yleensä aika hämmentävä, tiedät sen varsin hyvin. Mulla alkaa vähän nyt fiilikset laskea. Pitäisiköhän minun vaan mennä ja kiskoa pöksyt takaisin jalkaan?”

”Jatketaan nyt vaan, kyllä minä tästä pääsen pian vauhtiin mukaan. Mä lupaan sinulle sen.”

”No, olisi kuitenkin kiva jos sinä kohdistaisit sanoja minulle, niin tuntisin oloni tärkeäksi…”

No nyt pääsin viimein kärryille, eli minun piti selvittää että kuka hän siis on. Minulla ei olut vielä mitään kuvaa kuka hän voisi olla. Hämmentävä tilanne… Pillun suhinat tuttuja… Joku exä?

”Meidän edellisestä kerrasta on sen verran aikaa…”

”Edellisestä kerrasta? Ei meillä ole ollut mitään edellistä kertaa! Tai hetkonen… Vai lasketko sä nyt sen yhden jutun sellaiseksi? Siitähän on vaikka kuinka kauan aikaa ja sehän oli ihan vaan harmitonta leikkiä…”

Ei olla harrastettu siis seksiä, ei siis exä. Kuka muu sitten, joku kaveri?

”No kyllähän kaverit voi joskus liikkua siinä välimaastossa, että toinen voi laskea sen leikiksi ja toinen sitten ei.”

”Juu kaverit varmaan niin, mutta mitä se nyt meihin liittyy?”

Ei siis kaveri eikä exä. Kuka muuten tuttu tämä sitten voisi olla…

”No jos nyt kuitenkin laskettaisiin se yksi tapaus ensimmäiseksi kerraksi, niin mitä ajatuksia se silloin sinussa herättää?”

”Okei, toi on kyllä toisaalta erittäin hyvä kysymys ja selittäisi kyllä paljon asioita… Senkin, että miten oikeastaan olemme tähän tilanteeseenkin päätyneet. Sinä siis muistat sen?”

”Joo muistan hyvin.” En siis todellakaan tiennyt mistä oli kyse, mutta ajattelin että tätä kautta voisin päästä hänestä selville.

”No hyvä, se tosiaan selittää paljon. Sinä pääsit kyllä yllättämään minut silloin, mutta niin taisin minäkin yllättää myös sinut! En ehtinyt silloin juuri miettiä mitään, vaan toimin aivan vaistonvaraisesti. Olisitko muuten uskonut että minusta löytyy sellainenkin puoli?”

”En olisi kyllä uskonut, mutta tykkäsin kieltämättä kuitenkin siitä!”

”Mä kyllä huomasin sen! Sä olet kyllä niitä harvoja, jotka ovat nähneet minussa tuon puolen… Ja nyt sinä onnistuit oikeastaa jälleen kaivamaan sen minusta esille! Olisitko muuten halunnut, että se homma olisi edennyt siitä silloin pidemmälle?”

”Minun puolesta oltaisiin hyvin voitu jatkaa kyllä eteenpäin!”

”Mutta onneksi mehän voidaan korjata tilanne vaikka vielä tänään ja vielä tuolla olohuoneen puolella?”

”Sopii minulle! Kerro minulle miten sä haluat siitä jatkaa.” Olin aivan innoissani, vaikka en tiennyt että mistä oli kyse. Tuntui vain siltä, että tämä arvoitus tulisi ratkemaan nyt.

”No… Minä riisun ensin vielä sen pienen peittävän vaatekappaleen… Otan kädellä kiinni sun niskasta ja ohjaan suusi oikeaan paikkaan… ”

”Kuulostaa hyvälle!”

”Ja vaikka tiedät tasan tarkkaan, että mitä sinun tulee tehdä, niin ohjeistan sinua silti…. Kun sä kerran niin kovasti haluat ja tykkäät haistella mun jalkapohjia, niin mä myös haluan, että sä nyt myös nuolet mun varpaita!”

Kuulin kuinka hän saatteli nuo sanat matkaan, omahyväisellä naurullaan. Päässäni vilisti miljoona asiaa ja tunteiden hurrikaani möyrähti sisuksissani. Palaset loksahtivat paikoilleen, ei voi olla totta!.

”Ja minä käsken sua ottamaan myös mun varpaat suuhun ja imemään niitä kunnolla!”

”Ei!”

”Heh, heh…Ja vaikka kuinka kiellät, niin minä tiedän, että sinä ihan oikeasti vielä tykkäät siitä! Ja huomenna sinä tulet jo ryömien ja anelet että saisit taas nuolla ja imeä mun ihania varpaita!”

Tunteeni rahoittui nyt jonkinlaiseen tyhjyyteen, enkä oikein tiennyt että mitä olisi pitänyt tehdä. Olin tullut tunteiden huipulta rymisten alas. Juuri kun olin ollut nuolaisemassa.

”Mutta se sitten aikanaan…. Hoidetaan nämä luvatut velvoitteet nyt ensin alta pois. Sinä lupasit tyydyttää minut suullasi ja nyt olisi hyvä aika hoitaa tämä homma. Ja kauniisti pyytämällä päästään vihdoin itse asiaan….”

Mitä ihmettä minun pitäisi tehdä? Tämä tuntui jotenkin niin sairaalta leikiltä, mutta silti se jollain tasolla myös kiehtoi…. Tämä tosiaan vaatii sitä heittäytymistä, mutta onko minusta kuitenkaan siihen… Jos nyt heittäisin pyyhkeen kehään, lopahtaisi myös tämä viikonloppu…..

”…sisko…”

”Niin?”

”Sisko, minä haluaisin nyt maistaa sinua…. Haluaisin tuntea sinut kasvoillani ja tarjota sinulle suullani ja kielelläni nautintoa… Saisinko?”

Tuon sanominen oli kyllä äärettömän vaikea ponnistus, mutta jotenkin se oli myös samalla hyvin vapauttavan tuntuista. Uskaltautua leikkiin mukaan. Päätin sitten heittäytyä täysin leikkin mukaan.

”Juuri noin! Eihän se nyt niin vaikeaa ollut? Olen odottanut noita sanoaja niin pitkään, että tahtoisin oikeastaan kuulla vielä jotain lisää… Sä taidat muistaa vielä mun lakkiaiset?”

”Totta kai mä muistan sun suuren ja pitkään odotetun juhlapäivän…”

”Kun me istuttiin kahdestaan siinä penkillä valokuvattavana ja katselit minua, mitä silloin oikeastaan minussa näit?”

”No, kyllä minä näin sinussa todellisen päivänsankarin. Silloin en olisi sitä mitenkään voinut tietenkään myöntää, mutta kylläpä sinä isosisko näytit silloin tosi upealta siinä kotelomekossasi ja säihkyvissä säärissä! Myönnän, että kyllä minä sinua aidosti ihailin.”

”Muistatko tarkemmin mitä silloin ajattelit kun katselit ihaillen juhlittua, upeaa isosiskoasi?”

”Kyllä… Niin siinähän kävi niin hassusti… että minut kutsuttiin kuvattavaksi siloin kun olin juuri haistelemassa makkarissa sinun käyttämiä bikinipöksyjä, niitä samaisia joissa edellisen päivän otit aurinkoa…. Ajattelin silloin kuvattavana ollessa, että minäpä tiedän tasan tarkkaan kuinka ihanalta tuon säteilevän päivänsankarin vittu tuoksui! Ja fantasioin kuinka nuolisiin ja tyydyttäisin sinut ja näyttäisin kuinka paljon sinusta tykkään!”

Havahduin siihen kun rehevän karvainen naisen vittu laskeutui kasvoille

”No näytähän nyt siiten miten paljon sä sinun omasta isosiskosta nyt oikein tykkäät! Just noin, saat käyttää kieltä oikein kunnolla! Tästähän sinä olet haaveillut koko ikäsi! Ja tämä isosisko on kyllä niin kiltti, että istuu mielellään ilman housuja pikkuveljen kasvoille!”

Taiteilin hyvien ja pahojen tuntemusteni kanssa monella tasolla. Mihinkään en olisi päässyt karkuun, mutta tunsin oloni samalla turvalliseksi. Ja tein kaikkeni, että saisin tuon naisen orgasmin pyörteisiin.

Tunsin voitaneeni, kun nainen alkoi haluavan vetäytyä hieman, kielen kantaman ulkopuolelle. Hän joutui vähän vetämään henkeä, ennen kuin pystyi istumaan taas reilummin rintakehäni päälle. Side oli lähtenyt siinä rytäkässä silmiltäni ja pystyin näkemään taas jotain.

”Kylläpä se olikin aika mukavaa! Kiva kun uskalsit lopultakin kysyä. Varsinkin tällä kypsemmällä iällä on kyllä kiva saada sinunkaltaiselta innokkaalta mieheltä huomiota!”

Hän oli samalla etsinyt jo valmiiksi toimintakontoisen kaluni käsiinsä aloittaen rupattelun lomassa pienen runkkauksen.

”Vai haistelit sitten minun likaisia bikinipöksyjä mun juhlapäivänä… Mitä sä ajattelit sitten mun herkullisista pikkupöksyistä?”

”Ai mitä ajattelin… Niistäkö, jotka olivat olleet koko lakkiaspäivän sun jalassa ja jotka sä riisuit ennen jatkoille lähtöä ja jätit tyrkylle siihen vaatekasan päälle? Vai niistä muutamista muista tuoksuvista pikkareista?”

”Hups!”

”Juu tosiaan hups… No mitäs luulet että tein kun olit siellä baarissa juhlimassa? Runkkasin, haistelin ja taisin vähän nuoleskella niistä vielä sun heruttamaa hunajaakin! Ja kyllä tykkäsin siitäkin…”

”Toinen hups!”

”Ja mä olen varma, että sinäkin taatusti nautit siitä, että olit onnistunut lukioaikana koukuttamaan minut sun vitun tuoksuilla! Ainakin siitä tuoksuvien pöksyjen saatavuudesta päätellen.”

”Kolmas hups!”

”Ja neljännen hupsin voit ohjatakin suoraan sinne sun naintivalmiiseen vakoosi! Isosisko on hyvä ja näyttää nyt vähän omiakin tatojaan. Nimittäin ratsastustaitoja! Sisko näytä mulle miten naidaan!”

Nainen ei sanonut mitään, mutta otti tiukan katsekontaktin ja peruutti alaspäin, tarttui uudestaan kaluuni ja ohjasi sen helposti sisäänsä ja alkoi hitaasti nytkytellä.

Tunnelma oli tosi ainutlaatuinen. Vanha sänky natisi ja rymitti aistikasta yhdyntää. Kypsän naisen vartalo näyttäytyi uudenlaisena hämärässä, vähäisen luonnonvalon nostaessa esiin rintoja ja kookkaita nännejä. Ne tarvitsivat hellää käsien koskettelua.

Hidas ja intensiivinen rytmi on varsin tehokas, enkä pystynyt ja toisaalta myöskään halunnut juuri himmailla. Nainen selvästikin tunsi minun huipun lähestyvän ja painautui varmasti aina juurta myöden. Nappasin naista tiukasti vyötäröstä ja lukittauduin niin syvälle kuin suinkin ja pumppasin säästössä olleen reilun satsit lämpimää laavaa tuonne tuonne sykkivään ihanaan tunneliin.

Varpu hymyili leveästi ja laskeutui päälleni ja työntyi antamaan pari pusua.

”Kumpaako sä nyt nait? Minua vai sun isosiskoa? Kumman vittuun sä ruiskutit siemenesi?”

”Varpu… musta tuntui, että mä onnistuin nyt siinä heittäytymisessä ja ajattelin viedä sen sitten loppuun saakka… siskolle taisi mennä sitten tämä erä… Mutta en minä missään nimessä….”

”Hyss! Mä tiedän. Nyt ei ole kysymys siitä. Olen nyt onnellinen sinun puolesta, että uskalsin näyttää että kuinka kiimaisena sinä oikein nussisit omaa siskoasi!”

”En nyt ymmärrä ollenkaan? Miten sä yleensä tiesit, että mä voisin heittäytyä mukaan tällaiseen rolileikkiin?”

”Enhän mä mitenkään voinut tietää, että miten tämä päättyisi, mutta ajattelin kokeilla… Sillon meidän ekalla kerralla mä vähän ihmettelin, että miksi sinä halusit minun pukeutuvan tietyllä tavalla ja olit niin tyytyväinen että olit löytänyt minunlaiseni naisen. Yllätyin myös kun hamusit silloin yht’ äkkiä mun varpaita suuhun. Niitä asioita jäin jostain syystä pyörittelemään mielessäni.”

”Kuinka tulit sitten päätyneeksi siihen, että mun isosisko voisi liittyä siihen jollain tavalla.”

”No tänään sitten kun kerroit kuinka olit haistellut siskosi jalkapohjia ja sisko oli myös pakottanut sinua myös sitä haistelua jatkamaan. Se kertoi, että välillänne voisi olla jotain. Ja kun sitten näin juhlakuvan teistä, niin olin varma, että siinä sinun katseessa oli mukana jotain syvällisempää tunnetta.”

”Okei, että kiinnitit sitten noihin pikkuasioihin huomiota.”

”Siinä vain tuntui olevan liikaa sattumuksia. Jos etsit siskosi kaltaista naista ja saat suunnatonta nautintoa naidessasi häntä. Saatat kuvitella silloin hyvin panosi omaksi siskoksesi, niin kuin sanoit tehneesikin. Ajattelitko minua ekalla kerrallakin siskoksi?”

”En missään nimessä. Kyllä minä ihastuessa ihastun aina siihen naiseen. Mutta on tuossa sinulla varmasti pointti, että saatan etsiä naisia, joilla on samoja piirteitä kuin siskolla. En sitä kuitenkaan tietoisesti ole tehnyt. Silloin kun olen kuvitellut kumppanini joksikin toiseksi, on suhde kestänyt jo pidempään ja petihommiin on pitänyt miettiä uusia jännitteitä.”

”Oleko silloin ajatellut siskoasi?”

”No tuota…”

”Tuo riittää minulle… Se oli aika jännää, että minkälainen lakkiaspäivä siskollasi oli. Sä olisit halunnut nussia omaa kaunista siskoasi siinä ihanassa juhlamekossa? Eikö niin?”

”Itse asiassa en… Vaikka silloin seksuaalisuuteni oli kehittynyt jo jonkin aikaa ja se vittu alkoi olla se kiinnostavin värkki, niin en minä naimisen päälle silloin vielä mitään ymmärtänyt. Ja ajattelin siihen aikaan, että omaa siskoa ei missään tapauksessa nussita. Olisin kyllä mielelläni nuollut ja tarjonnut nautintoa, mutta täysin isosiskoni ehdoilla. Ihailin häntä. Halusin hänelle vain hyvää.”

”Ok, no nyt hahmotan.”

”Mikisi sä sitten halusit järjestää tällaisen roolileikin?”

”Voin olla tietysti väärässäkin, mutta minusta tuntuu siltä, että sinä fantasioit siskostasi varsin paljon. Onko se sinun mielestä ongelma?”

”Niin kyllähän se tietysti ajoittain vähän haittaa normaalia kanssakäymistä. Ja olen joskus miettinyt, että pitäisikö minun käydä juttelemassa jonkun kallonkutistajan kanssa aiheesta. Mutta kynnys siihen on varsin korkea. Olen miettinyt juttelemista myös suoraan siskoni kanssa, mutta tämä on kieltämättä hyvin arka aihe. Siitä olen kuitenkin tyytyväinen, että sain kirjoitettua hänelle jokin aika sitten sähköpostin, jossa kerroin siitä että kuinka tärkeä hän on minulle ja kuinka ihailen. Sivusin vähän seksiäkin, mutta en kuitenkaan lähtenyt kertomaan likaisista fantasioistani.”

”Tätä just ajoin takaa. Vaikea aihe käsitellä niin ammattilaisen kuin suoraan siskosi kanssa. Ajattelin sitten tällaista toisenlaista käytännönläheistä terapiaa. Jos sinä kerran fantasioit mielessäsi siskosta, niin kyllä sinun minusta pitää jollain tavalla päästä sitten myös nussimaankin häntä! Nussit sitten siskosi pois mielestäsi!”

”Aika radikaali tapa! Mutta voi tossa olla jotain ajatustakin… Ehkä se nimittäin toimii tässäkin, että asian tunnustaminen on se ensimmäinen askel.”

”Juuri noin, siitä se lähtee.”

”Ok, no eiköhän tämä terapian ensinmäinen istunto ollut tässä. Ja tälle viikonlopulle ei enempää roolileikkejä?”

”Ei enempää, mä lupaan.”

Ja niin viikonloppumme jatkui vapautuneissa ja laheisissä tunnelmissa. Nukuimme seuraavana aamuna pitkään ja aloitimme päivän tietenkin rakastelemalla hitaasti ja intensiivisesti. Ja ihan omina itsenämme.

3 kommenttia viestissä: “Mielen halut”

  1. Leidi says:

    Pidin tosi paljon! Seuraava voisi sitten jo tuoda siskonkin kuvioon mukaan.

  2. Tylsistynyt says:

    Pitkäveteistä pas…kaa

  3. Madclown says:

    Erilainen ku muut tääl. Tykkäsin

Kommentoi

top