search
top

Isäni Talon Alfauros. Osa 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (181 votes, average: 3.35 out of 5)
Loading...

Isäni, talon alfauros. Osa 3

Alku

I

Oli keväinen perjantai, ja ansaittu vapaapäivä töistä. Heti aamusta aikaisin olin suunnannut salille, ja sen jälkeen kaupungille hoitamaan asioita. Nyt oli mukava istuskella kotona sohvalla kaikessa hiljaisuudessa, samalla kahvia hörppien ja päiväsajan surkeaa tv-tarjontaa katsellen. Nämä täysin rauhaisat hetket olivat nykyään käyneet harvinaisiksi, talossamme kun asui itseni ja uuden vaimoni lisäksi kolme teini-ikäistä. Avioliiton myötä olin saanut oman poikani lisäksi kaksi tytärpuolta. Kolmisen vuotta sujuvaa uusioperhe-elämää oli jo takana, kuinka aika menikin niin nopeasti.

Vaihtelin kanavia jo hieman tylsistyneenä, kunnes osuin mainostelevision puolelle, joka syötti tuota iänikuista Tv-shoppiaan näin päivä aikaan. Huvittuneena katselin tuota esiteltävää tuotetta, jota Aromipesäksi kutsuttiin, kyllähän minä aromikkaan pesän makuun olin päässyt, ja viime aikoina ehkä jopa hieman kielletyn sellaisen. Havahduin ajatuksistani, kun kuulin ulko-oven avattavan, ja kuistin lattian narahtavan tulijan jalkojen alla, pitäisi sekin korjata, vanhassa rintamamiestalossa riitti kyllä tekemistä. Tulija riisui ulkovaatteensa ja avasi kuistin välioven astuen sisään, sehän oli Emilia, vanhempi tytärpuoleni. Hän oli lähtenyt aiemmin tänään koulusta keksimällään verukkeella, aivan kuten olimme jo aiemmin yhdessä salassa sopineet. Yhteisen ajan järjestäminen vaati joskus hieman ylimääräistä työtä, mutta oli monin verroin sen arvoista. Laitoin tv:tä pienemmälle hänen tullesaan olohuoneeseen, ja jäin katsomaan ja nauttimaan tuosta nuoren naisen kauneudesta. Emilia jäi hetkeksi seisomaan, ja meidän molempien nälkäiset ja suorastaan toisiamme syövät katseet kohtasivat. Tätä hetkeä oli odotettu taas liian pitkään. Emilia tuli sohvalle syliini hajareisin istumaan, ja aloitimme heti hyvin kiihkeän suutelun, joka oli hyvin intohimoista, suorastaan märkää ja äänekästä. Käsilläni tartuin tuon tytön isoon ja kiinteään, farkkujen verhoamaan takamukseen, puristelin sitä hyvin malttamattomana, mikä sai Emilian innostumaan selvästi yhä enemmän..

Kaikki oli alkanut eräs talvi-ilta pari kuukautta aiemmin. Sinä iltana tuo tytärpuoleni oli tehnyt rohkean siirron, ja ottanut minusta mittaa, että olisiko tuosta vanhemmasta miehestä nuoressa naisessa heränneen kiiman tyydyttäjäksi. Katseet, eleet, vihjailut ja suoranainen, lähestulkoon täysin avoin kiusoittelu Emilialta minua kohtaan oli kestänyt jo pidemmän aikaan, kunnes sitten eräs ilta asiat rupesivat hieman jopa yllättäen kehittymään.

Oli arki, ja aamulla olisi taas aikainen herätys. Istuin sohvalla saunan jälkeen, kylpytakki päälläni. Tv:stä tuli juuri iltauutiset. Vaimoni istui kulman takana keittiössä lueskellen lehtiä. Hän oli juuri tänään tullut parin päivän työmatkalta Ruotsista. Laivan tax-freestä oli tarttunut mukaan perinteisiä tuliaisia, mm. karkkia ja itselleni sain Ruotsin väreissä olevat bokserit, jotka vannoin hukkaavani vaatekaapin perälle. Tytöille oli ostettu isot jättitikkarit, joka tuntui olevan nuoremmalle tyttäristä, nimeltään P, hyvinkin mieluinen lahja, kun taas vanhempi katsoi saamaansa tuliaista tympääntyneenä, saada nyt 15-vuotiaana karkkia, varmasti jokin likööripullo olisi ollut jo paljon mieluisampi lahja..

Yritin keskittyä tv:n katseluun, jota vaimoni huutelu keittiöstä pääsi häiritsemään. Hän siellä söi iltapalaa ja lueskeli jotain kodin puutarhalehteä, joka antoi ilmeisesti aivan liikaa inspiraatiota lähestyvään kevääseen, mitä kaikkea meidänkin pihassa pitäisi tehdä.Vastailin vain tuskin kuuluvilla myötäilevillä vastauksilla, saunan jälkeinen raukeus ei antanut virtaa nyt ajatella juuri turhia. Emilia oli mennyt jälkeemme suihkuun, ja tuli nyt kellarikerroksesta ja pyyhe päällään meni yläkertaan, jossa hänen huoneensa sijaitsi. Siirsin vaistomaisesti katseeni tuohon pyyhkeen peittämään vartaloon, jonka runsaat kaaret eivät jääneet juurikaan piiloon. Keinuva lantio hävisi portaan mutkan taakse, ja havaitsin että jouduin hieman korjaamaan asentoani, että turpoamaan päässyt kullini saisi paremmin tilaa, kovasti tuntui sillä olevan myös haluja kurkistaa kylpytakin raosta, mitä maailmassa oikein tapahtui. Hetken päästä Emilia tuli takaisin alakertaan. Katseeni hakeutui välittömästi taas portaisiin. Sieltä laskeutui kuin taivaasta vaaleassa yöpaidassaan tuo teinienkeli, joka keikutti tuota täydellistä lantiotaan niin viehkeästi. Tuo paita oli hyvin antava etumuksestaan, paljastaen houkuttelevasti nuo terhakkaat ja isot rinnat, samoin helman pituus hyvin nuo jäntevät ja muodokkaat reidet, se mihin ne johtivat, jäi minulta pimentoon ja mielikuvituksen varaan vielä toistaiseksi.

Emilia laskeutui hitaasti ja katse minuun kiinnittyneenä koko ajan, jouduin nielaisemaan ja pikaisesti painamaan kullinkärkeä paremmin piiloon saunatakin suojiin. Emilia meni keittiöön ja seurusteli hetken äitinsä kanssa, joka kuului innokkaana selittävän jotain huvimajan hankkimisesta. Tämä asia ei tuntunut Emiliaa juuri kiinnostavan, ja hän tulikin pian seurakseni olohuoneeseen. Emilia kävi istumaan sohvatuolille, joka oli sohvan vieressä. Huomioni kiinnittyi häneen, ja huomasin heti, että nyt oli jotain meneillään, tuon katseen tunnistin, sen olin nähnyt nuoruudestani lähtien useilla naisilla, nuo silmät välittivät nuoren naisen kiimaista kutsua. Tyttö pelasi vaarallista, mutta niin houkuttelevaa peliä. Emilian katse laskeutui alaspäin, pysähtyen hetkeksi hieman avonaisen takkini paljastamalle karvaiselle rinnalle, joka tuntui mielyttävän tuota nuorta naista. Silmien katse jatkoi hitaasti siirtymistä alaspäin, kohti haaroväliäni, jonka orastavaa kohoumaa en pystynyt enää peittämään. Tyttö lipaisi huuliaan, ja hymyili niin viettelevästi minulle. Emilia korjasi hieman asentoaan, ja käätyi istumaan sohvatuolille sivuttain, suoraan minua kohden. Toisen jalkansa hän nosti käsinojan päälle, näin jalkansa levittäen hän tarjosi minulle suoran näkymän yöpaidan alle, jota huoneen hämärä valaistus haittasi, en saattanut kunnolla nähdä tuonne muodokkaiden reisien väliseen pimeyteen. Tuijotin jähmettyneenä tuota niin houkuttelevaa näkymää, samalla kun hikikarpalot nousivat otsalle, en tiennyt mitä tehdä. Tilanteen katkaisi keittiöstä kuuluva äkkinäinen kysymys: ”Hei, mitenkä ne kemiankokeet meni alkuviikosta?”. Emilia sulki silmänsä, aukaisi ne ja tuijotti hetken kattoon, ja käänsi päänsä kohti keittiötä ja vastasi kokeiden menneen oikein hyvin. Äitinsä kyseli keittiöstä vielä, että oliko hevostallimaksut muistettu maksaa myös, kaikesta tuo nainen heti murehti, kun oli pari päivää ollut pois kotoa. Emilia vastaili äidilleen, ja innostui kertomaan samalla tulevista ratsastuskilpailuista. Tätä keskustelua käydessään tyttö kohotti lantionsa ylös penkistä, ja nosti tuon näkymääni haitanneen paidanhelman ylös, ja levitti minulle täysin jalkansa. Tämä oli täysin ennenkokematonta, tyttö jutteli äitinsä kanssa, joka keittiössä muutaman askeleen päässä istui, samalla kun esitteli isäpuolelleen pilluaan. Tämä härskiys ja tilanteen jännittävyys tekivät minuun suuren vaikutuksen. Katseeni oli jähmettynyt täysin tuohon haaroväliin, joka oli mielessäni häirinnyt jo pidemmän aikaa. Niin kaunis pieni simpukka, joka kiilteli hyvin kosteana ja houkuttelevana. Selvästi turvonneen klitoriksen yläpuolelle oli jätetty pieni karvainen ja hyvin siistitty kolmio, muuten karvat oli ajeltu pois. Vihdoinkin pääsin ihailemaan nuorta ja niin ihanan houkuttelevaa posliinipillua, joka oli varmasti jotain aivan toista kun vaimoni jo hieman löysäksi käynyt karvainen vittu. Ei minulla tosin mikään ollut kunnon karvapuskaa vastaan, joka ilmiantoi itsensä ylpeänä rehottaen bikinirajoja kunnioittamatta, mutta vaihtelu virkistää.

Nämä muutamat kuluneet sekunnit tuntuivat ikuisuudelta, aika oli pysähtynyt, olin kuin huumaantunut. En heti huomannut, että tuosta pienestä, niin sievien häpyhuulien reunustamasta pillunreiästä sojotti noin pikkurillin vahvuinen puinen pyöreä tikku. Kesti hetken tajuta, miksi se näytti niin tutulta, kunnes muistin vaimoni päivällä tytöilleen antamat tikkarit. Emilia jatkoi keskustelua äitinsä kanssa, aivan kuin olisi ollut täysin normaalia samalla esitellä tikkaria pillussaan. Tuo nuori nainen huomasi hämmennykseni, ja tarttui kuin ohimennen tuohon karamellin varteen, ja rupesi sitä hiljakseen liikuttelemaan edestakaisin, samalla selostaen äidilleen jostain kaverinsa uudesta hevosesta. Tikkari liikkui yhä laajemmalla liikkeellä, tullen välille jo hieman kurkistelemaan tuolle kireälle reiälle, venyttäen sitä pikkuhiljaa auki yhä enemmän. Emilia käänsi katseensa minuun yhä useammin, vaikka arkipäiväinen keskustelu äitinsä kanssa jatkuikin. Tuo tyttö selvästi nautti kiusaamisestani, ja tämä show toi selvästi suurta nautintoa myös hänelle itselleen. Emilia laittoi toisen kätensä etu-ja keskisormen suuhunsa, imien niitä suorastaan kiimaisesti. Hän kuolasi sormensa ja vei ne klitorikselleen, ja alkoi kostein sormin hyväilemään tuota pienen tussun yllättävän isoksi turvonnutta nappulaa, samalla kun tikkari liikkui jo hyvin villisti tuossa litisevässä pillussa. Keittiöstä jatkui yksinpuhelu, liittyen Emilian ratsastusharrastukseen, johon tyttö ei saanut enää vastatuksi oikein mitään, muutamaa ynähdystä lukuunottamatta. Katselin kuinka tuo uusi sohvatuolikin rupesi kastumaan Emilian pillumehuista, tästä tulisi vaimolta sanomista, mutta onneksi se oli nahkaa, olisi helppo siivota. Mutta äkkiä palasin näistä ajatuksen sivujuonteista tähän elämäni esitykseen. Emilia hieroi itsensä selvästi huipun porteille asti, kunnes hieman rauhoitti leikkiään. Tuo puolittain jo makaavassa asennossa oleva tyttö aukaisi silmänsä, ja katsoi minua katseella, joka viestitti täysin selvästi vain yhtä asiaa: ”Nussi minua, ja kunnolla!”. Emilia veti tuon kookkaan, mutta jo hieman sulaneen tikkarin pillustaan hitaasti, ja selvästi sen venytyksen tuomasta tunteesta nauttien, lurpsahtaen ulos pillustaa. Runsas määrä nesteitä valui norona tuolille, ja hieman uudelle matollekin, jos äitinsä oli maksanut huomattavan summan. Hetken Emilia katsoi tuota edelleen kookasta palloa, jota rupesi kielellään lipomaan hyvin nautinnolisesti, selvästi nauttien sen uusista aromeista. Tuota makua minäkin olisin halunnut päästä maistamaan. Hetken nautiskeltuaan tuota mieluisaa tuliaista, livautti Emilia sen hyvin helpon oloisesti takaisin tuonne märkään ahtauteen. Emilia kävi lattialle, ja rupesi kontillaan tulemaan kohti minua, katse tiukasti kiinnittyneenä tuohon telttamaiseen kohoumaan, joka oli ilmestynyt itsestään kylpytakkini alle. En ollut uskaltanut koskea kulliini, olisin varmasti sotkenut myös sohvan ennenaikaisesti.

Tyttö tuli kontilleen eteeni, ja aukaisi kylpytakinvyön, päästäen kookkaaksi kasvaneen kyrpäni täyteen vapauteen. Emilian katse oli yllättynyt, ehkä jopa hieman pelästynyt, kun hän haltioituneena ihasteli kulliani. Ei varmaan ollut tyttö aikaisemmin nähnyt mitään näin suurta ja mahtavaa, oikeaa aikuisen miehen munaa, taisi olla hieman toisenlainen vehje mitä ikäisillään kolleilla. Kauaa tyttö ei ollut toimettomana, vaan tarttui kulliin, puristellen sitä molemmin käsin ja ottamalla myös hyvin vahvan otteen terskan juuresta, samalla kun toinen käsi rupesi vetelemään kullini hyvin suonikasta vartta. Rupesin saamaan hyvin helliä suukkoja ja välillä kiusoittelivia lipaisuja kielellä terskaani. Tämä taisikin olla hieman mielukkaampi tikkari mitä äitinsä antama. Emilia otti sivusta päin terskan suuhunsa, imi ja maisteli sitä kuin mitäkin persikan puolikasta. Taitavasti tyttö kyllä veteli munan vartta sitä juuri sopivasti puristaen, ei tainnut olla ensimmäistä kertaa asialla. Terskani turposi niin kireäksi, että melkein teki jo kipeää, mutta annoin tytön jatkaa tuota niin mieluisaa puuhaansa. Taitavasti Emilia otti kookkaan kärjen jo kokonaan suuhunsa. Kuinka kauniilta nuo turpeat huulet näyttivätkään kullini ympärillä.

Taitava imeminen jatkui, ja kullini upposi syvemmälle suuhun, hieman kädelläni autoin ja painoin tuon munannälkäisen teinitytön päätä aina välillä yhä syvemmällä, näin kookas kullinkärkeni teki tietensä yhä syvemmälle kohti nielua. Kyrpä kiilsi kuolasta, ja sitä valui palleille asti. Välillä Emilia antoi munan pullahtaa ulos suustaan, saadakseen henkeä hieman paremmin, että jaksaisi taas jatkaa tuota niin mielekkään kullin häväilyä. Tyttö selvästi piti tästä ja oli kuin luotu munan imemistä varten, tuo innokkuus oli hyvin harvinaislaatuista.

Emilia siirtyi raskaille palleilleni, jotka olivat syljestä valmiiksi märät, ja imi ja maisteli niitä täysin kiimaisessa transsissa. Tyttö imaisi toisen kiveksen suuhunsa ja maisteli sitä kuin mitäkin herkullista pääsiäismunaa, samalla hän toisella kädellään jatkoi runkkaamista, mikä sai aikaan lievästi pahempien paineiden purkautumista. Pari kiivasta suihkaisua kuumaa spermaa lennähti munan päästä tytön kädelle ja kasvoille. Tämä sai tytön selvästi vielä kiimaisempaan hurmioon. Emilia päästi kivekseni suustaan, ja katsoin noita kauniita syljen kastelemia kasvoja, joita poskien terve puna niin kauniisti korosti. Raskaat pallit luiskahtivat tytön kasvoilta sivuun, kun tämä rupesi etsimään äsköisen tulivuorenpurkauksen jäänteitä. Pitkä noro spermaani oli ruiskahtanut tytön runkkaavalle kädelle, josta nuo ahnaat huulet sen kielen avulla imaisivat parempaan talteen. Emilia maisteli tuota makua suussaan, ja nautinnolisesti silmät ummessa nielaisi tuon alkupalan. Pyyhkäisin toisen noron tytön kasvoilta sormellani, jonka Emilia otti heti hyvin nälkäisesti suuhunsa, ja imi puhtaaksi. Tämän jälkeen kullin nuppia imettiin jo paljon voimakkaammin, ja kielikin kiusoitteli kärjen reikää, lisää niin maukasta ja mieluisaa mälliä odottaen.

Minun oli laitetteva tv:tä jo hieman isommalle, etteivät nuo tyttären antamat suihinoton äänet kantautuisi keittiöön, märkä litinä ja maiskahdukset, sekä oma raskaaksi käynyt hengitykseni voimistui kaiken aikaa. ”Mitä siellä oikein tapahtuu, kun on niin hiljaista” kuului yllättävä kysymys keittiöstä. ”Täällä tulee.. niin jännittävä sarja.. joku Saksalainen.. dekkari.” sain vaivoin sanottua mahdollisimman normaalilla äänellä, samalla kun munani sukelsi yhä syvemmälle tytön kurkkuun, aiheuttaen jo lievää kakomista, mutta se ei näyttänyt imijän intohimoa tähän asiaan yhtään häiritsevän, päinvastoin. ”Ai, no täytyykin tulla myös itse sitten katsomaan, näytän tästä lehdestä myös pari juttua” vaimoni kuului sanovan innostuneesti. Emilia suuteli terskaa kuin vanhaa hyvää ystävää jäähyväisten hetkellä, ja nousi seisomaan naama syljestä kiiltäen. Tyttö oli selvästi yhtä pettynyt kuin minäkin tästä yllätävästä keskeytyksestä. Emilia otti tuon pillussa mehustuneen tikkarin jälleen kerran ulos, tarjosi sitä minulle maistettavaksi. Kerkesin juuri kielen kärjellä maistamaan tuota taivaallista nuoren naisen niin kiihoittavaa makua, kunnes se minulta vietiin parempiin suihin, Emilia selvästi nautti omasta maustaan, niin autuaasti hän taas maisteli tuota namua. Tyttö lähti kohti portaita, ja jätti minut kyrpä täysin räjähdyspisteessä yksin sohvalle istumaan. Yllättäen Emilia pysähtyi vielä olohuoneen oviaukossa ja pyllisti minulle paljastaen isot ja niin kiinteät pakarat. Olin edellisenä kesänä päässyt ihastelemaan näitä samoja näkymiä hieman salaa aina ohimennen vilkuillen, kun tytöllä oli ollut tapana ottaa aurinkoa stringibikinit päällä, nämä kurvikkaat muodot olivat saaneet silloin aikaan valtavan paineen. Nyt niitä esiteltiin minulle yksinoikeudella ja avoimesti, ja minkä lupauksen ja toivoin sainkaan tulevasta. Emilia otti kädellään kiinni toisesta pakarasta ja levitti sitä samalla paljastaen tuon salaisessa solassa olevan tummemman kukkasen. Katsoin täysin transissa kun tuo tyttö vei kädessään olevan tikkarin kohti tuota pientä ja hädintuskin nähtävää pyllynreikää. Tikkari hävisi kuin imaistuna sisään pienen suostuttelun jälkeen, ja minä katselin tätä elämäni ehdottomasti parasta taikaesitystä täysin haltioituneena. Tyttö oikaisi selkänsä ja veti paidan helman alas, sitten hän katsoi minua olkansa yli suoden samalla tuota kauneinta ja hurmaavinta hymyään, kunnes loikki yläkertaan kuin mikäkin bambi, juuri ennenkuin äitinsä tuli lehtineen selittämään tärkeitä suunnitelmiaan. Ei mennyt kauaa, kun tuo samainen muna, johon tyttären kuolat olivat vasta hädintuskin kuivuneet, oli jo äidin suussa, hyvin tuntui muna maistuvan niin äidille kuin tyttärelle.

Sinä yönä vaimoni sai elämänsä pisimmän ja parhaan panonsa. Rakastelumme muuttui pitkän alun jälkeen naimiseksi, ja siitä kunnon nussimiseksi. Tulin useamman kerran, ja aina jouduin pidättelemään itseäni huutamasta Emilian nimeä ääneen..

Seuraavan viikon perjantaina kesken aamupäivän kokouksen töissä kilahti puhelimeeni viesti. ”Pääsisikö isukki tänään aikaisemmin..?” Lähettäjä oli Emilia.

Menneet päivät olivat sekavien tunteiden vuoristorataa, mutta yksi asia oli minulle varmistunut, halusin tuota nuorta naista, ja tunne oli varmasti molemmanpuolinen, siitä ei ollut epäselvää. Eräs ilta kun olimme syömässä päivällistä kaikki yhdessä, istui Emilia minua vastapäätä pöydässä. Tuo kiusoitteleva nymfi nosti pöydän alla jalkansa haaruksiini, ja aloitti taitavan varvashieronnan. Tyttö pyöritteli jalallaan taitavasti housuissa paisunutta mulkkua, ja minä yritin syödä spagettia naama peruslukemilla ja seurustella normaalisti. Toisena iltana ollesssani suihkussa, kuulin oven käyvän ja oletin tulijan olevan vaimoni. Huuhdoin shampoot silmistäni, ja yllätyin positiivisesti, mutta samalla myös säikähtäen, tulija olikin Emilia. ”Mitä helv..?” sain kysyttyä. Tuo kikattava tyttö sanoi äidin olevan puhelimessa, oli kuulemma sisarensa soittanut, ja ne puhelut kestivät aina kauan, että ei hätää, nyt olisi hetki aikaa. Tyttö tuli seurakseni suihkun alle, ja suutelimme ja hyväilimme toisiamme, tämä oli ensimmäinen kerta kun pääsin kokeilemaan tämän nuoren naisen täydellisiä muotoja, runsasta ja ryhdikästä povea, muodokasta lantiota ja isoa persettä, tuo tyttö tuntui joka paikasta aivan täydelliseltä, aivan kuin jokin antiikin seksinjumalattaren patsas olisi veistetty tämä nainen mallinaan. Olin juuri liu’uttamassa sormiani tuolle kutsuvalle hävylle, jota en voinut vastustaa, kun käytävästä rupesi kuulumaan vaimoni kälätys. ”No nähdään sitten joo, tervetuloa vaan, hei hei..” kuului lähestyvä puhe. ”Tuija siellä soitteli, ovat tulossa sitten kylään, kuten sovittiin.” kuului selostus. Työnsin Emilian saunan puolelle piiloon ja vedin oven hiljaa kiinni ja jatkoin pesua, kunnes vaimoni tuli kanssani suihkuun, ja kiinnitti huomionsa puoliheijarissa olevaan kaluuni. ”Jaa että täällä on ollut omaa kivaa, vai..” Peseydyimme ja ohjasin vaimoni suoraan alakerrassa olevaan makuuhuoneeseemme, joka oli saunaosaston vieressä. Näin yritin pelata Emilialle aikaa päästä huomaamatta loukustaan pois. Päädyimme suoraan sänkyyn, ja naidessani vaimoani hetkeä myöhemmin kunnolla takaapäin, olin huomaavinani käytävän pimeydessä kasvot, aivan kun joku olisi katsellut meitä salaa. Käytävässä oleva hiippailija huomasi tulleensa ilmi, ja ei lähtenytkään pois, vaan tuli lähemmäksi huoneemme valon kajastukseen. Sehän oli Emilia, joka katsoi kiimaisen lasittunein katsein tuota kookasta kulliani, joka sukelsi äitinsä pilluun hyvin reippaaseen tahtiin. Painoin vaimoni päätä tyynyyn, ettei hän vaan huomaisi yleisöämme, ja laitoin viimeisen vaihteen silmään, näkisi Emiliakin mitä olisi luvassa. Nussin kunnolla tuota edessäni olevaa äänekästä naista, jonka vaikeroinnille veti vertoja vain noiden isojen, jo hieman levinneiden 40-vuotiaiden pakaroiden läiske. Katsoin Emilian masturbointia, tyttö nojasi ovenkarmiin saadessaan selvästi hyvin voimakkaan orgasmin, hän puri rystysiään ja näytti aivan kuin hänen jalkansa olisivat pettäneet alta. Itse ammuin runsaat lastini Emilian hahmo mielessäni vaimoni pilluun. Vilkaisin ovelle ennen sänkyyn kaatumistani ja huomasin katselijamme häipyneen. Tähän olisi tultava loppu, tuo nuori nainen olisi naitava kunnolla, peli oli menossa jo liian rohkeaksi. Näitä mietin mielessäni, kunnes nukahdin..

Lounastauolla vastasin Emilialle, että olin sopinut lähteväni tunnin päästä töistä, olisiko hän kotona silloin. Sain vastauksen lähes samantien, että kotona ja valmiina.. Nyt se tapahtuisi, ja olisi jo korkea aikakin, pikkuveljeni näytti olevan samaa mieltä kun tuntui heräävän päiväuniltaan heti Emiliaa ajateltuani. Vaimo olisi töissä iltaan, ja muu jälkikasvu harrastuksissa pitkälle iltapäivään. Otin taukotilan jääkapista eväsrasiani, jossa yleensä oli jotain kevyttä haukattavaa, jonka olin jo illalla laittanut valmiiksi. Viikko takaperin rasiaan oli ilmestynyt mukava jälkipala yllätys, sieltä oli löytynyt tikkari, joka näytti jo hieman parhaat päivät nähneeltä, mutta minkä se ulkoisessa olomuksessa hävisi, sen maussa voitti tuhat kertaisesti..

II

Ajoin töistä kotiin nopeammin kuin koskaan. Heitin takin naulakkoon ja kengät telineeseen, ja astuin sisälle taloon. Hiljaisuuden rikkoi vain yläkerrasta kuuluva hiljainen tunnelmallinen musiikki. Suuntasin portaita kohti ääntä, yläkerran perällä olevaa Emilian huonetta. Matkalla oli poikani huone, kuinka helppoa hänen olisikaan iltaisin livahtaa tuonne kiimaisen viettelijättären kammioon, mutta ei hänestä tainnut olla siihen, istui vain tietokoneellaan kaikki päivät sekä illat. Mutta se ei ollut minun häviöni, päinvastoin. Avasin huoneen oven, ja eteeni avautui tunnelmallisesti himmein valoin ja muutamin kynttilöin valaistu huone.

Ilmassa tuntui hyvin mielyttävä eteerinen tuoksu, en tiedä mistä se tuli, mutta se tuntui lisäävän seksuualista haluani vielä entisestään, jos se oli edes mahdollista. Katseeni siirtyi kookkaan peilin edessä itseään kampaavaan nuoreen naiseen. En ollut ikinä nähnyt mitään näin kaunista, kiihoittavaa, sekä syntisen ja kielletyn seksikästä. Tuolla nuorella juuri 15-vuotta täyttäneellä naisella oli päällään mustat pitsikoristeiset sukkanauhaliivit ja sukat, jotka korostivat muotoja täydellisesti. Asusteeseen täydellisesti sopivat satiiniset mustat pikkuhousut olivat kuin kirsikkana kakussa. Isot nännipihat näkyivät noista hyvin vähän peittävistä rintaliiveistä. En tiedä mistä Emilia nämä oli hommannut, muttei ainakaan äitinsä kanssa, se olisi varma. Tyttö kääntyi nähtyään peilin kautta minun tulevan, ja jäi kun näytille poseeramaan. Emilia oli käynyt kampaajalla, ja nuo mustaksi värjätyt hiukset olivat leikatut muistuttamaan aivan erästä Kleopatraa kaukaiselta 60-luvulta, jota olin elokuvasta ihaillut. Nuo runsaat ja suuret huulet olivat saaneet punaista väriä, joka teki niistä vielä entistä houkuttelevammat. Edessäni seisoi todellinen dominoiva jumalatar, jota olin valmis palvomaan kaikin mahdollisin tavoin. Emilia selvästi nautti saamastaan huomiosta.

Haluaisiko isukki näyttää hieman kikkeliä?” Emilia kysyi niin viattomaa näytellen. Avasin vyön ja farkkujen napit, pyöräytin ne pois jalastani, samoin kuin bokserini, ja päästin kullini vapauteen. Emilia tuli luokseni, otti vehkeeni käteensä, puristi juuri sopivasti, ja runkkasi tuota turpoavaa ukkomiehen taikinaa hyvin taitavasti. Otin tytön syleilyyni, suutelimme, ja kielemme kietoutuivat yhteen kuin käärmeet. Kuinka hyvälle tuo tyttö maistuikaan, onneksi Emilia oli intohimoinen suutelija ja hyvin taitava kielen käyttäjä. Emilia polvistui hetken päästä eteeni, ja aloitti yhtä taivaallisen suuhoidon, mitä olin saanut jo pikaisesti viikkoa aiemmin, mutta nyt ei ollut kiirettä mihinkään, ja sen myös Emilia tiedosti. Kullin imeminen oli niin taidolla ja tunteella tehtyä, että tytön olisi voinut laittaa erääseen tunnettuun kahvimainokseen, hän oli tässä todellinen suun-ja kädenammattilainen. Turpeat punaiset huulet suonikkaan kullin ympärilläni näyttivät kauniilta, samalla kun terskani tökki tytön kurkunpäätä. Emilian silmistä valui kyyneleet, mutta hän oli sinnikäs, eikä halunnut luovuttaa helpolla, tyttö todella halusi isäpuolensa kyrvän kokonaan suuhunsa, mutta oli jo ilmeistä, että se tulisi vielä vaatimaan harjoittelua. Myös pallini saivat kokea tytön suun ja näppärien sormien hyväilyn. Kieli tutki ja maisteli raskaiden nyyttien joka sopukan. Emilia ei selvästikään olisi malttanut odottaa näiden täysinäisten pallien sisällön saamista itselleen. Annoin Emilian vielä hetken antaa suukkoja kireän samettiselle terskalleni, sitten tilannetta pitäisi hieman rauhoittaa, paineet olivat kovat. Riisuin taitavasti kokemuksella rintaliivit ja heitin ne lattialle, ja ohjasin tytön sängyn reunalle istumaan.

Tuo sänky oli elämää nähnyt ja kaiken kokenut. Se oli nimittäin Emilian äidin vanha, ja nyt vielä siirtynyt tyttären käyttöön. Olihan se jo puhkinaitu, mutta kyllä siinä vielä tytärkin kerkiäisi harjoittelemaan, ja kaiken lisäksi siinä tuntui olevan oikein hyvä fengshui, tässä sängyssä saivat kaikki mahtavia orgasmeja, se johtui varmasti siitä reilusta naimisen määrästä, mikä oli kerännyt paljon hyvää seksuaali-energiaa tähän vanhaan rotiskoon, sen olin itsekin kokenut jo heti ensikerrasta lähtien vaimoni kanssa, kuten hänkin monesti aiemmin ennen minua, mutta se onkin sitten jo aivan eri tarina..

Asetin tytön istumaan ja kävin itse kontilleni lattialle hänen eteensä. Suutelin hetken huulia, kunnes siiryin kauniin kaulan kautta rinnoille, jotka isoina ja raskaina seisoivat niin ryhdikkäinä, painovoimasta mitään tietämättä. Tunnustelin, hyväilin ja hieroin niitä molemmin käsin, välillä nänneistä hieman puristaen. Tämä lievä kipu tuntui olevan Emilian mieleen. Maistelin ja nuolin kauttaaltaan nämä uljaat kumpareet, ja hieman käytin hampaitakin nänneihin, joka sai ne törröttämään vielä entistä rohkeammin. Emilia päästeli nautinnollisia huokauksia suljetuin silmin. Oli aika siirtyä alaspäin, suutelin tuota litteää vatsaa matkallani kohti määränpäätä. Tytärpuoleni levitti jalkansa, ja minä nappasin pikkuhousujen jo selvästi kostuneen haarakiilan sivuun ja ihailin edessäni avautuvaa näkymää. Pienten häpyhuulien välistä paljastui houkuttelevan punainen simpukka, jonka kutsuva aukko vuodatti tuoksuvaa mahlaansa. Painoin kasvoni tuolle täydelliselle pillulle, ja nuuhkaisin tuota nuoren naisen tuoksua pitkään ja hartaasti, se oli kuin huumetta. Tuo taivaallinen tuoksu ja maku mitä tämä nuori syntinen nainen vuodatti runsaasti, oli sitä samaa mikä oli ajanut miehiä (ja tietysti myös osaa naisiakin) kiimaisen hulluuden partaalle jo vuosituhansien ajan. Kaikki muu hävisi mielestäni, en kyennyt enää mihinkään järkevään ajatteluun, oliko tämä väärin? Ei todellakaan, näin vain edessäni olevan naisen, ja se oli kaikki mitä minulle nyt merkitsi. Emilia levitti sormillaan pilluaan ja kysyi ”oliko isukki tyytyväinen..” En vastannut mitään, vaan painoin kasvoni tuolle märälle mättäälle ja aloin kiihkeän kielityöskentelyn. Pitkin vedoin maistelin pillua, kokeillen välillä kielellä tuon houkuttelevan reiän kireyttä. Emilian klitoris oli turvonnut kunnolla, ja aloitin sen intihimoisen nuolemisen, imeskelyn ja maistelun. Tätä olin odottanut niin kauan, ja tämä ylitti kaikki odotukseni.

Nuolin pitkään, mutta vanha niskani ei kestänyt tätä hankalaa asentoa kauaa, vaan kävin itse sängylle makaamaan, ja pyysin Emilian istumaan kasvoilleni. Tyttö kierähti päälleni hyvin nopeasti, niin että katseemme saattoivat välillä kohdata. Jatkoin tuon märän tussun nuolemista, samalla kun Emilia rupesi pyörittämään lantiotaan yhä villimmin, ja päästellen yhä voimakkaampia voihkaisuja. En saanut välillä edes kunnolla henkeä, kun tuo läpimärkä mätäs painautui niin voimakkaasti vasten kasvojani, tältä siis tuntui hukkua suohon ajattelin, jos nyt tulisi tukehtumiskuolema, olisi tämä paras tapa lähteä. Emilian nesteet olivat kastelleet naamani ja lakanaa reilusti, kasvoni tuoksuivat varmasti pillulta niin voimakkaasti, että pomoni käyttämä Tabac-partavesi jäisi täysin huomaamatta seurassani. Emilia oli juonessa mukana ja kierähti nopeasti ympäri, niin etä meidän molempien sukuelimet olivat toistemma suiden saatavilla. Tyttö imi jälleen munaa aivan kuin hänen elämänsä olisi siitä kiinni, ja minä jatkoin pillun nuolemista vähintään yhtä innokkaasti. Lutkutus ja lätinä täyttivät huoneen. Nautimme näin toisistamme pitkään, kunnes emme enää malttaneet, vaan oli aika aloittaa naiminen, halusin tuntea tuon nuoren kiristän pillun kaluni ympärillä. Emilia nousi pystyyn, muna luiskahti ulos suusta ja minä ihailen noita kahta isoa kasvojeni edessä runsaana olevaa pakaraa. Tartuin niihin hyväillen, tunnistellen, hieroen, puristellen ja sitten lopuksi ne auki levittäen. Tumma pyllynreiän ympäristö paljastui, ja sen keskeltä niin pieni soma ryppyinen reikä. Emilia siirsi omat kätensä pakaroilleen ja jatkoi niiden levittelyä. ”Oletkos ennen nähnyt mitään näin isoa ja näin läheltä aiemmin?” kysyi tyttö kiimaiselle äänellä. Tunnustin rehellisesti, että en ollut. Ihailen näkymää, joka oli niin kaunis, lumoava ja suorastaan seksikäs. ”Oliko tikkari mieluisa?” Emilia kysyi ja kääntyi katsomaan minuun. Ei tarvinnut edes vastata ääneen, kun tuo älykäs nainen luki vastauksen hymystäni. Emilia rupesi laskemaan takapuoltaan kohti kasvojani, jota koristi täysin lumoutunut ilme. Pakarat peittivät kasvoni runsautensa alle, ja tuo niin syntisen kielletty hedelmä painautui vasten huuliani. Emilia aloitti lantionsa pyörittämisen hyvin taitavasti, niin että minun oli hyvin helppo käydä kielelläni läpi kaikki paikat. Maistelin ja nautin tytärpuoleni hyvin voimakkaasta ja niin mielyttävästä, sekä todella kiihoittavasta pyllyn aromista. Tätä kesti pitkään, Emilia selvästi nautti perseensä nuolettamisesta, ja minulla ei todellakaan ollut mikään sitä vastaan. Kieleni hakeutui yhä useammin tuolle kireän tuntuiselle ryppyreiälle, jota maistelin täysin hullaantuneena, ja tähänkin läpeen sovitin sitä parhaani mukaan, Emilian vastaten tähän innokkaana. Suussani oli nyt sellainen herkkuaromien kavalkadi, mitä en ollut ennen kokenut.

Emilia nousi päältäni ja asettui selälleen, jalat levällään, ja niin kutsuvan oloisena ja posket hehkuen odotti minua. Kiima oli sumentanut järkeni. Olin päässyt kielletyn hedelmän makuun, enkä pystynyt enää vastustamaan sen houkutuksia. Tyttö saisi vasta kesällä naimaluvan papilta, mutta joku oli kyllä jo kerinnyt ennen minua viemään neitsyyden, tällä asialla lohdutin itseäni. Kumin käyttö ei käynyt edes mielessä, halusin naida aina paljaalla, ympärileikattu kullini oli muutenkinn niin kestävä vehje, ettei siihen enää kumihuppua päälle tarvittu. Nousin tytön päälle, asettelin jylhää terskaa teinipillulle, ja rupesin työntymään sisään, hitaasti ja taitavasti, molemmille nautintoa tuottaen. Katseemme kohtasivat tiiviisti ja suutelimme, kunnen terska oli päässyt ujuttautumaan puoliväliin pillunhuulia, jolloin Emilia rupesi kokemaan voimasta avautumisen tunnetta, joka tuotti ilmeisesti nautinnollista kipua. Hän sulki silmänsä ja huohotti hyvin raskaasti. Tiesin hetken koittanaan, ja työnsin ison terskani kokonaan sisään. Tyttö vingahti hieman, ja rupesi keskittymään täyttymisen tuomaan nautinnon tunteeseen. Työnsin lantiotani eteen, kyrpäni avasi ja avarsi tuota niin ihanasti kiristävää ja kosteaa väylää auki. En hätäillyt, vaan annoin tytön nauttien tottua tähän kookkaan kullin tuomaan tunteeseen. Kullini oli puolivälissä ja vetäydyin hieman, taas palaten hieman syvemmälle. Emilia rupesi päästelemään niin kiihottavan kuuloisia voihkaisuja välillä, että rupesin lisäämään tahtia. Huoneen oleva hiljainen musiikki rupesi peittymään Emilian yhä voimakkaamman huohotuksen, välillä tulevian korkeampien kiljahdusten, pillusta kuuluvan litinän ja pallien lätinän alle. ”Nussi.. nussi ihanasti.. kunnolla..” tyttö pyysi silmät kiinni. Nostin tahtia ja kullini liukui jo koko matkaltaan sisään ja ulos. Tuosta pikkupillusta oli tullut jo hyvin vastaanottava tussu, joka imi munaani sisäänsä jo hyvin nälkäisesti. Sänkykin rupesi pitämään tuota jo minulle tuttua vinkunaa ja kitinää, samalla kun lattiakin rupesi natisemaan. Pitäisi sekin korjata, ei tässä huoneessa ainakaan voisi huomaamatta käydä salaa naimassa. Tuntui kun koko vanha rintamamiestalo olisi rutissut liitoksistaan nussimisemme tahtiin. Emilia rupesi käymään hyvin kova ääniseksi, ja varmasti jo koko kaupunginosa tietäisi mitä täällä tapahtui. Poljin kunnolla menemään, ja tytärpuoli sai ensimmäisen orkkunsa hyvin voimmakkaana.

Itselläni kulli vuodatti spermaa kuin vuotava hana, laukeaminen oli jo todella lähellä. Vedin munan pihalle lurpsahtaen, ja tarjosin sen Emilialle maisteltavaksi, joka ryhtyi työhön hyvin mielellään. Tyttö imi esi-spermaa posket lommolla, ja nautti joka tipasta. Näytti pillussa marinoitunut nahkatatti maistuvan muutenkin oikein hyvin.

Eiköhän me jatketa” tokaisi Emilia, kun tulin alakerrasta. Olin hakenut vettä kun oli tullut niin jano, ja samalla tarkastin puhelimeni varmuuden vuoksi, missä ei onneksi ollut mitään yhteynottoja. Kellokin oli edennyt jo enemmän kuin olin odottanut, nautinnoliset esileikit olivat vieneet ajantajun kokonaan. Kullini seisoi edelleen täydessä tanassa, kun pyysin tytärpuoltani käymään sängynlaidalle kontilleen. Katselin hetken aikaa tuota lantiota ja persettä, joka oli varmasti seisottanut monia kulleja, ja tulisi jatkossakin niin tekemään. Itsekään en tulisi kauaa enää kestämään, vaan antaisin satsini tulla syvälle tuohon auenneseen pillun vakoon, joka kiilteli vielä panon jäljiltä. Asetuin tyttären taakse ja työnsin kullin sisään, mikä kävi jo paljon helpommin. Tartuin lantioihin, ja aloitin naimisen. Ihailin samalla sukkanauhaliivien luomaa seksikästä vaikutelmaa. Tiesin saavani harvinaista herkkua, tässä moni pystyi vain haaveilemaan. Emilialla yhä päällä olevat pikkuhousut olivat ruvenneet hiertämään kullinvartta, joten nappasin saumasta kiinni ja revin ne poikki. ”Näitä tulet saamaan lisää, ja paljon” lohdutin tyttöä, joka ei ollut yhtään pahoillaan, vaan pyöritti peppua yhä hurjemmin. Tuo liike sai pillun lypsämään kalua vielä paremmin, teki niin hyvää. ”Tykkäätkö naida takaapäin, vai pitääkö äiti siitä enemmän?” Emilia kysyi huohottavalla äänellä. Tyttö osasi olla kyllä hävytön, nappasin kunnolla kämmenellä perseelle, niitä että jäi kunnon punainen jälki. Tämä selvästi ajoi tätä tammaa yhä hurjempaan kiimaan. ”Kummalla on parempi.. pillu..” kuului vaikeroinnin seasta. Vedin kunnolla avokämmenellä uudestaan perseelle, mikä sai tytön voihkaisemaan hyvin äänekkäästi. ”Taitaa isi sittenkin tykätä.. tyttären tiukasta teinipillusta enemmän” kuului vaivoin sanottavan. Läimäytin nyt huomattavasti lujempaa, ja tyttö suorastaan jo huusi kivusta. Otin myös hiuksista tukevan otteen päälakea myöden ja nostin tytön pystyyn, jatkoin samalla hyvin voimakasta naimista, niin että perse ja pallit hakkasivat yhteen hyvin kuuluvasti ja kivuliaasti. ”Eikö isi osaa.. päättää.. haluaako molemmat yhtäaikaa.. äidin ja tyttär..” puristin hiuksia vielä lujempaa ja tyttö vaikeroi, niin ettei saanut sanottua asiaansa loppuun. Päästin irti, ja Emilia rojahti sängylle eteeni perse pystyssä, kullini soutaen villisti tuossa yhä vastaanottavaisemmassa pillussa. Levitin Emilian perseellä olevia kaikkia mahdollisia olevia nesteitä tuolle reiälle, joka ei ole saanut vielä käsittelyä. Tunnustelen tuon kireän perseen ahtautta sormella, tästähän tyttö vasta innostuukin, työntäen pyllyään sormeaa vasten aivan kun jokin kiimaisen hulluuden huipulla oleva villi-amazoni. Sormi imeytyy pyllyyn yllättäen, ja kiristää sitä aivan kuin haluaisi omia sen itselleen. Mietin kuinka hyvää tuo kiristävä ahtaus tekisikään kullini ympärillä. Otan sormen ulos, ja tarjoan sen tytölle, joka imaisee sen suuhunsa kuin minkäkin parhaan herkun. Emilia ottaa toisenkin sormen minulta suuhunsa, ja kuolaa ne kunnolla. ”Laita takaisin.. tee siitä löysä.. samanlainen.. kuin äidillä..” tyttö saa vaivoin vaikerrettua. Vien samalla sormet ryppyreiälle, joka imaisee ne sisäänsä tottuneesti. Jatkan jo suorastaan raivoisaa nussimista, samalla kun sormet nauttivat tuosta ihanan kireästä kakkosesta, joka tosin on jo antamassa periksi. Emilia hieroo samalla klitoristaan, päästäen niin kovaa ja korkeaa nautinnon täyteistä ääntä, että lasit särkyisivät vitriinissä. En kestä enää, vaan tuo orgasmin pauloissa supisteleva pillu imee ja lypsää kullini räjähdyksen huippuun, joka kestää pitkään, ja noita voimakkaista ruiskauksia tulee enemmän kuin koskaan. Sperma täyttää nälkäisen pillun ja valuu pihalle, sormeni luiskahtavat perseestä, joka sykkien supistelee vielä hetken. Käyn Emilian viereen sängylle, ja otan hänet hellään syleilyyn. Näin kaksi todellista leijonaa makaa raukeina, täysin tyydytettyinä, ja kaiken nähnyt ja kokenut sänky saa taas yhden tarinan kerrottavakseen..

4 kommenttia viestissä: “Isäni Talon Alfauros. Osa 3”

 1. Jussi says:

  Tässä oli sitä jotakin josta pidän paljon.Tämä oli kuin minun elämästä kun pääsin naimaan tytärpuoltani ensimmäisen kerran.

 2. PV says:

  Erittäin koukuttava sarja, toivottavasti saamme pian nauttia jatkosta. Ajatus siitä, että mukaan puuhiin tulisi jossain vaiheessa myös useampi henkilö, ei ole lainkaan hullumpi.

 3. BT says:

  Lukemista vaikeuttaa yhteen pötköön kirjoitettu teksti, joka lopulta saa lukijan selailemaan tekstiä etsien “huippukohtia”.

 4. W.W says:

  Erittäin taitavasti ja kuvauksellisesti kirjoitettu! Toivottavasti sarja jatkuu, sitä on ollut ilo lukea, ja palata useammankin kerran sen äärelle.

Kommentoi

top