search
top

Miten menetin poikuuteni yläkerran Hilkalle

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (133 votes, average: 3.35 out of 5)
Loading...

Koin tämän tarinan tapahtumat neljätoistavuotiaana eräässä suurehkossa suomalaisessa kaupungissa. Yksityiskohtia on muutettu tarpeen mukaan. Minun nimeni ei ole Mikko ihan niin kuin Hilkankaan oikea nimi ei ollut Hilkka. Minulla oli kivaa muistella tätä, toivottavasti tekin nautitte lopputuloksesta.

Taivaalta satoi kaatamalla vettä kun palasin koulusta kotiin. Asuimme pienehkössä kerrostalossa, jonka alaoven aukaisin ovikoodilla. Kotiovella kohtasi kuitenkin järkytys kun tajusin unohtaneeni avaimeni kotiin. Soitin ovikelloa, mutta kukaan ei ollut vielä kotona. Koska elettiin 90-luvun alkuvuosia niin kännyköitä ei vielä ollut. En voinut soittaa vanhemmilleni tai edes kavereilleni, eikä tässä talossa asunut muita lapsiperheitä. Harkitsin käyväni kaupassa ostamassa karkkia, mutta sinne pitkä matka. En halunnut lähteä tallaamaan rankkasateeseen, joten totesin olevani nalkissa rappukäytävässä useamman tunnin kunnes vanhempani palaisivat töistä. Istuin oven eteen odottamaan.

Puolen tunnin uskomattoman tylsyyden jälkeen kuulin ulko-oven käyvän. Elättelin jo toiveita, että se olisi ollut siskoni, mutta pian rappusiin ilmestyikin yläkerrassa asuva kypsään ikään ehtinyt Hilkka. En koskaan saanut tietää, mikä hänen oikea ikänsä oli, mutta tähän aikaan hän oli jo lähempänä viittä- kuin neljääkymmentä. Asuntomme porrastasanteelle päästyään hän hämmästyi ja kysyi miksi istuskelen rappukäytävän kylmällä lattialla. Kerroin hänelle tilanteestani. Hän mietti asiaa hetken ja kutsui sitten minut luokseen odottamaan. Olin vähän hämmentynyt, mutta tartuin kuitenkin ehdotukseen, koska muuten olisin joutunut istumaan lattialla vielä toista tuntia.

Hilkka asui kodikkaassa pikku kaksiossa yhtä kerrosta ylempänä. Heti sisään päästyäni istahdin sohvalle. Se tuntui mukavan pehmeältä kivilattian jälkeen. Huokaisin tyytyväisenä ja kiitin häntä vieraanvaraisuudesta. Hilkka oli mennyt keittiöön ja valmisti meille kupilliset teetä. Hänellä oli myös kaupasta ostettu kampaviineri, jonka hän jakoi puoliksi kanssani. Juttelimme niitä näitä. Minä kerroin koulumenestyksestäni ja vastavuoroisesti sain tietää, että Hilkka oli jokin aika sitten eronnut. Toinen lapsi oli jo muuttanut omilleen ja toinen asui vielä toistaiseksi isänsä luona. Aika kului oikeastaan sangen leppoisasti. Sitten hän esitti kysymyksen, joka muutti keskustelun kulun täysin.

– Mites, onkos sulla jo tyttöystävä?

Eihän minulla ollut. Ne asiat olivat kyllä alkaneet kiinnostaa, ja itsetyydytyksenkin ilot olin tähän mennessä oppinut, mutta tyttöjen suhteen olin ujo. Kotonakaan ei oltu puhuttu seurustelusta, joten koko kysymys oli täysin odottamaton. En tiennyt mitä pitäisi vastata, joten mumisin jotain epämääräistä. Hilkka huomasi osuneensa arkaan kohtaan, joten hän paikkasi tilanteen heti.

– Anteeksi, ei ollut tarkoitus kysellä yksityisasioita. Eikä sillä nyt ole niin väliä onko tyttöystävää vai ei, ehtiihän sitä.

Yritin purkaa vaivaantuneisuuttani juomalla teetäni, mutta muki oli jo tyhjä. Laskin sen takaisin pöydälle. Lopulta en kestänyt tilanteen vaivaantuneisuutta.

– Ei mulla ole, sanoin hädin tuskin kuuluvalla äänellä samalla kun etsin katseellani pakopaikkaa huoneen lattiasta.

– Voi Mikko, hän voihkaisi, nousi tuoliltaan ruokapöydän toiselta puolelta ja tuli luokseni ja laski kätensä hellästi olkavarrelleni.

– Toi oli tosi rohkeaa. Moni muu olisi teeskennellyt kovista ja valehdelleet tyttöystävän. Sä kerroit totuuden. Se on hienoa. Siitä pitäisi tuntea ylpeyttä!

Nostin pääni ylös ja katsoin häneen. Hilkka oli kaikin puolin täysin tavallisen näköinen, mutta hänellä oli maailman lempein hymy. En tiedä miksi, mutta sen näkeminen sai minut aina rentoutumaan.

Niinkö?

– Kyllä vaan. Se on kypsyyden merkki.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kukaan kutsui minua aikuiseksi. Vaikka oloni oli yhä enimmäkseen vaivaantunut, tunsin näistä sanoista hienoisesti ylpeyttä.

Hilkka otti ruokapöydän tuolin ja istuutui eteeni.

– Mutta miten on, haluaisitko että sulla olisi?

Hän oli hiljaa aivan pienen hetken ja jatkoi sitten.

– Ei oo pakko vastata jos et halua.

Ponnistin uskallukseni äärimmilleen.

– Olisihan se varmaan kivaa, sanoin hieman jo itsevarmemmalla äänellä.

Hilkka hymyili taas, entistäkin leveämmin. Tunsin sen aiheuttaman kihelmöinnin vatsassani asti.

– Haluatko, että kerron sulle salaisuuden? Lupaathan että se jää vaan meidän kahden väliseksi.

– Kerro vaan, totesin, koska mitä muutakaan olisin voinut vastata.

– Kyllä mä tiesin, että tytöt kiinnostaa sua jo kovasti.

– Mistä ihmeestä?

Hilkka nojasi eteenpäin, otti käteni omiinsa ja jatkoi rauhallisella äänellä.

– Koska sinä olet täällä ollessasi jo monta kertaa yrittänyt salaa vilkuilla mun tissejä.

Totta se oli. Hilkan rinnat olivat pienehköt B-kuppiset ja päälipaidan verhoamat, mutta silti niin kiehtovat. En ollut koskaan aiemmin päässyt näin lähelle oikeita tissejä. 90-luvun alussa ei ollut nettipornoa ja aikuisviihdelehtien hankkiminenkin oli käytännössä mahdotonta seiskaluokkalaiselle. Tilaisuuden iskiessä olin vilkuillut Hilkan tissejä, mutta yritin tehdä sen täysin huomaamatta. Olin epäonnistunut täysin.

Lehahdin nolostuksesta punaiseksi kuin rapu ja vetäydyin kasaan. Jos olisin voinut valua lattian läpi pakoon olisin tehnyt sen heti. Hilkka kuitenkin jatkoi lempeällä äänellään.

– Heihei, ei mitään hätää. Kaikki on kunnossa. Kyllä tuon ikäistä nuorta miestä pitäisikin jo tissit kiinnostaa. Se on ihan normaalia ja tervettäkin. Itse asiassa nyt kun salaisuudesta on sovittu…

Hän taputti kevyesti reisiäni ja nojautui sitten taaksepäin.

– … niin saat katsella mun tissejä ihan niin paljon kun haluat. Lupaan, että en kerro kenellekään.

Yritin ymmärtää juuri kuulemani tarjouksen.

– Ihan oikeastiko?

– Kyllä vaan.

– Etkä varmasti suutu?

– En tietenkään, hän naurahti ja jatkoi, jos tykkäät katsella mun tissejä niin olen suorastaan imarreltu.

Hitaasti ja epäröiden nostin katsettani, ja siinä ne olivat. Hilkan tissit. Ensimmäiset, joita pääsin katselemaan ihan läheltä. Nolostus muuttui pikkuhiljaa jännitykseksi ja tunsin kuinka housuissani alkoi kiristää. Nykyaikana tämä saattaa kuulostaa hassulta, mutta siinä hetkessä nuo kaksi roosassa paidassa näkyvää pientä kumpua olivat seksuaalisesti kiihottavin asia, minkä olin ikinä nähnyt. Jos farkkuni eivät olisi olleet tiukasti päällä, olisin jo tarttunut munastani kiinni.

– Saa katsoa lähempääkin.

Kutsusta nousin seisomaan ja katselin Hilkan rintavarustusta joka puolelta. Edestä. Vasemmalta, Oikealta. Ylhäältä. Sanaakaan en sanonut, ahmin vaan kohdalleni osuneesta yllättävästä tilanteesta kaiken mahdollisen.

– Haluatko tehdä niille jotain muutakin?

Voi luoja miten halusinkaan! Halusin repiä paidan pois. Ottaa ne käteeni. Imeä nännejä. Runkata. Rohkeuteni ei vaan riittänyt. Jotenkin tilanne meni ohi ja istuuduin takaisin tuoliin. Hilkka oli heti tilanteen tasalla.

– Mikko, jos haluat tehdä jotain, niin sinun pitää pyytää sitä toiselta. Jos vaikka haluat kokeilla, miltä ne tuntuu, niin sinun on pyydettävä siihen lupa. Ilman sitä ei tapahdu mitään. Vinkiksi voin kertoa näin etukäteen, että jos pyydät luvan niin kyllä saat sen.

Sisälläni kiihko ja nolous kävivät ankaraa taistelua. Tiesin mitä halusin, mutta suuni ei suostunut muodostamaan sanoja.

– Hysss, ei mitään hätää. Jos ei tunnu nyt hyvältä niin ei ole pakko. Voit tulla pyytämään myöhemminkin. Ihan miten itse haluat. Aikaa on kyllä.

En vieläkään pystynyt katsomaan Hilkkaa kohti, mutta hänen kehunsa saivat minut viimein avaamaan suuni.

– Hilkka …

– Niin?

– Saanko mä, takeltelin hieman ja nielin kerätäkseni rohkeutta, koskea sun tisseihin?

– Voi Mikko. Katsohan tänne.

Hän vei kätensä leualleni ja käänsi kasvoni häntä kohti.

– Kyllä saat koskea mun tisseihin. Saat sivellä ja vaikka puristella ihan niin paljon kuin haluat. Kyllä tuollainen rohkeus on sen ansainnut.

Hän nousi pystyyn ja nojasi hieman taaksepäin työntäen rintojaan eteenpäin. Tunnustan, että tässä kohdassa hieman pelkäsin että koko juttu oli huijausta, joten tartuin tisseihin salaman nopeudella ennen kuin hän kerkiäisi estää. Huoleni oli turha, Hilkka hymähti tyytyväisenä vaikka tartuin hänen rintoihinsa tarpeettoman rajusti. Sitten unohdin hänet ja keskityin puristelemaan hänen ihania rintojaan. Paidan alta tunsin sekä rinnat, että niitä paikallaan pitävät rintsikat. Yritin etsiä nännejä, mutta ne jäivät vaatteiden alle peittoon.

– No, miltä tuntuu?

– Tosi ihanalta. Saanko jatkaa vielä vähän?

– Ihan niin paljon kuin haluat.

Leivoin tissejä lisää yhä rohkeammin. Koska kaikki oli mennyt hyvin, niin uskalsin tehdä lisäehdotuksen.

– Voisitko sä?

– Niin mitä?

– Ottaa paidan pois?

Vastustamaton hymy levisi jälleen kerran Hilkan kasvoille. Hän antoi minulle keveän ja hellän pusun otsalle.

– Voi Mikko! Mä oon susta niin ylpeä! Sä olet oikea herrasmies. Moni muu mies olisi vaan työntänyt kädet paidan alle mutta et sinä. Ihanaa, että sä pysyt kohteliaana vielä tässä tilanteessa. Tottakai voin ottaa paidan pois ja vaikka kaikki muutkin vaatteet jos haluat.

Nyökkäsin.

– Mennäänkö sitten tohon toiseen huoneeseen, siellä olisi mukavampaa, hän sanoi ja vilkaisi kohti makuuhuoneen ovea.

Olisin ollut valmis menemään vaikka helvetin porteille, jos sen seurauksena olisin saanut nähdä Hilkan alastomana.

– Juuh!

Hän tarttui minua kädestä ja johdatti minut makuuhuoneeseensa. Olen muistoissani palannut usein tähän tapahtumaan. Hilkka oli minua yli kymmenen senttiä pidempi. Kun suhteemme loppui, ero oli juuri päinvastainen. Ulkopuolisen silmin tilanne olisi saattanut näyttää omituiselta, mutta meille molemmille se oli luonnollisin asia maailmassa. Makuuhuoneessa meitä odotti parivuode, jonka peitot Hilkka heivasi sivuun yhdellä kädenliikkeellä. Asetuin istumaan sängylle ja katsoin kuinka Hilkka tarttui päälipaitaansa, veti sen pois päältään ja heitti nurkassa olevalle tuolille. Pettymyksekseni en nähnyt vielä tissejä, koska hänellä oli aluspaita.

– Voinko minä nyt puolestani pyytää sinulta jotain?

– Mitä tahansa, vastasin ajattelematta.

– Ota sinäkin vaatteesi pois, hän sanoi, vilkaisi haaroväliäni ja jatkoi, veikkaisin että housuissa on jo turhan ahdasta.

Yhtäkkiä tajusin tilanteen. Hänhän näkisi että penikseni seisoisi kovana kuin kivi. Odottamaton nolouden puuska iski ylleni ja vaistomaisesti vedin käteni penikseni eteen.

– Ööö, joo, tota, vaikka kyllä, sopersin epäuskottavasti.

Hilkka istuutui viereeni.

– Mikko, puhutaanpa pari asiaa selväksi, sopiiko?

– Kyllä.

– Makuuhuoneessa kaikkein tärkeintä on puhua rehellisesti. Jos et halua tehdä jotain, niin sano se heti ja epäröimättä. Älä koskaan suostu johonkin mitä et itse halua vaan jos joku pyytää sitä. Ymmärrätkö?

– Ymmärrän.

– Älä myöskään suostu johonkin vain koska et halua loukata toisen tunteita. Kyllä he ymmärtävät jos et halua jotain. Onko selvä?

– Ymmärrän.

– Hyvä. Toisena asiana, etkö halua ottaa vaatteitasi pois, koska nolostuttaisi paljastaa että sinulla seisoo?

Nyökkäsin.

– Ei se ollut vaikea arvata. Mutta tiedätkö mitä? Ei erektiossa ole mitään hävettävää. Päin vastoin! Se on vilpittömin kehu, minkä mies voi naiselle antaa. Haluaisin kovin mielelläni nähdä peniksesi, se on varmasti komea. Mutta jos haluat pitää vaatteet päälläsi niin tietenkin saat tehdä niin.

– Sopiiko vaikka, että riisutaan molemmat alasti yhtä aikaa?

– Oikein hyvin.

Pian paitamme olivatkin huoneen lattialla. Minulla oli yläruumis paljaana ja Hilkalla yhä rintsikat päällä. Mieleni teki tarttua häntä taas tisseistä, mutta hän kerkesi ensin.

– Housut myös.

Farkkujen nappien avaaminen oli helpotus, kun puristuksissa ollut kullini pääsi viimein vapauteen. Sen pää törrötti ulos alushousujen sauman alta. Hilkka oli saanut housuhameensa riisuttua, kääntyi minuun päin ja kiinnitti katseensa heti mulkkuuni.

– Ohoh, onpas hän ylväänä.

En tiennyt mitä vastata. Hilkka kuitenkin jatkoi.

– Saanko minä puolestani koskea siihen?

Kun pelkkiin rintsikoihin ja pikkuhousuihin pukeutunut nainen kysyy tätä neitsytpojalta, on vain yksi vastaus.

– Kyllä.

Hellän varmasti Hilkka veti alushousuni jalasta. Seisoin hänen edessään täysin alastomana penis kovana kohti kattoa osoittaen.

– Aijettä, miten ihana kulli sulla on. Niin kova ja kookas.

Nämä sanat hivelivät teinipojan mieltäni. Oikeasti penikseni oli murrosiän kasvun alkuvaiheessa ja hädin tuskin kymmensenttinen, mutta Hilkan kehut saivat minut tuntemaan kuin siinä olisi ollut toinen mokoma pituutta päälle. Hän otti peniksen ja kivekseni käteensä ja punnitsi niitä. Onneksi hän ei pumpannut, koska olisin varmaan tullut samoin tein.

– Mahtavat pallitkin, ne on varmaan jo täynnä tavaraa?

Nyökkäsin.

– Ei sitten tuhlata aikaa.

Hän avasi rintsikoidensa hakasen ja päästi rintansa vapauteen. Ne olivat jo elämää nähneet ja löystyneet, mutta sillä hetkellä ne olivat minulle maailman täydellisimmät tissit. Pelkkien pikkupöksyjen ollessa jäljellä hän asettui sängylle selinmakuulle.

– Sä varmaan haluat riisua nämä?

Alle sekunnissa käteni tarttuivat pöksyihin ja aloin vetää niitä hitaasti alas. Hilkka levitti jalkojaan hieman ja pian housunkauluksen alta paljastuikin pieni ja trimmattu karvapehko ja sen perässä kirkkaanpunainen pillu. Pöksyjen lähdettyä jalasta Hilkka levitti reitensä ammolleen, niin että näin mahdollisimman hyvin koko pillun.

– Ihanan kaunis, sopersin.

– Kiitos. Onko jotain, mitä haluaisit tehdä sille?

– Voinko mä laittaa mun … sen sisään?

– Eli haluatko harrastaa seksiä?

– Kyllä.

– Sano se ääneen.

Jouduin keräämään rohkeutta, mutta vain hetken.

– Hilkka, mä haluan harrastaa sun kanssa seksiä.

– Niin minäkin haluan seksiä sun kanssa.

Hän suuteli minua suoraan suulle. Olin aivan haltioissani. Nytkö se viimein tapahtuisi?

– Mutta tärkeimmät ensin, onkos teillä ollut koulussa jo seksivalistusta?

– On meillä vähän.

– Mistä siis tulee aina huolehtia seksissä?

– Öööö … ehkäisystä?

– Oikein hyvä.

Hilkka ottti yöpöydän laatikosta kondomipakkauksen ja avasi sen. Hän veti esinahkani taakse ja jo se tuntui taivaalliselta. Rullattuaan kondomin peniksen päälle hän otti laatikosta liukuvoidetuubin.

– Mitä toi on?

– Liukuvoidetta. Se saa seksin tuntumaan paremmalta. Etenkin jos ei ole enää ihan teinityttö.

En ymmärtänyt mitä hän sillä tarkoitti, mutta en välittänyt. Katselin kuinka hän levitti liukuvoidetta ensin kulliini ja sitten ympäri pilluaan.

– Tule.

Kutsusta menin hänen päälleen. Yritin katsella mihin kohtaa pillua minun pitäisi työntyä, mutta Hilkka oli valppaampi. Hän tarttui kullini varresta kiinni, ohjasi sen vaolleen ja kuiskasi lopuksi.

– Sitten kun olet valmis, työnnä se sisään.

Enää en tarvinnut rohkaisuja vaan työnsin kullini juurta myöten Hilkan sisään. Hän voihkaisi äänekkäästi. Yritin saada jotain tolkkua tuntemksistani.

– Tosi kuumaa! Ja ihanan pehmeää!

Mmmmh, sä oot niin kovana mun sisällä! Oi Mikko, sun kulli tuntuu tosi hyvältä.

Hilkka puristi minut tiukkaan syleilyyn. Hän painoi suuni tissilleen ja hiveli toisella kädellään pakaroitani. Jopa minä, kokematon ujo teinipoika tajusin mitä piti tehdä. Imin tissin suuhun ja aloin naida Hilkan kuumuudesta hohkaavaa pillua. Omissa muistikuvissani pumppasin pitkäänkin, mutta pari vuotta tapahtuman jälkeen Hilkka kertoi minulle, että oikeasti olin kestänyt sisällä noin viisi sekuntia. Laukesin voimakkaasti pillun pohjille. Orkku uuvutti minut täysin, enkä pystynyt tekemään mitään muuta kuin olemaan paikallaan.

Hilkka halasi minua pitkään. Tunsin kuinka hän veti minut ulos itsestään, poisti kondomin, solmi sen kiinni ja laittoi sen sängyn vieressä olevaan roskikseen. Koko tämän ajan hän silitteli, suukotteli ja kehui minua. Hän todella tiesi, miten saada kumppanin olo tuntumaan hyvälle. Väsyneenä hänen päällään maatessani aloin vihdoin tajuta, mitä oli juuri tapahtunut. Olin menettänyt neitsyyteni ja lauennut syvälle yli kolme kertaa itseni ikäisen naisen pilluun. Vielä tähänkään päivään mennessä en ole keksinyt mikä voisi olla parempi tapa ensimmäiselle seksikokemukselle.

5 kommenttia viestissä: “Miten menetin poikuuteni yläkerran Hilkalle”

 1. kirvesmiehen poika says:

  Minä menetin henkisen poikuuteni 15-vuotiaana, kun olin isäni ja hänen hanslankarinsa apuna erään insinöörin kesämökkilaiturin rakentamisessa. Päivä siinä meni meiltä kolmelta mieheltä, kai minäkin siinä jotenkin jo osasin avuksi olla. Insinööri ei juuri näyttäytynyt, mutta hänen rouvansa kävi aina välillä katsomassa miten työ edistyi. Ja kyllä olikin komea rouva, tuuhea vaalea tukka, iloiset silmät, muotoja kuin Marilynillä. Ikää ehkä lähempänä neljää- kuin kolmeakymmentä vuotta. Jossain vaiheessa rouva sanoi, että voitaisiin sauna lämmittää, ja se homma lankesi minulle. Oltiin sitten urakan päätteeksi saunomassa, me kolme työmiestä, kun rouva tupsahti sinne seuraksi. “Ei kai se haittaa”, hän kysyi, ja ykstavuisesti hänelle myönteisesti vastattiin. Ja kyllä tuli hiljaista. Nämä aikamiehet olivat kuin kielensä pudottaneet. Ja olihan se näky. Rehevät ryntäät, tomera vatsa, tummanruskea karvoitus. Eikä rouva ujostellut. Haki lauteille paikkaa, että mihin istuisi, ja nythän minä jo voin sanoa, että pyöri ja kääntyili niin että varmasti nähdään. Ja minä kuin puulla päähän lyöty, yhtä jähmettynyt kuin muutkin. – Eikä siinä sen kummempaa tapahtunut kuin että jatkui, ja minulle tästä oudosta tilanteesta tuli pitkäaikainen himon ja fantasioinnin kohde, jossa ensi kertaa oikein tosissani yritin kuvitella mitä naisen kanssa voisi siinä tehdä ja tapahtua. Kiitollisena muistelen.

 2. Madclown says:

  Kaunis tarina oli tämä

 3. Maanantai says:

  Tolla tavalla kaikkien eka kerta pitäisi tapahtua, tärkeitä asioita konkreettisesti korostaen. Ei ehkä maailman kuumin tarina, mutta söpö.

 4. elWood says:

  Tämä oli oikein hyvä. Toivottavasti jaksat kirjoittaa jatkoa.

 5. Jussi says:

  Tosi kiva tarina ja mielekäs.Itselläkin kokemusta vanhemmista naisista teininä ja hyviä muistoja heistä.

Kommentoi

top