search
top

Pojun oppivuodet, osa 6 – hieman lisää naisista

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (49 votes, average: 3.43 out of 5)
Loading...

Olimme käyneet ratsastustreenien jälkeen pesulla ja katselimme hetken televisiota yhdessä, kunnes poju halusi vetäytyä muistikirjansa kanssa makuuhuoneeseensa. Toivomme hyvät yöt ja jäin katsomaan illan elokuvaa hiljaisella volyymilla. Jonkin aikaa poju selvästi kirjoitti, sitten kuulin valojen naksahtavan pois päältä ja alkovin äänet vaimenivat liukuoven takana. Kello oli vasta vähän, mutta ei voinut toista moittia, olihan meillä ollut aikainen herätys ja poju laukesi juuri melkoisella voimalla ratsastamisen jälkeen. Minä halusin nollata ja jatkoin televisiosta tulevan tusinaleffan katsomista, kunnes puhelimeni värisi viestin merkiksi.

“Luulin tunnistavani auton, ootko @ Jkl?” Viesti oli Simolta.
“Tunnistit ihan oikein! Sä siis selvästi kanssa ;)”
“Jep, messuilla. Yksille?”
“Toinen nukahti jo, en haluu hävitä varottamatta. Tuu tänne? Tää on huoneisto, tilaa riittää”
“Ai poika on pysyny messissä! Sama meno jatkunu? ;)”
“Tuu ottamaan selvää ;)”
“Voishan sitä tulla, hetki jo vierähtänyt, et näkee sua. Vartti ja ovella?”
“Ok”

Varttia myöhemmin kurkkasin pojun ovelta ja hänen ollessa selvästi unessa hipsin hakemaan Simon alaovelta. Oli tosiaan mukava nähdä taas vaikkakin yllättäen! Vaihdoimme kuulumisia hississä ja kerroin neukkarin tapahtumista vain sen verran, että ei mahdollisesti ole Simo jäänyt ainoaksi. Ei ollut minun asiani levitellä pojun kokemuksia tarkemmin ilman hänen lupaansa tai hänen mahdollisuuttaan kieltää kertomasta. Simo katsoi minua merkityksellisesti virnistäen, mutta ei hänkään udellut enempää. Hän oli tuonut mukanaan pari juomaa ja korkkasimme ne istuutuen leffan ääreen hiljaisella äänellä kuulumisia vaihtaen. Jossain vaiheessa keskustelu lipsahti muistelemaan edellistä tapaamistamme. Kerroimme vuorotellen omia lempihetkiämme ja huomasin illan ratsastuksen tuoman kiihottumisen nousevan jälleen pintaan. Vilkaisu Simoon kertoi ettei hänkään ollut välttynyt kiihottumasta. Simo huomasi katseeni.

“Milloin SÄ oot saanut viimeksi?” hän kysyi ääni muuttuen käheämmäksi.
“Riippuu siitä, että saanut mitä.”
“Kyllä sä tiedät, mitä mä meinaan.”
“Ehkä tiedänkin, mutten oo varma, mitä aiot sillä tiedolla tehdä” jatkoin härnäten.
“No vaikka tätä” vastasi Simo ja nojautui suutelemaan minua. Ei tämä ensimmäinen kerta ollut, kun harrastaisimme seksiä ja nautin siitä Simon kanssa. Niinpä vastasin suudelmaan varsin tyytyväisenä. Simo haparoi toisella kädellään kaukosäätimestä television kiinni irrottamatta huuliaan omistani.
“Ei tässä, mennään makkariin” huokasin suudelmien välissä.

Nousimme ja menimme makuuhuoneeseeni. Suljimme oven ja aloimme riisua toisiamme yhä suudellen. Minulla ei ollut enää kuin alusvaatteet päälläni ja Simo ohjasi minut selälleni vuoteelle. Hänen huulensa olivat janoiset mutta pehmeät huuliani vasten. Hänen kätensä nousi rinnalleni samalla toisen jäädessä tukemaan häntä asennossaan. Rinnalla käsi kulki etsien nänniä liivieni läpi. Hän muisti, että ne ovat kovin herkät, joten hän tiesi nännini sijainnin reaktioistani. Suudelmat vaihtuivat kaulalleni samalla käsien alkaessa riisua housujani. Sormeni kulkivat pitkin Simon selkää aina niskalle asti, kunnes hän nousi riisumaan housuni kokonaan pois. Olin jo huomattavan märkänä ja Simon virneestä päätellen hän oli huomannut sen. Hän kumartui suutelemaan minua, kunnes lähti kulkemaan suudellen alemmas. Hän avasi jalkojani, levitti häpyhuuliani ja alkoi nuolemaan minua. Syvä huokaus karkasi huuliltani kun hän löysi herkimmät kohtani. Poju oli hyvä nuolemaan, mutta Simolla oli hommaan erilaista varmuutta ja jopa pienoista röyhkeyttä, mikä sai tämän tuntumaan jumalaiselta toisella tavalla. Simo ujutti vielä kaksi sormeaan samalla sisälleni etsien ja löytäen g-pisteeni. Käteni olivat jälleen Simon hiuksissa painaen hänet tiukemmin nuolemaan minua.

En ehtinyt huipulle asti, kun Simo lopetti. Hän nousi päälleni ja alkoi asetella itseään kohdilleen. Hän alkoi työntyä sisääni hyvin hitaasti, antaen minun keskittyä jokaiseen senttiin ja milliin, mitä hänessä oli. Kynteni jättivät varmasti Simon selkään jäljet, kun tarrasin häneen kiinni. Tuntui niin hyvältä olla tällä tavalla täysi pitkästä aikaa! Päästyään pohjaan asti hän alkoi liikkua löytäen molemmille sopivan rytmin. Parasta Simossa oli seksiä ajatellen hänen miehuutensa ylöspäin kaartuva muoto ja se, kuinka Simo osasi hyödyntää tuon muodon g-pisteen tavoittamiseksi. Jälleen hän teki taikojaan ja tuntui, etten ollut enää tässä maailmassa. Näin tähtiä ja pystyin vaan aistimaan Simon painon päälläni sekä voimakkaan tunteen alavatsallani.

Kop kop kop. Koputus. Pieni ja varovainen koputus. Se veti kerralla meidät molemmat takaisin tähän hetkeen.

“Onko kaikki hyvin?” kuului arka kysymys oven takaa. Poju oli herännyt, olin pitänyt liikaa ääntä. Simo nousi pois päältäni ja kävi sängylle viereeni.
“Kyllä on kultaseni, anteeksi että herätin.”
“Hyvä. Mietin vain.”
“Tule vain sisään, Simo tuli käymään.”

Ovella oli hetken aivan hiiren hiljaista. Pystyin vaan arvailemaan, mitä pojun mielessä juuri sillä hetkellä liikkui. Lopulta ovi kuitenkin avautui hitaasti ja poju kurkisti sisään. Hän näytti samaan aikaan nolostuneelta ja säikähtäneeltä. Taputin sänkyä vierelläni kannustaakseni pojua istumaan vierelleni, Simon maatessa toisella puolellani. Poju istuutui ja silitin hänen reittään.

“Mikä sut herätti? Pidimmekö liikaa ääntä?”
“Ette. Tai, en mä tiedä. Kuulin vaan, kun voihkit, niin aattelin, onko sulla joku hätä.” Poju nolostui lisää. Nyt olisi tärkeää kohdata hänet rauhallisesti. Pahinta olisi nyt nauraa, silloin hän sättisi itseään, eikä enää toiste uskaltaisi puhua näin suoraan.
“Todella hienosti tehty, kun pidit sillä tavalla minusta huolta. Kiitos. Nyt minulla ei kuitenkaan ollut hätä. Oikeastaan minä nautin.” Pojun kulmakarvat nousivat äänettömän kysymyksen merkiksi. “Niin. Simo tuli käymään ja nyt mä yritin auttaa häntä pakotuksen kanssa. Ja samoin, kuten oon sanonut sulle, ei ole väärin tykätä siitä. Ja minä tykkäsin.”

Poju ei selvästikään tiennyt, mitä tämä kaikki tarkoitti. Naisen anatomia oli hänelle vielä uutta, hänhän tiesi vain sen verran, mitä olin hänelle opettanut kielellä nautinnon tuottamisesta naiselle. Nyt voisi olla sopiva hetki opettaa vähän naisistakin. Vilkaisin Simoa ja hän nyökkäsi. Hän arvasi jälleen, mitä minulla oli mielessä. Hän veti peiton pois päältään ja alkoi käsin hieroa itseään takaisin kovaksi, kun yllättävä keskeytys oli hetkeksi saanut hänen kovuutensa laskemaan. Pojun silmät huomasivat tämän heti, näin sen.

“Käyppäs sillä aikaa, kun Simo valmistautuu, hakemassa joku niistä eilisistä, vaikka se helminauha, jooko? Sen jälkeen näytämme sinulle hieman lisää naisista.”
Poju nousi kuuliaisesti ja palasi pian helminauha kädessään. Hän istuutui takaisin sängylle ujona, mutta selvästi jo aiheesta kiinnostuneena. Simo alkoi olla kovana.
“Voisitko kultaseni sen verran imeä Simoa, että hänestä tulisi oikein märkä? Se helpottaa naisillakin, vaikka me kostummekin eri tavoin, kuten eilen kerroinkin.”
Ohjasin pojua kohti Simon kovuutta. Hän avasi suunsa kuuliaisesti ja nuoli tuon odottavan kalun ihanan märäksi. Simo nousi ja asettui jalkojeni väliin.
“Kultaseni. Nouse katsomaan. Naisilla on lisäksi yksi sellainen aukko, jota miehillä ei ole. Katso vain rohkeasti, Simo näyttää. Se on siinä helmen alla, mistä olet päässyt nuolemaan.”
Simo levitti sisempiäkin häpyhuuliani, jotta poju näkisi varmemmin.
“Nuolaise vaan” kuulin Simon kannustavan. Ja pojuhan nuolaisi. Hänen kielensä oli yhä mahtava! Ehkä meidän pitäisi tehdä tapa siitä, että poju nuolee minua.

“Se tuntui ihanalta kulta. Olet todella taitava poika! Hienosti tehty. Nyt näet, että Simo työntyy sinne. Se tuntuu musta samalta tavalta hyvältä, kuin miltä tuntui, kun Simo työntyi sun sisääsi.”
Purin huultani ja annoin silmieni sulkeutua, kun Simo työntyi hitaasti sisääni. Hän pysyi muuten pystyssä asennossa, jotta poju näkisi, miten hän häviää sisälleni sentti sentiltä. Lopulta hän oli pohjassa ja vingahdin. Poju säpsähti.
“Ei hätää. Ei mulla ole hätää. Naisissa verrattuna miehiin on se, että tässä tulee jossain vaiheessa takaseinä vastaan. Sun sisällä on paljon pidempi matka Simolle tilaa verrattuna muhun.”
Huohotin lauseiden välissä. Simo tiesi herkät paikkani ja härnäsi minua selvästi tahallaan. Tiesinpä jippoja minäkin ja jännitin lantionpohjanlihaksillani vastaan saaden Simon murahtelemaan kiihottavasti.
“Toinenkin asia on vaikeampi naisten osalta, nimittäin naisten kanssa sotkua ei saada vältettyä yhtä hyvin ku mitä miesten kanssa. Kohta Simolta tulee sotku, eli hän laukeaa. Sitä kutsutaan laukeamiseksi. Kun Simo laukeaa mun sisään, ei kaikki pysy sisällä, vaan koska tila on pienempi, valuu se pois. Sun pitäisi auttaa siinä, onnistuisiko?”
Katsoin pojua. Hän ei selvästikään ymmärtänyt, miten hänen tuli auttaa, mutta hän nyökkäsi.
“Kun Simo on lauennut, sä asetut tuohon Simon paikalle ja nuolet mut puhtaaksi. Sovitaanko niin?”
Pojun ilme kirkastui, kun hän ymmärsi, mitä tuli tehdä ja hän nyökkäsi. Paljoa enempää Simo ei tarvinnut ja hän laukesi sisääni murahtaen.

Simo siirtyi pois, jättäen minut valumaan sängylle. Poju nousi ja Simo antoi hieman vauhtia läpsäyttäen tätä varoittamatta pepulle. Poju säpsähti ja Simo nyökkäsi vakavana kohti minua, mikä sai pojun ymmärtämään, tilanteen. Hän kiipesi nopeasti paikoilleen ja alkoi nuolla jo ulos valuvaa vanaa lämmintä spermaa. Ensimmäiset norot oli nuoltu kuuliaisesti pois, ohjasi Simo pojun nostamaan sen verran päätään, että sai tarjottua tälle oman kalunsa puhtaaksi ja viimeisistäkin pisaroista tyhjäksi imettäväksi. Kun työ oli tehty, Simo kehui pojua taitavaksi ja reippaaksi, minkä jälkeen ohjasi jatkamaan minun nuolemistani. Hän neuvoi pojua levittämään varovasti minua lisää, mikä sai uuden noron valumaan sisältäni. Sen jälkeen hän tarttui pojun hakemaan helminauhaan sekä liukkaripurkkiin yöpöydältäni ja nousi pojun taakse sängylle.

“Kulta. Tuntuu niin hyvältä, kun nuolet minua. Haluaisitko samalla näyttää Simolle, mitä uutta sait eilen? Se voisi auttaa samalla myös sua purkamaan paineesi vielä kerran, Simo voisi auttaa. Sopiiko?”
Kysymykseni oli ennemminkin ilmoitus kuin kysymys. Joka tapauksessa poju nyökkäsi nauttien samalla siitä, kun sai minut nauttimaan kielellään. Simo nosti pojua lanteilta korottamaan peppua pystyyn, minkä jälkeen hän liukasti pallon.
“Simo, ole rauhallinen. Se on uusi.” Täsmensin Simolle samalla kun silitin pojun tukkaa. Simo nyökkäsi, silitti pojun selkää ja alkoi työntää helminauhan pienintä, noin 3 senttistä palloa pojun sisään. Poju huohotti pyhimpääni vasten, mutta ei keskeyttänyt työtään. Hän huoahti pienesti, kun pallo muljahti hänen sisäänsä. Ohjasin hänet nuolemaan nyt klitoristani, en olisi itse enää kaukana.
“Meneekö vielä toinen?” kuulin Simon kysyvän. Poju epäili hetken, jonka jälkeen kuiskasi vastauksen:
“Kokeile.” Simo liukasti toisen pallon ja alkoi työntää sitä myös pojun pienestä peppuaukosta sisään. Se teki selvästi kipeämpää.
“Hienosti menee poika, kyllä sä pystyt siihen. Enää ihan vähän ja se on sisällä”, Simo kannusti. Poika imi klitoristani vimmatusti lohtua hakien. Lopulta pallo muljahti sisään, poju vinkaisi ja minä laukesin siinä pojun kielen alla. Sykin vielä lisää pohjaan asti lauettua spermaa, jonka senkin poju nuoli pois.

Ohjasin pojun tulemaan kainalooni, pallot yhä sisällään. Käänsin hänet selälleen ja Simo kannusti avaamaan jalkojaan.
“Saako Simo koskea? Hän auttaa sua vielä helpottamaan oloa ja pallojen poisottaminen helpottuu.”
Poju nyökkäsi ujosti. Silitin poikaa sylissäni ja Simo alkoi hitaasti hieroa pojan kovettunutta kalua. Kauaa ei mennyt, kun pojulla painui silmät nautinnosta kiinni ja hän alkoi hengittää raskaammin. Näin Simon samalla kevyesti vetävän palloja ulospäin, lisäten painetta pojun pepunsuulla, mikä selvästi vei pojun aivan rajoille. Halusin kurkistaa, miten tiukasti poju puristui palloa vasten venyen. Poju laukesi vavahdellen ja samalla Simo fiksusti veti pallot pois tämän sisältä sykkeen tahdissa, mikä sai pojun vavahtelemaan voimakkaammin. Silitin huohottavaa pojua sylissäni samalla kun Simo pyyhki tulleen sotkun pois.

“Kiltti poika. Nyt pääset nukkumaan. Kauniita unia.”

4 kommenttia viestissä: “Pojun oppivuodet, osa 6 – hieman lisää naisista”

 1. söpis says:

  <3 😉 niin ihana

 2. söpis says:

  <3 <3 <3 😉 niin ihana

 3. BT says:

  Näitä on odotettu! Aloitin eilen lukemaan ykkösosasta asti koko tarinan läpi. Ja vaikka neljä päivää maannut kuumeessa, niin oli pakko touhuta neljä kertaa 😀

  Meillä on seksin aikana muijan kanssa näitä näitä samoja fantasioita eli helppo samaistaa oma puoliso naisen rooliin.

  Hyvin innolla odotan lisää.

  • Baroness says:

   Kiitos paljon kommentistasi, se lämmitti! Mukava kuulla, että nämä kolahtavat. Työt meinaa välillä haitata harrastuksia, mutta kirjoittelen taustalla lisää 😉

Kommentoi

top