search
top

Iso kaluni ja Mirja

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (220 votes, average: 3.29 out of 5)
Loading...

Nuorena kun aloittelin tyttöjen kanssa, ja pääsin ensimmäisiä kertoja panemaankin, aivan ensimmäiset tytöt olivat minua vanhempia, reilustikin.

 

Eräs asia joka kuumotti minua, oli haave päästä sänkyyn todella isotissisen tytön kanssa. Ensimmäiset naiset olivat solakoita tai heillä oli jo lapsia, eivätkä muodot olleet kenelläkään kovin uhkeita juuri yläkerrasta, mitä olisin toivonut.

 

Olin teini-ikäisenä alkanut usein katsella pikkuserkkuani Mirjaa, jonka kanssa olimme samaa vuosikertaa. Hän oli jo todella nuorena alkanut näyttää naiselta: jos en väärin muista, hän oli varmaankin korkeintaan yhdentoista, kun paidan alla oli alkanut pullottaa ja lantionseutu oli alkanut naisellistua. Olimme samanikäisiä, ja lapsina samalla luokallakin, ennen kuin heidän perheensä muutti Keski-Suomeen isän töiden perässä.

 

Mirja oli aina hieman lapsellinen ja puhelias. Tavallaan samanaikaisesti ikäistään nuorempi mutta silti pikkuvanha, vähän luonnonlapsi. Tykkäsi pukeutua mekkoihin, ja punoi itselleen kesällä kukkaseppeleen, kun tulivat meille.

 

Mirjalla oli todella isot tissit.
”Ne sanoo sitä sen koulussa Meijeri-Mirjaksi”, siskoni jutteli joskus.
Minua kiihotti se, että kaikki tuntuivat noteeraavan Mirjan rinnat.
Mirjalla oli tummanruskeat, pitkät ja vallattomat hiukset. Vähän pyöreät kasvot ja punaiset posket. Hän oli hieman emäntämäinen. Ei lihava, mutta ei todellakaan laiha riuku.

 

Tietysti nuorten naisten kanssa menee aina niin, että se mitä ei ole, tuntuu tavoiteltavalta. Mirja usein ääneen kadehti langanlaihoja, maatilan töiden solakkana pitämiä siskojani.
”Minä oon tämmönen virtahepo”, hän huusi kerran kun tytöt olivat kesällä menossa uimaan ja vaihtoivat uikkareita saunan kammarissa.

 

15-vuotias Mirja tuli kohta pyyhkeeseen kietoutuneena laiturille, koska häpesi omasta mielestään lihavaa olemustaan. Kohta hän pudotti laiturin nokassa pyyhkeensä, ja alta paljastui pyöreä mutta tiimalasimainen, bikinien verhoama nuoren tytön vartalo. Selluliitista ei tietysti tietoakaan, takapuoli oli pyöreä ja pisaramainen.

 

Mutta ne rinnat. Katselin tietysti kiinnostuneena kauempaa, kun Mirja nousi vedestä ja kipitti saunalle. Saatoin erottaa, kuinka turkoosin uima-asun kangasta vasten pingottuivat viileässä vedessä kovettuneet nännit laajoilla nännipihoilla. Lanteilla oli nuoren tytön harmiton kevyt vatsamakkara.

 

Saunasta kuului kiukaan läiske ja tyttöjen puheensorina. Tiesin heidän olevan alasti ja ajattelin kiihottuneena Mirjan paljaita kookkaita tissejä, muhevaa takapuolta, ja reisien välien suloista sopukkaa, arvattavasti kevyellä karvoituksella varustettua pillua. Mirja varmaan istui lauteilla jalat sylissään, ja jos olisin kehdannut tirkistellä, olisin varmaankin saunan ikkunasta saattanut nähdä pimppivaon ja polvia vasten painautuvat kookkaat utareet.

 

Sitten tapahtui se, mistä olin saattanut vain unelmoida. Mirja tuli kuistille pyyhe ympärillään. Hän pudotti kohta pyyhkeensä pois, ja minä sain nähdä tissit. Ne heilahtivat kiinteinä ja kookkaina, kun Mirja puki rintaliivejään.
Oli siinä siksi illaksi 15-vuotiaalle pojalle runkattavaa!

Kului kaksi vuotta.

 

Mirja oli taas meillä. Olimme molemmat kasvaneet ja teiniytyneen kunnolla. Mirjan kasvoilta oli aavistus tytön pyöreyttä kadonnut, mutta samanlainen omalaatuinen höpöttäjä hän oli kuin aina ennenkin. Taas liehui tukkansa valtoimenaan, kukkaseppele päässä, ruskea mekko yllään perhosia niityltä etsien.
”Ihanaa on taas olla täällä maalla teidän luona! Minä oon niin kaivannut tänne!”

 

Minä en ollut Mirjan tissejä unohtanut. Ne työntyivät esiin mekosta kiusallisen antavalla tavalla, kun kangasvyö oli solmittuna rintojen alle.
”Älä oo Matti niin vakava! Tule tänne minun kanssa perhosjahtiin”, hän huuteli niityltä.
Tiesin, että hän oli aistinut kaipaavan tuijotukseni. Menin niitylle kuljeksimaan, vaikka perhoset eivät minua kiinnostaneet yhtään.

 

Olin jo 17-vuotiaana päässyt pillun makuun. Edelliskesänä olin menettänyt poikuuteni Sinikalle, kolmikymppiselle perheenäidille, josta kerroin ensimmäisessä tarinassani.
Sen jälkeen olikin sitten alkanut flaksi käydä, ja naimahaluisia naisia löytyä. Kun ensimmäinen lukiokesä oli nyt alkamassa, olin ehtinyt vuoden mittaan olla sängyssä jo viiden eri tytön ja naisen kanssa.

 

Sinä kesänä minä olin ottanut saunakamarin omaksi paikakseni. Sinne löysi tiensä myös Mirja oltuaan meillä jo pari yötä. Huomenna olisi kotiinlähtö edessä.
Olin niityllä huomannut, että lapsekas Mirja katsoi minua vähän eri tavalla kuin ennen. Aistin hänen ruskeissa silmissään aikuismaisuutta ja määrätietoisuutta, joka oli uutta minulle. Hän varmasti aisti, että halusin häntä. Olimme pikkuserkuksia, ja puntaroin paljon, oliko ok haluta sukulaistaan, vaikka Mirja oli melko kaukainen sellainen.

 

Mirja istui vieressäni ja jutteli asioitaan. Minä huomasin käteni alkavan leikitellä ja silitellä pitkiä hiuksia. Tyttö ei tuntunut pistävän pahakseen. Sujautin hiuskimpun hänen korvansa taakse, ja Mirja sulki silmänsä. Varmasti tuntui hyvältä. Sitten hän kuitenkin nousi ylös. ”Täytyy nyt mennä sisälle, nukkumaan…”.

 

En vastustellut, mutta tuskinpa hän saattoi olla kuulematta tahatonta huokaustani. Ja kun Mirja lähti, hän huomasi kyllä hieman jo paisuneen kullini, jonka kaari piirtyi kalsareiden pintaan. Minulla ei ollut mitään sitä havaintoa vastaan, koska olin jo hyvinkin tietoinen, että kaluni oli varsin järeä ja naisten mieleen.

 

Luin Aku Ankkoja ja Tex Willereitä kesäillan hämyssä. Saunan lämpö laantui jo ja tuvassa oli miellyttävän viileää. Laitoin kuitenkin puita kaminaan, koska tiesin yöllä tulevan varmasti kylmä. Järvi oli peilityyni.

 

Ehkä yhden aikaan ovi narahti. ”Ootko vielä hereillä…”. Se oli Mirja.

 

Hänellä oli yllään nyt vaalea yömekko. Ruskeat hiukset olivat paksulla palmikolla. Hän katsoi minua tavanomaista vakavampana. ”Onko joku vialla?..”, kysyin. Mirja ei sanonut sanaakaan, vaan tuli taas viereeni, samaan paikkaan kuin äsken, mutta nyt niin lähelle, että reitemme koskettivat toisiaan.

 

Ymmärsin, että hänellä ei ollut sanoja. Silittelin heti hänen hiuksiaan. ”Tuntuu mukavalta..”, hän sanoi, eikä vastustellut, kun vedin hänet nojaamaan itseäni vasten. ”Saanko avata sun hiukset?”, kysyin. Mirja nyökkäsi, ”saat jos haluat..”.
Palmikko aukesi, paksut hiukset valahtivat selkää vasten. Kieputin niitä, kimputin, silittelin – varoin kiskaisemasta. Mirja selvästi piti siitä, että hänen hiuksiaan hiveltiin. ”Tuntuu kivalta kun silittelet..”. Hän sulki silmänsä nojaten minuun.

 

Mirja oli erikoisen hiljainen. ”Matti.. sä olet varmaan jo ollut jonkun tytön kanssa.. sillä tavalla..”, hän sanoi yhtäkkiä. Myöntelin, että olin ollut ”jonkun” tytön kanssa. ”Sen huomaa sinusta. Oot jotenkin jo.. varma, kokenut, miehekäs..”.
En tiennyt tarkkaan, mitä Mirja tällä tarkoitti, mutta kaipa sen nuoresta huomaa, jos hän on jo niitä, jotka ovat harrastaneet seksiä.

 

Silittelin vielä hetken hänen hiuksiaan. ”Saanko.. suudella..”, kysäisin pusutellen hänen niskaansa. Hän ynähti myöntävästi. Näin kammarin peilistä, kuinka hän sulki silmänsä kun huuleni haravoivat hänen niskaansa, kaulaansa, solisluitaan. ”Mä haluaisin riisua sua..”, sanoin. Jälleen syliini yhä tiukemmin painautuva Mirja ynähti myöntyvästi, ”Saat.. jos sä haluat..”. Hänelle tuntui olevan tärkeää kuulla, että mies haluaa pitää häntä hyvänä. ”Haluan.. oot ihana!”, kuiskasin hänen korvaansa ja Mirja naurahti yllättyneenä tuntiessaan sormeni avaamassa nappeja hänen selässään.

 

Sain solautettua tytön avustuksella mekon yläosan lanteille. Olkapäät tuntuivat pehmeiltä. Mirjan iho tuoksui ihanalta, ja tuntui sormissa lämpimältä ja suloiselta.
Rintaliiveissä oli takana kuusi hakasta – siihen astisilla tytöillä oli ollut kaksi tai kolme. Kun napsutin hakasia auki, minua puistatti. Nyt toteutuisi toiveeni. Pääsisin kohta hyväilemään isoja rintoja – ja vieläpä Mirjan leilejä, joita olin jo pitkään himoinnut.

 

Kyrpä kalsareissa oli jo 80-prosenttisesti äärimitassa. Tiesin, että se tuntui vahvana Mirjan kylkeä vasten. Hän ohimennen sipaisi sitä, muttei uskaltanut tarttua siihen.

 

Sitten tissit vapautuivat F-kuppisten liivien kätköistä. Jatkoin Mirjan kaulan suutelua ja aloin käsilläni samalla vaivata rintoja. Tuntui uskomattomalta: ne eivät mitenkään mahtuneet kouriini, vaikka käteni olivat melko isot. ”Mirja! Uskomattomat.. ihan valtavan kokoiset rinnat!..”, huudahtelin huomaten samalla huohottavani.

 

Näin peilistä käsieni puristelevan hellästi silmänsä nautinnosta sulkeneen tytön kookkaita ja kiinteitä meloneja. Ne olivat todellakin suurimmat siihen asti, aivan reilusti. Mirjan käsi ilmaantui hivelemään niskaani. Hän ynähteli ja naurahteli, selvästi nautti, kun poika oli aivan tohkeissaan halusta.

 

Kohta hänen molemmat kätensä olivat niskani takana. Puristelin, pyörittelin, vaivasin rintoja, nautin niistä valtavasti. Ja selvästi nautti tyttökin, hän kohahteli minun hyväillessäni ja varmaankin jo tuntiessaan kovan kyrpäni selkäänsä vasten. Peilistä näkyi, kuinka tissit vain pyörivät.

 

Pyysin Mirjaa kääntymään ja tulemaan syliini kasvot minua kohti. Upotin kohta naamani tissien väliin. Suutelin nännejä, imeksin niitä kuin jäätelöpuikkoja. Keskikokoisen mansikan kokoiset nännit olivat kiihotuksesta kovat ja tyttö voihki yhä kuuluvammin. Hän myös liikehti jo niin, että sai hinkattua etumustaan minun kovana housuissa punnertavaa kulliani vasten.

 

”Voidaanko.. voidaanko me edes tehdä näin!..”, hän voihki lannetaan jo vaativasti vatkaten. Sanoin, että olemme pikkuserkkuja ja tarpeeksi kaukaisia sukulaisia, ”Kyllä voidaan!”, huudahdin. ”Joo.. niin minustakin!”, Mirja vahvisti parahtaen.

 

Sitten hän vapautui lopullisesti. Hän nousi seisomaan ja solautti mekkonsa lattialle ja riisui pikkuhousunsa. Hänen retkahtaessa sängylle vielä siveästi suljetuin reisin, saatoin silti nähdä, kuinka karvoituksessa kimalsi. Halunesteet olivat jo selvästi tytöllä liikkeellä. Itsekin riisuin kalsarit ja 24-senttinen, paksuimmasta kohdasta ympärykseltään 17-senttinen kulli ponnahti jälleen komeasti esiin.

 

”Mä tiesin, että sulla on aivan valtava kulli!”, Mirja sanoi kankea hieman epävarmana katsellen. ”Mistäs tiesit?”, utelin – tietysti tyytyväisenä. ”Kari kertoi…”, Mirja sanoi viitaten veljeensä. Tietysti Kari oli minut nähnyt. ”Se sanoi, että ei kenelläkään ole niin mahtavan kokoista kyrpää kuin Matilla…”

 

Könysin kulli tanassa heilahdellen tyttöni luo, otin polvista kiinni ja levitin jalat. Valmis, halunesteistä kiiltelevä mätäs siellä odotteli. ”Tuu varovasti.. kun on niin iso..”, Mirja soperteli. Mahtumista tietysti vähän jännitinkin. Nuorempien tyttöjen kanssa oli siihenkin mennessä joutunut tosissaan sovittelemaan, että sai jörssin mahtumaan.

 

Nyt Mirja tarttui rohkeasti kyrpään ja ohjaili sitä porteilleen. ”Ihan valtava vehje!..”. Levitin vielä tytön jalkoja allani, ja työntelin varovasti isoa terskaani pehmeistä porteista sisälle. Yllättävän helpostikin terska luiskahti vakoon sisälle. ”Työnnä, Matti, työnnä!..”, Mirja kannusti katsoen paksun aisan painuvan sisälle milli milliltä. ”Ihan valtava kyrpä!..”

 

Sain painettua sisään riittävän pitkälle, ja aloin naida nojaten käsiini Mirjan päällä. Tyttö inahteli silmät kiinni työntöjen tahdissa, ihanaa tuntui olevan. Saunatuvan punkkakin piti vienoa nitinäänsä.

 

”Ihanasti nait!..”, kuulin altani. Mirja silitteli lapojani ja nosti lantiotaan. Minä katsoin tyytyväisenä, kun tyttö silmät suljettuna kauniiden ja naisellisten huultensa välistä parahteli ja ynähteli. Isot tissit heiluivat kun työntelin. Ne kiiltelivät minun suuteluni jäljiltä.

 

Nain aikani, ja vetäisin sitten kullin pois. Häpyhuulet olivat erkaantuneet, ja pillu oli kostean pehmeä onkalo. ”Sinulla on muuten hyvä pillu..”, kehuin Mirjaa. ”Oot kyllä miehelle mieleen! Isot tissit ja hyvä pillu..”, jutustelin tyytyväisenä, ja tyttökin vaikutti kyllä oikein onnelliselta.

 

Ehdotin, että Mirja tulisi päälle. ”En minä tiiä osaanko..”, Mirja epäröi.
Menin punkalle selälleni, jörssi tietysi tanassa. Mirja könysi nyt vuorostaan minun ylleni. Ohjasin ja ohjeistin kullia oikeille kohdille. Kohta se painui sisään ja Mirja alkoi pumpata reisillään. Neuvoin häntä nojaamaan vähän eteenpäin, koska tiesin jo kokemuksesta, että silloin kulli hieroo klitorista. Tyttö teki työtä käskettyä, ja selvästi alkoi kiihkeistä huudahduksista päätellen saada vielä paremmin tuntumaa.

 

Samalla sain minulle ennenkokemattoman ilon, kun Mirjan rinnat alkoivat läiskyä vasten kasvojani. Imeskelin nännejä ja puristelin, samalla kun autoin hieman takapuolesta Mirjaa löytämään hyvät paikat. Tyttö nai kohta kiihkeästi oikean kohdan löydettyään ja parahteli, nuotin noustessa aina vaan. ”Oioioi -oioioi-oioioiooooooooooh!!..”.
Tunsin varressani, että kanavassa tapahtui. Pillu sykähteli ja tyttö vaikersi, ”huuuu-uuu… oooaaahh!!”

 

Kuului valtava slurpsahdus, kun hän nousi panopenkiltään ensin keinuteltuaan siinä lantiotaan ja orkkusykähdysten hiljalleen laantuessa. Hän valahti sängylle viereeni voipuneena. ”Aivan mieletön.. ilotulitus!..” Hän kuvasi orgasmiaan.

 

Tulin lopuksi takaapäin, joka oli jo silloin muodostunut lempiasennokseni. ”…Jos sä haluat..”, Mirja myöntyi pyllistäessään minulle hymyillen raukeasti. Kaunis tiimalasimainen vartalo näkyi tässä kulmassa upeimmillaan. Tattikin työntyi sisään suht helposti nyt jo väljenneeseen vakoon.
Nyt näkyi myös peilissä kun taoin takaapäin. Nautin katsoa, kun omasta mielestäni miehekkäästi otin siinä naistani. Isot tissit heiluivat aivan holtittomasti. Mirja voihki, ja katsoi hänkin peilistä näkymää.

Erityisesti kun kohta laukesin kyrpäni alkaessa sykkiä voimakkaasti, Mirja katsoi peilistä nautinnosta vääntyviä kasvojani. Hän säesteli nyt vuorostaan laukeamistani keinuttamalla takapuoltaan. Minä puristin tissejä lujaa ja tunsin laukeavani nautinnollisemmin kuin kenties koskaan siihen saakka.
Ehkäisyä ei ollut, mutta emme huumassamme sitä olleet ehtineet edes miettiä. Minulla kesti vuosia ymmärtää ehkäisyn merkitys, ja siemensin kymmenien heilojen vakoon ilman kondomia.

Kohta loikoilimme punkalla ja tasasimme hengitystä.

Mirja paljasti, että oli kaksi vuotta aiemmin tarkoituksella paljastanut rintansa saunan kuistilla. ”Tiesin, että katselit..”, hän sanoi hymyillen.
Hän kertoi laillani halunneen seksiä yhdessä jo hetken aikaa. ”Mietin, miten se voisi koskaan onnistua…”. Asia oli vahvistunut tänä vuonna. Niityllä hän oli tajunnut että minä halusin häntä, ja hän minua.

 

”Kyllä se mulla vaikutti haluihin tosi paljon, kun sain kuulla, että.. sulla on todella iso kulli..”, ”Oot tommonen jäyhä ja komea, mutta että vielä isokaluinenkin..”
”Sulla on ihan mahtava kyrpä. En edes tajunnut, että miehellä voi olla noin suuri..”
Pidin tietysti kuulemastani, ja kerroin, että nautin paljon Mirjan isoista rinnoista. Hän naurahti – oli tietysti arvannut minunkin halujeni laadun. Kaipa hän katseita sai vaikka kuinka paljon.

 

Usein sen jälkeenkin tyytyväisenä eläydyin hyväilemässä Meijeri-Mirjan tissejä saunatuvalla. Ensimmäinen kerta on aina unohtumaton, vaikka sen jälkeenkin pääsin sänkyyn monien isorintaisten tyttöjen kanssa. Mirjan kanssa emme enää samoihin puuhiin päätyneet.

2 kommenttia viestissä: “Iso kaluni ja Mirja”

  1. Aapo says:

    Huh huh, kiitos jälleen! Olet kyllä isolla vehkeelläsi pannut ja paljon. Hyvin osaat myös kertoa.
    Eikö muut kuulleet tai arvanneet kun Mirja tuli luoksesi yöllä, että hän tuli naimaan? Eikö vanhemmat tai siskot tienneet estellä tyttöjä tulemasta luoksesi kun varmaan tiesivät, että kuitenkin otat ja nait? 🙂

  2. Jussi says:

    Tämä oli tarina minun makuuni. Pystyin hyvin samaistumaa tuohon Mattiin koska olen itsekin suht iso kaluinen mies.Tapahtuma oli kuin minun nuoruudestani serkun kanssa.

Kommentoi

top