search
top

Vaadin

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (98 votes, average: 2.83 out of 5)
Loading...

Olin suunnitellut vaellusta lapin erämaahan jo pitkään ja kuten monet muutkin päätin näin korona-aikana toteuttaa haaveeni koska matkustaminen ulkomaille ei onnistunut ja ei se kyllä minua kiehtonutkaan millään tavalla. Pakkailin varusteeni ja sunnittelin reissua varmaankin viikon ajan kunnes oli lähdön aika ja suuntana pohjoinen Suomi. Ajelin autollani määränpäähäni, josta lähdin tekemään suunnittelemaani matkaa. Tarkoituksenani oli kulkea n.20km / päivä ja yöpyä autiotuvissa tai sitten telttailla luonnon keskellä kun sopiva paikka löytyisi.

Ensimmäisen päivän aikana näin aivan ihania maisemia ja paljon poroja, upeita eläimiä ajattelin. Saavuin päivän päätteeksi eräälle autiotuvalle ja vaikka oli myöhä niin päätin lämmittää lammen rannassa olevan saunan. Saunaa lämmitellessä huomasin, että jollain matkalaisella oli jäänyt mustat bikinit naulakkoon ja kirosin hetken kun olin unohtanut omat uikkarini kotiin. Pian kuitenkin naurahdin itsekseni, että jos täälä joku näkee kun uisin nakuna niin siinäpä nähköön. Ajatus jonkun tirkistelemisestä sai minut kuitenkin levottomaksi ja keksin sheivata itseni täysin karvattomaksi saunan lämmössä, ehkä perustellen itselleni että eipähän hierrä kulkiessa paikkoja.

Saunoin ja kävin uimassa viereisessä lammessa ja kuivattuani itseni päätin pukea nuo bikinit päälleni hetken mielijohteesta. Oloni oli kiimainen, mutta päätin kuitenkin siirtyä mökin lämpöön. Söin vähän iltapalaa, jonka jälkeen nukahdin kamiinan lämpöön autiotuvan rauhalliseen tunnelmaan. Näin unta upeista maisemista ja siitä kuinka satapäiset porotokat laukkasivat aidassa höyryten ja korskuen sumun keskellä. Pian uneeni tuli sumun keskeltä myös autiolta näyttävä tila kumpareen päällä ja se oli jotenkin oudon kiinnostava unessani.

Heräsin autiotuvalla ja ihmettelin untani hetken, mutta päätin alkaa aamutoimiin päästäkseni jälleen taipaleelle. Tunnin kuluttua olin jälleen liikenteessä ja kuljin eteenpäin maisemia ihaillen välillä pieniää taukoja pitäen, kunnes huomasin että alkoi olla ilta ja sumu nousi hiljalleen. Pian ymmärsin, että olin jossain vaiheessa eksynyt reitiltäni ja mieleni valtasi pieni pakokauhu. Kuljin varmaankin 2 tuntia aivan miten sattuu kunnes tulin pienen kumpareen juurelle jonka päällä näin harmaantuneen puutalon, aivan kuin unessani edellisenä yönä…

Lähestyin tuota pihapiiriä ja näin talon ja ulkorakennukset tarkemmin, ne olivat asumattoman näköiset ja ulkorakennuksien ovet retkottivat auki miten sattuu. Vanha poroaitaus pihassa oli sekin tyhjä ja ketään ei näkynyt missään. Kurkistin sisään ulkorakennukseen avoimesta ovesta ja silloin tuntui viiltävää kipua ja maailmani pimeni.

Pikkuhiljaa aloin tulla tajuihini ja availin silmiäni varovasti, kunnes tajusin että olin jossain talossa sisällä. Minut oli kolkattu ja kannettu taloon sisään. Kohta ymmärsin, että minut oli riisuttu alusvaatteisilleni ja tajusin, että päälläni oli ne autiotuvan saunasta ottamani mustat biksut, en kuitenkaan pystynyt liikkumaan vaikka olisin halunnut vain juosta! Minut oli sidottu!

” Jaahas, se meän tyvär alkaa herräillä” kuulin miehen sanovan jossain ympärilläni. ” Mitähän me keksimmä tuola tehä”? kyseli toinen miesääni toiselta. Pian näinkin kaksi mieshahmoa joista toinen oli vanhempi ja toinen oli vielä verraten nuoriMies.

” Älkää tehkö mulle mitään, päästäkää mut pois!” pyysin ja katsoin anovasti miehiä. ” Elähän mittään, kyllä nuin nätille tyttärelle täälä jottain annetaan ennenkö matkaan laitetaan!” sanoi vanhempi mies ja nauroi päälle.

” Sie voisit vaikka aluksi ottaa meiltä suihin” hihkui nuoriMies ja kaivoi isoa kyrpäänsä jo housuista. Tuon miehen kyrpä oli pitkä ja hieman käyrä ja kieltämättä se näytti hyvältä! Olin kauhuissani kun huomasin kiihottuvani tilanteesta ja biksuissa alkoi kullini kovettua.

” Katohan Fabe kuin se haluaa meän kyrpiä!” nuoriMies sanoi ja astui lähemmäs työntäen kyrpäänsä kohti kasvojani ” Ime!” kuului käsky ja en voinut kuin totella. Imin nuorenMiehen kyrpää ja se tuntui vaan kasvavan suussani. Kyrpä valutti touhutippoja suuhuni ja se maistui hyvältä! Oma kullini valui jo aivan solkenaan ja olin ihan kiimassa kun tuo vanhempi mies astui nuoremman viereen ja työnsi oman suonikkaan ja paksun kyrpänsä myös imettäväkseni.

” Miehän sannoin sulle Niila, että tämä on varmasti kyrpää imevä narttu kun tuommosiin kamppeisiin pukkeutuu!” naurahti vanhempi mies jota toinen puhutteli fabeksi. ” Mie haluan naia!” sanoi Niila ja siirtyi taakseni. ” Kato mite on narttu pillunsa ajellu, tätä on pakko nuolla ensi!”

Tunsin kuinka Niila alkoi nuolla poikapilluani ja pyöritti kieltänsä villisti reiälläni, voi luoja miten hyvältä se tuntui! Imin faben paksua kyrpää ja Niila nuoli reikääni liukkaaksi. ” Nyt mie näytän sulle miten se vaadin astutaan!” Nilla hihkui ja alkoi työntämään kyrpäänsä sisääni. Tunsin kuinka tuon nuorenMiehen kyrpä alkoi upota pojanpilluuni ja se teki todella hyvää!!

“Nussi poika nussi!” huusi fabe ja nuoriMieshän pani narttuansa minkä ehti! Kyrpä tikkasi sisälläni ja kohta tunsin sen paisuvan ja alkavan sykkimään sisääni kuumaa lastiaan! “OOOohh, aaaah, vittu ett o hyä pillu!!” karjui Niila ja laukesi sisääni! ” Antakaa lisää kyrpää! Anna sun isoa kyrpää!” huusin ja runkkasin Faben kyrpää samalla kun katsoin häntä suoraan silmiin.

” No jo vain mie annan!” sanoi vanhempi mies ja tuli taakseni ja survaisi ison jörssinsä kerralla siemennettyyn reikääni! ” AAAHh, oi vittu kun tuntuu hyvältä, nussi mua, nussi mun pilluaaaaah!!” ulisin ja valitin kun fabe paukutti poikapilluani kuin viimeistä päivää! “Sie olet meän narttu ja mie siemennän sut nyt! työnnä sitä pilluas tänneppäin!! Noin noin justiinsa!!” karjui fabe ja painoi kyrpäänsä sisääni pohjia myöten! ” AAAH AAAh, ooooohhh, nyt tulleeeee!!! siitä saaat AAahh !!” fabe karjui ja ruiski suoleeni moninkertaisen määrän kuumaa spermaansa. ” Nyt met laskemma sut irti ja mie veikkaan, et sie haluat jäähä tänne hetkeksi? Kyllä met sinut heitämmä kylille kuhan oot saanu kunnola lapin taikaa!” Nauroi vanhempi miehistä ja läpsäytti minua pepulle.

Biksut valuivat takaisin peppuvakooni ja muuttuivat märäksi miesten spermasta, olipas ihanaa…

7 kommenttia viestissä: “Vaadin”

 1. nuoriMies says:

  Mmm kieltämättä oli kyllä todella kuumaa. Oma kulli ainakin aivan juhlakunnossa… Tekisi kieltämättä niin mieli nussia tuota kiimaista tiukkaa posliinia poikapillua.. 😉

  Olin kans ajatellut, että kirjottaisin tähän kommentteihin oman fantasian siitä, kuinka faben kanssa nussittais sua, vähän erilaisessa asetelmassa.. 😉 Kiinnostaisko se peppupojua ja fabea.

 2. Kayfabe says:

  Taas oli upea tarina, olin jo uutta odotellutkin. En malttanut odottaa kotiin pääsemistä että voisin lukea , ehkä you huomasi bussissa kivenkovaan kullin pilkottavan housuissani . Kiitos

  • Biboy says:

   Kiva että tykkäsit! Olispa ollu kiva seurata sivusta kun luit tarinaa 😉

   • Kayfabe says:

    Toivoin että joku olisi nähnyt mitä puuhasin . Päästyäni kotiin oli pakko ruñkata heti

    • Biboy says:

     Sitäkin olisi ollut kiva katsoa…ehkä vähän imeä ja tarjota poikapillua sulle nussittavaksi. Olisko stringeihin puettu pyöreä peppu mieleesi?

     • Kayfabe says:

      Todellakin olisi , suutaan ja stringi perhettään tarjoava poju saa aina kyrvän kovaksi

Kommentoi

top