search
top

Vuokralaiset lyhentävät velkaansa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (138 votes, average: 3.12 out of 5)
Loading...

”Kuka helvetti sää oot?” kiljaisi minusta vain parin metrin päähän ilmestynyt nainen.

”Tulin jutteleen vuokrista. Kai sä nyt muistat?” kysyin suuttuen yhä pahemmin.

Olin soitellut pariinkin kertaan vuokralaisen kanssa ja sanonut olevani tulossa aamulla. Kolmen turhan ovikellon remppaamisen jälkeen menin omilla avaimilla sisään. Olin vihainen. Vuokrat olivat rästissä usealta kuukaudelta, ja halusin selvittää asian kasvokkain. Jos selvyyttä ei tulisi, tyyppi saisi pakata tavaransa ja lähteä.

”Jaa, niin… ööö… muistan tietty…” nainen änkytti hämillään vetäen valkoisen t-paitansa helmaa alemmas. Ilmeisesti nainen oli vasta herännyt, sillä muuta hänellä ei ollutkaan päällään. Katsoin tarkemmin tuota suorastaan härskiä asukokonaisuutta. Erittäin isot pyöreät rinnat pingottivat paidan tiukaksi ylhäältä niin että nännit tummine pihoineen näki kankaan läpi aivan selvästi. Helma yltti juuri ja juuri haarojen alapuolelle ja laskeutui leveille lanteille. Reidet olivat paksuiksi treenatut ja jatkuivat kauniina säärinä.

Avoin tuijotukseni sai naisen hämmentymään entisestään ja hän yritti peitellä käsillä muotojaan. En välittänyt vaan nostin katseeni viipyillen jaloista ja haaroista, vatsan ja rintojen kautta takaisin kasvoihin. Ne olivat kauniit, 32-vuotiaan itsestään huolta pitävän naisen kasvot, joita reunustivat kiharat ruskeat hiukset. Huulet olivat täyteläiset, nenä siro ja silmät tummat. Vuokrasopimuksesta tiesin tarkan iän, ja nimen: Marjatta.

”Mä käyn tota vaihtaan…”, Marjatta soperteli edelleen vaikeana, mutta keskeytin: ”Et mene nyt mihinkään, vaan me selvitetään tää asia saman tien.”

Astelin naisen ohitse olohuoneeseen ja istuin nojatuoliin. Marjatta tuli kuuliaisesti perässä ja jäi seisomaan vähän matkan päähän.

Ehdin vasta istuutua, kun toisesta huoneesta alkoi kuulu ryminää. ”Mitä siellä…” kysyi olohuoneeseen pöllähtänyt tyttö, mutta kysymys jäi kesken kun hän huomasi minut. En ollut nähnyt tyttöä aiemmin, mutta hänestäkin tiesin iän ja nimen. Marjatan alivuokralainen, Noora oli juuri täyttänyt 20.

Jos Marjattaa oli kelvannut katsella, hänen viereensä seisahtanut ja minua hämmästyneenä tapittava Noora se vasta olikin ilmestys. Mitä ilmeisemmin hänkään ei ollut odottanut vieraita, sillä ylävartaloa peitti vain tiukka vaalea toppi ja jalassa oli pienet pikkarit. Rinnat eivät olleet yhtä isot kuin vanhemmalla naisella mutta ryhdikkäästi pystyssä. Nännit sojottivat kireässä topissa muhkeina kumpuina. Vatsa oli kapea kuin lauta. Sen vastapainona oli leveä lantio. Vaikka reidet olivat voimakkaat, ne eivät osuneet yhteen tytön seistessä edessäni, mikä vain entisestään korosti pikkuhousujen peittämää kumpua jalkovälissä. Ohuen kankaan läpi saattoi aavistaa pienen pystyloven.

Nooran huulet olivat mehevät, pieni nenä pysty ja minua hämmästyneenä tuijottavat vihreät silmät suuret. Hyvin vaalean ihon kontrastina oli punainen, tuuhea tukka.

Kiukkuni oli jo haihtunut, enkä voinut kuin hiljaa katsella tuota upeaa paria. Kokonaisuus oli häikäisevä. Tiesin olevani niskanpäällä ja käytin asemaani häpäilemättä hyväkseni, joten minulla ei ollut mitään kiirettä lopettaa tuijotusta. Miksipä kunnioittaisin näitä ihmisiä, kun he eivät kunnioittaneet yhteistä sopimusta sen vertaa, että viitsisivät maksaa vuokran ajallaan tai edes ilmoittaa syytä viivästymiselle?

”Kuka toi on?” Noora kääntyi viimein Marjatan puoleen kuiskaten sanat tuskin kuuluvasti. Sivulta näin nuoren naisen pyöreän pyllyn ja reiden linjat. Kapean vatsan parina oli iso ja treenattu perse.

”Mattila, se vuokranantaja. Pitää selvittää vähän… vuokrarästejä… älä niistä välitä”, Marjatta vastasi hiljaa.

”Mitä helvettiä? Etkö sä oo taaskaan maksanut? Voi jumalauta, me ollaan kohta kadulla!” Noora alkoi yhtäkkiä huutaa. ”Vittu mä vihaan sua!”

Marjatta väänteli käsiään eikä osannut sanoa mitään. Vaikeana kiemurteleva nainen ja vihasta punaisena puhkuva tyttö olivat kaikessa kurvikkuudessaan kiihottava näky. Noora näytti siltä, että löisi kohta Marjattaa.

”Noh, noh, otetaas rauhallisesti”, sanoin väliin. ”Nyt on tosiaan niin, että Marjatta ei ole maksanut vuokraa viiteen kuukauteen. Te ootte mulle velkaa rapiat neljä tonnia. Ja maksuaika on jo ummessa. Mites aattelitte hoitaa sen?”

”Äääh… ei mulla ole sellaisia rahoja…”, Marjatta vastasi tuskastuneena.

”Mihin sä oot ne sit pannut, ei jumalauta! Mä annoin sulle mun osuuden!” huusi Noora naama jo kirkkaan punaisena

Marjatta ei vastannut mitään, katseli vain varpaitaan, joten Nooran huudon loputtua tuli taas hiljaista. Naiset eivät enää välittäneet tuijotuksestani. Rahahuolet painoivat Marjatan pään alas ja Noora katseli toista naista leiskuvin silmin.

Sitten Noora kääntyi muhun päin ja sanoi anovasti: ”Miten me voitais selvittää tää?”

En vastannut vaan nuolin katseellani noita ihania muotoja, pyöreitä rintoja, pakaran kaaria, meheviä huulia. Riisuin mielessäni vähäiset vaatteet ruumiin kumpujen päältä ja annoin ajatusten lentää mitä mielikuvituksellisempiin suuntiin. Mietin mihin kaikkeen hätä taivuttaisikaan naiset, mihin asentoihin niiden ruumiit taipuisivat. Miltä nuo huulet näyttäisivät imiessään jotain sisäänsä? Miltä tuo rehevä perse tuntuisi, kun sitä puristaa? Entä nuo suuret rinnat? Millaista ääntä naiset pitäisivät kun niitä pantaisiin kovaa?

Lopulta kun alkoi tuntua, että tiesin, mitä tehdä, ja kaksikko oli saanut kieriskellä tarpeeksi epätoivossaan pehmentyäkseen, aloin taas puhua: ”Noora, tää sun kämppis taitaa olla vähän rappiolla vai mitä?”

”Joo’o vittu”, tyttö pyöritti silmiään kiukkuisena.

”Ehkäpä me yhdessä keksitään jotain. Ehkäpä meidän pitäisi antaa sille opetus.”

”Mitä”?”

”Sä haluisit varmaan antaa Marjatalle pienen rangaistuksen?”

Tyttö kurtisti kulmiaan, katsoi muhun tutkivasti ja sanoi hitaasti: ”No joo… ehkä…”

Marjatta seisoi vieressä naama valkoisena, mutta nuorempi tyttö alkoi selvästi lämmetä ajatukselle: ”Mitä sulla on mielessäs?”

”Mitä sä itte aattelisit?”

Noora vilkuili vuoroin mua ja vuoroin Marjattaa kulmiensa alta. Pienen miettimisen jälkeen tyttö sanoi päättäväisesti: ”Sen pitäisi saada selkäänsä!”

”Hyvä on!” sanoin vähän yllättyneenä. ”Marjatta, sä käännyt ympäri ja kummarrut seinää vasten!” käskin jäätävällä äänellä.

”Enhän mä nyt… ei kai…” Marjatta sopersi takaisin ja katsoi muhun kuin koiranpentu.

”Sulla on tasan kaksi vaihtoehtoa. Joko sä teen täsmälleen niin kuin mä sanon, tai te pakkaatte kamanne ja lähdettä heti tästä kämpästä. Kummin on?”

Marjatan kasvoilta pystyi helposti lukemaan, mitä kaikkea naisen mielessä liikkui. Hän empi ja vääntelehti tuskaisesti. Nainen ei voinut ryhtyä muuttamaan, mutta eihän hän voinut myöskään alistua tuntemattoman miehen vaatimuksiin. Kumpikin vaihtoehto oli mahdoton.

”Mä en oo muuttamassa mihinkään”, Noora sanoi vaativasti.

Päätös oli Marjatalle todella vaikea. Sen sijaan Noora virnisteli vieressä ilkikurisesti. Tyttö vilkaisi muhun suorastaan innostuneen näköisenä. Noora näytti tosiaan nauttivan kämppiksensä ahdingosta!

”Enhän mä nyt rupea mitään… semmosta… siis maksaan…” Marjatta mutisi pikemminkin itsekseen kuin mulle.

”Toimintaa!” katkaisin naisen kiemurtelun terävällä käskyllä.

Silloin ikään kuin jokin esto olisi napsahtanut poikki Marjatan mielessä. Tuskaisuus tuntui karisevan naisen olemuksesta ja sanaakaan sanomatta hän todella kääntyi seinää päin. Isot rinnat painautuivat tapettia vasten, kädet nojasivat seinään ja iso perse työntyi t-paidan alta näkyviin. Marjatta oli tehnyt päätöksensä ja tarjosi pyöreitä pakaroitaan suoraan kohti minua. Sain huomata, että paidan alla ei ollut edes pikkuhousuja ja ajeltu pillu pilkotti voimakkaiden jalkojen välistä. En voinut olla naurahtamatta ääneen: ”Katsoppas tyttöä! Mä arvasin että sä oot huora.”

Myös Noora hihitti Marjatan vieressä käsi suun edessä ja silmät loistaen.

”Nyt. Annapa, Noora, kämppikselles oikein isän kädestä.”

Hetken Noora katsoi muhun suu auki. Mutta ei tyttö kauaa aikaillut vaan alkoi varovasti läpsytellä avokämmenellä edessäni keikkuvia herkullisia pakaroita.

Se näytti lähinnä naurettavalta, joten karjaisin: ”Kovempaa!”

Pam. Noora löi kovempaa. Pam. Ja uudelleen. Pam. Pam.

Marjatan ääni kuului vaimeana: ”aaa … älä… aaa … Noora ei…”

Mutta Marjatan anelut vain kiihdyttivät Nooran iskuja. PAM. PAM. PAM.

Marjatan vinkaisi ja värähti joka iskulla. Pakarat alkoivat jo punoittaa. PAM. PAM. PAM.

”Lopeta”, keskeytin hyvin alkaneen leikin. Noora näytti pettyneeltä. Hänen ilmeensä kuitenkin kirkastui, kun nousin ja vedin vyön housuistani. Ojentaen sen hänelle sanoin: ”Mä luulen, että tää nainen ei opi ihan noin helpolla.”

Noora taivutti vyön kaksin kerroin ja sivalsi nahkaremmillä lujan iskun Marjatan pakaroille ennen kuin tämä ehti liikahtakaan.

Huuto täytti huoneen. Marjatan meinasi karata seinän viereltä, mutta nappasin naisen käsistä kiinni. Otin hänen ranteensa toisella kädellä tiukkaan otteeseen naisen selän taakse ja toisen käden työnsin syvälle hiuksiin, jotka kaappasin lujasti nyrkkiin. Painoin pään seinään kiinni ja puristin täydellä voimallani ranteita niin ettei Marjatta päässyt liikkumaan. Naisen kasvot ja rinnat olivat kiinni seinässä ja perse pystyssä kuin odottaen lisää piiskaa.

Katsoin Nooraa, joka silmät kiiluen imeskeli meheviä huuliaan. Tytöllä taisi tosiaan olla patoumia kämppistään kohtaan. Uusi isku lähti pitkältä tytön selän takaa: PAM.

Maratta kiljui kun Noora sivalsi yhä uudelleen. Yhä vain lisää. Punaiset viivat täyttivät Marjatan pakarat. Nainen kiemurteli otteessani, vinkui, huusi ja itki.

Nooran ruumis kääntyi kissamaisesti iskujen tahdissa. Punainen tukka heilahteli ja rinnat heiluivat puolelta toiselle. Katsoin hämilläni, miten hullaantuneelta tyttö näytti, se suorastaan hihkui posket punertaen saadessaan piiskata toista naista. Olikohan se hautonut kostoa jo pidempään.

PAM. PAM. PAM.

Lopulta päästin Marjatan otteestani, ja nainen vajosi maahan nyyhkyttäen. Noora huohotti vieressä rinnat kohoillen ohuen kankaan alla. Tyttö katsoi muhun suu vähän raollaan, villinä kiimasta.

Päälihousuja mulla ei enää ollut, ja kyrpä sojotti jo melkoisen kovana boksereissa. Noora tuijotti sitä suorastaan läähättäen. Tiesin tarkalleen, mitä tyttö kaipasi.

”Te ootte tosiaan reilun neljä tonnia velkaa. Marjatta muistaa sen nyt aina kun istuu”, naurahdin. ”Sanotaan, että tää oli muistutusmaksu. Seuraavaksi ruvetaan lyhentään pääomaa”, sanoin ja käskin Nooraa: ”Vaatteet pois!”

Toista kertaa ei tarvinnut komentaa. Edelleenkin huohottava Noora tiputti pikkarit sukkelasti jalastaan ja posliininen kumpu tuli näkyviin. Toppi lensi lattialle pikkareiden viereen. Vaaleanpunaiset nännit sojottivat isoina muhkuina suoraan minua kohti.

Kiimainen tyttö aikoi jo hyökätä mun kimppuun, mutta totesin, ettei Marjatta ollut vielä valmis ja käskin sen sijaan hakea keittiöstä jotain tarvittavaa. Noora oli leikissä heti mukana ja palasi pian ison kurkun kanssa

”Noniin!” huudahdin ja käskin Marjattaa: ”Perse ylös!”

Kun nainen ei heti totellut, Noora kikatti ja läiskäytti avokämmenellä punaisena hehkuvia pakaroita. Se sai eloa naiseen. Marjatta vinkaisi ja nousi hämmästyttävän nopeasti kontilleen.

Noora, joka oli arvannut pelin hengen, vei kurkun pään Marjatan pillun suulle.

”Sä oot ihan märkä! Vittu mikä huora!” Noora huusi naurua pidätellen.

Noora työnsi kurkkua Marjatan sisään ensin hyvin hitaasti. Marjatta huokaili kuuluvasti. Noora jatkoi työntäen ja vetäen ranteen paksuista pötkö naisen sisään edes takaisin ja joka työnnöllä syvemmälle. Marjatan huokailu muuttui vikinäksi. Hän oli laskenut rintansa maahan ja levittänyt jalkoja sopivasti niin että avoin vittu otti helposti paksun kurkun sisäänsä. Nuorempi alaston tyttö oli käynyt myös polvilleen. Kahden kuvankauniin naisen ihanat perseet keikkuivat silmieni edessä, ja paksu kurkku levitti toisen vittua kun toinen työnteli sitä sisään innostuneesti.

Noora kiihdytti tahtia ja Marjatan vikinä koveni. En voinut enää pidätellä itseäni vaan kaivoin kivikovan kyrpäni esiin. Menin Marjatan eteen, nostin naisen pään hiuksista ylös ja panin kaluni suuhun. Marjatan paksut huulet ottivat kyrvän sisäänsä ja hän alkoi imea halukkaasti. Imiessään nainen inisi Nooran työntöjen tahtiin.

Työnsin kyrpäni Marjatan kurkkuun ja pidin päästä tiukasti kiinni. Katselin, miten nainen pyristeli otteessani mutta ei päässyt vapaaksi. Kyyneleet valuivat silmistä, jotka olivat rävähtäneet auki ja katsoivat minuun armoa anellen. Nainen oli täysin minun käytettävänäni. Piiskatun perseen takana Noora jatkoi työntelyä. Marjatan molemmat päät saivat täytettä eikä hänellä ollut sananvaltaa asiassa.

Noora nauroi Marjatan takana ja vatkasi kurkulla niin kovaa ja syvältä kuin pystyi. Vedin Marjatan pään hiuksista taakse. Nainen haukkoi henkeään kuola ja kyyneleet valuen pitkin naamaa. Katselin noita kauniita, nöyryytettyjä kasoja, kun nainen alkoi tulla.

Marjatta alkoi täristä ja ilme kiristyi. Suusta pääsi käsittämätöntä huutoa. Kyrpäni sykki naisen kasvojen edessä kuin valtikka. Marjatta vapisi käsissäni.

Annoin näytelmän jatkua hetken, mutta työnsin pian kalun taas naisen suuhun. Pidin toisella kädellä päätä paikoillaan ja runkkarin toisella vartta. Laukesin. Kaluni pumppasi spermaa naisen kurkkuun. Marjatta yritti työntää itseään pois, mutta en päästänyt. Naisen oli pakko niellä lastia, ettei olisi tukehtunut. Noora katseli lumoutuneena esitystä Marjatan takana ja vatkasi edelleen kurkulla tämän litisevää pillua kuin viimeistä päivää. Vedin Marjatan pään taas taakse ja tulin edelleen. Sperma valeli nuo kauniit kasvot kauttaaltaan. Sitä lensi ruskeille hiuksille ja iso lasti paidalle rintojen päälle.

Päästin otteeni, ja spermalla ja kuolalla valeltu Marjatta jäi polvilleen huohottamaan. Nainen kyyhötti edessäni nöyryytettynä, alistuneena ja saaneena. Noora istui vieressä naama punaisena käsi suun edessä. Tyttö näytti samaan aikaan järkyttyneeltä ja innostuneelta.

Katsoin nuorempaa naista: ”Kohta on sinun vuorosi, tyttö.”

Puna hävisi Nooran kasvoilta ja tytön vaalea iho valahti entistäkin valkoisemmaksi.

”Mutta ensin tulet siivoamaan nää jäljet! Nuole ystäväsi puhtaaksi.”

Noora siirtyi Marjatan eteen ja nosti tämän hellästi ylös. Tyttö alkoi nuolla spermaa kämppiksensä kasvoilta. Kieli pitkänä ja pitkin vedoin Noora imi sisäänsä limaa toisen naisen kasvoilta. Sitten hän siirtyi rinnoille ja imeskeli paidalta töhnät sisäänsä. Lopulta naiset suutelivat.

Katselin takaa päin suorastaan kalpeihoista tyttöä, joka spermaa suustaan valuen antoi suuta tummemmalle ystävälleen. Nooran perseen välissä pilkotti posliininen nuoren tytön pillu vähän raollaan.

Olin taas kovana. Menin Nooran taakse, otin tiukasti isoista pakaroista kiinni ja survaisin kyrpäni suoraan vittuun. Noora huudahti ensin pelästyneenä. Hän jatkoi kuitenkin Marjatan nuolemista, samalla kun nussin takaapäin. Pian hän ei kuitenkaan pystynyt enää jatkamaan vaan tipahti käsiensä varaan vaatien munaa kovempaa sisäänsä.

Kiihdytin tahtia ja katselin, miten tytön pillu näytti imevän kyrpääni sisäänsä. Mietin tunsiko Noora enemmän nautintoa kuin kipua kun kyrpäni repi pillua.

”Joo, joo, nussi mua!” Noora huusi jo täyttä kurkkua.

Jatkoin rynkyttämistä mutta ärjäisin: ”Noora, pieni tyttö, eihän tää sullekaan voi pelkkää hupia olla.” Kääntyen Marjattaan päin käskin: ”Sä nuolet nyt tätä persettä!”

Marjatta oli ilmeisesti jo niin nöyryytetty, ettei pannut enää lainkaan vastaan. Nainen tuli hiljaa Nooran viereen, levitti tämän pakaroita ja työnsi kielensä tytön anukseen. Noora ei enää huutanut, ynisi vain vähän pelokkaan kuuloisesti. ”Mitä sä aiot?” se kyseli vaikka arvasi varmasti, mitä oli tulossa.

Katselin hetken kyrpääni työntymässä tytön sisään ja toista naista nuolemassa tuota kympin persettä. Näky oli suurenmoinen. Jätin sen kuitenkin pian sikseen ja nousin jaloilleni. Laskin terskani tytön ylemmälle reiälle ja aloin painaa sitä sisään.

Silloin Noora alkoi taas huutaa: ”Eeeei!”

Huuto tuntui kovettavan kaluani entisestään. Otin tytön hiuksista kiinni ja painoin pään lattiaan niin ettei lutka päässyt karkuun. Painoin kyrpääni Nooran rimpuilevaan perseeseen. Se ei tuntunut pääsevän sisään ja tyttö huusi tuskasta.

”Jos sä tosissaan haluisit, sä pääsisit vapaaksi. Mutta oikeasti sä haluut alistua, sä haluut, että sua pannaan perseeseen, että sua sattuu” ärjyin Nooralle. Tyttö vain uikutti.

Hetken taistelun jälkeen reikä antoi periksi. Kyrpä pääsi tunkeutumaan kireään perseeseen. Noora alkoi itkeä vuolaasti. Se tuntui yhä vain paremmalta. Kaluni tuntui isommalta kuin koskaan kun upotin sitä joka työnnöllä syvemmälle veistokselliseen naiseen edessäni. Se oli nyt minun omaisuuttani. Tein sillä mitä halusin. Ja nyt minä halusin panna sitä perseeseen.

Oli Marjatan vuoro katsella sivussa lumoutuneena. Kasvoilta kuvastui samaan aikaan vahingonilo ja tyrmistynyt kauhu. Vanhemman lutka sai nyt katsella, miten hänen rankaisijaansa rangaistiin. Noora itki ja huusi, Marjatta irvisteli vieressä.

Rynkytin Nooran persettä kyrpäni koko mitalta. Nautin tuon röyhkeän, ylimielisen tytön tuskasta. Se sai juuri sitä mitä ansaitsi. Jokainen työntö ja jokainen huuto olivat oikein kiimaiselle huoralle. Sitä saa, mitä tilaa, mietin.

Tunsin paineen kasvavan ja tulevani uudelleen. Annoin sperman tulla Nooraan sisään. Miten hyvältä tuntuikaan täyttää tuollainen nuori huora.

Kun vedin kaluni pois Nooran sisältä, tämä romahti Marjatan syliin. Vahingonilo oli tainnut jo kääntyä sääliksi ja Marjatta silitti Nooran päätä.

Ihailin hetken kaksikkoa. Spermaa perseestä valuva nuori tyttö oli laskenut päänsä toisen naisen isojen rintojen väliin. Tämä katsoi minuun pelokkaasti. Molemmat nieleskelivät kuuluvasti. Nuo olivat nyt minun tyttöjäni. Minun omaisuuttani. Saatoin tehdä niillä, mitä halusin, ja heittää ne sitten pois, kun kyllästyisin. Se ei tulisi tapahtumaan kovin pian.

”Hyvä tytöt”, huikkasin iloisena. ”Olette lyhentäneet velkaanne kympillä. Enää monta tonnia jäljellä. Tulen huomenna aamulla taas käymään ja jatketaan siitä mihin jäätiin. Ehkä mä otan jonkun kaverin mukaan.”

Kun vedin ulko-oven perässäni kiinni, ajattelin, että noista lutkista riittäisi riemua vielä pitkäksi aikaa.

4 kommenttia viestissä: “Vuokralaiset lyhentävät velkaansa”

 1. Mister says:

  Alku oli hyvä mutta loppua kohti tarinassa tuli kerronnallisesti kiire ja peppupano osuus jo käytännössä lässähti.

  Hyvät emmeet tarinalle kuitenkin

 2. SidHF says:

  Tykkäsin. Lisää vaan.

 3. Madclown says:

  Jatkoa ehdottomasti. Aiheutti koventumisen pöksyissä

 4. Faarao says:

  Ihan mieletön. Tälle jatkoa nopeasti !

Kommentoi

top