search
top

Kontrolli pettää 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (84 votes, average: 3.01 out of 5)
Loading...
“Tarvitaanko me tyynyt mukaan vai onks siellä?” puolisoni Antti huusi makuuhuoneesta. Olimme lähdössä auttamaan isää mökin talvikuntoon laittamisessa. Reissu oli jonkinlainen perinne, enkä ollut keksinyt keinoa luikerrella siitä irti vaikka Markon järjestämän kohtaamisen jälkeen en olisi ollut vielä valmis isää kohtaamaan.
“Joo otetaan, siellä on jotain sohvatyynyjä vaan pari” yritin kuulostaa mahdollisimman tavalliselta ja kepeältä.
Itse asiassa koko elämiseni oli viimeiset viikot ollut mahdollisimman tavalliselta ja kepeältä vaikuttamiseen keskittymistä. Todellisuudessa kaamoksen hiipiessä myös levottomuus sisälläni kasvoi. Ajatus siitä, että Marko oli huijannut isäni panemaan minua hallitsi ajatuksiani useamman kerran tunnissa. Oliko isä jo tietoinen siitä ketä oli käynyt ruokatunnillaan painamassa? Olivatko Marko ja isä naineet keskenään? Oliko se alkanut jo minun ja Markon ollessa vielä yhdessä? Olin vuoroin oksettavan häpeän kourissa, vuoroin niin hirveässsä kiimassa että olin joutunut useampana päivänä runkkaamaan mistä vain löysin rauhallisen tilan. Duunin kellarivarastossa, kauppakeskuksen vessassa…
Mökkimatkalla pysähdyimme ABC:lle ja minun oli pakko laukaista itseni nopeasti huoltoaseman vessassa että jaksoin taas keskittyä normaaliin keskusteluun Antin kanssa. Olin eksynyt taas muistelemaan isän kiimasta käheää kuiskausta hupun peittämään korvaani pikaisen siementämisensä jälkeen. Antin kanssa suhteemme oli jo vuosia ollut käytännössä aseksuaalinen joten mitään yhteistä paineenpurkua minulla ei käynyt edes mielessä.
Kolmen tunnin ajomatkan jälkeen vihdoin kaarsimme mökin pihalle. Vanhempieni mökki oli varsin alkeellinen. Siellä ei ollut sähköjä, ja vesi nostettiin metsänreunassa olevasta lähteestä. Saman lammen rannalla oli vain yksi toinen mökki, eikä sitä enää erottanut vastarannalta nopeasti hämärtyvässä lokakuun iltapäivässä.
Pihalla haisi savu, isä oli selvästi jo laittanut saunan päälle. Näin kylmillä säillä yövyttiin vain saunamökissä, sillä ylempänä rinteessä olevan päämökin lämmittäminen oli vanhan takan takia vaikeaa.
“Terve! Sauna on valmis puolen tunnin päästä!” Isä käveli ylös rannasta päin. Hänen olemuksensa ei osoittanut että mikään olisi normaalista poikkeavaa. Jännitykseni helpotti hiukan, ehkä Marko oli armahtanut minua eikä ollut kertonut insestiin huijaamisestaan isälle.
“Mä ajattelin että tänään on jo niin hämärää niin saunotaan tänään ja tehdään hommat huomenna.” Isä halasi Anttia nopeasti ja taputti harteille.
“Voit viedä jo laukut tonne saunamökille. Te voitte nukkua siinä laverilla, minä mahdun siihen sohvapaikalle.”
Minäkin halasin isää. Isä tuoksui miedosti savulle. Hänellä oli hiukan vatsaa, joka painoi omaani vasten halatessa. Melkein jo parraksi venähtänyt sänki kutitti poskeani. “Kiva että pääsitte, ens viikolle on jo luvattu tänne lunta”.
“Joo, tottakai” Vastasin taas liioitellun kepeästi ja vetäydyin hiukan hätäisesti halauksesta peittääkseni nousevan stondikseni. Onneksi kirpeä syysilma selitti myös poskillani hehkuvaa punaa.
Istuimme niitä näätä jutellen oluttölkit kädessä saunan portailla kunnes isä totesi kiukaan olevan tarpeeksi kuuma. Saunatuvassa oli kolmen miehen kesken hiukan ahdasta, mutta riisuiduimme silti samaan aikaan. Vilkuilin isän vartaloa sivusilmällä aivan uudella tavalla. Hän oli alkanut kaljuuntua ja nuorena, ja piti päätään sen takia ajeltuna. Lihakset isällä olivat melkein 70-vuotiaaksi varsin hyvässä kunnossa, vatsan alueella ne eivät kuitenkaan erottuneet niin hyvin pienen kaljamahan takia. Isä oli melkein kauttaaltaan harmaan karhean karvan peittämä. Rintakarvojen seassa törröttivät varsin kookkaat, melkein sormenpään kokoiset nännit vaaleanpunaisina. Selvästi hiukan trimmattujen häpykarvojen alla roikkui varsin muhkea kalu, jonka pinnassa pullisteli verisuonia. Esinahka oli pitkä ja löysä kuten minullakin, ja peitti koko terskan. Iän myötä kivekset roikkuivat jo rivosti, ja kiinnitin huomiota niiden karvattomuuteen. Havahduin naama punaisena Antin kysymykseen.
“A mitä?” yskähdin. “Sori mä olin ihan ajatuksissaan”
“Otatsä toisen kaljan?” Antti ojensi karhutölkkiä pienestä jääkaapista. Hän oli myös jo alasti, lähes täysin karvaton vaalea iho jääkaapin valossa hohtaen. Antilla oli pehmeämuotoinen uimaharrastuksen muovaama vartalo. Hänen reisiensä välissä roikkuva kalu ja kivekset näyttivät isän vehkeisiin verrattuina poikamaisilta, kireän nahan verhoamilta vaaleanpunaisilta ja siloisilta, jotenkin puhtailta.
“Joo kiitos” Sain kakisteluta ja otin tölkin ja peitin nytkivätn puoliheijarini laudeliinalla. Mitä vittua mä taas päästin itseni tällaiseen tilaan, kirosin ajatuksiani.
Istuimme hämärässä saunassa hiljaa metsää ja kiukaan sihahtelua kuunnellen. Ainoa valo tuli tulipesästä ja kynttilästä pienellä ikkunalla josta erottui päämökki vielä mustana varjona pimenevää taivasta vasten.
“Mä tarviin kyl vähän happea” Antti ähkäisi nousten ylös. Hän kampesi itsensä isän ja minun välistä ylös, ja meni kuistille. “Mä käyn koittamassa jos tuolla pystyis vielä vähän uida” Hän huikkasi laskien tölkin portaalle ja lähti laskeutumaan laituria kohti.
“Laitatko Timppa nuoremmakseks pari klapia tonne” isä pyysi minulta viitaten kiukaaseen päin. Kiipesin lattialle ja kummarruin ottamaan pari kuivaa halkoa ämpäristä. Avasin kiukaan luukun ja heitin puut sisään. Sulkiessani luukun tajusin että olin pyllistänyt suoraan isääni päin. Vilkaisin olkani yli noustessani.
“Riittääk–” Nielaisin loput kysymyksestäni kun tajusin isän tuijottavat persettäni. Katsoin itse alus ja tajusin että oikean pakarani varsin tunnistettava syntymämerkki näkyi selvästi kiukaan loimussa. Suoristauduin ja käännyin nopeasti ympäri. “Riittääks toi” Kysyin uudestaan taas normaalia esittäen. Isän esinahka oli vetäytynyt puoliväliin ja paljasti purppuraisena kiiltelevän terskan, jonka kärjestä valui jotain. En ollut varma oliko se hikipisara vai kiimalimaa.
“Vitun Marko” Isä kuiskasi käheästi. Sydämeni hyppäsi kurkkuun. Vilkaisin olan yli lammelle. Sieltä kuului loiskahdus, Antti oli selvästi päättänyt että hyisessä vedessä pystyi vielä uimaan.
“Mä en isä oikeesti tiennyt et se aiko–”
“Käänny ympäri” Isä keskeytti minut. Hänen kasvonsa tuntuivat tummuneen ja silmissä oli palo joka näytti vihaiselta mutta minusta tuntui että tässä oli nyt kyse jostain muusta. Päässäni kohisi kun tottelin ja käännyin uudestaan katsomaan ovesta. Tunsin isän kädet pakaroillani. Karhea sormi hieraisi hikistä reikääni ja upposi sisään melkein vaivattomasti. Ähkäisin. Tuijotin kauhuissani pimeällä lammelle päin. Sormi vetäytyi ulos ja tunsin liukkaan, kuuman terskan hierovan pakaroideni välissä.
“Isä Antti ei tiiä täs–”
“Mä vaan vähän testaan” isä kuiskasi ja painoi kalunsa ilman sen enempää pehmittelyä sisääni. Pidättelin ääntäni mutta pääsin silti pienen voihkaisun. Samalla kuulin laiturin narisevan kun Antti nousi lammesta. Isä veteli pari kertaa sisälläni edestakaisin. Hänen nyrkkinsä löysi kaluni joka seisoi kivikovana.
“Hoidetaan tää myöhemmin.” Isä vetäytyi sisältäni ja kaatoi ähkäisten kauhallisen kylmää vettä pesusaavista kalulleen ennen kuin palasi paikalleen oluttölkki kädessä.
Tein vapisten saman, ja olin juuri saanu kummarruttua yhä terska paljaana puolikovana huojuvan kyrpäni suojaksi kun Antti avasi oven.
“Tekipä hyvää, kyl teiänkin kannattas koittaa!” Antti totesi innostuneena ja tunki väliimme. Hänen liukas, lammesta kylmä ihonsa painatui reittäni vasten ja sain sen aiheuttaman sokin avulla kaluni lopulta pehmenemään huomaamattomalle tasolle.
Saunoimme loppuun normaalisti, ja söimme isän saunatuvan kaminan päällä lämmittämät iltaruuat.
“Varmaan kannattaa mennä ajoissa nukkumaan että jaksetaan huomenna hoitaa hommat” isä totesi.
Pian olimmekin kaikki yöpuulla. Antti nukkui seinän vieressä laverilla ja minä reunalla. Mökissä oli melkein pilkkopimeää, satunnaista ulkoräystäästä roikkuvan myrskylyhdyn valon läikähtelyä lukuunottamatta. Makasin sydän jyskyttäen paikallani. Kaluni sojotti kivikovana ja tunsin vuotavani kiimalimaa kalsareihini. Antti alkoi pian kuorsata kevyesti ja yritin itse sulkea silmäni ja nukahtaa.
Olin juuri saamassa unen päästä kiinni kun havahduin siihen että peittoni vedettiin pois. Isä seisoi alasti vieressäni, Antti kuorsasi yhä toisella puolella. Hän painoi sormensa huulilleni ja viittoi minua muuttamaan asentoa. Halusin protestoida mutta saunan tapahtumien jälkeen tiesin ettei siitä olisi mitään hyötyä. Olisi myös ollut valhe väittää etten olisi ollut ihan järjettömässä kiimassa.
Nousin istumaan ja hamuilin isän kalun suuhuni. Se oli aivan märkä. Isä huokaisi hiljaa ja nai minua hitaasti suuhun. Yritin pysyä paikallani ja hengittää normaalisti. Keskityin paniikki takaraivossa kuuntelemaan että Antin kuorsaus ei vain keskeytyisi. Isä veti kalunsa ulos suustani ja viittoi minua kääntymään ympäri. Nousin laverilta ja nojasin sitä vasten jalat harallaan. Lähes varoittamatta isän märkä kalu puski taas sisääni. Tuijotin hämärässä näkyvää kuorsaavaa miestäni kun pidättelin voihkintaa isäni alkaessa naida minua. Tuntui että tunsin jokaisen pullistuneen suonen hänen kyrvässään, ja roikkuvat kassit läiskivät vaimeasti omiani vasten. Oma kaluni nytkähteli hallitsemattomasti ja tunsin sen sykkivän kiimalimaa lattialle ja laverin reunalle. Vaikka yritimme olla hiljaa, saunan lämmittämä tupa täyttyi nopeasti perseeni litinästä kun isän kyrpä voiteli sitä pumpatessaan yhä paremmin. Hän tuntui vuotavat kiimalimaa desikaupalla. Isän tahti alkoi myös kiihtyä mikä aiheutti sen että minun oli oikeastaan jo mahdotonta pysyä täysin hiljaa. Purin alahuultani ja ähkin mahdollisimman hiljaa. Laveri alkoi narista työntöjen tahdissa. Tunsin hikipisaroiden valuvan silmissäni. Isä tarttui tiukasti kiinni lantiooni ja kauhistuneena tajusin että hän alkoi naida minua täysin pidäkkeettömästi. Litinä muuttui märäksi läiskeeksi ja olin varma että huone löyhkäsi jo seksille.
En tiedä miten kauan naiminen jatkui, mutta kun lopulta isä alkoi urahdella ja puskea väkivaltaisemmin yhä syvemmälle minuun orgasminsa lähetessä tajusin, että Antti oli lakannu kuorsaamasta. Nostin kauhistuneena katseeni ja näin mieheni tuijottavan silmät lasittuneina minua ja isääni. Hän oli vetänyt peiton sivuun ja runkkasi kivikovaksi noussutta kyrpäänsä. Näin hänen kivestensä muljahtelevan aivan kiinni kalun juuressa siihen malliin, että hän oli seurannut meitä selvästi jo jonkin aikaa.
Kiinnijäämisen nöyryytys oli liikaa, ja kovaäänisesti voihkaisten laukesin pitkin laverin lakanoita. Isäni karjahti ja painui päälleni painaen epärytmisesti kouristelevaa kaluaan vielä muutaman kerran sisääni. Hän huohotti raskaasti päälläni.
“Sori Antti” Hän totesi röyhkeästi naurahtaen.
Mieheni kiihdytti kättään ja raivokas litinä päättyi nopeasti voihkaisuun ja rajuihin, suuriin roiskauksiin spermaa suoraan minun ja isäni kasvoille. “Ei mitään Rami. Korkee aika että saan tän pettäjälutkan rysän päältä kiinni” Antti totesi ja kumartui minua kohti. Luulin hänen aikovan suudella minua, mutta hän nuolaisikin spermaansa isän kasvoilta. “Näistä taitaa tulla vähän erilaiset syystalkoot.”

Yksi kommentti viestissä: “Kontrolli pettää 3”

  1. JiiKoo says:

    Todella hyvä kirjoitus, sulla on hyvä kynä 🙂 Toivottavasti jatkat kirjoittamista.

Kommentoi

top