search
top

Iso kaluni ja Katariina

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (120 votes, average: 3.35 out of 5)
Loading...

Opiskelukaupungissani harrastin jonkin verran urheilua. Suomi oli saanut 1970-luvulla olympialaisissa mitalin nykyaikaisessa viisiottelussa ja tekun urheilukerhon porukassa meitä kiinnosti muutamia nuoria miehiä kokeilla juoksun, uinnin, miekkailun, ammunnan ja ratsastuksen yhdistävää vanhaa sotilaslajia.

Viisiottelu vei meidät siis myös hevostalleille harjoittelemaan ratsastusta. Saimme sopimuksella käydä muutamilla tunneilla, ja teimme talleilla maksuksi huoltotöitä, muun muassa pilttuiden korjausta ja lannanluontia. Mitenkään tosimielellä emme harjoitelleet, eikä into kantanut kovin pitkälle. Mutta tulivatpahan hevosetkin tutuksi ja uskallan sanoa, että osaan hieman ratsastaa.

Hevostalleilla ei ollut niihin aikoihin kuin tyttöjä, tuskinpa on nykyisinkään kovin montaa poikaa. Tietysti saimme katseita, ja ihmettelyä, kun salskeat urheilulliset nuoret miehet ilmaatuivat talleille. Olimme aivan aloittelijoita ja tyttöjä nauratti kun yritimme päästä hevosen selkään ja pois, ja saada jonkinlaista otetta hevosiin.

Minä tietysti kiinnitin huomiota muutamiin neitoihin, tallin vähän aikuisemmasta päästä. Olin itse tuolloin 27-vuotias, ja hiljalleen lopettelemassa alle parikymppisten tyttöjen kanssa touhuilun. Meininki oli sikäli jatkunut samanlaisena kuin kotikulmilla, että minulla oli teknillisen opiston opiskelukaupungissakin aivan jatkuvasti sutinoita eri tyttöjen kanssa. Tapasin paljon uusia ja vanhoja tuttavuuksia, ja kai komea mutta vaaraton habitukseni soi minulle mahdollisuuksia päästä henkisesti tyttöjen lähelle.

Tuntui, että osasin myös kokemuksella vetää oikeista naruista, mitä tulee tytön kanssa panemaan pääsemiseen. Joka tapauksessa jo teini-ikäisenä alkanut salasonnin hommani vain jatkui: olin opiskeluaikana helposti joka vuosi parinkymmenen eri tytön ja naisen kanssa sängyssä.

Talleillakin minulle kertyi vuodessa lyhyt romanssi kolmen eri tytön kanssa, joista jokainen halusi naida kanssani. 23-vuotiaan Katariinan kanssa katseemme kohtasivat hänen pitäessään ratsastustunteja omalle ryhmälleen. Hänellä oli vuosien harrastuksen ryhdistämä upea takapuoli, joka vielä pääsi oikeuksiinsa tiukoissa ratsastushousuissa. Peppuja tuli kyllä tallilla tuijoteltua, koska niissä kyllä näkyi aika lailla koko naisellinen ihanuus.

Komeus ja sukukalleudet näkyivät ratsastushousuissa myös miehillä. Kokeilimme kerran lainahousuja oman porukkamme kanssa, mutta sen verran sukkahousufiilis tuli, että nauraen päätimme jatkossa pitää löysempiä haalareita. Itselläni housujen pintaan kertyi kiitettävä kohouma, aivan eri kaliiberia kuin kavereilla, jotka kyllä huomasivat asiantilan ja siitä kuittailivat. ”Matilla on näköjään aikamoinen vehje, tule tänne siitosoriksi!..”, he nauroivat. Muutama punasteleva tyttökin huomasi ohi mennessään housuepisodimme, joukossa Katariina. Hän kyllä näki lahkeeseen muodostuvan jötkäleen, enkä pannut pahakseni tuota huomiota.

Kohtaaminen Katariinan kanssa ratkaisevassa illassa oli herkkä ja mukava. Hän oli saanut oman ratsastusryhmänsä saateltua pois. Parkkipaikan sora rapisi kun isät hakivat autoillaan tyttäriään kotiin. Siinä pyöri aika monta mersua, ratsastus oli jo silloin kallis harrastus.

Katariina laittoi loimia ja muita varusteita koukkuihin. Minä sain Venla-tamman talutettua omaan pilttuuseensa. Kaverit lähtivät samalla kimppakyydillä kämpille. Minä olin tullut tapani mukaan pyörällä.

Syyskesäinen ilta hämärtyi jo. Olimme tallilla kahden.

”No, miten sujui treeni”, Katariina kyseli minulta selvästi ilahtuen, kun näki minut yksin. ”Toivotonta se on”, huokaisin. ”Enpä tiedä pääsenkö ikinä Venlan kanssa yhdestäkään esteestä yli”. Olin vielä aivan alussa, hädin tuskin oppinut liikkumaan hevosen kanssa käyden ja varovasti laukalla.

”Tuntuma tulee vasta riittävän monen yhteisen tunnin jälkeen”, Katariina sanoi. ”Sinun pitää oppia olemaan pelkäämättä ratsailla. Se ottaa aikansa jokaisella”.

”Miten kauan sinä ratsastit, ennenkuin menit esteille”, kysyin. Minua kuumotti ratsastaa-sana, ja olin huomaavinani, että tyttö kyllä rekisteröi hänkin asian. Katseissamme oli kipinää. Tämä tuntui tärkeältä kohtaamiselta.

”Ratsastin ehkä vuoden ennen esteitä. Se ei tosin ollut minulla tavoitteena”, hän sanoi. Katariina oli ennen muuta kouluratsastaja.
Kun satuimme lähekkäin, hipaisin varovasti Katariinan komeaa peppua kädensyrjällä. Kyllä hän sen hipsaisun myöhemmin kertoi rekisteröineensä. Hän hymyili minulle ja olin huomaavinani, että räpytti kauniita sinisiä silmiään ja vapautti edessäni vaaleanruskeat hiuksensa kutrejaan somasti heilauttaen. Naiselliset viestit menivät kyllä perille.

Tuntui itsestään selvältä, että lähdimme polkemaan pyörällä yhdessä kotia kohti. Katariinan pylly näytti pyöränsatulassakin ihanalta. Hän oli laittanut tiukan vetoketjupoolon, joka korosti rintoja. Kokemuksella arvioin, että hänellä olisi E-kuppiset rinnat.

”Voidaan mennä vielä meille”, hän ehdotti. Mikäs siinä, vastasin. Kuumotti tietysti, kun ilmassa leijui aavistus siitä, että pääsisi Katariinan kanssa mukaviin hommiin.

Pienkerrostalon kolmiossa oli hiljaista. ”Ritva on kotonaan Turussa pari päivää…”, Katariina heti sanoi kämppäkaveristaan. Naisopiskelijoiden kämpässä oli siistiä, sellainen oli opiskelijapojalle kuin taivas.

Hän kävi nopeasti huoneessaan minun istuessa keittiössä ja tuli harmikseni vähän löysemmissä housuissa ja paidassa takaisin. Hän kietaisi hiuksensa taas poninhännälle ja alkoi keittää teetä. Kun astuin hänen taakseen ja kosketin kupeita ensimmäisen kerran, hän tuntui kuin odottaneen minua, ja painautui heti minuun kiinni. Minulle tuli tunne, kuin olisin siinä alkanut hivellä vaimoani, meillä oli heti upea yhteys fyysisesti.

Suutelin häntä kaulalle ja kuuntelin kohahduksia, joita kohta alkoi kuulua hänen huultensa välistä. Taisi naisella tehdä jo mieli, ainakin vähäsen. Hän nosti kätensä niskaani hivelemään ja painoi peppuaan tiukemmin kiinni etumukseeni, jossa sielläkin heräiltiin pikkuhiljaa.

Riisuin häntä jo keittiössä. Tyttö nosti kätensä jotta saatoin kiskaista paidan hänen yltään. Sitten nostin hänet pöydälle hajareisin, ja tulin jalkojen väliin jatkaen suutelua. Avasin hiukset, ne olivat paksut ja tuntuivat upeilta käsissä. Vaaleat rintaliivit napsahtivat auki ja mukavan isot rinnat vapautuivat puristeltavikseni. Katariina suuteli aina vain kiihkeämmin ja huohotti jo vaativasti. ”Oooh-hoo-hoo.. ooh, Matti… Matti!”. Katariina kertoi myöhemmin, että oli kyllä ylpeä hiuksistaan ja rinnoistaan, ”ja niistä tuntuu miehetkin tykkäävän”. En ihmetellyt, mutta en viitsinyt kysellä tarkemmin miten aktiivinen neitoni olikaan miesten kanssa.

Heitin omankin paitani pois ja potkin farkut jalastani. Kulli oli jo lähes täysvoimissa kärjen paetessa lahkeesta. Kyrpä nousee vapaana noin 160 asteen kulmaan, ja olin jo monen tytön suusta saanut kuulla, että se on aika mahtava näky. ”Siis apua!..”, huusi Katariinakin ja suu ammollaan tuijotti pystyyn heilahtavaa kyrpää, kun riisuin kalsarit.

Tietysti nautin suunnattomasti, kun iso, 24-senttinen ja paksuimmasta kohdasta ympärykseltään 17-senttinen kullini keräsi ihailuja. Olin siihen mennessä, 27-vuotiaana, ollut sängyssä jo liki sadanviidenkymmen eri naisen kanssa. Monet heistä suorastaan haukkoivat henkeä, kun näkivät kyrvän. Sain usein kuulla, että se oli paljon suurempi kuin ”kenelläkään tähän asti”, tai moninkertaisesti isompi kuin naisen omalla poikaystävällä, kihlatulla tai aviomiehellä.

Naiset halusivat silitellä sitä, kokeilla ja suudella. He halusivat kaksin käsin hellästi vatkata kyrpää ja ihmettelivät kuinka paksu, tanakka ja voimakas se heidän mielestään oli. Koska vaikutin luonnostaan kokemattomalta, he tunsivat paljastavansa suuren salaisuuden.

Yksi syy, miksi suuri kalu naisia viehättää on kokemukseni mukaan takaperoisesti se, että seksistä nauttimiseen etenkin naisilla kuuluu olennaisesti se, että pitää itseään kauniina ja viehättävänä. Kun miehen suuri kulli sitten heilahtelee pystyssä naisen kauneudesta ja aistillisuudesta kiihottuneena, nainen tuntee saavuttaneensa jotain poikkeuksellista – hän on niin haluttava, että tuo jättimäinen kyrpäkin nousee komeana ja jäntevänä hänen kauneutensa edessä.

Makuuhuoneessa suutelimme. Tuntui hyvältä olla päällekkäin, sylikkäin, miten vain. Hän istui syliini hajareisin, suutelin rintoja, tarkoituksella täyteen punaisia fritsuja. ”Hullu!..”, hän nauroi ja nautti, kun mies merkitsi ottamaansa omaisuutta. Hänen reitensä olivat lihaksikkaat, takapuolensa täyteläinen ja jäntevä – juuri niin ihana kun olin saattanut tallilla kuvitella. Puristelin kankkuja rintoja suudellessani. Kulli nousi hänen kankkuvaossaan, ja hän haroi vartta, sitä hieroen ja siitä yhä kiihottuen. Saatoin tuntea hänen kosteutensa kevyellä pillukarvoituksella, joka hinkkasi alavatsaani vasten. ”Sulla on ihanat leveät hartiat!”, hän huudahteli keinuen sylissäni. ”Ja ihan järkyttävän suuri ihana kulli sulla Matti!”, hän huusi nauraen. Isot tissit ja kovat nännit tuntuivat rintakehääni vasten

Nostin hänen takapuoltaan ylöspäin ja samalla suuntasin sitkeästi pystyyn pyrkivän seisovan jörssini hänen porteilleen. Tatti työntyi vakoa vasten, ja Karatiina huudahteli ihastuksissaan. ”Mahtaako edes sopia?..”. Lupasin, että mahtuu kyllä, mutta mennään varoen.

Sitten hän painoi lantiotaan alaspäin. Minä pidin kiinni kullinvarresta. Terska työntyi hitaasti mutta varmasti kosteiden häpyhuulten välistä sisään. Katariina huudahteli katkonaisesti. ”Oh – oh – oh…”, hän voihki samalla kun rutisti minua hartioista. Kyrpä työntyi sisään ehkä seitsemän senttiä. Tiesin, että pillu oli lujilla, vaikka kosteutta näköjään olikin sopivasti. Sitten tartuin kankuista, ja aloin hitaasti liikutella naistani kullini ympärillä. Hän puri kevyesti hampaansa olkaani, ja silmät suljettuna vingahteli ja parahteli kun nainti alkoi. Kuului litinää, kun tiukasti sylinteriin sovitettu mäntä teki liikettä. Tiesin, että terskanreunat koskettelivat naista nyt juuri oikeista paikoista.

Kohta painoin hänen jäntevää, ratsastuksen voimistamaa alaselkäänsä hieman itseäni vasten. Naimisen kulma muuttui niin, että kyrvän yläreunaa komistava paksu verisuoni alkoi hangata klitorista. Katariinan voinkinta voimistui pian, ”Aaaah! – aaah! – aah! – AAAAAAAIIIIIHHH!!”. Kourissani pusertuvat pakarat tärähtelivät ja tunsin kyllä seipäänvarressa, että jotain tapahtui. ”AAAA.. Rakas! Älä ota vielä pois! Älä lopeta!!…”, Katariina huusi itkuisella äänellä. Hän kertoi myöhemmin, että orgasmi oli ollut valtava, eikä hän ollut vielä koskaan kokenut mitään vastaavaa.

Naimme vielä hellästi siinä asennossa hetken, ja tunsin Katariinan pillunsykkeen tasoittuvan. Nostin tyttöni varoen panopenkistään. Kuului slurpsahdus – sen verran paljon oli kosteutta kanavassa, ja sen verran hyvin oli väline täyttänyt onkalon. Omat reiteni olivat läpimärät naiseni lemmeneritteistä. Kiitollinen kyrpä kiilteli, terska oli tutun sinipunainen.

Kun Katariina kohta voipuneena pyörähti sängylle selälleen, näkyi jalkovälissä sinänsä tuttu näky: erittäin hoidellun näköinen tussu. Häpyhuulet olivat erkaantuneet ja naintilima kiilteli. Suutelin tyttöäni, ja sain koko ajan kiihkeää, hengästynyttä puhinaa takaisin. Nainen oli saanut, isosti.

Kohta sain minäkin. Katariina nojasi ikkunalautaan ja minä laitoin takaapäin. Minua kiihotti ajatus siitä, että joku saattoi ulkona katsella, ja taatusti näki, jos sattui meille päin onnekkaasti katsomaan, kuinka ratsastajatyttöä pantiin ja lujasti. Katariina vuoroin uikutti, vuoroin parahteli, kun meikäläinen takoi menemään. ”Olet!.. Olet mahtava! Olet mahtava.. panemaan!!..” Pidin toisella kädellä kiinni lantelta, toisella kädellä lujan hellästi ihanista hiuksista, jotka kimputin päälaelle. Isot tissit heiluivat aivan valtoimenaan, oli mukava katsoa heijastusta ikkunasta. Viimeisillä työnnöillä, kun kulli jo ilmoitteli laukeamisestaan, vedin häntä itseäni vasten. Katariina kiljahteli silmät kiinni tahdin vain kiihtyessä huippuunsa, ja kun kanuuna laukesi, hän päästi kanssani pitkän, parahtavan ja voipuvan huudon. ”Ooooooohhhh!!!..”

Kohta tasailimme hengitystä. ”Oli tämä uskomatonta!”, hän jutteli kainalossani. ”Uskomatonta seksiä!..”. Hän suuteli minua aina vaan, kiihkeästi. Ihana intohimoinen nuori nainen. Koska laitoimme paljaalla, hän ennakoi huomisaamuksi reissua apteekkiin. ”Tiedoksi vaan, että tuollaisen sonninkullin jäljiltä ei parane naisen ottaa mitään riskejä, jos ei halua päästä ennenaikaiselle äitiysvapaalle…”, hän naurahti. Olin tyytyväinen, että hän ajatteli asiaa, minä kun olin jälleen kerran vastuuta vailla vain siementänyt tyytyväisenä.

”Mutta.. jos et jo tiennyt, niin tämä on siis.. aivan uskomaton! Sulla on erittäin iso kalu.”, hän sanoi kyrpää hivellen. Minä olin tyytyväinen: varovainen charmini puri, ja Katariinakin piti minua suht kokemattomana.
Sitten hän kertoi, että oli todellakin rekisteröinyt kullini, ”kuten kaikki muutkin naiset”, kun kokeilimme ratsastushousuja. ”Ajattelin ensin, että nyt on joku dorka tunkenut jotain tavaraa niihin housuihin, mutta sitten tajusin, että ei, kun tuolla miehellä on vaan oikeasti valtava elin..”. Kysyin tietysti, oliko havainnolla vaikutusta siihen, että tämä ilta meni miten meni. ”No todellakin oli!…”, Katariina sanoi nauraen ja yhä kyrpää hellien. Hän selvästi piti ajatuksesta, että oli saanut isketyksi kokemattoman mutta sängyssä lahjakkaan tekupojan.

Jäin yöksi. Sain varovasti aamuyöllä laittaa vielä takaapäin, mutta kyllä se yö meille jäi ainoaksi. Hänellä oli omalla kotipaikkakunnallaan poikaystävä, jonka kanssa Katariina menikin seuraavana kesänä naimisiin.

Kommentoi

top