search
top

Ensitapaaminen Valtiattaren kanssa (osa 5)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 3.36 out of 5)
Loading...

Valtiattaren poistuttua huoneesta, Laura tuli Oskarin luo ja irrotti hupun ja orjan perseessä olevan koukun välissä olevan köyden ja veti koukun pois. Oskari huokaisi helpottuneena ja laski päänsä pöydällä allaan olevaan kuolalammikkoon. Hetken hän ajatteli, että pahin olisi nyt ohi. Hän kuuli, kuinka Laura puuhasi jotain hänen takanaan. Yhtäkkiä hän tunsi, kuinka jokin uusi, paljon paksumpi esine tunkeutui hänen peräaukkoonsa. Laura oli pukenut päälleen starp-on -dildon, ja nai nyt orjaa takaapäin. Oskari ei voinut kuin yrittää rentouttaa paikkojaan, jotta toimitus ei tekisi kipeää. Laura työnsi dildoa ensin rauhallisesti, mutta kun orjan peräaukko alkoi antaa riittävästi periksi, hän nopeutti tahtiaan ja työnsi aivan loppuun saakka, niin että dildon juuressa olevat silikoniset kivekset hakkasivat orjan persettä. Vaikka tilanne oli Oskarin kannalta tavattoman nöyryyttävä, hän nautti silti takapuolensa naimisesta. Hän ei ollut lauennut 69 päivään ja hänen kehonsa pyrki hakemaan nautintoa kaikesta mahdollisesta, eikä peräsuolen naiminen ollut tässä tapauksessa yhtään huonompi vaihtoehto. Jonkin ajan kuluttua Oskari tunsi, kuinka jotain lämmitä valui ulos hänen lukitusta kullistaan. Ensimmäiset kiimatipat sieltä purkautuivat ulos.

Jonkin ajan kuluttua Laura kyllästyi orjan perseen nussimiseen ja veti dildon ulos niin, että kuului imaiseva ääni peräaukon sulkeutuessa. Laura riisui strap-on -dildonsa ja haki Valtiattaren pöydältä metallisen pepputapin, jonka työnsi Oskarin perseeseen. Tappi oli samanlainen, kuin Valtiattaren kuuluisa timanttitappi, mutta tämän sisällä oli pieni epäkeskomoottori, jota pystyi ohjaamaan langattomalla kaukosäätimellä. Lopuksi Laura poisti hupun orjan päästä ja irrotti tämän siteistä. Talutushihnasta ohjaten Laura talutti orjan Valtiattaren nojatuolin eteen polvilleen odottamaan Valtiattaren paluuta.

Oskari odotti hiljaa pää riipuksissa nojatuolin edessä. Hänen perseensä tuntui olevan tulessa piiskaamisesta ja Lauran kovakourainen naiminen tuntui tykytyksenä hänen peräaukossaan. Hänen niskojaan särki pään pitämisestä väkisin kohotettuna ja takareidet tuntuivat aivan taikinalta epämukavassa asennossa vietetyn ajan vuoksi. Lisäksi hän oli aivan hikinen. Hän kaipasi aivan hirveästi, että Valtiatar tulisi, koskettaisi häntä ja kehuisi hyväksi tytöksi.

Ajatuksiinsa uppoutuneena Oskari ei huomannut Valtiattaren saapuvan huoneeseen. Valtiatar katseli olohuoneen oviaukosta lattialla kyyhöttävää orjaa. Hän tunsi mielihyvää näkemästään. Tarkoituksena oli nimenomaan murtaa orjan mieli ja kasata se sitten uudelleen Valtiattaren haluamalla tavalla. Valtiatar käveli orjan eteen. Orja säpsähti ajatuksistaan ja nosti vaistomaisesti katseena Valtiattaren kasvoihin.

Samassa, kun orjan katse kohtasi Valtiattaren katseen, hän tiesi tehneensä virheen. Hän ei kuitenkaan pystynyt kääntämään katsettaan pois Valtiattaren vihreistä silmistä, jotka loistivat kuin Niilin jalokivi. Ohikiitävän hetken ajan orja tunsi, kuinka Valtiattaren katse olisi imenyt hänen sielunsa ja sytyttänyt rintansa palamaan. Oskari muisti, missä oli nuo silmät aiemmin kohdannut.

Oli lukion viimeisen vuoden syksy. Oskari oli juuri saanut ajokortin ja tutustunut lukion ensimmäisellä luokalla olevaan Emmaan. Emma oli SM-tason lentopallon pelaaja. Oskari taas kitaraa soitteleva rokkarin urasta haaveileva runopoika, jonka koulun poissaolorekisterin pituus kilpaili vain hänen kirjaston myöhästymissakkolistan kanssa. Hän ei olisi koskaan voinut kuvitella enkelimäisen mutta toisaalta teini-iän uhoa uhkuvan Emman ja hänen välilleen syntyvän yhtään mitään. Oskari sai urkittua Emman puhelinnumeron heidän yhteiseltä ystävältään. Sitkeä viestittely kantoi lopulta hedelmää ja eräänä iltana Oskari oli Emmalle ja hänen kavereilleen kuskina. Ajettiin niin sanottua pillurallia. Syyspimeässä ajettiin paikallisen ammattioppilaitoksen parkkiin ja lähdettiin tupakalle. Oskari istui röökaamassa oppilaitoksen pihan penkillä ja Emma kavereineen pyöri ympärillä. Jossain vaiheessa Emma tuli Oskarin luokse ja nousi kahareisin hänen syliinsä. Oskari tunti rajun erektion syttyvän. Emma katsoi häntä vihreillä silmillään ja Oskari tunsi sulavansa. Emma taivutti päätään ja suuteli. Suudelma maistui makealta. Hän oli ihastunut muniaan myöten.

Oskari säpsähti muistoistaan takaisin maanpinnalle ja huomasi tuijottavansa Valtiatarta suu aavistuksen avoinna. Hän laski nolostuneena katseensa maahan.

– Tiedät, että sinun on kielletty kohottamasta katsettasi minuun, Valtiatar sanoi.

– Kyllä, Valtiatar, orja sanoi hiljaa.

– Tulen rankaisemaan sinua uppiniskaisuudestasi myöhemmin. Mutta nyt meidän on aika keskustella, Valtiatar jatkoi.

Oskari tiesi tehneensä väärin, mutta Valtiattaren kasvojen hehku poltti vielä hänen näköhermojaan ja hän tiesi, että kaikki kärsimys tulisi olemaan sen arvoista.

Valtiatar istui nojatuoliin ja jätti sulkematta tarkoituksellisesti reitensä. Orja ei kuitenkaan uskaltanut nostaa katsettaan. Valtiatar oli tyytyväinen. Hän piti kädessään puhelinta.

– Sinulla on mielenkiintoisia Facebook-kavereita, Valtiatar sanoi pyöritellen puhelinta käsissään.

Orja liikahti lattialla.

– Olen muuttanut naamakirjan salasanasi ja vaihtanut oman sähköpostiosoitteeni palautussähköpostiksi. Sinä et tule enää naamakirjaasi käyttämään. Jos edes harkitset jotain tyhmää, voit olla varma, että kaikki tuntemasi ihmiset tulevat tietämään millainen tyttö olet, Valtiatar jatkoi.

– Valtiatar, tuo menee liian pitkälle, orja sanoi äänellä, josta kuului pelko läpi.

– Älä sössötä paskaa! Valtiatar kivahti ja painoi kenkänsä koron orjan lattialla olevan oikean käden päälle.

– Lisäksi kopioin osoitekirjasi talteen ja asensin puhelimeen valvontaohjelmiston. Tästä eteenpäin teet juuri niin kuin Valtiatar käskee etkä yritäkään mussuttaa vastaan. Onko asia selvä? Valtiatar kysyi kylmästi.

– Ky-kyllä, Valtiatar, orja sai sanotuksi.

– Hyvä! Nyt pöydälle selinmakuulle! Valtiatar antoi käskyn.

Orja siirtyi kontaten pöydän luokse ja kiipesi sen päälle selinmakuulle. Valtiatar tuli perässä. Hän kiinnitti orjan ranteisiin käsiraudat ja pakotti orjan kädet pään yläpuolelle sitomalla köyden käsiraudoista pöydän jalkaan. Orjan jalat Valtiatar kiinnitti pöydän toisen pään jalkoihin niin, että jalat olivat haara-asennossa. Lopuksi jo tutuksi käynyt huppu vedettiin suukapuloineen orjan päähän.

Pian orja tunsi, kuinka siveysvyö irrotettiin ja jotain viileää valutettiin hänen kalulleen. Vauvaöljyä, orja tiesi. Samassa hän tunsi, kuinka Valtiatar tarttui kädellään hänen kulliinsa ja alkoi rauhallisesti runkata.

– No niin, narttu. Näytäpä Valtiattarellesi miltä tyttö näyttää kiimaisena, Valtiatar kuiskasi orjan korvaan ja kytki samalla kaukosäätimellä orjan perseessä olevan tapin värinämoottorin päälle.

Valtiattaren ääni korvan juuressa sai orjan kalun jäykistymään. Valtiattaren rauhalliset syvät runkkausliikkeet tuntuivat vievän orjan syvälle kiiman ja nautinnon maailmaan ja orja alkoi ynistä suukapulan takaa. Valtiatar jatkoi runkkaamista ja hieroi toisella kädellään orjan palleja. Kauaa ei tarvinnut jatkaa, kun orja alkoi vääntelehtiä pöydällä ja hengittää raskaasti. Laukeaminen oli lähellä. Orja tiesi, ettei saisi laueta ilman lupaa, mutta 69 päivää siveysvyössä oli tehnyt tehtävänsä ja orja oli päättänyt antaa tulla heti kun mahdollista. Valitettavasti Valtiatar tiesi tämän ja lopetti juuri ennen kuin oli liian myöhäistä. Sen sijaan, että olisi antanut orjalle helpotuksen, Valtiatar löi ratsupiiskallaan orjan terskaan niin, että orjan suusta kuului tukahtunut huuto.

– Et kai kuvitellut, että saat tänään? Valtiatar tivasi ivallisesti.

Valtiatar jatkoi orjan runkkaamista reunalle useamman kerran niin, että nautinto päättyi aina kipeisiin piiskan iskuihin.

Kun Valtiatar tiesi, että orja oli räjähtämäisillään himosta hän tarttui orjan paisuneen kaluun puristi sen päätä voimakkaasti ja kaatoi vauvaöljyä virtsaputkeen. Orja ynisi turhautuneena, kun Valtiatar alkoi työntää 8 millin dilataattoria virtsaputkeen.

– Olen ollut aika tyytymätön kehitykseesi tämän asian saralta, Valtiatar totesi samalla kun liikutteli sauvaa edestakaisin orjan kullissa.

Valtiatar poisti sauvan orjan kullista ja jatkoi runkkaamista. Oskarin pää oli sekaisin Valtiattaren tuottamasta nautinnosta ja sauvan jättämästä paineesta kullissaan. Hän toivoi, että Valtiatar palkitsisi hänet viimein kunnon laukeamisella.

Sen sijaan Oskari tunsi, kuinka Valtiatar työnsi jotain ohuempaa virtsaputkeen. Muoviletku! Valtiatar aikoi lypsää hänet tyhjäksi! Orja hengitti raskaasti.

Valtiatar työnsi varovasti letkua syvemmälle. Hän tiesi, että kun letku ohittaisi eturauhasen ensimmäisen kerran, orja ei olisi kokenut sellaista nautintoa aiemmin.  Hän työnsi varovasti letkua syvemmälle. Orja alkoi uikuttaa ja yhtäkkiä Valtiatar tunsi, kuinka orjan keho jännittyi ja letkua pitkin alkoi virrata vaaleaa nestettä. Valtiatar asetti letkun toisen pään shottilasiin, jonne spermaa valui tasaisena virtana. Valtiatar virnisti, koska tiesi ettei orja kokenut minkäänlaista nautintoa lypsämisestään. Orjalle jäisi vai kiimainen tyhjä olo.

– Katsopas tyttöä! Et tosiaankaan ole runkannut koko aikana, Valtiatar sanoi tyytyväisenä.

– Arvaapa, mitä tälle kaikelle nyt tehdään? Valtiatar kysyi samalla, kun veti letkun rauhallisesti ulos orjan kullista.

Orja mumisi suupallon takaa. Valtiatar irrotti neppareilla kiinnitetyn suupallon ja sanoi jäätävästi:

– Suu auki, lutka!

– Ei Valtiatar! En halua! orja protestoi, mutta Valtiatar löi orjaa poskelle niin, että tämän pää heilahti.

– Suu auki, tai murskaan pallisi! Valtiatar sähähti.

Hitaasti orja avasi suunsa auki. Valtiatar upotti etusormensa spermaan ja pyöritteli sitä niin, että sperma valui norona pitkin sormea. Sitten hän työnsi sormen orjan suuhun.

– Ime, lutka!

Orja imi sormea ja alkoi refleksinomaisesti kakoa.

– Älä ole tuollainen helvetin nössö! Näytä, miten kunnon lutkat imevät!

Tottelevaisesti orja imi sormen puhtaaksi naama inhosta vääntyen. Valtiatar tunsi taas kostuvansa. Oli äärettömän nöyryyttävää syöttää orjalle tämän tuotokset ja tietää, että orja jäi koko hommasta vaille nautintoa. Valtiatar vei lasin orjan suulle ja kaatoi lasin sisällön sisään.

– Et niele! Pidät spermat suussasi! Valtiatar käsi.

Valtiatar nuoli sormella lasin reunoihin jäänet spermat ja hieroi ne sitten orjan sieraimiin. Orja päästi yökkäilyä muistuttavia ääniä.

– Ja nyt nielet suun tyhjäksi niin kuin kunnon tytöt tekevät! Valtiatar käski.

Orja alkoi niellä omaa karvaalta maistuvaa spermaansa, jota hänellä oli koko suu täynnä. Yökötellen orja sai lopulta koko lastin nieltyä. Orjan mieli oli murskana. Häntä ei ollut koskaan nöyryytetty pahemmin. Valtiatar oli ajanut hänet kiimassa hulluksi ja sitten vain lypsänyt tyhjäksi vailla mitään nautintoa, ja lopuksi pakottanut nielemään hirveältä maistuvan lastin. Orja tunsi silmänsä kostuvan.

– Hyvä tyttö! Sinusta tulee vielä hyvä lutkanarttu, Valtiatar totesi virnistäen.

– Ja nyt kun olet saanut nautintosi, on minun vuoroni, Valtiatar jatkoi ja kiipesi orjan päälle.

– Katsokin, että nautin tästä ja pitkään, hän kuiskasi hunajaa vuotavalla äänellä orjan korvaan ja istui kahareisin tämän naamalle. Koska orja ei ollut vielä selvinnyt nöyryytyksestä, Valtiatar antoi merkin läimäyttämällä ratsupiiskalla orjan palleja.

Orjan nenän täytti sperman ja Valtiattaren pillun tuoksu, kun hän alkoi kuuliaisesti nuolla Valtiattaren kosteaa pillua. Ensin hän tavoitteli varovaisesti kielellä Valtiattaren klitorista ja nuoli varovasti sitä pyörivin liikkein. Sitten orja työnsi kielensä syvälle Valtiattaren pilluun ja nuoli kuin koiranpentu. Valtiatar tuntui nauttivan tilanteesta ja alkoi hieroa pilluaan orjan naamaan.

– Nuole, narttu! Valtiatar huohotti.

Orja jatkoi työskentelyä naama märkänä Valtiattaren mehuista, kunnes hänestä tuntui ettei kielessä ollut enää tuntoa. Yhtäkkiä Valtiatar nousi orjan päältä ja asettui istumaan orjan naamalla niin, että orjan nenä oli nyt valtiattaren pakaroiden välissä. Orja ynisi nautinnosta ja jatkoi lipomista niin kuin ei olisi ennen pillua saanut.

Valtiatar alkoi olla valmis tulemaan. Hän hieroi nyt takapuoltaan pitkin orja naama ja sanoi:

– Nyt, työnnä kielesi persereikääni! Ja nuolet sen niin puhtaaksi, että siitä voisi syödä!

Orja totteli mielihyvin ja alkoi nuolla Valtiattaren reikää. Hän tunsi, kuinka se supisteli nautinnosta. Jonkin ajan kuluttua Valtiatar ei enää kestänyt, vaan alkoi voimakkaasti hieroa klitoristaan vasten orjan naama samalla puristaen orjan nännejä niin, että orja huusi tuskasta samalla kun Valtiatar laukesi nautinnosta huutaen ja täristen.

Valtiatar veti henkeä istuen edelleen orjan naamalla ja hymyili irvokkaasti. Hän katseli orjan jäykkänä seisovaa kalua edessään ja tarttui siihen ja orjan kiveksiin kädellään ja puristi voimakkaasti.

– Oikein hyvä tyttöseni. Teit Valtiattaren tyytyväiseksi. Nyt Laura vie sinut pesulle ja lukitsee sinut takaisin vyöhön. Näin hyvästä palvelusta pidän sinua mielellään lukittuna vielä jouluun saakka.

– Saat yöksi peiton koppiisi. Aamulla Laura kuskaa sinut linja-autoasemalle ja palaat kotiisi. Muista, että olet nyt orjani ja käyttäydyt sen mukaisesti. Seuraavalla kerralla saat ryhtyä opettelemaan, kuinka Valtiatarta palvellaan arjen asioissa.

Valtiatar kiipesi pois orjan päältä ja kumartui tämän korvan juureen.

– Pitää paikkansa, että osaat tyydyttää naisen suullasi. Ehkä kaluasi ei tarvitse päästää enää koskaan vyöstä.

Samalla Valtiatar painoi orjan pään pöytää vasten ja suuteli tätä suulle työntäen kielensä orjan suuhun. Ennen lopettamistaan, Valtiatar puraisi orjan huulta niin että siihen tuli verta vuotava pieni haava.

– Näkemiin orjani, Valtiatar sanoi ja poistui.

Laura irrotti Oskarin pöydästä ja saattoi hänet kellarin koppiin. Hän kiinnitti ketjun Oskarin kaulapannasta seinään ja heitti hänelle peiton ennen kuin sulki oven takanaan. Oskari ei juurikaan saanut nukutuksi yön aikana. Hän mietti Valtiatarta ja heidän tapaamistaan aamuun saakka, kunnes Laura ilmestyi taas ovelle. Laura toi mukanaan orjan vaatteet ja repun ja käski tätä pukeutua.

Valtiatarta Oskari ei enää tällä vierailulla tavannut, mutta paluumatkalla linja-autopysäkille Laura kertoi Valtiattaren olleen erityisen tyytyväinen uuteen orjaansa. Odotellessaan linja-auton saapumista, Oskari tunsi, kuinka uusi lehti hänen elämässään oli juuri kääntynyt.

3 kommenttia viestissä: “Ensitapaaminen Valtiattaren kanssa (osa 5)”

 1. Vinku says:

  Loistava tarina ja kiihottavuudessaan omaa luokkaansa, Valtiatar aivan huippu! Yritin koko ajan samaistua Oskarin asemaan ja koittaa kuvitella hänen tuntemuksiaan. Toivottavasti lisää Oskarin vaiheista tulee tulevaisuudessa.

 2. Slutm says:

  Oh, kirjoittamasi tarinat on kiihottavinta tekstiä mitä olen koskaan täällä lukenut!

  Ja olet aivan loistavan lahjakas kirjoittaja, hienosti tehtyä tarinaa. Toivottavasti Oskarin tarinaan tulee jatkoa.

  • slave_s says:

   Lämmin kiitos palautteestasi! Tähän tarinaan tuli vuodatettua pari tippaa sydänverta 🙂

Kommentoi

top