search
top

Kontrolli pettää 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (98 votes, average: 2.83 out of 5)
Loading...

Istuin hengitystä tasaten likaisella muovimatolla katsoen ylöspäin Markoon. Hänen kalunsa nytkähteli puolikovana ja limoista kiiltävänä, tiputellen eritteitä kulahtaneen nahkasohvan pintaan. Tunsin kuinka lattialle roiskunut kusi ja reiästäni valunut sperma alkoivat kuivumaan, ja ihoni tuntui tarttuvan lattiaan niiden takia. Yritin nousta ylös.

“Annoinko luvan?” Marko vilkaisi minua nopeasti vinosti hymyillen selaten puhelintaan. “Nuole se lattia puhtaaksi ootellessas. Mul on sulle yllätys.”

Marko lähetteli pari viestiä ja käski sitten minut takaisin sohvalle. Hän haki eteisestä vaatekasani. Sen enempää kyselemättä hän sitoi solmiolla käteni selän taakse, kaivoi housuista mustat boxerini, pyyhki loput sotkut lattialta niihin ja veti ne päähäni niin etten nähnyt mitään. Hengitin eritteiden kostuttaman kankaan läpi huohottaen kun Marko tuntui hajamielisesti sormeilevan reikääni ja välillä kiskaisi kyrvästäni. Ajantajuni katosi, kunnes havahduin ovikelloon. Marko veti sormensa ulos minusta ja nousi. “Odota hiljaa”

Ovi kävi, kuulin vaimeita kuiskauksia mutten saanut sanoista selvää. Vyönsolki kilahti ja kuulin askeleet.
“Et kyllä Marko perkele valehdellut. Tällasta oon kaivannut!” Ääni oli selvästi vanhempi kuin minä tai Marko, ja kuulosti todella tutulta. Olin jo kääntämässä päätäni kun karheat kädet tarttuivat pakaroihini ja ähkäisyn säestämänä kalu painui kerralla juurta myöten sisään märkään reikääni. Tuntui täydeltä Markon käsittelynkin jälkeen, ja nautinto voitti hämmennyksen siitä oliko panija joku tuttu.

Painoin pään käsinojaan pitääkseni tasapainoni kädet selän takana. Mies tikkasi reikääni raivokkaasti. Markon mällit litisivät törkeästi ja oma kaluni hankasi sohvan nahkapintaa vasten kun yritin pysyä jotenkin pystyssä. Jokainen tasapainoa korjaava liike aiheutti vieraan kyrvän iskeytymisen entistä syvemmälle minuun. Ei mennyt kauaa kun tunsin kalun sykkivän sisälläni rajusti. Karvainen vatsa ja rinta painuivat päälleni ja korvaani ähkäistiin “Siinä on huoralle, ole hyvä!” Yhä jäykkä kalu vedettiin minusta maiskahtaen ulos.

Kuulin taas vyön kilinää, vaatteita puettiin päälle ilmeisesti. “Kiitti Marko, tää oli kyllä lounaan missaamisen väärtti. Pistä taas viestiä ku on jaettavaa. Nyt oon jo myöhässä asiakkaalta.” Ovi avattiin ja pamahti kiinni.

Marko avasi käteni ja veti bokserit pois päästäni. “Tykkäsitkö?” Katsoin kaluani joka valui solkenaan kiimalimaa. Se ei ollut koskaan tehnyt niin, normaalisti eritin vain muutamia tippoja silloin tällöin. Nyökkäsin vapisten. Marko hymähti ja hänen hymynsä oli jotenkin normaaliakin rivompi.

“Mun vuoro” hän totesi ja tönäisi minut selälleni sohvalle. Hän nosti jalkani harteilleen ja sovitteli kosketusaralle ja limaiselle reiälleni uudestaan kivikovaa terskaansa. Hän jätti kärjen kuitenkin reikää vasten ja antoi puhelimensa minulle. “Kato mä kuvasin sulle tän yllärin”.

Painoin play ja saman tien minulta pääsi järkyttynyt parahdus. Miten helvetissä en ollut heti tunnistanut ääntä. Mies joka siemensi minua oli isäni, joka oli tullut jostain syystä huomattavasti paremmin toimeen Markon kuin nykyisen mieheni kanssa. “Mitä vittua-hhhhhhh” Yritin protestoida mutta Marko vaiensi minut iskemmällä kalunsa yhdellä työnnöllä pohjaan asti. Laukesin niin rajusti, että mällejä lensi naamalleni ja Markon puhelimelle. Spermaa valuvalla ruudulla faijani nai minua rivosti huohottaen.

Tuijotin vuoroin videota, vuoroin Markoa. Olin raivoissani, kauhuissani ja ihan heveltillisessä kiimassa. Vaikka olin juuri lauennut, kaluni seisoi terska tummanpunaisena, kovempana kuin koskaan. Marko veteli kaluaan sisälläni kiduttavan hitaasti. “Mä luulen et sä joudut jäämään tänään ylitöihin. Soita miehelles.”

Yksi kommentti viestissä: “Kontrolli pettää 2”

  1. Madclown says:

    Ihan jees. Haluaisin lukea kun päähenkilön isä saa tietää ketä on pannu

Kommentoi

top