search
top

Iso kaluni ja Milla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (173 votes, average: 3.12 out of 5)
Loading...

Muutin 21-vuotiaana ensimmäiseen omaan asuntoon keskustaan, maalta läheiseen kaupunkiin. Aluksi olin yksinäinen monien kavereiden jo muutettua muualle opiskelemaan, mutta pian omillaan asumisen ilot alkoivat olla ilmeisiä.

 

Omassa kodissa sain keskittyä vapaa-aikoina naisten kanssa vehtaamiseen, joka 95 prosenttisesti tapauksista merkitsi sänkyhommia. Kuten aiemmassa tarinassa kerroin, alkoi realisoitua se, että nuoret naiset kaveripiirissä alkoivat olla vahvasti naimaikäisiä ja taisin päästä tilanteeseen, jossa minun kanssani haluttiin päästä satunnaisempiin sitoumuksettomiin kutupuuhiin.

 

Osasin pitää kaksioni siistinä ja hyväntuoksuisena, mikä selvästi osaltaan lisäsi asunnolleni tulevien tyttöjen halukkuutta siirtyä suht nopeastikin panemaan.

 

Eräs tapaus jäi mieleeni juuri nopeutensa johdosta.

Olin jo nuoresta pitäen tuntenut Millan, joka oli minua pari vuotta nuorempi. Perhetuttuina leikimme joskus kyläilyjen aikaan samassa porukassa. Teineinä aikanaan sattui hämmentävä hetki, kun hän istahti joskus jalalleni. Vaikkei hän painautunut syliini, viivähti hän polvellani selvästi vähän oletettavaa pidempään. Hän oli vasta 13-vuotias, ja minä 16-vuotiaana kyllä rekisteröin hieman jo pyöristyneen lantion ja tytön pallomaiset nätit pakarat. Pikkuhousujen resori vilahti collegehousujen kauluksesta.

 

Tilanteessa oli jotain viattoman seksuaalista. Tyttö painautui vähän eteenpäin, ja olin hieman hämmentynyt, kun tunsin hänen hinkkaavan varovasti etumustaan reittäni vasten. Tiesin, että se oli paksu, lihaksikas ja nuorelle tytölle taatusti miehekäs. Saatoin vaikka vannoa tuntevani Millan jalkovälin lämpimänä. Hän nousi kohta, ja minuun edes vilkaisematta suuntasi pois. Murrosikäisellä tytöllä taisi olla halukas olo, ja pimpin hankaaminen pojan reittä vasten tuntui varmasti mukavalta. Itse olisin siinä tilanteessa halunnut vähintään puristaa niistä mukavista pakaroista, mutta koskea en tohtinut ja hyvä niin. Olin kyllä jo silloin juuri menettänyt poikuuteni kolmekymppisen Sinikan kanssa. Ja jos Milla olisi ollut paria vuotta vanhempi, olisin saattanut koskea enemmänkin, ja jos vaan mahdollista, toki myös pannut häntä mielelläni.

 

Nyt viisi vuotta myöhemmin hänen äitinsä soitti, ja kertoi tarvitsevansa sokeria ja kahvinkeittimen rikkoutuneen tilalle. Kodissa valmisteltiin Millan isän viisikymppisiä. Siihen aikaan oli tavallista viikonloppuisin lainailla jauhoja ja sokereita sun muuta, kun kaupat eivät olleet auki. ”Milla tulee hakemaan”, äiti sanoi puhelimessa.

 

Kohta ovella oli 18-vuotias tuttu tyttö. ”Oliko sulla…” Pitkät ruskeat hiukset olivat kauniit, suuret siniset silmät katsoivat minua hymyillen. ”Joo, tule vaan tähän. Laitan sulle mukaan”, sanoin. Menin keittiöön ja aloin etsiä sokeritoppaa ja irrotella kahvinkeitintä.

 

Milla nojaili keittiön pöytään. ”Ei mulla ole kiire…”, hän jutteli. Minulle tuli kiusaantunut mutta kiihottunut olo. Koirasvaistoni oli jo melko kehittynyt, ja ainakin kuvittelin kyllä jotenkin haistavani tyttöjen kiiman ja halun. Ja minullahan oli pieni kokemus tämän tytön kiimasta, joskin vuosien takaa.

 

Tytössä oli muutenkin sellainen tuntu, että hänellä oli pahat vahvasti mielessä. Ehkä hän vain kiusasi, halusi kokeilla omaa viehätysvoimaansa.

 

Hän oli yhä sorja ja tyttömäinen. Olin kyllä kiinnittänyt huomiota siihen, että Millan peppu oli pieni mutta kauniin pyöreä. Hänen yllään olevassa hieman tiukassa sinisessä juhlamekossa se näytti todella hyvältä. Hän oli samalla tavalla pieni, kaunis ja naisellinen kuin Rebekka, josta kerroin edellisessä tarinassani. Rinnat olivat melko pienet, mutta muun kauneuden rinnalla se tuntui yhdentekevältä. Upea tyttö, saatoin vain miettiä.

 

Oli syksyinen lauantaipäivä. Itse olin juuri käynyt aamusuihkussa. ”Haluatko jotain… vaikka vettä..”, kyselin, ja kun katsoin häntä hän näytti yhä viettelevämmältä nojaten lantiollaan naisellisesti pöytääni. ”Voisin halutakin..”. Laskin lasiin vettä. Haluta-sana tuntui saavan aikamoisia kierroksia nyt. Tiesin, että jos minä jotain tältä tytöltä haluaisin, niin nyt olisi syytä toimia.

 

Olin t-paidalla ja pyjamahousuissani ilman kalsareita, ja tiesin, että lähes puoleen reiteeni löysänäkin ulottuva kullini hieman heräili, eikä sitä taatusti voinut olla huomaamatta sen tehdessä housujen pintaan heilahtelevan kohouman.

 

Ja kyllähän Milla sen huomasi, ja saatoin erottaa hänen silmiensä hieman laajenevan ja punan noustessa poskipäille.

 

Kun painauduin häntä kohti silitellen hiuksia, tunsin olevani tervetullut. Varoin visusti painamasta kyrpää häntä vasten, se olisi ollut liian brutaali ensisiirto. Kun kohta suutelimme, hän ihan itse painoi sievän lantionsa etumustani vasten, ja tyttö saattoi tuntea, että nyt miehellä teki mieli.

 

Pikakelauksella mentiin, suudellen siirryimme kohti pöytää, ja Millan hengitys kiihtyi. Hän alkoi minua silmiin tuijottaen päästää pieniä voihkaisuja, kun käteni etsiytyivät hameen alle hänen kiinteille pakaroilleen. Hän hypähti pöydälle istumaan, minä huidoin pari tuolia kumolleen. Jälkeenpäin hän kertoi, että oli ihanan kiihottavaa nähdä minut kolinasta piittaamatta vain valmistautumassa ottamaan hänet.

 

Rullasin hametta ylös lanteille, hän nosti sievää peppuaan ja sain sukkahousut ja pikkuhousut hivutettua pois. Hänellä ei ollut hameensa alla rintaliivejä, ja kun avasin vetoketjun ja heilautin olkaimet alas, pääsin heti suutelemaan ja nuolemaan kovettuneita nännejä kuunnellen samalla hänen voimistuvaa voihkintaansa. Hän makasi pöydällä, minä suutelin rintoja. Tunsin kuinka Milla nytkytti paljasta vakoaan minua vasten. ”Ihanasti teet!.. Ihanasti!..”, hän sanoi.

 

Nousin hänen yltään ja hain olohuoneen puolelta pienen sohvatyynyn pepun alle. Hän huudahti kun nostin häntä asettaen sen paikalleen – se oli tuntunut miehekkäältä, voimakkaalta.

 

Sitten otin pari askelta taaksepäin ja heitin paitani pois. Olin itsekin ihan mielissäni rotevasta ja maatyön peruja lihaksikkaasta vartalostani, ja eipä se neitojakaan tuntunut haittaavan. Pyjamahousut potkin pois, ja jörssi heilahti esiin 75-prosenttisesti tanassa.

 

Millan soma pieni suu kirjaimellisesti loksahti auki. Meni monta sekuntia, ja hän vain tuijotti aisaa. ”Siis… tuohan on aivan uskomaton!…”.

 

Tulin lähemmäs ja hän hyväili vartta ihastellen ja ihmetellen sitä. ”Aivan käsittämättömän iso.. kulli!.”. Hän jatkoi hyväilyä kahdella kädellä. ”Miten valtava!..”

 

”Meinasin sanoa pippeli, mutta ei tätä voi kyllä sanoa miksikään pippeliksi..”, hän sanoi nauraen päätään pudistellen ja yhä vartta silitellen. Se kovettui tytön käsissä. Tunsin kuinka kiihotuin lopullisesti ja veri pakkautui kankeen, ja se nousi ylös komeaan kulmaan, mistä olin hyvinkin ylpeä. Pituutta meisselillä on 24 senttiä, ympärysmitta paksuimmassa kohdassa 17 senttiä.

 

Sitten oli aika panna. Milla meni pöydälle selälleen ja nosti jalkansa ylös sivuille. Soma pieni vako oli edessäni levällään. Ohjasin kankea lihataskua kohti, joka kimalteli punaisena ja kosteana.

 

Asiaankuuluvan sovittelun ja pikkunytkyttelyn tuloksena terska painui kokonaisuudessaan sisään Millan vaikertaessa. Kun paksu terska oli kokonaan sisällä, saatoin varovasti työntää aisaa sisään sen verran kuin menisi. Pieni pillu kietoutui koko kudoksellaan varteni ympäri, onneksi Milla oli niin kostea, että se saattoi hitaasti painua sisään.

 

Sitten aloin naida, liikutella jörssiä edestakas. Milla vaikersi ja voihki, hokien ”oi kun tuntuu hyvälle, oi kun tuntuu Matti NIIN hyvälle!..”

 

Myhäilin mielessäni: kymmenisen minuuttia aiemmin Milla oli soittanut ovikelloani, ja nyt jo panin tässä tyttöä. ”… oi kun tuntuu.. tuntuu vaan niin hyvälle kun nait!..”

 

Oli kiihottavaa katsoa kun Millan pieni vagina oli aivan äärimmilleen venytettynä kookkaan kullin ympärillä. ”Upeaa panna sua! Ihana pillu!”, huudahtelin ja sain vastaukseksi voipuvaa kiihkeää vaikerrusta.

 

Pöytä hieman nitkutti. Kiihdytin tahtia, ja nostin Millan jalat olkapäilleni. Ohjasin kohta kullia niin, että varren päällä kulkeva paksu verisuoni alkoi hinkata tytön klitorista. Jo muutaman työnnön jälkeen tunsin sykkeen ja supistuksia varren ympärillä, kuulin Millan suusta itkunsekaista nautintohuutoa, ja tiesin, että nainen tuli. ”Oi-oi-oi-oi-OIOIOIHH!!!”

 

Moni nainen sanoi vuosien saatossa, että kullini on rakenteellisesti täydellinen naisen kannalta. Paitsi että se paksuna jötkäleenä täyttää koko kanavan takuuvarmasti, myös verisuoni koskee juuri oikeaa kohtaa.

 

Milla pyllisti seuraavaksi nojaten sohvaan. Minä tulin vielä takaapäin. Tyttö pitäisi jo kohta päästää juhlavalmisteluihin ja visiitti oli jo varmasti kestänyt epäilyttävän kauan.

 

Tuntui mukavalta panna ja katsoa hyvännäköistä kinkkukaksikkoa joka edessäni hytkyi. Kohta alkoi kiveksissä kihelmöidä. ”Se vaan kasvaa! Se vaan kasvaa!..”, Milla huusi tuntien kullin paisuvan entisestään. Muutaman työnnön jälkeen oli minun vuoroni huutaa kun tykki jysähti. Taas painui spermat vakoon ilman kondomia, kun kulli jyskytti hyvän aikaa uomassa. Milla heilutti peppua kasvoillaan raukea ja välinpitämätön ilme. En tiedä oliko hänellä jokin katusmuspilleri varastossa, vai mikä toi pelottomuuden. Itse en olisi lyönyt vetoa sen puolesta, ettei lasta siinä olisi vahingossa siitetty.

 

Milla suki kohta hametta ja itseään. ”Oot sinä kyllä.. uskomaton!..”, hän sanoi päätään puistellen. Kiittelin ja kehuin mehulasilliset tuoden minäkin Millaa.

 

”Mä kyllä tiesin, että olet mahtava panemaan ja sulla on toi… älyttömän iso kulli…”, hän kohta sanoi. Edelleenkään ei tuntunut olevan mihinkään kiire, kun juttelimme mehua hörppien ja hengitystä tasaillen.

 

”Mä tunnen Erjan.. ja sen, että olit sen kanssa pari viikkoa sitten”, Milla paljasti hymyillen ilkikurisesti. Minua vähän hävetti, että joku oli saanut tietää touhuistani. Erja oli 17-vuotias isorintainen tyttö, josta myös kerroin aiemmassa tarinassani. Erja ja Milla olivat ystäviä, eikä Erja ollut malttanut olla kertomatta olleensa kanssani.

 

”Erja kuule oli ihan taivaissa sen teidän pikku mökki-illan jälkeen. Se kertoi… olit ollut ihana ja.. voi hyvä tavaton tota sun kullia!.. Se on aivan hirveän iso!”
Millaa tuntui huvittavan asia, mikä tietysti oli minustakin mukavaa – pohjimmiltaanhan tässä kaksi nuorta nautti toisistaan.
”Erjakin hehkutti, että ihan täydellinen mies sängyssä – ja aivan täydellinen järkyttävän iso kalu.”
Milla kertoi, että hänkin oli jo aiemmin halunnut seksiä kanssani, ja tyttökaverin kokemukset olivat vain vahvistaneet halua. Enkä ollut ollut pettymys, mikä tietysti hiveli minuakin.

 

Myöhemmin kuulin, että äitinsä oli sinä aamuna ehdottanut Millalle lainavisiittiä minun luonani, koska ajatteli, että me voisimme olla hyvä pari. Tytär oli sitten kertonut pitkäksi venähtäneen käväisyn johtuneen siitä, että ”joimme kahvit”. Äiti oli tyytyväinen, etenkään kun ei totuutta saanut ikinä tietää.

2 kommenttia viestissä: “Iso kaluni ja Milla”

  1. Matti says:

    Kiitos! Tämä jäi kyllä minun ja Millan osalta ainoaksi panoksi.

  2. Aapo says:

    Todellinen iso sonninkulli sinulla. Ja hyvin osaat kertoa muistoja. Panitko Millaa vielä tämän jälkeen?

Kommentoi

top