search
top

Kiihottava hierontahetki

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (161 votes, average: 3.29 out of 5)
Loading...
Meillä oli tossa alkuvuodesta ennen koronahässäkkää sellanen kiva pidennetty viikonloppu Amsterdamissa, missä aina välillä mieheni kanssa käydään vähän ‘sekoilemassa’. Otetaan rennommin ja vähän villimmin, mutta ihan tyylillä kuitenkin.
Mieheni seksiin liittyvissä jutuissa se rohkeampi ja ehdottelee kaikenlaisia. Kivaahan se on ja innostun vähän itse välistä niistä myös, ja on kivempi heittäytyä kun ei  tartte miettiä mitä tai miten jotain kehtaisi esittää. Varsinkin kun toinen on jo valmiiksi niin innoissaan 🙂
Siinä oli jo yksi ilta mennyt kivasti hölmöillessä kaikenlaista siellä alueilla ja hauskaa pidettiin myös täysissä pubeissakin. Oli kivaa, kun ihmiset oli selvästi hyvällä fiiliksellä ja aika vapautuneen oloisesti. Tiedän että miekkoseni tykkää kun annan vähän näkyä ja täytyy myöntää että kivasti kutkutti ne katseet komeilta miehiltä. Ihan suoria ehdottelujakin tuli ja vähän piiloteltuja hipaisujakin, normisti en niitä tahdo mutta silloin annoin itseäni vähän tunnustellakin. Etenkin kun mies käväisi miestenhuoneessa oli helposti uteliaita käsiäkin siinä lähistöllä, tuntu tuhmalta kaikki ja olo oli kiihottunut.
No toi mun hömppä oli jo sinne mennessä sanonu järkänneensä jotain kivaa ylläriä siihen seuraavaan aamuun ja paljasti sitten että kyseessä oli joku hieronta. Meinasin ensin kieltäytyä kokonaan, kun tietysti mä ajattelin että se on joku hämärä nuljaskapaikka. Lupasin suostuttelun jälkeen kuitenkin käydä katsomassa jos mies on mukana.
Aamupäivästä sitten olin jo toista mieltä ja en olis halunnut lähteä ollenkaan. Mieheni oli vähän pettyneen olonen, mutta ei sitten jankannut sitä enempää. Hirveesti ei yleensä viinin kanssa melskata, mutta aina tollasissa reissuissa kyllä ja mulla sitten haluttaa aika lailla yleensä seuraavana päivänä. Ja myös silloin kun sopivasti on pari lasillista maisteltu, silleen sopivasti. No sitten siinä brunssilla päätettiin antaa mennä ja otettiin vähän kuohuvaakin. Kyselin vähän siitä hieronnasta ja jos mies vielä oli pahoillaan kun kieltäydyin. Keskustelu eteni siihen, että sitten lupasin lähteä VAIN katsomaan sitä paikkaa, kun hän vähän houkutteli uudestaan.
Se olikin ihan siistillä ja kivalla alueella eikä tuntunu mitenkään hämärältä. Vähän aikaa mies mua suostutteli ja ajattelin sit että jos ei oo kummallista sisälläkään niin ehkä voin sen mieliksi vaikka rentoutua jollain hartiahieronnalla, kun se tuntu niin tärkeä juttu hänelle olevan.
Mentiin sisään ja edelleen tuntu ihan turvalliselta, mä tosin jännitin jostain syystä ihan hirveesti ja ajattelin vaikka mitä siitä koko jutusta. Vastassa oli kivan ja asiallisen oloinen siisti mies (mä siis en käy miesten hieronnassa koskaan) ja meinas taas mennä pupu pöksyyn. Hän esitteli itsensä ja vaikutti ihan mukavalta. Sit mun mies vaan sano, että nauti rauhassa ja tulee mut hakemaan kun homma on päättynyt. En ees ehtiny oikeen sanomaan mitään kun se oli jo mennyt.
Jännitti ihan kauheesti, kun hieroja pyysi mua peremmälle. Selitti jotain sen metodeista ja vakuutteli, ettei mitään sellasta mitä en halua ja tietysti asiakas aina päättää mitä tai miten hierotaan. Riisuin sitten alusvaatteisilleni jonkun särmin takana ja sipsuttelin siihen alustalle pikkareissani ja rintsikat päällä odottelemaan.
Hierojamies tuli ja peitteli mut asiallisesti pyyhkeillä ja kyseli mitä toiveita mulla olisi. Selittelin jotain hartioista ja yläselästä. Sitten hän osaavin ja ihan asiallisin ottein aloitteli mun käsittelyn, otteet ja muu sai mut rentoutumaan ja nautiskelin rauhottuneena. Tuntu ihan luonnolliselta, kun kysyi lupaa avata mun liivit ja annoin luvan. Hieronta jatkui ihan tavallisena ja tuli tosi rento, hyvä olo ja se alkujännitys meni pois. Mun ajatukset vähän harhaili kaikenlaisessa ja täytyy myöntää, että sen kosketus alkoi tuntua aika kivalta 🙂
Alaselkää ja sitä pepun yläosaa hierottaessa tuntukin sitten jo ihan tosi kivalle, kun mun lantiokin kivasti siinä rytmissä vähän heilu. Taisi kaveri osata hommansa aikas hyvin. Sitten kun hän kysy saako hieroa kaulaa ja olkapäitä myös etupuolelta taisin olla jo ihan euforiassa. Käännyin siinä ja ne rintsikatkin sai jo jäädä. Hieronta jatkui ihan ammattilaisen ottein yhä ja tuntui vaan olo paremmalta. Välillä vähän kurkistelin sitä keskittyneen oloista hierojamiestä ja näytti kyllä ihan hyvältä. Sellasta lämmintä öljyä kyllä käyttettiin tosi paljon ja tuntu ihan mielettömän hyvältä olla siinä vähän niinkuin hyväiltävänä. Sitten huomasin käsien liukuvan siihen rintojen yläosaan ja vaikka oon aika tarkka sellasesta, niin tuntu vaan paremmalta. Hieroja varmaan huomasi ja kysyi onko ok jatkaa.
En enää tainnu oikeen edes ajatella mitään kun huomasin että kädet liukuivat välillä ihan koko tissien yli. Vähän häpeissäni huomasin mua homman hiljalleen tai vähäsen kiihottavankin. Homma oli kuitenkin ylävartaloni osalta hänen mukaan hoidettu ja veloitus olisi vaan puolesta ajasta, jos en haluaisi enempää. Pillu kostui kunnolla ja sanoin että saa jatkaa vielä jos meillä kerran oli vielä aikaa.
Kaveri kyllä todella osasi hommansa ja hieroi öljynsä kanssa mun jalkoja aivan mielettömän kivasti. Huomasin olevani jo jossain ihan euforiassa ja transsissa varmaan. Ja se kiihotuskin vaan voimistu sen miehen touhutessa siinä reisien kimpussa. Kädet siirty alavatsalle ja pillun päälle kysyi haluanko että hieroo siitäkin. En vastustellu ja sain nauttia osaavista käsistä. Sitten ne vaan rohkeammin liikkui keskittymään märälle pillulleni ja alkoi tuntumaan ihan liian hyvälle. Hierojakin tuntui olevan kiihkoissaan.
Kun kysyi tuntuuko hyvälle ja haluanko vielä jatkaa, niin muistan vaan nyökkäilleeni. Oli aivan järkkykiihottavaa olla siinä jalat levällään vieraan miehen  hieroessa  nöpöttävää klitorista ja välillä sormet kävi vähän sisälläkin. Mä olin jo ihan myyty ja valmis mihin vaan. Mies sen kyllä tiesi ja veti vaan pikkarit pois kokonaan. Se pyysi mua vaan rentoutumaan , vaikka vähän epäröin sitä ja sano että on ihan ok nauttia. Se lisäsi sitä lämmintä öljyä oikeen kunnolla ja tunsin miten se valui kivasti sinne mun jalkoväliinkin. Pidin silmiäni kiinni ja nautin kun hieroja vei minua kohti orgasmia käsillään. Kun vihdoin sain ne odottamani sormet sisälle rytmikkäästi liukasta pilluani ‘naiden’ meinasin laueta hetkessä ja tahdoin vain saada enemmän. Täytyy sanoa että se mies kyllä tiesi mitä tekee naiselle.
Nautin siitä jo ihan täysillä ja mies touhusi vartaloni kimpussa. Välillä siirtyi vähän ylemmäs ja välillä keskittyi taas vaan pimppaani. Mä kävin jo niin kuumana, että ihan vaistomaisesti käteni halumili kosketusta, mielessä takoi, että tahdoin vain miestä sisääni. Hyväilin itsekin jo rohkeammin hyväkroppaista miestä takapuolesta ja hamuilin välillä housuissa seisovaa kulliakin kädelläni, eikä hän vastustellut. Seksikäs ja lihaksikkaan oloinen vartalohan sillä oli ja ujutin kättä housujen sisään. Hän siirtyi paremmin käteni ulottuville ja vihdoin pääsin  tunnustelemaan kullia kunolla. Paksu ja aika ison tuntuinen kalu kädessäni kiihotti vain lisää ja päässä vilisi kuinka haluaisin sitä hyväillä…runkkailin sitä hennolla otteella ja hieroja tuntui tykkäävän. Olisin halunnut kaivaa sen esille ja suuhuni, mutta pettymyksekseni mies lopetti hetkeksi ja meni vähän sivummalle. Ajattelin jo, että hän vain hakee lisää öljyä tai jotain hoidellakseen minut loppuun.
En tajunnut yhtään, että se olikin vähän erilainen loppuhoito mitä mä olin odottanut. Kun se tuli siihen mun jalkojen väliin mä vasta ymmärsin että olikin riisunut itsekin. Kun avasin silmät, se oli siinä jo polvillaan sen jäykkänä seisovan upean kalun kanssa. Selkeästi isompi kuin. miehelläni, paksu ja pituuttakin näytti olevan kunnolla. Taisin vähän jäätyä, enkä osannut tehdä mitään, muistan vaan ajatelleeni että onneksi se oli laittanu kortsun. Vähän meinasi tulla morkkis, kun mieleeni tuli oma mieheni…se muuttui nopeasti kiihottavaksi ajatukseksi varmaan tilanteen tuhmuuden vuoksi. En oo kuitenkaan oikeen koskaan ollu niin kiihottunut. Meinasin oikeasti laueta kun mietin että kohta toi vaan nai mua. Varmaan vaan makasin siinä huohotellen aika typerän näkösenä 🙂
Tuntu ihan mielettömän upealta kun se ihanan komea mies sitten työntyi muhun aluksi ihanan hitaasti ja pyysi vaan nauttimaan. Sain kyllä siihen olotilaan aivan todella upean panon, mies oli taitava ja osasi käsitellä ja naida mua niin että meinasi taju lähteä. Iso kulli möyhenteli halukasta pilluani ja varmaan vaan voihkin siinä nautintoani. Oli todella rietasta olla siinä hierontapöydällä ventovieraan miehen nussittavana. Hän hieroi ja hyväili mua samalla ja antoi nauttia siitä vehkeestään ihan kunnolla. Lopulta käänsi mut siihen riettaasti kontalleen ja vei mua takaapäin kivasti kohti orgasmiani. Pano yltyi rajummaksi ja hän otti jo minua ihan antaumuksella.
Mun ääntelystä varmaan huomas, että alan olla lähellä ja vähän kiihdytti tahtia. Sitten siinä kävi niin, että se varmaan menetti itsehillintänsä, kun ne otteet kävi kunnolla päättäväisemmiksi ja mulle tuli sellanen olo että nyt mua viedään oikeen kunnolla. Mielessä vilkahteli jotain mun omia fantasioita sellasesta no sanotaan nyt suoraan, väkisinottamisesta josta varmaan kaikki naiset salaa joskus fantasioi. Silloin jotenkin viimesetkin estot meni ja ajattelin jotenkin etten mä nyt ees voi tälle enää mitään ja oikeen tarjosin pilluani naitavaksi sille miehelle, ajattelin kiimoissani että mies tarvii naista ja mä haluan sen saavan tyydyttää itseään mun kanssa. Välillä taas ajattelin että mun mies siellä kiltisti odottelee kun mua pannaan ja sekin vaan kiihotti. Oli aivan mielettömän upeeta saada vaan olla siinä nussittavana ja nauttia kerrankin sellasesta kunnon kullista ja päättäväisetä miehestä sisällä.
Lopulta se kaikki sai mut oikeen mielettömään järkkyisoon orkkuun ja varmaan vaan kiljuin siinä jotain ja nautin siitä panosta. En oo sellasta moneen kertaan saanu nauttia, mies takoi pilluani säälimättä ja piti tiukasti hiuksista otteessaan. Orgasmin tulessa simissä kipinöi ja tunsin valtavaa halua tuottaa mielihyvää sisälläni olleelle kullille ja sille miehelle. Hetken päästä mun hierojamies lähestyi omaa huippuaan painoi paksun kullinsa täysillä pohjaan – huohottaen hän antoi orgasminsa kasvaa ja meno oli ihan eläimellistä panoa. Sitten hän laukesi puoliääneen karjahdellen selkääni vasten ja puri hampaansa olkapäähäni. Otin kaiken euforiassa vastaan ja tuntui todella hyvältä sekin, kun sain olla hänelle se tyydytyksen lähde.  Sen jälkeen anto mun rauhottua. Päässä pyöri kaikkea oonko huono vaimo, mutta jotenkin siinä tiesin että tollanen vaan kiihottaa.
Asiallisesti sitten lopeteltiin ja tekstailin mieheni tulemaan vastaan. Hän maksoi koko homman ja vähän oli huono omatunto aluksi. Mun rakas sitten uteli miten meni ja mitä taphtui. En kehdannut kertoa mihin asti homma meni ja sanoin vaan että olin kiihottunut ja siinä kivaa kosketteluakin vähän mukana, mutta tosi hyvä hieronta kyllä muutenkin. Jälkeenpäin harmitti etten kertonut, mutta hankala tätä enää on ottaa esille, enkä ees tiedä miten siihen suhtautuisi
En oo hänelle sitä kertonut, mutta sillä hetkellä kyllä tajusin että oikeasti haluan ja uskallankin välillä nauttia vieraastakin miehestä. Kiihottavaa omalla tavallaan sekin, että oma mies siellä jossain odotteli kun mua hoideltiin taitavasti ja oli kiihottavan kookas elin.
Siinä ehkä sellanen yksi kiihottava oma puolisalaisuus, josta oon nautintoa saanut vähän itseksenikin joskus leikkiessäni leluilla.

8 kommenttia viestissä: “Kiihottava hierontahetki”

 1. Juuso says:

  Naapurin vaimokin on ollut jo kesästä saakka etätöissä.., ja elokuusta lähtien Meillä kahdella on ollut lukuisia kivoja hetkiä 😉

 2. Tuhmeliini says:

  Tämä tarina saa minut niin kiihottumaan, etten kestä – justiinsa sellaista mistä itsekkin pidän…

  Välillä ennen seksiä luen tämän läpi, jotta olisin itse omissa maailmoissa, valmiiksi kiimaksissa ja märkänä, ennenkuin alamme mieheni kanssa siihen samaan kankeaan seksiin ryhtymistä.

  • Kepe says:

   Oi ei, kuulostaapa aika tylsältä tuo “samaan kankeaan seksiin” 🙁 Siinähän pitää olla himoa ja nautintoa!

 3. Teemu says:

  Kohdataan rautatieaseman kahvilassa, aivan sattumalta. Katseemme viipyilee hetkittäin toisissaan, lopulta hymyilet kauniisti kun teet lähtöä asemalaiturille. Tulen laiturilla luoksesi, ja kysyn junailetko aamuun saakka? Naurahdat tuntemattomalle, ehkäpä! Muutama tunti myöhemmin, ei edelleenkään tiedetä toisistamme mitään. Vain sormuksesi paljastaa, että yöjunan makuuvaunussa voihkiva alaston kaunotar on naimisissa. Tunnet itsesi tuhmaksi, kun nautit estoitta vieraan miehen varmoista otteista ja isosta kalusta.

 4. Kolli says:

  Katson ikkunan läpi varatun pitkäsäärisen naaraan timmiä farkkupersettä. Munaa saanut naaras kävelee silmät sädehtien ja ponnari heiluen valkean autonsa viereen. Hän istahtaa autoonsa, ja lähtee liikenteeseen kadunvarren parkkiruudusta. Vain hetkeä aiemmin, tuo urheileva naaras on tempoillut hiestä nihkeänä hierontapöydälläni. Ja saanut räjähtävän orgasmin reippaassa käsittelyssäni.

 5. Setämies says:

  Hyvä tarina. Ehdottomasti lisää!

 6. Repe says:

  Muutaman kadun päässä asuva rouva hyödyntää miehensä toistuvia työmatkoja. Aina kun kotipesä on tyhjänä, Hän kyläilee luonani. Koronakesänä ja miehensä etätyöaikana, on tosin jouduttu turvautumaan kiimaisiin pikapanoihin milloin missäkin. Eihän rouva nyt voi täynnä isoa kalua ja vieraan miehen vahvoilla käsivarsilla, toivoa kestäviä uusintoja tai kiireetöntä yösaunaa ennen kotiinsa hipsimistä…

 7. Jarkko says:

  Nami vaimo, osaa pitää salaisuudet 😉

Kommentoi

top