search
top

Åidin ihanat asut

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (134 votes, average: 3.03 out of 5)
Loading...

“Oihh, äiti rakas, nuole kyrpääni ihanasti niinkuin vain sinä osaat”,
huusin kiimasta sekaisin äidin sängyllä kulliani runkaten. Olin äidin vaatteissa ja valmiina lennättämään spermat vekkihameeseen kun tajusin etten ole yksin; äiti seisoo ovenpielessä omituisen näköisenä! Olin kuitenkin ylittänyt jo rajan josta ei ole enää paluuta, kaluni alkoi syöstä tulikuumaa spermaa hameelle jolla yritän peitellä itseäni. Kyrpä sojottaa kuitenkin halkiosta ja spermaa lentää pääni yli seinään valtavalla voimalla, en muista koskaan saaneeni sellaista orgasmia. Hameelle ryöppyää voimakas suihku.Vielä yksi sykäys lennättää lämpimän mällin naamalleni.

Äiti katseli tätä kaikkea sanomatta sanaakaan pitkään aikaan. Aloin nyyhkyttää sekavia anteeksipyyntöjä itkuisena, tilanne oli kauhea, vaaleanruskeat liivisukat kiinnitettyinä valkoiseen sukkanauhaliiviin ja saman sarjan valkoiset, kaarituelliset pitsiliivit. Pitkä ohutkankainen vekkihame ja korkeakorkoiset remmisandaalit eikä pakoreittiä minnekään, meinasin kuolla häpeästä.

Äiti istui sängylle viereeni ja pyyhki spermaklöntin poskestani jostain löytyneellä nenäliinalla. “No niin, rauhoitupas nyt jo vähitellen, meidän on varmaankin syytä hieman jutella tapahtuneesta vai mitä?”

“Anteeksi äiti, olet syystäkin vihainen, suostun mihin vaan vastaansanomatta, ethän kerro kenellekään, ethän?”

“Enhän minä ole vihainen, itse asiassa näytät oikein hyvältä naisten asuissa, seksikkäältä tytöltä jopa, voisit olla tyttäreni” Äiti alkoi puhuessaan sivellä ohuen sukan verhoamaa reittäni ja kaluni nytkähti eloon ja alkoi pullistaa hametta nytkähdellen. Hän oli siirtynyt lähemmäksi istumaan ja tunsin ihanan hajuveden tuoksun, hengityksen korvallani kun äiti kuiskasi hiljaa. “Täällä minun hameeni sisällä tuntuu jotain kovaa heräävän, ei uskoisi kun äsken lennätit sellaisen lastin, aivan ihanaa, rakas poikani, oohhh” Äidin käsi oli jo löytänyt kivikovan, edelleen spermaisen kyrpäni ja puristui sen varren ympäri. Samalla tunsin kuuman hengityksen korvallani ja kielen sipaisevan kaulaani. “Sinulla on ihana kalu, niin lämmin ja ihana, iso ja valtavan kova…”

Siinä samalla tunsin äidin siron käden alkavan liikkua edestakaisin kullinvartta hellästi puristaen, hän alkoi huohottaa kevyesti. Sain avattua äidin paitapuseron nappeja sen verran että onnistuin saamaan nännin suuhun. Imin ja nuolin kovettunutta nänniä hulluna himosta, äidin huohotus tiheni ja kaaduimme sängylle toisiimme kietoutuneina, minä edelleen äidin seksikkäissä vaatteissa. Huulemme löysivät toisensa ja suutelimme kiihottuneina tilanteesta. “Ooh, rakas poika, emme saisi tehdä näin, tämä on insestiä, ei äiti ja poika tämmöistä…oihh, tunnut niin hyvälle, jooh, ime äidin tissiä!” Äidin runkatessa kyrpääni hän siirtyi alemmas ja pian tunsin hengityksen sukkanauhaliiveistä sojottavalla kalullani. “Ota se suuhun äiti rakas, olen aina halunnut että imet kyrpääni”

Terska liukui kosteaan suuhun ja äiti alkoi runkkaamaan kullia suullaan, herranjestas sentään, kohottelin lantiotani selälläni ja nussin omaa äitiäni suuhun! Hän oli taitava ja nuoli välillä vartta, toinen käsi hiveli kiveksiäni ja runkkasi kyrpää samalla kun suu teki työtään rytmikkäästi.  Samalla  onnistuin löytämään tieni äidin läpimärälle pillulle ja sormetin äitiä pikkuhousujen läpi.

“Oi, tulen ihan kohta ellet lopeta…”
“Anna tulla rakas, äiti ottaa kaiken suuhun, noin…ihanaa, mmmhhh” Hän katsoi minua tummanruskeilla kosteilla silmillään, kiimaisen näköisenä, kuitenkin hellästi, omaa poikaansa.
Orgasmi räjähti varoittamatta ja äiti päästi spermaa sykkivän kalun suustaan kesken kaiken, sitä pulppusi äidin kasvoille ja kädelle. Samalla äiti nyyhkäisi oman orgasminsa vavahduttaessa koko vartaloa rajusti. Huh, olimme hetken huohottaen hiljaa. Sitten äiti katsoi minuun ja hymyili. “Tämän taitaa olla paras jäädä ihan meidän väliseksi jutuksi, muut eivät ikinä ymmärtäisi”

“En kerro ikinä kenellekään, lupaan sen”

“Miten sitä riittääkin näin kauhesti vaikka juuri äsken sait valtavan orgasmin, äiti on ihan spermainen” Äiti kellistyi viereeni sängylle ja kuivasi kullini hameenhelmaan. Nukahdimme onnellisina ja raukeina tietäen molemmat että tämä oli vasta alkua ihanalle insestiselle suhteellemme…

Yksi kommentti viestissä: “Åidin ihanat asut”

  1. Momboy79 says:

    Hyvä tarina…jatkoa lisää ja sukkikset mukaan molemmille. Jonkun verran kokemusta samasta aiheesta kiitos

Kommentoi

top