search
top

Luonnollisesti

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (151 votes, average: 2.72 out of 5)
Loading...

Olemme viittäkymmentä lähetyvä pariskunta yliopistokaupungista. Olemme vaimoni Kirsin kanssa olleet yhdessä reilu 20 vuotta, mutta emme ole koskaan tosissaan suunnitelleet perheen perustamista. Olemme molemmat akateemisesti koulutettuja ja olemme molemmat luonnosta pitäviä ihmisiä. Pyrimme myös elämään luonnonmukaista elämää, niin hyvin kuin sitä olosuhteiden pakosta kerrostalossa pystyy elämään. Omistamme kyllä autonkin, emmekä muutenkaan saarnaa, paheksu tai noudata mitään tiukkaa ideologiaa. Elämänne perustuu enemmän rauhallisuuteen ja harmoniaan. Tykkäämme viettää aikaa paljon puistoissa ja metsissä. Olemme lisäksi käyneet lähes jokaisessa Suomen kansallispuistossa ja retkeilyalueella.

Eräs haaveemme toteutui, kun ostimme edullisen, vailla mukavuuksia olevan mökin lähes erämaasta, metsälammen rannalta. Mökki on ainoa lammella ja lähimpään mökkiin tai asumukseen on matkaa toista kilometriä. Mökki on yksinkertainen, kehnoon kuntoon päässyt pieni lautarakennus ja sauna vielä pienempi koppero. Tämä riittää kuitenkin meidän tarpeisiin oikein hyvin.

Olemme viettäneet ensimmäistä mökkikesäämme luonnonääniä kuunnellen ja rauhassa saunoen. Päivät ovat menneet rakennuksia kunnostellessa. Koska säät ovat suosineet, olen innostunut puuhailemaan pääosin alasti. Mikäpä ihmisen sen lähemmäksi luontoa toisi, kuin tuulen henkäys tai koivunoksan hipaisu vasten paljasta ihoa. Myös vaimo on viihtynyt paljon alastomana. Siihen on ollut syynä myös hänen kiinnostuksensa “free bleeding”-menetelmään, jossa ei pyritä käyttämään kuukautisten aikana mitään kuukautissuojaa, vaan vuoto saa tulla vapaasti ja apuna käytetään esim. pyyhettä. Mökkiympäristö on luonut erinomaiset puitteet kokeilla sitä hedelmällisyyden aikakauden lopun jo häämöttäessä.

Toki olemme kaupunkikodissammekin silloin tällöin syntymäasussa, mutta ulkoilma ja luonnon läheisyys tuo asiaan uuden tason. Tämä on tuonut myös ainakin minulle uudenlaisen eroottisen latauksen. Seksuaalisuus on ollut suhteessamme aina hyvin avointa. Olemme olleet varsinkin nuorempina hyvin kokeilunhaluisia. Jokapäiväinen koskettelu kuuluu edelleen arkeemme. Harrastamme myös paljon suulla ja sormin tehtävää hyväilyä, sekä itsetyydytystä. Varsinaiseen yhdyntään asti päädymme ehkä kerran viikossa.

Kuten totesin, on ollut kiihottavaa seurata vaimon puuhastelua alastomana. Kirsi on noin 170 senttiä pitkä, muodokas nainen. Ikä on tuonut pyöreyttä hänen vatsaan ja lantiolle, mutta sopivasti. Varsin kookkaat rinnat ovat yrittäneet puolustautua maan vetovoimaa vastaan kohtalaisesti. Kirsillä on tummat lyhyet hiukset sekä käsivarressa pari haalistunutta nuoruuden ajan tatuointia. Tuuheaa jalkoväliä hän siisti joskus uimarannalla käydessämme, mutta ei enää muutamaan vuoteen lainkaan. Vaimo kertoi myös minulle kerran, että on kiva katsella minun hoikahkoa ja tasaisen ruskettunutta vartaloani heiluessani sahan ja vasaran kanssa.

Eräänä päivänä räystäitä maalatessani olin katsellut puuhastelevaa vaimoa. Olin hieman hieronut jalkoväliäni, jonka hän oli huomannut. Pian hän tuli luokseni ja hyväilimme toisiamme. Sipaisin sormenpäähäni valkoista maalia ja sivelin sitä Kirsin vartalolle. Hän teki minulle samoin. Jatkoimme hetken, kunnes painauduimme vastakkain seinää vasten. Vein sormeni vaimon klitorikselle ja hän tarttui kiinni penikseeni. Vaimon rinnat painautuivat vartaloani vasten ja läheisyydestä nauttien teimme toisillemme orgasmit purkaessani mahlani vaimon alavatsalle. Tällainen, spontaani, nopea ja kiihkeä hetki on meille tyypillinen rakastelutapa.

Tällä kertaa päätämme lähteä katselemaan, olisiko lähimetsissä mustikoita. Koska on lämmin päivä, ehdotan ettemme pukisi vaatteita, tuskin lähimetsissä kukaan liikkuisi. Kirsillä on kuukautiset ja hän varmistaa, ettei minua haitaa, vaikka vuotoa näkyisi. – Ei tietenkään rakkaani, vastaan. Vaimo pukee ylleen rintaliivit, koska tähän aikaan rinnat ovat arat liikkumiselle. Laitamme sandaalit jalkaan, vaimo ottaa pienen sangon ja lähdemme kävelemään ensin kapeaa mökkitietämme pitkin. Sopivan metsikön löydyttyä etsimme marjoja. On kiihottavaa seurata Kirsin kyykistelyä ja kumartelua. Marjoja löytyy hieman sangon pohjalle. Jossain vaiheessa vaimo yrittää kiivetä metsäojan yli, mutta montusta kuuluu kiljahdus ja kiroilua. Vaimo on kellahtanut mutaiseen ojaan. Autan hänet ylös ja yhdessä pyyhimme enimmät mudat pois. Salaa ajattelen, kuinka vaimo olisi voinut kieriä yltäpäältä mutaojassa puolestani vaikka koko päivän, jos sitä olisi saanut katsella.

Jatkamme jonkin aikaa ja katselen osin harmaan sävyistä vaimoani. Minulla selvästi alkoi tehdä mieli. Ehdotan pientä taukoa luontoäidin sylissä. Vaimo tuntuu ymmärtävän mitä mielin. Löydämme tiheämmästä kuusikosta pehmeän tasaisen sammalpeitteen. Siinä meidän olisi hyvä hieman levähtää.

Pyyhin sammalleelta neulasia ja muita roskia, kuin lakanalta. Totean pedin pehmoiseksi ja asetumme istumaan. Naureskelemme muutamille pistäville neulasille, mutta pian niitä ei enää huomaa. Asetumme sammaleelle pitkäksemme. Pohdimme, voiko tämän parempaa kosketusta luonto-äitiin saada. Olo on todella levollinen. Ajattomalta tuntuvan hetken jälkeen käännyn kyljelleni ja hivelen oman luonto-äitini vartaloa. Päätän antaa myös suudelman. Vaimoni hymyilee hyväksyvästi. Tiedän, että tässä luonto-äidin syvässä syleilyssä tulee tapahtumaan jotain. Jatkan vartalon hyväilyä, sormet käyvät myös tumman mättään äärellä. Kiimani kasvaa kasvamistaan. Olemme ääneti, vain voimistuneet hengityksen äänet sekoittuvat tuulen huminaan. Kumpikin ymmärtää hetken aitouden ja antaa vain tilanteen viedä mukanaan.

Suutelemme vielä lisää. Mietin miten etenisin. Mikä olisikaan parempi paikka yhdynnälle kuin tämä. Mutta kondomia ei ole mukana ja emme tietenkään tee koskaan ilman, edes kuukautisten aikaan. Ehkä voisin nousta polvilleni, masturboisimme yhtäaikaa ja laukeaisin vaimoni tuuheille häpykarvoille. Se on yksi mielitekoni ja edelliskerrasta onkin jo aikaa.

Samassa vaimoni kääntyy kyljelleen selkä minuun päin ja hapuilee selkäänsä. Ymmärrän hänen tarkoittavan rintaliivien hakasia ja avaan ne välittömästi. Vien kämmenen vaimon paljaalle rinnalle hieroen ja puristaen sitä. – Hellästi, ne ovat arat, vaimo toteaa. Painaudun kiinni vaimoni vartaloon ja kovettunut elimeni painautuu hänen pakaraansa vasten. Liikutan kättäni edelleen vatsan yli hävylle. Vaimo raottaa hieman reisiään ja kokeilen hänen vakoaan. Se on suorastaan märkä, kenties vuodosta. Liikutan sormeani ja viipyilen hieroen klitorista. Vaimoni on selvästi hyvin kiihottunut, kuten minäkin. – Pyllyyn, rakas pyllyyn, kuulen vaimean kuiskauksen.

Tämä yllätyskäänne saa minut hetkeksi hämmentymään. Edellisestä peppuseksikerrasta on aikaa ja vaimoni haluaa sitä olleessan erityisen kiimainen. Ehkä tilanne on ajanut hänet yhtä superhaluiseksi kuin minutkin. Pyyhkäisen sormeni puhtaaksi häpykarvoihin. Sipaisen sykeäni sormilleni ja vien ne kovana odottavalle kalulleni. Levitän liukasteen elimen kärkeen ja toistan vielä varmistaakseni voitelun. Tiedän tämän onnistuvan, olemme ennenkin tehneet tämän ilman ulkopuolisia liukasteita. Neulasten jälleen pistellessä hakeudun hieman taaksepäin vaimoni koukistaessa jalkojaan. Nyt olen oikeassa linjassa ja painan kädelläni kaluani kohti pyllynreikää. Vaimoni voihkaistessa tiedän olevani lähellä. Korjaan hieman vielä asentoa ja painan hieman kovempaa.

– Ooooo…. kuuluu ääni terskan painuessa ohi lihaksen. Seisautan liikkeen hetkeksi. Tiedän vaimon anuksen tarvitsevan hetken tauon tottuakseen sisään päin tulevaan vieraaseen. Puristan rintaa ja hieron nänniä. Alan varovasti työntää kaluani syvempään. Vaimo voihkii työntäessäni elimen pohjaan ja ottaessani sen jälkeen varovasti taakse päin. Aloitan rauhalliset työnnöt tunnustellen vaimoni tuntemuksia. Hän koukistaa ylempää jalkaansa ja vie kätensä hävylle. Tiedän molempien nauttivan tilanteesta täysillä. Painan tasaisen rauhallistaa tahtia vaimon hieroessa tuuheaa tussuaan.

Minusta tuntuu, että voisin jo tullakin. Alan hillitsemään itseäni, jotta vaimo varmasti saisi. Keskeytän hetkeksi ja asetan varovasti kalun varteen lisää sylkeä liukasteeksi. Kalu liikkuu sujuvasti ja kivuttomasti peräsuolessa. Vaimoni kiihdyttää vatkausliikettä alapäässään. – Anna tulla vaan! Anna tulla! kannustan häntä. Ajatus vaimoni tulevasta anaaliorgasmista saa aivoissani viimeisen vaihteen päälle ja tiedän varmuudella laukeavani pian. Hyvän olon tunne virtaa läpi kehon purskauttaessani siemennesteet vaimoni peräluolaan. Metsä raikaa karjahteluideni tahtiin. Kuten yleensäkin, laukeamiseni saa vaimon nautinnon kiihtymään kohti loppuhuipennusta ja tunnen peräaukon sykkivän kiivaaseen tahtiin hänen ollessa orgasmin pauloissa.

Makaamme hieman hikisinä sammaleella nauttien vielä orgasmeistamme. Yhtäaikainen laukeaminen ei ole meille harvinaista, vaan seksuaalisten kemioiden sekä harjoittelun aikaansaannos. Siitä hiljaa mielessäni kiittäen kuulostelemme toistemme tasaantuvaa hengitystä tuulen huminassa. Nautin suunnattomasti tilanteen luonnollisuudesta. Tosin naurahdan ajatellessani, että tietysti luonnollisempaa olisi ollut suunnata penis siihen koloon mihin se on tarkoitettu. Akuutimman hyvän olon haihtuessa alamme tuntea pistoksia allamme. Sammaleen seassa on ollut sittenkin neulasia ja pikkurisuja, joita ei vain tuntenut kiiman tiimellyksessä. Naurahdamme ja peniksen jo luiskahdettua lepäämään reittä vasten nousen ylös.

Avustan vaimoni ylös ja halailmme ja hyväilemme hetken toisiamme. Astelemme hiljokseen takaisin mökille. Vaimo suuntaa pesulle, minkä tarpeessa hän olikin, vaikka putsasikin pari kertaa punertuneita reisiään sammaleella. Minä olin niin tyytyväinen ja onnellinen, että jatkoin vain vihellellen puuhasteluja. Illalla istuessani sohvalle vaimon viereen hyväillen häntä anovasti hän katsoi minua ja kysyi “Missäs välissä ehdit muka pestä sen?” Purskahdan nauruun, kun tajuan unohtaneeni. “Mites olisi tällä kertaa se ass-to-mouth?” kysyn ja räjähdämme nauruun.

Kommentoi

top