search
top

Tarkkailujakso

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (83 votes, average: 2.53 out of 5)
Loading...

Yksitoistavuotias Riku tunsi itsensä vähän oudoksi linnuksi lasten uimakoulussa. Useimmat muut osallistujat olivat häntä selvästi nuorempia ja hän ikäistään vantterampana oli muita lähestulkoon päätä pitempi. Mutta äidin ja isän mielestä hänen oli vähitellen pakko oppia uimaan.

Suurin osa lapsista lähti uimatunnin jälkeen ulos siellä odottelevien vanhempiensa luo, mutta neljä yksin palaavaa poikaa saivat luvan jäädä vielä saunomaan. Suihkussa kaksi pienempää nassikkaa tirskahtelivat huomattuaan kuinka Rikun pippeli oli noussut aivan kovaksi ja pystyyn. Se oli myös paljon suurempi kuin heillä itsellään. “Mennäänks vielä tänne höyrysaunaan” johdatteli Riku ja kolme nuorempaa poikaa lopulta seurasivatkin varhaisteiniä istahtaen vierekkäin keskelle höyryä. Iltapäivällä hallissa oli hyvin hiljaista ja he olivat lähes ainoat asiakkaat.

Rikun pippeli jöpötti vieläkin ja tämä sormeili terskansa päätä muiden poikien hihitellessä. Höyryn keskellä poika leikitteli estottomasti kalullaan kiihottuen selvästi pienempien poikien läsnäolosta. Kymmenvuotiaalla Jaakolla myös puolittain seisoi ja tämä kokeilikin kädellään puolikovaa pientä kaluaan, kun nuoremmat pojat kaivelivat nenäänsä ja ainoastaan hihittelivät. “Runkataaks” huokaisi kiihottunut Riku näpelöiden yläviistoon törröttävää kaluaan ja mietteliäs Jaakko hieraisi kämmenellään terskaansa. Pienillä pojilla ei edes seisonut. Kukaan ei sanonut mitään, jolloin Riku sulki jo 12-senttiseksi kasvaneen kullinsa nyrkkinsä sisälle ja ryhtyi vemputtamaan. Katseleminen sai Jaakonkin kikkelin kovettumaan ja kohta poika alkoikin liikutella muutamalla sormella selvästi pienempää elintään ylösalas seuraten uteliaana Rikun esimerkkiä.

Pienemmät pojat ihmettelivät Rikun ja Jaakon ähinää ja isoksi paisuneita kikkeleitä. Vatkattuaan kaluaan silmät lasittuneina ja vilkuiltuaan välillä toisten poikien napojen alle Riku kuiskasi hiljaa oliko kukaan koskaan nähnyt oikeaa spermaa. Nuorimmat lapset eivät olleet ollenkaan kartalla kysymyksestä, mutta Jaakko pudisti päätään. Hän oli kyllä nähnyt pornossa spermaa, mutta häneltä kuten ei myöskään hänen yökylässä olleilta kavereiltaan vielä tullut mitään ulos. Heidän kikkelinsä kyllä nykivät yhteisten runkkujen päätteeksi, mutta pumppaaminen tapahtui kuivana.

Rikun käsi liikkui ja kikkeli litsahteli pieniä maiskahduksia pienten poikien hihitellessä vieressä. Toinen pienemmistä pojista oli näpelöinyt oman pienen kalunsa kovaksi, kun taas toinen hiljaisempi lapsukainen vain tuijotti vakavana. Jaakko oli alun ujostelun jälkeen vapautunut noloudestaan vemputtaen hyvin iloisena Rikun esimerkin innoittamana. “Saanko mä kokeilla sun” huokaisi Riku ja koska Jaakko ei vastustellut tämä otti uintikaverinsa kalun käteensä. “Voitko sä kokeilla kans mun” huokaisi varhaisteini ja Jaakko piti hetken aikaa sormiaan tämän kikkelillä vetäen ne kuitenkin kohta pois. Riku jatkoi kikkelinsä hieromista ja oli oudolla tavalla kovasti hengästynyt. Kesken kaiken varhaisteini huokaisi “Nyt tulee”, jolloin hänen pojankalustaan roiskahti jotain ulos. Seurasi pari muuta roiskausta ja Riku katsoi tahmeita mönjäisiä sormiaan.

“Spermaa” esijonne opasti ja pienemmät pojat tunkivat päitään lähemmäksi. “Hyi” totesi toinen nuoremmista lapsista ja marssi ulos suihkuun. Jaakon käsi vielä liikkui, mutta kohta hän huokaisi “Muna heiluu” irrottaen samalla otteensa. Toinen pieni poika nauroi kun kymmenvuotiaan pippeli heilui voimakkaasti omia aikojaan ilman että Jaakko jännitti vatsalihaksiaan. Esijonnet kävelivät vasta lauenneet turpeat pikkukalut vielä tanassa suihkun puolelle kolmannen pienemmän pojan sormeillessa hajamielisesti katsomisesta innostunutta ja nyt pystyssä törröttävää ohutta pippeliään. Pieni Mikael oli saanut oppitunnin siitä mitä kaikkea vähän isommat pojat kaluillaan tekivät. Ehdittyään kotiin hän varmasti jatkaisi harjoittelua oman huoneensa rauhassa ja ehkä lopulta hänenkin pippelinsä alkaisi itsestään nytkähdellä. Se hetki kaikesta päätellen tuntui todella hyvältä.

Parin päivän päästä selvästi poissa tolaltaan oleva äiti Mirja kertoi saaneensa juuri soiton uimavalvojalta, joka taas oli vuorostaan saanut soiton erään nuoren uimakoululaisen vanhemmilta. Uimavalvoja oli vuorostaan päättänyt ottaa yhteyttä lastensuojeluun ja tiedotti asiasta myös Rikun huoltajille. “Sä oot esitellyt kikkeliäs pienemmille pojille” huudahti kauhistunut äiti. “Ei semmosta voi vaan tehdä” Mirja torui. Seuraavana päivänä sosiaaliviranomainen otti yhteyttä äitiin esittäen huolensa ikään kuulumattomasta voimakkaan seksualisoituneesta käytöksestä. Sossutäti epäili, että joko isompi poika tai jopa aikuinen olisi saattanut ahdistella Rikua, ja tämä trauma näkyi pojan ennenaikaisessa kiinnostuksessa seksiin. Ahdistunut Mirja pillahti puhelimessa itkuun.

Muutaman päivän kuluttua perheenäiti piti kädessään miehensä vähitellen kovettuvaa kalua. Hän ei itse huoliltaan kyennyt seksiin, mutta lupasi runkata miehensä kun tämä halusi laueta mieluiten joka päivä. Henrin kiimalimaa valuttava kalu kädessään Mirja ilmaisi huolensa Rikun tilanteesta, mutta pojan isän mielestä voimakas kiinnostus seksiin kuului varhaispuberteettiin. “Eihän Rikun iässä vielä masturboida eikä sitä varsinkaan näytetä kaverille” parahti ahdistunut äiti liikutellessaan kättään. “Mä runkkasin jo 8-vuotiaana” voihkaisi Henri tuntiessaan orgasmin tulevan koko ajan lähemmäksi. “Mä imin kymmenvuotiaana mun veljen kikkeliä ja se teki saman mulle” lisäsi perheenisä ja myönsi niiden olleen hienoja kokemuksia poikavuosilta, joita oli kiva muistella myöhemmin. Vaimonsa pyöritellessä epäuskoisena päätään Henri örähti “Pojat on poikia” ja samassa ensimmäinen ryöppy siemennestettä roiskahti parisängyn lakanoille. Ehkä Riku vaan oli tulossa häneen ja tavallista voimakkaampi vietti kulki geeneissä.

Mirjan veli Tapio toimi lastenpsykologina ja sossutädin kanssa sovittiinkin että tämä tekisi ensin oman ammatillisen arvionsa pojan psyykkisestä tilasta. Tapio asui perheineen samassa kaupungissa, jolloin Rikua voitiin helposti kyyditä heidän luotaan myös kouluun ja harrastuksiin. Tapion perheen esikoinen Arto oli juuri palannut kotiin armeijasta ja 13-vuotias Severi oli oma puuhakas itsensä. Vaimo Hannakin antoi tarvittaessa taustatukea ja tämän ehdotuksesta Severi ottikin Rikun tilapäisesti jakamaan huonettaan.

Voidellessaan leipää Arto yritti tentata isältään Rikun vaivoista, mutta Tapio vetosi korrektiuteen sanoen ettei ammattiasioista sopinut puhua ulkopuolisille. Sen verran hän kuitenkin kertoisi että Riku oli käyttäytynyt ikäiselleen poikkeuksellisella tavalla ja häntä täytyi pitää silmällä. Jos Arto huomasi jotain outoa niin siitä täytyisi raportoida välittömästi suoraan hänelle. Nuorukainen nyökkäsi ja lupasi pitää isänsä ajan tasalla.

Riku ja Severi olivat entuudestaan jo kavereita ja niinpä murkkupoika utelikin vieraalta mistä oikeasti olisi kyse. Nolostunut Riku ei halunnut kertoa yrittäen vaihtaa nopeasti puheenaihetta ja asiaan ei enää palattu. Parin päivän kuluttua vieras näytti olevan jo täysin rentoutunut oma itsensä. Poikien käytyä jo vuoteisiinsa odottelemaan nukahtamista Severi kuuli lattialla olevasta varavuoteesta jonkinlaista ähinää ja tekstiilin kahinaa. Heikon yölampun valossa hän ei nähnyt tarkasti, mutta Riku taisi varmaankin runkata. Myös hän itse laittoi kätensä housuihin ja ryhtyi ääniä kuunnellessa ja niistä vähän kiihottuneenakin vemputtamaan. Hänen peittonsa kahisi ja sänkykin narahti, jolloin hengästyneeltä kuulostava Riku kysäisi mitä kaveri teki. “Varmaan samaa mitä säkin” naurahti Severi ja jatkoi kätensä liikuttelemista, jolloin peitto kohosi ja taas laskeutui. Riku virnisti iloisesti tietäen että samaa niin kivaa touhua tekivät aivan kaikki.

“Tehdäänks yhdessä” Riku ehdotti iloisena ja ennen kuin Severi ehti vastata tämä oli jo kaivanut paisuneen pojankalunsa ulos pyjamastaan. Se oli karvaton, mutta jäntevä ja kiertyi selvästi yläviistoon. Severi oli runkannut ennenkin toisten poikien kanssa, eikä pistänyt pahaksi jos joku tuota niin mukavaa puuhaa ehdotti. Riku oli riisunut pyjamansa kokonaan pois ja kömpi kalu tanassa istumaan hänen vuoteensa laidalle. “Näytä säkin” huokaisi kiimainen pikkupoika ja sytytti toisen kirkkaamman valon heittäen samalla Severin täkin kauemmaksi. Murkku laski housujaan, jolloin hieman Rikun kalua isompi jötikkä paljastui täydessä taistelukunnossa. “Sulla on iso” mutisi Riku ja hieroi omaa siitintään mietteliäänä. “Kokeile mun” huokaisi Riku, ja pian Severi huomasi tarttuneensa nuoremman pojan innokkaaseen kikkeliin. Kohta Riku työnsi myös kätensä eteenpäin ottaen kaverinsa kovettuneen elimen kouraansa.

Severi ihmetteli itseään nuoremman pojan estottomuutta, sillä hänen runkatessaan kavereidensa kanssa nämä eivät yleensä halunneet kosketella häntä tai muita poikia, mutta Riku oli siihen koko ajan ihmeen innokas. Ehkäpä tämä oli kasvamassa homoksi, mutta eihän siinäkään ollut mitään ihmeellistä. Riku runkkasi varmoin sormin Severiä ja tämä huohotti pienten sormien hieroessa murkkukalua harvinaisen tehokkaasti ja hyvin. Käheä-ääniseksi muuttunut Riku huokaisi “Hierotaan munia yhteen” tullen aivan kiinni sukulaispoikaansa. Rikun kova pippeli pomppasi kuin vieteri vasten Severin kalua ja esiteini auttoi kädellään kulleja hieroutumaan vasten toisiaan. “Tekeeks tää hyvää?” tiedusteli Riku ja Severi nyökytteli hieman ihmetellen mutta samalla nauttien.

“Runkkaa säkin mua” aneli nuori Riku ja Severi hyväili hänen kaluaan lisää sormillaan. Murkkupoika ajatteli kimpparunkun menneen vähän turhan pitkälle homostelun puolelle, sillä hän kuitenkin tykkäsi pääosin tytöistä. Mutta taas toisaalta pieni Riku oli hirveän innokas ja seksi hänen kanssaan oli kivaa vaihtelua ainaiseen omaan käteen. Severi huohotti raskaasti, jolloin Riku kysyi hihitellen “Tuleeks kohta?” ja pyysi kaveriaan puristamaan hänen kaluaan vähän voimakkaammin. “Yritetäänks et meiltä tulee samaan aikaan?” ehdotti Riku ja tunsi kuinka Severin käden nyt vähän kovempi puristus alkoi myös viedä tilannetta kohti toivottua lopputulosta. “Tulee ihan kohta” voihkaisi Severi, jolloin Riku otti kätensä pois ja pyysi häntä odottamaan. Riku otti lapsenkalunsa omaan kouraansa ja ryhtyi vatkaamaan sitä hurjalla vauhdilla jotta hän pääsisi myös aivan orkun rajalle. “Nyt voidaan” ähkäisi Riku ja ryhtyi taas hieromaan kikkeleitä yhteen. Kalujen hankautuessa yhteen Severi voihkaisi “Mälli tulee” ja samassa spermaroiske lennähti pitkälle hänen kalustaan. Rikua kiihotti nähdä toisen pojan laukeaminen ja Severin ammuttua seuraavat laukaukset Rikun pippeli sylki myös ulos vähemmän valkoista ja ohuempaa limaa. Sekin kuitenkin lennähti aika pitkälle.

Seuraavana päivänä lastenpsykologi Tapio jututti keittiössä aikuiseksi kasvanutta poikaansa. Molemmat olivat huomanneet kuinka Riku ja Severi viihtyivät todella hyvin yhdessä, jopa vielä paremmin kuin aikaisempina kertoina. He olivat nyt kuin parhaat kaverit. Tapio totesi mietteliäänä että päällisin puolin Riku muistutti ihan tavallista 11-vuotiasta poikaa. “No mitä epänormaalia se nyt sitten on tehnyt” ihmetteli Arto. Hän lupasi antaa oman mielipiteensä Rikusta, mutta ensin hänen täytyisi ymmärtää missä ongelmakohta voisi ylipäätään olla. Tapio vetosi luottamukseen, mutta tiskikonetta tyhjentävä vaimo kuiskasi pojalleen “Se oli esitellyt itseään saunassa uimakoulun jälkeen”. Arto nielaisi ja punastui. “Lapset ja seksi. Perinteinen panikointi.” totesi nuori mies ja poistui mietteliäänä keittiöstä.

Aikuisten kertoma tarina vaivasi Artoa ja tämä päätti yrittää viettää enemmän aikaa vieraan kanssa saadakseen selville oliko jotain oikeaakin ongelmaa kenties olemassa. Luultavasti kyseessä oli ainoastaan sama Amerikasta kopioitu moraalipaniikki, joka näkyi kaikkialla muuallakin. Hän itse oli pari vuotta sitten saanut siitä oman osansa kun tärkeäksi kasvanut suhde nuoreen Emmiin täytyi lopettaa ikäerosta johtuneen vanhempien painostuksen takia. Heistä olisi saattanut tulla ihan mitä vaan, jos he vain olisivat saaneet tilaisuuden. Uutta sopivaa tyttö- tai poikaystävää ei hänelle sen jälkeen enää ollutkaan löytynyt.

Seuraavana päivänä Severi oli futistreeneissä, jolloin Arto päätti käydä moikkaamassa varavuoteellaan loikoilevaa ja vanhoja sarjakuvia selailevaa Rikua. Hän oli tuntenut tämän lapsesta saakka, ja he olivat aina viihtyneet vuosirenkaiden eriävästä määrästä huolimatta hyvin yhdessä. “Moikka, mitäs sulle kuuluu” aloitti Arto ja pojat vaihtoivat kuulumisia. “Sä oot kasvanu aika paljon viime aikoina” totesi Arto ja myönsi kuulleensa syyn minkä takia Riku oli tilapäisesti heidän luonaan. “Ei puhuta siitä” huokaisi nolostunut varhaisteini, mutta Arto sanoi ymmärtävänsä Rikua. “Luuletko sä olevas ainoa poika maailmassa joka on tehny tommosta. Mäkin tein sun iässä” tunnusti nuorukainen ja kertoi tarinan kesäleiriltä, jolloin hän oli halunnut lähes väkisin opettaa pienemmän pojan runkkaamaan. Nassikka päätti kertoa ohjaajille ja nolattu Riku oli haettu vanhempiensa toimesta kesken leiriä kotiin. Se oli yhä vieläkin kipeä ja hävettävä muisto.

Arto jatkoi sanomalla että 11-vuotiaana oli ihan ookoo kokeilla kaikenlaista, mutta tuli valitettavasti muistaa millaisessa hysterisoituvassa maailmassa elettiin. Jos toiset pojat kertoivat vanhemmilleen tai muille aikuisille, helvetti olisi kohta irti. Riku nyökytteli vakavana ja selvästikin huonojen kokemusten kautta nyt ymmärsi asian. Täytyi olla paljon varovaisempi. Severin auki jääneen sängyn laidalla istunut Arto kiinnitti huomiota pikkuveljensä tahraisiin lakanoihin. “Eikös se ikinä vaihda lakanoitaan” kauhisteli nuorukainen ja rapsutteli kellertäväksi kuivuneita roiskeita. “Onko nää sen spermaa” mutisi nuori mies ja Riku purskahti nauruun. “Kahden eri lapsen spermaa” kikatteli omasta sutkauksestaan huvittunut varhaisteini, jolloin Arto tajusi mitä kaikkea muutakin pojat olivat jakaneet kuin pelkän huoneen.

Puhelias ja sosiaalinen Arto ei kuitenkaan hämmentynyt. “Vautsi” hän huokaisi ja sanoi olevansa vähän kateellinen. Nyt jo aikuiseksi tultuaan hän kaipasi omia poikavuosiaan, jolloin uusia kokemuksia ja kokeiluja oli vaikka kuinka paljon. Nyt hänen ikäisensä jo seurustelivat ja jotkut työntelivät vauvaansakin vaunussa. Pikkupoikana elämä oli huolettomampaa ja kikkelileikit toisten kieltämättä söpöjen poikien kanssa olivat olleet kiihottavia kokemuksia. Hän toki piti tytöistä ja naisista, mutta pehmeissä ja lapsekkaissa pojissa oli jotain täysin erilaista kuin kassejaan raapivissa karvaisissa uroksissa. Mutta taipumaton laki oli tietenkin aina laki, eikä kukaan halunnut itselleen isoja vaikeuksia.

Naureskeleva Riku kysäisi Artolta eikö tämä tosiaan koskaan ollut nähnyt Severin mälliä. Arto pudisteli päätään ja sanoi huomanneensa omituisia rapsakoita talouspapereita sängyn laidalla, mutta siinä kaikki. Nuorukainen sanoi että monet veljekset runkkailivat yhdessä eikä siinä ollut mitään pahaa. Valitettavasti vaan Arto oli sen verran paljon pikkuveljeään vanhempi, ettei koskaan ollut uskaltanut kysyä Severiltä haluaisiko tämä kokeilla. “Aikuiset, taas kerran” huokaisi Arto surullisena ja mietti miten paljon kivoja kokemuksia veljekset olivat ehkä vuosien varrella menettäneet. Nuorukainen muistutti Rikulle, että tärkeintä oli kuitenkin uskaltaa tehdä asioita joita itse oikeasti halusi ja vasta sen jälkeen miettiä mitä mieltä muut olivat.

Arto huomasi kuinka Rikun verkkareihin oli juttujen ansiosta ilmestynyt jonkinlainen teltta. “Sulla seisoo” mutisi nuori mies ja varhaisteini naurahti ilkikurisesti asetellen samalla housujaan, jolloin pullotus katosi. “Ei sun olis tarvinnu. Ei mulle tullu yhtään traumaa” naurahti Arto ja kysyi ujosti oliko Rikun kikkeli jo kasvanut murrosiän vähitellen lähestyessä. “Haluuks nähdä?” vastasi esijonne suu ilkeässä virneessä ja Arto mutisi jotain mistä ei kukaan saanut selvää. Niinpä Riku laski verkkareitaan ja paljasti karvattoman mutta poikamaisen jäntevän kalunsa, joka terhakkaasti kaartui yläviistoon. “Se on melkein saman kokoinen kuin mun oma vaikka sä oot vasta ykstoista” huokaisi Arto ja tokaisi päälle “Komee”. Riku vaikutti ylpeältä kuullessaan kehut ja totesi että reiluuden nimessä Arton pitäisi myös näyttää omansa.

“Mä oon jo aikuinen” parahti Arto, mutta taas toisaalta ajatus siitä että saisi näyttää kaluaan pikkupojalle tuntui pelottavankin houkuttelevalta. Niinpä samalla soimaten itseään nuorukainen napitti housunsa auki, laski ne polviin ja kaivoi puolikovan vehkeensä esiin. Muutamalla vemputusliikkeellä kalu kovettui pystyyn ja lopulta vertailu oli valmis. “Sulla on pari senttii isompi” totesi Riku ja hieroskeli omaa pippeliään mietteliäänä. Artoa selvästi kiihotti nähdä itseään hipelöivä lapsi ja saada näyttää tälle omaa jäykkää elintään. Hän ei kuitenkaan olisi mikään sairas pervertikko, vaan tilaisuus oli ainoastaan tehnyt varkaan. Hän oli näyttänyt kaluaan ainoastaan uteliaisuuttaan, vakuutteli nuorukainen itselleen.

Riku istuutui ihan Arton viereen ja pyysi tätä kädellään kokeilemaan pystyssä nytkähtelevää pojanpippeliään. “En mä voi tehdä sitä” parkaisi nuorukainen tuntien samassa pienet sormet hänen omalla kalullaan. Arto päästi syvän nautinnollisen huokauksen tuntiessaan pehmeän ihon vasten kovaa kulliaan. “Sä oot lapsi ja mä aikuinen” parahti sopusuhtainen lyhythiuksinen nuorukainen, mutta Rikun pienet sormet jatkoivat kalun hieromista. “Tee säkin mulle” aneli pieni Riku ja kalu tanassa Arto marssi äkkiä ovelle laittamaan sen lukkoon. “Muistin että se oli jumalauta auki” totesi nuorukainen ja polvistui pikkupojan eteen sulkien tämän paisuneen pippelin kouransa sisään. “Tuntuuko tää hyvältä” örähti kiimainen nuorukainen ja pikkupoika nyökkäili tuijottaen katse lasittuneena haaroihinsa, jossa aikamiehen koura liikkui rytmikkäästi ylös ja alas.

“Onko sua koskaan imetty?” tiedusteli käheä-ääniseksi muuttunut Arto kaikkien estojen kadottua valtavan kiimaisuuden alle. Koska hän oli jo ylittänyt sallitun rajat, ei ollut enää järkeä tässä vaiheessa lopettaa. Kiinni jäädessään hänet joka tapauksessa lynkattaisiin, eikä sitä voitu tehdä kahta kertaa. Lapsukainen pudisti päätään mutta innostui välittömästi ja pyysi useampaan kertaan Artoa imemään, jolloin nuori mies ohjasi pojanpippelin suoraan huuliensa väliin.

Arto ryhtyi lutkuttamaan ja nuori kiimainen poika rynkytti vauhdilla kaluaan vasten huulia kuin olisi harjoitellut jo monia vuosia. Se tuntui niin hyvältä kikkelissä ja kaikkialla muuallakin, Riku ajatteli. Nuorukainen otti välillä pikkutatin suustaan ihaillakseen sen tummanpunaiseksi muuttunutta terskaa ja tunteakseen sen lämmön sormiensa välissä. “Hierotaan meidän munia yhteen” ehdotti kiimainen Riku ja pojat nousivat seisomaan aivan kiinni toisissaan. Molemmat ottivat kalut käsiinsä ja ohjasivat ne hieroutumaan vastakkain. Rikun ohuempi pippeli kaartui jyrkemmin yläviistoon kun taas Arton paksu aikuisempi kulli sojotti suoraan eteenpäin. Oman ihon hieroutuminen vasten Rikun lapsenkalua tuntui törkeän kiihottavalta, Arto mietti ja pyyhki kiimatippoja pois terskansa juuresta. “Se on liukastetta tai kiimalimaa, miten vaan” huohotti Arto ja Riku hieraisi nuoren miehen kalua kokeillen kuinka märkä se oli.

Kohta Arto jatkoi Rikun imemistä ja poika rynkytti suurella antaumuksella jäykkää kikuliaan vasten nuorukaisen avuliaita huulia. Riku oli alkanut huohottamaan, jolloin Arto tiesi että pojan orgasmi oli lähestymässä. “Anna tulla mun suuhun vaan sitten kun sulta tulee” hymyili nuorukainen veljellisesti pitäessään välillä taukoa ja hengästynyt Riku sanoi sen tulevan varmaan ihan kohta.

Rynkytys jatkoi ja huokailu voimistui taas samalla kun Riku tajusi olevansa myös aivan hikinen. Hänen sydämensä hakkasi melkoista vauhtia ja vatsanpohjasta nousi tuttu huumaava tunne. Riku liikutti lanteitaan muutaman kerran vasten Arton suuta ja varmaat alkoivat kipristellä. “Tulee” lapsi vaikeroi nautinnosta ja pippeli ryhtyi pumppaamaan. Se sylki keskenkasvuisen pojan limaa Arton suuhun ja nieluun samalla kun Rikun pää oli aivan pyörällä. Arto nielaisi suuhunsa purskuneen annoksen läpinäkyvää sotkuista mälliä.

Punaposkinen tyydyttynyt Riku tarttui Arton kaluun ja lupasi että voisi vastavuoroisesti kokeilla sen imemistä. Nuorukainen sanoi ettei lapsen tarvinnut, varsinkaan kun missään ei ollut edes kondomeja. “Jos sä haluut voit kokeilla ihan vähän” parkaisi Arto ja lupasi ettei laukea pikkupojan suuhun. Riku ohjasi aikuisen kalun suuhunsa lipoen sitä kielellään hajamielisesti ymmärtämättä oikein mitä pitäisi tehdä. Arto alkoi työnnellä vastaan, mutta voihkaisi tuntiessaan Rikun hampaat väärässä paikassa. “Sori” huudahti Riku nolona ja Arto veti kalunsa pois.

“Voit vaikka runkata mut jos suostut” huokaisi kiimainen Arto ja molemmat asettuivat vierekkäin sängyn laidalle. “Multa kyllä muutenkin lentää ihan kohta” parahti nuorukainen ja Riku hihitteli näpräten omaa kaluaan joka oli noussut taas pystyyn. “Runkkaan sua vasten mun pippeliä” päätti Riku ja pojat kääntyivät niin että terskat hankautuivat toisiaan vasteen. “Mä saan helposti toisen orkun jos vaan haluun” selosti uudelleen hengästynyt Riku ja otti molemmat kätensä käyttöön. Toinen käsi lypsi Arton aikuista kalua ja toinen näpelöi omaa vähän pienempää puikkoa. “Nyt taitaa lentää” voihkaisi Arto ja lopulta hurja poikkeuksellinen kiima kuohui yli. Spermaryöppy lennähti ulos kalusta Rikun puolelle osuen tämän alavatsalle valuen sieltä kohti pippeliä. Arto tajusi laittaa kouransa eteen seuraavia purskahduksia varten, joten Severin lakanat eivät enää likaantuneet lisää.

Riku nousi pippeli pystyssä kohti talouspaperirullaa, jonka pojat olivat sinne viikon aikana tuoneet. Lapsukainen repäisi rullasta pari palaa, jolloin Arto sai kuivattua kätensä ja tämä ehdotti myös voivansa kuivata Rikun alapään. Riku tarttui kuitenkin virnistäen kovana nytkähtelevään kaluunsa ja hieroi siihen Arton spermaa, jota oli roiskunut hänen päälleen. Arto ei voinut uskoa silmiään, kun pikkupoika posket punaisina alkoi nopealla tahdilla vatkaamaan spermaista pientä puikkoaan ja muutaman minuutin kuluttua päästi suustaan kimeän huudahduksen. Rikun käden liike pysähtyi kuin seinään ja tämä lypsi kalun päästä muutaman tipan läpinäkyvää limaa. “Ei tullu enää paljoa” totesi otsasta hikinen Riku ja ymmärsi kuinka huvi oli tällä kertaa ohi.

Päivät kuluivat ja pian olisi nuoren Rikun kotiinpaluun aika. Lasten ollessa ulkona Arto tenttasi vanhemmiltansa Rikun kohtalosta. Isä Tapio sanoi viikon olleen mukava ja rauhallinen, eikä Rikulla päällisin puolin näyttäisi olevan suuria ongelmia. Mutta tarkkailuaika oli lyhyt ja lisätutkimuksille voisi hyvinkin olla aihetta. Rikun aiempi käytös oli ollut ikäisekseen voimakkaan seksualisoitunutta eikä koetun hyväksikäytön mahdollisuutta voitu sulkea pois. Ammatti-ihmisen haastatellessa Rikua taustalta voisi paljastua isompien poikien tai jopa aikuisten johdattelua seksuaaliseen toimintaan.

Arto nielaisi ja tunsi kuumien paniikkiaaltojen vyöryvän hänen ruumiinsa läpi. Tässä se nyt sitten olisi. Terapeutti painostaisi niin pitkään että saisi ongittua tietoonsa aivan kaiken mukaan lukien heidän välisen seikkailunsa ja hän päätyisi vankilaan. Silloin katkeaisivat myös opiskelut ja toiveet hyvästä työpaikasta. “Vittu mitä paskaa” parahti Arto spontaanisti pelkotilansa vallassa ja selitti kuinka vielä hänen lapsuudessaan kokeilut kuuluivat poikavuosiin. “Mäkin oon tehny kaikenlaista eikä mua suljettu laitokseen” parahti Arto ja äiti selitti kuinka muutamassa vuodessa yhteiskunta oli oppinut tunnistamaan valtasuhteet ja niiden väärinkäytön. “Te ootte ku joku sekopäinen uskonlahko” Arto huusi pelon ja kiukun vallassa.

“Mutta sitten taas toisaalta…” jatkoi äiti. “Mä en voi olla ajattelematta olisko taustalla myös vähän homofobista ja seksististä asetelmaa” pohti voimakkaasti intersektionaalinen äiti miettien kuinka saunan tapahtumien tulkinnassa saattoi löytyä tunnistamatonta syrjintää. Äkkiä Arton ilme kirkastui ja voimakas valo syttyi hänen päänsä sisällä. Syrjintäkortti tietenkin! Miksi hän ei sitä aiemmin jo keksinyt! “Jos homouteen taipuvainen pikkupoika näyttää munaansa toisille pojille siitä syntyy hirveä meteli mut jos sama poika kourii tytön tissejä niin pojat on vaan poikia” esitti Arto ajallemme paremmin sopivan argumentin ja selitti kuinka aikuisten nolaama Riku ei ollut missään vaiheessa halunnut puhua saunan tapahtumista. “Eikö siitä muka sit synny mitään traumaa et sitä viedään lääkäriltä toiselle muiden homofobian takia” ja sai äitinsä kehaisemaan kuinka perheen esikoinen oli selvästikin ymmärtämässä hänen kannattamiensa modernien ideologioiden perustan vaikka oli niitä tähän saakka tarpeettomastikin kritisoinut.

Lopulta Tapio taipui suosittelemaan sitä, että Rikua ei tarvinnut ainakaan vastentahtoisesti lähettää tutkittavaksi vaan tämä voisi aina toisinaan vierailla heidän luonaan, jolloin koko perhe voisi varmistua että sukulaispojalla oli asiat kunnossa. Kaikki perheenjäsenet lupasivat olla innolla mukana avustamassa. Ajaessaan Rikua kotiin Tapio selitti syitä tarkkailujaksolle ja miksi aikuiset olivat olleet niin huolissaan. Vaitonainen Riku sai kuulla kuinka seksuaaliset kokemukset olivat voimakkaita ja ne saattoivat horjuttaa vielä kehittymätöntä haurasta psyykeä. Omia kokeiluja sai tehdä omassa rauhassa, mutta ne eivät kuuluisi muille ja niitä ei saisi näyttää ainakaan itseään nuoremmille lapsille. Toisaalta myöskään vähän vanhempien lasten ehdotteluihin ei saisi suostua, vaan niistä piti kertoa heti aikuisille. Riku ei sanonut mitään, mutta juoksi iloisesti takaisin kotiin.

Rikun isä oli helpottunut nähdessään poikansa takaisin kotona ja vei tämän kävelylle, jotta saisi jutustella rauhassa kahden kesken. Henri sanoi tunteneensa pahaa mieltä siitä että Riku joutui tuntemaan syyllisyyttä asioista, jotka olivat isän mielestä luonnollisia. “En tiedä mitä Tapio on sulle esitelmöinyt, mutta ihan kaikkea ei kannata uskoa mitä kuulee. Sussa ei ole mitään vikaa” lohdutti isä ja pöyhötti lapsukaisen tukkaa. Isä kertoi että oli Rikun iässä ollut ihan samanlainen, eikä niihin aikoihin ketään kiinnostanut mitä pojat puuhailivat keskenään. Hymyillen Henri kertoi, kuinka naapurin mukava teinipoika oli opettanut hänet runkkaamaan jo alakoulun toisella luokalla. Yhdessä he tyydyttivät itseään ja toisiaan monen vuoden ajan, ja se kaikki tuntui luonnolliselta ja hauskalta. Hän oli myös opettanut monia pienempiä lapsia ja toisinaan houkutellut näitä keskinäiseen hiplailuun. Siinä ajassa sitä ei edes tarvinnut hävetä.

Henri osti Rikulle kioskista irtojäätelön ja tämä ryhtyi sitä ahmimaan tahraten koko naamansa. Riku vaikutti iloiselta ja rentoutuneelta kuullessaan isänsä puhuvan kerrankin suoraan ja sensuroimatta. Ehkä hän itsekään ei ollut niin suuri poikkeus tässä maailmassa kuin mitä jotkut aikuiset väittivät. Henri selitti kuinka voimakas vietti saattoi myös osittain olla periytyvä ominaisuus ja että hän vieläkin aikuisena tarvitsi seksiä useammin kuin monet muut. Sitten mies huokaisi ja sanoi säälivänsä poikaansa, koska tämän piti koko ajan pelätä kiinnijäämistä ja syyllistämistä. Henri sanoi että kimpparunkut ja homoilutkin kuuluivat kasvavan pojan maailmaan, mutta varsinkin pienemmät pojat saattoivat kertoa vanhemmilleen tai muuten levitellä juttuja. Isommat pojat taas itse joutuivat suureen vaaraan puuhastellessaan Rikun ikäisen kanssa. Täytyi olla todella varovainen ja vaitiololla suojella heitä kohtuuttomilta seuraumuksilta.

Kävellessään katua eteenpäin Henri naurahti ja sanoi huomanneensa parin viime kuukauden aikana Rikun huoneen lattialla kiinni kuivuneita papereita eikä pojalla ole ollut nuhaa aikoihin. “Sulta taitaa tulla jo spermaakin” isä ehdotti ujosti ja jätskiä syövä pikkupoika nyökkäsi iloisesti suu valkoisen vaahdon töhrimänä. Henri huokaisi lähes ylpeänä ja totesi että silloin kalu tarvitsi paljon jumppaa ja ei ollut ihme että Rikun vietit olivat lähteneet hurjan voimakkaasti jylläämään. Isä pyysi myös anteeksi että oli jokin aika sitten tullut koputtamatta poikansa huoneeseen ja yllättänyt tämän kikkeli kourassaan, mutta semmoista sattui lähes kaikissa paremmissakin perheissä. “Ei se mitään” totesi Riku muina miehinä, jolloin isä lisäsi että oli toisaalta kiinnostavaa nähdä mukavia asioita oman kehittyvän poikansa yksityiselämästä. “Pelkään vaan että seuraavalla kerralla saatan jäädä tuijottamaan pitemmäksi aikaa” isä virnisti ja lopulta molemmat miehet purskahtivat nauruun.

Kommentoi

top