search
top

Sairauden hoitoa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (213 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

Astelen tuiki tavallisen suomalaisen keskussairaalan ovesta sisään. Aulassa odottavat tutut opasteet ja lattiassa ympäriinsä ristelevät värilliset viivat. Yhdet johtavat röntgeniin, toiset sydäntautiosastolle ja loput mitkä minnekin. Kaikkia sairauksia ei kuitenkaan ole merkitty ohjeisiin. Minun on yksi näistä. Suuntaan totutusti kohti kellarikerroksessa olevaa merkitsemätöntä vastaanottoluukkua.

Sanon näin heti aluksi, että en ole ikinä harrastanut minkäänlaista seksuaalista kanssakäymistä alaikäisten kanssa. En voisi kuvitellakaan ikinä tekeväni niin. Totuus kuitenkin on, että olen pedofiili. Alaikäiset kiihottavat minua seksuaalisesti valtavasti. Alastoman esiteinin tai tätä nuoremman näkeminen saa kyrpäni pystyyn ja sykkimään alta aikayksikön. En voi edes käydä uimahallissa, sillä jos suihkussa näkyy yksikin alaikäinen niin kullini ei taivu enää alas vaikka kuinka kävisin vessassa runkkaamassa.

Onneksi vaivaani on viimein hoitokeino. Ilmoittaudun lasiluukun takana olevalle hoitajalle. Hän pyytää Kela-korttini. Näytän sen. Tietoja tarkastetaan. Sitten hän ohjaa minut merkitsemättömästä harmaasta ovesta sisään pukuhuoneeseen. Riisun itseni alasti ja otan laukusta hoitoshortsini. Laitan ne ensin löysästi jalkaani. Levitän haaroissa olevan koneiston kumiaukon ja pujotan peniksen ja kivekseni sen sisään. Aukko on ahdas ja puristaa kaluani juurta kevyesti. Kun kaikki on valmista, pukeudun sairaalan tarjoamaan mustaan trikoohaalariin ja avaan hoitohuoneen oven.

Hoitajat ovat jo valmiina. Istuudun tuoliin ja he kytkevät johdot ja anturit. Toiminta testataan. Kaikki tuntuu olevan kunnossa, joten lopuksi he pukevat virtuaalitodellisuuskypärän päähäni ja kiristävät kaikki nauhat. Kuulen poistuvat askeleet ja sitten oven sulkeutumisen. Olen hetken aikaa pimeässä kunnes ohjelma käynnistyy.

Seison tutun kerrostaloyksiön keskellä. Tuskin ehdin omaksua tilanteen kun ovikello soi. Oven takana odottelevat innokkaina kymmenvuotiaat Kaisa ja Lasse. Tässä ohjelmassa he asuvat naapuritaloissa ja käyvät silloin tällöin luonani, jossa leikimme kolmistaan muilta salaa. Tyttö ja poika astuvat sisään ja laittavat ulkovaatteensa naulaan. Katselen heitä molempia ja tunnen kuinka haaroväliäni alkaa puristaa entistä enemmän. Kaisa on perinteinen naapurintyttö. Hänellä on pehmeät, pyöreät kasvot ja saparoille laitettu puhtaan vaaleankeltainen tukka. Hän on pukeutunut harmaaseen collegehuppariin ja sangen lyhytlahkeisiin mustiin sortseihin. Lassella taas on puolestaan lyhyt, tumma tukka ja hän on selkeästi hoikempi, hänen haukkumanimensä koulussa on varmaan rääpäle. Kaikin puolin tavallisen lookin täydensi farkut ja suosittua nettipeliä mainostava liian iso t-paita.

Potkittuaan kengät jalasta kaksikko suuntaa kulkunsa kohti keittiötä. Tiedän, mitä on tulossa ja pidän silmäni nauliintuneena Kaisan ihanaan pikkupeppuun, jonka muodot tiukat sortsit tuovat hyvin esiin. Keittiössäni ei ole ruokapöytää vaan tarjoilutaso ja kaksi baarijakkaraa. Lassen ja Kaisan mielestä ne ovat lystikkäitä ja he kiipeävät aina niille ensimmäkseksi. Tämä saa Kaisan pyllistämään huomaamattaan, mutta minä näen sen joka kerta ja suorastaan nuolen katseellani noita pikku pakaroita. Kullini on jo kiven kovana.

Otan jääkaapista pullon kokista ja tarjoan vierailleni lasilliset. Jutustelemme niitä näitä samalla kun he juovat lasinsa tyhjiksi. Tunnen hetken koittaneen.

– No Kaisa, mitenkäs sun tisut voi?

Iloinen hymy leviää molempien kasvoille. Tätä on odotettu.

– Ei ne ole oikein vielä kasvaneet.

– No katsotaanpa.

Istun yksiöni sängyn reunalla. Kaksikko hypähtää alas tuoleiltaan ja he tulevat eteeni seisomaan. Kaisa tarttuu paitansa helmaan ja vetäisee sen pois päältään. Hupparin alla ollut aprikoosinvärinen aluspaita saa saman kohtalon. Kaisa seisoo edessämme yläruumis täysin paljaana. Nojaan eteenpäin. Lasse tekee samoin. Kaisa kokeilee käsillään rintojaan, mutta koko rintakehä on vielä täysin litteä. Sivelen hänen paljasta ihoaan ja se tuntuu ihanalta.

– Auttaiskohan jos niille antais pusun?

– Joo kyl varmaan.

Imen vasemman nännin suuhuni. Lasse on pelissä mukana ja tekee saman oikealle. Nuolen nänniä hellästi kielelläni. Kaisa vaikertaa hiljaisesti.

– Kutittaa. Mut sillee kivasti.

Useamman minuutin nuolemme, imemme ja pussailemme Lassen kanssa Kaisan nännejä kaikilla keksimillämme tavoilla. Lopulta Kaisa tuntuu saaneen tarpeeksi ja vetäytyy hieman kauemmas. Käännän huomioni Lasseen.

– Entä mitä sun kikkelille kuuluu?

– On se ihan selkeesti kasvanut.

– No vertaillaan.

Riisumme itsemme alasti ja Lasse tulee viereeni istumaan. Meidän molempien kullit seisovat pystyssä. Omani on keskivertoinen kuusitoistasenttinen, Lassen pojankikkeli on omaani verrattuna pikkuinen, seitsemisen senttiä pitkä ja noin aikuisen peukalon paksuinen.

– Voi kun sun on aina niin iso!

– Älä huoli, kyllä sunkin kasvaa ihan miehen mittoihin. Mutta varmuuden vuoksi tarkastetaan että kaikki on kunnossa.

Tartun Lassen seisovaan elimeen ja puristelen sitä kevyesti. Tutkailen ja hyväilen täysin karvatonta, sileänpehmeää kalua. Kokeilen myös kivekset, jotka piilottelevat jalkovälissä. Sitten menen polvilleni Lassen eteen ja kumarrun ihan kikkeliin kiinni. Pyörittelen kalua nähdäkseni sen varmasti joka puolelta. Vetelen esinahkaa hitaasti taakse ja eteen. Vilkaisen vaivihkaa Lassea ja hän puree jännittyneenä alahuultaan.

– Kyllähän tämä ihan selvästi on kasvanut. Hyvä siitä tulee.

Istuudun takasin Lassen viereen.

– Vertaa vaikka itse.

Päästän Lassen vapaaksi ja hän tarttuu salamannopeasti munastaan kiinni. Toisella kädellään hän tarttuun minun kyrpääni. Hän punnitsee molempia käsissään sanomatta mitään. Kaisa katselee meidän poikien kikkelivertailua silmät innostuksesta kiiluen.

– Sä voit ottaa noi sortsit pois, ei niitä enää tarvita, huikkaan Kaisalle.

Vaikka tiedän, että todellisuudessa kulliani puristelee mekaaninen laite, niin siitä huolimatta uskon, että kulliani runkkaa juuri kymmenvuotias naapurinpoika. Ajaudun tunteen vietäväksi ja aistin orgasmini lähestyvän.

– Saaks mäkin kokeilla?

– Tottakai, vaihdetaan vuoroa.

Kaisa ottaa vuorostaan meidän molempien kulleista kiinni ja alkaa tutkailla niitä. Kookas miehen kyrpäni kiinnostaa häntä selkeästi enemmän.

– Haluutko antaa sille pusun?

– Joo, huudahtavat molemmat kuin yhdestä suusta.

Nousen seisomaan. Lasse ja Kaisa tulevat heti kiinni ja antavat kyrvälleni maiskuvat suukot. Molemmat ovat juuri sen korkuisia että suorana seisoessaan kyrpäni on juuri heidän kasvojensa korkeudella. Pian he siirtyvät nuolemiseen. Näky on täysin henkeäsalpaava. Kymmenvuotias tyttö ja poika nuolevat innolla kivistävää kyrpääni. Lasse kumartuu vähän, ottaa toisen kivekseni suuhunsa ja imee sitä rytmikkääsi. Kaisa taasen on ottanut kohteeksen kullin nupin ja levittää leukansa ammolleen saadakseen sen suuhunsa. Kun kieli lipaisee kärkeäni olen valmis.

– Nonii, nyt tulee!

Parivaljakko vetäytyy hieman taaksepäin. He puristavat kasvonsa aivan toisiaan vastaan. Tartun kulliini ja aloitan raivokkaan pumppaamisen. Viidennen vedon kohdalla laukean ja ammun spermani suoraan nuorukaisten naamoille. Ensimmäinen roiske osuu suoraan Kaisan naamalle ja jättää pitkän valkoisen spermaviivan läpi koko naaman aina leuan kärjestä vaaleille kutreille asti. Käännän kullini Lassen suuntaan ja ruiskaisen toisen satsin suoraan poskelle. Kolmas satsi roiskuu hänen rinnuksilleen, mistä se lähtee valumaan kohti vatsaa ja haaroväliä. Loput spermat eivät enää jaksa lentää vaan valuvat puoliksi kullini varrelle ja puoliksi lattialle.

Rojahdan uupumuksesta selälleni sängylle. Kaisa ja Lasse jäävät paikalleen ja katsovat kiinnostuneena orkun jälkihehkusta nytkivää kulliani. Kiihkon hieman laannuttua taputan patjaa vierelläni.

– Tulkaa vaan tänne. Te voitte leikkiä kaksistaan kun mä lepään hetken.

Pian he istuvatkin polvillaan sängyllä tutkaillen katseillaan toistensa spermalla roiskittuja vartaloita.

– Sä oot ihan likanen!

– Niin säki. Putsaa sä vaikka mut ensiks.

Lasse tekee työtä käskettyä ja nuolaisee Kaisan poskella olleen isoimman spermaläntin suuhunsa, pyörittelee sitä hetken suussaan ikään kuin maiskellen ja nielaisee sitten.

– Jännää.

– Loput kanssa.

Sperman makuun päässyttä Lassea ei tarvitse kahdesti käskeä. Hellästi hän nuolee Kaisan kasvoja puhtaaksi. Nuoleminen jatkuu pitkään sen jälkeen kun kaikki mällit on saatu pois. Kaisa selkeästi nauttii naamansa nuolemisesta sillä hän hymyilee ja kihertää hiljaa.

– Jos vieiä maistuu niin täällä on, totean kevyeeseen ääneen.

Innostuneena Lasse lipoo vatsani päälle valuneet rippeet spermoistani ja imaiseepa vielä kullini päänkin puhtaaksi.

– Noni, mun vuoro nyt, Kaisa huudahtaa hieman äkäisenä.

Lasse kääntyy ja Kaisa rupeaa vuorostaan nuolemaan ja nielemään spermaa Lassen naamalta. Kasvot putsattuaan hän siirtyy lipomaan rinnuksia puhtaaksi. Ennen kuin hän ehtii vatsalle, Lasse kaapii mällini kädellään ja pyyhkii ne yhä jöpöttävään kikkeliinsä. Kaisa ymmärtää heti, mistä on kyse ja alkaa nuolla Lassen elintä. Sitten hän ottaa sen kokonaan suuhunsa ja näyttää imevän ja nielevän vuoron perään.

– Kun me ollaan kahdestaan niin tämä suihkuleikki on meidän lemppari.

– Nuoletko sitten Kaisan pimpin puhtaaksi?

– Tietty.

– Näyttäkääs, miten se menee.

Kaisa on saanut Lassen kalun imettyä mielestään riittävän puhtaaksi, ja hän päästää sen suustaan. Vuoronvaihdossa Kaisa asettuu selinmakuulle, levittää reitensä ja vetää polvensa rinnalleen levittäen kauniin pikkupimpin täysin levälleen meille kahdelle. Lasse menee sen äärelle nelinkontin ja alkaa nuolla sitä kuin koira ikään.

– Hyvä Lasse, muista nuolla tarkkaan joka nurkka ja kolo, ohjeistan katsellessani nuorten viatonta mutta ah niin kiimaista suuseksiesitystä ihan vierestä.

Kaisa voihkii hiljaisesti nautinnosta Lassen kielen tutkaillessa hänen pilluaan.

– Oiskohan se nyt puhdas, toi olis jo valmis, sanoo Kaisa ja osoittaa kädellään kohti haarojani

Toden totta, kullini on jälleen kovana pystyssä.

– Haluutko kokeilla istua sen päälle?

– Haluun! Vaikka vähän sattuiskin.

– Kokeillaan vaan, mutta lopetetaan heti jos koskee.

Kaisa tulee päälleni nelinkontin. Nostan kullini hieman pystyyn ja hän peruuttaa hitaasti sitä kohti, kunnes tunnen pienen tytön pillunhuulet kyrvälläni.

– Ihan rauhassa vaan.

Kaisa painaa pilluaan yhä voimakkaammin ja voimakkaammin kyrpääni vastaan, mutta se ei mene sisään. Tunnen pilluaukon, mutta se on vain liian tiukka. Kaisa on kuitenkin päättänyt ottaa kullini sisäänsä ja painaa painamistaan. Kyrpäni päähän sattuu, taputan häntä olalle.

– Hei ei tässä ole mikään pakko. Levätään vähän ja kokeillaan uusiksi.

– Miten se auttaa?

– Jos mä vaikka nuolen sua vähän kanssa niin liukastuu.

Kaisa nyökkää ja siirtyy ylöspäin kasvoilleni. Hän levittää reitensä kuin sammakko konsanaan ja tarjoaa pimppinsä nuoltavakseni. Kieleni syöksähtää ulos samalla sekunnilla.

Virtuaalitodellisuuslaitteiden ainoa huono puoli on se, että ne eivät pysty jäljittelemään makuja eivätkä hajuja. Olisin niin mielelläni saanut suuhuni nuoren pillun maun, mutta se ei nyt vaan onnistu. Korjaan tilanteen nuolemalla ihanan pehmeää pikkutytön posliinipimppiä sydämeni kyllyydestä.

– Oliskohan nyt?

Yritämme uudestaan. Kyrpäni yrittää työntyä uudestaan tiukkaan pilluun. Katson Kaisan kasvoja hyvin tarkkaan. Hän on innostunut mutta pieni epämukavuus on selkeästi havaittavissa. Yhtäkkiä tunnen, kuinka pillu hivenen avautuu. Kullini kärki työntyy sisään.

– Hei! Nyt! Nyt onnistuu!

Toden totta kärjen päästyä sisään tilanne helpottuu ja pystyn työntämään kullini sisään miltei koko mitaltaan. Kun kyrpää on jäljellä vielä pari kolme senttiä, Kaisan sisältä loppuu tila ja kullini pysähtyy seinämään.

– Ohhoh! Uuh! Aijai!

– Ei kai vaan satu?

– Ei. Mutta se on niin iso. Miten se mahtuukin sisään?

– Hyvin mahtuu. Sun pimppi tuntuu tosi ihanalta. Se on tosi tiukka ja kuuma. Ihan paras pimppi, missä oon ikinä ollu! Mut ollaan nyt hetki aikaa ihan paikallaan että sä totut tähän.

– Juu.

Kiedon käteni Kaisan ympärille ja painan hänet tiukasti itseäni vastaan. Silitän häntä selästä ja pepusta toisella kädellä ja hiuksista toisella. Vähä vähältä hän rentouttaa jännittyneet lihaksensa.

Käännän huomioni Lasseen, joka seuraa tekemisiämme runkaten itseään samalla.

– Tuntuukos tuo hyvältä?

– Juu. Teen tätä joka ilta ennen nukkumaanmenoa.

– Tiedätkös mikä tuntuu vielä paremmalta.

Tietäähän Lasse. Hän päästää kikkelinsä irti ja työntää sen suuhuni. Imen pientä jäntevää kullia ensin kevyesti ja sitten voimalla. Lopuksi imen kullin lisäksi kiveksetkin kokonaan suuhuni. Aikuisten kanssa se ei onnistu luontevasti koskaan, mutta Lassen pojanvehkeet mahtuvat suuhuni ongelmitta. Imen niitä haltioissani. Hyväilen kielelläni niin kullia kuin pallejakin. Jo valmiiksi kiihottunutta poikaa ei tarvitse kauaa imeä kun hän saa kuivaorgasmin.

– Saiks se nyt sen, uteli Kaisa.

Avaan suuni ja päästän Lassen vetäytymään. Hän istahtaa vuoteelle.

– Kyllä, komeasti tuli. Miltäs sun pimppi tuntuu? Saako vähän liikutella?

– Eiköhän.

Katsomme toisiamme silmiin.

– Nyt lähtee.

Vedän kulliani ulos niin hitaasti kuin pystyn. Kun sitä on sisällä enää pari senttiä, työnnän sen taas takaisin sisään. Tiukan pillun puristus on niin satumainen, että meinaan tulla jo ensimmäisellä työnnöllä.

– Oliks hyvä?

– Joo, ota uusiks.

Pumppaan toisen kerran. Kolmannen. Neljännen. Kaisa voihkii kevyesti nautinnon ääniä. Kuten myös minä. Pikkuhiljaa muutun yhä rohkeammaksi ja rohkeammaksi. Häpeilemättömästi pumppaan kyrpääni lapsen tiukkaan pillureikään.

– Aaah! Kaisa! Mä tuun nyt! Mä tuun sun pilluun! Ihanaaaaaaah!

Kyrpäni ruiskuttaa spermaansa maailman tiukimpaan pilluun ja tajuntani pimenee.

Kun pystyn taas ajattelemaan, painan ohjelman keskeytysnappia. Yksiön kuva katoaa ja hoitajat tulevat irroittamaan minut laitteista. Palaan pukuhuoneeseen ja riisuudun. Kun otan kaluni ulos hoitoshortseista, sen mukana tulee valtaisa ryöppy spermaa. Siivoan paikat ja käyn suihkussa. Tunnen hetken itseinhoa kokemastani nautinnosta. Sitten kuitenkin muistan, että olen onnellinen kuin saan hoitoa sairaisiin himoihini ilman että vahingoitan yhtään muuta olentoa. Palaan kirjautumistiskille.

– Haluatteko varata seuraavan hoitoajan, hoitaja kysyy.

– En. Nyt on semmoinen olo, että en tarvitse mitään pitkiin aikoihin, totean ja poistun ulos syksyiseen sadesäähän.

4 kommenttia viestissä: “Sairauden hoitoa”

  1. Iltakaste says:

    Ihanan kiihottava tarina, ei ollut itselle tullut mieleen tuollaista hoitoa vaikka kaikennäköistä ajatellut:)

  2. Jussi says:

    Minäkin pidin tästä tosipaljon.Minun makuuni on kyllä enemmän hieman vanhemmat teinit, mutta ajatus on tärkeämpi kuitenkin.

  3. Multa tuli.. says:

    Aivan mahdoton mielikuvitus sinulla 🙂 Uskomaton kehittely.. oikeinkirjoituksesi on myös korrektia Ehkä ei juuri tätä lisää, mutta ehkä jotain muuta 🙂 Kiitos!

Kommentoi

top