search
top

Minun vuoroni

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (152 votes, average: 2.89 out of 5)
Loading...

 

 

Tämä tarina on tosi ja ensimmäinen novellini.

Jasmina oli kaverini ex ja sen jälkeen käynyt panemassa kaveripiirissäni melkein jokaisen kanssa.

Tyttö eli huoletonta elämää käyden kuitenkin vakituisessa työssä, vapaat hänellä meni rillutellessa, jolloin hän joi itsensä todella humalaan ja oli holtiton.
Ulkomuodostaan hän piti kuitenkin huolta, kuntoillen aina kun ehti. Hän pukeutui aina nätisti ja laittautui aina viimeisen päälle, vaikka meno olisi ollut vaan kauppaan.

Jasmina oli tuolloin 22v. Todella kaunis, n.165cm pitkä. Vaaleat lyhyet hiukset, siniset silmät, hoikka, ei yhtään ylimääräistä kropassa, rinnat isohkot kroppaansa nähden, peppu oli kapea ja timmissä kunnossa.

Nyt hänellä oli “kierroksessaan” minä, olin 10vuotta häntä vanhempi.

Olimme tapailleet jo parin viikon verran ja pari epämääräistä kännipanoa meillä oli ollut, mutta niistä ei kummallekaan jäänyt mitään mieleen painuvaa elämystä. Hyvä että kumpikaan muisti niitä edes kunnolla.

Hänellä oli yövuoro putki menossa ja majailin hänen luonaan. Teimme yhdessä ruokaa, katsoimme leffoja, kävimme kävelyllä jne. Nukuimme samassa sängyssä mutta siihen se jäi.
Vaikka halusin häntä, en uskaltanut tehdä aloitetta ja  sama oli hänellä, selvinpäin hänkin oli ujo ja vaikka meillä juttua riitti, niin vaikutti että suhteemme jää kaveri tasolle.

Neljännen yövuoron jälkeen hän oli selvästi päättänyt tehdä aloitteen.
Käyn hereillä kun hän tulee asuntoonsa ja menee suihkuun. Näen sivusilmällä kun hän tulee peiton alle parisänkyyn alasti. Olen muka huomaamatta tämän, vaikka ulkona on jo täysin valoisaa.
Kyrpäni alkaa seistä heti, vaikka mitään tarkasti en kerennyt nähdäkkään. Teeskentelen nukkuvani, olen aivan hämilläni että mitä nyt tapahtuu.

Vähän ajan kuluttua Jasmina hivuttautuu saman peiton alle, selkä minuun päin sanoen että paleltaa, voitko lämmittää.
Teen työtä käskettyä otan hänet kainaloon ja sanon, ai sinä ootkin täysin alasti.
Minulla on pelkät bokserit jalassa, niinpä liimaudun häneen tiiviisti ja hivelen hänen peppuaan ja reittä.
Ei hän yhtään kylmältä vaikuta lämpimän suihkun jäljiltä, joten tajuan nyt jo viimeistään vinkin.

Siirrän peiton pois päältämme ja
painan lantioni aivan kiinni hänen perseensä kohdille, hän  ei voi olla tuntematta kuinka kova kyrpäni painaa hänen persvakonsa kohdalla.
Kokeilen onko hänkin kiihottunut, hyväilen hänen peppua ja ujutan käteni takaapäin hänen pillulleen,  tunnen häpyhuulen, ja sen vierestä todella märän kohdan, hivelen aivan pinnasta ja siirrän sormeani toiselle häpyhuulelle, joka on aivan märkä ulkopuolelta, hänen pillumehunsa on valunut jo reiden sisäpinnalle asti. Niin märkää pillua en ole vielä tähänkään päivään asti tavannut, vaikka sen sisällä ei ollut sormikaan vielä käynyt. Selvästi kova kyrpäni hänen persvaossa sai hänet kiihottumaan kunnolla.

Hivelen vähän aikaa märkää vakoa ja sitten työnnän keskisormeni kerralla hänen sisäänsä, kuuluu lätsähdys ja voihkaisu. Jasminan pillu tuntuu todella tiukalta jopa sormeni ympärillä. Sormetan häntä nopeasti, hänen hengitys kiihtyy ja hän alkaa hapuilla munaani.

Hän hyväilee ensin bokserien päältä ja rupeaa repimään boksereitani jalastani. Avitan itse ne pois.
Hän ei ota kyrpääni kokonaan käteensä vaan painaa munaani mahaani vasten ja liu’uttaa kättään edestakaisin munan kärjestä aina juureen saakka.
Katson kuinka hänen pieni ja siro kätensä liikkuu kyrvälläni, joka näyttää siten isommalta kuin yleensä, ollen keskikokoinen eikä mikään kamalan paksu.

Olen jo valmis työntymään häneen sisäänsä takaapäin siitä kylki asennosta.
Jasmina kuitenkin kääntyy selälleen ja levittää jalkansa ja alkaa ohjaamaan minua päälleen. Menenkin itse selälleen ja siirrän hänet päälleni. Hän ottaa kyrpäni juuresta kiinni ja sentti sentiltä  kyrpäni painuu hitaasti hänen tiukkaan posliiniksi ajeltuun pilluunsa. Hänen töröttävät häpyhuulensa erottuu selvästi kyrpäni vartta vasten. Se oli taivaallinen näky jota en unohda koskaan.
Kun kyrpä on pohjassa asti, Jasmina kumartuu etukenoon, laskee kämmenensä patjalle ja aloittaa nopean ratsastuksen, hänen lantionsa liikkuu ylös alas tehden pitkää liikettä joten tunnen välillä että osa terskastani käy jopa hieman ulkona hänen pillustaan. Taitavasti hän osaa liikkua ettei muna luiskahda pillusta pois.
Pillu on aivan märkä joten lotina kuuluu välillä isompana kuin hänen voihkintansa.

Näen hänen tissinsä nyt aitiopaikalta, ne on tosi kiinteät ja heilahtelevat hänen liikkuessaan ylös alas kyrpäni päällä. Vaaleanpunaiset nännipihat on isohkot ja nännit sopusuhtaiset. Rupean puristelemaan molempia tissejä kaksin käsin. Ne eivät aivan sovi kämmeneni sisään ja pursuavat sormieni välistä, ollen terhakkaat kolmion malliset.
Puristelen nännejä välillä hieman kovakouraisestikin. Ne kovettuvat ja nännipihatkin pienenevät selvästi ja muuttuvat punertavimmaksi ja menevät ns.kananlihalle.
Imen ja puren hellästi hänen nännejään, sen mitä pystyn hänen rajussa ratsastuksessaan.

Välillä hän jää alas asti, jolloin kyrpäni on kokonaan hänen sisässään, sitten hän liikkuu edes takaisin, kyrpäni juuriaan myöten hänen pillussaan.
Selvästi enemmän hän piti kuitenkin aikaisemmasta tyylistä, johon hän vaihtaa takaisin ja tahti vain kiihtyy. Niin nopeaa ratsastusta en ollut ennen kokenut.
Valtava pillun lätinä täyttää huoneen, kunnon läiske kuuluu kun hänen lantionsa iskeytyy minua vasten, sänky nitkuu ja paukkuu ja Jasminan voihkinta muuttuu jo kunnon ääntelyksi, välillä ihan kiljahteluksi.
Tiedän että hän on jo lähellä tulla, joten jatkan hänen tissiensä  puristelua ja toisella kädellä hänen perseensä. Kohotan ja jännitän vartaloani, jolloin kyrpäni käy aina viimeistä senttiä myöten hänen pillussaan.
Hän hokee nimeäni ja sanoo että tunnut tosi hyvältä, kiljahtelu muuttuu melkein huudoksi kun hän saa valtavan orgasmin joka kestää kauan.
Puristan kunnolla kaksin käsin hänen persettään ja laitan vain enemmän tahtia, kun hän liikkuu ylös alas päälläni.
Enää hän ei pysty suureen liikkeeseen, vaan kouristelee ja kiemurtelee, tunnen sen kyrvässäni asti, hänen pilluunsa sykkii ja supistelee voimakkaasti. Liikutan häntä vielä kyrpäni päällä, koska hän on jo aivan voimaton, liikutan samalla itseäni, kyrvän tehden epämääräisiä liikkeitä vielä hänen sisällään.
Nousen istuaalleni, hivelen hänen hikistä selkäänsä, hänen pillunsa jatkaa supisteluaan ja tyttö tärisee sylissäni ja hänen hengityksensä on voimakasta edelleen.

Nostan häntä sen verran että kyrpä luiskahtaa pois pillusta, asetan hänet kontilleen. Ihailen hänen vartaloaan nyt tästä kulmasta, katson karvatonta pillua jonka häpyhuulet ovat aivan turvonneet ja märät ympäriinsä.
Asetan kyrpäni niiden väliin ja työnnän hitaasti pohjiin asti. Alan nussimaan häntä hitain liikkein.

Yleensä kun nainen on saanut orgasmin niin sen jälkeen pillu tuntuu löysemmältä, mutta tällä tytöllä ei. Veikkaan että hän harjoittaa lantionpohjan lihaksia säännöllisesti.

Puristelen hänen persettään, välillä pidän hänen kapeasta vyötäröstä kiinni ja välillä hamuan hänen tissejään.
Katson kuinka kyrpäni soutaa hänen sisässään ja se näyttää paksulta hänen hoikkuutensa ja pienehkön perseen takia.
Välillä käytän kyrpääni kokonaan ulkona, seisokkini on niin kova että kyrpä aina läpsähtää mahaani vasten, joten myös mahani alkaa olla hänen pillunesteissään. Kun työnnän sen uudelleen huulille, pillu aivan kuin imaisee kyrpäni sisäänsä ja kuuluu lätsähdys. Se tuntui taivaalliselta.

Tahtini kiihtyi. Nussin raivoisasti pitkin liikkein pohjiin asti. Koko ajan pillun lätinä kuului voimakkaasti ja lantioni hakkaa hänen persettään kunnolla, joten luultavasti jo pelkästään niiden äänet kuuluu naapureille selvästi. Sänky hakkaa seinää ja Jasmina voihkii välillä äänekkäästi.

Hänen perseessä näkyy jäljet kun olin puristanut sitä hänen orgasmin aikana, joten aiheutan lisää jälkiä välillä läpsästen häntä perseelle.
Hän nostaa persettään vaan ylemmäs ja laskeutuu kyynärpäittensä varaan, jolloin näkymä ja ennenkaikkea tuntuma hänen pilluunsa paranee entisestään.

Siinä hän nyt on, tyttö jota olin ihaillut salaa pari vuotta ja mustasukkaisena ajatellut kun melkein kaikki kaverit olivat saaneet jo häntä. Minua hän tuskin huomasi ennen, vaikka olimme samoissa paikoissa paljonkin. Aina hän “valitsi” kavereistani seuraavan. Tuota pillua on nussinut ainakin 20 tiettyä miestä ja ainakin toiset mokomat joita en edes tiedä. Tuossa pillussa on käynyt paksuakin kankea. Häntä on nainut kaupungin komeimmat salihemmot. Äsken hän hoki kiimaisena nimeäni ja sai ehkä elämänsä parhaan orgasmin minulta. Nyt hän voihkii nelinkontin perse punaisena ja hellänä edessäni.

Katson välillä kyrpääni kun se käy pillussa, välillä kurkotan katsomaan hänen tissejään sivusta, ne heilahtavat voimakkaasti aina kun työnnän pohjiin asti. Tahtini kiihtyy ja työnnön pituus lyhenee, tunnen kuinka terskani hakkaa hänen pillunsa pohjiin ja hänen pillunsa puristaa silti koko mitallaan kyrpääni. Tämä asento on täydellinen.
Yritän pidättää tulemistani vielä, vaikka se on vaikeaa, tunnen kuinka lastini on lähdössä, kiihdytän tahtia äärimmilleen.  Katson tytön persettä josta pidän kaksin käsin kiinni. En pysty enää pidättämään vaikka teen kaikkeni ja tunnen kuinka ensimmäinen sperma ryöppy purkautuu valtavalla voimalla, samalla Jasmina kiljahtaa, sen täytyi tuntua hänessäkin. Saan pidettyä tahdin samana vaikka orgasmini on pitkä. Jasmina huudahtaa isosti kun kyrpäni ruiskuttaa loput spermani hänen sisälleen. Työntelen niin pitkään kuin pystyn, välillä epämääräisestikin, tunnen kuinka Jasminan pillu on täynnä spermaa, vielä viimeiset työnnöt, kunnes on pakko lopettaa. Huohotan paikoillani hetken ja vedän kyrpäni pois, yleensä tässä vaiheessa spermaa on valunut pillusta pois, mutta ei tällä tytöllä. Pillusta ei valu pisaraakaan ja se ikäänkuin sulkeutui samalla kun otan kyrpäni sieltä pois, eikä jäänyt ammolleen.

Jasmina lähtee vessaan ja itse löydän paperia pyyhkiäkseni kyrpäni. Kuulen kun hän istuu pöntölle ja kuuluu slurpsahdus kun spermat valuvat pönttöön.
Vessasta tullessaan hän sanoi ettei ole ollut ikinä noin täynnä spermaa. Ja siltä minustakin tuntuu että kassini tyhjenivät viimeistä pisaraa myöten.

Se oli elämäni parhaimmista panoista ja ainakin tiukin ja märin pillu mitä olen kokenut.
Vastaavanlaista lätinää ei ole muista kuulunut ja uskoakseni se johtui märkyydestä ja tiukkuudesta. Tässä panossa ei pitkiä esileikkejä ollut, eikä käyty joka asentoa läpi.

Tämän jälkeen meillä oli yksi kännipano, josta ei muisteltavaa jäänyt.
Hän jatkoi samaan tyyliinsä ja miestä vaihtui kuin sukkaa.
Toki olisin halunnut häntä uudestaankin mutta enää ei kunnon tilaisuutta tullut. Hänellä oli aina juttua jonkun kanssa kun näimme vaikkapa baarissa.
Mutta mitään vakavampaa en olisi kuitenkaan hänen kanssaan halunnut.

 

Arvioikaa ja kommenttia rohkeasti

Yksi kommentti viestissä: “Minun vuoroni”

  1. Heippa says:

    Muuten ihan kiva tarina, mutta toi loppu sperman valumisesta pönttöön on niin kuvitteellista kun olla ja voi , kiinnitä huomiota pikku juttuihin niin hyvä tulee 😉

Kommentoi

top