search
top

Vieras villitsi minut kajuutassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (85 votes, average: 3.09 out of 5)
Loading...

Seksihelle, kiljuivat lööpit. Panemiseen lipsuivat myös jutut, kun äijäporukka saapui saunasta terssille. Kuohuviinilasini pinta ei laskenut juomalla, sillä naapurimökin vuokrannut nuorukainen hääri isännän ottein pöydän ääressä.

Porukka kutsui tummaa komeaa kaveria pomoksi, enkä tiennyt hänen oikeaa nimeään. Olin vastustellut, kun mieheni sanoi, että naapurit olivat suorastaan vaatineet liittymään seuraan, mutta en ollut pitkään aikaan nauranut niin paljon kuin estottoman juhlaseurueen kanssa.

Mökin naapurista vuokranneet miehet olivat meitä jonkin verran nuorempia, ehkä kolmekymppisiä. Edellispäivä oli omistettu kalastukselle ja nyt oli juhlien vuoro.

Mieheni kallisteli innolla tarjottuja juomia ja toikkaroi porukan kanssa kuin vanha tuttu. Hän se oli, joka patisteli, että lähtisin katsomaan isännän upeaa venettä.

Mieheni esitteli paattia kilvan pomon kanssa ja yllytti, että tämä tarjoaisi minullekin koeajon. Pomo naureskeli, että mielellään hän tekisi pienen lenkin, jos tarjoaisin vaimoni lainaan.

Muu porukka heitti laiturilla kaksimielisiä vitsejä, kun pomo irrotteli köysiä ja ujutti pelastusliivejä ylleni. Yritin suoristella tiukkaa kesämekkoani niin, etteivät sen helmat nousisi. Pomo kehuskeli rusketustani, mutta katse tuntui riisuvan vähiäkin vaatteita. Ilmassa oli sellaista jännitettä, jollaista en ollut tuntenut teinivuosien jälkeen. Meillä oli sen verran ikäeroa, että nuoren komean miehen huomio hiveli.

Mies käynnisti moottorin, ja veneen tärinä kutkutti heräilevän peppuni alla. Pomo veti minut viereensä ruorin ääreen, ja puheli vapauden tunteesta, jonka vesillä koki. Naureskelin, kun mies selitti, että suurempaa vapautta tarjosi ainoastaan villi pano halukkaan naisen kanssa.

En ollut tottunut sellaiseen, mutta toisaalta itsevarmuus ja suora puhe kiihottivat. Mies ilmoitti, että voisimme käydä pulahtamassa ja sitten hän koeajaisi minut.

En ollut varma, miten tosissaan hän oli, ja tuskin vastaukseni olisi edes kuulunut moottorin mylvinnän yli. Niinpä tyydyin vain kujerrellen ihastelemaan maisemia, kun mies kurvaili veneellään.

Pomo veti minua lanteista lähemmäs ja ohjasi käteni ruorille. Säikähdin, kun hän irrotti kätensä ja jätti veneen hallittavakseni. Vielä enemmän yllätyin, kun mies painautui selkääni vasten ja ohjasi kätensä vyötärölleni ja vatsalleni.

Olin hetkessä kananlihalla, kun miehekäs, hyväntuoksuinen uros antoi käsiensä vaellella vartalollani. Lupaa kyselemättä mies tunnusteli herkkiä rintojani ja pehmeän peppuni pyöreitä muotoja. Puristin ruoria ja painauduin miestä vasten. Hän suukotteli niskaani ja tarttui takaani ruoriin.

Mies ohjasi mökkirantamme edustan saarelle, jonka idyllinen hiekkaranta houkutteli toisinaan retkeilijöitä. Pomo pysäytti moottorin ja antoi veneen lipua lähelle rantaa, jossa hän heitti ankkurit veteen.

Ihastelin varmoja otteita ja olin sulaa vahaa, kun hän palasi kimppuuni ja alkoi ahnain käsin kuoria mekkoa yltäni. Hän vaati, että nyt mentäisiin uimaan.

Mies auttoi punaiset rintaliivini ja pitsialushousut yltäni. Näystä ihastuneena hän hiveli sileäksi ajellun pilluni huulia ja suukotti kuumin huulin törröttäviä nännejäni.

Laskeuduin veneen taakse veteen, sillä toisella puolella olisimme olleet kuin näyttämöllä pienen matkan päässä odottavalle juhlaseurueelle. Shortseistaan kuoriutunut mies seurasi perässä turpeaa asettaan esitellen.

Mies kauhoi pitkin vedoin luokseni ja puristi minut viileässä vedessä itseään vasten. Tunsin muhkean kyrvän hakeutuvan jalkojeni väliin. Mies huokaili matalalla äänellä, että hän peppuni saa hänet pian valumaan pitkin reisiä.

Olin kiimasta tahdoton ja kiirehdin veneelle. Mies taputteli peppuani, kun hän kipusi perässäni naama kosteaan pilluuni uppoutuneena.

Pomo haali käsiinsä pyyhkeen ja ohjasi minut veneen nokassa olevalle sängylle, jonka ikkunoiden takana siinsi mökkirantamme. Mies kahmi alleni tyynyjä ja asetteli minut niiden päälle peppu pystyssä. Mies huokaili takanani, miten pornon näköinen olin siinä kyrpää odottaessani. Pehmeää peppuani hyväillen hän hiipi lähemmäs ja ohjasi veden viilentämän, mutta veren kuumentaman aseensa vaolleni. Mies liikutteli itseään kosteudellani, muttei antanut komeutensa luiskahtaa sisään, vaikka kiemurtelin jo sitä vasten.

Kiusoittelu sai minut haluamaan kovettunutta kankea, ja työnsin vaativana itseäni sen kuumaa kärkeä kohti. Kyrpä luiskahti muhkeasta koostaan huolimatta sisääni kuin jousella vedettynä. Aloin kiemurrella mahtimelaa vasten ja yllytin miestä ottamaan minut. Mutta mies ainoastaan huokaili ja hyväili muotojani, kun nylkytin itseäni kiimoissani häntä vasten.

Mies ujutti toisen kätensä pepun ympäri pillun suulle ja etsi liukkaan klitorikseni, jota hän alkoi hellin sormin tunnustella, puristella, hivellä ja pyöritellä. Taitavat sormet saivat minut räjähtämään voimalla, jollaista en ollut ilman apuvälineitä koskaan kokenut mieheni kanssa.

Pomo ei pysynyt vatkaavien lanteideni ja sykkivän pillun tahdissa, vaan jäin sätkimään vyöryissä hänen eteensä. Mies ylisti taivaallista kiimapilluani ja survaisi itsensä voimalla ja vimmalla takaisin syvyyksiini.

Nyt pidättelystä ei ollut tietoakaan, vaan kaveri alkoi jyystää raivokkaasti kiehuvaa herkkuani. Vene heilahteli työntöjen voimasta, ja uikutin sekopäisenä sängyn päädyn ikkunaa vasten. Riettauden tunnetta lisäsi se, että saatoin erottaa mieheni rannan seurueessa.

Raavin ja kynsin sekopäisenä lakanoita, kun mies pumppasi minua huohottaen. Miehen kädet puristuivat pepulleni, ja tanakka kalu alkoi sykkiä sisälläni. Voimakkaat tulvahdukset räjäyttivät minut uudelleen ja ulvoin miehen alla nautinnosta.

Mies lysähti voimattomana päälleni ja huohotti, että taisi tulla vähän sotkua. Valuin sankkaa siementä lakanoille, vaikka yritin kahmia sitä käteeni.

Loiskautin takaisin veteen huuhtomaan vieraan miehen siemeniä sisältäni. Pomo ryhtyi nostamaan ankkureita, kun kahmin ja silottelin yltäni riivittyjä vaatteita takasin päälleni. Yritin peilistä katsoa, kuinka saaneen näköinen olin. Mutta korkeintaan turpeat huuleni ja tahmaiset lakanat paljastaisivat, millainen koeajo oli ollut.

Mitäs pidit, mieheni naureskeli muiden äijien mukana, kun rantauduimme laiturille.

6 kommenttia viestissä: “Vieras villitsi minut kajuutassa”

 1. Pete says:

  Seksihelle, ja halukas nainen. Parasta kesässä 🙂

 2. Veneilijä says:

  Pesen veneeni ikkunoita venesataman laiturissa. Aurinkoinen kesäaamu, ja naapuriveneen omistajan nuori vaimo kipuaa veneeseeni. Ruskettunut kaunotar hymyilee, kun kertoo miehensä yllättäen joutuneen käymään työpaikallaan vielä ennen Heidän vesille lähtöä. Samalla tuo varattu nainen, pudottaa sandaalit jalastaan ja kysyy kajuuttaan päin nyökäten saanhan? Sanon joo, käy vaan kurkkaamassa. Hetken aikaa on hiljaista, odotan naisen jo tulevan ylös. Kunnes yllätyksekseni oviaukosta lentää takakannelle lyhyt hame, toppi ja stringit…

 3. Teemu says:

  Mökkinaapurini käy usein uistelemassa ja golfaamassa. Aina tunteja poissa! Olen tänäkin kesänä seikkaillut paljon enemmän sen rouvan rusketusraidoilla, kuin mies itse.

 4. Aarne Kullisvaara says:

  Tämä oli mehukas ja antoisa. Mutta harmillisesti lopahti vähän kesken. Riettailla jälkitunnelmilla olisi vielä vähän voinut jatkaa.

 5. AisuriksiAlistettu says:

  Upea tarina jälleen, tosin kiihottaisi lukea miten ilta jatkui, kuinka oma mies nuoli vaimoaan pahaa aavistamatta tai astui häntä liukkailla

 6. Jussi says:

  Kaikki “kiihottava replikointi puuttuu! Ne pitää olla aina!!

Kommentoi

top