search
top

mutsin poika

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (184 votes, average: 2.63 out of 5)
Loading...

Mutsin poika

Olen ns. isätön lapsi(Tapsa) ja kiinnostuin erotiikaska jo varhain nuorena, äitini(Aija) vietti sinkkuaikaa suhteellisen säästellen.

Nukuin usein äitini vieressä varhaislapsuudessa ja iän myötä rupesin tajuamaan naisen ja miehen välisestä läheisyydestä. Äitini Aija ei paljon arastellut kun olin pikku nassikka, monestikkin sain tahattoman seisokin niin olkkarissa, saunassa ja äidin vieressä maaten.

Muistelen runkanneeni ensikerran noin kahdehdeksan vuoden iässä, äitini vieressä .

Ajan saatossa rupesin tajuamaan milloin äitini uni alkoi olemaan niin syvää että pystyin aluksi hyväilemään rintoja ja puristelemaan pakaroita. Noin ikävuosien 8-15v runkkasin äitini vieressä monen monta kertaa, välillä rintoja hyväillen ja nautiskellen.

Taisin olla n. 16 vanha kun tajusin että voin nauttia äitistäni myös muilla avuilla, rintoja nuoleskellen, pimppiä hyväilen ja lopuksi laueta äitini rinnoille.

Kun sitten koitti 16 vuotis päiväni niin äippä järjesti pienimuotoiset juhlat sukumökillemme ja vieraita saapui yllättävän vähän joista suurin osa poistui ajoissa koska autolla olivat liikkeellä ja keli ei sallinut telttamajoitusta, majoituimme äitin kanssa saunan pukutilaan koska siihen aikaan vuodesta se oli helpoin pitää lämpimänä yön yli.

Olin jo puolisammumistilassa

kun äiti alkoi kyselemään naisasioitani, eipä niissä paljon kehumista ollut.

Äiti ehkä halusi nolata tai kiihottaa minua kun rupesi muistelemaan runkkailujani hänen vieressään, ehkä hieman katkerana kun oli joutunut esittämään sammunutta. Rupesimme yöpuulle ja nukkumaan mennessä äitini uteli mikä saa nuoren klopin niin kiihottuneeksi että masturboi äitinstä vieressä, voi sitä häpeää.

Äiti vakuutti ettei siinä ole mitään väärää jos mies kiihottuu naisesta mutta samalla painotti ettei nukkuvan naisen hiplailu ole suotavaa.

Olin aivan nolona mutta äitini sanoi muistavansa melkein kaikki mitä olen lapsena hänelle tehnyt, tissien puristelu, Pillun hyväily ja nuoleskelu.

Voi ei, olisin voinut kuolla häpeään siihen paikkaan mutta äitini totesi vain että se on normaali seksuaalisuuden kasvun merkki.

Jotkut vain ottavat objektiksi Jenna Jamesonin, Pamela Andersinin ja jotkut jopa oman äitinstä. Olenhan saanut ihailla äitini suloja jo vuosia ja ehkä äitini ulkomuodon takia monet miehet eivät äitistäni ole kiinnostunut. Äitini oli ja on edelleen suhteellisen pullea, karvainen alhaalta, näkymiä joista olen lapsesta saakka saanut nauttia.

Äitini on muutenkin suhteellisen vapaamielinen, hyväili itseään peitteen alla jos illan elokuvassa oli eroottinen kohtaus menossa. Kuten mainitsin aikaisemmin nukumme monesti äitin makkarissa, olin kuullut äidin valittavan unettomuudesta ja kertonut saaneensa lääkettä mikä tipauttaisi äitini tajunnan tason mahdollisimman alhaalla.

Tarkkailtuani tilannetta muutaman yön uskalsin ruveta laskemaan äitini pitsisiä pikkareita ja maistelemaan äitini herkkua.

Aamuisin tunsin asiasta jonkinlaista katumusta ja häpeää. Vietin monet yöt nuolien äitini pimppiä ja runkkailen itseäni. Sormetin äitiäni ja menin jopa niin pitkälle että nuolin äitini peppua, sormi pimpissä ja kieli takapuolessa runkkailin kuin jossain pornoleffassa.

Pian kuvioon alkoi kummiskin ilmestyä tyttökavereita, toiset seksikkäämpiä kuin toiset.

Erään kanssa seurustelin jopa 20 vuotta ja suhde ja seksi oli erinomainen kunnes menin tunnustamaan pettäneeni häntä. Sinne meni 20 vuoden suhde, onneksi emme kerenneet hankkia lapsia, se olisi mutkistanut asioita. Muutin evakkoon äitin luokse siksi aikaa kun saisin asunnon hankittua, tosin olihan mutsillakin tilaa asustaa.

Vietimme iltamme kuten normaalit perheenpuolikkaat, kunnes äitini avautui:”Tapsa, muistatko mitä sinulla oli tapana kotona ollessa äitille tehdä.” Siinä vaiheessa kuvittelin olevan punaisempi kuin paloauto, esitin tietämätöntä mistään.

Äiti kysyi ettenkö muista lapsuudesta hänen hyväilyjään ja masturbointia, siinä vaiheessa nolous ja häpeä alkoi iskemään päälle.

Äitini kummiskin lohdutti ettei mitään peruuttamatonta ole tapahtunut ja olinhan hänen viimeisin kontakti mieheen vaikka siitä on jo 36 vuotta, olenhan siis äidin viimeisin seksikontakti. Häpeissäni olin jo poistumassa tilanteesta joka vaikutti erittäin epämiellyttävälle kunnes äitini pyysi minut takaisin viereensä ja pyysi tulemaan peitteen alla,

Äitin viereen päästyäni äitini katsoi minua palavasti silmiin ja sanoi:”Tapsa, äiti haluaa sinua tänään mutta ensin pitää hoitaa sinun murheesi alta, Äiti kyseli mikä hänessä sai minut nuorena kiihottumaan, eikä tarvitse hävetä mitään. Äiti kyllä kestää kuulla.

Vaivaantuneena aloin äitille tunnustamaan että olen aina tykännyt vanhemmista ja pulleammista naisista, sanoin pitäväni äidin tuhdeista rinnoista ja erittäin karvaisesta pimpsasta, pillusta tai ihan millä nimellä sitä haluaa kutsua.

Uskalsin nostaa katseeni äitini silmiin ja odottaa jonkinlaista moraalisaarnaa mutta äitini veti minut peitteensä alle ja tuijotti silmiini, ” voi poikaa, äidin kulta”

samalla vetäen yöpaitaa pois päältään. Siinä ne on taas silmieni edessäni montakymmentä vuotta myöhemmin, yli 60 vuotiaan äitini mahtavat riippuvat rinnat. En enää mahtanut itselleni mitään vaan rupesin himoissani kourimaan äitiäni, suutelin äitiäni, suulle, kaulalle ja lopulta pääsin rinnoille asti.

Olin kuin olisin ollut transsissa kun äitini tuhisi nautinnosta kun hyväilin rintoja ensiksi käsin ja sitten suullani samalla edeten kohti pyhintä. Tuota saunanraikasta äitini pimppiä, kuulin kiimani keskeltä äitini huokailun ja kysymyksen mistä äidin rakas tykkää. Silloin nostin katseeni äitini silmiini ja sanoin:”haluan että istut ja hierot pimppiäsi naamaani. Äitini nousi vierelleni ja katsoi silmiini ja kysyi olenko aivan varma, nyökytin myöntymisisen merkiksi, siinä samalla silmieni edessä avautui 60 vuotiaan äitini saunan raikas pimpsa jota hän alkoi hieromaan vasten kasvojani ja itse yritin kielelläni tehdä äidilleni mahdollisimman hyvää.

Välillä piti pitää äitiäni paikallaan että pääsen käsiksi äitini klitorikseen ja nuolemaan ja panemaan kielellä 60 vuotiaan äitini kiimaista pimppiä.

Äitini hieroi haarojaan naamani vasten kuin vasta seksin löytänyt parikymppinen neito. Äiti yritti ottaa minulta suihin mutta nostin äitin naaman ylös ja sanoin että haluan että äiti näkee kun aikuinen poikansa runkkaa samalla kun maistan äitin kiiman ja tunnen kosteuden valuvan pitkin naamaani, kosteutta sieltä nimittäin tuli. Äitini hinkkasi pimppiään naamaani vasten ajantajusta riippuen jonkin aikaa ja halusin hänen näkevän poikansa laukeavan. Olin aivan hekuman huipulla kunnes äitini alkoi täristä jonka tunnistin orgasmiksi ja ei mennyt kauankaa kunnes aloin itse täristä nautinnosta, äitini hokien:”tule poikani, tule”.

Kävimme vielä ottamassa pikaiset löylyt ja äitini levitti minulle pyhinpänsä ja sai samalla nähdä poikansa runkkaavan palavassa kiimassa oman äitinsä reisille. Palasimme aivan uupuneena pukuhuoneen puolelle ja painauduimme niin lähelle toisiamme kuin voimme.

Viimeiset sanat olivat:”voi äiti kulta” ja äiti suukotti vielä kiihkeästi ja sanoi kiitos Tapsa.

Seuraavana aamuna kun juhlavieraat alkoivat tekemään lähtöään osa kyseli että jäämmekkö vielä mökille kun alkaa kylmät ilmat tulemaan. Äitini siihen tokaisi että pitäähään se mökki talviteloille laittaa ja puitakin pitäisi liiteriin tehdä.

Pikkuhiljaa kaikki vieraat olivat poistuneet ja hetken kuunnellen viimeisten autojen ääniä tajusin että olemme mökillä enää kaksin. Nappasin äitiä kädestä ja vedin hänet mökin takana olevalle mättäälle ja rupesin kourimaan ja suutelemaan äitiä, käteni vaelteli selän ja pakaroitten kautta rinnoille kunnes kaadoin äitini maahan hänen vastustelemattaan ja vedin päällyshousut pois ja rupesin hyväileimään äitiä kaulan ja tissien kautta kaikkein pyhimpään, tässä vaiheessa ajan tajuni katosi ja nuolin äitini pimppiä kuin viimeistä päivää. Äiti voihki:”voi Tapsa nuole äitiä, haluan kunnon orgasmin mikä ei eilen ollut vieraitten takia mahdollista”. Katsoin äitiäni silmiin ja otin kädestä kiinni ja talutin äitin pihakeinuun istumaa ja nostin äitin jalat olkapäilleni ja aloin kiusoittekemaan aluksi ja pikku hiljaa nuolemisen yltyvän himokkaan pojan kielen vaelteluksi rakkaan äitinsä pimpsassa. Kuulin nuolemisen lomassa vaimeaa ininää joka voimistui voimistumistaan, huomasin että äiti pidättelee vielä koska vieraiden lähdöstä on vasta hetki.

Kehotin äitiä vain nauttimaan tilanteesta ja pitämään ääntä koska kukaan ei sitä kuulisi, olihan mökkimme keskellä korpea pienen lammen rannalla, äitini otti neuvosta vaarin ja rupesi uikuttamaan uikuttamistaan ja ääni vain koveni, nuolin äitiäni välillä hellästi, välillä rajusti. Kieleni lipsahti taas välillä pepun puolelle joka sai äitissäni voimakkaita väristyksiä aikaan. Jatkoin nuolemista samalla pyytäen että voisiko äiti tehdä minullekkin hyvää, äiti nousi ja kääntyi ympäri pimpsa naaman yläpuolellani, tarrasin pakaroista kiinni ja upotin kieleni syvälle äitini pimpsaan ja välillä klitorista nuollen tunsin kun äitini käsi tarttui kulliini kiinni ja alkoi hitaasti vetämään esinahkaa edestakaisin.

Välillä suukotellen terskan kärkeä hellästi ja välillä imien kuin tottuneemmpikin alan-nainen. Olin naama jo aivan märkä äidin eritteistä joka kiihoitti minut aivan laukeamisen partaalle mutta vielä en ollut valmis tulemaan. Pyysin äitiä levittämään haaransa ja masturboivan oman pojan edessä, itsekkin edessä seisoen runkaten molempien äänekkäästi vaikeroiden. Olin jo sen verran humalassa että laukeaminen oli jo viivästynyt tarpeeksi.

Raivorunkkasin äitini edessä äitini katsoessa välillä kovaa kalua, välillä kiimaisia silmiäni.

Hetken vemppauksen jälkeen oli pakko laskeutua täristen polvilleni äidin eteen ja korahdellen ruiskuttaa spermani äidin jalkoväliin, ja sitä tuli paljon..

Halailimme hetken ja totesimme että mökki on tosiaan saatava talviteloille, äiti haravoi pihaa ja puunasi saunan, itse tein halkoja ensi kesää varten liiterissä.

Iltapäivällä totesimme että taitaa olla hommat tältä päivältä tehty ja kävimme hakemassa lähikaupasta juotavaa kun kummiskin oli vasta lauantai ja sunnuntaina piti käydä vielä moikkaamassa mökkinaapuripariskuntaa.

Pariskunnan parempi puoli oli myös erittäin vetävä nainen, ei lähellekkään äitini veroinen mutta ns pantava.

Nukuimme seuraavankin yön saunan pukuhuoneessa, tai nukuimme ja nukuimme,

kääriydyimme molemmat saman paksun huovan alle toivottamme toisille hyvät yöt ja antaen hyvän yön ”suukot”.

Minun oli vielä aivan pakko päästä maistamaan äitiä joten pikkuhiljaa aloin valumaan huovan alla alemmaksi ja alemmaksi ensiksi kohdaten äitini ihanat isot ripputissit joita hyväilin sormien ja kielen avulla pitkän pitkän ajan koko ajan lähestyen kohti alakertaa.

Aloitin suukottelemaan äitiä tissien ja mahan kautta kohti pyhintä.

Nuolin äitiä taas kuin viimeistä päivää, äidin saadessa orgasmin toisensa perään.

Mutta nyt oli minun vuoroni, kun tajusin äitini olevan aivan märkä syljestäni nousin polvilleni ja sanoin äitille että nyt on sinun vuorosi imeä minua, äiti hymyili ja sanoi totta kai rakas.

Humalan tuoman kestävyyden takia suihinotto tuntui mahtavalta mutta orgasmin saaminen vaati rajumpia toimia.

Hetken panin äitiä suuhun samalla klitorista hieroen kunnes kävin äitin päälle katsoen silmiin ja sanoen et nyt poikasi panee sinua.

Kävin äidin päälle perus lähetys-saarnaaja asennossa jotta pystyin katsomaan äitiä silmiin kun panen pikkupojan narttuäitiä, välillä vaihtaen asentoa niin takaapäin, äiti päällä niin ettö rinnat on suun tasolla kun panen äitiä alhaalta päin samalla tissejä imien.

Mutta humalatilan tuoman tunnottomuden takia en meinannut millään tulla joten ehdotin äitille että lähdetään kylpytakit päällä ulos seksiseikkailemaan, pantiin hetki kyläkaupan portailla, viereisen maatilan verstaassa ja lopulta sain lauettua kun satunnainen autoilija pysähtyi kysymään reittiohjeita, autoilija oli sen verran moderni että häntä kiihotti katsoa ennemmin liveä kuin nettipornoa, sanoin autoilija rouvalle et neuvotaan perille asti jos hän katsoo meidän aktin loppuun, tämä kävi rouvalle ja äitikin myöntyi pienestä vastustuksesta huolimatta, autoilija avasi hieman paidan nappeja ja nosti hametta ja me rupesimme köyrimään autoa vasten kuskin hieroen itseään. Taisi kuskikin saada pienen orgasmin jossain vaiheessa mutta minä keskityin vain panemaan äitiäni, äitini oli saamassa puristuksesta tuntien orgasmia ja minä yritin vain keskittymään laukeamiseen. Panin panemista ja kun alkoi tuntua että on mällin tulon aika niin naiskuskin ilme oli näkemisen arvoinen kun rupesin puhumaan tuhmia, katsoin kuskia silmiin ja sanoin et tiedätkö että tässä poika panee omaa äitiään.

Samalla kysyen että eikö ole maailman seksikkäin äiti. Kuskikin taisi tietää että ihmisillä on omanlaiset taipumukset ja heittäytyi mukaan leikkiin, hieroi itseään hameen alta samalla kun panin äitiäni, äitin tissit heiluen auton ikkunasta sisään ja ulos, pikkuhiljaa aloin tuntemaan laukeamisen tunteen ja rupesin naiskuskille kiihkoissa puhumaan ettö eikö olekkin mahtava nainen mulla äitinä.

Samalla voihkien, ”oi äiti”, ”anna pojalles pillua” ja ” kohta tukee mälliä äitille”

Äiti oli samalla niin häpeissään että kiihottunut että jokaisen pitäisi se kokea.

Yritin vielä saada kuskin jäämään yöksi kun oli jo sen verta myöhä, heitti kyydillä kummiskin lähemmäksi mökkiä ja sai samala etupenkillä privaattishown vaikka mutsi takapenkillä kylpytakki avoinna otti lepiä kokemuksesta. Laukesin vielä etupenkillä kuskin katsoessan kiihottuneena kulliani ja kysyi et oletteko oikeasti äiti ja poika? Tottakai ollaan

Päästyämme iltalevolle kiehnäsimme kuin vastarakastuneet, sitähän se taisi olla.

Hetki keskusteltiin sunnuntain menoista ja että mökkinaapuripariskunnan mies oli saisrastunut ja siellä pitäisi pientä puuhastelua tehdä ennen talvea.

Sunnuntaina saavuttuamme naapuriin, kahvitellessa keskusteltiin tärkeimmät tehtävät että talven yli pärjäävät. Halonhakkaus olis ekana tehtävä.

Hetken olin et voi vittu mutta kait se on autettava, kunhan sopimukseen päästään.

Juttelin hetken äitin kanssa ja äippä lupasi semmoisen palkkion että halon hakkaus kannattaa,

Äiti jutteli hetken naapurin rouvan kanssa ja kehotti menemään liiteriin että on kannattavaa halon hakkausta.

En osannut arvata et halkourakka alkaa naapurin rouvan suorittamakka handjobilla jota äippä tietty valvoi, poika ei saa liian nopeasti tulla.

Rouva tuli liiteriin mukanani äiti hieman perässä, ja rupesi riisutumaan samakka hyväillen itseänsä.

Naapurin rouva käski heittiämään housut alas ja sanoi että tässä pieni palkkion halkojen hakkauksesta.

Rouva otti kullini käteen ja hitaasti ja varmoin ottein alkoi tyydyttämään minua,

äiti liiterin ovella ”salakatselemassa” ja kommentoi ettei saa liian nopeasti,

naapurin rouva hieman häkeltyi mutta ei antanut asian häiritä.

Hitain ja varmoin ottein rouva käsitteli kaluani äitini kommentoidessa vieressä ettei saa vielä antaa laueta. Availin rouvan takin nappeja kunnes äitini tuli liiteriin sisälle asti ja alkoi riisua naapurin rouvaa.

Äiti hieroi rouvan varustuksia samalla kun rouva tyydytti minua ja jatkoi rouvan alaosan riisumista.

Ajattelin että maailman paras viikonloppu, maailman seksikkäin nainen, äitini neuvoo toista naista miten oma poika tyydytetään.

Aloin jo olla tuloillaan kunnes äitini otti kullini suuhuni ja nieli mällini ja sanoi naapurin rouvalle et tällein ne asiast maalla hoituu,

ryhtyessäni halkoja tekemään äiti heittää alaosan pois ha naapurin rouva alkaa hyväilemään äitiäni, päätyen nuolemaan äitini ihanaa karvaista pimppiä.

Halkojen tekemiseen meni noin tunti ja koko ajan naapurin rouva piti äidistä ”huolta”

äiti oli neuvotellut aika mainion diilin,

kun olin halot vielä pinonnut niin naapurin rouva tiputti housut nilkkoihin ja sanoi ettö on sulla hyvä äiti kun pojalle naisetkin hommaa, eli pääsin vielä panemaan naapurin rouvaa ennen kotimatkaa, äidin valvonnassa tietenkin.

Ilmeisesti äiti tiesi naapurista jotain mikä ei saanut tulla ilmi koska äiti järjesti näitä kimppakivoja useamminkin.

Ollaan äitin ja naapurin rouvan kanssa hyvissä väleissä ja vieraillaan aina kun maallaa käydään..

äidin luona käyn useamman kerran viikossa, joko ihan perinteisen seksin merkeissä tai runkkaan äitini edessä,

on ehkä kiihottavinta runkata oman äidin edessä samalla kun kehuu ja käskee tekemään asioita,

yökyläily äidin luona on kanssa oma lukunsa, ollaan suunniteltu threesomea äidin kaverin kanssa joka ei ole minua tavannut,

im glad i have a horny mom!

5 kommenttia viestissä: “mutsin poika”

 1. LoveDoctor says:

  Aivan hireveätä kuraa.
  Joku lukihäiriöinen tai ala-ikäinen kirjoittanut tarinan, useista kirjoitusvirheistä päätellen.
  Ja mitä ihmettä tuo paikan vaihto ilman mitään siirtymistä ihan kuin olisivat teleportanneet paikalle.
  Hyi helvetti.
  Riipputissit ja karvainen pillu on kyllä plussaa. VCielä kun äiti olisi perseeseen ottanut niinkuin oma äitini niin olisin edes jotenkin voinut kiihoittua ja samaistua.
  1/5 ei jatkoon.

 2. Top says:

  Järkyttävää paskaa.

 3. oirje says:

  Siis mitä vittua minä juuri luin?
  Ajat ja paikat muuttuivat holtittomasti, juoni täysin absurdi ja epäuskottava… ei jatkoon.

 4. MrBoy says:

  Todella mahtava! Ehdottomasti lisää tälläistä!

 5. MK90x says:

  Aivan loistava! Ehdottomasti lisää.

Kommentoi

top