search
top

Kohahtava katsomo ei arvannut, että tuo nainen maskinsa takana oli vaimoni

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (33 votes, average: 3.48 out of 5)
Loading...

Loma oli tehnyt tehtävänsä. Kotona vaimo ei olisi ikinä suostunut lähtemään ulos tiukassa mekossaan, mutta nyt hän kopisteli korkkareissaan niin pantavan näköisenä, että ohikulkijat varmaan kadehtivat minua.

Musta, vartalon kaaria nuoleva mekko sai hänet näyttämään sähäkältä seksipakkaukselta. Sen lyhyen helman ja stay up -sukkien pitsisauman välissä vilkkui kaistale ruskettunutta reittä, joiden väliin tekisin tutkimusretken, kun pääsisimme takaisin hotellille. Riisuisin mekon ja hivuttaisin punaiset pitsihousut ja rintaliivit tieltä, ja omistautuisin tuon upean vartalon kaarille.

Olin hädin tuskin malttanut mieleni päivän ajan, sillä hotellissa tapaamamme mies oli saanut mielikuvitukseni laukkaamaan. Hän oli käynyt erikoisella klubilla, jollaisia ei pohjoisesta löytyisi. Kaveri vakuutteli vaimollenikin, että siellä olisi tarjolla harvinaista silmänruokaa myös naisille.

Saamiemme ohjeiden mukaisesti löysimme lomakylän laitamilla sijaitsevan kartanomaisen paikan, jonka ovella oli Temptation Island -kyltti. Sen alla olevalle ovelle kulki kaksi jonoa. Toisessa seisoi paikallisia tummia ja latinomiehiä, toisessa monenkirjavia turistipareja. Kävimme pariskuntien jonoon. Vieressä jonotti huomiota herättävän näköisiä uroksia, jotka silmäilivät kiinnostuneena meidän suuntaamme. Huomasin, miten vaimoni tiimalasivartalo, jumppapeppu ja terhakat tissit keräsivät hyväksyviä arvioita.

Miesten jono kulki maksuluukulle, mutta meidän jonossamme sellaista ei ollut. Kun pääsimme ovelle, tyylikkääseen pukuun sonnustautunut mies ohjasi vaimon toiselle ovelle. Itse jäin odottamaan miesten kanssa. Molemmista jonoista päästettiin yksi kerrallaan peittävän verhon taakse. Verhon raossa käteen kiinnitettiin ranneke, jossa oli numero vähän kuin missikisoissa.

Kun oma vuoroni tuli, verhon takaa paljastui pieni kaarisilta. Astuessani sillalle salamavalo välkkyi ihan kuin Ruotsin-laivaan noustaessa. Silta johti aulaan, jossa parveili porukkaa. Kaikki tuntuivat jonottavan salin laidalla oleville ruuduille.

Vaimoni asteli hämmentyneenä oman kaarisiltansa yli saliin ja lähdimme muiden perässä jonottamaan ruudulle. Edellä olevien esimerkin mukaisesti käytimme rannekkeemme lukulaitteessa. Saimme eteen profiilisivut, joissa oli valmiina sisään astuttaessa otettu kuva. Rannekkeeseen sai ladata luottokortilla rahaa, joten se toimi maksulaitteena baaritiskeillä.

Kävimme läpi vaimon profiilia. Sen valikossa sai ruksia erikoisesti nimettyjä kiinnostuksen kohteita, jotka eivät oikein avautuneet ensikertalaiselle. Pariskunta-valikossa sai valita, mitä toivoisi tai sallisi puolisolleen.

Koneella pääsi selaamaan myös muiden käyttäjien tietoja. Kun osoittimen vei käyttäjän kiinnostuksen kohteiden päälle, osoitinnuoli muuttui kohoavaksi kaluksi.

Emme ryhtyneet klikkailemaan valikoita, vaan lähdimme kiertämään paikkaa. Aula johti pyöreälle parvekkeelle, jonka alapuolella oli hämärästi valaistu areena. Sen keskellä oli kirkkaanpunaisella lakanalla peitetty sänky ja laidalla monenlaista rekvisiittaa: kahleita, seksileluja, asuja ja muuta vastaavaa.

Parvekkeen reunoilla oli ovia, joiden päälle oli maalattu sovelluksesta tuttuja eksoottisia nimiä. Ovet aukesivat ranneketta vilauttamalla.

Tilat oli sisustettu erilaisten teemojen mukaan. Ovien takaa löytyi kahlehuone, hierontapöytä ja jopa höyrysauna. Joissakin huoneissa oli myös erillisiä tirkistelykoppeja, joihin pääsi seuraamaan seinän takaisia leikkejä. Keskellä aulaa oli peililaseista rakennettu huone, josta näki ulos. Sen suurella sängyllä saattoi pelehtiä kaiken kansan keskellä ilman että seinän takana olevat tiesivät, mitä sisällä tapahtui.

Tunnelma oli tuhma, mutta hienostunut. Pariskunnat kulkivat kuin coctailjuhlassa ja miehet kerääntyivät pieniksi porukoiksi.

Olimme päästä pyörällä, kun salissa soi kello samaan tapaan kuin teattereissa ennen näytöksen alkua. Paikan henkilökunta ohjasi miehet määrätietoisen huomaavaisesti parvekkeen toiselle puoliskolle ja naiset toiselle puolelle. Välissä oli aitio, johon saattoi jäädä yhdessä kumppanin kanssa. Tumma, nuori mies siirtyi sinne vaalean pariskunnan kanssa.

Vaimo kulki naisten virran mukana omalle puoliskolle, jota ei enää kunnolla nähnyt, kun katsomon valot sammuivat ja areenan lamput syttyivät. Punaisen sängyn äärelle asteli mies, joka selosti ensin paikallisella kielellä ja sitten kehnolla englannilla, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Ymmärsin, että sovelluksella sai äänestää areenalle sellaisia esiintyjiä, jotka olivat ilmoittaneet olevansa siihen valmiita.

Miehet hakivat hyviä paikkoja kaiteen ääreltä, josta oli muutama metri alapuolella näkyvälle sängylle. Muutaman minuutin päästä kellot kilisivät uudelleen, ja hetken kuluttua alkoi soida mystinen musiikki, jonka tahdissa areenalle asteli tummassa viitassa naamaripäinen mies, joka kantoi sylissään samanlaiseen viittaan puettua ja naamariin kätkeytynyttä naista. Mies laski naisen kevyesti sängylle selälleen ja avasi näyttävin elkein naista peittävän viitan. Alta paljastui kurvikas pitkähiuksinen blondi, joka jäi alastomana kieriskelemään miehen eteen.

Mies riuhtaisi oman viittansa sivuun ja paljasti muhkean aseen, joka sojotti melkein juhlakunnossa. Mies veti naisen istumaan sängyn reunalle ja ohjasi kyrpänsä kiusoitellen naisen punattujen huulien väliin.

Musiikin lomassa kuului mäiskytys ja huokailu. Areena oli ilmeisesti mikitetty niin, että hälinästä huolimatta katsojat pääsivät osalliseksi myös lemmiskelyn äänistä.

Nainen puristeli miestä pepusta ja imi posket lommolla melaa juhlakuntoon, kunnes avasi kondomin ja rullasi peiton paikalleen.

Huulihoitoa saanut mies kiepautti naisen selälleen ja painoi tämän jalat melkein patjaan niin, että sheivattu, kostea vako työntyi tarjolle. Sinne hän ohjasi komean kalunsa ja alkoi panna naista reippain työnnöin. Läiskähtely ja naisen inahtelu täytti katsomon, jossa miehet huutelivat innokkaana ohjeita ja kannustusta panomiehelle.

Kaveri käänsi naisen vatsalleen ja kokosi pepun alle tyynyjä niin, että pyöreä peppu tuli sopivasti tarjolle. Ketterästi sängylle kierähtänyt mies astui naisen päälle ja esitteli hetken kovaa kankeaan ennen kuin survaisi sen kiljahtavaan naiseen. Mies möyhi jalat levällään vimmaisella tahdilla allaan uikuttavaa naista.

Mies kävi läpi puoli asentokirjaa ja takoi hänelle antautunutta laatunaarasta joka suunnasta. Katsomo hurrasi villinä, kun mies painoi naisen vatsalleen alleen ja kiihdytti selässä hikoillen sellaiseen laukkaan, että peppu pystyssä kalua vastaanottava nainen nytkähteli työntöjen voimasta sängyn reunalle. Puoliksi patjalta pudonnut nainen jäi kannattelemaan itseään käsien varassa, kun lattialle siirtynyt mies ratsasti pepun kimpussa selkä kaarella.

Mies vetäisi aseen urahtaen naisesta, heitti kondomin lattialle ja merkitsi naisen selän siemenillään. Katsomo mylvi innostuneena ja areenan valot himmenivät. Villin panosession esittänyt kaksikko häipyi areenalta, jota pari miestä ryhtyi siivoamaan ja järjestelemään.

Parvekkeen jakanut portti aukesi, ja naisten puolelta alkoi valua väkeä kohti aulaa. Vaimon posket punottivat siihen malliin, että esitys oli vaikuttanut myös häneen. Hyväilin hänen herkkupeppuaan ja lähdimme baaritiskille. Vaimo oli sitä mieltä, että panonäytös oli ollut ammattilaisten show, mutta minua kiehtoi ajatus, että olimme nähneet vapaaehtoisten joukosta äänestettyjen kiihkeän kohtaamisen.

Jatkoimme juomien kanssa vapaalle koneelle, sillä olin saanut mielestäni kuningasidean. Et varmana, vaimo vastusteli, kun ruksasin areenasuostumukseni vaimolle. Yllytin häntä klikkaamaan areenan kiinnostuksen kohteikseen, jotta näkisin, pääsisinkö miehenä äänestämään häntä punaiselle pedille. Vaimo jäi päätään pudistellen koneen äärelle, kun lähdin hakemaan uusia juomia.

No, pääsenkö nyt äänestämään sinua, kiusoittelin kun palasin lasien kanssa. Klikkailin areenan välilehden auki omilla tunnuksillani, ja siellä vaimon kuva komeili muutaman muun naisen seassa.

Et varmana klikkaa, vaimo esteli, kun vein pystyyn kohonneen kalun kuvan hänen kuvansa päälle ja napsautin. Kuvan kehyksien väri muuttui.

Pyysin vaimoa katsomaan, millaisia miehiä areenalle oli ilmoittautunut. Eteen aukeni ruudullinen komistuksia. Lähes kaikki ehdokkaat olivat paikallisia tummia kavereita, mutta mukana oli muutama turistin näköinenkin. Vaimo yritti estellä, kun vein osoittimen t-paitaisen lihaskimpun päälle ja klikkasin kuvaa.

Olin joskus hakenut vaimolle apumiestä, mutta hän ei lämmennyt ajatukselle. Nyt saattaisin nähdä hänet maski päässä vieraan miehen kanssa punaisella sängyllä. Ajatus omasta vaimosta areenan valoissa kiihotti niin, että olisin siitä paikasta halunnut viedä hänet johonkin salin huoneeseen ja ottaa hänet mekossaan. Vaimokin kävi kuumana, ja hän olisi ollut valmis lähtemään hotellille. Päätimme kuitenkin katsoa vielä yhden esityksen, joka kellon kilinästä päätellen alkaisi kymmenen minuutin päästä.

Saattelin vaimon portille, jonka taakse naiset siirtyivät seuraamaan esitystä. Siirryin kaiteen äärelle, kun pukumies kierteli seassa tarkastelemassa rannekkeiden numeroita. Hän vinkkasi mukaansa kaksi nuorta, tummaa miestä vierestäni, ja myös kauempaa siirtyi yksi kaveri verhojen taakse.

Katsomossa oli odottava tunnelma, kunnes kellojen ääni, valojen hämärtyminen ja musiikki kertoivat, että show oli alkamassa. Areenan valot syttyivät, ja kaksi naista kaavuissaan kantoi haarakynttelikköjä sängyn ympärille. Naiset palasivat verhon taakse ja taluttivat välissään kahlittua jättiä. Mies oli lähes yhtä tumma kuin häntä peittänyt viitta. Naamarista huolimatta tunnistin hänet kuvista, joista naiset saivat äänestää miehiä areenalle.

Naiset kiinnittivät miehen kahleet sängyn reunoihin ja paljastivat vähitellen lihaksikkaan vartalon. Naiset pudottivat omat viittansa ja paljastivat kauniit, vaaleat kurvinsa. Kaksikko otti suuret öljypullot ja alkoi kiusoittelevin sormin öljytä kahleissaan kiemurtelevaa jättiä. Naisten kädet kulkivat lihaksikkaan vatsan alle ja ryhtyivät herättelemään muhkeaa mötkälettä.

Mies oli sheivannut itsensä karvattomaksi, ja se sai muhkean aseen näyttämään vieläkin uhkaavammalta. Sillä oli mittaa ja paksuutta yhtä paljon kuin aisaa hyväilevillä naisten käsivarsilla. Naiset häärivät valtikan kimpussa, kun juontaja asteli esiin ja selitti taas pelin juonen. Sitten hän kääntyi verholle ja esitteli esityksen päätähden.

Neljä kaapumiestä kulki kahleet kaulassa esiin ja perässä asteli heitä taluttanut siro nainen. Valahdin varmaan kalpeaksi, sillä kaavusta ja naamarista huolimatta tunnistin kyllä vaimoni lanteiden keinahdukset. Vaimon elkeissä ei ollut arkuutta, vaan hän ohjasi ryhdikkäänä ja itsevarmana kahlitut miehet sängyn äärelle.

Juontaja vetäytyi verhon taakse. Vaimo nykäisi kahleista, ja miehet pudottivat viittansa. Niiden alta paljastui tummia, lihaksikkaita ja liukkaaksi öljyttyjä vartaloita.

Miehet ympäröivät vaimoni ja alkoivat hivuttaa kaapua hänen yltään. Rusketusraidat reunustivat pyöreitä rintoja ja johdattelivat kapealle karvakolmiolle, jonka alla oli sileä herkkuvako.

Miehet antoivat kaavun pudota lattialle ja lähtivät öljytyin käsin kulkemaan vaimon jalkoja pitkin kohti polvia. Miehet levittivät lisää öljyä ja muuttivat vaimon ihon kimaltelevan liukkaaksi. Kädet etenivät pehmeille reisille ja pyöreälle pepulle. Kolme miehistä jatkoi vatsan, selän ja tissien kimpussa, mutta yksi keskittyi nupulleen auenneeseen kiimapilluun.

Öljytyt sormet tutkivat huohottavaa ja huokailevaa vaimoani kiireettä, kunnes lipuivat sisälle kosteuteen. Vaimoni ei turhia arastellut, vaan pyöritti peppua miesten keskellä, kunnes vieressä tumman jätin kimpussa hääränneet naiset nousivat ja siirtyivät areenan laidalle. En ollut edes huomannut, kun naiset olivat rullanneet valtavaan mörssäriin kondomin. Ase painui raskaana ja suonikkaana miehen lihaksikasta vatsaa vasten.

Nyt myös vaimoni kimpussa hääränneet miehet kohottautuivat ja peruuttivat naisten vierelle seinustalle. Liukkaaksi voideltu vaimoni jäi tuijottamaan eteensä öljyisenä kahlehdittua jättiä. Katsomo kohahti, kun vaimo kiipesi ketterästi sängylle ja painoi tissinsä vasten miehen lihaksikasta rintaa. Siinä kiemurrellen hänen peppunsa hakeutui kohti jätin turpeaa naisenhalkaisinta.

Seinustalle siirtyneet avustajat ja katsomo seurasivat, kun vaimoni lanteet liukuivat miestä vasten ja reidet puristuivat hänen ympärilleen. Hitaasti liikkuen hän alkoi hieroa vakoaan luonnonoikun ylisuureen vastakappaleeseen. Mies yritti nostella lanteitaan niin, että olisi päässyt työntymään kiimaiseen naiseen, mutta vaimo painoi häntä paikalleen ja jatkoi käärmeen lumoamista.

Vaimo nousi ratsastusasentoon ja alkoi pienellä liikkeellä kiusoitella miestä, jonka jättikyrpä olisi halunnut sukeltaa halukkaaseen vakoon. Katsojat huudahtelivat ja yllyttivät vaimoa telakoitumaan kohteeseensa, mutta hän jatkoi kiihkeämmäksi käyvää pepun vispausta. En tiedä, nauttiko vai näyttelikö vaimo, mutta hänen kiihtyvä uikutuksensa ja kiljahdus saivat näyttämään siltä, että hän hieroi itsensä huipulle kahlehdittua miestä vasten.

Hän lysähti vavisten miehen päälle. Valuvan kostean pillunsuu hakeutui kutsuvasti muhkean mutterin kohdalle. Mies nosteli lanteitaan ja lipui muljahtaen sisään herkkupeppuaan pyörittelevään naiseeni. Jättiin itsensä upottanut vaimo aloitti varovaisen ratsastusliikkeen tumman järkäleen päällä. Mies urahteli ja yritti työntyä syvemmälle, mutta vaimo vispasi itseään niin, että suurin osa valtavasta mötköstä taipuili ja pullisteli ulkopuolella.

Vaimon tissit tärähtelivät, kun hän kiihdytti laukkaa, jossa paalu porautui vähä vähältä peremmälle häneen. Kiljahdellen vaimo painautui miestä vasten ja halkaisi itsensä kokonaan. Nyt hän ei varmasti näytellyt, vaan kivettyi henkeä haukkoen kuin patsas, sätki ja ulvoi hetken aikaa tummalla miehellä täytettynä, kunnes kierähti huohottaen kyljelleen.

Tokkuraisena vaimo ohjasi mötkäleen takaisin kohteeseensa ja alkoi selin miestä vasten nussia alleen kahlittua jättiä niin, että pillun litinä ja moiske täytti villisti kannustavan katsomon.

Vaimo putosi kiihkoissaan satulasta, mutta kiipesi kiireesti takaisin miehen päälle ja alkoi ratsastaa selin hänen päällään. Mies takoi alta minkä pystyi, ja vaimolla oli vaikeuksia pysyä liukkaassa vartaassa. Muhkura möyhensi turpeaa vakoa pohjia myöten, kun vaimo kirnusi itseään sekopäisenä mieheen. Mies junttasi hirmuaan pohjaan ja melkein lennätti vaimon päältään.

Vaimo pyörähti aseeseen kytkettynä miestä vasten ja aloitti villin laukan, joka sai miehen urahtelemaan leijonan lailla. Viime hetkellä vaimo kierähti satulasta ja nappasi näppärin sormin kumin tummasta sauvasta, joka purkautui tulivuoren tavoin pitkin hänen rintojaan ja vatsaansa.

Vaimo lysähti miehen viereen vieraat siemenet suloillaan. Valot himmenivät. Katsojat takoivat kaidetta ja seinää innoissaan. Kukaan ei tiennyt, että he olivat seuranneet vaimoni esitystä.

Katsojat levittäytyivät pitkin kartanoa. Minä siirryin terassille. Odottelin hyvän tovin ja laitoin vaimolle viestejä. Vihdoin hän asteli tukka sekaisena hölmistyneen näköisenä. Hän ei ilmeisesti oikein ymmärtänyt, mihin oli juuri heittäytynyt ja millaisen shown oli tarjonnut.

2 kommenttia viestissä: “Kohahtava katsomo ei arvannut, että tuo nainen maskinsa takana oli vaimoni”

  1. Tiisu says:

    En voi kyllä olla Aarne Kullisvaaran kanssa samaa mieltä. Kondomilla varustettu, molempia osapuolia kunnioittava seksi on hottia! Jatka samaan malliin.

  2. Aarne Kullisvaara says:

    Mainio omaperäisempi aihe ja juoni. Himoa ja kiimaa löytyi. Vaan kondomilla suojattu hirmuun ja yllättäen liian aktiivinen nainen eivät täyttäneet lukijan kaikkia toiveita. Olisi edes kumi napsahtanut rikki kaikkien yllätykseksi tai jotakin muuta mehevää. Liian pornoelokuvamaiseksi meni, niiden sieluttomien ja ylinäyteltyjen kaltaiseksi siis.

Kommentoi

top