search
top

Vielä Fantasiaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (56 votes, average: 2.38 out of 5)
Loading...
Tuli kirjoiteltua pieni tarina miten haaveilen tapahtuvan ensimmäisen kertani. Jos jatkan kirjoittelua niin antakaa rohkeasti vinkkejä miten saan parannettua tekstiä. Mutta nyt tarinaan..
Ajelen mökkiäsi kohti samalla miettien perhosia mahassa mihin olen lupautunut ja uskallanko toteuttaa haaveeni, mutta päätän että perille mennään koska olen asiaa niin pitkään fantasioinut mielessäni.
Lopulta saavun mökillesi jossa olet minua vastassa odottamassa. Toivotat tervetulleeksi ja toteat samaan vauhtiin että onneksi löysit perille. Juttelet niitä näitä mainitsematta tulevasta sanaakaan ja tarjoat samalla oluen. Olutta hörppiessä ja samalla jutellessa alan pikku hiljaa rauhoittumaan jännitykseltä ja uskallan olla rentoutuneempi. Hetken juteltuamme toteat saunan olevan varmaan valmis jota aloit lämmittämään odotellessa.
Siirrymme saunan pukkariin jossa jännitykseni alkaa jälleen nousemaan samalla kun riisumme itsemme. Kiipeämme saunan lauteille istumaan samalla sinun jutellessa niitä näitä. Hien virratessa siirrymme terassille jäähdyttelemään. Takaisin saunaan mennessä puristat puolihuolimattomasti alastonta takapuoltani kuin mitään ei olisi muka tapahtunut jonka jälkeen kiipeämme takaisin lauteille. Istut tällä kertaa siten ettei mitään jää piiloon ja en voi olla vilkuilematta kaluasi saunoessamme. Oma kaluni alkaa jäykistymään jota yritän samalla piilotella mutta et voi olla huomaamatta. Hetken päästä pyydät minua pistämään silmät kiinni jota tottelen. Tartut hellästi mutta määrätietoisesti ranteeseeni ja viet sen kalullesi. Otan siitä kiinni tietämättä oikeastaan mitä pitäisi tehdä mutta en halua irroittaakaan. Hetken päästä alan liikuttamaan kättäni hitaasti edestakaisin samalla tuntien kuinka kalusi kovenee kädessäni.
Jonkin aikaa annat minun runkata sinua kun toteat että olisiko taas jäähyn paikka.. Havahdun siihen että olen pitänyt kokoajan silmiä kiinni. Silmät avatessa näen ensimmäisen kerran kalusi kovana. Siirrymme taas terassille jäähylle jossa kysyt että miltä tuntui johon en oikein osaa vastata mitään vaan sanon pelkästään et “kivalta”. Toteat naurahtaen että hyvä. Pääset vielä kokemaan paljon muutakin. Siirrymme takaisin saunaan, mutta nyt ei odotuksistani huolimatta tapahdu mitään. Vähän ajan päästä siirrymme pesulle johon päästät minut ensimmäisenä. Itseni melkein pestyä haluat pestä alapääni. Astut lähemmäksi ja otat saippuaa käsiisi. Aloitat hellän pesemisen takapuoleltani kevyesti hieroen pakaroitani sormien välillä käydessä pakaravaossa. Hetken päästä pyydät minua avaamaan jalkojani samalla siirtäen toisen kätesi etupuolelle ottaen hellästi kivekset käteesi samalla hieroen ja kevyesti venytellen niitä. Samalla toinen kätesi on siirtynyt hieromaan välilihaani siitä hitaasti liikettä laajentaen pakaravakooni. Oma kaluni on jännityksestä huolimatta herännyt ja meinaan ottaa kädelläni siitä kiinni mutta kiellät sen. Olet päässyt anukseni kohdalle jota alat hellästi hieromaan samalla kevyesti painaen. Hetken päästä alat painamaan sormeasti vaativammin anustani vasten upottaen samalla sormenpääsi sisälle. Pidät sormeasti hetken paikallaan kunnes alat liikuttamaan sitä edes takaisin samalla etsien eturauhastani. Löydetytyäsi sen alat hellästi hieromaan sitä saaden minut huokailemaan. Ohjaat minut saunan jakkaralle mahalleen jossa jatkat mihin jäit. Hetken jatkettuasi otat kaluni käteesi ja hitaasti kiusoitelleen alat runkkaamaan minua seuraten kokoajan etten pääse laukeamaan. Yhtäkkiä irrotat otteesi ja huuhdot saippuan pois sanoen että nyt on oma vuorosi pestä. Siirryn pukuhuoneeseen kuivaamaan itseäni. En ehdi kauaa olemaan yksin kun tulet myös ja toteat vaatteiden olevan turhia.
Kuivattua itsemme ohjaat mökkiin sisälle takaisin jossa pyydät minut seisomaan keskelle tupaa silmät kiinni ja olla vilkuilematta. Seison pelkkä pyyhe lanteilla sinun hakiessa viereisestä huoneesta jotain. Kuulen kuinka kävelet selkäni taakse ja sidot silmäni. Sen jälkeen otat ranteestani kiinni ohjaten sen selkäni taakse. Tunnen kuinka pistät kahleen ranteeseeni jonka jälkeen toistat saman toiselle. Lopulta kahlitset käteni selkäni taakse ja ohjaat minua eteenpäin. En näe mitään vaan tottelen kiltisti. Hetken päästä painat minua hellästi eteenpäin ja huomaan että yläruumiini painautuu jotain alustaa vasten. Siinä paikallaan ollessani levität jalkojani sidot ne johonkin siten etten saa jalkojani liikutettua. Kuulen kuinka poistut johonkin. Odotan hetken avuttomana kunnes palaat ja tunnen kuinka venytät kevyesti kassejani ja laitat niihin jotain kiinni. Arvaan sen olevan puhumasi laskuvarjo ja huomaan kuinka se alkaa venyttämään kiveksiäni.
Hetken aikaa annat minun odottaa paikallani ilman että edes kosket minuun. Jonkin aikaa odottettuani tunnen kylmää reiälläni samalla kun hierot sitä. Tällä kertaa työnnät sormesi nopeammin sisääni kuitenkin varoen satuttamasta minua. Alat liikuttamaan sormeasi edes takaisin hitaasti samalla osuen eturauhaseeni. Hetken päästä lisäät toisen sormen ja jatkat samaa tahtia. Tunnen kuinka laskuvarjon painot keinahtelee kiihottavasti venyttäen samalla kun oma kaluni on kovana. Otat yhtäkkiä sormesi ulos jolloin minulle jää tyhjä tunne jota ei kestä kuitenkaan kauaa. Sanot että tämä on pienin dildo ja alat samalla työntämään sitä hitaasti sisääni. Annat sen hetken olla paikallaan että reikäni tottuu siihen jonka jälkeen alat hitaasti liikuttamaan sitä edes takasin. Jonkin ajan päästä otat sen ulos mutta alat heti työntämään takaisin. Huomaan että olet vaihtanut isompaan jolla jatkat samalla tavalla kuin ensimmäisellä. Jonkin aikaa leikittyäsi otat sen ulos. Alat jälleen työntämään uutta lelua sisälleni. Huomaan että se laajenee kokoajan ja juuri kun olen pyytämässä lopettamaan se sujahtaa sisälleni. Tajuan että olet laittanut minulle tapin.
Päästät jalkani irti ja ohjaat minut polvilleni. Tunnen kuinka työnnät kalusi huulilleni joita raotan varovasti. Et tee mitään hetkeen vaan annat minun rauhassa maistella ja tutustua suullani. Alkuun livon kielellä pelkkää terskaasi arasti. Hetken päästä rohkaistun ja otan terskan varovasti huulieni väliin. Maistelen ja tunnustelen uutta tuttavuutta suussani hitaasti. Et pidä mitään kiirettä vaikka tiedän mielesti tekevän työntää kalusi kokonaan suuhuni. Jonkin aikaa odotettuasi alat varovasti liikuttamaan kaluasi edes takaisin kokoajan pidemmälle työntäen kokeillen kuinka syvälle voit työntää. Oma kaluni seisoo samalla kun imen ensimmäistä kalua suussani. Olen varma että jos pystyisin runkkaamaan itseäni niin laukeaisin välittömästi. Mietin samalla että haluatko laueta suuhuni kunnes huomaan että tahtisi kiihtyy ja muuttuu epäsäännölliseksi. Tajuan että kohta saan maistaa toisen miehen spermaa ensimmäisen kerran. Alan imemään kovemmin sillä haluan sinun nauttivan. Kohta et kestä enempää vaan laukeat huokaisten suuhuni. Pidät kalusi suussani kokoajan ja huomaan nieleväni osan mutta kaikkea en pysty ja sitä valuu myös ulos. Otat kalusi ulos ja pyydät seisomaan. Avaat kädet selkäni takaa ja poistat liinan silmiltäni. Jätät kuitenkin kahleet ranteisiini. Lopulta poistat tapin sisältäni samalla todeten että tähän väliin voitaisiin vaikka syödä ja jatketaan sen jälkeen. Maistelen suussani spermaasi ja totean ettei se niin pahaa olekaan vaikka maistuukin eriltä kuin omani. Maistellessani käteni eksyy kalulleni jonka huomaat ja käsket pitämään sormeni irti vai tarvitseeko käteni pistää takaisin selän taakse.
Syödessämme kyselet tuntemuksiani joihin vastailen ujosti koska ajatukset tuntemuksista ovat sekavat. Syötyämme siirrymme sohvalle istumaan jossa avaat telkkarin jutellen niitä näitä. Yhtäkkiä pyydät minua siirtymään lattialle eteesi polvilleen ja tutustumaan veitikkaasi. Arastelen koskea johon toteat ettei sitä tarvitse pelätät sillä olethan maistellutkin sitä jo. Otan vielä löysästä kalustasi kiinni ja hieron kädelläni sitä. Huomaan sen hitaasti kovettuvan jolloin rohkaisen mieleni ja otan sen suuhuni, samalla siirrän käteni hieromaan kiveksiäsi. Tunnen sen kovettuvan suussani kokoajan kovemmaksi. Innostun imemään kaluasi kunnolla ja yritän ottaa sitä kokoajan syvemmälle kunnes yökkään. Pyydät rauhoittumaan ja jatkamaan rauhassa. Yhtäkkiä otat kalusi suustani ja pyydät seuraamaan. Siirrymme makuuhuoneeseen jossa huomaan että olet aikaisemmin laittanut narut valmiiksi minua varten. Käsket minut selälleni ja ohjaat käteni sängyn päätyyn johon kahlitset ne kiinni. Saman teet jaloilleni jolloin makaan X-asennossa keskellä sänkyä. Siirryt jalkopäähäni ja kumarrut ottamaan kaluni suuhusi. Imet minua pitkään samalla sormeillen reikääni mutta samalla seuraten kokoajan etten pääse laukeamaan. Alan pyytämään sinulta että päästäisit laukeamaan mutta toteat vain että ei vielä samalla napaten suupallon jonka asetat paikalleen etten pääse enään kerjäämään. Olen siinä täysin sinun vallassasi mahtamatta itse laukeamiselleni mitään.
 Imettyäsi minua omasta mielestäni loputtoman ajan irroitat minua sen verran että saat käännettyä minut mahalleni. Pistät tyynyjä lantioni alle saaden asentoni paremmaksi suunnitelmiasi varten. Tunnen jälleen liukuvoiteen viileyden reiälläni ja alat jälleen työnnellä dildoa sisälleni. Siirryt eteeni ja otat suupalloa sivummalle työntäen kalusi tilalle. Alat hitaasti liikutella kalua suussani nauttien suuni lämmöstä samalla kun liikutat dildoa edestakaisin. Vaihdat hetkenpäästä dildon jälleen isompaan ottamatta kalua pois suustani. Lopulta siirryt pois edestäni jättäen dildon sisälleni ja laittamalla pallon takaisin. Otat käteni irti mutta vain siksi aikaa kun saat uudestaan kytkettyä ne kiinni tällä kertaa jalkopäähän. Olen avuttomana takapuoli pystyssä dildo sisällä. Siirryt jälleen taakseni laittaen renkaat kivesten ja kalun ympärille. Alat jälleen liikuttamaan dildoa ja samalla otat varovasti kaluni varresta kiinni. Liikutat kättäsi ja dildoa samaan tahtiin hitaasti minua kiusaten. Olen jälleen laukeamassa mutta et päästä vieläkään laukeamaan vaan irroitat kalustani. Hetken aikaa pitäen minua laukeamisen rajalla jätät kaluni rauhaan ja otat dildon ulos. Lisäät liukkaria sormillasi syvälle ja toteat että nyt saan kokea miltä tuntuu aito dildoon verrattuna. Tunnen kuinka siirryt lähemmäksi ja alat sovittelemaan kaluasi reiälleni. Työnnyt hitaasti sisälleni pohjaan asti. Pysähdyt hetkeksi paikallesi antaen minun tottua uuteen vieraaseen. Lopulta alat hitaasti liikuttamaan itseäsi edestakaisin nopeutta kokoajan nostaen. Huohotan allasi mahtamatta tekemisillesi mitään. Lopulta laukeat sisälleni voimakkaasti ja tunnen kuinka nesteesi täyttää minut. Hetken hengähdettyäsi päästät minut irti ja käännät selälleni todeten että nyt olisi mun vuoro. Otat kaluni suuhusi ja alat hellästi imeä minua samalla eturauhastani hieroen. Kiusaat minua jälleen etkä heti päästä minua loppuun asti kunnes lopulta päätät armahtaa minut ja huomatessasi minun olevan laukeamassa tehostat imuasi ja päästät minut laukeamaan. Lauetessani jännityn kaarelle kuin jousi ja laukean kovemmin kuin koskaan.

Annat minun tasata hengitystäni pitkän aikaa kunnes lopulta kysyt että kannattiko?

2 kommenttia viestissä: “Vielä Fantasiaa”

  1. juupelis says:

    Ihan hyvä tarina, kehittämistä kuitenkin löytyy. Kielioppiin kannattaa kiinnittää huomiota, esim. pilkut puuttuvat lähes tulkoon kokonaan. Myös lauserakenteissa on petrattavaa. Itse henkilökohtaisesti toivoisin enemmän tunnetilojen ja päähenkilön tuntemusten kuvailua esim. “hänen kalunsa tuntui niin hyvältä sisälläni, että meinasin räjähtää kiihotuksesta” tms.

  2. Sarakkeelinen says:

    Yksi mun kaikkien aikojen suosikeista!

Kommentoi

top