search
top

Ikimuistoinen aamuherätys

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (102 votes, average: 3.16 out of 5)
Loading...

“Ei kun nyt mennään laulamaan karaokea, ja jäät sitten meille yöksi”, Tea intoili, kun tein sovittujen terassisiiderin jälkeen lähtöä kotiin.

Keskustassa asustavan kaverini mies ja muksut olivat reissussa, joten talo oli tyhjä. Myös oma mieheni oli lasten kanssa vanhempien mökillä, joten ei minulla oikeastaan ollut mitään järjestelyä vastaan. Säästyisin parin kilometrin yölliseltä kävelyltä, sillä taksiuudistus oli vienyt autot pikkupitäjistä kaupunkeihin.

Kesäilta oli jo viilentynyt, ja muutkin olivat pakkautuneet sisälle, jossa suorastaan jonotettiin mikrofonin äärelle. Vastusteluistani huoliomatta Tea kantoi pöytään viinilaseja. Eikä se jäänyt edes siihen, vaan kohta hilpeässä vauhdissa ollut ystäväni ohjasi pöytäämme myös nuoren mieskaksikon.

Kaverukset olivat alle kolmekymppisiä kesävieraita. Tea keimaili estottomasti Jesseksi esittäytyneen miehen kanssa. Lyhyttukkainen shortsikomistus oli kuin henkiin herännyt kreikkalainen jumalveistos. Nauravainen kaveri oli taitava tanssija, ja Tea kiehnäsi miestä vasten kuin kuuma puuma.

Jäin pöytään pitämään seuraa tummalle, kaljupäiselle ja tatuoidulle Ossille, kun kaksikko tunnelmoi muista välittämättä toisiinsa painautuneina. Jotenkin julman ja totisen oloinen Ossi kertoi, että miesten oli tarkoitus lähteä veneellä saarimökille, jossa he olivat kalareissussa.

Mutta Tealla oli toisia suunnitelmia. Hän ilmoitti, että lähtisimme kaikki neljä hänen luokseen iltaviinille. En ollut erityisen innostunut yllätyskäänteestä, enkä välttämättä olisi halunnut tulla nähdyksi tällaisessa jatkoporukassa. Onneksi Tean talo oli vain parin korttelin kävelymatkan päässä.

Luvattujen viinien sijaan Tea tarjoili miehensä arvoviskejä ja oli ehdottomasti sitä mieltä, että lähtisimme kaikki saunaan. Minä puolestani olin yömyssyn jälkeen valmis nukkumaan.

Tea vaatimalla vaati, että kävisin yläkertaan heidän makuuhuoneeseensa. Lainasin Tealta ison t-paidan yöpaidakseni ja hautauduin pehmeisiin peittoihin. Vaivuin samantien uneen, vaikka alakerrasta kantautui tasainen puheensorina ja lasien kilinä.

Havahduin aamulla, kun Tea kolisteli vaatekaapilla. Hän naureskeli, että on varmaan melkoinen näky, mutta liike on pakko avata. Vääntäydyin itsekin ylös, mutta Tea sanoi, että voisin ihan hyvin jäädä nukkumaan hänen luokseen. Kierähdin takaisin sänkyyn ja olin kohta unessa.

En tiedä, kauanko olin uinunut, kun havahduin varovaiseen kosketukseen. Kosteasta ihosta ja suihkunraikkaasta tuoksusta tiesin, ettei se ollut unta, vaan vieressäni oli mies. Tunsin niskassani hengityksen, ja tajusin, että olin miesten välissä.

Loikoilin kyljelläni ja pidin silmäni kiinni, kun edessäni olevan miehen kädet siirsivät hitaasti peiton sivuun ja laskeutuivat ohuelle paidalle. Kädet alkoivat hellästi kulkea pitkin pehmeän, raukean vartaloni kaaria, kunnes etsiytyivät rinnoilleni. Tunsin, miten ne reagoivat kosketukseen. Nännini nöpöttivät kosketusta janoten. Kurkistin varovaisesti, ja näin Ossin kuuman katseen, joka nuoli vartaloani halukkaana.

Vajosin unenomaiseen kiimaan. Kierähdin silmät ummessa selälleni ja tunsin, kuinka kädet hakeutuivat vatsalleni ja löysivät pitsisten alushousujeni kuminauhan. Housut liukuivat kevyesti nilkkoihin, ja hellä hipaisu löysi sileän nuppuni kärjen. Tuntui, kun miehen sormissa olisi ollut sähköä, sillä sisälläni sävähti, kun hän alkoi pehmeästi hivellä avautuvia terälehtiä.

Pumpulisen pehmeä oloni pyyhkiytyi halukkaiden kosketusten mukana. Olin jo ohittanut sen hetken, jolloin olisin voinut herätä todellisuuteen. Vartalon läpäisevä halu oli vienyt minut mukanaa.

Toiset kädet tunnustelivat hellästi hengitykseni tahdissa kohoilevia rintoja ohuen paidan läpi. Värisin kahden miehen kosketuksesta ja levitin jalkojani, kun niiden väliin kumartunut mies alkoi sisäreisiäni suukotellen kulkea kohti heräteltyä herkkuani.

Värisin kiihkoissani. Lanteeni vastasivat hipaisuunkin, ja tarjosin itseäni jalkojen välissä aarteeseeni tutustuville huulille ja sormille. Tunsin, miten kosteaksi olin valahtanut, kun uteliaat sormet alkoivat pyörivin liikkein hakeutua auenneeseen kuumuuteeni. Toiset kädet hivuttivat paidan yltäni ja halukkaat huulet suutelivat rintojani. Ynisin nautinnosta, kun yhdet huulet painautuivat suulleni ja toiset pillulleni.

Miesten kädet ja huulet osasivat kuunnella huokauksiani ja kulkea vuoroin kiireettä, vuoroin vaativammin rinnoillani, kaulallani, huulillani ja sisälläni. Vääntäydyin henkeä haukkoen kaarelle, kun sisääni uponneet sormet vuoroin koukistuivat ja vuoroin väristivät herkimpiä kohtiani. Tulin uikuttaen ja sätkin miesten välissä kiemurrellen.

Jäin huohottamaan herkkänä, kun tunsin, miten sormet vetäytyivät ja kova kyrpä lipui helposti sisääni. Toinen mies suuteli ja hyväili minua, kun minuun yhtynyt mies alkoi varovasti liikkua edestakaisin. Lanteeni painautuivat miestä vasten, kun toisen miehen kädet alkoivat pyörivin liikkein hyväillä klitorista. Puristin silmiä kiinni niin, että poskilta valui kyyneleitä ja tulin taas. Mies sisällä pysähtyi tunnustelemaan, kuinka pilluni lypsi häntä syvyyksissä. Samalla levitin jalkojani ja vedin kuumaa kalua yhä tiiviimmin sisuksiini.

Mies vetäytyi varovaisesti ja työnsi sormet aseensa tilalle. Hän osasi väristää juuri oikeasta ohdasta ja oikealla voimalla, ja uikutin hurmiossa miehelle avautuneena ja antautuneena.

Kierähdin vatsalleni, ja painoin pääni tyynyyn. Miehet vaihtoivat paikkaa, ja tissejäni hyväillyt työntyi hellästi saaneeseen pilluuni. Työnsin peppuani otettavaksi ja huokailin kiireettömästi sisälläni liikkunutta kyrpää vasten. Nappasin rintojeni kimppuun käyneen miehen liukkaan aseen käsiini ja aloin tunnustella sitä kiihkein sormin. Käteni olivat liiankin vikkelät, sillä mies purkautui tulvahtaen sormilleni.

Takanani hitain liikkein nauttinut mies huokaili ja hyväili peppuani. Kierähdin selälle päästämättä kalua sisältäni ja pepusta painellen innostin miestä nussimaan rajummin. Työnnöt kiihtyivät, kunnes karjahteleva panomies yritti vetää sykkivän aseensa ulos. Mutta painoin häntä pepusta syvemmälle, ja ulvoin hurmiosta, kun täytyin liukkaista siemenistä.

Jäin huokailemaan sekavana miesten väliin, ja avasin vihdoin silmäni. Ossi hyväili hymyillen pehmeitä reisiäni, joiden välistä tulvahti kuuma vana lakanoille.

Ajatukseni olivat jo pyykin pesussa, kun tajusin, että sormin hoitelemani Jesse koki olevansa vielä oikeutettu bonuskierrokseen. Mies veti minut syliinsä ja alkoi paaluttaa tärähtelevää peppuani niin että sänky nitisi. Kaverin purkamat liukasteet valahtelivat allani jumpanneen miehen haaroille, kun kaveri hyppyytti minua kohti taivasta.

Estoton panomies urahteli villisti ja pyöritti minut eteensä niin, että ratsastin selin hänen päällään. Mies seurasi huumaantuneena, kuinka kyrpä upposi uikuttavaan naiseen ja paineli peppuani yhä villimpään vauhtiin.

Jesse lukitsi minut tiukalla otteella itseensä, ja kouristeli lisää täytettä jo ennestään tulvivaan onkalooni. Lysähdin läähättäen sängylle ja yritin löytää kuivaa kohtaa, johon voisin vaipua.

2 kommenttia viestissä: “Ikimuistoinen aamuherätys”

  1. Teemu says:

    Varattu nainen yökylässä on herkkua. Kiva antaa kiireetön aamuherätys…

  2. Jesse says:

    Naapurin Pinja on Meillä muutamalla viinilasillisella. Perheensä on jossakin lasten kavereiden mökillä. He istuvat vaimoni kanssa perjantai-iltaa olohuoneemme sohvalla leffaa katsellen. Luen kirjaa viereisen huoneen nojatuolissa. Pinja, vihreäsilmäinen punapää näyttää seksikkäältä tiukassa topissa ja kireissä farkuissaan. Enkä ole ollenkaan varma, onko nuo naisen monet haukotusvenyttelyt aivan tahattomia? Puoliltaöin vaimoni Riikka sanoo itsellään olevan huomenna työpäivän, ja tekee lähtöä nukkumaan. Saatan Pinjan ulko-ovelle, eteisessä tuijotan ilmeisesti aivan liian tiiviisti Pinjan valkeiden tennareiden nauhojen sitomista. Sillä naisen kohottautuessa pystyyn, tunnen sormiensa liukuvan hetkessä toiseen etutaskuuni. Sormet runkkaa hellästi Mua taskun läpi. Saan suukon poskelleni, aistin laadukkaan parfyymin tuoksun! Olen hetkessä kivikovana housuissani, ja Pinja sanoo kovaa varttani kankaan läpi puristaen; Jätän avaimen terassin tuolinpehmusteen alle. Jos Sua yhtään kiinnostaa rakkaan Riikkasi töihin lähdön jälkeen, tulla herättämään alasti nukkuva punapää? Suukot, ja Pinjan mentyä vaimoni tulee taakseni, suutelee niskaani ja vie sormensa housujeni napeille. Aukoo niitä, ja sanoo naurahtaen; Täydellistä, Aamulla yllätän Teidät 😉

Kommentoi

top