search
top

Harjoittelijatyttö isännän lumoissa 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (62 votes, average: 2.95 out of 5)
Loading...

Sammutan mopoauton valot jo hyvissä ajoin ja kaarran metsäautotielle parisataa metriä ennen Luomajoen pihapiiriä. Hyppään ulos ja laitan puhelimen äänettömälle. Mietin hetken kävellessäni päärakennusta kohti, että mitä sanon jos joku tulee vastaan. Päätän sanoa, että unohdin jotain, eikä tähän aikaa illalla pitäisi olla ketään liikenteessä.

 

Hahmottelen päärakennusta mielessäni ja pohdin samalla mitä teen jos jään kiinni, jos Riina tai Markku tulevat ulos tai näkevät minut.. Nojailen aitan kulmaan ja katselen päärakennuksen päätyä noin 20 metrin päästä ja sydän pamppailee. Paikalta jossa olen näkyy keittiön ikkunat. Makuuhuoneen ja työhuoneen ikkunat taas katsovat merelle. Ne ovat myös aika korkealla, joten alta pääsee hyvin liikkumaan.

 

Sitten näen liikettä. Riina on keittiössä kylpytakissa ja Markku kävelee huoneeseen. Päätän kiertää aitan ja liikkua talon meren puoleiselle sivulle. Makuuhuoneen ikkunat ovat auki! Tietysti! Markku on yrittänyt tuulettaa sillä jonkinlainen haju eritteistämme ja öljystä on varmasti jäänyt. Kipaisen ikkunoiden alle ja kuuntelen. Kuuluu vaimeaa keskustelua, mistä päättelen heidän edelleen olevan olevan keittiössä. Sitten kuulen kun Markku ehdottaa, että mennään yhdessä suihkuun.

Odotan hetken, ja koska on edelleen hiljaista mietin vaihtoehtojani. Lähteminen ei jotenkin tule edes mieleeni, haluan katsoa tämän näytelmän loppuun. Katselen ympärilleni. Talon lähellä on muutama omenapuu, mutta ne on leikattu niin matalaksi että niistä ei ole iloa, tuskin oksat edes kestäisivät minua. Puumaja! Talon päädyssä olevan tammeen on rakennettu lapsille puumaja, ja sieltä on varmaan näkymä makkariin, jos verhot vaan ovat tarpeeksi ylhäällä.

 

Kuulostelen ja koska en kuule puhetta kipaisen puumajan tikkaiden juurelle ja kiipeän ylös. Puumaja on noin puolitoista metriä suuntaansa, siellä on lasten leluja ja pari pientä tuolia. Maja on laudoitettu aika hatarasti minkä lisäksi yhdestä ikkunasta on aika lailla täydellinen näkymä makuuhuoneeseen. Näen sängyn alaosasta lukien yli puolet, vain pääty jää pimentoon. Päädynkin ikkuna on auki. Etäisyyttä ei ole kymmentäkään metriä. Odotan jännittyneenä ja tunnen pientä vilua. Syyskuiset illat eivät ole kovin lämpimiä.

 

Näen miten Markku tulee makuuhuoneeseen, hän on alasti, vain pyyhe lanteillaan. Hän kaivaa jotain vaatekaapista samaan aikaan kun Riina tulee huoneeseen.

– Mitäs löysit mulle? Riina kysyy.

Markku ilmeisesti näyttää jotakin vaatetta Riinalle sillä tämä toteaa:

– Ai herra on tuolla tuulella, ja naurahtaa päälle. Markku tulee suukottelemaan Riinaa ja tämä jatkaa:

– Saiko se pikkupimu sinut noin kuohuksiin, odota nyt hetki että saan itseni kuntoon.

Silloin näen Markun valinnan, joka roikkuu hengarissa jonka tämä antaa Riinalle: Punainen skottiruutuinen minihame, valkoiset sukkanauhat ja valkoinen t-paita joka on solmussa edestä.

– Ei jumalauta, koulutyttöleikkejä, puuskahdan melkein ääneen.

Markku menee takaisin kohti vaatekaappeja ja ottaa sieltä saman laatikon josta etsi lelunsa minua varten. Hän tuo sen yöpöydälle ja asettaa jonkin nestepullon sille. Lisäksi hän ottaa jonkin lihanuijaa muistuttavan hieromalaitteen ja pari muuta pienempää kojetta pöydälle. Sitten hän ottaa laatikosta jellydildon ja haistaa sitä. Ihan kuin Markku olisi hymähtänyt. Laittaa sen kuitenkin takaisin laatikkoon. On jätkällä kyllä otsaa, pakko myöntää.

– Noh, kelpaako tämä koulutyttö sulle? Kuuluu huoneen toisesta päästä. Riina astelee keimaillen Markun luo.

– Olet seksikkäin luonani vieraillut koulutyttö tänään, Markku kiusoittelee ja Riina läpsäisee häntä rintaan.

– Älä valehtele, mutta älä huoli, tämä koulutyttö osaa temppuja joita kaiken maailmaan pikkuritsat ei osaa. Riinan sanoessa tämän hän käy polvilleen ja nykäisee Markun pyyhkeen alas. Ahnaasti hän käy Markun kullin kimppuun. Hän nuolaisee alapintaa pitkin pitkän vedon ja päästessään huipulle upottaa kullin suuhunsa ja aloittaa kivaan imemisen. Toisella kädellä hän runkkaa kullin juurta.

– Oot ihana, tuntuu hyvältä, Markku sanoo ja haroo sormillaan Riinan tukkaa. Mä tuun kohta jos jatkat. Riina jatkaa kädelä runkkaamista mutta ottaa kalun suustaan ja katsoo tyttömäisesti Markkua silmiin.

– Tämä koulutyttö nielee, vaimosi taitaa olla turhan tiukkapipo moiseen. Samalla nappaa taas mulkun suuhunsa.

– Aaaarggh nyt lentää, saa Markku sanottua ja Riina tosiaan pitää terskan pään suussaan koko ajan. Markun pumppaavista eleistä päätellen spermaa täytyy tulla valtavasti. Ihan kuin Riinankin suupielistäkin purkaantuisi osa, tai ehkä se vaan näyttää siltä. Riina muiskauttaa suukon terskalle, hymyilee Markulle ja lähtee ilmeisesti huuhtelemaan suunsa kylppärin.

 

Riina tulee takaisin ja käy selälleen sängylle.

– Se pikkupimu saa sut tosiaan kiimaiseksi, sinähän tulit kuin tulivuori, Riina kiusoittelee.

– Sinähän sen teit, olen kyllä onnekas että mulla on näin himokas vaimo.

– Ei mua kuule haittaa vaikka sä sitä tyttöä himoitset. Onhan se tosi nätti tyttö ja ihan lääpällään suhun. Hyvä tietää että mun vanha äijäni on nuorten kissojenkin mieleen.

– Älä viitsi, sehän on ihan juniori, ei sitä tällainen vanha käpy kiinnosta, Markku yrittää.

– Osaiskohan se vanha äijä tehdä jotain temppuja tälle mun melko kosteana käyvälle alapäälleni? Riina kysyy viekoitellen.

Markku nostaa hametta ja alla ei taida olla mitään, ainakaan päätellen siitä, että Markku vie pöydältä nappaamansa lihanuijasuristimen suoraan Riinan haarojen väliin. Riinan mouruamisesta päätellen laite tekee hyvää työtä. Täällähän on tosiaan tytön pimpsa märkänä, Markku sanoo ja laittaa laitteen sivuun ja alkaa asetella kulliaan Riinan vaolle.

Näen vain vähän huonosti Markun takaa, mutta sen näen miten tämä tikkaa Riinaa ja pariskunta suutelee aina välillä

Huomaan vaivihkaa vieväni kättäni housujen sisään. Koettelen häpyäni. olen aivan limainen ja märkä, alan kosketella itseäni. Minun on pakko vaihtaa vähän asentoa ja käydä polvilleni. Lasken housut puoleen reiteen ja alan hitaasti hieroa nuppuani, välillä käyttäen keskisormea sisässäni.

– Pane mun pientä pillua, pane sitä niin kuin sitä pikkupillua panisit. Riina huutaa.

Ja Markkuhan panee. Riikan huudosta päätelleen tämä taitaa tulla, sillä tahti hidastu ja Markku kierähtää pois päältä. Hänellä on edelleen uljas seisokki päällä, ja hetken toivuttuaan Riina laittaa kätensä sen ympärille. Hän vetelee sitä pikkuhiljaa kädellään ja sanoo sitten:

– Taisin luvata sulle pikkutytön erikoisherkkua jos käyttäydyt hyvin? Haluaako setä panna pikkutyttöä peppuun?

– Haluan, en halua mitään muuta niin paljon. Markku sanoo ja haroo öljypulloa yöpöydältä. Hän antaa sen Riinalle, joka öljyää Markun kullia ja puristaa öljyä myös Markun kädelle. Markun käsi hakeutuu Riinan pakaroille ja ilmeisesti sormet käyvät rasvauspuuhiin. Aikansa hierottuaan Riina nousee ylös ja käy kyykkyyn Markun päälle, selkä tähän päin. Näen Riinan tarttuvan kulliin ja ohjaavan sitä kohti reikäänsä samalla kun hän laskeutuu alas. Riinan vako näkyy hyvin minulle päin sillä hänen jalkansa ovat erittäin leveässä kyykkyasennossa.

Riina ottaa käden pois ja Markku huokaisee. Riina sulkee silmät ja ilmeestä on vaikea päätellä mitään, ehkä vähän epämukavuutta siinä on. Hän pitää käsillä kiinni Markun reisistä ja pumppaa hitaasti peppuaan ylös ja alas. Markku näyttää vieneen kätensä Riinan pakaroille.

– Miltäs se tytön perse tuntuu, onko tiukempi kuin vaimosi löysät reiät? Taidat tykätä pikkutyttöjen pepuista. Nyt saat panna ja tulla sisään tiukkaan perseeseen. Pane, pane..

Näin Riina kannustaa miestään ja lopulta Markku karjahtaa epämääräisesti ja tulee Riinan suoleen. Samaan aikaan puumajassa minä hytkyn orgasmissani ja puren huultani etten huutaisi.

 

Riina kääntyy varovaisesti pois Markun päältä ja käy makuulle tämän viereen. Molemmat tasaavat hengitystään, Markun kulli makaa hänen reiden päällä.

– Olet kyllä aivan upea nainen, Markku huokaisee.

– Älä höpsi, sinä panit mielessäsi äsken sitä pippupimua, ja se oli tarkoituskin. Me ollaan vanha pari mutta musta on kiva että saadaan vähän piristettyä touhuamme. Enkä voi kiistää, hyvältä mustakin tuntui, jopa peppu oli ihan ok, olisin voinut tulla jos olis pystynyt hieromaan samaan aikaan.

– No kieltämättä olin ehkä normaalia enemmän himoissani, Markku saa myönnettyä.

– No totta vitussa olit, mietin itsekseni.

– Ehkä meidän täytyy pyytää se pikkupimu joskus kolmanneksi pyöräksi, jos se saa sut noin kiihkoon, Riina naurahtaa.

– En mä pysty kahta naista tyydyttämään kun yksikin on tuollainen himokas seksipeto, Markku väistää naurahtaen.

– Miten sellainen edes toimisi, kaksi naista ja yksi mies? Riina pohti. Sinullahan on vaan yksi kulli ja tappeluhan siitä tulisi, Riina sanoo ja ottaa Markun kullista kiinni ja tekee pari runkkausliikettä.

– Jaksaisitko sinä muka minun lisäkseni samaan syssyyn panna jotain pikkutyttöä? Riina kyselee leikkisästi kullilta.

– Tietäisit vaan, mietin puumajassa.

– Kai sellaisessa tapauksessa te naiset hoitelisitte toisenne ja minä saisin vaan katsella päältä, Markku nauraa.

– Olisihan se kiva kun kerrankin olisi sellainen tekijä värkin kimpussa, joka tietää mitä tekee, Riina hymähtää ja läiskäisee miestään rintaan ja nousee samalla ylös.

– Mä meen nyt suihkuun, on aika nussittu olo.. joka paikassa. Riina sanoo ja lähtee huoneesta.

Markku nousee sängyltä ja nappaa lattialta pyyhkeen. Kun hän nousee ylös hän luo katseensa ulos ikkunasta puumajaan. Tuijotamme toisiamme. Hän jähmettyy ja vaikka ole aika hyvin piilossa ole varma että hän näkee minut. Vetäydyn vaistomaisesti piiloon, vedän housut ylös ja kipaisen alas puumajasta. Juoksen taakseni katsomatta mopoautolleni ja hengästyneenä nojaan rattiin. Starttaan ja karautan tieheni.

 

3 kommenttia viestissä: “Harjoittelijatyttö isännän lumoissa 3”

  1. Vili says:

    Markulla on ainakin puute pois. Kun aktiivinen vaimo, ja himokas teinineiti antaa kilpaa hyvää!

  2. Rambo says:

    Aivan mahtavaa, lisää tätä, jatkoa 😉

  3. Madclown says:

    Loistokamaa jälleen

Kommentoi

top