search
top

Harjoittelijatyttö isännän lumoissa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (75 votes, average: 3.37 out of 5)
Loading...

Päivät kuluvat ja harjoittelu lähenee loppuaan. Olemme työskennelleet kuten aikaisemminkin, mutta Markku on selvästi vältellyt kahdenkeskisiä töitä kanssasi, mikä onkin ollut helppoa kun muutkin ovat palailleet lomiltaan. Koko kuvaussessiosta ei ole puhuttu halaistua sanaa, ja mitä kauemmas menneisyyteen asia on jäänyt, niin unenomaiselta koko asia tuntuu.

 

Olen jo päättänyt painaa asian menneisyyteen. Markku on silmissäni edelleen haluttava ja unelmissani tapahtuu kaikenlaista, mutta olen toisaalta iloinen etteivät asiat menneet monimutkaisemmiksi. Pidämme viimeisenä työpäivänä yhteisen kahvihetken viimeisen harjoittelupäivän kunniaksi ja saan hyvää palautetta työstäni. Olenkin oppinut paljon.

 

Noin kuukautta myöhemmin saan kutsun sähköpostiin Luomajoen tilan perinteisiin sadonkorjuujuhliin, jotka vietetään työporukan ja lähinaapureiden kesken Luomajoen merenrannassa, savusaunan ja ruokailun yms. merkeissä. En tiennyt koko perinteestä enkä ollut ihan varma miten suhtautua asiaan, ajatus humalaisista vanhemmista miehistä mölisemässä kesän sankariteoista ei erityisemmin houkutellut. Toisaalta ajatus nähdä Markku ja vielä saunomisen merkeissä houkutteli. Jos ei muuta niin enköhän minä saa lappubikineilläni kiusoiteltua häntä, niin täysin hän ei ole voinut yhteistä hetkeämme unohtaa. Vastasin siis myöntävästi ja sovin yhteisestä kyydistä kylällä asuvan työntekijän kanssa. Taksillahan tuolta on aika lyhyt matka takaisinkin.

 

Ennen juhlia meikkasin ja ehostin muutenkin itseni bikinikuntoon. Pieni tupsunikin sai lähteä, halusin olla täysin paljaana pienissä bikineissäni. Laitoin valkaisen alusasusetin ja sen päälle ihonmyötäisen keltaisen kesämekon ja sandaalit. Takapuolestani näki että minulla täytyi olla stringit, sillä mitään rajoja ei näkynyt. Rinnat olivat nuoren naisen kiinteät rinnat. Hymähdin että on siinä äijillä vahtaamista. Pakkasin bikinit ja muut kamat ja lähdin.

 

Saavuimme rannalle ja siellä olivat jo muutamat muut työntekijät alkumaljojen kimpussa. Naapureita vielä odoteltiin ja minäkin sain alkumaljan vähän kankean halauksen yhteydessä. Syötiin ja juotiin kesäistä boolia. Muisteltiin eläinten ajoja karkumatkan jälkeen. Miehet menivät ensin saunaan. Mereen sai mennä uimaan ja pihassa oli myös palju lämmitettynä. Savusauna oli erillään muista rakennuksista, mutta pukuhuoneen yhteydessä oli juoksevalla vedellä varustettu suihku ja wc. Onneksi, ajattelin, en ollut mikään huussien ystävä.

 

Naiset, siis lähinnä minä ja Markun vaimo Riina menimme suihkuun ja pukeutumaan miesten jälkeen. Katselin sivusilmällä Markun vaimoa kun tämä vaihtoi uimahousuihin. Hänellä oli riippuvat mutta ihan kohtuukokoiset rinnat, kolmen lapsen äiti kuitenkin. Hän oli säilynyt todella hoikkana ja näytti olevan posliini, kuten miehensäkin, kuten hyvin muistin. En ihmetellyt miksi Markku ei kaivannut muita naisia.

 

Menimme savusaunaan muiden perässä. Siellä oli hämärää, mutta kirvoitimme sentään muutaman kommentin kylän miehiltä sekä talon vanhalta työntekijältä, joka oli mukava vanhempi mies, mutta nyt muutaman oluen rohkaisema.

– Kun minä olin nuori piti raottaa alushousuja jos halusi nähdä takapuolen, nykyään tuo näkyy olevan toisin päin.

– Ole Pena siivosti, täällä on nuoria tyttöjä paikalla, Riina toteaa muka tomerasti, mutta hymyn saattelemana.

– Ai en huomannutkaan, emäntäähän minä täällä vahtasin, Pena hörähti nauruun ja Riinankin oli pakko nauraa. Markku oli oikeassa, Riinalla oli ehkä minua siveämpi yläosa mutta sellaiset stringibikinit, joita yleensä näkee vain ulkomaisissa lomakohteissa.

Tunnelma oli leppoisa ja porukka kävi uimassa ja paljussa ja nautti virvokkeita. Väki väheni ja lopulta saunomassa olivat enää Riina, Markku, Pena ja minä. Olimme kaikki aika humalassa, Pena ehkä eniten. Pena sanoi lähtevänsä pikkuhiljaa suihkuun ja kävelemään kotiinsa, joka oli parinsadan metrin päässä oleva mummonmökki. Ymmärsin onneksi tilanteen kiusallisuuden jos minä jäisin yksin joten sanoin että minäkin lähden pikkuhiljaa, taksin tulemisessakin menee tovi.

 

Riina hyppäsi ensin pois paljusta ja sanoi, että hän kipaisee päärakennukselle hakemaan muutaman kipon että saan yli jäänyttä ruokaa mukaani ja hän voi samalla soittaa taksin. Hän nappasikin aamutakin päälleen ja lähti matkaan. Yhtäkkiä olin kahden Markun kanssa paljussa. Pukuhuoneesta kuului ääniä Penan ollessa suihkussa ja Riinan hahmo näkyi etääntyvän varmaan jo sadan metrin päässä. Tunsin samalla Markun jalkaterän työntyvän sisäreittäni pitkin kohti haaroväliäni. Markku tuijotti minua, muttei puhunut mitään. Levitin jalkani ja hän painoi jalkansa häpyäni vasten. Otin kiinni hänen jalastaan ja vein isovarpaan kohti klitoristani. Hän heilutteli varvastaan ja se osui aika mukavasti kohdilleen, vaikka välissä oli bikinikangas. Autoin kädelläni varvasta, ja valuin syvemmälle paljuun, istuin aivan istuimen reunalla ja levitin jalkojani vaistomaisesti. Toisella kädellä pidin kiinni reunasta ja toisella hankasin Markun jalkaa kumpuuni. Valuin kiimaa solkenaan. Markku oli levittänyt kätensä ja piti kiinni paljun reunoista kuin mitään outoa ei tapahtuisi.

 

– Morjens, nähdään maanantaina ja harjoittelijalle hyvät jatkot, kuulen Penan huikkaava kun hän tulee ulos suihkusta ja lähtee vähän hapuilevin askelin kohti taloaa.

-Maanantaihin, Markku huutaa ja hänen jalkansa pitää painetta hävylläni.

– Moih! Saan huikattua hengästyksen keskellä ja jatkan jalan vispaamista pitkin kumpuani. Laitan silmät kiinni ja nojaan päätäni taakse, sitten se lyö ylitseni

– Mäh, thuun nyyyt.. yritän kuiskata mutta puolittain ynisevä huuto se taitaa olla, kouristan eteenpäin ja työnnän jalan pois herkästä paikastani, huohotan pää melkein veden pinnassa ja korjaan istuma-asentoani normaalimmaksi Markku hymyilee ja tuijottaa minua.

Sitten hän kääntää katseensa kohti päärakennusta mistä kuuluukin Riinan sanat tämän kävellessä alas mäkeä:

– Taksi tulee kymmenen minuutin päästä, löysin vaan nämä pari rasiaa, sopiiko jos laitan salaattia toiseen ja lämpimät toiseen.

– Juuh, kiitoksia saan sanottua samalla kun alan nousta paljusta, ymmärrän onneksi korjata bikineitäni sillä haarakiila on miten sattuu. Jalkani kantavat huonosti kun kävelen suihkuun. Pesen jalkovälistäni limojani ja mietin tapahtunutta. Istun alas ja  nojaan seinään, en jaksa pukea. Suihkuhuoneen ovi on jäänyt auki ja kuulen paljulta keskustelua. Riina on ilmeisesti mennyt takaisin Markun seuraksi.

 

– Kelpaako tällainen vanha riippa sinne tuollaisen tytön jälkeen, Riina kysyy mieheltään.

– Tänne vaan, Markku sanoo ja ilmeisesti vetää Riinan viereensä

– Vai tällaista se tyttö on saanut aikaan, taidat tykätä noista kiinteistä nuorista tytöistä

En malta olla katsomatta ikkunasta ja näen miten Riina peruuttaa  Markun syliin, nousee vähän ylös ja istahtaa sitten alas ja laittaa silmänsä kiinni. Ei jumalauta. Ne nussivat. Kyyneleet nousevat silmiini. Miten Markku kehtaa. Riina tekee työt nousten ylös ja alas ja Markku huokailee alla kourien Riinan rintoja samalla:

– Näistä minä tykkään, pikkutytöt eivät ole mitään sinun rinnalla, sulla on ihana vittu ja seksikkäät kurvit.

Riina nousee yllättäen ylös ja toteaa: Kunhan pikkutytön taksi lähtee saat todistaa tuon nussimalla mut taivaisiin, ja jos hyväksyn suorituksen niin saat palkinnoksi panna mua peppuun. Viime kerrasta onkin aikaa.

Näen taksin valot ja puen nopeasti. Menen ulos, huikkaan kaukaa kiitokset ja nappaan rasiat mukaani. Pimeys peittää itkettyneet silmäni. Lähden taksilla ja päätän etten halua nähdä Markkua enää ikinä.

——-

– Muuten tää harjoitteluraportti on kunnossa, mutta kyllä sun täytyy hommata tähän allekirjoitus.

Opettajan sanat saavat minut veltoksi. Olen unohtanut pyytää Markun allekirjoituksen harjoitteluraporttiin.

– Jos tuot sen ensi viikolla niin saat kurssin suorituksen vielä tälle jaksolle.

Ei auta mikään, laitan Markulle viestiä että tarvitsen vielä allekirjoituksen raporttiin. Menee muutama tunti ja saan vastauksen. ”Ok, tule perjantaina klo 17, jos sinulle sopii”. Vastaan että homma on ok.

 

– Lähden kohta sinne Turun kokoukseen, tulen illalla seitsemän nurkissa. Muista että lapset ovat tänään yökylässä Niemisillä, Riina huikkaa Markulle makuuhuoneesta. Markku kävelee huoneeseen ja huomaa että Riina laittaa juuri korvakoruja nojautuneena meikkauspöytää vasten. Markku kävelee taakse, ottaa rinnoista kiinni ja työntää kovettuneen etumuksensa kiinni Riina pakaroihin. Riina alkaa hieroa peppuaan sitä vasten.

– Illalla saat tätä herkkua koko yön edestä, Riina huokailee.

– En malta odottaa, Markku vastaa.

Tilanne laukeaa, sillä Riina rientää etsimään kenkiään ja takkiaan. Markku kertoo, että harjoittelija tulee vielä hakemaan nimen raporttiin, oli unohtanut.

– Se hyvännäköinen pikkupimuko tulee tänne sua taas lämmittelemään? Riina naurahtaa eteisestä ja jatkaa: – Jos se saa sut yhtä kuumaksi kuin silloin viimeksi niin saat taas erikoishoidon yöllä. Riina vinkkaa silmää seksikkäästi ja livahtaa ulos.

 

Kello on puoli seitsemän. Teen lähtöä Markun luo. Mietin miten pukeutuisin. Osa minusta haluaa pukeutua kuin nunna ja osa kiusoitella sitä äijää vielä viimeisen kerran niin että ymmärtää mistä jää jatkossa paitsi. Päädyn puolitiehen. Tiukat farkut ja pienehkö toppi. Hyppää mopoautoon ja ajelen kohti Luomajokea.

– Haloo, huhuilen kun kävelen sisään avoimesta ulko-ovesta.

– Tuu vaan sisään, tuun ihan just, Markku vastaa.

Kävelen keittiöön ja istahdan pöydän ääreen, Markku tulee arkisissa vaatteissa mutta selvästi suihkunraikkaana makkaristaan. Avaan laukkuni, nostan raportin pöydälle ja kysyn onko Markulla kynää. Minun on vaikea katsoa häntä silmiin.

– Tottakai, Markku vastaa ja allekirjoittaa raportin.

– Kuule Tiia, mä haluaisin pahoitella näitä kesän tapahtumia. En oo ollu reilu sua kohtaan, olen kuitenkin paljon vanhempi.. Markun on selvästi vaikea muodostaa lauseita.

– Olet aivan loistava tyyppi ja todella upea naisen alku ja minä en ole käyttäytynyt kuten vastuullisen aikuisen tulisi. Anteeksi Tiia.

Kyyneleet kohoavat silmiini. En haluaisi näyttää niitä. Yritän rauhoittua ja sanon:

– En minä mitään traumoja ole saanut, minähän sinuun ihastuin.. Oloni kevenee kun asiasta on saatu puhuttua ja jatkan: Olihan se kiva tietää että olin houkutteleva sinulle ja sitä paitsi minähän se suurimman nautinnon taisin saada, sanon jo vähän hymyillen..

Molemmat naurahdamme vähän kömpelösti.

– Itse asiassa kyllä nautinto oli minunkin puolella.. Markku aloittaa

– No kyllä minä näin ja kuulin että taisit saada aikamoista käsittelyä sen paljuepisodin jälkeen! Nauran jo ihan ääneen ja nautin siitä että Markku on vähän vaikeana.

– Totta on että olin kyllä sen jäljiltä aika kiihdyksissä, vaimo muisteli sitä vielä tänäänkin ennen kuin lähti kokoukseen.

– Ei kai vaimosi epäile mitään? Tai ole vihainen minulle?

– Ei siitä on tullut vähän sellainen sisäinen vitsi, että hän saa niin paljon kiihkeämpää seuraa minusta sen jälkeen kun olen tavannut sinut. Ei hän ole mustasukkainen eikä mitään sellaista. Sanoi vaan, että tietää minun olevan toimintakunnossa kun hän palaa illalla..

– Hei ennen kuin unohdan, mitä tapahtui niille kuville jotka otit minusta? Kai ne on poistettu ettei tule mitään harmia..

– No itse asiassa, Markku aloittaa hapuillen. Ne on minulla ulkoisella kovalevyllä, olen niitä välillä katsellut, minun täytyy häpeäkseni myöntää.

– Jätkä siis runkkaa minun kuviani katsellen? Sanon ja otan sen saman mukatuohtuneen asennon vaikka silmäni hymyilevät ilkikurista hymyä.

Nautin siitä että Markku on vähän nolona ja koko aihepiiri taitaa olla vähän vaikea. Minä taas huomaan pistelyä alavatsassa ja tunnen miten sisäreisiä kuumottaa.

– No saisinko minä edes nähdä ne kuvat, että tiedän mille vanhat äijät läähättävät?

Markku mene työhuoneeseensa ja tuo mukanaan läppärin ja ulkoisen kovalevyn. Hetken räpellettyään hän avaa kansion, jonka nimi on Työntekijät

-Sika, naurahdan ja huitaisen Markku kädellä.

Sitten hiljenemme kuvien äärelle. Näytän niissä kyllä hyvältä. No hiukset ei ole ihan napissa ja vatsa näyttää pömpöltä jossain, mutta sitten tulee kuva jossa makaan ilkialasti rungolla ja Markku huokaa:

– Tämä on suosikkini..

– Kieltämättä se on minustakin kaunis.. On tämä parempi kuin jos olisi otettu kaksi minuuttia myöhemmin kun lastisi oli ympäri sulojani, kevennän tunnelmaa.

– Miten sinä siis, tai siis tarkoitan, että mitä sinä siis teet kun katselet näitä mun kuvia? Kysyn

– No mitä nyt miehet tekee, en minä sitä sen kummemmin. Markku kiemurtelee

Puraisen alahuultani, alushousuni ovat kostuneet jo ajat sitten ja olen jo tovi sitten päättänyt että aion nautiskella tänään, vielä viimeisen kerran. Mutta nautiskelen Markun kiemurtelusta, alan vasta nyt ymmärtää että naisena minulla on valtaa tiettyihin asioihin maailmassa.

– No, haluaisitko vielä kerran ihan livenä nähdä, vanhojen aikojen muistoksi, kysyn vähän arasti..

– Tottakai, mutta vaimo tulee seitsemältä ja kuten aiemmin sanoin, hän odottaa tietynlaista iltaa ja jos minä nyt touhuan jotakin en välttämättä enää illalla pysty… katsos, miehisiä ongelmia.

Hymyilen Markulle ja sanon, että kuka tässä on sinun tulemisestasi mitään puhunut?

Otan Markku kädestä ja hän vie minut makuuhuoneeseen. Käsken hänen istua sängyn reunalle ja riisuudun hitaasti, vähän tanssahdellen hänen edessään.

– Mitäs tykkäät, onko livenä parempi?

– On, Markku nielaisee

Istun Markun syliin hajareisin ja painan hänen päänsä rinnoilleni, hän näykkii noita suuria kiinteitä verigreippejä, nuollen ja imien nännejä ja kuolaten ympäriinsä. Valun mahlaa ja vakoni sykkii kuumana. Nousen ylös ja Markku työntää minut sängelle selälleni, levitän raajojani mutta Markku ei käykään kiinni minuun. Aukaisen silmäni ja hän on vaatekaapeilla. Hän kääntyy ja tuo sängylle viereeni laatikon.

– Nyt on sinun aikasi nauttia, rentoudu ja anna minun pitää sinua hyvänä.

Laitan silmäni kiinni ja tunnen kuinka vatsalleni kaadetaan jotain vaniljan tuoksuista öljyä, Markku pyöräyttää siinä jotakin muovista tai kumista ja kuljettaa sitä alavatsani yli. Minun on pakko avata silmäni.

– Onpa iso, henkäisen kun näen vaaleanpunaisen jellydildon, jolle Markku on laittanut kondomin. Hän vie sen klitorikseni yli ja alkaa hangata vakoani levitellen pikkuhiljaa turpeita häpyhuuliani. Kuin lumiaura norjan vuonoilla se lanaa syvemmälle ja syvemmälle urassani kunnes lopulta se kääntyy tunneliin ja painuu sisääni. Markku alkaa nussia minua dildolla ja vääntelehdin kuin sähköiskuissa. Inisen ja kiljahtelen, valun nesteitä ja tunnen kuinka ne valuvat pitkin pakaroitani.

 

Markku nappaa minusta kiinni ja kääntää minut kontilleni, pääni on edelleen tyynyllä muta peppuni ilmassa kohti Markkua. Tunnen hänen sormensa pakaroillani levittämässä niitä ja nille levinnyttä  öljyä ja mahlaani. Sormi hakeutu rypylleni, sävähdän, mutta Markku rauhoittaa:

– Shhh, nauti vain, laita silmät kiinni.

Toisella kädellään hän vatkaa jellyä sisälläni, ja minä vien käteni klitorikselle. Tunnen kyllä miten jotain painetaan peppureiälleni mutta en osaa eritellä mikä on mitä, kun samalla hetkellä kun jokin pieni mollukka solahtaa suoleeni huudan orgasmissa ja tärisen. Lysähdän yläruumiini vasten sänkyä mutta jalkani ovat yhä koukussa ja peppu pystyssä. Tunnen kyllä kuinka Markku on vetänyt dildon pois sisältäni mutta paine suolessa säilyy. Hengittelen syvään, orgasmi oli rajumpi kuin mikään koskaan tuntemani. Tunnen Markun kädet hakeutumassa lanteilleni, hän hieroo kylkiäni ja alaselkääni. Sitten hän asettelee jotakin huulilleni, säikähdän ja käännän päätäni taakse. Markku on polvillaan takanani ja kondomilla peitetty valtikka on asetettu huulilleni. Hän painaa sen sisään ja saa sanottua.

-En voinut olla ilman, tätä olen odottanut koko kesän, ja alkaa nussia minua.

Nyt minua pantiin kunnolla. Alapääni alkaa taas heräillä vaikka alku olikin yllättävä. Vielä oudommaksi tilanteen tekee suolessani tuntuva paine ja liike, Markku on siis painanut sinne anustapin jota vähän liikuttelee ja on vetävinään pois jolloin ryppyreikäni antaa hieman periksi. Markku vetäytyy pois minusta ja työntää sormet tilalle ja alkaa raivokkaasti nussia minua ensi kahdella ja kohta kolmella sormella.

– En voi tulla mutta sinä voit, hän sanoo samalla kun kaataa öljyä puoliksi sisälläni olevaan käteen. Nyt sisälläni taitaa olla jo neljä sormea kun Markku käyttää kättä sisälläni kuin ompelukonetta. Yhtäkkiä tunnen peräreikäni ensin venyvän ja sitten paineen helpottavan. Tappi on poissa. Markku laittaa peukalon reiälleni  ja nussii minua neljä sormea vaossa ja peukalo pepussa. Toisen käden hän tuo klitorikselleni jota vatkaa melkein liian rajusti. Huudan. Huudan kuin lävitseni kulkisi sähköä. Saan toisen orgasmin ja tipahdan sängylle.

 

Palailen tähän maailmaan, Markku suukottaa minua selkään ja sanoo:

– Kello on puoli seitsemän, jos haluat käydä suihkussa niin nyt on sen aika.

Keräilen tavaroitani ja käyn suihkussa.. Pesen alapäätäni ja tunnustelen myös peppuani. Olipa erikoista, mietin. Markku pesee sisälläni olleita välineitä lavuaarissa ja hymyilee minulle. Puen päälleni Markun siivotessa ja halaamme vielä. Paljon ei sanota, mutta ei ole tarviskaan. Nappaan vielä harjoitteluraportin ja kun lähden mopoautolla pihasta kaartaa vastaani Riinan musta audi. Vilkutamme.

 

Ajan metsän siimekseen ja pysähdyn sivutien risteykseen. Mietin hetken. Uteliaisuuteni voittaa ja minun on pakko kääntyä ympäri.

3 kommenttia viestissä: “Harjoittelijatyttö isännän lumoissa 2”

  1. Kaneli says:

    Onpa pirteä harjoittelija 😉

  2. Madclown says:

    Jatkoa. Loistokamaa!

  3. Setämies says:

    Ihana tarina! Olis kiva nussia tuommosta pikkupillua mun isolla kyrvällä! Ihana pillua jakava pikku narttu ♡

Kommentoi

top