search
top

Xgames II

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (56 votes, average: 2.30 out of 5)
Loading...

Toinen kisapäivä alkoi osaltani kuin eka. Suihku, pepun pesu ja aamupala. Tosin sisällä myllertävä tunne oli eri. Eilen huolehdin vielä mitä kaikkea uskaltaisin tai joutuisin tekemään. Nyt ketsuppipollu oli auki ja mietin mitä vielä saisin tehdä.

Meidät koottiin jälleen päärakennukse hallittuun hämärään. Pukeutumisohje oli pelkät alushousut. Meitä varten oli koottu pieni katsomo. Keräännyimme penkeille videotykin ääreen. “Ennen kuin aloitamme haluamme inspiroida teitä tulevalla palkinnolla.” “Tänään voittajia on vain yksi, ja palkintojen jako tulee olemaan julkkinen.” Mestarimme kertoi. “Tässä lyhyt kooste eilisen voittajien illasta.” Videotykki ampui valkokankaalle noin viisiminuuttisen koosteen, jossa kaksi miesparia vuorotteli päärooleissa. Isäntien ote oli varma, kun kaverit saivat sitä mistä oli kilvoiteltu. Palkittujen ilme kertoi estottomasta nautinnosta. Tyyppejä ajettiin edestä ja takaa, mutta tahti pysyi rauhallisena hupulle saakkaa. Silloin pantavat pyysivät huohottaen lisää. Kovempi tahti sai heidät lopulta valittamaan nautinnosta. Huipulla roiskui ajajien ja ajattevien ilo kasvoille, rinnuksille, vatsalle ja peppuun.

Näin ensikertaa toppiemme pamput, ja vielä käytössä. Ne olivat TODELLA tyydyttävän näköiset. Lähikuva penetraatiosta paloi verkkokalvolle. Sulkija oli antautunut punankaksi panonesteiden tahrimaksi ringiksi paksun varren ympärille.

Meidät määrättiin kahteen kuuden hengen vastakkaisriviin. Seuraavaksi lajiksi kuulutettiin imuketju. Toinen rivi jäi seisomaan ja toinen kävi polvilleen näiden eteen. Tämä osuuden tarkoitus oli kaikille selvä. Asetelmelmalle määrättiin dynaamiset ohjeet. Kullia imettäisiin puoli minuuttia, jonka jälkeen ketju liikkuisi myötäpäivään ja kaikki saisivat uuden parin. Ketjun päissä myös roolit vaihtuisivat.Kyrpää saisi pumpata vain suulla. Jos laukeat, tiput.
Ketju pyörisi niin pitkään, että vain kolme olisi jäljellä.

Asetelma oli humalluttava. Olinhan vasta eilen kokenut ensimmäiset
seksuaaliset kokeilut miesten kanssa. En itseasiassa ollut imenyt
munaakaan kuin vasta kerran. Tämähän alkoi lähennellä jo joukkopanoa!
Askel jännityksestä notkahtaen kävin toiseen vastakkais riiviin. En
voinut enää perääntyäkkään. Ohjeet veivät minut paikkaalleen. Omalla
tahdolla ei ollut merkitystä. Kisa alkaisi pian ja minä tottelisin
kaikkia käskyjä.

Minun rivini käskettiin polvilleen. Odotus, himo ja pieni kauhu saivatjalat pettämään lopullisesti alta. Olin vain parin kymmenen sentin
päässä vieraan kundin alkkareissa pullottavasta sukuelimestä. Olin
saamassa elämäni toista kertaa kullin suuhun. Sydän löi tuhatta ja
hengitys tihentyi. Meidän käskettiin laskemaan alushousut edessä
olevilta. Hieman tärisevin käsin otin kaverin boksereiden kuminauhasta
kiinni ja laskin ne hapuillen nilkkoihin. Sama toistui ympärilläni ja
näky löi vatsaan kuin nyrkki. Kuusi kaunista kyrpää ponnahti esiin.
Eriasteisissa seisokeissa, suonikkaina ja siisteiksi ajeltuina ne
olivat valmiina imettäväksi. Tajusin että halusin tätä enemmän, kuin
mitään muuta aiemmin. Katse siirtyi eteeni tarjoiltuun elimeen. Tummahko ja turpea kyrpä oli vasta puolijäykkä. Mustaan karvoitukseen päättyvä juuri oli paksu.
Esinahka peitti pullottavasta terskasta yli puolet. Nuppi näytti
kuumottavan kiimaiselle. Se halusi selvästi puristautua essarin
suojasta esiin.IME, meille kuulutettiin.

Kullinnuppi lupsahti nopeasti suuhuni. Vieraan kiimamehun maku oli
päihdyttävä. Liikutin paksuhkoa päätä varovasti suussani. Kiellelle
kertyi lisää hieman suolaisena nipistelevää kullimahlaa. Supistin suun
ja autoin kiristävää esinahkaa työtymään taakse. Pakotin sen niin
pitkälle kuin uskalsin vähäisellä kokemuksellani työntää. Koko ihana
liukkaan pyöreä terska oli nyt paljas. Pyöräytin kielen sen ympäriihastellen sen muotoa ja kokoa. Painoin ja puristin sitä suuni
lämpimään pimeyteen. Palkinnoksi tunsi kuinka se alkoi ennestään
turvota. Sydämensykkeen tahtiin se rummutti kitalakeeni. Kyrpä oikeni
suussa täyteen mittaansa. Suljetuin silmin nautin suutani täyttävästä
elimestä. Se tuntui täydelliselle. Miksi olin elänyt näin pitkään
ilman tällaisia kokemuksia? Omaa haaroväliäni pakotti. Aloin olla
kiimasta sekaisin. Halusin hoimoilla.

Nautiskellessa en huomannut ajan kulua. Ensimmäinen minuutti oli
kulunut ja meille ilmoitettiin vaihto. Haikeasti päästin kullin
liukumaan suustani. Olisin halunnut imeä sitä lisää. Kiimassani olin jo unohtanut että tarjoilu jatkui. Terhakaksi liukastettu kyrpä liikku
jonosta eteeni. Se oli suuhoidosta tahmean liukas. Hyvä kroppainen
kundi tunki sen empimättä suuhuni. Kyrpä puski sisään enkä voinut kuin
mukautua sen liikkeeseen. Aloin halukkaasti mutta edelleen tunnustellen
pumpata sitä edestakaisin. Samalla tajusin olleeni rivin päässä.
Rivissä olisi siis vielä neljä kullia odottamassa pääsyä suuhuni
ennenkuin oma roolini vaihtuisi. Uskomatonta. Ihanaa! Suonikas kyrpä
kirnusi suttani. Saisin munaa nyt oikein todella.

Taas vaihto. Vuoroon tuli toinen eilisen voittajista. Tyyppi oli
ajellut kookkaan munansa täysin karvattomaksi. Se tuoksui ja maistui
panemiselle. Penis oli sen verran isoa että tyydyin vain hoitamaan  terskaa ja nuolemaan vartta. Kyrvän saaminen liukuhihnalta teki minut
kokoajan kiimaisemmaksi. Sovittelin terskaa syvemmälle suuuhun. Vaikka
se sai minut aika nopeasti perääntymään läikkä alkkareissa kasvoi. Mä
aloin rakastua tähän hommaan. Vielä kolme kiimasta kyrpää rivissä.
Nam!

Limaiset kullit puskivat yksi toisensa jälkeen mun huulille. Imin
silmät kiinni, hurmoksessa jokaista kuin kuin janoon nääntyvä pilliä.
Jokainen kyrpä oli erilainen, jokainen kyrpä oli nautinto. Kielelläni
pyörivät kuuden jäbän mulkkujen maut. Nyt tunsi todella antautuneeni
hoimoiluun. En niinkään fyysisesti vaan henkisesti. Mähän tykkäsin tästä! Veri tuntui paenneen päästä kun nousin ylös. Oli mun vuoro
tulla imetyksi. Törkeän tahmaisiksi sotkeutuneiden alkkareitteni
resoriin tarttuivat tutut kädet. Tomppa virnisti laskiessaan
punoittavan mulkkuni vapaaksi. Katsekontaksi pysyi kiinteänä kun muna
upposi tuttuun suuhun.

Tomppa katsoi suoraan silmiin. Lämmin puristus sulki kaluni otteeseen. Suu liikkui oman kiimansa kostuttamana pitkin kullini vartta. Nännini kovettuivat. Päättäväisesti Tomppa ahmi kyrpää sisäänsä sentti sentiltä. Varustukseni on ihan kivan kokoinen, mutta pian huomasin että se oli uponnut suuhun melkein kononaan. Henkäisin kun tunsin henkityksen alavatsallani. Trimmattuun karvoitukseeni jäi kostea merkki. Mulkku kävi syvällä nielussa. Jätkä iski mulle vielä silmää perääntyessään. Pahus kun se tuntui hyvälle. Tomppa jatkoi ihanan minuutin loppuun mua tavallisesti imien. Tuskin olisin kovin pitkään sitä nautintoa pystynyt kestämään ilman sperman yliläikkymistä. Uusi kaveri polvistui eteeni. Kyrpäni kiilteli kovana. Vaikka olimme kisoissa jo aika pikällä vain Tomppa oli toistaiseksi ottanut multa suihin. Tämä oli itseasiassa mulle vasta toinen suihiotto toiselta kundilta. Värisin. Kaveri ei aikaillut vaan alkoi tottuneesti pumppaamaan munaani. Vilkaisin sivuilleni. Kuusi kovaa kyrpää jyysti kuutta kosteaa suuta. Olimme kuin litisevä ja huokaileva panokone.

Tomppa katsoi suoraan silmiin. Lämmin puristus sulki kaluni otteeseen. Suu liikkui oman kiimansa kostuttamana pitkin kullini vartta. Nännini kovettuivat. Päättäväisesti Tomppa ahmi kyrpää sisäänsä sentti sentiltä. Varustukseni on ihan kivan kokoinen, mutta pian huomasin että se oli uponnut suuhun melkein kononaan. Henkäisin kun tunsin henkityksen alavatsallani. Trimmattuun karvoitukseeni jäi kostea merkki. Mulkku kävi syvällä nielussa. Jätkä iski mulle vielä silmää perääntyessään. Pahus kun se tuntui hyvälle. Tomppa jatkoi ihanan minuutin loppuun mua tavallisesti imien. Tuskin olisin kovin pitkään sitä nautintoa pystynyt kestämään ilman sperman yliläikkymistä. Uusi kaveri polvistui eteeni. Kyrpäni kiilteli kovana. Vaikka olimme kisoissa jo aika pikällä vain Tomppa oli toistaiseksi ottanut multa suihin. Tämä oli itseasiassa mulle vasta toinen suihiotto toiselta kundilta. Värisin. Kaveri ei aikaillut vaan alkoi tottuneesti pumppaamaan munaani. Vilkaisin sivuilleni. Kuusi kovaa kyrpää jyysti kuutta kosteaa suuta. Olimme kuin litisevä ja huokaileva panokone.

Hymyilin raukeasti ja nautin hetken silmät kiinni sen kuumasta sykkeestä. Tunsin oloni keveäksi. Taitava suu vaihtui toiseen. Toisille kundeille tämä ei selvästi ollut ensimmäinen kerta. Nautin heidän kiimastaan. Terskani sai värisyttävää kutitusta kieleltä, pinkeä poski hieroi sen päätä ja nielut hotkivat vartta huumaaviin syvyyksiinsä. Olin jännittänyt suihin oton saamista muilta, jos pehmenisin tosipaikan edessä. Mutta  turhaan. Kyrpäni seisoi tukevasti ja nautti kiihkeistä homo-suista. Se osotti halukkaasti kohti seuraavaa kaveria. Huokaisten annoin kullini kolmanteen ja neljänteen kitaan. Opin tyypeiltä uusia tekniikoita, joita en ollut aiemmin heteroseksi huomannut. Kun viides pää painautui jalkoväliini tajusin että sain parempaa hoitoa kuin naisilta. Vatsassa kipristeli  mausteena kielletyn hedelmän himo. Enhän mä saisi toisten miesten kanssa tehdä näin. Mutta kun se tuntuu niin hyvällä. Ja teknisestikin aidommalle. Nämä todella haluua kalua suuhun. Nautinko homoista enemmän kuin naisista?!

Sekavissa tuntein kävin vuorostani polvileen. Oli aika ottaa mieheltä suihin. Edessäni oli jäbä jonka nimeksi muistin kuulleeni Pekka. Häntä en ollut vielä ehtinyt kokeilla. Kiima oli nostanut hänenkin pintaan pienen hien ja kiillottanut vatsan lihakset. Tummasta karvoituksesta kaartui ylöspäin käyrä terhakka kyrpä. Tunsin veren pakkautuvan jännästi peppuaukolleni. Taivutin syljen liukastaman hepin suuhuni ja pakotin sen kovana sojottavan terskan kitalakeani vasten. Suuhun taivutettuna sen tuntui kuumottavalle. Himon ohjaaman nostin peppuani pystyyn. Raotin samalla jalkojani. Kuumottava peppureikäni sai haukotella mahdollisiman hyvin esillä. Kyrpä pakotti sykkivänä suussani. Kun työnsin sitä syvemmälle kuvittelin sen jo salaa pakaroiden laaksoon ja piukottavalle sulkijalleni. Ylös kaareva elin tuntui erityisen tuhmalle. Haaveillen levittelin peppuani minkä vain pystyin. Ei täällä kukaan siitä tuomitsisi.
Irrottauduin Pekan kyrvästä lurpsahtaen. Seuraa heppiä hamutessani vilkaisin taas ympärilleni. Pehmeä valaistus terävöitti muita aisteja. Kyrvän imemisestä lähti hurja litinä ja maiskahtelu. Osalla myös hengitys alkoi muuttua unelmoivasta raskaaksi. Imettyjen elin tuoksu oli sakea. Minulla seisoi. Märkä kulli tarjottiin huulilleni tulevia lupaillen. Kiimamehut muuttuisivat väkisin spermavirroiksi, vaikka kaikki olivat eilen herkkunsa lennättäneet.
Suussani oli kymmenen kyrvän maku kun otin yhdennentoista poskeen. Hyväilin ja kiusasin sitä jo tottuneemmin ja nautiskelin sen suonikkaista muodoista. Noustessani ylös olin runsaassa kahdessakymmenessä minuutissa ottanut suihin yhdeltätoista mieheltä ja antautunut yhtä monen imettäväksi. Ensimmäinen kierros oli valmis. Bi-uteliaisuuteni oli tyydytetty. Ymmärsin että kyrvän imeminen olisi tästä viikonlopusta eteen päin osa minua. Tämä oli aivan liian kiimaista jäädäkseen vain satunnaiseksi kokeiluksi.
Toiselle kierrokselle sääntöjä höllättiin. Nyt saisi koskea toisen peppuun ja kiveksiin. Kaikilla seisoi kun kävimme takaisin riviin. Pääsin imettäväksi. Heti ensimmäinen kaveri kuljetti syljen liukastaman sormensa mun peppuaukolle. Se tuntui aluksi myös hengitys alkoi muuttua unelmoivasta raskaaksi. Imettyjen elin tuoksu oli sakea. Minulla seisoi. Märkä kulli tarjottiin huulilleni tulevia lupaillen. Kiimamehut muuttuisivat väkisin spermavirroiksi, vaikka kaikki olivat eilen herkkunsa lennättäneet.
Suussani oli kymmenen kyrvän maku kun otin yhdennentoista poskeen. Hyväilin ja kiusasin sitä jo tottuneemmin ja nautiskelin sen suonikkaista muodoista. Noustessani ylös olin runsaassa kahdessakymmenessä minuutissa ottanut suihin yhdeltätoista mieheltä ja antautunut yhtä monen imettäväksi. Ensimmäinen kierros oli valmis. Bi-uteliaisuuteni oli tyydytetty. Ymmärsin että kyrvän imeminen olisi tästä viikonlopusta eteen päin osa minua. Tämä oli aivan liian kiimaista jäädäkseen vain satunnaiseksi kokeiluksi.
Toiselle kierrokselle sääntöjä höllättiin. Nyt saisi koskea toisen peppuun ja kiveksiin. Kaikilla seisoi kun kävimme takaisin riviin. Pääsin imettäväksi. Heti ensimmäinen kaveri kuljetti syljen liukastaman sormensa mun peppuaukolle. Se tuntui aluksi omituiselta, mutta kiima väreili kieltämättä sielläkin. Pian aloin tottua etusormen painoon reiälläni. Olin kiitollinen ettei se pyrkinyt pidemmälle. Siinä oli kuitenkin hieman vielä sulattelemista peppuheterolle. Seuraavan kaverin tehdessä samoin aloin ymmärtää se stimuloivan merkitysen. Kolmas jätkä myös nyki hellästi mun palleja ja olin taas täydessä erektiossa. Huomasin myös että hengitin vain suun kautta ja iho kuumotti rintakehää punaten. Suihinotot olivat taivaallisia mutta kaipasin samalla kullia suuhun. Lopulta vuorot taas kääntyivät sain suun täyteen tikkaria. Tompan kanssa vaihdoimme aina salaliittolaisten katseita kohdatessa. Pekan kankea tuhmasti kaareutuvan kyrvän ujuttaminen suuhun toimi myös hyvänä merkkipaaluna kierroksista.
Kolmannella kierroksella sai jo pitää kyrvän juuresta kiinni. Mua panetti aivan herveästi kumarruin taas puuhaan. Sperma pyörteili jo lähtövalmiudessa. Moni huohotti jo peittelemättä ääneen. Imu vuorosta sai hetken helpotuksen, mutta senkin aikaa kaikilla tuntui olevan vankka erektio. Minäkin haaveilin peppu pystyssä, kanki kovana myös imiessä. Haiekeana ajattelin pian lähtevää lastia mutta pakotus ja tarve purkautua alkoi sen jo ylittää. Pystyssää sain sormea kokoajan rohkeammin sulkijalle ja pyllyreikään.
Kasseja hyväiltiin ja myös varren runkkaamiseen annettiin lopulta lupa.
Vierestäni kuului syvä katkonainen ähkäys. Jäbä vieressäni ruiski kroppa nytkähdelleen spermansa ottajalleen. Aavistuksen kumarassa hän otti kaveria hartiasta ja lopulta niskasta kiinni. Loputkin siemen valuivat odottavaan suuhun. Tyypin peli oli onnellisesti ohi ja eteeni siirtyi Tompan spermaiset huulet.
Olin kaikesta sormetuksesta, hyväilystä ja imemisestä niin herkillä että olin vähällä laueta vierustoverin huutoon ja Tompan suttuiseen ilmeeseen. Muna punotti kuumeisena ja pakottavana. Tomppakin näki tilani. Hän näytti punnitsevan jotain pari ylimääräistä hetkeä ennen minuun tarttumista. Olin valmis ruiskimaan mehuni ja tyytydyttymään kohtalooni. Tomppa oli sentää yrittänyt kuivata minut mahloistajo eilenkin ja muisto oli makea. Nyt tulisi loputkin. Ajatus katkesi varottamatta ja koväänisesti kun myös toisella sivustalla lauettiin. Älähdyksessä hurmos peitti vain vaivoin pettymyksen. Tomppa käytti sekasorron tehokkaasti hyväkseen ja puri minua. Varteen käyneet hampaat eivät jättäneet jälkeä, vain kasvoille hölmistyneen ilmeen ja alemmas puolipehmeän kullin. Silmät viestivät tahallisuudesta. Häkeltynyt sperma tasaantui takaisin kiveksiin. Tomppa jatkoi tarmonsa puolittaneen elimen hyväilyä kevyellä otteella. Ällistyksissäni en tajunnut edes älähtää. Tekikö hän sen tarkoituksella? Pelini näytti joka tapauksessa jatkuvan.
Määrämme oli vähentynyt kuuteen kun pääsiin taas imemään. Samalla kullini oli kivunnut taas täyteen korkeuteen ja mällit valmistelivat lähtöä. Edessäni oli taas Pekka tämän häpeämättä ylös sojottava kalu. Haparoin sen suuhuni kuin hukkuva. Kyrpä upposi ihanasti kidan kattoon ja nostelin peppuani pystyyn kuin lutka. Vakaan päättäväisin työnnöin porasin sen syvälle suuhuni.   Kundi huokaili katkonaisesti. Vein toisen käden hänen lonkaltaan omalle peppuaukolleni. Sen kuumotus kaipasi huomiota. Kaipasin äänettäkiljuen persepanoa. Pekan kova kulli värähti suussani. Samalla kun sovitin sormenpäätä anukseeni alkoi terhkka kyrpä kouristelun suussani. Käyrän varsi heitti voimalla lastia kitalakeen. Kuuma liemi pulppusi uskomattomalla paineella kohti kurkua. Jatkoin silmät kiinni hidastuvaa pumppamista. Kädet pitivät minua niskasta. Huokaus saatteli lisää ilolientä suuhuni. Eilen lauenneeksi kaverinsi Pekalla oli paljon anettavaa. Suu, kitalaki, kurkku ja kieli lainehtivat spermasta. Vuoro vaihtui lantion viimeisin kuoristaviin nytkähdyksiin. Avasin silmäni ja avasin häämentävän spermaisen suuni. En ennättänyt edes liikahtaa kun uusi kulli painettiin tahmaiseen suuhuni. Vielä nielaisemattomaan suuhuni alkoi pulputa kuumakastike jonka tajusin jälleen spermaksi. Silmät hämmenksestä selällään katsoin, kun Pekasta seuraava kaveri tyhjensi kullinsa mun suttaiseen suuhun. Tyyppi oli ollut niin hilkulla että ehti heittää heppinsä vain mun suuhun. Olin tuplasiemennetty ka tunsin oloni tuhmaksi horoksi. Lisä spermauksen laannuttua aloin lopulta selvittämään suutani tästä tuplamällistä. Tunsin kuuman nesteen valuvan niellessä ruokatorveen. Olin niin täynnä kyrpänesteen makua ja hajua että epäilin ettei se lähtisi edes pesemällä. Noustessani ylös tajusin että paikalla oli vain kolme kilpailijaa. Kisa oli ohi ja minä jatkossa. Hymyilin spermaisin huulin.

3 kommenttia viestissä: “Xgames II”

 1. Homoksi kääntynyt ukm says:

  Todella kiihottavaa,noissa kisoissa olisi kiva olla

 2. Kis says:

  Kiihottavaa tekstiä 😛
  Tämän tarkoitus vielä jatkua?

 3. Alistuvaorja@gmail.com says:

  Todella kiihottavaa tekstiä vaikka osa oli tuplaten jatkoa odottaen

Kommentoi

top