search
top

Kaverille katettu jälkiruoka

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (103 votes, average: 3.16 out of 5)
Loading...

“Et sinä voi loputtomiin paeta menneisyyttäsi. Totta kai meidän pitää tarjota hääillallinen Brunolle”, vaimo sanoi.

Olin kertonut hänelle avoimesti värikkäästä menneisyydestäni muukalaislegioonassa. Myös vitsistä alkunsa saaneesta lupauksesta, jonka teimme hankalista paikoista kanssani selvinneen Brunon kanssa. Jos joskus pääsisimme naimisiin, tarjoaisimme taisteluparille hääillallisen ja jälkiruoaksi tuoretta vaimoa. Leikinlasku auttoi jaksamaan päätä ja kehoa koettelevissa oloissa, mutta nyt vuosien jälkeen idea tuntui vain nuoruusvuosien vitsiltä.

Nyt Bruno oli vuosien hiljaisuuden jälkeen ottanut yllättäen yhteyttä. Hän olisi tulossa Suomeen, enkä tietenkään voinut olla kutsumatta miestä käymään. Ehdotin vaimolle taktista vetäytymistä, mutta hän suhtautui legioonakaveriin suhdetestinä, jonka hän voisi sankarillisesti selvittää. Hän vakuutti hyväksyvänsä menneisyyteni, eikä suostunut piilottelemaan.

Vaimo halusi kuulla erikoisesta vieraastamme. Karpaasi oli ennen muukalaislegioonavuosiaan ollut huipputason painija. Vaikeuksiin ajauduttuaan mies oli värväytynyt legioonaan ja päässyt sen jälkeen asettumaan Eurooppaan.

Tumma, lihaksikas kaveri oli pelastanut minut monesta liemestä. Mutta tunsin myös hänen maineensa naisten parissa. Vonkamies vikitteli aina tilaisuuden tullen, eikä yleensä turhaan. Reissujensa jälkeen hänellä oli tapana selostaa seikkaperäisesti, miten oli lumonnut mustalla mamballaan naaraat taivaisiin.

Yritin virittää huumoria vaimoni ja legioonakaverin tapaamisesta ja nuoruuslupauksestamme huumoria. Mutta leikinlaskun luonne muuttui vierailun lähestyessä. Vaimo kyseli kiusoitellen, millainen komistus olikaan kaverini, jolle olin hänet luvannut. Lopulta leikki alkoi kutkuttaa itseänikin. Kun vaimoni veti jotain seksikästä päälle, hehkutin, että tuo olisi kiva asu, kun Bruno tulee.

Odotus kasvatti sähköä ja suoranaista kiihkoa. Luulin, että vaimo pilailee, kun hän halusi tietää, miten hänet tarjoaisin kaverilleni. Hain pakastemansikoita ja kermavaahtoa ja ohjasin vaimon sängylle. Hän kiemurteli silmät ummessa kiihkoissaan, kun hyväilin häntä ja selostin, miten kattaisin jälkiruoan hänen vatsalleen. Riisuin vaatteet ja asettelin jäisiä marjoja pitkin vartaloa. Otin marjoja suuhuni ja selostin, miten Bruno saisi näykkiä niitä. Pyörittelin marjoja pyöreillä rinnoilla ja näykin vuoroin makupaloja ja vuoroin nöpöttäviä nännejä.

Kerroin, miten merkitsisin taivaan portin kuohukermalla ja pursottelin vaahtoa vaimon halukkaalle vaolle. Sanoin, että Bruno lipoisi korvikkeet ja täyttäisi sitten hänet kuumalla kermalla. Kun pudotin housuni ja olin demonstroimassa, kuinka hänet otettaisiin, vaimo puristikin reitensä yhteen. Pettyneenä jatkoin vaimon härnäämistä, mutta hän nousi, veti vaatetta ylleen ja lähti kesken jääneisiin puuhiinsa. Tällaiseen kiusoitteluun en ollut tottunut.

Hykertelin tapaamisen aattona, kun vaimo sheivasi herkkunsa sileäksi ja sovitteli stay up -sukkia. Kannoin hänet sängylle ja halusin tarkastaa lopputuloksen. Vaimo härnäsi, että halusin koemaistaa, mitä huomiselle vieraalle oli tarjolla. Lipaisin ja suukottelin liukkaita huulia, ja hivelin niiden välistä esiin työntyvää nypykkää. Vaimo kieriskeli ja tarjosi itseään tutkittavaksi, kunnes yhtäkkiä lukitsi jalkansa ja muistutteli, että herkut piti säästää huomiseksi. Minua kiusattiin vähän turhankin julmasti.

Seuraavana päivänä keittelin mökiltä pyytämiäni rapuja ja auttelin kalojen kanssa, kun vaimo hääri illallispöydän ääressä. Hän jätti minut viimeistelemään kattausta ja lähti laittautumaan. Kohta hän liihotti pyytämään arviota tiukasta, mekostaan, jonka alta pilkistivät tummat saumasukat. Kiertelin ihastelemassa pantavan näköistä pakkaustani, joka keimaillen ja kurkotteli pöydän äärellä.

Ovikello keskeytti soidintanssin. Vaimo pyyhälsi peppu pyörähdellen ovelle, jossa Bruno seisoi kukkapuskan kanssa. Mies oli yhtä timmissä kunnossa kuin edelliskerran tavatessamme. Sen sijaan englanti ei ollut yhtään kohentunut.

Vaimo tarjoili maljat, ja Bruno kertoi työskentelevänsä turvallisuusalalla, mitä se sitten tarkoittikaan. Minä tarinoin porvarillisesta elämästämme ja viimeistelin samalla illallispöytää.

Bruno osasi huumorilla keventää tunnelmaa. Kiireettömän aterian jälkeen mies vaati hääkuvia katsottavaksi, sillä hän epäili, ettei tällainen kaunotar voinut olla oikea vaimoni.

Jämähdin astioita keräillessäni patsaaksi, kun vaimo yllättäen kysyi, olisiko sitten jälkiruoan aika. Bruno nauroi, että olin ilmeisesti paljastanut hänelle vanhan lupauksemme.

Mies alkoi kertoa tarinaa sen taustalla. Hän oli reissuissaan kuullut alkuperäiskansasta, jonka isännän vieraanvaraisuuteen kuului tarjota vaimoa. Vieraalle oli kunnia-asia ottaa vaimo isännän edessä, ja lopuksi isännän piti sinetöidä ystävyys: siementen sekoittaminen varmisti, etteivät syrjäisten heimojen geenit muuttuneet sisäsiittoisiksi.

Olin kuullut monta kertaa tarinan, josta syntyi fantasia taisteluparin häälahjasta. Vaimolle se sen sijaan oli uusi.

Bruno kiitteli ateriasta ja lähti pihalle tupruttamaan sikaria. Minusta tuntui, että vanha lupaus oli jo kuitattu, mutta vaimo kujersi silmät vilkkuen kyljessäni. Hän kuiski, että voisin käydä avaamassa sänkymme, niin hän hakisi vieraamme jälkiruoalle.

En ollut vieläkään varma, oliko vaimo tosissaan vai jatkoiko hän kiusoitteluani viemällä vitsin pidemmälle. Astelin kuitenkin makuuhuoneeseen ja taittelin päiväpeitteen sivuun, kun vaimoni veti myhäilevää Brunoa kädestä ovelle. Hän ohjasi miehen sängylle ja sipsutti luokseni.

Vaimo sanoi, että nyt voisin tarjoilla jälkiruoan. Yritin katseellani mittailla, oliko hän tosissaan. Mutta tilanteessa oli jotain niin syntisen kiihottavaa, etten tosiaankaan halunnut olla se, joka leikin lopettaisi.

Avasin selin itseeni seisseen vaimon tiukan mekon ja ujutin sen yltä. Bruno tapitti silmät kiiluen vaimon terhakkaita rintoja, kun taiteilin pitsisten rintaliivien hakaset auki ja annoin niiden pudota lattialle. Tartuin alushousuihin ja laskin ne jalasta. Lopuksi rullasin sukat nilkkoihin.

Vaimo pyörähti ympäri ja työnsi minut istumaan makuuhuoneen nojatuoliin. Bruno katsoi palavin silmin, kun puoleeni kyyristyneen vaimon sileä vako vilahteli pyöreän pepun alla.

Jäin hämilläni istumaan ja seuraamaan, kun alaston vaimoni tassutti kissamaisesti vieraamme eteen. Hän napitti paidan auki ja lakatut sormenkynnet alkoivat tutkia lihaksikasta rintakehää ja vatsaa. Bruno kellahti kuuliaisesti selälleen, kun vaimo eteni hänen housujensa kimppuun. Vaimo raastoi ne jalasta ja nousi silmäilemään boksereissaan lakanoillamme loikoilevaa lihaskimppua.

Vaimo kierähti Brunon viereen ja katsoi miestä palavasti samalla kun kädet vaelsivat alushousujen muhkealle etumukselle. Mies hyrisi ja huohotti odottavana, kun vaimon uteliaat sormet alkoivat tutkiskella taistelukuntoa uhkuvaa jötkälettä.

En ollut varma, oliko Brunon teatraalinen huokailu ja kieriskely tarkoitettu sivustaseuraajalle, mutta vaimoni kiihkoon voihke ainakin vaikutti. Hän suorastaan repi alushousut jalasta ja jäi kyljellään ihastelemaan suonikasta, muhkeaa lämpöohjautuvaa ohjusta.

Vaimo kierähti Brunon viereen ja tuijotti silmät sameina kaarella ilmaa haukkovaa miestä samalla kun hänen sormensa mittailivat aseen voimaa. Brunon lanteet työntelivät ja pyörähtelivät vaakatanssia, kun vaimo kiehnäsi kiinni häneen. Vaimo veti miestä kyljelleen itseään vasten ja antoi peppunsa hakeutua kohti muhkeana jököttävää tummaa taikakalua.

Vaimo levitti jalkojaan ja lukitsi suonikkaan kyrvän niiden väliin. Hänen peppunsa alkoi tehdä pientä panoliikettä ja kosteat pillun huulet nuolivat jalkojen väliin lukittua kuumaa asetta. Brunon huokailu ja voihke olivat sytyttäneet vaimon sellaisiin liekkeihin, että hän suorastaan janosi tuota järkälettä sisäänsä.

Bruno myötäili pienin elein, kun vaimon lanteet löysivät oikean kohdan, ja kaksikko alkoi telakoitua toisiinsa nautinnosta väristen ja vikisten. Voimakalu kampeutui syvälle lihaskimppua vasten vispaavaan ja nylkyttävään vaimoon.

Kyljellään miestä vasten hytkynyt vaimoni työnsi Brunon selälleen ja kiepsahti jättiin kytkeytyneenä hänen päälleen. Kireä, sileä pillu turpeaa kalua vasten puristuneena oli jotain sellaista, mitä en ollut nähnyt edes pornovideoissa. Vaimon liukas ja kiimapillu imi kalua sisuksiinsa, kun hän alkoi ratsastaa lihaskimpun päällä. Bruno voihki ja mourusi selkä kaarella ja innosti päällään laukkaavaa naarasta yhä villimmäksi.

Vaimon hyppyytys pysähtyi, mutta lanteet jatkoivat toisiinsa kaivautumista. Vaimo puristi tissinsä miehen lihaksikasta rintaa vasten ja antoi peppunsa sätkiä tahdottomana, kunnes jalat puristuivat niin, että pelkäsin varpaiden sinkoilevan. Vaimon ulina muuttui karjahteluksi, kun hän tuli sykkien Bruno syvällä sisällään.

Bruno puristi vaimoani itseään vasten ja lukitsi hänet urahdellen päälleen. Nautiskeleva mies alkoi varovaisesti nussia päällään huohottavaa naista, joka voihki ja ujelsi silmät ummessa. Mies kiepautti vaimon alleen ja alkoi leijonan tapaan karjuen voimiensa tunnossa möyhentää saanutta vakoa. Osat olivat vaihtuneet, ja nyt Bruno taitteli nautinnosta voihkivaa vaimoani alleen, sivulle ja päälle. Koko ajan hän myllersi sekopäisenä uikuttavaa vaimoa kuin pillun pohjaa etsien.

Äänekäs kaksikko oli toisiinsa painautuneena yhtä kimmoisaa kasaa. Vedettyään vaimoni taas kerran päälle Bruno esitteli sänkymme jousto-ominaisuuksia ponnauttelemalla tissit tärähdellen päällään ratsastanutta naarasta ilmaan niin, että ylikokoinen mörssäri taittui välillä ohi kohteestaan.

Kun mies kellisti vaimon vatsalleen alleen, tämä riipi edessäni lakanoita punaisilla kynsillään. Peppu pystyssä pantavana mourunnut vaimo ei nähnyt eikä kuullut mitään, vaan painoi päätään lakanoihin silmät suljettuna. Koko sänky tärisi ja hytkyi, kun mies tykitti omistajan elkein, villisti karjahdellen edessään levittäytynyttä herkkupeppua.

Puolet peitoista ja tyynyistä lojui lattialla, kun mies käänsi vaimon selälleen, lukitsi hänen kätensä patjaan pään päälle ja paukutti pillua rytmikkäiden karjahdusten tahtiin. Miehen vauhti hidastui, ja hän tuijotti kuin transsissa allaan tissit tärähdellen tavaraa vastaanottanutta naarasta. Vaimoni silmiin lukkiutunut Bruno pysähtyi, jännittyi kaarelle, urisi ja korisi eläimellisesti kuin savannilla ja sykki vaimoni täyteen vierasta siementä. Silmät sumeana hyrissyt ja uikuttanut vaimoni paineli miestä pakaroista vieläkin syvemmälle itseensä.

Bruno lysähti vaimon viereen, ja kiimavakoon tulvinut ase pullahti ulos. Vaimosta purkautui sankka mahlavana, ja huoneen kiimatuoksut saivat pähkinäisen lisän.

Vaimoni jäi huohottamaan suu ja pillu avoimena, kun Bruno hetken voimia keräiltyään horjui hikisenä luokseni. Hänen alkuperäiskansojen tarinassaan isännän vuoro oli vieraan jälkeen. Tiesin tehtäväni.

Edellispäivien kiusoittelun ja edessäni esitetyn villin näytöksen jälkeen minua panetti niin, etten meinannut housuissa pysyä. Heitin vaatteeni samaan läjään entisten kanssa ja tuijotin edessäni avattua nuppua, jonka silmäke tulvi sitkeää, vaaleaa siementä.

Se oli melkein hyväksikäyttöä, kun survaisin aseeni pehmeäksi möyhennettyyn vaimooni ja aloin jyystää edellismiehen jäljiltä lotisevaa vakoa. Kyrpäni kirnusi Brunon nesteitä pitkin vaimon peppua ja reisiä. Esimerkin innoittamana taoin eläimellisellä raivolla eteeni tarjottua naarasta. Tissit tärähdellen allani huohottanut vaimo veti minua pepusta vaativin ottein sisäänsä, enkä pystynyt pidättelemään itseäni, vaan valuin kaluni kautta sisälmykseni kaverin merkitsemään vaimooni.

Tällaiseen tilanteeseen ei ole oikein sopivia vuorosanoja. Bruno laukaisi tunnelman onnittelemalla kaunista morsianta ja kiittelemällä upeasta jälkiruoasta.

Yksi kommentti viestissä: “Kaverille katettu jälkiruoka”

  1. jasser says:

    Kiihottava.

Kommentoi

top