search
top

Mustaa munaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (92 votes, average: 2.58 out of 5)
Loading...

Surffailin jälleen kerran pornosivuilla ja nimenomaan gay-sivuilla kun silmiini osui video joka oli otsikoitu nimellä blac cock hypno. Avasin linkin ja taustalla ääni puhui minulle englanniksi koko ajan miten minun tekee mieleni mustaa kyrpää ja mitä minun tulee tehdä että pääsisin palvelemaan isoja mustia kyrpiä.

Vaivuin ajatuksissani jonkinlaiseen unta muistuttavaan tilaan ja mielessäni oli vain nuo isot suonikkaat ja jumalaisen komeat mustat kyrvät. Halusin nuolla ja imeä vain noita paljaaksi ajeltuja pitkiä ja paksuja kyrpiä ja kuulla kuinka nuo miehet pitivät siitä kun imin heidän kullejaan. Suuhuni työnnettiin toinen toistaan komeampia isoja kyrpiä jotka maistuivat todella hyvälle ja nautin kun sain miellyttää miehiä. Mustat miehet sanoivat että tehtäväni oli miellyttää heitä ja imeä kyrpää eikä mitään muuta… suussani oli vuoroin suoraa ja vuoroin käyrää isoa ja paksua mustaa kyrpää joita kaikkia halusin kuin viimeistä päivää! Eräs ison suonikkaan ja alaspäin käyrän mahtimulkun omistaja sanoi että et narttu ime tarpeeksi hyvin ja sanoi että haluaa nussia pientä reikääni siksi. Olin kontillani kahden mustan miehen välissä ja imin edessäni olevaa kyrpää minkä vain pystyin kun tunsin sormen levittävän liukastetta pienelle reiälleni. Sormi pyöri reiälläni ja se tuntui taivaallisen hyvältä! Kuulin kuinka takanani oleva mies avasi liukkari purkin ja litsahteluista päätellen rasvasi asettaan vain työntyäkseen sisääni. Pian tunsin kuinka iso ja kuuma terska asettui reiälleni ja alkoi tunkeutua kiimaiseen nartun perseeseeni! Voi luoja miten iso se oli ja tuntui kuin olisin haljennut!! Kyrpäni valui kiimalimaa ja kun tuo iso kyrpä upposi kerralla sisääni tuntui kuin padot olisisivat sisälläni murtuneet!! Imin kyrpää ja ulisin kiimassa kun musta mies pamputti reikääni minkä ehti! Musta mulkku souti limasta kiiltävänä suussani ja perseessäni!! Ajantajuni katosi ja kyrvät soutivat sisälläni vaihdellen nopeuksia ja kulmia osuen aina niin ihanasti kohtiin sisälläni että näin tähtiä! Kyrvät suussani ja pyöreäksi nussitussa reiässäni paisuivat ja tunsin kuinka molempiin päihin purkautui lämmintä spermaa sykkivistä kaluista! Ihanaa!!

Heti kun nuo ihanat kyrvät alkoivat veltostua, vaihtui molempien miesten paikalle uudet mustat kullit ja sama nussiminen jatkui! Kyrpää tuli suuhun ja suoleen välillä eri tahtiin ja välillä samaan tahtiin, mutta joka työnnöllä vinguin ja ulisin kuin kunnon pikkuhuoran kuuluukin! Kyrvät olivat isoja ja paksuja ja ne tuntuivat ja maistuivat todella hyvälle, kuitenkin halusin vain lisää koko ajan! En tiedä kuinka monta mustaa mailaa sisälläni kävi tuon session aikana, eikä sillä ole väliäkään koska minähän halusin vain kyrpää!! Jossain vaiheessa heräsin siihen että video oli loppunut ja oma kullini oli yltäpäältä kiimalimassa palleja ja välilihaani myöden mutta mustia kyrpiä ei näkynyt… olin kiimainen sissy huora ja edelleen kyrpää vailla.

6 kommenttia viestissä: “Mustaa munaa”

 1. Mulle kans! says:

  Ai hitto ku pääsis ittekki joskus isoa mustaa kokeilemaan!! Se jos mikä olis mahtavaa! Voikos tähän jättää s.postin… josko sillä tavoittas mustan miehen?

  olli.kuhta@gmail.com

 2. Slutboy says:

  Tätä samaa rataa meni viime kesänä kahden mustan miehen kanssa useamman kerran. Olo oli aikas avoin aina lauantaiaaamuisin. Se häpeä ja samalla niin upea olo ❤️

  • Kayfabe says:

   Ei ole mitään niin upeaa kun saa palvella iso kyrpää , no kahta isoa kyrpää

 3. Kayfabe says:

  Upea teksti taas, veti heti kuumat huippuun

  • Biboy says:

   Hyvä että tarina sai sinut kovaksi, koska nuo isot kyrvät saa minut aina valumaan ja haluamaan kovaa kyrpää…taas panettaa sen verran että pakko mennä helpottamaan paineita.

   • Kayfabe says:

    Hyvä niin sitä pitää, pitää itsekkin alkaa leikkimään kullilla, voisipa leikkiä kulleilla

Kommentoi

top