search
top

Xgames

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (72 votes, average: 2.29 out of 5)
Loading...

Olin lähtenyt mukaan todella hulluun juttuun. Iskurissa oli haettu jannuja mukaan homolymppialaisiin. Viesti oli laadittu huolella ja todella houkuttelevan kuuloiseksi. Sen tekijäksi ilmoittautui kaksi vartevaa top kundia. Johtoajatuksena oli, että ilmoittautuneet btm ja vers tyypit saisivat kilvoitella erilaisissa tehtävissä, palkintonaan kyydit järjestäviltä top kavereilta. Lajeja ja tehtäviä ei ollut kerrottu ennakkoon. Selvää oli vain että kisat kestäisivät kaksi päivää ja kaikki mukaan valitut kilpailijat testattaisiin ennen koitosta. Lajit käytäisiin loppuun asti ja paljaalla.

Pidin ajatuksesta ensi lukemalta ja ilmoittauduin ajattelemattamukaan. Iskuria ennenkin selailleena tiesin, että bottomienilmoituksista oli ylitarjontaa ja mielenkiintoisia ja luotettavia panijoita oli melko harvassa. Pysäyttävintä ilmoituksessa oli kuitenkin sen kisamainen idea. Se osui yksiin oman tuhman ja uteliaan mielikuvituksen kanssa, joten laitoin kuvat ja mitat itsestäni järjestäjille. Hullun jutusta teki se, etten ollut ikinä toteuttanut mitään näistä mieliteoista. Olin miesseksin suhteen täysin kokematon. Elin naisen kanssa, kaapissa unelmoiden. Perustelin ilmoittautumisen sillä, että sitä ei voisi perua. Lähtisin mukaan ja kokeilisin ainakin yhtä lajia.

Pieneksi kauhukseni sain osallistumiseni hyväksyvän kirjeen postissa. Se oli laadittu hyvin aidon oloiseksi kertausharjoituskutsuksi. Vain alkuperäisen ilmoituksen lukenut saattoi tietää sen feikiksi. Alavatsa jännityksestä kouristellen jouduin ilmoittamaan kotona, että harjoituskutsu oli pakollinen ja kestäisi koko viikonlopun. Viesti otettiinvastaa kyseenalaistamatta. Niinpä aloin odottamaan parin viikon päähän ympäröityä päivämäärää. Minua hirvitti ja jännitti tuleva. Mitä siellä joutuisi tekemään? Uskaltaisinko todella lähtöviivalle? Touhutippa alkkareissa ei kuitenkaan ottanut kuivuakseen koko aikana. Tapahtumaan odotellessa minulla oli hyvää aikaa ajella pelialue samettisen sileäksi. Jätin siistit karvat vain kullin juureen. Kutsussa viimeinen viikko oli määrätty akti ja runkkaus vapaaksi ajaksi. Ymmärsin määräyksen, mutta se teki odottelusta entistäkin rauhattomampaa.

Lopulta koitti sovittu perjantai ja ajoin tunnin matkan kesäisessä illassa hieman syrjässä sijaitsevaan pieneen leirikeskukseen. Paikka oli vuokrattavissa metsähallitukselta ja juuri sopiva “kertausharjoituksiin”. Veri korvissa kohisten kaarsin pihaan ja kättelin kuviensa väärtit järjestäjät. Kundit olivat todella hyväkuntoisen oloisia, hieman alle nelikymppisiä, rennon oloisia ja ehdottomasti kisaamisen arvoisia. Rentouduin nopeasti heidän kysellessään matkan sujumisesta. Samalla kävimme päärakennuksella, jossa toinen kavereista otti minulta näytteet sukupuolitautien testaamiseksi. Aloin jo hieman kiihottua, kun he vitsailivat siitä kuinka näitten homolymppialaisten pääpalkintona olisi litroittain, vain puhtainta spermaa.

Kääntyilin yön todella rauhattomasti. Nukahdin vasta pikkutunneilla ja silloinkin näin unta paksuista kyrvistä.Aamulla en ollut kuitenkaan yhtään väsynyt. Adrenaliini kierrätti verta ja odotus pakkasi sitä nivusiin. Illalla saatujen ohjeiden mukaisesti, suuntasin viileän aamun läpi,leirikeskuksen suihkuille. Siellä pari kanssa kilpailijaani pesi jo itseään. Kahteen suihkuista oli asennettu erikoispäät suolihuuhteluja varten. Kaverit olivat nuorehkoja ja terveellä tavalla treenatun oloisia. He olivat selvästi jo lopettelemassa. Annoin katseen seikkailla heidän ajelluilla kaluillaan. Tunsin myös heidän mittailevan kivan kokoista varustustani, kun kyykistyin pesemään peppuani. Vaihdoimme tietäviä katseita. Olimme täällä samasta syystä. Päästin kullini häpeilemättä puolijäykkään tilaan ja nautin heidän vilkuilustaan. Oli jotenkin ihanan vapauttavaa ajatella, että nuokin heteron näköisen jampat olivat tulleet tänne, koska halusivat saada munaa. Hymy huulilla pesin itseni natisevan puhtaaksi.

 

Meitä kilpailijoita kerääntyi keskuksen päärakennuksen eteen tusinan verran. Kaikki näyttivät olevan kolmenkympin kahta puolen. Helpotuksekseni huomasin että mukaan valikoitujen jätkien taso vain lisäsi odotusta tulevasta. Järjestäjät tervehtivät kaikkia kiitoksella osallistumisesta ja hyvillä uutisilla kilpailijoiden puhtaudesta. Kisat voitaisiin käydä huoletta läpi paljaalla pannen. Ilmoitus keräsi hyväksyviä huutoja ja hymyjä. Itsellänikin värähti housuissa, “Mä oontosiaan tekemässä tämän!”.

Meille kerrottiin että edessä olisivat ensimmäisen päivän alkukarsinnat. Kahdestatoista pääsisi jatkoon kahdeksan ja neljä ensimmäistä joutuisi yleisöön. Päivän kaksi parasta saisivat toteuttaa btm haaveitaan osaavien top isäntiemme käsittelyssä. Aloittava laji olisi käteenvetopiiri. Olin huojentunut. Tämä kuulosti helpolle myös näin kokemattomalle tyypille. Tässä ainakin uskaltaisin olla mukana. Kovemmat jutut jäisivät varmasti muille. Ei näin tuoreella poikaseksiin tutustujalla varmasti olisi saumoja jatkoon. Siitä tulisi silti hyvä kokeilu.

Meidät jaettiin neljään kolmen hengen porukkaan ja marssitettiin sisälle leirikeskuksen päärakennukseen. Tila oli hämärretty verhoilla ja vilteillä. Lattialla oli lakanoitujapatjoja. Pehmeä suodattunut valo leikki, muutamassarakennelmassa jotka arvasin suorituspaikoiksi, mutta niiden hyödyntämistapaa en osannut tarkemmin arvata. Odotus salpasi hengen. Järjestäjät komensivat meidät alasti. Oli aika jakaa pelinumerot. Eriasteisia seisokkeja pullahteli housuista, kun vaatteet kahahtelivat lattialle. Kaksitoista munan kipeää kundia odotteli alasti ohjeita. Suu virneessä meille jaettiin nahkaisiin hihnoihin kiinnitetyt osallistujanumerot. “Asuste” tuntui todella homolle kun vedin sen päälleni. Se vain korosti alastomuuttani ja pelinumeron alla heräilevää kullia. Oli aika aloittaa kisat.

Keskellä lattiaa oli kolmen tuolin piiri. Minut ja kaksi muuta istutettiin niille ja loput ympäröivät meidät kuumottavana rinkinä. Odottava kiima välkkyi silmissä ja kimalteli kalujen kärjissä. Värähdin kylmän istuimen kosketusta takapuolella. Istuimme polvet yhdessä, kuunnellen selkeää ohjeistusta. Kukin runkkaisi oikealla puolellaan olevaa kaveria. Vain yhtä kättä sai käyttää ja kisa lakkaisia välittömästi, kun ensimmäinen ampuisi satsinsa. Käskystä avasimme haarojamme niin, että kukin saisi otteen naapurin munasta. Jännitys ja tilanteen outous sai minut pehmenemään lähtölaukauksen kynnyksellä. Luontainen voitonhalu piti sitä loistavana juttuna, mutta muiden kundien tuijotus haaroissa nolotti. Kun hamusin viereistä puoliseisokkia käteen, en ollutvarma halusinko jatkoon vai tahdoinko ampua mällit vain nopeasti toisen naapurin kouraan. Panetti.

“Yksi, kaksi, runkkaa!” kajahti lähtökäsky. Puristin toisen kundin munaa kädessäni elämäni ensimmäistä kertaa ja se tuntui mahtavalle. Aloin vatkaamaan rauhallisella tahdilla elimen vartta. Tunsin kädessäni kuinka se kasvoi paksuutta. Kaveri saavutti nopeasti täyden ereketion vaiheen. Terska punoitti houkuttelevasti kiimaliiman kastelemana. Suonikas varsi kuumotti ja sykki käteni puristusta vasten. Tuon elimen hyväily ja ihailu sekä omallani seikkaileva vieras käsi saivatmunani nousemaan nytkähdellen pystyyn. Sitä pumppaava kaveri oli jäänyt hieman jälkeen, vaikka aloinkin käsihoidosta nauttimaan. Hän hengitteli jo raskaasti, eikä saanut keskityttyä omalta nautinnoltaan minun masturboimiseen.

Oma hoidokkini oli saanut vauhdissa jo muutaman hikipisaran kaulalleen. Liukastin kaverin koko varren munanpäästä vuotavalla mehulla ja keskityin ihanan terskan hoitamiseen esinahkaa pumpaten. Yleisön katseet olivat nauliintuneet jalkoväleissä vatkaaviin käsiimme. Tilassa tuoksui masturbointi. Aloin jo todella nauttia olostani piirissä, kun vasemmalta puoleltani kuului hätääntynyt huokaus. Orgasmi värisytti hikisen punakkaa runkkaajaani. Eka lasti lähti todella voimalla ja lensi vatsalleni asti. Tyypin kasvoilla kamppaili nautinto ja pettymys, kun kassien sisältö pulppusi paksuina noroina reisille ja voittajan vielä vatkaavalle kädelle. Hätkähdin kun tajusin olevani jatkossa. Päästin haikeasti voittajasta irti. Hänkin irrottautui piiristä. Noustessaan hän nuolaisi kämmensyrjälleen valuneen tuoreen sperman kielelleen.

Kolme muuta alkuerää jatkui samalla logiikalla. Nyt pääsin seuraamaan kundien otteita yleisöstä. Menoa oli todella kuumottavaa seurata myös vierestä. Runkatun kyrvän tuoksu sakeni samalla, kun ilma lämpeni ja piirien heikoimmat lenkit antautuivat limansa ruikkien. Oma vehkeeni seikkaili puoliseisokin vaiheilla. Kertaankaan se ei levähtänyt täysin vaan kasseissa pyörteilevä kiima työnteli sitä tanaan. Nyt aloin olla jo onnellinen, että pääsin jatkoon. Eriensä voittajat ja häviäjät parveilivat samoissa merkeissä tuolien ympärillä. Aloin olla jo uteliaan malttamaton seuraavan vaiheen suhteen. Halusin päästä kokeilemaan ainakin seuraavaa lajia. Ehkä tulisin siinä ja saisin rauhan kivesten pakotukselle ja ylös-alasseilaavalle erektiolle.

Kahdeksan jatkajan selvittyä järjestäjät julistivat teknisen tauon seuraavan koitoksen valmistelun ajaksi. Itse vetäydyin makoilemaan selälleni yhdelle patjoista. Ummistin silmäni ja koetin saada tasattua pulssia äskeisistä näyistä. Kesti hyvän tovin ennekuin elin rauhoittui reidelle hikisen tahmeaksi kiepiksi. Niskan taakse ristimäni kädet haisivat toisen kundin munalle. Hymynkare huulilla oli nukahtamaisillani, kun meille julistettiin pelien jatkuvan.

Järjestäjät arpoivat meistä neljä paria. Jouduin taas ensimmäisenä tulee. Tunnistin toisen tyypin minua suihkussa vilkuilleeksi kundiksi. Ennen uuden koitoksen julistusta parini sai sanktion edellisen lajin rikkeestä. Hän oli jatkanutvoittajan runkkaamista vielä häviäjän selvittyä. Tyyppi komennettiin kumartumaa vatsalleen pöydälle. Punastellen tyyppi totteli. Toinen meidän top isännistä levitti tyypin jalat niin että karvattomien pakaroiden välissä punottava anus oli meihin muihin päin. Toisesta kädestään hän taikoi kolme liukasteesta kimaltelevaa anuskuulaa. Toisella kädellä hän pyöritti liukastetta myös aukolle. Yksi kerrallaan kuulat pyörähtelivät tyypin peppuun. Kaveri ei vastustellut, mutta huokaisi syvään joka kerta kun anus sulkeutui uuden kuulan ympärille.

Seuraavan lajin kerrottiin olevan 69-imuri. Jälleen pelattiin hävinneen siemensyöksyyn asti. Erikoisuutena olivat vaaleanpunaiset pörrökäsiraudat joilla vangittiin kädet selän taakse. Homma piti hoitaa pelkällä suulla. Muutoin mielikuvitus oli vapaa. Nyökkäsimme ymmärtäneemme ohjeet. Geishakuulilla ladattu kilpakumppani kävi kyljelleen isolle pedatulle jumppamatolle. Naamasta paistoi, että kaverin eturauhanen oli ilmeisen kovilla pallojen pyörityksessä. Kävin viereen pitkälleni. Tanakasti erektoitunut kyrpä osoitti kasvoihini. Tuntui uskomattomalle että olisin ottamassa sitäsuuhuni. Tyyppi oli näyttänyt hyvälle aamuisessa suihkussa ja olin katsellut ilokseni hänen penistään myös lepotilassa. Nyt se oli kovana aivan vieressäni. Siitä valui pitkä rihma patjalle asti. Tunsin kaverin kuuman hengityksen omassa jalkovälissäni. Avasimme vaistomaisesti jalkoväliä mahdollisimman hyvin tarjolle. “Yksi, kaksi, ime!”.

Hapuilin kuuman nupin suuhuni. Käsiraudat hankaloittivat liikkumista ja tuntuivat aika tuhmille takapuolta vasten. Munaoli terhakka ja maistui edelliselle lajille. Suuhun upotessaan se valutti kiimanestettään leualleni. Toisessa päässä kaveri alkoi naimaan suullaan minua. Munani oli hetkessä litisevässä pumppauksessa kivikova. Itse en tiennyt heti mitä tehdä suussani olevalle elimelle. Pelkkä sen pitäminen huulten puristuksessa värisytti. Se tuntui niin täydellisen suuhun sopivalle. Halusin nauttia tästä uudesta tunteesta vielä lisää. Kilpakaveri oli tosi hyvä ja saattaisi laukaista satsini, koska vain.

Työnsin huullilani esinahan pitkälle taakse suonikasta vartta pitkin. Tein kokeeksi pumppaavia liikkeitä tuon pullean nupin hieroessa poskeani. Yritin ottaa sitä myös nieluun, mutta patukka oli paksu enkä oikein osannut sitä hommaa. Keskityin yhtä paksuun terskaan. Kiertelin kielellä sen kosketusherkkiä muotoja. Pyörittelin sitä suussa hakien tietä kaikkiin sen sopukoihin. Juuri niihin kohtiin joissa varsi muuttuu nupiksi. Nautin samalla kuuman suun puristuksesta omalla munallani. Tunsin että se upposi jo juurta myöten nieluun. Palleissa pakotti siihen malliin että tulisin aivan pian. Kurotin terskan hyvällä otteella huulteni väliin ja aloin pumpata sillä kaverin nuppia entistäkin innokkaammin. Päätin nauttia koko loppuajan edestä.

Toisessa päässä olin juuri antautumassa, kun kaverille sattui ajovirhe. Hampaat raapaisivat kunnolla kullini vartta. Omassa kiimassani en siitä juuri välittänyt, mutta kaverin rytmi sekosi täysin. Käsiraudoissa oli hankala liikkua ja liukkaaksi uitettu kullini ei meinannut millään osua takaisin suuhun. Mulla oli käytännössä jo spermat putkessa ja olin todella himoissani halunnut päästä niistä eroon. Jatkoin kuitenkin tasaisella vauhdilla parini ihanan kullin imemistä. Kesken epätoivoisen rimpuilunsa kaveri jäykistyi äkisti ja parkaisi nautinnosta. Kuuma sperma syöksyi kitalakeeni. Suojasin kielellä nielun viimehetkellä. Toinen, kolmas ja neljäs ryöppy olivat yhtä voimakkaita. Kaverin vartalo vieressä rentoutui selvästinäiden jälkeen, mutta suuni täyttyi yhä spermasta. Kullinytkähteli edelleen kitalakeani vasten, mutta neste enemmänkin pulppusi ja valui kuin roiskui. Annoin elimen tyhjentyä kaikessa rauhassa kokonaan, sillä en oikein tiennyt mitä tekisin kaikella suuhuni lauenneella mällillä. Oma munani oli edelleen olympiatason stondiksessa ja kahden työnnön päässä purkaantumisesta. Samassa tajusin olevani taas jatkossa. Pehmenevä penis vetäytyi vastahakoisesti huulteni välistä. Upotin kieleni lämpimään paksuun nesteeseen suussani. Yleisön kannustaessa nielaisin kuuman lastin kahdessa erässä.

Kumppanini tuli vielä pyytämään anteeksi että osui hampailla varteeni. Virnistäen myönsin, ettei se haitannut mitään. Kun omat käteni olivat lemmenraudoista vapaat, hän pyysi vielä apua kuuliensa kanssa. Ennen kuin ehdin kunnolla suostua, hän oli jo asennossa jossa kuulat sai. Kädet raudoissa ja peppu pystyssä. Sileiden pakaroiden uomasta pilkotti kuulat toisiinsa yhdistävä naru. Vedin siitä varovasti ja sulkija luovutti aarteensa kolmasti maiskahtaen. Itselläni oli vielä täysi erektio imujen jäljiltä. Syljestä liukas terskani oli korkeintaan kahden sentin päässä kundin reiästä. Oudolla tavalla toimitus tuntui isommalle, kuin päivän aiemmat tapahtumat. Olin aivan valmis työntymään kaveriin ja purkamaan herkistetyn lastini pyllistävään peppuun. Kaveri taisi vaistota sen ja jäi asentoon pidemmäksi aikaa kuin oli tarpeellista. Hän hymyili minulle olkansa yli, muttei sanonut mitään. Muut olivat kerääntyneet jo seuraavan parin ympärille. Katseemme lukkiutuivat. Kaveri työnsi peppuaan suuntaani sentin, sitten kaksi. Kuumottava anus törmäsi tahmeaan munanpäähän. Pysyin paikoillani, vaikka sisällä lepatti. Peppu työntyi vielä sentin. Pakottavan kärjen kosteus liimasi sen hetkeksi raottuvaan koloon. Painoin tuuman vastaan. Sulkija aukeni. Pää katosi näkyvistä. Sperma poreili kiveksissäni. Kaveri suoristautui. Hän kuiskasi  “Ehkä myöhemmin”.

Muiden parien kamppailut menivät minulta kokonaan ohi kun koetin tointua äskeisestä hetkestä. Ajattelin jopa hetken käydä vessa vatkaamassa nyytit tyhjiksi. Menin sen sijaan kylmään suihkuun. Sielläkin kesti tuskaisen pitkään että pääsin kontaktimme yli. Kuivateltuani palasin pelitilaan. Imutteluerätolivat juuri sopivasti loppuneet. Ilmapiirissä leijui vahva kiima. Se sähköisti nivuset uudelleen. Kaipasin tuota vaivihkaa luvattua reikää. Ajattelin hävitä seuraavan jutun tahallani. Ehkä myöhemmin olisi silloin aiemmin.

Syvällä ajatuksissani saavuin seuraavan koitoksen ääreen. Panetti. Kamalasti. Masterimme esittelivät seuraavan pelin. Sen kaksi parasta saisivat henkilökohtaisen käsittelyn isänniltämme tänä iltana. Neljä finalistia jaettiin kahteen pariin ja parit aseteltiin kontalleen takapuolet toisiaan kohti. Hämmästyneenä tarjosin paljasta peppuani ohjailtavaksi. Isännät laskivat katosta köyteen sidotun kaksipäisen dildon. Mukavan kokoinen patukka kiinnitettiin koukulla lattiaan ja kiristettiin lopulta tasan punottavien anustemme korkeudelle. Aloin kiihottua silkasta uteliaisuudesta. Toinen masterimme  kertoi säännöt loppuun samalla rasvaten dildon päitä ja peppujamme. Tekomunan varteen olli merkattu kaksi viivaa noin 15cm päähän kärjistä. Tarkoitus oli työntää omalla omalla pepulla dildoa niin kovaa että häviäjän viiva katoaisi näkyvistä. Hankaluus olisi tietysti siinä että patukka ja sulkijat olivat liukkarin peitossa. Ja mitä kovemmin työnnät sitä enemmän tekokyrpä painaisi myös omaa anusta. Pervo idea sai halun kuplimaan kiimatippoina munasta. Nyökkäsimme ymmärryksen merkiksi. Dildo litisi peppuvaossa kun se ohjattiin painamaan suoraan miespimpille. Yks, kaksi, työnnä! Jännitin sulkijan tiukaksi. Kumimuna nitisi peppujemme puristuksessa. Nuppi painautui tukevasti kuoppaansa. Paine oli hurja. Kumpikin painoi lisää. Nyt tiukkana! Vai onko se aukiväh…Ähh!! Huusin silkasta yllätyksestä sillä kilpakumppanini alkoi työntää todellalujaa. Nuppi meni väkivaltaisesti sulkijan ohi. Peppu kramppasi kauhuissaa. Puristin pakaroita yhteen. Dildo pysähtyi. Kaveri teki uuden hyökkäyksen. Tiukka naimaton peppuni pani vastaan. Varsi liukui tuuman sisään, mutta kaveri älähti myös kun hänensulkijansa antautui. Koitin vuorostani työntää. Virhe! Kaveri teki samoin ja kumpikin sai lisää vartta peppuun. Vilkaisin jalkojen välistä tilannetta. Omaa merkkiäni en erottanut. Dildo oli jo niin syvällä perseessäni. Kaveriltakin uupui vain viitisen senttiä. Huohotimme. Sulkijat värisivät kumin ympärillä. En uskaltanut liikkua. Nostin katseen. Suihinotto kisan partnerini katsoi minua kiinteästi. Hän huomasi katseeni ja iski hymyillen silmää. Alavatsassa pyörähti. Mitä ihmettä? Pitäiskö mun..? Oliskohan..!? En miettinyt pidemmälle. Rentoutin alavartalon, pepun, sulkijan. Dildo työtyi loppuun saakka pitkälle pyllyyni. Olin hävinnyt.

Voittajat lähtivät lupausten mukaisesti top isäntien mukaan omalle palkinnolleen. Meille muille jaettiin erilaisia pikkuaskareita siivouksesta iltapalaan. Minulle lankesi saunan lämmitys.  69-kisan kaverini ilmoittautui nopeasti apumieheksi. Hän nyökkäsi vinosti hymyillen.

Kävelimme saunalle vaitonaisina. Jännitti. Minulla oli vahva tunne että saattaisimme lämmittää muutakin kuin kiuasta. Mulla ei ollut tällaisesta tilanteesta mitään kokemusta.

Tuskaisesti irvistäen kumarruin sytyttämään pesää, kun kaveri lopulta mursi vaitonaisuuden ja kysyi millä mielellä olin leirille lähtenyt. Tunnustin että kaikki kokemukseni miesten välisistä jutuista olivat tältä päivältä. Pitkään piinannut uteliaisuus oli lopulta ajanut mukaan tällaiseen kokeiluun. Myönsin hymyillen että olin kyllä nauttinut suihin ottamisesta. Pienen hiljaisuuden jälkeen ponnistin pystyyn ja lisäsin että peppuseksin saaminen kyllä vähän arvelutti viime koitoksen jälkeen. Käänsin kysymyksen takaisin. Kaveri esitteli itsensä Tompaksi ja lohdutti oikean munan tuntuvan aika paljon paremmalle pepussa. Pyysin uteliaana kertomaan lisää. “Minkä verran olet kokeillut?” Tomppa kertoi tutustuneensa parikymppisenä uintiharrastuksessa toiseen jamppaan, jonka kanssa he olivat sattumalta ajautuneet seksiin. Kun kumpikin tajusi tykkäävänsä hommasta he olivat ottaneet kaiken irti jäntevistä urheilijan ruumiistaan ja nuoruuden kiimasta. Kumpikin halusi pitää homman kaapissa piilossa, mutta kaikki liienneet tilaisuudet ja uintileirit käytettiin hyödyksi. Tomppa oli heti tajunnut tykkäävänsä btm roolista ja kaveri oli ollut erittäin aktiivinen top. “Se kaveri tykkäs panna ja mä tykkäsin antaa” tunnusti Tomppa. “Se ois nussinut mua monta kertaa päivässä jos ois ollu mahkuja.””Kerran ruotsin laivalla se pani mua reissun aikana peppuun seitsämän kertaa.” Ne oli olleet hurjat pari vuotta kunnes Tompan kaveri oli lähtenyt opiskelemaan toiselle paikkakunnalle.

Viimeiset neljä vuotta Tomppa oli ollut naisen kanssa parisuhteessa ja piti itseään hurjista nuoruuskokeilusta huolimatta bi-seksuaalina. “Tosin pari kuukautta sitten jäin sinkuksi ja sänkyhommat on ollu nollissa.””Oli hyvä aika kokeilla oisko seuraavalla kumppanilla tarjota peppuun vähän liikennettä.”“Tänään jo olikin melkein yksi peräänajo.” Tomppa virnisti.

Saunakin oli tullut aika kuumaksi jutustelumme aikana. “Mennäänkö kokeilemaan…löylyjä?” Nyökkäsin kun en muutakaan pystynyt. Hetkessä hän oli alasti ja suihkussa. Ensimmäiset napolliset kohisivat jo kun itse taiteilin vielä erektiota alushousuista. Veri kohisi korvissa kun annoin veden valua ylitseni. Kulli oli aivan käsittämättömän jäykkä. En tiennyt mitä saunan puolella tapahtuisi, mutta haluani oli mahdoton piilottaa. Kalu erektiosta pakottaen suljin hanan ja siirryin löylyn lämpöön.

Tomppa nautiskeli silmät kiinni lämmöstä. Haluni ilmeisyys nolotti kun kipusin laude narahtaen hänen viereensä. Panetti ja jännitti enemmän kuin koskaan. Tompan kalu lepäsi  tummana ja suonikkaana siistiksi trimmatussa jalkovälissä. Hassua että mulla oli ollut se jo suussa, mutta nyt mua jännitti lähestyä sitä. Kisan tapahtumat olivat olleet toki vapaaehtoisia, mutta akteiltaan määrättyjä. Tätä mä taisin haluta itse. Tomppa kohensi asentoaan edelleen silmät kiinni. Käteni tärisi silminnähden kun ojensin sitä reittä kohti. Olinko mä tosiaan tekemässä aloitetta homoseksiin? Olihan mä ymmärtänyt flirttailun oikein? Laskin käteni reidelle hetkeksi tasatakseni tärinää. Nuolaisi huulia ja ujutin käden puolijäykälle varrelle. Helpotuksekseni suljettujen silmien alle ilmestyi hymy ja tunsin peniksen turpoavan kädessäni. “Mmm..tulithan sä.” Tein kevyitä runkkaus liikkeitä. Kaverin hymy levisi entisestään. Tomppa katsoi lopulta mua kohti. “Oho” hän henkäisi huomatessaan punakkana pakottavan seisokkini. “Sä taidat tosiaan haluta tätä. Meidän pitää varmasti tehdä tolle jotain.” Kiimassa olin ilmeisesti kadottanut puhekyvyn, mutta sain äännähdettyä hyväksyvästi. Tomppakin otti mun kyrvän käteensä. Vaiti runkkasimme toisiamme ristiin. Katseemme tutkivat toistemme alastomia varsia. Kun katseemme kohtasivat vatsaani kipristi.

Tomppa siirtyi alemmalle lauteelle polvieni väliin. “Sulla on ihanan paksu kulli” hän kehui ja samalla kiusasi hellästi kiveksiäni. “Mä haluasin vähän imee sitä” Siniset silmät katsoivat kujeilevasti ylöspäin. Käsi hyväili vartta ja pakotti jyrkästi jököttävää kalua alas. Kohti suuta. Katseet pysyivät yhdessä kun muna taittui huulille ja huulet raottuivat ottamaan terskan puristukseensa. Hengitin suun kautta. Tomppa alkoi hitaasti pumpata kullia syvemmälle suuhun, poskeen ja lopulta nieluun. Huomasin huokailevani nautinnosta kun vartta nuoltiin ja huulet ja kieli puristelivat nuppia. Se tuntui niin hyvälle että mun teki mieli itkeä. Huusin. Tunsin sperman olevan lähdössä. Tärisin. En olisi halunnut sen loppuvan. Ei näin pian. Mutta kassit olivat aivan liian täynnä ja päivä oli ollut silkkaa esileikkiä. “Aahh mä ..aa ..tuun ..AaAAHh!” Tomppa irroitti huulet, mutta jatkoi varren runkkaamista. Hän avasi suunsa ammolleen muutaman sentin päähän tärisevästä munastani. “Ai saataNAAAAHH!!” Sperma ryöppysi kaverin suuhun, huulille, kasvoille ja rinnuksille. Katsoin lumoutuneena kun kullini ruiski tavaraansa. Spermainensuu lähestyi uudestaan munaani ja käsi pumppasi edelleen lastia kasseista. Halusin ruikkia kaiken spermani. “Ihana..aah.” Sperma jatkoi pulppuamistaan nyt Tompan munanpäätäni vastaan supistamia huulia. Annoin vapautuneesti lopunkin tavaran valua munasta. Dildon runnoma sulkijani supisteli ilosta ja peppu ei tuntunut enää yhtään pahalle. Katseemme kohtasivat taas ja huulet levittivät niille kertyneen mällin takaisin mun terskalle. Huulet liukuivat ihanasti aina juureen saakka. Pois vetäytyessään ne imivät limaista varttani ihanasti ja jättivät sen kolmenvartin erektioon. Punottava nuppini nuoltiin nautiskellen puhtaaksi. Lopuksi esinahka venyttiin taakse ja kiiltävälle munankärjelle annettiin vielä hellä pieni suudelma.

Tomppa nousi ja lähti ovelle. Mennessään hän kurkkasi vielä olkansa ja keinautti tiukkaa peppuaan. “Taisin tykätä.”

Pukuhuoneesta alkoi kuulua iloista kolinaa. Muutkin olivat saapuneet. Vanhasta muistista aloin ajatella veroilmoitusta, että saisin lopunkin erektion alas. Sitten muistin missä poikaporukassa oltiin saunomassa ja sisälläni muljahti valtava helpotuksen tunne. Annoin kullin jäädä juuri siihen asentoon kuin sitä huvitti.

Loppuilta oli hauska, mutta ei  sisältänyt enää seksuaalista tutkiskelua osaltani. Nukkumaan mennessä onnittelin itseäni. Olin uskaltanut tehdä päivän aikana monta juttua joista olin pitkään haaveillut. Enää en ollut virallisestikaan hetero ja olin asiasta vilpittömän iloinen. Varsinkin munan imeminen oli tuntunut taivaalliselle. Oli todella kevyt olo. Tompan kanssa olivat katseet osuneet yksiin vielä monta kertaa illan aikana. Nukahtaessa mielessä pyöri vielä kaksi asiaa. Haamutunne suuhun uppoavasta terskasta ja näky Tompan pepusta saunan ovella.

2 kommenttia viestissä: “Xgames”

  1. Lisää says:

    Tykkäsin! Älyttömän kiimanen stoori, jatkoa pliis 🙂

Kommentoi

top