search
top

Jännitettä yökylässä, osa kaksi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (81 votes, average: 3.56 out of 5)
Loading...

Kirjoittajan kommentti: Kiitos hyvästä palautteesta, tässä toinen osa. Kolmas on vielä suunnitteilla, toivottavasti pidätte tästäkin. Kommentteja otetaan ilomielin vastaan.

Olin elänyt edelliset päivät isojen ja ristiriitaisten tunteiden vallassa. Olin päätynyt kaverini Ellin luokse yökylään, siis tytön luokse yökylään nukkumaan hänen kanssaan samaan huoneeseen. Eikä siinä vielä kaikki, vaan olin nähnyt hänet pikkupöksyissään, hän oli katsellut tutkivasti kalsarien läpi sojottanutta jäykkää pippeliäni ja halunnut nähdä sen. Ja kaiken kukkuraksi hän oli tarjoutunut siitä hyvästä näyttämään minulle pimppinsä. Ja minä sanoin ei. En voinut siinä hetkessä jälkikäteen käsittää kuinka saatoin olla niin pelkuri etten suostunut heti, mutta todellisuudessa edes uuden tilaisuuden tullen olisin varmasti jännityksestä aivan sekaisin.

Onneksi sentään tajusin sanoa kyllä kun Elli pyysi minua lähtiessäni tulemaan uudestaan mahdollisimman pian. Toivoin vain että hän oikeasti tarkoitti sitä, ja koska koulussa olimme lähinnä vaihtaneet ujoja katseita tapahtuneen jälkeen, en tiennyt tapahtuisiko se koskaan. Siksi eräänä iltana lähes viikko tapahtuneen jälkeen saamani viesti sai minut tekemään voltteja kehoni sisällä. Siinä luki lyhyesti: “voit tulla ens viikon perjantaina meille yökylään jos haluut”. Vastasin välittömästi kyllä, ja sitten tajusinkin että seuraavasta viikosta tulisi todennäköisesti elämäni pisin.

Viimein iankaikkisuudelta tuntuneen viikon jälkeen kyseinen päivä ja ilta koitti, ja pakkasin jälleen vaihtovaatteeni ja lähdin Ellin luokse. Huomasin käveleväni nopeasti ja ottavani spontaanisti juoksuaskelia matkallani, samaan aikaan kuin alavatsassani tuntui kihelmöintiä. Hieman hengästyneenä soitin ovikelloa ja kuulin kun Elli käveli pikavauhtia ovelle. Moikkasimme ja seurasin häntä huoneeseensa. Edelliseltä kerralta tuttu patja oli jälleen lattialla. Ties mitä kivaa sen päällä tapahtuisikaan tänään, päässäni laukkasi jo kaikenlaisia ajatuksia.

Tunnelma oli vähintäänkin kiusallista. Meistä kumpikin selkeästi halusi olla toisen seurassa, mutta toisaalta jännitimme paljon mitä illalla tapahtuisi ja kumpikaan ei tuntunut tietävän mitä tehdä saadakseen tilanteen rennommaksi. Saimme kuitenkin juteltua ja pelattua jonkin verran, vaikka aika tuntuikin kuluvan eteenpäin aivan liian hitaasti. Tiesimme että vasta kun hänen vanhempansa olettivat meidän valmistautuvan yöpuulle, olisi tilaisuus tehdä niitä asioita joihin olimme jääneet viime kerralla. Koitimme keskittyä muihin asioihin siitä huolimatta että se todennäköisesti oli täysin mahdotonta, ja huomasimmekin vaihtavamme merkitseviä katseita ja pidättelevämme hermostunutta naurua useampia kertoja kuin olisimme edes voineet laskea.

Viimein koitti käsky ylemmiltä tahoilta että oli aika hiljalleen ryhtyä iltapuuhiin, ja jälleen oli ensin minun vuoroni mennä vaihtamaan vaatteita kylppäriin. Tällä kertaa ongelmana ei ollut päättää mitä vaatteita jätän päälleni, vaan hillitä nuorta innostusta ja etenkin sen näkymistä muille lantion seudulla. Jotenkin itsehillintäni tai pelkoni ansiosta onnistuin selviämään tästä koitoksesta puhtain paperein, ja jäin odottamaan Elliä hänen sänkynsä reunalle. Tämä erosi edellisestä kerrasta tosin siltä osin että aloin jäykistyä jo ennen kuin näin häntä alusvaatteisillaan. Olin todella malttamaton.

Kun hän asteli sisään, kohtasin hyvin samanlaisen näyn kuin kahta viikkoa aiemmin. Yölampun valo osoitti kauniiseen tyttöön, joka oli pukeutunut jälleen pelkkään valkoiseen t-paitaan ja pieniin kukkakuvioisiin pikkuhousuihin. Hän sulki oven, ja sitten avasi suunsa hiljaa.
“Moi.”
“Moi”, vastasin.
“Sulla on taas toi pystyssä”, hän kihersi ja osoitti haaroihini. Tunsin lievää lämpöä poskissani.
“No anteeks.”
“Ei se mitään, se on musta kivaa.” Hän otti muutaman askeleen sen patjan päälle jolla minun oli tarkoitus nukkua ja jäi seisomaan. “Tuu tähän.”
Kävelin hänen eteensä patjan päälle, noin parin askeleen päähän.
“Eiku tuu tähän. Lähemmäs”, Elli sanoi.

Otin askeleen eteenpäin. Sitten Elli katsoi minua hieman välttevästi ja hermostuneesti, kunnes yhtäkkiä nojasi eteenpäin ja pussasi minua nopeasti suulle. Jos koin perhosia vatsassani jo aiemmin, nyt oli käynnissä varsinainen ilotulitus. Koin päästä varpaisiin lämpöä, kipinöitä ja kaikkea muuta mahdollista, ja jäin vain tuijottamaan tuota ihanaa tyttöä joka sen kaiken oli minulle äsken aiheuttanut. Suuni jäi auki, enkä saanut millään sanaa suustani. Hän onneksi oli meistä kahdesta aina sanavalmiimpi.

“Sori. Mä vaan halusin tietää miltä toi tuntuu.”
“Ei… se mitään. Se tuntu kivalta”, sain sanottua hyvin hitaaseen tahtiin.
“Niin mustakin. … Haluutko kokeilla uudestaan?” hän kysyi.
“Joo!” vastasin äkkiä ja pian tunsin taas hänen lämpimät ja pehmeät huulet omillani, ja kehoni tuntui kuin lähtevän irti maasta. Eihän ne olleet mitään nuoleskelua, varovaisia pikkupusuja vaan, mutta uutena kokemuksena se oli silti aivan mieletön.
“Ootko sä pussaillut jonkun tytön kaa aiemmin?” hän kysyi.
“En, ootko sä jonkun pojan kaa?” kysyin takaisin.
“En oo. Siksi mä halusinkin kokeilla sitä.”
Tuli hiljaisuus. Hän selkeästi mietti jotain.
“Mut… käykö sulle silti että ollaan kavereita? Että vaan kokeillaan tällasia juttuja. Kun sun kaa on niin kiva pelata ja jutella ja… kaikkee”, hän sanoi. Ajattelin Ellistä samalla tavalla, hän oli nätti tyttö joten totta kai koin vetoa siinä mielessä häneen, mutta en muilla tavoin.
“Joo, kyllä se käy. Mäkin tykkään pelata ja puhua sun kaa”, vastasin.
“Jee!” hän hymyili leveästi ja pussasi minua suulle vielä kolmannen kerran. Sitten huoneeseen laski jännittynyt odotus ja lievä epävarmuus siitä mitä seuraavaksi tapahtuu. Sitten vastapäätä seisseen nuoren tytön katse kohdistui johonkin muuhun mikä seisoi jäykkänä, nimittäin alapäähäni joka oli löytänyt pussailun jäljiltä aivan uudenlaisia kovuusluokkia. Tajusin mitä hän vihjaili.

“Pitäiskö meidän nyt… riisua?” kysyin.
“Joo”, kuului hiljainen vastaus hymyileviltä kasvoilta.
“Miten me tehdään tää?” kysyin.
“No otetaanko vaikka paidat pois samaan aikaan?”
“Joo se käy. Lasketaanko kolmeen taas?”
“Joo”, hän sanoi ujosti.
Molemmat tarttuivat paitansa kaulukseen ja aloin laskea.
“Yks… kaks… … …”
En saanut jatkettua.
“Noh?” hän kysyi.
“Jännittää liikaa”, vastasin.
“Niin kyllä muakin vähän. Miks tän pitää olla niin vaikeeta?” hän kirosi.
“En tiiä. Mitä me voidaan tehdä?” mietin.
“En tiiä mäkään. … Hei!” hän yhtäkkiä sanoi innoissaan.
“No?”
“Tehdäänkö silleen että molemmat käännytään ympäri ja sit otetaan samaan aikaan vaatteet pois? Niin sit ei nähdä heti kun toinen ottaa pois mut silti voidaan riisua”, hän ehdotti.
Idea oli loistava.
“Joo, tehdään niin!” vastasin innokkaana. Käännyimme ympäri niin että olimme selin toisiimme.
“Otetaanko nyt uudestaan paidat pois?” kysyin.
“Joo, otetaan vaan. Laske sä”, hän vastasi.
“Okei. Yks… kaks… kolme”, sanoin ja kuului kun molemmat kiskoivat paidat päältään, ja samalla kuului molempien naurun pidättelyä. Hyssyttelimme toisillemme koska pelkäsimme hänen vanhempiensa kuulevan meidät. Yritin nopeasti kurkata taakseni ja huomasin Ellin paljaan selän. Pohdin kovasti miltä hänen tissinsä mahtoivat näyttää ja kiihotuin valtavasti ajatuksesta.
“Okei, sit ota sun kalsarit pois niin mä otan mun pikkarit pois”, Ellin ääni kuului seuraavaksi.
“Okei, mä lasken kolmeen”, vastasin. En millään meinannut uskoa että tämä oli oikeasti tapahtumassa.
“Yks… kaks… kolme”, sanoin ja molemmat vetivät alushousunsa nilkkoihin uuden pidätetyn naurun kera. Pippelini ponnahti kalsareista ja osoitti kivikovana suoraan eteen, hänkin oli varmasti yhtä hämmentynyt kuin omistajansa siitä mitä parhaillaan tapahtui. Sitten tulikin hiljaista ja molemmat jäivät paikoilleen hetkeksi. Mietin ensin että uskaltaisinko kurkata selkäni taakse jälleen, mutta sitten uteliaisuus otti vallan ja vilkaisin takanani selin olevaa alastonta tyttöä.  Takanani metrin päässä oli nätti tyttö alasti. Uskomatonta. Jos joku olisi sanonut muutamaa viikkoa aiemmin että näkisin edes Ellin paljaan pepun, olisin pitänyt häntä hulluna. Ja nyt vilkuilin sitä salaa, tietäen että kohta saattaisin nähdä hänet etupuoleltakin. Kurkkailin ja ihastelin tuota nättiä pientä pyllyä muutaman kerran kunnes Elli kurkkaili itsekin taakseen ja katseemme kohtasivat.
“Älä kurki!” hän kuiskasi kovalla äänellä ja mukamas suuttuneena.
“No älä ite kurki!” vastasin ja molemmat purskahtivat nauruun ja taas hyssyttelimme. Tiesimme tekevämme jotain uutta, erilaista ja jännittävää, ja jonka oli pakko pysyä salaisuutena. Elli kurotti katsettaan taakse ja sivulle, jotta näkisi vilauksen seisokistani. Laitoin vaistomaisesti käteni eteen.
“Hei, mä tiedän mitä sä yrität tehdä”, sanoin.
“No hups”, hän sanoi viekkaasti.
“Voidaanko me kääntyä ympäri?” hän jatkoi.
“Joo, kyllä mä nyt uskallan. Taas kolmeen?” kysyin.
“Joo”, hän vastasi.
“Yhteen ääneen.”
“Okei.”
Nyt se koittaisi. Tätä olin odottanut.
“Yks. Kaks. Kolme!”, molemmat sanoivat yhdessä ja hyppäsimme puolikäännöksen samaan aikaan.

Jäin tuijottamaan hiljaa. Edessäni seisova alaston tyttö jäi tuijottamaan hiljaa. Kumpikin meistä oli uteliaisuutensa vankina, ja ilmassa olevaa hermostuneisuutta ja samanaikaista intoa ei olisi voinut mitata yhdelläkään mittarilla. En tiennyt aluksi mihin olisi pitänyt katsoa, mutta sitten aloin rohkeammin kiinnittämään huomiota niihin paikkoihin joista olin eniten kiinnostunut. Ellin pienet rinnat olivat kartiomaiset mutta terhakat, ja hänen nänninsä osoittivat suoraan eteenpäin. Tuntui että ne suorastaan kutsuivat minua koskettelemaan niitä, mutta en uskaltanut kysyä lupaa. Katseeni siirtyi vähitellen alas ja lukittui tytön navan alle. Siinä se oli. Ellin pimppi. Kirjaimellisesti ainoa asia jota olin ajatellut viimeiset pari viikkoa viime yökyläilyn jälkeen, ja josta haaveillen olin kosketellut itseäni peiton alla harva se yö. Nyt se oli edessäni, ja sain tutkia sitä katseellani kaikessa rauhassa. Hennon tumman karvoituksen alta erotin hieman häpykumpua, mutta muut yksityiskohdat jäivät vielä mysteeriksi. Tunsin kivespussini hieman kiristyvän, ja tämä kaikki oli jo huomattavan paljon pippelilleni, joka nytkähteli tahtomattani täydessä erektiossa. Se ei myöskään jäänyt Elliltä huomaamatta.

“Miks toi sätkii tolleen?” hän kysyi.
“Mä en tiedä. Ei se oo tehny niin aiemmin”, vastasin.
“Tuntuuko se pahalta?”
“Ei, aika kivalta.”
Jatkoin pienen tauon jälkeen.
“Sä näytät nätiltä”, uskalsin sanoa.
“Kiitos”, sanoi Elli ja punastui voimakkaasti. “Säkin oot komea.”
“Kiitos”, sanoin ja sulauduin hänen poskiensa väriin.
“Ootsä koskaan nähny ketään tyttöä alasti ennen?” hän kysyi.
“En”, vastasin todenmukaisesti. “Ootko sä nähnyt ketään poikaa?”
“En oo. Tai päiväkodissa yks poika näytti sen pippelin kerran, mut en silleen laske sitä. Eikä se ollut pystyssä tolleen niin ku sulla”, hän jatkoi ja osoitti haaroihini. Minulla oli vain pikkuveli ja Elli oli ainoa lapsi, joten kummallakaan ei ollut edes sisaruksia joita olisi nähnyt.
“Mitä nyt tehdään?” kysyin hieman malttamattomana.
“Mennäänko istumaan mun sängylle?” Elli kysyi. Nyökkäsin ja vaihdoimme paikkaa sängylle, jälleen vastapäätä toisiamme.

Nielaisin todennäköisesti hyvin äänekkäästi, kun Elli istuutui haarat auki eteeni. Nyt vasta näin kunnolla hänen pimppinsä kaikessa ihanuudessaan, ja ilmeeni oli varmasti näkemisen arvoinen. Enhän minä mitään anatomiasta ymmärtänyt siinä vaiheessa, mutta pidin tuota näkyä kiihottavimpana jonka olin koskaan nähnyt. Tanakasti seissyt pikkumulkkuni jatkoi sätkimistään yhä voimakkaammin, kuin se olisi halunnut hypätä ulos nahastaan. Elli niin ikään oli lukinnut katseensa minun haaroihini.
“No mitä nyt?” kysyin.
“Uskaltaisitko sä näyttää mulle miten sä hierot sitä niin että tuntuu hyvältä? Mäkin voin tehdä itelleni”, vastapäätä istunut alaston tyttö kysyi.
Tämä ilta oli mennyt liian hulluksi, mutta halusin tietää mihin se vielä etenisi, joten nyökkäsin ja aloin varovasti hinkata esinahkaani edestakaisin. Samanaikaisesti katsoin, kun tuo ihana vastaparini alkoi pyörittää kahta sormistaan jalkovälissään. Mikään kavereilla salaa katsottu pornopätkä ei vetänyt tälle näkymälle vertoja, tämä oli uskomattoman kiihottavaa. Tuntui kuin paineelta alavatsassani ja kyllä, myös alapäässäni. Sitten kaiken tämän keskellä heräsi mieleeni kysymys.
“Siis kun seksi on sitä että pippeli laitetaan pimppiin. Nii miks sä et laita mitään sun pimppiin sisään vaan hierot tolleen?” kysyin jo huomattavasti rohkaistuneempana.
“No musta tää vaan tuntuu kivemmalta. Mä oon kokeillu laittaa sormia sisään sinne mut se tuntuu jotenkin liian tiukalta ja en tiiä, en vaan tykännyt”, hän vastasi.
“Seksi tuntuu varmaan tosi jännältä”, pohdiskelin ääneen.
“Niinpä. Kyl mä joskus haluun kokeilla miltä se tuntuu.”
Hän jatkoi.
“Vaikka sun kanssa.”
Silmäni aukesivat lautasten kokoisiksi ja Elli korjasi heti itseään.
“Siis ei nyt! Mut… joskus. Sit jonkun ajan päästä.”
Silti en meinannut uskoa kuulemaani, vaikka nämä käänteet viimeisen parin viikon aikana olivatkin olleet yksi toisensa jälkeen yhä vaikeammasti kuviteltavissa olevia. Tuossa edessäni oli kaunis tyttö, alasti, hieromassa pimppiään. Hän sanoi  minulle että aikoi antaa minun tehdä sen mistä jokainen tytöistä kiinnostunut ikäiseni ja vähän vanhempikin poika haaveili jokaisena vuorokauden tuntina. Siitä että saisi laittaa pippelinsä jonkun nätin ja kivan tytön pimppiin ja liikutella sitä siellä edestakaisin. Koin itseni maailman onnekkaimmaksi pojaksi samalla kun hakkasin tattia entistä kovempaa, ja sitten se tapahtui.

Tuntui kuin pippelini olisi paisunut äärimmilleen ja se sykähteli voimakkaasti muutaman kerran. Ja sitten roiskahti. Ja toisen kerran. Kolmannen. Vaaleaa ja tahmaista nestettä jota en ollut koskaan aiemmin nähnyt, mutta tiesin heti mitä se oli. Spermaa. En ollut enää poika, nyt minusta oli tullut nuori mies. Valitettavasti minusta oli tullut nuori mies Ellin lakanoilla, ja myös vähän Ellin päälläkin. Hän oli lievässä shokissa, ja itse en ihan niin lievässäkään. Pariin sekuntiin tämän näytöksen jälkeen emme reagoineet mihinkään, sitten Elli heräsi kuin horroksesta, mumisi “paperia, paperia” ja toi rullan talouspaperia sängylle. Siivosimme lakanalta kaiken minkä pystyimme, ja Elli kuivasi vatsaltaan myös muutamat pisarat.
“Sori, sori, sori. En mä tiennyt että noin kävis, en voinu mitään”, toistelin.
“No jos sä et voinu mitään niin ei sit tarvii pyytää anteeks”, Elli vastasi.
“Mulle ei oo koskaan käyny tota aiemmin”, sanoin.
“Eikö? Siis toi oli siemensyöksy, eiks niin?”
“Joo varmaan sitten joo, mun mielestä ainakin.”
“Eli tää on sit spermaa? Jännää”, Elli tuumaili. Sitten hän katsoi minuun ja naurahti.
“Mikä nyt on hauskaa?” kysyin vähän tiukkaan äänensävyyn.
“Nyt toi on kerrankin löysänä”, hän sanoi ja osoitti pippeliäni.

Siivosimme aiheuttamaani sotkua hetken, mutta lakanoihin jäi vielä iso märkä läikkä. Tämä harmitti suuresti Elliä.
“En mä voi nukkua ton päällä! Mitä mä nyt teen?” hän kysyi.
Pohdin hetken ja sitten uskalsin ehdottaa.
“Mahdutaanko me molemmat tohon patjalle?”
“Joo, varmaan”, Elli myöntyi ja sitten hän sai viekkaan hymyn kasvoilleen ennen kuin jatkoi.
“Nukutaanko alasti?”
“Joo!” vastasin. Helpoin vastaus ikinä.
Menimme peiton alle ja käännyin kyljelleni. Hetken päästä tunsin ensin käden vyötärölläni, sitten nännit vasten selkääni. Tämäkin olisi ollut jo tarpeeksi herättämään nyt hieman sukukypsyneemmän elimeni, mutta pian Elli liimautui vielä tiukemmin kiinni minuun ja tunsin hänen pienen puskansa osuvan takamustani vasten. Ei ollut epäselvää miten oma lantioni reagoisi tuohon. Jostain syystä kuitenkin olimme jälleen liian väsyneitä hyvin äkkiä, ja tämä hullu yö tuli viimein päätökseensä.

Aamu toikin hieman epämiellyttävämpiä uutisia. Olimme unohtaneet tietysti että vaatteemme alushousuja myöten olivat näkyvillä pitkin lattiaa, ja hänen isänsä sattui kurkistamaan huoneeseen, nähden vaatteemme sekä meidät liimautuneena toisiimme saman peiton alla. Iso spermatahra Ellin sängyn lakanassa ei juurikaan myös auttanut asiaa, joten tuon kerran jälkeen en ollut kovinkaan tervetullut vieras heidän taloonsa, tai ainakaan ilman todella porautuvia katseita. Tästä syystä lakkasin käymästä heillä, ja viimeisenä niittinä Elli vaihtoi pian koulua. Jäin kiroamaan sitä kuinka olisi ollut mahdollisuus menettää poikuus tuon ihanan tytön kanssa, ja kuinka samanaikaisesti menetin hyvän kaverini. Tai, niin luulin. Yhteinen tarinamme ei vielä nimittäin päättynytkään tähän.

4 kommenttia viestissä: “Jännitettä yökylässä, osa kaksi”

 1. pakollinen says:

  Voi isi parkaa. Hienon kuvan maalasit aamuks.

 2. Missä kolmas osa? says:

  En halua hoputtaa mutta hopi hopi.

 3. Maanantai says:

  + Hyvin kyllä saat tässäkin lasten hämillisyyden esitettyä.
  – Loppua kohden se vähän vähenee, mikä on ihan realistista, mutta kun hämillisyys selvästi on se juttu tässä novellisarjassa niin sitä olisi ehkä loppupuolellakin voinut olla enemmän.
  – Siemensyöksyn noloutta olisi voinut kertoa pitemminkin.
  – Loppukappale on jotenkin tosi nopea. Sen voisi ehkä nimetä epilogiksi.

 4. Jatkoa! says:

  Jännitys tiivistyy monellakin tavoin. Onnistuit yllättämään tolla lopulla. Toisaalta tarina säilyttää tietyn realismin näin. Aikahyppy siis todennäköisesti edessä. Saa vain nähdä, kuinka pitkä. Toivottavasti saat sen kolmannen osan valmiiksi. Olisi sääli jättää lupaava, hyvin kirjoitettu tarina tähän.

Kommentoi

top