search
top

Hotellilomalla vaimon kanssa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (51 votes, average: 3.12 out of 5)
Loading...

Illallinen, pari lasia viiniä ja pieni kävelylenkki kaupungilla, niistä koostuvat koostuvat pienten lasten vanhempien parisuhdeloma. Vaimoni on nelikymppinen, menestyvä ja arvostettu nainen työelämässä. Hän on hyvässä kunnossa ja tuntuu että iän ja itsevarmuuden myötä olet oikeastaan aina vaan haluttavampi ja seksikkäämpi.  Hän on aina ollut siro ja vaikka äitiys on jättänyt jälkensä, niin niistäkin olen oppinut pitämään. Minä olen keski-ikäinen suomalainen mies, urheilullinen mutten bodari. Elämä on hyvää mutta ruuhkavuodet ajoittavat perusteellisemmat yhteiset hetket usein tällaisille muutaman yön irtiotoille. Sellaisesta tämäkin tarina kertoo.

 

Saavumme illalla hotellihuoneeseen ja molemmat tietävät mitä on tulossa. Minä käyn ensin suihkussa ja pesen hampaat. Sinä menet seuraavaksija minä sillä välin himmennän valot. Tulet ulos keimaillen, uranaisen itsevarmuudella ja sensuellin elokuvatähden elkeillä. Ulkopuolisen olisi vaikea uskoa muutosta illallisella istuneeseen soveliaaseen uranaiseen. Olet pukeutunut internetin hämyistä löydettyyn mustaan babydoll –asuun, joka nostaa riippuvat pienet rintasi terhakoiksi, ja laskeutuu ohuena ja ihonmyötäisenä kapean uumasi myötä puoleen väliin pakaroita. Ripustimet johtavat stayup-mallisille mustille verkkosukkahousuillesi. Parasta asussa ovat settiin kuuluvat stringit, joiden haaraosa on kaksinaruinen. Narut asettuvat kauniisti häpyhuuliesi molemmin puolin kun nojaat pöytään ja työnnät siron takapuolesi ulospäin. Levität vielä jalkojasi vähän haaralleen ja nautit katseestani joka kulkee sukkahousujen verhomia ohuita sääriä pitkin takareisille, sekä asun alta paljastuviin pakaroiden alaosiin. Olet hyvässä kunnossa, eikä selluliittiäkään ole kuin aavistuksen verran.

 

Nousen sängyltä ja astelen taaksesi, suutelen niskaasi ja annan käsien hivellä kylkiäsi, vien ne rinnoillesi ja puristan vähän. Seisova elimeni osuu alaselkääsi, sillä olen merkittävästi sinua pidempi.  Sanon, että haluaisin katsella vähän. Siirryn makuulle sängylle, kylpytakki avoinna. Miehuuteni on täysin valmis, vedän esinahan taakse ja katson kuinka tippa kiltelee kärjessä. Kävelet kohti sänkyä ja nouset seisomaan sille. Teet muutaman tanssiliikkeen ja käyt kyykyssä levittäen samalla polviasi erilleen, tumman karvoituksen seasta näkyy häivähdys punaista, kuin lupaus nautinnosta.

 

Siirryt seisomaan ylleni hajareisin mahani kohdalle selkä minuun päin. Kumarrat hitaasti eteenpäin ja otat minua nilkoista kiinni pitäen jalkasi suorassa. Näky on uskomattoman kiihottava. Asusi nousee pakaroita myöden ylös ja paljastaa tumman karvoituksen sekä sieltä vilahtelevat, nyt jo kosteutta kiiltävät häpyhuulet sekä siron peppureiän. En pysty pitämään käsiäni erossa, vaan kuljetan niitä takareisiäsi pitkin ylös ja työnnän samalla asustetta ylös vyötäröllesi. Levitän sisäreisiäsi käsilläni ja huulesi avautuvat. Karvoituksesi on siisti, mutta pidän siitä että se on kuitenkin tiheä herkimmästä paikasta. Ilmeisesti sinäkään et malta enää, vaan laskeudut äkkiä polvillesi ja työnnät samalla itseäsi taaksepäin ja kumarrat eteenpäin. Lipaiset terskaani ja minä nuolaisen vakoasi, nenäni on liki kiinni peppureiässäsi. Huokaat ja työnnät kosteaa vakoasi kohti suutani. Maistut raikkaalta, kävithän juuri suihkussa, mutta jokin pieni erikoismaku sinussa on, ja se saa minut entistä kiihottuneemmaksi. Otat elimeni suuhun, miehuuteni ei ole mitenkään erityisen suuri, mutta et kuitenkaan saa sitä aivan kokonaan suuhusi. Otat kädellä kiinni veitikkani juuresta ja teet muutaman runkkausliikkeen samalla kuin imet terskaa suussasi kuin tikkaria.

 

Asento on kiihottava, pidän siitä että näen miten molemmat reikäsi ovat lähelläni, mutta pian käännähdät ympäri, ja minä seuraan työntäen sinut selällesi sängylle. Suutelemme kuin teinit, kielet käyvät toisiinsa ja kuola valuu molemmilta vanoina poskille. Suutelen olkapäätäsi ja vedän asustetta alas niin että rintasi nousevat esiin, ne ovat suloisen pienet ja roikkuvat nyt seksikkään asun tuettujen rintakuppien päällä kuin pienet munakoisot. Suutelen nännejäsi jotka kovettuvat suussani.

 

Vien samalla oikean käteni hävyllesi, kuljetan nimettömän ja etusormen pulleiden, selvästi turvonneiden häpyhuuliesi molemmin puolin alas ja annan keskisormen kevyesti hipaista klitorista, ennen kuin annan sen painua sisääsi. Olet tiukka, olet aina ollut. Kuljetan märkyyttä sisältäsi klitorikselle, jonka ympärillä sormeni saa tanssia. Pääsi nojautuu syvälle tyynyyn. Siirrän päätäni alas. Reagoit levittämällä haarojasi, mistä tiedän edetä huulillani häpysi luo. Annan muutaman suukon sisäreisillesi matkalla.

 

Pidät hiuksistani kiinni, välillä vähän tukistaenkin. Minä nostan jalkasi koukkuun olkapäilleni ja levitän kevyesti sormillani häpyhuuliasi, samalla saaden karvoituksesi avautumaan. Annan suukon toiselle häpyhuulellesi, siten toiselle. Sitten nuolaisen jäykistetyllä kielellä lähes peppureiältäsi aina klitoriksesi huippuun asti. vartalosi värähtää aina kun saavutan sen. Välillä imaisen koko turvonneen häpykielesi suuhuni ja työnnän kaksikin sormea sisääsi. Vatkaan sormia sisässäsi ja kieleni tekee töitä herkässä kohdassasi. Alat olla äänekkäämpi ja äänekkäämpi samalla kun syökset kosteutta vasten naamaani. Huudat kuin palosireeni kuin tulet ja nostat pääni sylistäsi. Käännyn viereesi makaamaan selälleni ja löydän pyyhkeen johon kuivaan naamaani. Kiität hengästyneenä. Otat kiinni elimestäni, mutta minä sanon että meillä on koko viikonloppu aikaa, ja nukahdamme niille sijoille.

 

Aamulla käyn suihkussa ja aamiaisella. Kun tulen takaisin ole käynyt suihkussa ja makaat sängyllä mahallasi puhelinta selaillen. Otan laukustani hierontaöljyn ja kysyn saisiko rouvalle olla hieronta. Otat aamutakkisi pois ja naurahdat. Käyt mahallesi ja laitan ison pyyhkeen alaruumiisi ylle ja aloitan hieronnan hartioista ja niskasta. Valitat niskakipuja ja hieron perusteellisesti aina hiusrajaa myöden. Etenen alaselkään, ja vaihdan pyyhkeen selkäsi ylle, ettet palele. Hieron pakaroitasi ja takareisiäsi. Vaikka makaat mahallasi, olet niin siro että reisien väliin jää selvä väli. Pidän siitä. Hieron myös sisäreisiä, mutta välttelen tietoisesti koskemasta häpyhuuliin, vaikka ne ovat selvästi näkyvillä, sillä olet vaivihkaa levittänyt jalkojasi. Hieron pitkin vedoin sisäreisiä ja pakaroita. Käytän runsaasti öljyä ja näen miten sitä valuu pakaroidesi välistä peppuvakoosi. Huokailet hiljaa tyytyväisenä. Molemmat tiedämme ettei tämä jää hieronnaksi. Muutaman kerran annan kämmensyrjäni koskettaa karvojen peittämiä häpyhuulia kun työnnän kättä ylös pitkin sisäreittä. Ne raapivat hieman kämmensyrjää ja olen huomaavinani kuumuuden seassa hieman kosteutta.

 

Siirryn polvilleni hajareisin takareisiesi päälle. Olen täydessä seisokissa ja terskani valuu kiimanesteitä pakaroillesi, kun siirryn takaisin hieromaan selkääsi. Annan penikseni tarkoituksella hakeutua pakaroidesi väliin, kun kumarran hieromaan niskaasi. Penikseni liikkuu haarovälissäsi kyntäen karvoituksen peittämää kosteuttasi, josta osa on varmasti minusta valunutta. Liikutan sitä pitkin peppuvakoasi levittäen meidän yhteisiä mehuja ja hierontaöljyä joka puolelle jalkoväliisi. Liikun hieman taaksepäin ja nostan sinua vyötäröltäsi ja työnnän tyynyä alavatsasi alle. Ymmärrät mitä yritän ja haet itsekin paremman asennon työntämällä selkäsi notkolle. Paljastuva näky on huimaava. Penikseni on kyntänyt jalkovälisi märäksi ja kiiltäväksi, vaahdottaen nesteemme ja öljyn ympäri karvoitustasi levittäen samalla turpeat huulesi levälleen. Muutama karva peppureiän ympärillä on liiskaantunut kiinni vakoon. Olet märkä ja valmis.

 

Kuiskaat että nauti sinä vuorostasi, minä sain jo eilen. Vien elimeni häpyhuulillesi, hieron edestakaisin niin että välillä terska koskettaa klitoristasi ja välillä käy peppureiän päällä. Painan sen sisääsi ja huokaat, otan lantiostasi kiinni ja kerron kuinka hyvältä tunnut. Työntelen hitaasti ja nautiskelen, kuljettelen samalla öljyisiä käsiäni pitkin rasvattuja pakaroitasi. Varovaisesti laitan peukaloni peppureikäsi päälle. Tämä on vähän arka alue, enkä ole ihan varma miten suhtaudut. Et vastustele joten hieron kevyesti ryppyistä reikääsi. Uskallan lisätä painetta samalla kuin liikun vain vähän sisässäsi, sillä pelkään tulevani liian nopeasti. Peukaloni on ensimmäiseen niveleen sisässäsi. En ole ihan varma miten edetä, kunnes yllätät minut toteamalla: Tänään on kulta sinun päiväsi, käytä mua.

 

En ole uskoa korviani, mutta otan hierontavoidepullon toisella kädellä ja tiputan lisää öljyä pakaroidesi väliin. Samalla painelen peukaloa sisääsi ja runsas öljy saa sen liukumaan jo helpommin. Vedän peniksen sisältäsi ja levitän öljyä myös siihen. Alan painaa terskaa reikääsi vasten. Jotenkin olet käsittämättömän rentona, ja sulkijalihas antaa yllättävän helposti myöden ja yhtäkkiä olen sisällä pepussasi. Työnnyn varovasti syvemmälle suoleesi, vaikka liikkumavaraa ei olekaan kovin paljoa. Yllättäen kuiskaat minulle: ”Pane mua peppuun, kukaan muu ei saa ikinä koskea sinne ja nyt mä olen kokonaan sun. Kokonaan”. ”Voi kulta, olet ihana” saan vain todettua ja huomaat että olen lähellä. Jatkat kiihottamista: ”Pane mun neitsytpeppua, se on vaan sua varten ”. Noiden sanojen kuuluessa räjähdän kovemmin kuin koskaan ja sykin spermaa suoleesi lastin toisensa perään. Vetäydyn ulos ja jään tuijottamaan tuota kiihottavaa näkyä, öljyisiä pakaroita, peppureiästä valuvaa spermanoroa ja hierontaöljystä ja kiimasta märkää häpykarvoitusta jonka kruunaavaat avonaisina kiiltelevät häpyhuulet.

 

Asetun viereesi makaamaan ja silitän hänen selkää. Kiitän uskomattomasta kokemuksesta ja kysyn onko hänellä hyvä olo. Hän kertoo että arveli minun olleen kiinnostunut kokeilemaan peppua jostakin aikaisemmin hivelyistä ja leikinlaskuista. Nyt oli kuulemma osunut sopiva hetki, kun hän oli aamulla käynyt tarpeillaan ja pessyt itsensä juuri ennen kuin tulin. Hän koki että halusi antaa itsensä kokonaan käytettäväkseni, eri lailla kuin on kenenkään koskaan antanut. Ei kuulemma sattunut paljoa tai tuntunut erityisen oudolta, vaan oli todella intiimi hetki olla sisäkkäin rakastamansa ihmisen kanssa. Jälkikäteen toki oli vähän hassu tunne.

 

Kommentoi

top