search
top

Harjoittelijatyttö isännän lumoissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (79 votes, average: 3.41 out of 5)
Loading...

Luomajoki oli suuri tila länsirannikolla, meren rannassa. Suurilla laitumilla laidunsi satapäinen pihvikarja ja pihapiiristä löytyivät kaikki perinteiset vanhan tilan rakennukset, suurta punamultaista päärakennusta myöden.

Oli toukokuinen maanantaiaamu ja minä olin tulossa maatalousoppilaitoksesta työharjoittelujaksolle Luomajoen tilalle. Asuin saman kunnan toisella reunalla, taajaman lähellä. Tai siis vanhempieni luonahan minä asuin, mopoautoikäinen tyttö. Hevosharrastus oli vienyt mennessään ja sitä kautta opintiekin löytynyt. Koulun kautta tämä tila oli löytynyt, enkä tuntenut omistajia etukäteen.

– Sinäkö tulit tänne harjoitteluun?

Olin juuri ajanut pihaan kun kuulin kysymyksen takaani.

– Kyllä, olen Tiia, kuuden viikon jakso olisi tarkoitus olla. Tiedätkö missä tilan omistaja, Markku Luomajoki mahtaa olla?

Nuoren miehen, ehkä kolmikymppisen, silmiin syttyi ilkikurinen hymy.

– Minähän se olen, taisit kuvitella vanhemmaksi.

– Ööö, juu niin taisin.

Punastun. mies on pitkä ja raamikas, hihattomassa paidassa suorastaan komea. Siniset silmät tuijottavat syvälle minuun ja joudun hetkeksi hämmennyksen valtaan.

– Mennään tuonne piharakennukseen niin näytän missä on työntekijöiden tilat ja kierretään sitten vähän katsomassa paikkoja.

 

Menemme vanhaan tiiliseen rakennukseen, joka on kai ollut sikala aikanaan. Sinne on remontoitu pieni keittiö, suihku ja wc. Vaatteille on kopit ja penkillä on viikattuna kasa työvaatteita. Minun käsketään sovittaa siitä rauhassa jos löytyy sopivia, Markku kertoo että ei tiennyt minkä kokoinen harjoittelija on tulossa, eikä hän ole ihan varma onko siellä tarpeeksi pieniä kokoja. Nyt Markku taisi punastua. Tai ehkä kuvittelin vaan.. Olen kyllä aika näpsä pakkaus, kuten joku on joskus kommentoinut. Olen vain 159 senttinen ja 52 kiloinen. Olen kyllä muuten ihan tyytyväinen itseeni, mutta peppua minulla ei oikein ole, sillä peppuni on todella pieni. Vastaavasti rintani ovat kasvaneet vähän turhankin suuriksi, en tykkää miten ne häiritsevät ratsastuksessa. Joudun käyttämään aika tarkkaan valittuja rintaliivejä että saan kivuttomasti harrastettua. Minulla on pitkät vaaleat hiukset ja kasvoiltani olen varmaan ihan kiltin näköinen tavallinen tyttö.

 

Jään vaihtamaan vaatteita ja Markku lähtee pihalle. Näen ikkunasta miten Markku vilkuttaa pihalla leikkiville lapsilleen ja nuorelle naiselle joka taitaa olla Markun vaimo. Onpa upea nainen, pitkä ja ryhdikäs. Harmistuinko juuri, mietiskelen ja hymähdän itselleni. Hoidetaan vaan työt pois, olen sitä paitsi yli kymmenen vuotta nuorempi, teinityttö Markun silmissä.

 

Löydän lopulta sopivat työvaatteet. Itse asiassa ne näyttävät ihan kivalta. Korostavat leikkauksella povea ja toisaalta ovat vähän löydät takapuolesta, mikä sopii minulle. Lähden kierrokselle Markun kanssa. Kerron mitä osaan ja mitä en ole vielä tehnyt, ajelemme mönkijällä ympäri tiluksia ja istun Markun takana. Yritän pitäytyä irti hänestä, mutta äkkijarrutuksessa ainakin rintani painuvat tuntuvasti hänen selkäänsä. Korjaan nopeasti asentoa ja matka jatkuu, mietin mitä Markku mahtoi tuntea, jos mitään.

 

Loppupäivä sujuu hommia opetellen. Muut työntekijät ovat jäämässä lomille samalla viikolla, sillä laidunkaudella tilalla on vähemmän hommaa ainakin seuraavat pari viikkoa. Tulevat päivät kuluvat mukavasti ja näen aina välillä Markun perhettäkin, vaikka päätyö on eläinten seurantaa. Lämpötila nousee loppuviikkoa kohden ja huomaan että minusta on mukava olla hommissa Markun kanssa, joka huhkii aitatöitä välillä ilman paitaa. Paitsi ihan komea, Markku on myös itsevarma ja kiltti, sekä minulle että eläimille.

 

Viikonloppuna olen saunassa vanhempieni mökillä ja huomaan miettiväni Markkua.. Vaikka tiedän että mitään ei voi tapahtua eikä Markku varmasti ole halukaskaan, huomaan kostuvani muutenkin kuin löylyjen lämmöstä ajatellessani häntä. Vien käteni rinnalleni, hikipisaroiden ympäröivälle nännille, sitten toiselle, ja sitten kuljetan kättäni litteää vatsaani pitkin alas. Olen siistinyt alapäätäni jo useamman vuoden, mutta nyt mieleni tekee pienentää tupsua entisestään ja päätän tehdä sen saunan jälkeen. Vien sormeni huulilleni ja huomaan olevani märkä kuin suolampi, jonka rannassa mökki on. Alan sormeilla klitoristani ja vien toisen käden reikäni lähelle, pyöritän sormia häpyhuulien välissä ja painan sormen sisään. Olen tiukka, yhtä poikaystävää lukuun ottamatta kukaan ei ole käynyt täällä. Istun nojaten seinään jalat harallaan nostettuna ylätasolle. Jos joku tulisi sisään olisi näky todella rietas. Ajattelen Markku aitatöissä sipaisemassa otsatukkaa pois silmiltään ja kuvittelen hänen olevan valmiina suutelemaan minua. Vatkaan itseäni kiihtyvään tahtiin ja tulen uikuttaen ja nestettä sykkien lauteille. Laudeliina allani on normaaliakin märempi. Minua nolottaa, ihan hölmö juttu koko fantasia. Tovin päästä suihkuhuoneessa trimmaan kuitenkin karvani ja jätän vain pienen kiitoradan. Nypin huolella yksitäiset karvat aremmista paikoista ja laitan rauhoittavaa puhdistusvoidetta.

 

Lämpötila kipuaa seuraavalla viikolla hellelukemiin. Olen siirtynyt työvaatteista toppiin ja farkkusorteihin. On aivan liian kuuma oikeisiin työvaatteisin, enkä halua olla hikisenä Markun edessä. Olemme Markun kanssa laitumella, kun huomaamme yhden lehmän olevan jumissa meren rannan kosteikossa. Menemme auttamaan, mutta alueella on mutaista ja mudasta nousee erilaisia mättäitä, joiden päällä on vaikea pysyä. Tunnen kuinka jalkani kastuvat kun seison lehmän vieressä mudassa polvia myöden. Laitamme narun lehmän päähän ja saamme sen lopulta liikkelle. Lehmän noustessa kosteikosta työkenkäni on imaissut itsenä mutaan ja kaadun päistikkaa mahalleni. Markku tulee nostamaan minua mutta koko tilanne on jotenkin hankala ja sekava, sillä kaislikkoa, heinää ja mutaa on kaikkialla. Olen yltä päältä mudassa ja Markku nostaa minua vyötäisiltäni ylös mättäiden päällä tasapainoillen. Aikamoisen horjumisen ja taistelun jälkeen liukastelen kuivemmalle maalle ja Markku lopuksi työntää minua takapuolesta että pääsen penkereen päälle. Naureskelemme samalla kun pyyhin savea kasvoitani. Markku punastuu ja sanoo, että osa vaatteista on vähän valahtanut pois jolloin vaistomaisesti vien käden rinnoilleni ja huomaan että toppi on luiskahtanut rintojen alle ja puolet nännistä näkyy liiveistä.

-Ohhoh, katos niin on, tää on niin noloa! Sanon samalla kun sullon sulojani sisään paitaan.

– Noh ei se nyt mitään, olenhan minä ennenkin, tai siis en tietenkään sinun.. Markku mutisee nolona katsellen muualle. Lopuksi hän näyttää keränneen itsensä ja väläyttää tutun rauhoittavan hymyn ja toteaa:

– Näin Metoo –aikanakin uskallan kuitenkin todeta, että oikein hyvältä ne näyttivät eikä sikäli mitään hävettävää ole, että eiköhän lähdetä tilalle ja todeta että tämän päivän puuhat olivat tässä.

Hymähdän vaimeasti, saan kuitenkin jostain rohkeutta katsoa Markkua silmiin ja sanon: – Kiitos, kiva kuulla.

 

Seuraavina päivinä työt jatkuvat kuten aikaisemmin, mistä olen sekä helpottunut että vähän pettynyt. Tyttömäiset fantasiat joita olen kerta toisensa jälkeen elänyt todeksi saunan lauteilla ja peiton alla jäisivät fantasioiksi. Näin ainakin siihen asti, kunnes eräs aamupäivä näin Markun kävelevän rantalaitumella järjestelmäkameran kanssa. Keksin tikusta asiaa ja ajoin mönkijän lähemmäs. Hyppäsin laidunaidan yli ja Markku tulikin vastaan.

– Teen tilalle kotisivut suoramyyntiä varten ja otan kuvia, Markku selittää.

– Oikeastaan voisit ottaa kuvia niin että minä olen mukana, niin tunnistavat omistajan ja annan kasvot toiminnalle, Markku sanoo ja antaa kameran minulle.

En ole mikään harrastaja, mutta räpsin kuvia ihan mieluusti ja mielestäni ne ovat ihan hyviä. Yritän leikinlaskun varjolla saada Markun rentoutumaan ja naurahtelemaan. Lopulta Markku toteaa, että eiköhän ne riitä ja annan kameran hänelle.

– Otatko muutaman kuvan musta muistoksi ja voin laittaa instaankin jos lähetät ne mulle? Huomaan kysyväni, Markulta vaikka en ole ihan varma mistä moinen ajatus tuli mieleeni.

Markku suostuu ja sanon hänelle että vilkaisen vain puhelimesta että näytän ookoolta. Markku hymähtää jotain nuorista naisista ja minä näytän hänelle käsimerkillä, etten ole kiinnostunut taivastelusta. Markku alkaa napsia kuvia ja minä poseeraan miedosti keimaillen, vähän aidan tolppaan nojaten. Otan myös sivuprofiilin avukseni, sillä tiedän että suuret rintani keräävät huomiota ja tykkäyksiä, ehkä myös Markulta.

– Siitä sun mutapainista kun olisi kuvia niin koko some räjähtäisi, Markku naljailee ja minä vastaan ottamalla seksikkään vihaisen tuijotuksen kameraan ja laitan käteni puuskaan rintojen alle muka tuohtuneena ja nostan samalla rintojani entistä enemmän tyrkylle.

-Eikö näillä some sitten räjähdä ilman mutapainiakin? Kysyn edelleen Markkua kameran takaa tuijottaen.

– Näin meidän kesken, Markku nielaisee, etköhän sinä saa halutessasi kaikenlaista räjähtämään.

Puren huultani ja sanon Markulle varovaisesti:

– Jos lupaat ettet käytä kuvia väärin, niin haluaisin ehkä nähdä miltä näytän sellaisissa rohkeissa kuvissa, sellaisissa joista miehet tykkää. Sellaisissa joista SÄ tykkäisit.

Markku vilkaisee ympärilleen ja sanoo, että voi tottakai ottaa ihan sellaisia kuvia kuin haluan, kunhan kukaan ei näe eikä saa mitään vääriä ajatuksia. Ehdotan että otamme kuvat pienen ladon takana, metsän reunassa. Siellä ei voi olla ulkopuolisia, mutta siellä on kaunis vanha puu joka on melkein kaatunut, sen rungolla voisin hyvin poseerata.

 

Sydämeni tykyttää kun riisuudun, jätän sukat ja farkkusortsit jalkaan, mutta vedän topin pois. Olen selin Markkuun ja sanon, että et sitten naura tai ole ikävä. Markku lupaa ettei tee kumpaakaan ja väläyttää sen hurmaavan hymynsä. Käännyn ja otan mielestäni mukavan asennon, nojaan puuhun ja nostan käteni suoraksi pääni päälle.

– Huikea kuva, tosi hyvältä näyttää!  Markku rohkaisee.

Sanon Markulle että voisin ottaa sortsitkin pois, mutta mun pikkarit ei oo kyllä mitenkään erityisen hienot, mutta onneksi sentään samaa sarjaa rintsikoiden kanssa.

– Tee ihan miten haluat, nämä ovat sinua varten, Markku jatkaa. Samalla vilkaisen hänen työhousuihinsa, ihan kuin siellä olisi vähän ahdasta. Päätän ahdistaa vähän lisää ja tiputan sortsit pois ja nojaan puuhun niin että peppu on Markkua kohti. Välillä käännyn ja nojaan eteenpäin tietäen että rintavakoni näyttää aika suurelta.

 

-Ota kuva yläviistosta mun pään päältä kun nojaan tähän melkein kaatuneeseen runkoon, sanon Markulle ja hän kävelee viereeni olkapääni tasolle kun makaan rungolla ja nostaa kameran päälleni, katson sitä katsoen samalla Markkua, lipaisen huultani ja kerään kaiken rohkeuteni vaikka sydämeni hakkaa ja korvissa suhisee. Vien käteni Markun housun etumukselle ja kuulen sanovani:

– Mahtaisiko tämä räjähtää näistä kuvista?

– Kuule Tiia, olet tosi kaunis ja suloinen, mutta mä olen onnellisesti naimisissa. Ja vaikka kaikilla on erilaisia fantasioita ja haluja niin niitä ei vaan voi päästää valloilleen. Mä en siis voi tehdä sun kanssa mitään.. Loppu vähän hiljenee, ja Markku jatkaa:

– Ja tämä ei johdu susta, olet aivan ihana. Olen kyllä aivan pistoksissani susta mutta pettää en voi.. Mutta jos haluat vielä viihdyttää mua itseäsi hyväilemällä, niin en laita pahkseni, hän jatkaa. Samalla hän astuu vähän kauemmas ja avaa vetoketjunsa ja vie kätensä housuihin.

 

Lasken alushousuni ja poistan rintaliivini ja käyn istumaan rungolle. Nostan toisen jalan koukkuun viereen ja alan toisella kädellä puristella rintojani. Toisella kädellä otan tukea rungosta kun nojaan taaksepäin. Vien kättäni kohti karvoitustani ja katson kun Markku vetelee esinahkaansa eteen taakse seisten noin kahden metrin päässä. Hänen elin on isompi kuin entisellä poikaystävälläni, mutta ei mikään jättiläinen. Hämmästyn kun huomaan että Markku on täysin karvaton.

Käteni on edennyt häpyhuulilleni, joita levitän ja katson Markkua silmiin. Tilanteessa on jotain äärimmäisen kiihottavaa. Sisältäni juoksee mahlaa puun rungolle kun sormeni käyvät tanssiin hävylläni. Olen niin lähellä huippua että tiedän että pienikin liike riittää. Kysyn Markulta haluaako hän nähdä lähempää kun tulen. Markku nyökkää ja vetelee edelleen rauhalliseen tahtiin. Hän käy polvilleni viereeni, ja hänen kasvonsa ovat ehkä enää noin puolen metrin päässä pyhimästäni.

– Mä tuun just, olen tullut monena iltana sua ajatellen, sä oot ihanaaaaa, kato miten mä tuun sua varten…Loppu menee sekavaksi sillä orgasmini aallot lyövät ylitseni ja kaikki keskittyminen menee rungolla pysymiseen, Markku nousee samalla seisomaan ja murahtaa eläimellisesti samalla kun hänen valtikastaan alkaa lentää kaaressa valkoista paksua spermaa rinnoilleni. Sitä tulee ja tulee, ja paakut valuvat rintojeni päältä nänneille ja rintojen väliin. Minä olen samalla saanut itseni takaisin tähän maailmaan ja oloni on mahtavan raukea.

Markku kuitenkin palautuu nopeasti hekumastaan ja laittaa housut takaisin jalkaan. Häntä selvästi kaduttaa. Yritän lohduttaa sanomalla että tämä oli ihanaa ja minun idea, mutta Markku selvästi haluaa pois tilanteesta. Eroammekin pian kunhan olen pukeutunut ja siivonnut Markun spermat mönkijästä löydettyyn paperinippuun. Tilanne on vaivalloinen ja välttelemme toisiamme loppupäivän.

 

 

 

 

 

4 kommenttia viestissä: “Harjoittelijatyttö isännän lumoissa”

 1. Elokuu says:

  En tyytyisi vain katselemaan ja kuvailemaan! Noin kiimainen tuhmeliini sais hoitoja vielä harjoittelujakson jälkeenkin…

 2. Kalle says:

  Oispa siistiä mennä saunaan 🙂 Jos löytäisi lauteilta hiestänihkeän kaunottaren.., aivan keskittyneenä omiin sormileikkeihinsä!

 3. Tätä lisää says:

  Jatkoa vaan! Päästäkööt himot valloilleen

 4. Lukija says:

  Jatkoa vaaditaan, Eli pettämistä.

Kommentoi

top