search
top

Osaston virkistäytyminen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (71 votes, average: 2.89 out of 5)
Loading...

Jaakon työpaikalla oli tulossa osaston virkistäytymisilta. Illan ohjelmasta oli äänestetty jo kuukausia sitten, ja paikaksi oli valittu erään tapahtumajärjestäjän suunnittelema metsäseikkailu. Kenelläkään osastolla ei ollut tietoa, mitä tapahtuma tulisi sisältämään. Ainoastaan tiedossa oli, että aktiviteetin päätteeksi oli vuorossa ruokailu, sauna ja vapaata seurustelua. Perjantaina puolen päivän aikaan bussi saapui työpaikan pihaan ja koko osasto lähti innoissaan kohti bussia. Bussissa odotti iso kasa alkoholijuomia, mutta Tanja kertoi, että niitä saadaan nauttia vasta aktiviteetin jälkeen. On kuulemma sitten hikistä hommaa luvassa, hän totesi. Kuten tapoihin kuului, Tanja kertasi alkuvuoden tapahtumia ja kehui kaikkia vuorollaan. Myös Jaakko sai vuolaat kehut. Tanja kertoi, että terhakka nuorimies tuli ja hurmasi kaikki osaston rouvat. Naurun säestyksellä hän kertoi työpanoksen olevan lisäksi moitteetonta. Jaakko tunsi hieman punastuvansa. Hän ei ollut juurikaan tottunut julkisiin kehuihin. Kaikki saivat vuorollaan puhua ja kun tuli Jaakon vuoro, hän kiitti Tanjaa siitä, että oli palkannut hänet. Lisäksi hän kiitti kaikkia ihania naisia, jotka olivat olleet alusta asti todella avuliaina häntä ohjaamassa.

 

Viimein bussi kaartoi metsän reunaan, jossa oli ohjelmatoimiston työntekijä odottamassa. Hän esitteli itsensä, ja kertoi että luvassa on tänään köysiradoilla kiipeilyä, melontaa ja lopuksi suunnistus mökille, jossa on tarjolla ruoka ja sauna. Oli lämmin kevätpäivä ja Jaakon onneksi se näkyi naisten pukeutumisessa. Jaakko jättäytyi tarkoituksella viimeiseksi, jotta hän voisi ihailla edellä kulkevia naisia. Jaakon edellä kulki Jaana, joka oli todella uhkea ilmestys. Kireissä trikoissa hänen valtava pyllynsä näytti todella ihanalta. Se oikein kutsui luokseen. Jaakko pysytteli lähellä tuota ihanaa kurvitarta. Jaanan isot rinnat näytti pursuavan topista ulos, kun valjaat puristivat niitä yhteen. Jaana oli huomattavasti hitaampi muita, ja pian he huomasivat muiden karanneen näkyvistä. Jaakkoa tämä ei haitannut. Vuorossa oli lasku, eikä Jaana osannut kytkeä laitteita oikein laskua varten. Jaakko tuli auttaman, mutta se oli hankalaa ja hän joutui tulemaan aivan kiinni Jaanan vartaloon. Jaana huohotti hengästyneenä ja hänen vartalonsa oli hiestä märkä.

 

Painautuessaan Jaanan vartaloa vasten, Jaakko sai erektion. Jaana säpsähti, mutta ei sanonut mitään. Jaakko sai viimein Jaanan kytkettyä oikein laskua varten ja käski hänen liukua seuraavaan puuhun. Jaanan vauhti oli aika hurja ja hän tömähti lujaa pehmusteisiin. Jaakko riensi nopeasti perässä tarkastamaan, ettei Jaanalle sattunut pahemmin. Jaakko ei kuitenkaan saanut jarrutettua vauhtiaan tarpeeksi, vaan törmäsi Jaanaan. Jaakko sai pehmeän pysäytyksen osuen naamallaan suoraan Jaanan rintoihin. Rinnat olivat ihanan pehmeät ja siinä Jaakko olisi voinut pidempäänkin viettää aikaa. Jaana räjähti äänekkääseen nauruun, jolloin isot rinnat hytkyivät Jaakon naamalla. ”Sait sitten kunnon pysäytyksen airbageihin”, Jaana sai soperrettua naurun seasta. Jaakko ei osannut sanoa tähän mitään järkevää, vaan änkytti jotain vastaukseksi.

 

Rata nousi ylemmäs puihin, ja kaksikon täytyi lähteä kiipeämään tikkaita. Jaakko katseli huumaantuneena isoa perää aivan silmiensä edessä, kunnes Jaana äkisti pysähtyi. Jaakko törmäsi pää edellä Jaanan takapuoleen. Jaana huokaisi ja painoi itseään Jaakon päätä vasten. Nuorimies kiihottui tilanteesta niin, ettei enää voinut hillitä itseään, vaan painoi päätään syvemmälle kohti Jaanan jalkoväliä. Jaana siirteli jalkojaan niin, että jalkoväliin on parempi pääsy. Jaakko otti kätensä avuksi. Hänellä ei ollut kunnollista näkyvyyttä, mutta kiihkeästä huohotuksesta päätellen, oikea paikka oli löytynyt. Pian kuitenkin Jaan lähti kipuamaan ylemmälle tasolle. Siellä hän katseli ympärilleen ja totesi, että ketään muuta ei näy missään. Jaakko nousi myös samalle tasolle, jolloin Jaana otti häntä niskasta kiinni ja suuteli kiihkeästi. Jaakon kalu pullisteli kovana Jaanan alavatsaan. ”Pane mua nopeasti”, Jaana voihki. Hän kääntyi selin ja laski housut alas. Sieltä paljastui isot vaaleat pakarat.

 

Jaakko Kaivoi kivikovan kalunsa esiin ja alkoi sovittelemaan sitä oikeaan paikkaan. Jaana levitti pulleita häpyhuuliaan ja näky oli todella rivo. Noin 30 vuotta vanhempi rouva kiimassa pyllistämässä hänelle. Jaakko tärisi kiimasta, eikä kalu meinannut millään ohjautua oikeaan paikkaan. Jaana auttoi kädellään ja viimein nuori kulli alkoi työntyä Jaanan häpyhuulien väliin. Molemmat huokailivat kiimasta ja Jaakko aloitti rytmikkään työntelyn. Jaakko levitti isoja pakaroita, jotta pääsisi syvemmälle, ja painoi kaluaan yhä vaativammin Jaanan sisään. Jaana alkoi huohottaa tiheämmin ja hän tuntui kostuvan entistä enemmän. Kiimainen lätinä kuului jokaisella työnnöllä, kun Jaakko upotti kulliaan niin syvälle kuin pystyi. Jaana alkoi vapisemaan orgasmin kourissa ja äänteli yhä voimakkaammin. Jaakko nosti vauhtia entisestään, jotta saisi ajoitettua laukeamisensa samanaikaisesti. Jaana huusi suoraa huutoa orgasmin lyödessä voimalla hänen kehonsa lävitse. Jaakko tunsi, kuinka hänen kiimansa yltyi ja tiesi lastin olevan pian Jaanan sisällä. Samassa he havahtuivat metsän reunasta kuuluviin ääniin. Heitä oltiin tulossa etsimään. Nopeasti molemmat alkoivat pukea vaatteitaan säädyllisemmin ja Jaakko yritti sovitella kivikovaa ja Jaanan limoista märkänä olevaa kaluaan takaisin housuihinsa. Jaana suoristi itsensä ja alkoi vapisevin jaloin hoippua rataa eteenpäin. Jaakko seurasi perässä ja hänellä oli edelleen kivulias erektio ja spermaa täynnä olevat pallit. Se harmitti Jaakkoa todella kovasti ja hän toivoi, että saisi vielä tänään Jaanan kanssa uusintayrityksen. Hetken matkaa rataa kuljettuaan Jaana pysähtyi äkisti ja otti Jaakkoa niskasta kiinni. Toisella kädellä hän otti Jaakon puolikovasta kalusta kiinni ja suuteli samalla kiihkeästi Jaakon huulia. Suudelma oli todella pitkä ja Jaakon kalu heräsi uudestaan täyteen mittaansa. ”Se oli mahtavaa. Seuraavalla kerralla järjestetään sen verran aikaa, että myös sinä laukeat.” Jaana totesi.

Kommentoi

top