search
top

Mummin luona kylässä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (105 votes, average: 2.95 out of 5)
Loading...

Heräsin valtavaan janontunteeseen. Suu oli kuiva kuin aavikko ja olo oli todella heikko. Eilisilta oli nähtävästi mennyt pitkäksi ja kosteaksi, kun muistikuvat loppuvat kesken illan. Krapulaa en tuntenut, mutta vaikutti siltä, että se olisi vasta tulossa. Sänky tuntui oudolta ja syy selvisi, kun avasin silmät kunnolla. Makasin mummini kapeassa vierassängyssä. Auringonpaiste häikäisi, koska verhoina oli ainoastaan ohuet kankaat. Kömmin sängystä hitaasti ylös ja aloin etsimään vaatteitani. Ne olivat tuolilla siististi viikattuna. En usko, että itse olisin pystynyt niitä siihen viikkaamaan, joten mummini on sen todennäköisesti tehnyt. Portaista alkoi kuulua askelia ja huomasin vasta nyt olevani täysin alasti. Lisäksi minulla oli täydessä mitassa oleva erektio. Ehdin juuri vetää bokserit jalkaani, kun mummi saapui ovelle. Hän oli 72-vuotias ja edelleen ikäisekseen hyvässä kunnossa. Harmaat olkapäille ulottuvat hiukset kehystivät iloisia kasvoja. Hihaton polvipituinen kesämekko verhosi hoikan jäntevän vartalon. Hän näytti erittäin kauniilta. Yritin vetää farkkuja jalkaan, jotta saisin edes hieman peitettyä erektiotani, mutta edelleen se pullotti housuissa. ”Olitkin aika tukevassa humalassa yöllä, kun saavuit.” Mummi totesi. En muistanut yhtään saapumistani. Olin palannut kotikaupunkiini tapaamaan vanhoja ystäviäni, ja mummi oli ainoa sukulainen, jonka luokse saatoin jäädä yöksi. Kaverieni nurkkiin en halunnut mennä, koska suurin osa heistä asui vielä omilla vanhemmillaan.

 

Olimme mummini kanssaerittäin hyvissä väleissä, joten yöpyminen hänen luonaan ei ollut ongelma. Mummi oli jäänyt leskeksi jo aikoja sitten, ja myöhemmin oli tapaillut miehiä, mutta tällä hetkellä hänellä ei tainnut olla suhdetta. ”Taisi tulla otettua aika monta eilen, kun oli hauskaa ja näki pitkästä aikaa vanhoja kavereita. Nyt voisin kyllä mennä ottamaan aamusuihkun, että vähän piristyn.” Totesin mummille. ”Mene ihmeessä. Siellä on pyyhe valmiina sinulle ja aamupalaa on alakerrassa, kun olet valmis.” Mummi asui yksin vanhassa rintamamiestalossa, jossa ainoa suihku sijaitsi kellarikerroksessa saunan yhteydessä. Kaivoin kassista vaihtovaatteet mukaan ja lähdin hoippuvin askelin laskeutumaan kohti pesutiloja. En ollut käynyt mummillani yli vuoteen ja ilokseni huomasinkin, että sauna ja suihku oli remontoitu. Riisuin vaatteeni ja heitin ne pyykkikoriin. Tarkoitus oli viipyä vielä kaksi yötä, joten ne ehtisi pesemään, eikä tarvitse viedä kotiin likaisia pyykkejä. Samalla huomasin mummin alushousut pyykkikorissa. Nostin ne käteeni ja tarkastelin lähemmin. Ne olivat valkoiset pitsireunaiset ja näyttivät aika nuorekkaan oloisilta eläkeläisrouvan alushousuiksi. Kuvittelin miltä ne näyttäisivät mummin päällä ja kaluni alkoi välittömästi heräilemään uudestaan. Koskettelin mummin alushousuja ja vetelin esinahka edestakaisin. Oloni tuntui todella syntiseltä, mutta samalla erittäin kiihottuneelta. Tyydytin itseäni kiihtyvällä tahdilla ja se tuntui niin upealta, että aloin huohottamaan äänekkäästi. Kuvittelin mummin alastomana edessäni ja aloin ääntelemään yhä kovempaa. Olin todella kiihottunut. Hieroin kiveksiäni ja runkkasin rytmikkäästi kovana seisovaa kaluani. Olin niin lähellä laukeamista, mutta samalla huomasin, että karapulan aiheuttama päänsärky alkaa iskeä. Laskeuduin kyykkyyn lattialle pitäen päätäni. Tunne repi aivojani ja sumensi näkökenttäni. Oli pakko lopettaa kesken. Hetken puhaltelin kyykyssä ja varovasti nousin ja hoipuin suihkuun. Viileä suihku helpotti oloani, mutta olin edelleen todella kiihottuneessa tilassa. Kalun peseminen tuotti vaikeuksia, koska sen koskettaminen tuntui niin hyvältä. Suihkun jälkeen katselin itseäni peilistä. Olin 24-vuotias. Karvoja minulla ei juurikaan kasvanut ja alapäästä ajelin ne aina pois. Vartaloni oli hoikahko ja vatsalihakset erottuivat hyvin.

 

Kiipesin raput yläkertaan, jossa mummi odotti ruokapöydässä aamupala katettuna. Päädyin syömään leipää ja juomaan tuoremehua. Ehkä se ja pari kuppia kahvia helpottaisi krapulaani. Mummi hymyili iloisesti, kuten tavallista ja kyseli kuulumisia. Keskustelimme pitkään minun opiskeluistani ja hänen elämästään. Hänellä ei ollut tällä hetkellä miesystävää. ”Eivät he jaksa minun kyydissäni.” Hän totesi. Se oli helppo uskoa. Mummi oli hyvässä kunnossa. Hän hoiti yksin omakotitalon ja ison pihan. Lisäksi hän myös kävi kuntosalilla osallistumassa erilaisiin jumppiin. Kun mietin miltä hän näyttäisi kireässä jumppa-asussa, sain valtavan erektion. Kaluni nyki housuissa ja halusi vapauteen, samalla kun katselin mummini kauniita kasvonpiirteitä. Hän herätti minussa tällä hetkellä todella voimakkaita seksuaalisia tunteita. Haaveilin harrastavani hänen kanssaan seksiä. Eikä pelkästään seksiä, vaan haaveilin, että saisin rakastella hänen kanssaan. ”Aiotko lähteä tänäänkin tapaamaan ystäviäsi illalla?” Mummi kysyi. ”Krapulani taitaa olla sen verran kova, että pysyn kyllä koko päivän sinun riesanasi.” ”Ethän sinä mikään riesa ole. Ihana nuorimies.” Mummi sanoi. Päivällä istuin pihalla varjossa, kun mummi teki pihatöitä. Katselin hänen vartaloaan ja haaveilin koko päivän hänestä. Minulla oli ollut erektio lähes jatkuvasti aamusta asti, ja se alkoi jo tuntua kipeänä. Kiveksiin sattui, kun siemenet halusivat lähteä liikkeelle. Oli vaan kestettävä. Krapula ei ollut vieläkään hellittänyt täysin ja päätä särki edelleen.

 

Illemmalla mummi halusi katsoa kanssani telkkaria ja pyysi, josko hieroisin hänen hartioitaan samalla. Lupauduin ilman muuta hieromaan häntä ja mummi asettui lattialle eteeni istumaan. Istuin sohvalla ja hieroin häntä parhaani mukaan. Yritin aluksi hieroa kunnolla hänen hartioitaan, mutta nopeasti havahduin ajattelevani seksiä hänen kanssaan ja hieronta meni eroottiseksi kosketteluksi. Yritin aika ajoin skarpata, mutta ei se oikein onnistunut. Mummi huokaili hiljaa aika ajoin ja kehui, kuinka hyvä olen hieromaan. Olin hieronut häntä jo pidemmän aikaa, kun hän nousi, siirtyi hän samalle sohvalle viereeni istumaan. Kysyin, tarvitseeko hän jalkahierontaa ja iloisesti hän suostui siihen. Mummi kävi makaamaan selälleen sohvalle ja nostin jalkansa reidelleni. Hieroin rauhallisesti jalkapohjia, sääriä ja pohkeita. Mummi huokaili hyväksyvästi ja minä yritin parhaani mukaan saada hierottua entistä paremmin, jotta kuulisin tuota huokailua enemmän. Se kiihotti minua valtavasti. Hieroin hänen pohkeitaan ja lähdin sieltä itsevarmasti nousemaan kohti takareisiä. Seuraavaksi oli vuorossa etureidet ja viimeiseksi sisäreidet. Mummi avasi jalkojaan, jotta pääsisin hieromaan kunnolla ja tuli paljastaneeksi samalla mustat alushousunsa. Näky sumensi silmäni ja päässäni hakkasi ainoastaan ajatus, että tämä hieronta on pakko saada päätettyä hänen jalkojensa väliin. Mummi makasi silmät kiinni ja jalat hieman auki. Näky oli aivan upea. Hieroin hitaasti molemmin käsin sisäreisiä ja pyrin pikkuhiljaa saamaan kädet yhä lähemmäksi mummin jalkoväliä. Huomasin, että hänen hengityksensä kiihtyi ja niin kiihtyi minullakin. Olin vaihtanut polviasentoon sohvalle ja oman mummini vagina oli kymmenien senttien päässä naamastani. Ainoastaan alushousut suojanaan. Pääsin jo nivusiin asti, kun kuulin mummin huulilta hiljaisen voihkaisun. Se ei ollut enää huohotusta. ”Kiitos, tämä riittää. Olipas se oikein ihana hieronta. Olet sinä kyllä mestari käsistäsi.” Mummi sanoi. Hän laittoi jalat yhteen ja nousi istuma-asentoon sohvalle.

 

Jatkoimme ohjelman katselua, kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tai oikeastaan aivoissani surisi koko ajan, enkä pystynyt keskittymään katseluun yhtään. ”Hieroisitko vielä vähän hartioitani, kulta?” Mummi kysyi. Lupauduin nopeasti ja mummi palasi taas lattialle. Tällä kertaa hän laski kesämekon ja rintaliivien olkaimet, jotta pääsin hieromaan paremmin. Nyt en edes yrittänyt hieroa kunnolla, vaan tavoitteeni oli saada hänet kunnolla kuumaksi. Hieroin hänen ohimoitaan hellästi, josta jatkoin niskaan. Hartioilta lähdin myös rintakehän puolelle. Mummi jatkoi huokailua koko ajan. ”Voisinko nousta samalle tasolle kanssasi, kun tuo lattia on aika kova?” Mummi kysyi. Myönnyin ja hän nousi sohvalle eteeni. Peruutin niin syvälle sohvaan kuin mahdollista ja levitin jalkani, jotta hän pääsisi niiden väliin istumaan. Jatkoin hierontaa selkää pitkin ja huomasin, että mummi alkoi pikkuhiljaa peruuttamaan taaksepäin. Hänen pakaransa osuivat kivikovaan kaluuni ja se nytkähti välittömästi. Mummi huokaisi syvään ja jatkoi työntämistä. Hieroin kaluani hänen alaselkäänsä vasten ja huokailin ääneen. Mummi nousi nopeasti ylös ja kääntyi minua vasten. ”Nyt meidän pitää kyllä lopettaa. Tämä ei saa mennä enää yhtään edemmäs. Tämä on kiellettyä. Olet kyllä ihana poika, mutta sukulaisten kesken tätä ei voi tehdä.” Mummi sanoi. ”Ymmärrän mummi, mutta en vain voi sille mitään, että saat minut tuntemaan valtavaa himoa sinua kohtaa. Haluan rakastella kanssasi, vaikka tiedän, että se on väärin.” Mummi katsoi minua pitkään silmiin. ”Sait minut tuntemaan jotain sellaista, jota en ole tuntenut pitkään aikaan. Haluan sinua ihan valtavasti, mutta mitä jos joku saisi tietää?” ”Mummi, kukaan ei saa tietää. Antaudutaan haluillemme ja pidetään tämä meidän välisenä salaisuutena.”

 

Mummi mietti pitkän tovin ja sen jälkeen nousi syliini. Hän otti minua niskasta kiinni ja suuteli kiihkeästi. Tunsin hänen häpynsä painavan kaluani ja se pyrki yhä ylemmäs. Mummi hinkkasi lantiotaan minua vasten, ja yritin nostaa vastaan. Huohotimme molemmat kovan kiihkon vallassa. Nousimme ylös ja riisuimme nopeasti vaatteemme. Mummin vartalo näytti upealta. Melkein 50 vuotta itseäni vanhempi kaunotar alasti edessäni. pienet rinnat, hoikka vartalo. Siisti karvoitus. Mummi kävi hakemassa baby oilia purkillisen. ”Liukastetta pitää olla, että ei paikat kuumene.” Hän laittoi öljyä reilusti käsiinsä ja levitti sen kovalle kalulleni. Tunne oli mahtava, kun hän veteli esinahkaa edestakaisin. Hän kiipesi hajareisin päälleni ja lähti laskeutumaan syliini. En muista ikinä seksin tuntuneen niin hyvältä. Molemmat huohotimme ja ääntelimme. Suutelimme kiihkeästi samalla, kun nivusistamme kuului lätisevä ääni. Vauhti kiihtyi ja kiima kasvoi. Mummi ratsasti kalullani yhä nopeammin ja nopeammin. Puskin altapäin sen minkä pystyin ja tunsin, että olin saamassa. Huulet tiukasti yhdessä puristin lujaa hänen vyötäröään ja vedin hänet tiukasti itseeni. Siemenet alkoivat syöksyä mummin sisään. Isoina syöksyinä laukesin hänen sisäänsä. Huusimme suoraan huutoa molemmat ja orgasmit ravistelivat vartalojamme. Makasimme pitkään sylikkäin ja annoimme hengityksen tasaantua. ”Tulisitko viereeni nukkumaan yöksi? Sänkyni on isompi, ei tarvitse siellä pienessä sängyssä nukkua.” Lähdimme kuitenkin ensin peseytymään. Kun mummi nousi päältäni, iso määrä siemennestettä valui hänen sisältään päälleni. Kävelin hänen perässään ja nyt vasta ehdin kunnolla ihailla tuota upeaa alastonta vartaloa.

3 kommenttia viestissä: “Mummin luona kylässä”

  1. Jöönääs says:

    Hyi helvetti. Kuka näistä sukulaisten panemisesta muka kiihottuu. Pitää olla vitun sairas ihminen.

  2. Big boy says:

    Ei ollenkaan huono. Nussin itsekin yli 70-kymppistä ihanaa naista. Liukaste on hyvä keksintö.

  3. Nazca says:

    Hyvä alustus, loppu meni sit turhan nopeasti läpi.

Kommentoi

top