search
top

Jatkoa virkistyspäivälle

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (72 votes, average: 3.24 out of 5)
Loading...

Viimeinkin kaikki osaston työntekijät pääsivät mökille, jossa odotti lämmin ruoka, paljon alkoholijuomia, sauna ja palju. Kaikki korkkasivat ensimmäiset juomat, kun Tanja oli antanut siihen luvan. Aktiviteetit olivat olleet rankkoja ja kaikki olivat nälissään. Ruoan kanssa otettiin viiniä ja jopa viinashotit kallistettiin. Tunnelma alkoi olla äänekäs ja iloinen, kun kaikilla promillet nousivat veressä. Jaana ja Jaakko istuivat toisiaan vastapäätä ja vaihtoivat kiihkeitä katseita. Jaanan jalkaterä hieroi Jaakon säärtä ja nuoren miehen kiima alkoi kasvaa. Hän himoitsi tuota naista ja yritti miettiä, miten ihmeessä hän saisi vielä tämän illan aikana nussia tuota uhkeaa naista. Jaana katseli valtavassa kiimassa tuota nuorta komeaa miehenalkua ja kuvitteli, kuinka ihanalta tuntuisi, jos Jaakko ottaisi hänet rajusti ruokapöydällä. Täyttäisi kovalla kalullaan hänet ja roiskisi siemenet syvälle hänen sisäänsä. Jaana huomasi hierovansa jalkoväliään. Kiima poltteli hänen sisuksiaan ja hän yritti hillitä sitä juomalla viiniä, jotta ei jäisi kiinni syntisistä ajatuksistaan työkavereilleen. Muut huomasivat, että Jaana alkoi olla erittäin humalassa, ja hän alkoikin jo sammumaan ruokapöytään. Yhteistuumin muut päättivät, että Jaana viedään sohvalle lepäämään. Hän voisi sitten jatkaa iltaa, jos vielä tokenisi. Jaanan jalat eivät kantaneet ja hänen viemisensä sohvalle osoittautui haastavaksi. Lopulta kuitenkin Jaana saatiin vietyä toisessa huoneessa olevalle sohvalle ja sinne hän jäi kuorsaamaan.

 

Muu seurue oli valmiina menemään saunomaan ja naiset lähtivät saunan pukuhuoneelle vaihtamaan uima-asuja. Jaakko jäi mökille vaihtamaan omansa. Kun naiset olivat menneet, Jaakko vaihtoi nopeasti uimahousut jalkaan ja avasi uuden oluen saunaa varten. Kuullessaan Jaanan voimakkaan kuorsauksen, hän päätti käydä katsomassa tätä. Hän joutuisi kuitenkin odottamaan jonkun aikaa, että naiset olivat valmiina. Jaana nukkui selällään sohvalla. Jaakko katseli uhkeita muotoja ja hän huomasi kalunsa kovettuvan. Nainen nukkui niin sikeästi, että Jaakko uskalsi kaivaa kalunsa esiin ja runkkaili sitä hiljalleen katsoessa Jaanan kurveja. Hän kumartui Jaanan vierelle ja tiesi, että se mitä hän tulisi tekemään olisi väärin, mutta humalan sumentavat aivot olivat päättäneet, että hän haluaisi saada tyydytyksensä. Jaakko asettui Jaanan naaman eteen ja varovasti alkoi avata hän suutansa. Pystyssä seisovaan kalua oli vaikea saada osoitettua alaspäin, joten hän joutui kumartumaan Jaanan ylle, jotta sai terskan taipumaan naisen huulille. Jaakko työnsi kaluaan naisen suuhun ja Jaana avasi huuliaan automaattisesti isommaksi. Tilanne oli niin kiihottava, että kiimatippa putosi Jaanan kielelle. Jaana kuolasi sen verran paljon, että se liukasti kalun litimäräksi. Rauhallisesti Jaakko jatkoi kalunsa työntämistä sisään ja samalla työnsi kätensä Jaanan housuihin. Hellästi hän alkoi hieroa naisen jalkoväliä. Hän niin toivoi, että Saisi viimeinkin nussia lastinsa tuon uhkean jumalattaren sisään.

 

Jaakko oli juuri vetämässä Jaanan housuja alas, kun kuuli, että mökin ovi avattiin. Anna huhuili Jaakkoa seksikkäällä matalalla äänellään. Jaakolla tuli kiire vetää uimahousut takaisin jalkaan. Hän yritti peitellä rajua seisokkiaan ja palasi tupaan, jossa Anna häntä odotteli. Anna oli jo neljäkymmentä täyttänyt, ja myös hänellä oli kurveja. Rinnat olivat keskikokoiset, mutta lantio oli leveä ja hänellä oli pyöreähkö vatsa. Kokouimapuvussaan Anna näytti upealta. Hänellä oli lyhyet hiukset ja hieman kulmikkaat kasvot. Anna virnuili Jaakolle ja ilmoitti, että sopisi jo tulla saunaan. He lähtivät yhtä matkaa ja huomasivat, että seniorikerholaiset Paula ja Seija olivat jo paljussa rentoutumassa. Sieltä he iloisesti vilkuttelivat. Seija oli normaalivartaloinen, joskin hieman pyöreyttä hänelle oli kertynyt. Paula taas aika hoikka. Molemmat olivat pitkälti yli kuudenkymmenen ja melkein eläkeiässä. Koska pukuhuoneita oli ainoastaan yksi, menivät Anna ja Jaakko sen läpi saunaan. Pikkuhousuja ja rintaliivejä näkyi jokaisessa kasassa. Pahin erektio oli jo alkanut Jaakolla laantua, eikä hän halunnut pidempään katsella naisten alusvaatteita, jotta voisi mennä saunaa ilman seisokin paljastumista. Annan eleistä ei ainakaan ollut paljastunut mitään, että hän olisi huomannut pullotuksen nuorukaisen uimahousuissa.

 

Tanja istui lauteilla skumppapullo kädessä ja heitteli löylyä. Nyt Jaakko näki ensimmäistä kertaa kunnolla Tanjan vartalon muodot. Rinnat olivat isohkot ja nännit paistoivat uimapuvusta selvästi läpi. vatsa oli pyöreä ja myös häpykumpu oli iso. Iloiset kasvot eivät olleet mitenkään erityisen kauniit, mutta jotain erittäin viehättävää Tanjassa silti oli. Ehkä hänen itsevarmuutensa oli se, joka vetosi Jaakkoon. Tanja käväisi lisäämässä vettä sankoon ja lähti pyöreä perse keinuen saunasta. Palattuaan Tanja alkoi viskomaan löylyä olan takaa ja kumoamaa kuohuviiniä isoina kulauksina suuhunsa. Annalle lämpö oli liikaa ja hän ilmoitti menevänsä paljuun seniorien seuraksi. Tanja katseli Jaakkoa ja totesi ”ihana saada vihdoin meidän osastolle myös mies. On sentään kunnolla silmänruokaa, kun saa katsella tuollaista upeaa nuorta miestä päivät pitkät.” Jaakon kalu alkoi paisua Tanjan kommentista ja hän hieman häkeltyi. Hän meni täysin sanattomaksi hetkeksi. ”Nousehan ylös, niin saan katsella vähän paremmin tuota upeaa nuorta kroppaa.” Jaakko laskeutui portaan alemmaksi, jotta pystyisi seisomaan suorassa. Tanja mumisi hyväksyvästi katsellessaan itseään puolta nuorempaa miehenalkua. Tanja vilkaisi saunan ikkunasta ja näki kaikki kolme naista paljussa. ”Ota ne uikkarit pois. Haluan nähdä kaiken.” Jaakko pudotti uimahousut nilkkoihin ja hänen pullistunut kalunsa roikkui raskaana jalkovälissä. Tanja kumartui käsi ojossa kohti Jaakkoa ja otti hellän otteen kalusta. Rauhallisin liikkein hän alkoi runkkaamaan Jaakkoa pulleilla sormillaan.

 

Jaakon kulli nousi nopeasti täyteen mittaansa ja Tanja huokaili tyytyväisenä. ”Aivan mielettömän upea. Onneksi otin sinut meille töihin. Sinusta on vielä paljon iloa.” Tanja veti Jaakkoa kullistaan lähemmäksi ja tarrasi molemmin käsin nuoriin pakaroihin. Jaakko säpsähti tätä nopeaa liikettä ja ojensi lantiotaan eteenpäin. Tanja puristeli pakaroita ja siveli poskeaan kovaa kalua vasten. Hän siirsi kätensä kullin varrelle ja alkoi hieromaan sitä kaksin käsin. Toisella kädellä Tanja runkkasi nuorta kyrpää ja toisella siveli karvattomia palleja. Palleilta sormi lähti vaeltamaan kohti Jaakon anusta. Sormi hieroi hellästi Jaakon aukkoa ja samalla hänen suustaan pääsi voimakas huokaus. Tanja huomasi reaktion ja välittömästi upotti sormensa Jaakon sisään. Kalu kovettui entisestään ja Tanja sormetti ja runkkasi nuorta miestä kohti kiiman huippua. Tanja tuijotti Jaakkoa silmiin tiukasti ja valtavan kiiman vallassa. Hän levitti jalkansa ja siirsi uimapuvun haaraosan sivuun. Tuuheaa mustaa karvaa täynnä oleva jalkoväli paljastui kutsuvana. ”laita se mun sisään. Pane mua nyt nopeesti. Mä olen niin kiimassa suhun, enkä ole saanut vuosikausiin seksiä.” Jaakko pudottautui polvilleen Tanjan eteen ja sovitteli sitä häpyhuulien väliin. Karvat kiiltelivät jo valmiiksi märkinä, joten Jaakko painoi kulliaan Tanjan sisään. Kalu upposi sentti sentiltä hitaasti. Tanjalta pääsi äänekästä ulinaa Jaakon kullin täyttäessä hänen pitkään puutteessa olleen vakonsa.

 

Molemmat ääntelivät lujaa työntöjen tahdissa ja Tanjan upeat rinnat hölskyivät uimapuvun sisällä. Nännit pullottivat upeina ja Jaakko kaivoi rinnat esille. Jaakko työnteli yhä nopeammalla tahdilla ja Tanja upotti kyntensä nuoren miehen selkään, jotta saisi vedettyä häntä vieläkin syvemmälle. Nuori kalu täytti hänet ihanasti, eikä hän ollut aikoihin tuntenut mitään näin upeaa. Upea nuori vartalo kiilteli hiestä hänen edessään ja työnteli kovaa kaluaan täyttäen ihanasti Tanjan kokonaan. Asento oli molemmille aika hankala, mutta se ei haitannut, koska himo oli niin valtava ja se oli nyt ja tässä saatava tyydytetyksi. Tanja alkoi äännellä yhä kovempaa tuntiessaan laukeamisensa olevan todella lähellä. ”laukea mun sisään kulta. Roiski kaikki siemenet siitä sun ihanasta kalusta” Tanja vaati. Jaakko kiihottui entisestään Tanjan puheista ja alkoi tikkaamaan yhä nopeammin. Jokaisella työnnöllä kuului naimisen ihana lätinä ja valtava orgasmi alkoi ravistella Tanjan kehossa. Hän alkoi ulisemaan ja tärisemään holtittomasti. Jaakko tunsi, että hänen lastinsa alkoi liikkua ja painautui niin syvälle Tanjan sisään kuin mahdollista. He suutelivat kiihkeästi samalla kun molemmat saivat orgasmin. Tanja tunsi, kuinka nuoren miehen lasti alkoi isoina ryöppyinä täyttämään hänen tiukkaa vakoaan. Orgasmi oli niin voimakas, että kyyneleet valuivat Tanjan silmistä. Jaakko syöksi spermaa syvälle Tanjan sisään ja suuteli tuota ihanaa pomoaan samalla. He makasivat hetken paikoillaan hämärän rajamailla, kunnes alkoivat hitaasti nousemaan. Jaakko katsoi alas ja näki, että hänen spermaansa oli tulvinut reilusti Tanjan sisältä. Kun hän veti kalunsa ulos, alkoi sieltä valua vielä lisää siementä. Jaakko yritti huuhtoa suurimmat roiskeet lauteilta ja he lähtivät yhdessä suihkuun.

 

Molemmat pesivät rauhallisesti hikeään pois, kun Paula ja Seija tulivat suihkuun. ”Täällä ollaan ilmeisen tuttavallisia, kun suihkutellaan nuoren miehen kanssa alasti.” tokaisi Seija. Seija katseli samalla arvioivasti molempia ja hymyili ilkikurisesti. Häpeilemättä Paula ja Seija tuijottivat Jaakon alastonta vartaloa. ”Upean nuoren miehen olet meille saanut palkattua. Eiköhän me hänestä vielä koulita ihan kunnon ammattilainen.” Paula totesi tuijottaen Jaakkoa syvälle silmiin. ”nopea poika on kyllä oppimaan.” Nauroi Tanja vieressä. Seija ja Paula alkoivat riisua uima-asujaan ja Jaakko katseli sitä haltioituneena. Molemmat olivat kääntyneenä selin häneen ja Jaakko näki kahden upean rouvan paljaan pakarat. Seijan pakarat olivat aika muhkeat Paulalla pienet ja sirot. Molemmat ikäneidot riisuivat rauhallisesti uimapukujaan ja tarkoituksella pyllistivät Jaakon suuntaan. Kalu alkoi heräilemään, kun Seijan ja Paulan karvattomat häpyhuulet porautuivat nuoren miehen verkkokalvoille. ”Päästäkäähän nyt meidätkin suihkuun.” Seija ilmoitti. Seija ja Paula asettuivat Jaakon molemmin puolin ja painautuivat ihan hänen lähelleen. Molempien kädet vaeltelivat hellästi silittäen Jaakon rintakehällä ja vatsalla. Kalu ponnahti täyteen mittaansa ja molemmat naiset huokasivat syvään. ”ihana nuori herkku. Sinusta on varmasti vielä paljon iloa.” Seija kuiskasi Jaakon korvaan. ”Onneksi minut määrättiin opettamaan sinut talon tavoille. Meille tulee vielä tiivis yhteistyö kanssasi poika.” Tokaisi Paula ja läimäytti napakasti kämmenellä Jaakkoa paljaalle pakaralle. Tanja katseli hymyssä suin tapahtumaa ja totesi. ”Taitaa meidän osaston työtyytyväisyys nousta kuin Jaakolla ikään. Mennäänpäs me Jaakko tuonne paljuun, niin saa rouvat täällä peseytyä rauhassa. Ei ole soveliasta tirkistellä alastomia ikäneitoja.”

Yksi kommentti viestissä: “Jatkoa virkistyspäivälle”

  1. Tanakka says:

    Aivan luettava tarina, joka on varsin realistinen. Hyvin kirjoitettu. Varmaankin erektion siivittämänä. Selkeä alku, keskikohta ja luonollinen finaali, jossa siemenet lentävät ja löytävät kohteensa. Hyvin perinteinen.Aloin kaipaamaan niitä aikoja kun olin “työelämässä”. Lisää myös tällaista.

Kommentoi

top