search
top

Slaimi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (61 votes, average: 2.79 out of 5)
Loading...

Pienikokoinen 11-vuotias Leo marssi pippeli tanassa repulleen, kaivoi sieltä esiin rasvatuubin ja palasi takaisin sängylle, jonka päällä vuotta nuorempi mutta silti aavistuksen kookkaampi Elias hieroi hiljalleen kovaa mutta ohutta ja vasta noin kymmensenttistä pippeliään. Pojat olivat suorittaneet jo alkulämmittelyn eli runkkailleet itseään ja toisiaan valmistellen varsinaista aktia. “Haluutko taas rasvata mut” ehdotti Leo ääni väreillen ja Elias pursutti klöntin rasvaa sormiinsa alkaen hieroa sitä muutaman sentin omaansa pitempään ja vähän paksumpaan pojankaluun. “Onks ne ihmetelly mikä toi rasva on” Elias uteli tietäen kuinka nykyiset vanhemmat penkoivat läpi kaikki lastensa tavarat. “Ne luulee kai et mun kalu hiertyy yksin runkkaillessa” totesi Leo ja tuli kiinni sängyllä nelinkontin odottelevaan toiseen pikkupoikaan.

Kivikova kikkeli ohjautui totutusti sisälle takapuoleen, olihan sitä jo harjoiteltu lähes päivittäin niin monen kuukauden ajan. Parin sentin kokoero teki vanhemmasta pojasta luontaisesti aktiivisemman osapuolen, kun taas Eliaksella oli vielä vaikeuksia saada pippeliään tarpeeksi syvälle. Hiljaisuuden vallitessa Leo ryhtyi ensin varovaisemmin työntelemään, mutta kiiman noustessa työnnöt muuttuivat pian rynkytykseksi. Jossain vaiheessa hän hankkisi myös liukastettuja lapsille sopivia kondomeja, mutta ensin täytyisi keksiä minne ne piilottaisi. Jos äiti ja isä löytäisivät ne, silloin paljastuisivat myös poikien keskinäiset puuhailut ja siitä nousisi hirveä meteli. Leo piti kiinni Eliaksen lanteista ja nuorempi poika oli jo myös oppinut tulemaan vastaan kropallaan samalla kun Leo pumppasi innokkaasti kalullaan. Elias vatkasi omaa pippeliään samaan aikaan, jotta se ei jäisi pelkästään sivustakatsojaksi. Aika kului ja Leo vaihteli rytmiä välillä nopeuttaen ja sitten taas hidastaen. Hän oli selästä jo aivan hikinen. Lattialla komeili suurella vaivalla rakennettu legoalus ja auki oleva lasten seurapeli, mutta eläinkuvioisilla lakanoilla naitiin kuin kanit.

Kaverinsa voimistuvista huokailuista Elias arvasi että Leolta kohta tulisi ja pikkupoika jännitti lisää pakaralihaksiaan työntäen ne voimakkaasti vasten Leon kalua. Kohta sen jälkeen kuului värisevä valitus ja Eliaksen sisällä oleva kalu ryhtyi nytkähtelemään. Sätkiminen tuntui selvästi kymmenvuotiaan sisällä, vaikka kalusta ei tullutkaan mitään ulos. Hän oli koko ajan runkannut samalla itseään, mutta Leon palauduttua normaaliasentoon tämä voisi nyt auttaa hänetkin tuon suloisen rajan yli. Pian pikkukalu olikin 11-vuotiaan kädessä ja hieman erikoisella muutaman sormen ja koko nyrkin tekniikoiden sekoituksella se hieroutui vasten tämän sormia. Muutaman minuutin kuluttua Elias huudahti “Tulee” ja lopulta pippeli taas kerran nytkähteli rytmikkäästi tuoden suloisen mutta vain väliaikisen helpotuksen. Se oli jo toinen kerta tänään eikä ehkä viimeinen, mietti Elias kun ihana nykiminen oli lopulta mennyt ohi.

Leo ja Elias olivat Suomen nuorimmat julkihomot ja lasten rakastamat videobloggarit. Heidän kanavaansa seurasi jopa tuhansittain lapsia ja epäilemättä myös aikuisia, mikä tiesi pojille myös rahaa ja sponsoreita. He testailivat leluja, kehittivät erilaisia haasteita ja pyörittelivät käsissään figuureja ja slime-krääsää. Suosion koko ajan noustessa pojat päättivät vihdoin kertoa koko fanikunnalleen olevansa ihastuneita toisiinsa. Silloin heidän videbloginsa nousi viimeistään myös aikuisen kansanosan tietoisuuteen herättäen erilaisia voimakkaita reaktioita. Konservatiivit valittivat homopropagandasta ja pedofiilisesta aivopesusta, kun taas liberaalit näkivät pojissa välineen oman maailmankuvansa monistamiseen. Suomalainen valtamedia alkoi julkaista uusia ja taas uusia homomyönteisiä tarinoita lasten välisestä läheisestä mutta niin viattomasta ystävyydestä.

Leon ja Eliaksen vanhemmat olivat liberaaleja kaupunkilaisia, jolloin poikien ulostulot otettiin vastaan ilolla ja ylpeydellä. Ainoastaan pelko ennenaikaisesta seksistä kalvoi perheiden ja myös vastuullisten toimittajien mieltä. Mainostajatkaan eivät halunneet sotkea tuotemerkkejään mihinkään lapsiseksiltä edes kaukaisesti haiskahtavaan. Niinpä yhä enemmän alkoi ilmestyä tarinoita, joissa pikkupojat ohjeistivat muita lapsia ja nuoria odottamaan rauhassa vuosien karttumista. “Leo ja Elias trendaavat somessa, mutta nyt he kertovat miksi seksi ei vielä kuulu heidän maailmaansa” otsikoi isoin päälehti maksumuurinsa takana. “Meillä ei ole kiire mihinkään” lainasi paikallislehti poikien haastattelua. “Halailu ja pusut riittävät” vakuutteli Elias uusimmassa haastattelussaan ja kertoi kuinka mukavinta oli yhteinen riehuminen ja tyynysota. Seksi sen sijaan oli täysin yököttävää ja kuului vain aikuisille.

Poikien vanhemmat olivat ystävystyneet keskenään ja koronakesänä vuokrattiinkin yhteinen tilava kesäasunto erään tunnetun järvisuomalaisen mökkikunnan alueelta. Eräänä kesäpäivänä pojat fillaroivat läheiselle uimarannalle, jossa makoili hajanainen määrä ihmisiä hieman koleassa mutta aurinkoisessa kelissä. Leo ja Elias kuhertelivat rantahiekalla pusutellen ja silitellen toistensa pehmeää ihoa. Ohikulkenut mies tunnisti pojat ja pyysi saada istahtaa hetkeksi heidän viereensä. Tämä oli ehkä se julkisuuden varjopuoli, sillä lähes jokainen tiesi keitä he olivat usein ruinaten yhteiskuvia tai muuten vaan tuijottivat kuin apinat luullen ettei sitä huomattaisi.

“Sori että mä häiritsen pojat” lähestyi noin kaksvitonen aikuinen mies. Pojat moikkasivat ja mies kertoi olevansa blogin innokas seuraaja. Leo totesi, että oli mukava että heillä oli aikuisiakin faneja. “Luulen että niitä on enemmän mitä luulettekaan” arveli mies ja virnisti lapsille. Juhaniksi esittäytynyt heppu kertoi olevansa itsekin sateenkaariväkeä ja arvostavansa sitä että blogin kautta homous normalisoituu jo alakoululaisille lapsille. “Älkää ymmärtäkö väärin tämmöstä vanhaa setää mutta te olette myös ihan uskomattoman söpöjä” mies kehaisi ja tarkensi että hän ei todellakaan ollut lähentelemässä poikia. “Kiitti” vastasivat molemmat pikkupojat ystävällisesti hymyillen eivätkä juurikaan ihmetelleet asiaa. Viestien, reaktioiden ja tykkäysten perusteella he olivat jo ajat sitten arvanneet että monet aikuiset, niin miehet kuin joskus naisetkin, salaa haaveilivat lähemmästä tuttavuudesta heidän kanssaan.

Juttutuokion jälkeen mies sanoi jättävänsä pojat nyt rauhaan ja levitti oman pyyhkeensä noin kymmenen metrin päähän. Pojat huomasivat että mies salaa vilkuili heitä, mutta yritti katseiden kohdatessa kääntää päänsä heti toiseen suuntaan. Tunnin rannalla makoilun jälkeen mietteliäs Leo kääntyi kohti pientä poikaystäväänsä ja pyysi tätä salaa vilkaisemaan takanaan olevaa miestä. Tämä oli riisunut märät uikkarinsa ja kuivatteli itseään pyyhkeen suojissa. Elias huomasi nopeasti että pyyhkeen alle oli huomaamatta eksynyt käsi ja se hiljalleen liikkui. “Se runkkaa ja katselee samalla meitä” ymmärsi kymmenvuotias nopeasti. “Hyi vittu se on joku pedofiili” irvisti Leo suu vääntyneenä inhoon. “Mennäänkö noiden naisten luo ja kerrotaan” poika ehdotti. “Se joutuu sit meidän takia vankilaan” mutisi pieni Elias säälien miestä, joka oli vaikuttanut mukavalta. “Niin, mut se on pedari ja siks se kuuluuki sinne” puolusteli Leo omasta mielestään hyvää ehdotustaan. “Se oli musta mukava. Annetaan sen vaan olla” päätti hyväsydäminen pieni poika ja lopulta nassikat jäivät vilteilleen yrittäen salaa tirkistellä mitä heidän takanaan tapahtui.

Mies pälyili vuorotellen ympärilleen ja välillä poikia lopettaen pyyhkeen alla tapahtuvan vemputuksen jos joku sattui hieman kääntämään päätään. Pojat olivat katsovinaan muualle, mutta syrjäsilmin näkivät kun pyyhe kohosi ja laskeutui sormien jatkaessa taas leikkiään. Vähän ajan kuluttua mies kaivoi repustaan talouspaperia ja laittoi sen valmiiksi vierelleen. “Mällipaperi” kuiskasi Leo ja kohta pyyhkeen alla oleva liike hiljeni. “Siltä varmaan tuli” arvasi Elias ja pian mies kuivasikin paperillaan sormensa. Leo kuiskasi jotain kaverinsa korvaan, jolloin heppu arvasi poikien huomanneen hänen touhunsa. Juhani heilautti ystävällisenä mutta hieman nolona kättään ja pojat tekivät samoin.

Asioidessaan kirkonkylällä pojat huomasivat nopeasti, että nuori mies oli paikallisen kioskin kesäapulainen. Poikien oli saatava täydennystä karkki- ja limuvarastoihin, jolloin asiointi kioskissa tuli ajankohtaiseksi. Kun muita asiakkaita ei ollut sisällä mies kuiskasi anteeksipyynnön ja sanoi ettei tiennyt mikä häneen viimeksi meni. “Ootko sä joku pedari” kysäisi Leo uhmakkaasti. Hän oli huomannut kuinka sellainen taipumus oli lähes kaikkien mielestä hirveintä mitä saattoi olla olemassa. Mies nyökkäsi surullisesti ja sanoi pitävänsä itseään homona, mutta ymmärsi että jotkut saattoivat nähdä asian noinkin. Juhani istuutui alas tuolille ja kertoi rehellisesti mutta häpeillen kuinka hän oli koko elämänsä ajan pitänyt ikäistään kielletyn paljon nuoremmista pojista. Taipumuksensa takia hän oli jäänyt yksin ja erakoitunut eikä mikään antanut viitteitä että asetelma koskaan muuttuisi.

Vähitellen myös Leo ymmärsi, ettei nuori mies ollut samanlainen kuin amerikkalaisista sarjoista tutut psykopaattiset pedofiilit, joita sankaripoliisit jahtasivat hinnalla millä hyvänsä. Juhani oli ehkä tyydyttänyt itsensä katsellen poikia, mutta siitä huolimatta hänestä oli vaikea olla pitämättä. Leo huokaisi ja sanoi että hänen puolestaan he voisivat unohtaa tapahtuneen, kunhan mies ei tekisi heille samaa enää uudelleen. Juhani lupasi ja laittoi ostokset muovikassiin. Hän olisi laittanut mukaan ylimääräistä herkkua, mutta silloin luultaisiin hänen yrittävän vain lahjoa poikia hiljaiseksi.

Pientä Eliasta jäi Juhanin surullisuus vaivaamaan. Mahtoi olla kamalaa joutua tilanteeseen, jossa ei saanut harrastaa ollenkaan seksiä vaikka kuinka halusi ja joutui olemaan vuodesta toiseen yksin. Kuinka onnekas hän itse olikaan saadessaan monta kertaa päivässä laskea housunsa nilkkoihin yhdessä Leon kanssa. Niinpä seuraavana päivänä Elias juoksi yksin kioskille odottaen ensin muiden asiakkaiden poistumista. Pieni poika tunnusti tuntevansa pahaa mieltä Juhanin puolesta, kun tämä joutui olemaan koko ajan yksin haaveillen asioista joita ei koskaan saisi tehdä. Juhanin silmät hieman kostuivat ja tämä kiitti suloista pikkupoikaa hänen tilanteensa ymmärtämisestä.

Elias istahti vapaalle penkille ja hieman nolona mutisten sanoi että jos Juhani halusi niin hän voisi tarjoutua katselemaan tämän runkkaamista uskoen että sellainen varmasti miestä kiihottaisi. Hän voisi ehkä jopa näyttää oman kalunsa, mutta mihinkään oikeaan homoiluun hän ei suostuisi. Mies nielaisi ja käveli epätoivoisena kioskissaan ympyrää puntaroiden ehdotuksen sisältämiä riskejä paljastumisesta. Hänen teki kuitenkin niin kovasti mieli, ettei voinut sanoa mitenkään ei. Niinpä hän laittoi kioskin hetkeksi kiinni, laski kaihtimia alemmas ja istahti toiselle jakkaralle muutaman metrin päähän pojasta.

Juhani hyväili ensin muhkuraansa paljastaen kohta lapsukaiselle isohkon kalunsa. Pieni Elias ei ollut koskaan nähnyt noin suurta elintä pornon ulkopuolella, eivätkä Leon ja muiden pikkupoikien jäykät pippelit painineet ollenkaan samassa sarjassa. Mies sulki kalun nyrkkiinsä ja ryhtyi silmät lasittuneina Eliaksen haarojenväliin vemputtelemaan hitaasti ylösalas. Poika napitti shortsit auki ja päästi karvattoman puikkonsa pomppaamaan esiin. Se oli jo noussut pystyyn, sillä Eliasta kieltämättä kiihotti katsella Juhanin aikuisia runkkupuuhia. “Juuri sellainen ku mä kuvittelin” voihkaisi Juhani litisyttäen märkää kaluaan. “Pieni ja karvaton” lisäsi mies ja kysyi oliko Elias jo oppinut kunnolla masturboimaan. “Oon tehny jotain kolme vuotta ehkä” tunnusti Elias samalla kun leikki koko ajan itsensä kanssa. “Uuh” huokaisi nuori mies kuullessaan kiihottavan tunnustuksen ja kysyi ujosti olivatko Elias ja Leo koskaan kokeilleet mitään yhdessä.

“Me tehdään joka päivä” tunnusti Elias mutta lisäsi ettei siitä saanut puhua kenellekään. Heidän vanhempansa, sponsorit, tuubi, toimittajat eivätkä fanit saisi koskaan tietää sitä salaisuutta. “Ihanan kiimaista” örähti Juhani ja samassa täysin yllättäen liikkeelle lähtenyt sperma syöksähti hänen kalustaan kioskin lattialle. Paksu kalu pumppasi lastin sotkuisaa mälliä miehen öristessä ylitsepursuavan nautinnon pauloissa. Lauettuaan miehen valtasi nopeasti syyllisyys ja hän pyysi Eliasta napittamaan housunsa heti takaisin kiinni. Poika oli juuri miettimässä kannattaisiko oma pippeli laukaista vai odottaa Leon seuraavaa ilmeisen pian tapahtuvaa käsittelyä, mutta Juhani päätti hänen puolestaan. “Kiitti, tää oli mulle tärkeämpää kuin sä ikinä uskotkaan” huokaisi yksinäisen oloinen mies ja Elias kipitti nopeasti kohti vuokramökkiä.

Mökkiviikon aikana pojat joutuivat kerta toisensa jälkeen toisten lasten huomion keskipisteeksi. Minne he menivätkään, sinne kohta ilmestyi uteliasta nuorisoa puhelimineen pyrkien lähempään tuttavuuteen ja yleensä samaan kuvaan. Kaikkein lähimmässä naapurimökissä asusteli toinen perhe ja pian poikien vanhemmat saivatkin kutsun grillaamaan ja juomaan viiniä. Kaksitoistavuotias Antti ja kahdeksanvuotias Oliver juoksentelivat pitkin metsää ja houkuttelivat vieraansa mukaan. Jossain vaiheessa riehunnan lomassa varhaisteini kysäisi olivatko naapurimökin julkimot oikeasti homoja vai oliko kyseessä sittenkin mainostemppu. “Kyl me ollaan” tunnusti Elias ja antoi söpösti pusun Leon poskelle. Antti ja Oliver sanoivat että homous oli heille ihan ookoo, vaikka he itse pitivätkin enemmän tytöistä.

Antti kertoi seuranneensa blogia ja ihmetelleensä mikseivät Elias ja Leo omien sanojensa mukaan harrastaneet keskenään seksiä vaikka siihen oli tilaisuus. “Meidän on pakko sanoa noin” huokaisi Leo ja selitti etteivät aikuiset kestäneet kuulla totuutta. Pelkkä ajatus lapsiseksistä sai koko maan pysähtymään ja lähes repimään hiuksensa. Jos lapset sekstailivat keskenään se oli olevinaan aivan kamalan vaarallista ja ollakseen valmis jokaisen täytyi ensin odottaa vuosia ja taas vuosia. Täysi-ikäisyys oli kuitenkin vielä melkein kymmenen vuoden päässä ja hormonit jo hyrräsivät.

“Mä arvasin” hihkaisi pieni Oliver, jolloin koko joukkio poikia yltyi vapauttavaan röhönauruun. Riehaantunut Oliver näytti suullaan hassunhauskoja ilmeitä ja kysyi halusivatko homot nähdä hänen kikkelinsä. Muiden yhä nauraessa Oliver kaivoi minikokoisen nakkinsa vekkareistaan ja vemputti sitä muutamalla sormella saaden sen kohta kovettumaan. Alle kymmensenttinen pippeli sojotti pian kovana kaartuen kuin vieteri kohti napaa. “Aika söpö pieni pippeli” kehaisi Leo kohteliaasti ja kysyi osasiko Oliver jo runkata. “Mä oon opettanu” tunnusti jo äänenmurrosta lähestyvä varhaisteini hieraisten omaa muhkuraansa housun läpi. “Haluutteko nähdä kun multa tulee slaimii” ja piti sutkaustaan hauskana poikien slime-videoiden takia. Leo ja Elias katselivat naureskellen toisiaan ja suostuivat mielellään ehdotukseen.

Antti viittoili pojat pensaikon taakse laskien housunsa hetkessä kinttuihin. Varhaisteinin kalu oli yllättävän kookas ja sen juuressa oli jo pitkähköjä karvoja, joten poika oli ikäistään kehittyneempi. Hän otti kalunsa kouraan ja ryhtyi pitkin rauhallisin vedoin tyydyttämään itseään. Leo oli selkeästi kiihottonut katselemisesta ja vei kätensä ensin omalle etumukselleen siirtäen sen kohta Eliaksen muhkuralle. Oliverin silmät seurasivat tarkasti isompien poikien touhuja ja samalla tämä näpräsi omaa pikkukaluaan. Kauempaa kaikui aikuisten huuto ja huonoon aikaan tullut kutsu syömään. “Tullaan ihan kohta” huusi Antti puberteetin ja kiiman käheyttämällä äänellään ja kiihdytti vemputustaan. Leo oli ottanut oman kalunsa esille ja Elias hyväili sitä häpeämättömästi pikku Oliverin tuijottaessa mietteliäänä vieressä.

“Meidän pitää nyt mennä tai muuten joku niistä tulee tänne” huolehti Elias, jolloin Antti kiihdytti entisestään tahtiaan. Lopulta poika huudahti “Kattokaa kohta” ja samassa hänen kalustaan lennähti sammalille valkoista mönjää. Toinen ja kolmas roiskaus lensivät myös pitkälle, mutta neljännen ja vaisumman hän lypsi jo kouraansa. “Ootteko nähneet koskaan noin valkosta” kyseli Antti ylpeänä ja Leo pudisteli päätään. Pieni Oliver oli nähnyt veljensä maidot monen monta kertaa ja Eliaskin oli äskettäin nähnyt Juhanin sotkuisen laukeamisen. Pojilla oli kohta jo kiire, joten Leo otti kalunsa pois Eliaksen kädestä ryhtyen vatkaamaan nopeutetulla vauhdilla ehtiäkseen itsekin laueta pikaisesti ennen grilliruokaa ja jätskiä. Parin minuutin sisällä poika voihkaisi “Tulee” ja irrotti otteensa kalustaan, jotta muut näkisivät mitä orgasmin aikana tapahtuisi. Ohut kalu heilui omia aikojaan voimakkaasti ylös alas ja Leo vaikeroi nautinnosta. Mitään ei kuitenkaan tullut ulos, mikä sai ylpeän Antin tuntemaan itsensä porukan ainoaksi mieheksi.

Pian Leo ja Elias palasivat takaisin kaupunkiin mukanaan erilaisia mutta pääosin myönteisiä kesämuistoja. Valtakunnallinen tv-kanava halusi pojat mukaan viihdeohjelmaan ja seuraavana syksynä heidän viattomat kasvonsa loistivat lukuisissa eri haastatteluissa ja visailuissa. Pojat vastailivat kärsivällisesti lapsekasta kielenkäyttöä jäljittelevien keski-ikäisten toimittajien usein aika alentaviin ja johdatteleviin sössötyksiin. He olivat edelleen koko kansakunnan pienimmät julkihomot, jotka ainoastaan mietiskelivät suuntautuneisuuttaan eivätkä tulisi itse kokeilemaan mitään ennen kaukaisessa horisontissa häämöttävää täysikäistymistään. Kaikki oli yhä suloista ja viatonta.

Vaihtaessaan vaatteitaan studion pukuhuoneessa pojat virnistivät toisilleen ilkikurisesti ja laittoivat oven lukkoon. Heillä oli ylimääräistä aikaa ja sen saattoi käyttää hyväksi parhaalla mahdollisella tavalla. Leo kaivoi repustaan vanhan tutun rasvatuubin, jonka olemassaoloa poika oli muutama päivä sitten joutunut perustelemaan epäluuloisen oloiselle isälleen vielä vähän tiukalla esinahallaan. Selitys oli onneksi mennyt läpi ilman lisäuteluita. Elias rasvasi poikaystävänsä kalun huolellisesti ja kävi kontalleen pukuhuoneen lattialle Leon runkatessa itsensä ensin kovaksi. Lopulta 11-vuotias työntyi hänen sisäänsä ja ryhtyi rynkyttämään elämänsä innosta. Naimisen litinä ja voihkeet kuuluivat käytävään asti ja ohikulkenut meikkaaja arvasi helposti mistä oli kysymys. Suu hymyssä hän piti korvaansa ovella ja kuunteli lasten keskinäistä ilonpitoa. Vielä kun olisi saanut myös katsella, mutta jo näistäkin äänistä riitti pitkäksi aikaa kiihoketta omiin fantasiohin. Leon kikkeli hankautui vasten Eliaksen pientä tiukkaa pylllyä ja lopulta valtava nautinto valtasi lapsen koko kropan. Ottaessaan kärjestä punaisen ja turpean pikkukalunsa ulos hän huomasi muutaman tipan märkää kiisseliä terskan ympärillä. Sen täytyi olla jo slaimia!

2 kommenttia viestissä: “Slaimi”

  1. Pertti says:

    Kiva kuulla että jotkut myös tykkäävät tarinoistani. Useimmat eivät ole olleet kovin innostuneita, joten mielellään kuulisin myös rakentavia parannusehdotuksia. Aihepiiri voi olla monelle vieras tai epämieluinen, mutta kirjoittamiseen liittyviä puutteita voin yrittää parhaan kykyni mukaan paikkailla.

  2. Neitoprrhonen says:

    Uuh. Lisää jatkoo?

Kommentoi

top