search
top

Jännitettä yökylässä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (137 votes, average: 3.32 out of 5)
Loading...

Kommenttia alkuun: en halunnut nimetä kertojan roolissa olevaa henkilöä, koska ajattelin että sitä kautta pystyy helpommin eläytymään kyseiseen henkilöön. Toivottavasti pidätte, en omaa juurikaan aiempaa kokemusta. Jatkoa tulee kiinnostuksen mukaan.

Olin kai ihan samanlainen teini-iän kynnyksellä oleva poika kuin kaikki muutkin. Tykkäsin pelata, sekä ruudun äärellä että pallopelejäkin. Kavereita oli ja heidän kanssaan tuli vietettyä lähes kaikki mahdollinen vapaa-aika. Mutta osasin olla hyvä kaveri myös monien tyttöjen kanssa, ja Ellin kanssa olin heistä kaikista läheisin. Olimme tunteneet jo useamman vuoden koska hän oli kanssani samalla luokalla, ja jossain kohtaa hänen luonaan käyminen alkoi muodostua jo tavaksi. Ei kukaan asiasta nostanut mitenkään suurempaa meteliä eikä kumpaakaan meistä asia kiinnostanut, kaveri mikä kaveri. Mutta oli pakko myöntää että kun hormonit alkoivat nostaa päätään niin aloin kiinnittää Elliin huomiota aivan uudella tavalla, enkä usko että hänkään oli sokea elämän uusille faktoille. Asiaa ei auttanut että hän oli erityisen nätti kiharien hiustensa ja isojen sinisten silmiensä kanssa.

Siksi olinkin hämmentynyt ja lievässä tunnemyllerryksessä, kun Elli ehdotti että tulisin hänen luokse yökylään. Yökylään? Tytön luokse? Kahdestaan? Tämä kuulosti todella jännittävältä ja vähän pelottavaltakin. Mitä hän oikein halusi? No, sanoin kyllä suunnilleen niin nopeasti että leukani nyrjähti. En malttanut odottaa mitä tapahtuisi. Onneksi molempien vanhemmat olivat täysin ok asian kanssa, mitä nyt omani vähän vinoilivat rivien välistä. Kavereille en tietenkään kertonut mitään, en olisi kuullut sen kommentoinnin loppua koskaan. Jännitin asiaa muutaman päivän, ja perjantai-iltana laitoin reppuun vaihtovaatteet ja suuntasin Ellin luokse. Rukoilin mielessäni että saisimme nukkua Ellin huoneessa eikä minua passitettaisi vaan nukkumaan olohuoneeseen tai muualle kauas hänestä.

Hän avasi oven hymyillen ja suuntasi edelläni huoneeseensa. Kun huoneen ovi avautui, näin lattialla ylimääräisen patjan ja tunsin heti perhoset vatsassani. Nyt jännitti, ja paljon. “Jätä se reppu vaikka tonne nurkkaan”, Elli sanoi ja tein niin. Aloimme puhua samoista asioista kuin ennenkin, koulusta, kavereista ja kaikesta mahdollisesta mutta selkeästi ilmassa oli pientä jännitystä ja kihelmöintiä. Meitä yhdisti into videopeleihin niin saimme sen lomassa hieman ajatuksia muualle, mutta silti tietynlainen uusi tilanne tuntui erilaiselta, tosin vain hyvällä tavalla ainakin omasta mielestäni. Söimme hänen perheensä kanssa niin kuin olin tottunut jo useasti tekemään, ja jatkoimme pelaamista kunnes huomasimme että olikin jo aika pimeää ja vanhemmiltakin alkoi tulla kommenttia siihen sävyyn että voisi olla hyvä jo alkaa painua pehkuihin.

Mitä nyt? Innokkaan pojan mielikuvitukseni alkoi tietysti laukata kaikenlaisista skenaarioista joissa hän vain ilman mitään häpeää vaihtaisi vaatteita edessäni, mutta tiesin että mitään sellaista tuskin tapahtuisi. “Haluutsä vaihtaa vaatteet kylppärissä?” hän kysyi. Noh, siinä se vahvistui. Kävelin kylppäriin vaihtovaatteiden kanssa ja jätin päälle t-paidan ja kalsarit. Nukuin kotona aina joko alasti tai pelkissä kalsareissa, mutta ajattelin että ehkä ei kannata täysin puolialastomana (tai saatikka ilman rihman kiertämää) mennä takaisin. Elli hymyili ja käveli ohitseni käytävässä kun menin takaisin hänen huoneeseen. Jäin odottamaan ja mietin mitä hänellä olisi päällään.

Kun hän palasi huoneeseen, sydämeni ohitti lyönnin. Eihän hän suinkaan ollut alasti tai lähelläkään sitä, mutta nuorelle pojalle pienikin määrä vähäpukeisuutta oli tarpeeksi aiheuttamaan hämmennystä. Ellillä oli päällään t-paita jonka alta pienet tissit nänneineen törröttivät läpi kiinnittäen välittömän huomioni. Siitä katseeni irrottuani silmäni kohdistuivat automaattisesti alaspäin. Ellillä ei ollut kuin aivan pienet pikkupöksyt jalassaan. Ja niiden läpi se pullotti. Pimppi. Totta kai aivoni tiesivät että se on Ellin pimppi, mutta hormoneilleni se oli silti pimppi. Ja hormonit alkoivat tehdä tehtäväänsä, sitä mitä nuorelle miehelle tapahtuu aina ja usein väärässä paikassa. Tunsin kuinka kalsareissani alkoi tulemaan ahtaampaa. Voi ei, ajattelin. Ei nyt. Ei todellakaan nyt. Liian myöhäistä.

Vaistonvaraisesti koitin peittää käsilläni haaroväliäni, mutta se tietenkin vain pahensi tilannetta. Elli huomasi ja hihitti tahtomattaan, mikä sai minut punastumaan voimakkaasti. Hävetti ja nolotti. Hän huomasi ja sanoi “sori, ei ollut tarkoitus”. En tiennyt mitä tehdä joten ehdotin vain että mentäisiin nukkumaan. Menin patjalle, vedin peiton päälleni ja hän meni omaan sänkyynsä. Makasimme mikä tuntui pieneltä ikuisuudelta piinaavassa hiljaisuudessa, mutta tiesin ettei kumpikaan meistä ollut lähelläkään nukahtamista, etenkin juuri äskeisen tapahtuneen jälkeen.

Kuulin äänen pimeästä.
“Hei”, Elli kuiskasi.
En vastannut ja kului pieni hetki.
“Anteeks vielä, ei mun pitänyt nauraa.”
“…ei se mitään”, sain sanottua.
“Musta se oli vaan jännää kun en oo nähnyt tollasta aiemmin”, Elli jatkoi.
“En mä halunnut että niin kävis, en mä voinut sille mitään”, sanoin.
“Miten siinä käy silleen että se niinku… nousee pystyyn? Käyks sulle niin usein?” hän uteli.
“Joo käy. No joskus siinä vaan käy silleen, ja joskus jos vaikka näkee… jotain… jännää”, sanoin ja tajusin heti että puhuin itseni pussiin.
Kului hiljainen hetki joka tuntui vuodelta, mutta oli todellisuudessa varmaan kymmenen sekuntia.
“Aa niinku johtuko se siitä että sä näit mun pikkarit tai jotain?” hän viimein jatkoi.
Parempi vaan myöntää, ajattelin.
“…joo.”
Toinen hiljaisuus.
“No… mun mielestä oli kans hauska nähdä kun sulla oli sun… pippeli pystyssä”, Elli sai vaivoin myönnettyä. Tunsin jonkinlaista helpotusta, mutta toisaalta tilanne oli nyt jännittynyt täysin uudella tavalla.
“Aijaa, no, kiva jos silleen ei haitannut.”
“Ei. Tuntui aika kivalta oikeastaan.”
Makasimme hiljaa hetken, kunnes Elli jatkoi kysymistä.
“Onko se pystyssä nyt?”
“Joo on.”
“Saisinko mä nähdä sen uudestaan? Siis silleen sun housujen sisällä?”
Sydämeni tykytti, mutta toisaalta halusin katsoa mihin tämä johtaa joten nousin ylös ja annoin Ellin tutkia haarojani katseellaan.
“Näyttää kyllä jännältä. Eiks toi satu?”
“No ei, nää kalsarit on vähän tiukat vaan.”
“…uskaltaisitko sä vetää ne alas?” Elli kysyi hiljaisimmalla mahdollisella äänellä.
Lehahdin tulipunaiseksi.
“Ei sun oo tietenkään pakko. Mut voit jos sä haluut.”
“Voisinko mä sit kans nähdä sun… sun…”
“…pimpin? Joo, kyllä mä voin sen näyttää sulle sit kans.”
Jäin miettimään hetkeksi, samalla kun erektioni muuttui aivan kivikovaksi. Tässä oli mahdollisuus siihen mistä oli jo pidemmän hetken haaveillut yöt ja päivät, nähdä tyttö nakuna. Mutta toisaalta pelotti ja jännitti aivan liikaa, joten oli ehkä pakko yrittää myöhemmin.
“Voinko mä tulla joku toinen kerta uudestaan yökylään ja näyttää silloin?”
Elli hymyili.
“Joo voit. Musta on kiva että tulit tänne.”
“Niin mustakin”, sanoin ja menin takaisin peiton alle.

Kului hetki ja sitten Elli aloitti uudestaan utelemisen.
“Silloin kun sun pippeli on pystyssä. Niin mitä sä teet että se loppuu?”
Keskustelu oli jo mennyt siihen suuntaan että ei tuntunut enää häpeälliseltä puhua seksijutuista, oikeastaan tosi kivalta ja kiihottavalta molempien mielestä.
“No joskus se laskee itsestään. Mut joskus mä niinku hieron sitä.”
“Ai niinku sä itsetyydytät?”
“Nii kai.”
“Onks sulla koskaan tullut siemensyöksyä?” Elli muisti biologian tunneilta.
“No vähän jotain sellasta limaa tai nestettä mut en usko että se on vielä se”, vastasin.
“Onks sulla karvoja siellä?”
“On vähän. Onks sulla?”
“On joo.”
Keräsin vähän rohkeutta ja uskalsin sitten kysyä.
“Teetkö säkin sit sitä joskus? Sitä itsetyydytystä?”
Kuulin kun Elli laittoi kädet suunsa eteen ja hihitti, kunnes kuului vastaus.
“Joo aina välillä.”
“Miten sä niinku teet sitä?”
“No mä hieron… mun pimppiä. Niinku siitä päältä.”
“Tuntuuks se kivalta?”
“Joo, tosi kivalta.”
Jos äsken kalsareissa oli ahdasta, nyt tuntui kuin muna olisi jyskyttänyt kalsarien kangasta vasten kuin pieni muurinmurtaja.
“Onks se pystyssä taas?”
“On joo.”
“Mustakin tuntuu jännältä taas”, Elli hihitti jälleen.

Sitten Ellille tuli ajatus.
“Sä voit olla kyl alasti siellä peiton alla jos se tuntuu mukavammalta silloin kun sulla on pystyssä. Sit sun ei tarvii näyttää mulle. Mäkin voisin ottaa mun pikkarit pois samalla.”
Mietin hetken, ajatus tuntui mielenkiintoiselta.
“Joo, se käy.”
Molemmat alkoivat hihittää ja punastella, ja päätimme laskea kolmeen. Sitten kiskaisin kalsarit salamana jaloistani peiton alla ja heitin ne sivuun, ja Elli veti hitaammin omat pikkupöksynsä ja näytti niitä nopeasti minulle ennen kuin laski ne sängyn viereen. Punastelu ja kikattaminen sen kuin jatkoi. Ajatus siitä että vajaan parin metrin päässä oli nätti tyttö joka oli peiton alla navasta alaspäin täysin alasti oli äärimmäisen kutkuttava ajatus.
“Aiotko sä hieroa sun pippeliä siellä peiton alla?” Elli sai kysyttyä.
“En mä viitti”, vastasin.
“Okei, en mäkään sit varmaan tee mitään”, Elli vastasi. Hän yhä hihitteli nähdessään seisokkini kankaan läpi, mutta kaiken äskeisen jälkeen se ei tällä kertaa enää haitannut. Sen jälkeen tilanne jotenkin laantui, ja ehkä jännitys oli myös uuvuttanut nuorison, ja nukahdimmekin suhteellisen pian.

Aamulla aamupalan jälkeen Elli sanoi minulle nopeat heipat ja pyysi että tulisin mahdollisimman pian takaisin yökylään. Siihen ei ollut kovinkaan vaikeaa sanoa kyllä, ja en malttanut odottaa mitä seuraavalla kerralla tapahtuisi.

5 kommenttia viestissä: “Jännitettä yökylässä”

 1. Maanantai says:

  Musta ihan mukava novelli.
  Loppui aika lyhyeen, että olisi ollut kiihottavampi jos hamot olisivat vaikka masturboineet kuunnellen toistensa masturboinnin ääniä.
  Mutta kuvaa kyllä oikein kivasti nuorten kokeksia, kun ei oikeen vielä tunne vastakkaista sukupuolta.
  Dialogikin on suhkot uskottavaa.
  Musta kappalejaossa ei ole mitään ongelmaa.

 2. Jatkoa! says:

  Kiinnostaisi kyllä nähdä, miten tää jatkuu. Kirjoita ehdottomasti jatkoa, jos vaan inspiraatiota riittää. Iso plussa siitä, että maltat antaa tarinan edetä hitaasti omalla painollaan. Kirjoitusasussakaan ei valittamista, mikä on aina mukavaa.

  • Kyllä says:

   Kirjoitusasu on joissakin niin sekava että ei viitsi lukea muutamaa kappaletta enempää, mikäli mitään kappaleita edes on. Yleensä yhteen pötköön kaikki.

 3. saletti says:

  tälle jatkoa ehdottomasti

 4. Madclown says:

  Tää oli kaunis. Hyvin vangittu nuoren ihmisen fiiliksiä

Kommentoi

top