search
top

Ikimuistoinen hieronta 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (34 votes, average: 3.06 out of 5)
Loading...

Olin jälleen perjantaina menossa töiden jälkeen Pekan luokse hierottavaksi. Aiempi hierontakerta oli edelleen mielessäni ja olin aivan kiihkon vallassa ajatellessani, mitä tällä kertaa tuleman pitää. Työpäivä tuntui kuluvan tuskallisen hitaasti, miettiessäni Pekkaa ja tämän vahvoja käsiä…

Soitin ovisummeria ja ovi avautui. Menin hierontapaikan aulalla odottamaan vuoroani. Tunsin kuinka kiimani voitti jännityksen. Selailin hetken sanomalehtiä ja pian Pekka avasi oven ja olin jälleen aivan sekaisin kiihkosta. Tuo komistus seisoi taas edessäni ja hänen kasvoilleen levisi ystävällinen hymy. ”Mitäs miehellä mielessä?”, ”samaa kuin viimeksi” sain sanottua.
Kättelimme ja Pekka ohjasi minut hoitohuoneeseen. ”Tiedät mikä on homman nimi? Ota vaan vaatteet pois ja käy tuohon hierontapöydälle makaamaan vatsallesi. Tulen aivan pian takaisin”.
Pekka poistui ja jäin raukeana ilman kiirettä riisumaan vaatteitani huoneeseen. Huoneessa oli kiireetön ja eroottinen tunnelma. Hierontaöljyn ja suitsukkeiden tuoksu sai mieleni kiihottumaan ja ajatukset seksin puolelle. Huomasin, että huoneessa oli myös kynttilöitä joka puolella.  Pekalla oli selkeästi suunnitelma minun varalle, ajattelin.
Sain vaatteeni pois ja kävin makaamaan tutulle hierontapöydälle vatsalleni. Kuulin viereisestä huoneesta suihkun ääniä ja tunsin oloni jo malttamattomaksi. Hetken päästä Pekka saapui hierontahuoneeseen alasti. Vilkuilin häntä hämyisessä huoneessa, jossa oli eroottinen ja kiireetön tunnelma. Pekan ollessa selin minuun päin, näin hänen vahvan, mutta samalla pyöreän kroppansa. Selkä oli vahva, samoin hartiat. Perse oli pehmeä ja pyöreä, mutta samalla siinä oli lihasta. ”Täydellinen näky”, ajattelin.
Pekka laittoi meditatiivista musiikkia taustalle ja tuli luokseni. Kuulin, kuinka pullo avattiin ja Pekka levitti erittäin miellyttävän tuoksuista hierontaöljyä selälleni. Tunsin miten öljy levittyi ja se tuntui liukkaammalta kuin aiemmin. Pekka aloitti tuttuun tapaan hieromaan selkääni miehekkään vahvoilla kourillaan. Tunsin selässäni lämmön lisääntyvän ja ymmärsin, että kyseessä oli eroottinen hierontaöljy. Aloin lähes hikoilla ja tunsin selkälihasteni rentoutuvan. Suljin silmäni ja minun oli vain pakko hengittää syvään…

Hierontaa jatkui hetken aikaa, kunnes Pekka siirsi kätensä pakaroilleni. Hierojani ei pitänyt kiirettä, vaan perusteellisesti levitti ja työsti pakaroita. Huomasin olevani jo melko kiihottunut ja levitin vaistomaisesti hieman reisiäni. Uskon Pekan huomanneen koventuneen kullini ja tunsin miten sormet lähestyivät jo reikääni. Säpsähdin, kun tunsin miten öljyä kaadettiin reikäni ympärille. Pekka työnsi ensin peukalonsa vaolle ja alkoi hieromaan hellästi päältä. ”Rentoudu”. Pekka kuiskasi. Tunsin miten peukalo alkoi hitaasti työntymään sulkijalihaksen ohitse ja oli pian rystystä myöten sisällä. Pekka piti peukaloa sisälläni hetken kunnes vetäytyi hitaasti samalla hieroen hellästi palleja. Yhtäkkiä tunsin kostean ja karhean kielen reiällä. Tämä tuntui uskomattoman hyvältä ja minulta pääsi syvä huokaus. Hetken persettäni nuoltuaan Pekka sääti hierontapöytää alemmas ja käski minun kääntyä. Kullini oli jo aivan kova ja tärisin kiimasta. Nousin pystyyn ja kiedoin käsivarret tuon miehen ympärille ja suutelin kiihkeästi. Hetken suudeltuamme Pekka työnsi minua hartioista polvilleen. Kuin sanattomasta sopimuksesta otin Pekan kullin käteeni. Nuolaisin hitaasti terskaa ja kuljetin kielenkärkeä alhaalta ylös pitkin kullia. Rohkaistuin ottamaan koko kullin suuhuni ja toisella kädellä tartuin kiveksistä ja kuulin lupaavan ähkäisyn. Tämä tuntui niin uskomattoman luonnolliselta ja oikealta. En välittänyt enää ollenkaan mistään tabuista, vaan annoin palaa täydellä antaumuksella! Ajattelin, että vain toinen mies voi tietää mikä toiselle miehelle tuntuu hyvältä. Miehen seurassa ei tarvitsisi teeskennellä mitään. Avasin silmäni ja tuijotin Pekan kroppaa: Miehekäs iso komea mies, jota voisi palvella. Pekan silmät olivat puoliummessa. Taisi ilmeisesti tykätä. Läimäytin pari kertaa avokämmennellä samalla pakaroihin. Huoneen täytti läskin läiske ja näin miten ihanasti nuo pakarat värähtelivät. Otin vielä hetken intensiivisesti suihin ja muutaman kerran syvälle kalun juureen asti. ”Käy tuohon pöydälle selällesi” Pekka huohotti. Tein työtä käskettyä. Näin, että olin selkeästi onnistunut, sillä Pekan kulli seisoi aivan kivikovana. Pekka rullasi kondimin päälle ja nosti jalkani hartioidensa päälle. Pekka työntyi hitaasti suoleeni ja tunsin, että kivekseni painautui hänen pehmeää mahaa vasten. Tunsin, miten hän pääsi aivan pohjaan asti ja se tuntui aivan käsittämättömän hyvältä. Ilmeisesti terska osui eturauhaseeni ja tuntui, kuin kullini valuisi tuoksuvaa kiimalimaa. Hän pysähtyi hetkeksi tähän asentoon ja alkoi hieromaan kulliani ja kiveksiäni hellästi, mutta määrätietoisesti. Samalla Pekka aloitti hitaat työnnöt suolessani ja tunsin laukeamisen lähestyvän hetki hetkeltä. Pian olotila alkoi jo käydä niin euforiseksi, että tunsin miten orgasmi on tulossa syvältä selkäytimestä. Eturauhaseni reseptorit lähettivät mielihyvän signaaleja jokapuolelle kroppaani ja laukesin kuin tulivuori. Syöksystä ei meinannut tulla loppua ja näin miten kaluni pulppusi lämmintä spermaa. Olo oli niin käsittämättömän hyvä ja huohotin kovaan ääneen.
Pekka alkoi olemaan jo selkesti lähellä, sillä hänen liikkeet Kävivät kokoajan voimakkaimmiksi. Astuin istuvampaan asentoon ja tartuin Pekkaa nänneistä. Puristin, vedin, käänsin ja ilmeestä päätellen Pekka piti tästä.
”Nyyyt tulee!” Pekka laukesi suoleeni ja tunsin miten kumi täyttyi spermasta.

Huohotimme raukeina ja pyyhimme spermat päältämme. Suutelimme kiihkeästi.
Päätin kysyä Pekan suuntautumisesta. ”Olen kyllä naimisissa, mutta kyllä olen aina pitänyt miesten välisestä. Siinä on kaikki ylimääräinen pois kuvioista ja asiat hoituvat mutkattomasti. Sain sinusta aika nopeasti sen kuvan, että saman alan miehiä ollaan. Mulla on itseasiassa yks kaveri, joka voitais ottaa mukaan ensikerralla. Mitä mieltä olet?”  Vastasin, että tottakai haluan kokea estottomien miesten välillä uusia kokemuksia.
Kävimme suihkussa, jossa pesimme toisemme vielä huolellisesti ja otimme toisiltamme vielä kertaalleen suihin.
Kun olin tekemässä lähtöä, Pekka ojensi minulle vielä käyntikorttinsa. Totesimme yhteistuumin, että tämä salaisuuttemme tulee säilymään meidän kesken ja poistuin kohti keskustan vilskettä.

3 kommenttia viestissä: “Ikimuistoinen hieronta 2”

  1. herkku says:

    Sinua etsitään.

  2. Homoksi kääntynyt ukm says:

    Tuollainen hieronta kelpaisi kyllä

Kommentoi

top