search
top

Kesäyön huumaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (145 votes, average: 3.38 out of 5)
Loading...

Oli helteinen iltapäivä, kun vietin kesälomaa vanhempieni rantamökillä.  Taivas oli pilvetön ja aurinko porotti. Jossain kuului naurulokkien laulua ja järven aaltojen iskeytymistä rantakiviä vasten. Huokaisin. Venyttelin bikinien verhoamaa vartaloani kuumana porottavan auringon alla. Raukea hyvänolon tunne levisi kaikkialle kehooni. Oli rentouttavaa olla yksin luonnon keskellä. Koko kevät oli mennyt kouluhommiin ja urheiluseuran avauskisoihin. Nyt kun viimeinkin sain ilman vanhempia olla kesämökillä, olin päättänyt käyttää kaiken ajan rentoutumiseen. Koivun lehdet humisivat pienessä tuulenpuuskassa. Makoillessani rantatuolilla alkoivat ajatuksenikin hieman harhailla.

 

“On niin kuuma” , mietin ja tunsin hikinoron valuvan otsallani.

 

Sormeni sivelivät kiinteää vatsaani. Olo oli niin raukea. Mieleeni tulivat netissä lukemani tuhmat tarinat kiihkeistä kesäöistä. Erityisesti novelli, jossa tuntematon mies saapuu nuoren tytön makuuhuoneeseen yöllä… Käteni laskeutuivat hiljalleen bikinieni alaosan päälle ja aloin hellästi puremaan alahuultani. Ajatukseni olivat kiimaisia. Voikunpa saisin viettää lomaa jonkun raavaan uroksen seurassa. Olin mökillä pyöritellyt päässäni fantasioita salaperäisistä miehistä… Alapäässäni lepatti perhoset ja tunsin oloni tuhmaksi, mutten kuitenkaan uskaltanut tyydyttää itseäni keskellä kirkasta kesäpäivää.

 

Vähän aikaa makoillessani alkoi jossakin kuulua tasaista kopahtavaa ääntä. Se ei tullut läheltä, vaan enemmänkin viereisen mökin puolelta, arvuuttelin. Siellä taisi olla se naapurinmies Riku. Riku oli muutamia vuosia sitten muuttanut ja nykyisin viereisessä mökissä asuva vanhempi sinkkumies. Tänä kesänä olimme jakaneet tervehdyksiä lenkkipolulla, muttemme sen enempää ole jutelleet.

 

“Pitäisi varmaan käydä moikkaamassa” , ajattelin hieman jännittyneenä, muistellessani naapurin pitkää ja harteikasta miestä.

 

Bikinien kanssa en kuitenkaan uskaltanut mennä. Nousin raukean oloisena aurinkotuolilta ja läksin mökille. Sisällä laitoin päälleni lyhyet farkkushortsit ja tiukan valkoisen topin. Hiukseni laitoin vielä nutturalle, ennen kuin astuin ulos ja lähdin kävelemään Rikun mökille. Kävellessäni metsätietä pitkin kuulin kopahtavat äänet yhä selvemmin. Kun sitten saavuin Rikun pihalle, näin miten mies oli hakkaamassa halkoja saunansa vieressä. Vähän siinä jäin paikalleni tiirailemaan, miten Riku hakkasi puita paidattomana. Hauikset jännittyivät, kirves heilahti ja hakkasi klapin kahteen osaan. Rikulla valui hiki ahavoituneilla rintalihaksilla. Tunsin pienen lepatuksen alavatsassa, kun seurasin hiestä kiiltelevän miehen työntekoa.

 

Lopulta rohkaistuin kävelemään pihan poikki. Huomatessaan minut laski Riku kirveensä kantoa vasten ja katseli minua hiukan ihmeissään. Väläytin hymyä tervehtiessämme toisiamme paahtavan kesäauringon alla. Olin hiukan jännittynyt, mutta sain kuitenkin juttua aikaiseksi tuon salskean miehen kanssa. Huomasin tarkkailevani Rikun ylävartalon lihaksia, samalla kun mieleeni tuli ne tarinat kuumista kesäöistä.

 

“Vai yksin olet sinä tänne luonnonhelmaan jäänyt?” kysyi edessäni oleva mies matalalla bassoäänellä.

 

“Joo” , vastasin kainosti.

 

“Aika rohkea olet” , Riku totesi hymyillen, “eikö sinua yhtään pelota yksin siellä olla?”

 

“Niin noh, ei mua sinänsä…”

 

Riku naurahti ja jatkoi: “No jos jotain käy, niin voit tulla tänne. Pidän sinusta huolta.”

 

Naapurimökin miehen sanat kutkuttivat alapäässä. Mielessä vipelsi kaikenlaisia ajatuksia ja kyllä minua taisi vähän himoittaakin. Juttelimme vielä jonkun aikaa, kunnes lopulta päätin lähteä takaisin omalle puolelleni.

 

“Toivottavasti tavataan vielä” , tokaisi Riku läksiessäni pois hänen pihastaan.

 

“Toivottavasti” , vastasin miehelle takaisin posket pienesti punoittaen.

 

Sinä yönä olin niin rauhaton, kuin kiimainen nuori tyttö vain voi olla. Kiemurtelin sängyssä ja huohottelin kuin kuumeen saaneena, samalla kun sormetin itseäni malttamattomana. Mietin lukemiani tarinoita muukalaisesta, joka tulisi ja ottaisi minut sängyssäni. Lopulta ajatukseni harhailivat Rikuun ja tämän paljaaseen ylävartaloon, kunnes laukesin iloisesti vinkuen ja päätyen ihanaan uneen.

 

*

 

Aamulla olin nukkunut hiukan pidempään, kuin olin suunnitellut. Herättyäni kävin pikaisesti suihkussa, jonka jälkeen päädyin tarkkailemaan itseäni peilistä. Tiukka ja sorja, urheilullinen vartalo. Hiukseni olivat nätit ja tissitkin terhakkaasti pystyssä. Käännyin hieman ympäri ja tarkastelin piukkaa pyllyäni. Vyötärö oli kapea ja lantio naisellisen leveä.

 

“Kyllä naapurimökin miehellekin varmasti kelpaisi” ajattelin leikkisästi.

 

Olin saanut päähänpiston: Tänään menisin tervehtimään Rikua pelkissä biksuissa. Yritin kyllä vakuuttaa itselleni, että olin yhä se sama tunnollinen naapurintyttö, jona itseäni pidin. Jokin kiusoitteleva puoli minussa oli kuitenkin vienyt voiton. Kuumotti aika pirusti, kun laitoin kaksiosaisen vaatekappaleen päälleni. Mitähän tuo vanhempi mies ajattelisi, kun nuori naapurintyttö tulee pelkissä bikineissä käymään? Kutkuttavat ajatukset mielessä lähdin uimaan oman rantani puolelta naapurin rannalle, samalla miettien mitä tuleman piti. Tällä kertaa Riku oli terassillaan juomassa olutta. Jännitti aivan älyttömästi, mutta keräsin rohkeutta ja nousin järvestä kuin jossakin elokuvan hidastetussa kohtauksessa. Kun Riku sitten huomasi minut levisi tällä silmät suuriksi. Hymyilin vatsassa lepattavasta tunteesta ja annoin lantioni keinua kunnolla, kun lähestyin tuota harteikasta naapuria. Vettä valui pitkin vartaloani, samalla kun koskettelin märkiä hiuksiani.

 

“Päivää” , tervehdin kirkkaasti hymyillen.

 

“Päivää” , vastasi Riku tuijottaessaan minua. Tunsin miten miehen katse mittaili muotojani ja tuttu tunne alavatsassa voimistui. Apua! Mitä olinkaan tekemässä?

 

“Oisko sulla mullekin jotain virvoketta?” sain kysyttyä iloisesti.

 

“Kyllä, tietenkin” , Riku vastasi, nousi ylös ja kävi mökkinsä puolella. Jäin odottamaan jännittyneenä miehen tuloa, samalla miettien miten hän oli äsken riisunut minua katseellaan. Riku astui ulos ja ojensi minulle oluttölkin. Kiitin herttaisesti ja aloimme jutella terassilla. Koko ajan Riku tiiraili vartaloani, kun lepertelin posket punaisina milloin opiskelusta, milloin urheilusta. Lopulta kun kysyin Rikulta kysymyksen, ei mies vastannut siihen, vaan sanoi:

 

“Kuule, sain juuri klapit valmiiksi ja aion lämmittää saunan tänä iltana. Voisit myöhemmin tulla ottamaan löylyt.”

 

Olut meinasi mennä väärään kurkkuun, kun kuulin mökkinaapurin ehdotuksen. “Nooh, joo… mä mietin asiaa” , sopertelin takaisin, kuvitellessani minua ja Rikua yhdessä saunassa.

 

Kun myöhemmin sitten palasin takasin mökilleni, olin taas aivan kiimoissani. En voinut uskoa näitä tuhmia ajatuksiani. Minulla meni koko iltapäivä pohtiessa tulevaa saunareissua. Oliko mies ihan viattomasti minut luokseen kutsunut, vai oliko hänellä taka-ajatuksia? Mitähän tuollainen kokeneempi uros tekisi tällaiselle nuorelle neidolle? Huomasin vain kiihottuvani lisää, en voinut uskoa miten tuhma oikein olin!

 

Iltakin sitten lopulta saapui. Olin koko päivän käynyt henkistä kamppailua siitä, menisinkö sittenkään Rikun luokse. Yritin puhua itseni pois tästä mielettömästä ajatuksesta, mutta myöhemmin kuitenkin löysin itseni miehen pihalta. Ilta-aurinko laskeutui taivaanrannassa kauniin oranssin värisenä. Sydämeni pumppasi tiheään tahtiin haistaessani oman parfyymini. Päälleni olin laittanut pienen kesämekon ja pitsialushousut, tukkani annoin levitä vapaana.

 

“Voit vielä kääntyä takaisin…” , ajattelin kuumeisesti.

 

Seikkailunhalu ja uteliaisuus veivät kuitenkin voiton. Pian sipsuttelin hieman syrjemmässä sijaitsevalle saunalle, jonka savupiipusta tuprusi savua. Riku istui saunan terassilla pelkkä pyyhe lantionsa ympärillä, juoden olutta niin kuin aamullakin. Sydän pomppi katsellessani uroksen leveää rintakehää ja ruskettuneita, vahvoja käsivarsia. 

 

Mies hymyili ja viittosi minua luokseen. “Kiva, uskalsithan sinä tulla. Kävin jo äsken ottamassa löylyä. Mene vaan, siellä on sopivan lämmintä.”

 

“Okei, kiitti” , vastasin kainosti. “Mulla ei oo sit pyyhettä mukana…”

 

“Siellä on pyyhkeitä” , Riku totesi tarjotessaan minulle siideritölkkiä, “voit myös käyttää minun kylpytakkia.”

 

Sen enempää sanomatta otin siideritölkin ja astelin pukuhuoneeseen. Ovea kiinni laittaessani jäin vielä hiukan katsomaan, jääkö Riku terassille vai tuleeko hän vielä takaisin saunan puolelle. Mies kuitenkin näytti juovan olutta kiireettömästi. En tiedä olinko huojentunut vai pettynyt, jos Riku ei tulisikaan enää takaisin. Huh! Kylläpä jännitti. Pukuhuoneessa oli vahva miehen tuoksu. Katselin ympärilleni ja tajusin hajun tulevan Rikun hikisistä vaatteista, jotka lojuivat penkin päällä. En voinut vastustaa kiusausta, vaan menin lähemmäs ja hetken epäröityäni tarkkailin vaateläjästä miehen mustia boksereita. Ujostutti ja kuumotti. Sydän pamppaili, kun epäröiden päätin kurottaa kättäni. Mustista boksereista lähti vahva ja tunkkainen haju. Sormeni tärisivät kun tunnustelin alusvaatteen kangasta. 

 

“Sä oot hullu!” , ajattelin kuumeisesti. 

 

Jalat menivät heikoksi. Se oli sellaista irstasta ja voimakasta, hien ja miehekkyyden ällöä hajua. Tunsin itseni niin tuhmaksi, melkeinpä häpesin itseäni. Jos vanhemmat vain tietäisivät… Jätin kömpelösti Rikun bokserit takaisin tämän vaatteiden päälle ja aloin riisumaan itseäni. Mekon ja pikkupöksyt heitin pois nopeasti, jotta mies ei yllättäisi minua alasti pukuhuoneen valossa. Sitten pujahdin siiderini kanssa saunan puolelle.

 

Saunassa oli pimeää. Menin ja istahdin lauteille nurkkaan. Pari kynttilää paloi ja pienestä ikkunasta tulvi ilta-auringon valonsäteitä, jotka valaisivat osittain lauteita. Olin jännittynyt, mutta kiukaan kuumuus rentoutti ihanasti. Vähän ajan päästä hikipisarat alkoivat kertymään iholleni ja suljin silmäni. Raukea tunne levisi vartalooni. Se sama tunne, jonka usein sain aurinkoa ottaessa. Huokaisin. Vaistomaisesti aloin pikkuhiljaa sivellä alavatsaani sormenpäilläni. Mietin mitä tekisin, jos Riku vain tulisi ja ottaisi minut näillä saunan lauteilla. Huokaisin syvään ja yritin ajaa irstaat ajatukset pois päästäni, mutta käteni valui alaspäin…

 

Ulko-ovi kävi ja ja säpsähdin ajatuksistani. Nostin jalat nopeasti koukkuun vartaloni suojaksi ja kuuntelin. Riku käveli pukuhuoneessa. Otin siideritölkin ja kohotin sen huulilleni. Kun saunan ovi sitten avautui, melkein pudotin tölkin kädestäni. Rikun alaston vartalo oli ovensuussa. Näin ahavoituneet rintalihakset ja leveät hartiat. Lihaksikas, karvainen ylävartalo oli ruskettunut kesäauringosta. Huomasin selvät rusketusraidat, jotka olivat jääneet uroksen käyttämistä boksereista. Miehen alavatsassakin oli karvaa, joka vain tuuheni nivusissa. Tuntui kuin sydän olisi juuttunut kurkkuun. Kerkesin nähdä vain vilauksen Rikun kalusta, joka näytti tummalta ja älyttömän paksulta. Mies laittoi oven kiinni perässään ja oluttölkki kädessään tuli istumaan lauteille melkein viereeni, pitäen vain pienen hajuraon välillämme. Olin aika hermona, kun kumpikaan meistä ei sanonut mitään. Katselin välillä kulmieni alta Rikun vartaloa, joka oli jäntevä ja hiestä kimalteleva. Miehen kullia en kuitenkaan nähnyt asennostani.

 

“Haittaako jos heitän löylyä?” Riku kysyi ja sai minut säpsähtämään.

 

“Joo ei haittaa…”

 

Kiuas sihahti. Laskin päätäni polviani vasten kuumuudesta. Mitäköhän Riku oli ajatellut, nähdessään pitsialusasuni pukuhuoneessa? Huokaisin. Siideri alkoi tehdä tehtäväänsä, kun ajatukseni harhailivat. Olo oli jo aika kevyt. Riku alkoi puhua matalalla äänellään jotain juttua mökkiremontistaan. Minä kuuntelin paikaltani, mutta ajatukseni olivat kyllä ihan eri aiheissa. Roteva työmies otti kulauksen olutta ja kohensi hieman asentoaan. Näin taas vilauksen hänen kalusta. Vatsanpohjassa kouristi. Eikä. Mieleeni tuli irstas idea, mutta enhän minä nyt sellaista tekisi…

 

“Haittaako sua jos mä vähän kastelen itteeni?” huomasin kysyväni sydän pamppaillen.

 

Riku katsahti minuun ja naurahti. “Ei tietenkään, ei minun kanssa tarvii ujostella.”

 

Nyökkäsin takaisin ja nousin lauteilta. Jalat tuntuivat huterilta, kun kävelin tuon vanhemman miehen ohi. Mielessäni huusin itseäni lopettamaan, mutta olin jo tullut suuren vesitynnyrin luokse. Otin hieman haparoiden kauhan käteeni ja aloin kaatamaan vettä päälleni. Selkäni oli Rikuun päin. Olin hyvin tietoinen siitä, että mies tuijotti tiukkaa takapuoltani. Laskin vesikauhan takaisin ja laitoin käteni rintojen päälle. Pisarat valuivat hiuksista selkää pitkin, aina alas pepulleni ja siitä reisille. Siirsin painoa jalalta toiselle. Lopulta katsoin selkäni taakse olkani yli ja kohtasin Rikun kiihkeän katseen. Alavatsassa pyöri perhosia hymyillessäni miehelle, samalla kun räpsytin silmiäni tälle viattomasti. Sydän hakkasi rinnassa. Keimailin vielä vähän aikaa Rikun katseen alla, kunnes käännyin ympäri ja nousin takaisin lauteille.

 

Istahdin aivan Rikun viereen ja miehen kiusaksi laitoin vielä jalat ristiin. Tissini olivat nyt tyrkyllä ja poskeni punoittivat kuin huomiovalot. Rikukin huomasi tämän, koska hänen kasvoillaan oli muodostunut pieni virne. Katsahdin miestä muka vahingossa ja hymyilin tälle viattomasti takaisin. Rikun silmissä oli sellaista tummuutta ja kiihkoa, että se sai minut tuntemaan itseni entistä pienemmäksi tuon suuren uroksen vierellä. Olo oli vaikea, mies taisi nähdä suoraan lävitseni.

 

“Eikö sinua pelota olla kahdestaan minun kanssa?” Riku kysyi hien valuessa ohimoilla. Kysymys kouraisi alavatsassa ja käänsin katseeni. Samalla näin vilauksen Rikun peniksestä: se ei ollut enää täysin levossa.

 

“Ehkä vähän” , vastasin ja siirsin hiuksia korvan taakse. “Mutta sähä oot kiltti, lupasit pitää musta huolta.”

 

“Niin…” , Riku myönsi tuijottaessaan minua. Miehen katse viipyi luvattoman kauan rinnoissani, ne hohtivat ikkunasta tulevan ilta-auringon alla. Näin sivusilmällä miten miehen penis alkoi kohota pikkuhiljaa. Rikukin huomasi miten tuijottelin sen kalua. Mies myhähti ja levitti jalkoväliään.

 

“Kiinnostaako naapurintyttöä sedän kyrpä?” kysyi Riku murahdellen.

 

Sydän hakkasi rinnassani, enkä uskaltanut vastata.

 

“Katso vaan, sähä oot jo iso tyttö.”

 

Ynähdin takaisin. Nyt sain kunnolla nähdä tuon työmiehen valtikan. Kähäräkarvaisen pusikon keskeltä pisti esiin tumma ja muhkurainen kyrpä, jonka varressa oli paksut verisuonet. Kullin alla oli valtavan isot ja vetelät kivespussit, jotka roikkuivat raskaina alaspäin. Se oli pitkä ja lihava läskimulkku. Oikea aikuisen miehen mulkku, Rikun mulkku.

 

“Se on valtava…” , ajattelin. Alapääni alkoi kostua. Riku seuraili ilmeitäni ja antoi peniksensä pullistua. Olisi tehnyt mieli ottaa se käteen, mutten uskaltanut kysyä.

 

“Mitä tykkäät? Haluatko koskea sitä?” mies kysyi kuin lukien ajatukseni. Purin alahuulta ja inahdin epämääräisesti.

 

“Sä oot niin pervo!” moitin itseäni, samalla kun ojensin kättäni kohti Rikun kullia. Kiima oli saanut minut valtaansa.

 

Huokaisin ääneen, kun täristen kiersin pienen käteni tuon jyhkeä, kasvavan siittimen ympärille. Riku murahti tyytyväisesti ja levitti jalkojaan enemmän. Otsallani valui hiki ja alapääni oli tulessa. Penis tuntui lämpimän voimakkaalta kädessäni. Se sykki ja paisui koko ajan lisää. Imin huultani ja aloin hitaasti liikuttamaan kättäni ylös alas paksun patukan vartta pitkin. Riku nojasi seinää vasten. Minä tapitin silmilläni tuota aikuisen miehen penistä, samalla kun tunnustelin kädelläni sen kyhmyräisiä muotoja. Hengitin raskaasti. Kyrvän päässä oleva esinahan peittämä terska muistutti tattia. Saunan kuumuus, yhdistettynä siideriin ja irstaaseen tilanteeseen sai maailman pyörimään silmissäni.

 

“Tuntuuko hyvältä?” Riku kysyi. “Aikuisen miehen kyrpä?”

 

“Joo…” hihkaisin takaisin. Silmäni olivat nauliintuneet täysin työmiehen paksuun penikseen, jonka vartta runkkailin hitaasti. Ihmettelin miten vetreä se oli. Koostaan huolimatta kulli alkoi sojottaa yläviistoon.

 

“Onko näin hyvä?” kysyin hengästyneenä. Nostin katseeni ja hymyilin miehelle ujosti.

 

“Tosi hyvä, mutta saa puristaa lujempaakin” , Riku ähki.

 

“Näinkö?”

 

“Mä näytän” , Riku urahti ja asetti suuren kämmenensä käteni ympärille. Mies alkoi hymyillen opastamaan kättäni ja pian runkkasin kyrpää Rikun avustuksella tiheään tahtiin.

 

“Tällä tavalla” , mies selitti, “purista vaan rohkeasti ylös ja alas.”

 

Nyökkäsin ja hengitin tiheästi. Rikun miehuus oli nyt täydessä mitassaan, sojottaen ylöspäin pelottavan suurena. Suurena kuin siitosorin mahtikulli. Miehen ote käteni ympärillä tiukkeni ja Riku alkoi tumputtaa penistä tiukemmin. Esinahka meni taakse ja paljasti tummanpunaisen terskan pään. Olin aivan kiimassa. Touhutippoja valui kullia pitkin kädelleni.

 

“Just noin… ihana runkkaaja” , Riku urahteli. Mies yhtäkkiä pysäytti tumputuksen ja puristi kättäni lujasti. Näin miten sen valtavat pallit meni sykkyrälle ja tunsin peniksen nytkähtävän rajusti.

 

Siitin ruiskautti spermaa korkeassa kaaressa. Siemenet lensivät ja kuulin miten kiuas sihahti. Kyrpä sykähteli niin, että spermaa lensi mahdottoman pitkinä noroina. Poskeni punoittivat ja nännini törrötti. Huohotin. Oli mies tainnut tykätä, kun nuori tyttö oli runkannut. Spermaa valui vielä kädelleni ja kun Riku avasi kämmenensä, nostin sormet nenälleni.  Haistelin: haju oli tunkkainen ja voimakas. Pyörrytti. Olin meinannut laueta pelkästä Rikulle orgasmin tuottamisesta. 

 

“Ihana tyttö” , mies kehui ja hymyilin tälle ylpeänä takaisin. Sen penis oli hieman laskeutunut, mutta sojotti vieläkin irstaasti kovana. Riku nousi lauteilta ja meni pesemään itseään. Katselin uteliaana, kun mies laittoi saippuaa käteensä ja alkoi hieromaan vartaloaan. Tynnyrimäinen ylävartalo ja lihaksikkaat käsivarret olivat saippuassa. Panetti. Olisin halunnut runkata itseäni.

 

“Tule, pesen sun selän” , Riku pyysi vaativalla äänellä. 

 

Sydän ponnahti rinnassa. Kainosti nousin lauteilta ja astelin miehen luokse. Riku oli niin paljon suurempi ja pitempi minua. Tunsin itseni tavattoman pieneksi miehen rinnalla. Käännyin sirosti selkäni Rikua päin ja kuulin miten se laittoi saippuaa käteensä.

 

“Apua!” huusin mielessäni.

 

Vahvat kädet koskettivat niskaani ja säpsähdin. Riku alkoi varmaotteisesti levittämään saippuaa, hieroen olkapäitä ja selkääni. Työmiehen kädet tuntuivat suurilta ja karheilta. Jalkovälissä kutitti. Tunsin miehen hengityksen niskassani.

 

“Upea vartalo sinulla” , Riku kehui sivellessään kylkiäni. Ynähdin epämääräisesti takaisin. Vahvat kourat vartalolla tuntuivat hyvältä, sen huomasi tiheytyneestä hengityksestäni. Sormet sivelivät kylkiäni määrätietoisesti ja tunsin Rikun kyrvänpään hipaisevan liukasta pakaraani. Se oli kuin sähköisku, sillä aloin tyrkyttämään takapuoltani vaistomaisesti taaksepäin. Miehen kädet kävivät kainaloissani ja sormet hipaisivat rintojen sivuja. Nännini jäykistyivät ja alkoivat sojottaa kovina. Sydän hakkasi rinnassa, kun työnsin pyllyäni vielä enemmän taakse. Lopulta tunsin Rikun peniksen selkääni ja takapuoltani vasten. Suustani tuli ulos tukahdutettu nautinnon huokaus, kun painelin peppuani miehen siitintä vasten. Takanani Riku murahti ja painui selkääni kiinni. Samalla myös miehen kämmenet nousivat kainaloitteni alta puristamaan terhakoita rintojani. Kiljahdin yllättyneenä, samalla kun Riku lukitsi minut otteeseensa.

 

“Riku, mitä sä teet?” sopertelin tuntiessani miehen rintalihakset ja peniksen selkääni vasten.

 

”Pesen sua” , mies murisi käheästi. Riku puristi ja alkoi leipoa tissejäni, kiusata nöpöttäviä nännejäni. Kiemurtelin miestä vasten, mutten päässyt mihinkään uroksen syleilystä. Tunsin kuuman hengityksen niskassani. Riku antoi pari kuumaa suudelmaa kaulalle ja huulillaan alkoi näykkiä korvanlehteäni. Kädet olivat malttamattomat, ne puristivat ja hieroivat innokkaasti arkoja rintoja. Inahtelin ja huokailin. Huomasin pilluni olevan aivan märkä. Riku nipisti nännejäni, jolloin vaistomaisesti pyöräytin peppua jykevää kullia vasten. Mies murahti ja siirsi toisen kätensä jalkoväliini. Yritin puristaa reisiäni yhteen, mutta sormet kerkisivät livahtaa pyhimpääni.

 

“Vai tälläinen kiimapillu täältä löytyy” , Riku murahti korvaani. “Täytyykö sitä kurittaa tänä yönä?”

 

Sanat saivat alapääni aivan tuleen. En voinut kuin inahdella Rikun sormen työntyessä sisääni. Mies alkoi hellästi sormettamaan minua, samalla kun toisella kädellään leikki rinnallani. Kiemurtelin ja ähisin, käsilläni pidin kiinni vahvoista karvaisista käsivarsista. Olin niin kiimainen! Ilta-aurinko valaisi meitä hämärässä saunassa. Tunsin hikipisarat, Rikun käden rinnallani ja sormen sisälläni. Pian miehen peukalo siirtyi hieromaan nöpöttävää klitoristani. Aloin vääntelehtimään rotevan miehen syleilyssä. Silmissä sumeni. Pääni taipui taakse ja kiljahdin! Riku piteli minua paikoillani, kun tempoilin orgasmin kourissa. Alapäästä purkautuva paine levisi koko vartalooni, kuin kuuma hyökyaalto. Jalkani olivat aivan vellinä ja olisin varmaan kaatunut, ellei Riku olisi pitänyt minua otteessaan. Aivan ihana tunne ravisutti kehoani. Huohottelin silmät kiinni posket punaisina, pääni Rikun karvaista rintakehää vasten.

 

“Tuoksut hyvälle” , mies sanoi nuuhkaistessaan hiuksiani. Inahdin tyytyväisenä. Riku nosti kätensä pois pillustani ja laittoi nesteistäni märät sormensa huulilleni. Suutelin niitä arasti. Maku oli niin irstas.

 

“Sä senkin pervo! moitin itseäni posket punaisina.

 

**

 

Huohottelin nännit kovina maatessani selälläni sängyssä. Hiukseni olivat levällään patjaa vasten ja jalkani kiemurtelivat jykevällä selällä. Imin huultani. Välillä haroin hiuksiani, välillä puristin peittoa ja inahdin ääneen. Pieni maiskutus kaikui hämärässä makuuhuoneessa hengittäessäni katkonaisesti. Kuulin miten Riku murahti jalkovälissäni.

 

“Ohh… voih…” kuiskailin jalkojeni tärähdellessä. Mies välillä suuteli, välillä nuoli kosteaa pilluani. Karhea kieli löysi klitoriksen ja alkoi röyhkeästi leikkimään nöpöttävällä napilla. Parahdin ja haroin käsilläni Rikun hiuksia.

 

Sänki kutitti. Huulet alkoivat jälleen imeä ja suudella kovana nöpöttävää klitoristani. Pääni heilahti puolelta toiselle. Rikun käsien ote lanteillani lujeni, kun aloin jälleen tempoilla ja voihkia ääneen tuon vanhemman miehen otteessa. Parahtelin taas orgasmin kourissa, jalkojeni liikehdellessä levottomana miehen jykevällä selällä.

 

“Aah… vauuh…” huokailin raukeana, täysin orgasmista turtana. Riku nousi jalkojeni välistä, rietas naama märkänä mehuistani ja nousi seisomaan sängyn viereen.

 

“Ihana pikkupillu” , hän sanoi matalalla äänellään ja nuolaisi huuliaan.

 

Sen enempää sanomatta avasi Riku lantiollaan olleen pyyhkeensä ja antoi sen tipahtaa lattialle. Suustani pääsi pieni ähkäisy, kun rautakankena seisova penis vapautui ja alkoi sojottamaan irstaasti ylöspäin. Tumman kyrvän päässä oleva esinahka oli vetäytynyt hieman taakse ja paljasti muhkean punaisen terskan, jonka pää oli jo kosteana touhutipoista. Riku tarttui suonikkaaseen kulliinsa ja veti esinahkaa taakse. Haistoin jo sängyltä asti miehen peniksestä lähtevän voimakkaan, dominoivan irstaan hajun. Riku katseli minua maatessani alastomana hänen sängyssään ja kouraisi sitten kädellään valtavia pallejaan. Huohottaen katselin miten suuret, karvaiset kivespussit liikkuivat uroksen paksujen sormien välissä. Vaikka Rikulta oli purkautunut alkupaineet saunassa, niin sisälsivät nuo nyytit vielä törkeän määrän siittäjäsonnin siementä.

 

”Mä en yleensä oo tällänen” , vakuuttelin miehellä nännit kovina ja pillu märkänä. “Emmä yleensä suostu tälläseen noin vain.”

 

Riku ei sanonut mitään vaan siirsi kämmenensä täydessä erektiossa seisovan peniksensä ympärille. Hän otti hyvän otteen ja alkoi tumputtamaan suurta karvaista kyrpäänsä, katsellessaan minua samalla suoraan silmiin. Silmät leveinä katselin, kun karvainen uros lähestyi minua kovana pullisteleva kulli uhmakkaasti heilahdellen. Pilluni oli litimärkä, kun roteva mies tuli päälleni sängylle. Sydämeni hakkasi rinnassa kuin pienellä pelokkaalla eläimellä. Riku tarttui kyrpäänsä asetellen sen tottuneesti pillunsuulleni. Yritin vielä leikkisästi rimpuilla, mutta olin aivan miehen armoilla…

 

Olin sekaisin. Sekaisin kiimasta, sekaisin jännityksestä. Hihkaisin. Tunsin peniksen pään koskettavan litimärkää tussuani.

 

“Varovastii…” kiehnäsin. Alapäässä kutitti ja tunsin itseni niin riettaaksi. Jos vain vanhempani tietäisivät mitä olin tekemässä mökillä…

 

Riku murahti ja alkoi hellästi tökkimään märkää pilluani peniksensä kärjellä, kuin antaen pusuja terskanpäällään turvonneille häpyhuulilleni. Kiemurtelin levottomasti ja huohottelin kuin kuumeen saaneena. Riku vain hymyili ja nautiskeli pillustani. Se yritti imaista hänen valtavaa siitintään joka kosketuksella sisäänsä – kunnes mies lopulta alkoi työntymään kuumaan pesääni. Pääni taipui taakse ja suuni taipui huokaukseen. Uros ei kiirehtinyt, vaan härnäsi ja hitaasti edeten antoi minun tottua valtikkaansa. Montako naista oli silläkin seivästetty? Haroin käsilläni patjaa ja kiemurtelin levottomasti, jalkani tärähdellessä.

 

“Ihana sporttinen pillu sinulla..!” Riku ähkäisi ja irvisteli suu virneessä tiukkuudelleni, samalla kun työntyi lemmentarhani sopukoihin.

 

Inahdin. Kookas mies ähkäisi mielihyvästä, paransi hieman asentoaan ja alkoi sitten liikuttamaan lantiotaan tasaiseen tahtiin. En voinut olla vaikeroimatta irstaan vanhemman miehen otteessa. Sänky natisi liitoksistaan, kun vahva äijänköriläs nussia paukutti nuorta tyttöä tiukkaa tussuun. Salskea uros oli painava päälläni. Riku urahteli nautinnollisesti vaginani puristellessa samettisesti hänen suonikasta kyrpää. Irstas litinä ja lurpsahtelu tahditti lemmenleikkiämme. Inisin punaisena ja liikehtelin levottama. Valtava läskimakkara tuntui vatsassa asti. Riku siirsi kätensä hieromaan klitoristani, saaden pääni heilumaan puolelta toiselle. Nälkäinen suu käväisi rintojeni nupukoilla, kaulaa näykkimässä ja sitten huulet painuivat kiihkeästi kiinni omaani. Se oli yhtä hengityksen, huokausten ja suudelmien sinfoniaa. Kielemme tanssituttivat toisiaan ja imin intohimoisesti miehen alahuulta pitkälle.

 

Puristin tyynynkulmaa rystyset valkoisina ja tuijotin Rikua silmät kosteina, rakastavaisesti. Nainti oli rytmikästä ja voimakasta. Mies siirsi klitorista hierovan sormensa alaspäin, kunnes tunsin sormenpään anusaukollani. ”Ei sinne..!” vingahdin. Riku ei sanonut mitään, mutta siirsi sormensa kuitenkin pois. ”Et saa” , huohottelin avuttomana, ”mä en anna sinne…” Mies murahti, kietoi paksut käsivartensa ympärilleni ja alkoi nussimaan pientä pilluani tiheämmällä tahdilla. Voihkin ja kiljahtelin joka kerta, kun nivusemme osuivat märästi toisiinsa. Alavatsassa kihelmöi ja olin orgasmin partaalla. Riku urahteli ja hikoili päälläni vuolaasti. Hänen hengitys tiheni ja kasvot alkoivat nousta kattoa päin. Pieni vartaloni heilui sängyssä terävien tissieni mukana uroksen voimakkaiden työntöjen tahdissa. Olin nuori ja avuton tyttö, jonka tuntematon mies ottaa kesäyössä!

 

Korkealta kiljahdellen laukesin niin, että pilluni puristi Rikun lemmenvaltikkaa, kuin yrittäen leikata sen irti. Kiljuin ihanasti ja näin tähtiä. Pihisin ja huokailin. Se oli aivan ihanaa! Tämä taisi olla miehelle liikaa, sillä Riku veti seipäänsä ulos viime hetkellä irstaan moiskauksen saattelemana. “Aaaargh..! Senkin hutsu..!” karjui Riku kuin sonni, ruiskuttaen spermansa vatsalleni, rinnoilleni ja leualleni. Voimakaspiirteisen leuan nykiessä jokaisella sykäyksellä hänen rintakehäänsä vasten.

 

***

 

Huuleni liikkuivat pitkin nahkaista patukkaa. Kuumotti. Riku istui sohvallaan rentoutuneena ja siemaili oluttaan. Hänen kyrpänsä maistui suussani hielle, saunapuulle ja kesälle. Tunnustelin mielenkiinnolla jokaista suonta sekä nihkeää kuhmuraa. Pääni liikkui eteen ja taakse, kuolan valuessa leukaani pitkin kaulalle. Ihmettelin siittimen paksuutta ja viriilisyyttä. Se oli mielestäni tehnyt taikoja. Nostin katseeni. Riku tuijotti minua takaisin eläimellisellä intohimolla. Pilluani kuumotti ja olin munaa vailla. Pistin parastani. Sormillani hipelöin raskaita kiveksiä poskieni painuessa imemisen myötä lommolle. Riku ähkäisi. Karvainen uros asetti kämmenensä hiuksilleni ja myötäili pääni liikettä. Pieni litinä kuului oleskeluhuoneessa, kun yritin miellyttää miestä.

 

Himoni hävetti, mutta kiima oli saanut minut valtaansa. Välillä vedin päätäni taakse ja suutelin vain terskaa, kuin tikkaria. Välillä kumarruin alemmas näykkimään karvaisia nyyttejä. Rikun ote hiuksissani tiukkeni. Runkkasin jättinuijaa nyt kaksin käsin, samalla kun imuttelin sitä nälkäisesti. Minäkin halusin virvoketta! Kuulin murahtelua ja näin miten miehen varpaat kipristyivät.

 

Suljin silmäni jatkaen siittimen imeskelyä töröhuulieni välissä. Kivekset olivat nousseet kippuralle ja kyrpä nytkähti aloittaen siemenlastien vallattoman ampumisen. Nieleskelin ja hörpin minkä pystyin. Tahmeaa, voimakkaan makuista proteiinipirtelöä. Riku urahteli tuskaisesti. Suuni täyttyi nopeasti, sillä karvaisissa kasseissa oli patoutunutta tavaraa aivan liikaa. Päätin sittenkin vetää kalun ulos suustani, mutta sen huomatessaan kiristi työmaiden sonni otettaan hiuksistani ja työnsi siittimensä syvemmälle suuhuni. Pyristelin ja yskin. Silmäni kostuivat ja spermaa valui ulos suupielestäni, mutta sain nieltyä suurimman osan – Rikun murahdellessa tärähdellen tyytyväisenä.

 

****

 

Auringonlasku oli värjännyt taivaanrannan polttavan oranssiin hehkuun. Kuulin veden iskeytymisen rantakiviä vasten, lokkien laulun ja tuulen huminan koivun lehdissä. Ynähdin kuuluvasti. Nojasin kyynerpäilläni laiturin nihkeään puuhun, samalla kun kuulin pienen litinän takanani Rikun voidellessa kyrpäänsä. Taivutin selkääni paremmin kaarelle. Auringon laskettua melkein puiden taakse horisontissa oli ilmakin hieman viilennyt. Tunsin miten peräreikäni oli tulessa, Rikun sormet olivat vähän aikaa sitten työstäneet sitä.

 

Pystyin vieläkin maistamaan uroksen peniksen maun suussani. Olin nelinkontin, odottavana. Niin kuin kiltin naapurintytön kuuluikin. Vesi solisi lokkien liidellessä kaukana olevien rantakivien luona. Huohotin. Riku tarttui kourallaan kapeasta vyötäröstäni kiinni, varmistaen etten vain pääsisi karkuun. Toisella kädellään hän ohjasi kyrvän pään anusaukolleni. Hengitin korvanlehdet punaisina, samalla kun valtava siittimen nuppi hieroi rasvattua peräaukkoani malttamattomana. Tunsin miten se alkoi puskea sisään. Räjähdin melkein siinä samalla sekunnilla. Riku murahti. Ahavoitunut adonis työnsi kovempaa ja sai pääni taipumaan taakse. Huusin suoraa huutoa vedet silmissä, posket helakan punaisina. Riku oli saanut kellistettyä minut ja nyt tuo karvainen uros otti vielä peppuneitsyyteni. Nussi nuorta naapurinmökin tyttöä piukkaan pyllyyn, niin kuin oli jo varmaan pitkään haaveillut. Riku piti siitintään paikallaan ja yritti olla laukeamatta. Karju puhalsi pitkään ilmaa ulos keuhkoistaan, siirsi toisenkin kätensä vyötärölleni ja alkoi kiduttavan hitaasti vetämään valtavaa läskimulkkua ulos anuksestani.

 

Piehtaroin kuin riivattu. Tunsin miten penis oli jo melkein ulkona, terskan vain ollessa enää sisällä. Hiukseni heiluivat pääni mukana ja ynisin silmät visusti suljettuna. Isokokoinen työmies puristi käsillään lujemmin vyötäröstäni… ja työntyi sitten takaisin sisään. Poskeni painui laituriin ja olisin varmaan kaatunut, ellei Riku olisi pidellyt minua voimakkaassa otteessaan. Tyrkytin pyllyäni ja taivutin selkääni niin pitkälle kuin pystyin. Ruskettunut panomies veti taas nuijaansa hitaasti taaksepäin, ennen kuin palasi armottomasti takaisin sisään. Huusin. Kuola valui leukaani pitkin laiturille ja silmät muljahtelivat päässäni. Takanani siitossonni pukkasi lantiotaan tottuneesti tasaiseen tahtiin, samalla kun piti horkassa heiluvaa pientä vartaloani paikoillaan. Karvaiset kivekset pieksivät klitorista ja hikinen piukka vatsa lurpsahteli treenattuja pyllynposkiani vasten.

 

Kuvittelin miten irstas näky olimme, miten joku olisi aivan hyvin voinut nähdä meidät veneen kyydistä. Valtavan ruskettuneen uroksen nussimassa somaa, huutavaa nuorta tyttöä. Riku ähki ja hän nauroi! Nosti toisen kätensä ja läimäytti pakaraani! Kiljaisin. Huuto kantautui ympäri järvimaisemaa. Purin huultani, yrittäen olla pyörtymättä siittäjäni käsittelyssä. Samalla Riku nussi minua innoissaan pyllyyn, auringon laskeutuessa. 

 

Ja minä jatkoin kiljumista ihanassa kesäyön huumassa.

7 kommenttia viestissä: “Kesäyön huumaa”

 1. Varattu says:

  Lilli on juuri sulkemassa pientä kyläkauppaa, kun kävelen ovesta sisään. Tunnollinen kesätyöntekijä laskee ensitöikseen kassan, ja sammuttaa valot kaupasta. Pudottaa ohi kävellessään kesämekkonsa eteeni lattialle. Nojaa pelkissä niukoissa alusasuissaan viileyttä hohkaavan kylmäkaapin lasiovea vasten. Katsoo kauniina Mua, kehrää hyvä et sait viestini et isä ja äiti tuleekin jo tänään mökille. Sormeni liukuu edestä stringien alle, silittelee silkinpehmeää nuoren naisen häpykarvakiitorataa. Lilli sulkee silmänsä, nostan kätensä pään ylle viileää lasia vasten. Näykin ohuen rintaliivikankaan läpi kovaksi pamahtanutta nänniä. Mikä seksikäs vinkaisu, keskisormeni työntyessä stringien alla tiukkaan kosteaan pilluun. Ajattelen että mökkinaapuri, ja varmaan Lilliä kuolaava kyläkauppiaskin lynkkaisi Mut!?! Jos ne tietäisi, kenen pikkunarttu Lillistä on koronakesänä tullut.

 2. Kalle says:

  Wau, eksyisipä tollasen kiimakissan mökille!

 3. Maanantai says:

  Olihan se viisi tähteä!

  Muutama kommentti kuitenkin:
  + pisteet varsin uskottavasta naisnäkökulmasta
  – Minä kuvaili omaa ulkonäköään ihan alussa ja ihan lopussa kuin ulkopuolinen tarkkailija. Subjektiivisesti ihmisellä on aina jotain huomautettavaa itsestään. Nyt hän kuvaili itsensä täydellisen sporttiseksi jne.
  + Tässä toimi, ettei minän ikää kerrottu. Lukija saa kuvitella hänet 12:n ja 20:n välille.
  – Puolivälin paikkeilla omistusliitteet jäivät vauhdissa pois, “hänen kyrpä”.
  + Sait pysyttyä sillä pienellä harmaalla alueella alistumisen ja vapaaehtoisuuden yhtymäkohdassa, mikä on tosi kiihottava.
  – Itse olisin jättänyt pari viimeistä osaa jatko-osaan. Novelli oli kyllä pitkä muutenkin. Itse olisin kirjoittanut jotain kesäyön kauneudesta ja ruumiin tyydyttyneisyydestä ja ehkä heittänyt jonkun tärpin, että “silloin en vielä tiennyt kuinka kohta kiljuisin kuikan kanssa kilpaa, kun tuon miehen kyrpä veisi anaalineitsyyteni” tai vastaavaa.
  – Keskeytetty yhdyntä ei ole toimiva ehkäisykeino edes novellissa.
  – Itse olisin kirjoittanut jotenkin kiertelevämmin tuon “Kiinnostaako naapurintyttöä sedän kyrpä?”, mikä oli käännekohta. Mutta kukin tyylillään.
  – Kirjoitat minän ajatuksia tosi hyvin. Niitä olisi voinut olla novellin käänteissä enemmänkin.

  • sukkahousut says:

   Kiitos todella rakentavasta palautteesta! Ehkä joskus tulevaisuudessa voisi kirjoittaa noiden vinkkien perusteella vastaavaa tarinaa. En itse ole varma jatko-osista, mutta kyllä se näköjään novellien pidetessä on ihan luonnollinen menetelmä. Hienoa, että tarinaa on ollut miellyttävää lukea 🙂

   • Maanantai says:

    Joo no melkein kaikki kommenttini ovat mielipiteitä, joista varmasti joku toinen on aivan eri mieltä.
    Hyvä se on näinkin.

 4. Köpi says:

  Siitä saa kieltämättä mies kiksit, kun naapurin ruskettunut ja sporttinen opiskelijatytär ui laiturilleni moikkaamaan. Nousee hymyillen märissä keltaisissa bikineissä järvestä.., kun kysyn maistuisiko helteellä lasi kylmää kuohujuomaa?

 5. Jellona says:

  Olisi täydellistä saunottaa noin himokasta naapurintyttöä mökillä 😉

Kommentoi

top