search
top

Amispoika ja ruotsinopettaja

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (81 votes, average: 3.12 out of 5)
Loading...

Seisoin luokan edessä ja kirjoitin taululle ruotsin epäsäännöllisiä verbejä. Tiesin, että suurin osa opettamistani asioista ei kiinnostanut näitä amispoikia tippaakaan. Ruotsi oli heille kuitenkin pakollinen aine, joten kurssit täytyi jotenkin saada suoritettua. Tässä ryhmässä ei ollut yhtäkään tyttöä, sillä ryhmä koostui vain autoalan oppilaista.

– Osaako kukaan sanoa tätä ruotsiksi? kysyin luokalta ja käännyin katsomaan poikia. Tai miehiä he melkein jo olivat, kolmannen vuoden opiskelijoita, ja joskus tuntui oudolta olla koko päivä sellaisen lauman keskellä, ainoana naisena. Mietin usein, mitä he oikein minusta ajattelivat. Olin jo 30-vuotias, joten heidän mielestään varmasti ikäloppu. Olin kuitenkin nähnyt heidän katselevan minua sellaisella tavalla, joka viestitti ainakin jonkinlaista kiinnostusta. Suuria rintojani he katselivat usein, ja varsinkin silloin, kun päälläni oli normaalia avokaulaisempi paita, tai sellainen paitapusero, jonka napit olivat anteliaasti auki paljastaen rintavaon. Tänään minulla kuitenkin oli päälläni ohut, sifonkinen kesämekko, sillä oli elokuu ja helteinen sää.

 

Pete viittasi kysymykselleni ja sanoi kirjoittamani lauseen ruotsiksi. Olin nähnyt hänen katselevan minua useimmin kuin muiden poikien. Nytkin hänen siniset, vakavat silmänsä tarkkailivat minua. Pidin häntä hyvännäköisenä ja olin joskus iltaisin kuvitellut hänet fantasoihini mukaan. Olisin halunnut tietää, miltä hänen lantionsa tuntui minua vasten ja millä tavalla hän suutelisi. Mutta eivät kai tällaiset 18-vuotiaat amispojat opettajasta haaveilleet, kun oli koulu täynnä kosmetologityttöjä, jotka olivat varmasti valmiit mihin tahansa. Heilautin pitkät mustat hiukseni taakse ja katsoin Peteä uudelleen; taas hän katsoi suoraan minuun ja katseemme kohtasivat. Hän haroi pellavanvaaleita, paksuja hiuksiaan pois otsaltaan ja virnisti minulle iloisesti – vastasin hymyyn, ja vastahakoisesti käännyin takaisin tauluun päin.

 

Päivän viimeinen tunti oli loppumassa, ja päästin pojat kotiin. Suurin osa heistä ryntäsi matkoihinsa saman tien, mutta Pete jäi keräämään tavaroitaan muiden lähdettyä. Aloin pyyhkiä taulua puhtaaksi, kun kuulin, että Pete käveli lähemmäksi. Hän piti ruotsinkirjaa auki käsissään ja tuli pöytäni ääreen. Luokan ovi oli jäänyt vähän raolleen.

– Miltä sivulta se tehtävä tulikaan? hän kysyi. Siirryin pöydän luo näyttämään oikeaa sivua. Olin niin lähellä Peteä, että tunsin hänen tuoksunsa; siinä oli sekaisin tupakkaa ja jotain miehekästä suihkugeeliä tai after shavea. Kumarruin kirjan ääreen ja Pete teki samoin, mutta samalla hän vahingossa tönäisi pöydältä alas paperipinon, jonka olin siihen kasannut.

– Sori, hän sanoi ja alkoi nopeasti kerätä papereita jalkojeni juuresta. Olin pukeutunut lyhyeen kesämekkoon, ja tajusin nopeasti, että tuosta asennosta Pete näkisi reiteni ja pikkuhousuni helposti, jos vain haluaisi. Ei kestänytkään kauaa, kun Pete vilkaisi ylöspäin. Hän kuitenkin käänsi katseensa nopeasti pois ja sai paperit kerättyä. Hän kohottautui ylös ja huomasin yhtäkkiä olevani pöydän ja Peten välissä, ja Peten olevan todella lähellä minua. Yritin perääntyä, mutta käteni osuivat jykevään pöytään, enkä päässyt mihinkään, pystyin vain nojaamaan kämmenilläni pöytää vasten ja odottamaan. Pete katsoi minua suoraan silmiin ja vastasin katseeseen määrätietoisesti. Hiukseni olivat valahtaneet kasvojeni eteen ja heilautin ne pois tieltä. Pete näytti odottavan minulta jonkinlaista vastaanpanevaa liikettä, askelta sivulle pois hänen läheltään tai muuta pakenemiselettä, mutta kun vain vastasin hänen katseeseensa ja henkäisin vähän, hän äkkiä kumartui puoleeni ja suuteli minua. Lujaa ja kunnolla, ei yhtään epäröiden, niin kuin olisin odottanut. Ohuen kesämekkoni läpi tunsin hänen farkuissaan olevan kovettuman. Hän hengitti kiivaasti, samoin minä, mutta en irrottanut käsiäni pöydästä. Olisin halunnut koskea Peteen, ottaa kiinni hänen vyötäröltään, tunnustella takapuolta, mutta pelkäsin avonaista ovea, josta näkyi käytävälle. Petekin näytti ajattelevan samalla tavalla, sillä hän lopetti äkkiä ja astui kauemmaksi.

– Sori, mä en yhtään ajatellut… hän mutisi ja kääntyi lähteäkseen. Hengähdin yhtä aikaa sekä helpotuksesta että pettymyksestä, ja huomasin sydämeni hakkaavan kuin olisin juossut portaita ylös. Pete vilkaisi vielä nopeasti minuun ja lähti sitten luokasta.

 

Hetken päästä kävelin hiljaista käytävää pitkin opettajanhuoneeseen. Oli perjantai ja olin viimeinen opettaja paikalla, kaikki muut olivat jo lähteneet viikonlopun viettoon. Tuskin kukaan olisi äsken kävellyt luokkahuoneen ohi ja nähnyt meitä, huomasin ajattelevani pettyneenä. Peten suudelma maistui vielä suussani ja tunsin pakottavan tykytyksen alapäässäni. Istahdin hetkeksi opettajanhuoneen sohvalle ja yritin ravistaa itsestäni pois halun työntää sormeni sisälleni ja ajatella Peteä ilman farkkuja. Mutta sellaiset ajatukset eivät sopineet opettajalle. Olin nytkin jo ylittänyt rajan. Mitä, jos Pete kertoisi tästä muille? Olihan hän jo 18, mutta opettajan ja oppilaan väliset suhteet oli tietenkin kielletty.

Samassa huoneen ovelta kuului koputus. Kävelin ihmeissäni avaamaan ovea; kuka siellä voisi nyt enää tähän aikaan olla, kun kaikki tunnitkin olivat jo loppuneet? Avasin oven, ja sen takana, tyhjällä käytävällä, seisoi Pete.

– Moi, hän sanoi.

– Moi, vastasin takaisin, sillä kaikki muut ajatukseni olivat kadonneet päästäni.

– Sä et näyttänyt mulle sitä oikeaa sivua tehtäväkirjasta, Pete sanoi ja heilautti kädessään olevaa ruotsinkirjaa.

– Ai niin. Tuu sisälle, sanoin hänelle vähän hengästyneenä ja johdatin hänet pienen, hämärän käytävän läpi huoneeseen, jossa oli työpöytiä, kopiokone ja iso punainen sohva. Pienen hetken ajan kuvittelin itseni makaamassa sohvalla ja Peten vetämässä pikkuhousujani alaspäin, hänen sormiensa liukuvan reisieni sisäpintaa pitkin kohti häpykarvoitustani ja hengityksensä kaulallani.

Kävelin yhden kirjoituspöydän luo, ja Pete seurasi kiltisti perässä. Opettajanhuoneen isot, koko seinän peittävät ikkunat avautuivat kohti tyhjää parkkipaikkaa. Opettajanhuoneen ovi ei ollut lukossa, muistin samalla, kun huomasin, että Pete tuli seisomaan aivan viereeni.

– Mä oon halunnut suudella sua ekasta tunnista alkaen, Pete sanoi vähän käheällä äänellä ja otti vyötäröstäni kiinni. Hän astui aivan kiinni minuun ja tunsin taas kohouman alavatsani kohdalla. Oli aivan selvää, mitä tämä oppilas halusi. Halu poltti minussakin ja liikahdin vähän, siirsin käteni Peten farkkujen takapuolelle ja hän suuteli minua uudelleen. Suudelma oli niin hyvä, että unohdin melkein hengittää. Otin kiinni hänen niskastaan ja vedin häntä vieläkin lähemmäksi itseäni. Suudelman loputtua Pete katsoi minua ja virnisti, näin hänen kasvoiltaan, että hänkin oli vaikuttunut. Hän vakavoitui kuitenkin nopeasti ja näytti taas odottavan, antaisinko jonkin merkin siitä, että nyt pitäisi lopettaa. En tiennyt ollenkaan, kuinka kokenut seksin suhteen hän olisi, mutta suutelutaitojen perusteella hän oli ainakin jo jotain kokeillut.

Pete vilkuili ympärilleen huoneessa, katse viivähti isoissa ikkunoissa, ja samassa hän veti minut viereensä sohvalle istumaan. Istuin punaiselle samettisohvalle, tunsin sohvan viileyden paljaita reisiäni vasten, ja äkkiä Pete tuuppasi minut sohvalle makaamaan. Äännähdin yllättyneenä, mutta Pete oli jo polvillaan vieressäni lattialla. Hän liu’utti käsiänsä pitkin reisiäni juuri kuten äskeisessä kuvitelmassani, työnsi sormensa hitaasti mekkoni alle ja katsoi samalla minua suoraan silmiin. Tartuin kiinni hänen hiuksiinsa ja toisella kädelläni vedin häntä lähemmäs itseäni, ja muuta myöntymisen merkkiä ei tarvittu. Pete käänsi katseensa vartalooni ja nosti mekon helmaani vyötärölleni. Onneksi minulla oli hyvin valitut pikkuhousut mekon kanssa: valkoiset stringit, jotta ohuen mekon läpi ei näkyisi saumoja. Pete veti stringini hitaasti alas reisilleni ja polvien yli.

Nostin vähän polviani, jotta hän sai pikkuhousut lattialle, ja avasin sitten jalkojani vähän enemmän paljastaen koko alapääni. Olin aivan märkä ja häpyhuuleni olivat halusta turvonneet, vaaleanruskea häpykarvoituksenikin oli kostunut. Pete kumartui lähemmäksi ja varovasti liu’utti toisen käden sormensa reittä pitkin kohti häpyhuuliani. Tuskin pystyin odottamaan, että hän sai sormensa kunnolla sisälleni ja parahdin nautinnosta. Pete liikutti sormiaan klitorikseni ympärillä ja sitten työnsi sormia ulos ja sisään, ne liukuivat helposti, sillä olin aivan märkä. Hän kumartui lähemmäksi ja työnsi jalkani polvista kiinni pitäen aivan auki, ja samassa hän oli jo nuolemassa minua samalla, kun hänen peukalonsa liikahteli kevyesti peräaukkoni päällä.

Vilkaisin ikkunoita ja ovia, ja mietin, pitäisikö minun nousta laittamaan se lukkoon. Ajatukseni keskeytyivät, kun Pete nousi ylös ja veti paitansa pois päältään. Lihaksikas ja jäntevä vartalo oli mahtavan näköinen. Aloin avata hänen farkkujensa nappeja samalla, kun hän siveli rintojani. Riisuin Peten alushousut ja hänen peniksensä pongahti pystyyn, se oli sileä ja viileä. Otin sen suuhuni, mutta Pete keskeytti minut ja työnsi takaisin sohvalle selälleni makaamaan. Hän veti mekkoni kokonaan pois päältäni ja riisui myös rintaliivini paljastaen vaaleat rintani ja kovina törröttävät nännini. Pete imi nännejäni samalla kun hänen sormensa liukuivat taas sisään ja ulos alapäässäni. Hieroin hänen penistään, joka oli iso ja kova, miehekäs.

Halusin jo hänet sisääni, joten vedin häntä lähemmäs itseäni, mutta Pete halusi itse määrätä tahdin. Äkkiä hän otti lanteistani kiinni ja käänsi minut nopeasti ympäri; huomasin makaavani mahallani samettisella sohvalla, Pete takanani. Hän hiveli takapuoltani ja levitti vähän pakaroitani, sitten hän siirsi sormiaan alaspäin ja työnsi ne taas tunnustelemaan klitoristani. Avasin jalkojani enemmän, ja vihdoin, lopultakin, Pete työnsi peniksensä sisääni. Se oli iso, ja vaikka olin aivan märkä, Pete sai työntää tosissaan, että sai itsensä kunnolla sisään. Hengähdin nautinnosta ja kohotin takapuoltani, jotta hän pääsisi parempaan asentoon. Hän tarttui lanteistani kiinni ja aloitti määrätietoiset työnnöt, minun oli pakko sulkea silmäni ja yrittää olla huutamatta nautinnosta, kun sain orgasmin. Samassa Pete laukesi, ja kuulin, kuinka hän hengitti kiivaasti, haukkoi henkeään.

Puimme vaatteet nopeasti päälle, sillä nyt muistimme paremmin, että ovi ei ollut lukossa. Pete hymyili ja suuteli minua vielä lähtiessään.

– Nähdään maanantaina, meillä on taas iltapäivätunti, sanoin hänelle ja suljin opettajanhuoneen oven.

4 kommenttia viestissä: “Amispoika ja ruotsinopettaja”

 1. Aamuaurinko says:

  Oikein kiva tarina!

 2. Jani says:

  Leikkaan vanhempieni takapihan nurmikkoa, naapurin sporttinen opettajatar Jaana makaa bikineissään aurinkotuolilla, aurinkolasit silmillään ja aikakausilehteä lukien. Minun tullessa uudestaan piha-aidan viereen, tuo kaunotar kääntyy kyljelleen ja aukoo toisella kädellä nutturaansa. Helle ja bikineihin sonnustaunut upeus aidan takana, vähemmästäkin alkaa tehdä mieli! Menee pari kierrosta ruohonleikkurin perässä, ja huomaan bikinien yläosat aurinkotuolin vieressä nurmikolla. Ihailen aidan yli Jaanan olan ja selän vaaleita rusketusraitoja, käsivarsien ja kohottautuneen ylävartalon välistä erottuvan vaalean rinnan sivua. Pitkät hiukset näemmä laskeutuu toisen puolen olan edestä aikakausilehden ylle. Sammutan leikkurin, kävelen muina poikina naapurin takapihalle. Sanon vain moikka kiusaajatar!, katselen kesälomalla olevaa yli 10v itseäni vanhempaa opettajatarta edestäpäin. Mikä hymy tulee aurinkolasien takaa, kun Jaana huomaa ison kohouman shortsieni alla. Nuo kauniit kasvot, upeat vaaleat rinnat, ja ruskettunut sporttinen vartalo kruunaan tämän pojan hellepäivän. Siirryn lupaa kysymättä aurinkotuolin reunalle istumaan, kämmeneni liukuu alaselältä bikinien alle. Hetkessä sormeni löytää tiensä tihkuvalle häpyvaolle, työnnän keskisormeni takaapäin Jaanan tiukkaan kosteuteen. Kiimainen voihkaisu, ethän Sä voi vaan tulla varatun naisen pihalle… Toiset sormeni siirtyy kainalon alta ihanan kovalle nännille. Vastaan vain Jaanalle, älä hätäile upeus en Mä Sua tässä keskellä pihaa ota!, aion korkata Sut Teidän grillikatoksen pöydällä.

 3. Repe says:

  Meidän 37vuotiaalla ruotsinmaikalla oli viime viikollakin kultainen nilkkaketju, lyhyt hame ja kauluspaita asusteinaan. Ainakin itse valitsin mielelläni ruotsista lisäkursseja. Ja mietin perjantainakin ruskettunutta opettajaa tunnilla katsellessa, pääsisipä ton seksikkään ponnaripään rusketusraidoille!

 4. Opiskelija says:

  Tuollaisen kotitehtävien antamisen jälkeen, viettäisin koko viikonlopun seksikkään ruotsinmaikan kanssa 🙂

Kommentoi

top