search
top

Jaettu ilo on kolminkertainen ilo

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (109 votes, average: 3.39 out of 5)
Loading...

Mies naureskeli vaatekriisilleni. Sängyllä oli mytty hylättyjä vaihtoehtoja, jotka kaikki tuntuivat joko olooni tai tilanteeseen sopimattomilta.

Mitä niukempaa ja tiukempaa ujutin ylleni, sitä ylistävämmät arviot sain mieheltäni. Hänen yllyttämänään uskoin, että voin lähteä ihmisten ilmoille korsetin tapaisessa tiukassa paidassa, jossa oli läpikuultavat, pitkät hihat. Jalkaani ujutin farkkuja jäljittelevät leggingsit. Vielä korkkareita sovitellessani epäröin peilin edessä, mutta mieheni kehui, että parempi pikkuisen porno kuin tätimäinen.

Mies heitti minut bussille ja lupasi laittaa muksut ajoissa nukkumaan. Vatsassa kihelmöi, ja tuntui kuin olisin kääntänyt lukiopoikienkin katseet hakiessani vapaata paikkaa.

Onneksi ravintolaan oli lyhyt matka, sillä en ollut erityisen tottunut kopistelemaan kaupungin katuja korkkareilla. Ajatukseni harhaili; tuntui kuin olisin treffeille menossa.

Olimme tehneet Juhan kanssa pari yhteistä työprojektia. Huomaavainen herrasmies oli jo ensitapaamisella murtanut suojaukseni. Tapaamisissa työasiat hoituivat luontevasti alta pois, sillä avoin ja erinomainen kuuntelija sai minut uskoutumaan syvällisistä ja henkilökohtaisistakin asioista. Tuntui, että olin törmännyt sielunkumppaniin, joka painiskeli samanlaisten kysymysten parissa. Molemmilla oli kaikki niin hyvin, että oli tilaa pohtia elämän merkityksellisyyttä.

Juha oli saanut illallisen kuulostamaan niin luontevalta, ettei miehenikään ihmetellyt yllättävää iltarientoa. Omakin olo oli jotenkin luonteva, vaikka Juhan kanssa yhteiset työprojektit oli saatu päätökseen.

Astelin ravintolaan, jollaisissa en ollut tottunut asioimaan. Ovelle vastaan kiirehtinyt Juha sai kuitenkin oloni rentoutumaan. Oli helppo heittäytyä vietäväksi, kun mies piti tilanteen hallussaan: ohjasi pöytään, ojensi tuolin ja sai tuntemaan itsensä prinsessaksi.

Sellaisiin ravintoloihin ei tulla nälkäisenä eikä kiireisenä. Eteen kannettiin monta lautasta ja viinilasia. Miljöö ja seuralainen saivat arjen tuntumaan kaukaiselta. Nyt ei tarvinnut miettiä pyykkikonetta tai huomisen ruokia.

Juha ei räplännyt puhelintaan, vaan oli täysillä läsnä: katsoi suoraan sieluun ja puhui suoraan keskushermostoon. Vaikka hän oli veijarimainen vilkkusilmä, hän ei flirttaillut, vaan loi paljon syvemmän yhteyden. Olin täysin uusissa maailmoissa ja hurmurin lumoissa.

Juhan kanssa ei valiteltu arkea, vaan ylistimme kilvan kumppaneitamme ja elämäämme. Hän sai tuntemaan, että kaikki on mahdollista.

Vuorokausi oli jo vaihtunut, kun Juha ohjasi minut vielä lasilliselle hotellin aulabaarin pöytään. Arki-iltana paikalla vaikutti olevan lähinnä bisnesväkeä ja satunnaisia juhlijoita, jotka jatkoivat alakerran yökerhoon.

Juha oli ylentänyt minut oppaaksi naisen maailmaan, tunteisiin ja fantasioihin. Viinilasien vapauttamana selostin, millaista kiihkoa ja hurmosta voi kokea ensitreffeillä. Juha yllätti sanomalla, että hänen arvomaailmaansa yhden illan suhteet eivät sopineet.

Tilanne eteni jotenkin nurinkurisesti, sillä kohta lohduttelin Juhaa, että ilta on ollut täydellinen, vaikkemme ryntäisikään varaamaan hotellihuonetta. Mies nauroi, että hänellä itse asiassa on jo huone varattuna. Sitten hän vetäisi ässän hihastaan.

Hän pyysi etukäteen anteeksi ja kysyi, haluaisinko jakaa hänen Emmanuelle-fantasiansa, joka kruunaisi täydellisen illan. Hän haluaisi tarjota minut tuntemattomalle miehelle.

Henkeä salpaava ehdotus sai sanat katoamaan ja mielen tyhjentymään. Juha täytti tyhjiön käheällä, kuiskaavalla äänellään. Hän osoitti baaritiskillä istuskelevia herroja ja kysyi, kumman heistä valitsisin. Vaiko tuon pukumiehen, joka on sohvan äärellä syventynyt päivän lehteen. Tai tuon tumman, nuoren atleetin, joka oli luonut perääni pitkiä katseita joka kerta pöydästä noustessani.

Juha tiesi lumonneensa minut mukaan villiin fantasiaansa. Minun pitäisi vain valita, hän hoitaisi loput. Kun katselin tiskin kaksikkoa, Juha käänsi huomioni tummaan komistukseen. En ole varma, sanoinko tai elehdinkö jotenkin, vai tekikö hän päätöksen puolestani.

Juha loi sen lumoavan katseensa, nousi ja asteli tumman kaverin luokse. Miehet puhelivat hetken, ja tumman kaverin pää kääntyi suuntaani. Vilkuilin ujosti ja kainostelevasti vuoroin lasiani ja vuoroin minua mittailevaa katsetta.

Lumoava ilta oli irrottanut minut todellisuudesta ja turboahtanut täyteen eroottista kipinää, joka vain odotti purkautumistaan. Hurmaava seuralaiseni johdatteli tilannetta ja minä odotin, että hän taluttaisi eteeni vieraan, jolle oli luvannut minut.

Ojensin kättäni, kun rennosti farkkuihin ja t-paitaan sonnustautunut kaveri asteli Juhan kanssa luokseni. Mutta Juha toppuutteli, ettei nimiä. Hän teki selväksi, että hän hoitaisi puhumisen ja meille jäisi muu.

Juha esitteli minut vedenneidokseen. En tiedä, mistä hän kielikuvat veti, mutta jotenkin sekin kiihotti minua. Tiukassa asussa lanteideni kaaret toivat mieleen merenneidon.

Juha hoiti laskun, tarttui varmoin ottein lanteisiini ja ohjasi vierellään hissille, jota vieras varasi meille. Astuin miesten edellä sisään, tunsin pienen nykäisyn jalkojen alla ja tunsin lopullisesti irtoavani todellisuudesta. Katselin nuorukaista, jolle Juha oli minut luvannut ja värisin.

Vaimea kilahdus ja ovien avautuminen kertoivat, että olimme perillä, mutta seisoimme kaikki aloillamme, kunnes Juha antoi merkin. Hän ohjasi meidät ovelle ja avasi sen avainkortillaan.

Tilavan huoneen parisänky oli erotettu kahdeksi erilliseksi vuoteeksi, joiden keskellä oli nojatuoli. Vieraamme oli kysymässä jotakin, mutta Juha keskeytti lauseen ja sihisi hiljaisuuden merkiksi. Tumma nuorukainen istahti Juhan ohjaamana nojatuoliin ja tapitti palavin silmin, kun Juha pyöritteli ja esitteli minua aivan hänen edessään.

Huumaava tilanne eteni kuin nopeutettuna. Olin tapahtumien keskipisteessä ja vietävänä.

Tuntui kuin sähkö olisi kulkenut kehoni läpi, kun Juhan kädet hivuttautuivat vyötärölleni ja alkoivat paljastaa kosketusta janoavaa ihoani. Seurasin sumein silmin peilin kautta, kuinka näppärät sormet avasivat korsettipaitani ja paljastivat sen alta käteen sopivat rintani. Mutta ne eivät saaneet janoamaansa kosketusta, vaan Juhan malttamattomat kädet jatkoivat pepulleni ja alkoivat kuoria tiukkoja housujani. Samalla hän nosti jalkaani edessä toimitusta seuraavan miehen syliin, joka tajusi vinkistä tehtäväkseen korkkareideni riisumisen.

Lopulta seisoin niukoissa pitsialushousuissani ja odotin, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Juha pyöräytti minua taas pari kertaa ympäri ja esitteli vuoroaan odottavalle vieraalle. Juha kumarsi vartaloani miehen edessä niin, että kapean kangaskaistaleen peittämä jalkovälini oli melkein kiinni hänen kasvoissaan. Sitten hän alkoi ujuttaa housuja jaloistani ja paljasti sileäksi sheivatun vakoni. Se törrötti liukkaana ja valmiina otettavaksi.

Juha veti minut hitaasti toiselle sängylle ja asetteli kontalleen niin, että peppuni jäi miehen ihailtavaksi. Juha piti käsistäni kiinni ja kävi sängyn juurelle polvilleen aivan eteeni. Pienestä pään liikkeestä vuoroaan odottanut vieraamme tiesi vuoronsa koittaneen. Vilkuilin vuoroin edessäni tiiviisti silmiini tuijottavaa Juhaa ja vuoroin peiliä, jossa mies takanani heitteli kiireellä vaatteitaan. Boksereista paljastui puolitanassa heilahteleva muhkea elin, joka toi mitoillaan mieleen imurin letkun.

Polveni upposivat pehmeään vuoteeseen, jossa odotin peppu pystyssä takanani näkyä ihastelevaa miestä. Tumma nuorukainen tunnusteli ahnaasti peppuni pehmeyttä ja kokeili varovaisesti sen keskellä avautunutta liukkautta. Sisälläni särähti, kun mies hipaisi klitorikseen.

Mies ohjasi muhkean kalunsa turpealle vaolle ja liukasti aisaansa kiimalimoissani. Mies hieroi itseään hetken pillun suulle, kunnes työntyi varovaisesti sisääni. Vieraamme huokaili, muttei liikahtanutkaan, vaan pullisteli kovenevaa ja käyristyvää kaulintaan sisälläni. Tuijotin käsistäni kiinni pitävää Juhaa ja puristelin pillulihaksillani vierasta, joka tuntui etsivän tietään kohtuuni saakka.

Huohotin kuin maratoonari, vaikka vapisin liikkumattomana vieraan mieheen muhkeaan kyrpään kytkeytyneenä. Liikkumattoman miehen aisan pumppaus tuntui taivaalliselta, ja lanteeni yrittivät hakea luontaista liikettä tunteakseen koko komeuden. Mutta Juha piti tiukasti käsistäni kiinni ja halusi minun pysyvän paikallani.

Kiljaisin kiimoissani, kun syvälle työntynyt mies alkoi varovaisesti liikahdella ja tunnustella valuvan liukkauteni ulottuvuuksia. Pillu moiskahteli ja lätisi, kun mies lisäsi vauhtia ja voimaa ja alkoi takoa minua selkä kaarella. Juha tuijotti palavasti syvälle silmiini ja tuntui jakavan nautintoni ihmeellisen yhteyden kautta. Se kasvatti kiimaani, ja rohkaisi minua myös näyttämään sen. Ujelsin ja uikutin estottomasti, kun mies takanani puristi kätensä tiukasti vyötärölleni ja kirnusi kuin peläten, että herkku viedään häneltä pois.

Juhan takana olevasta peilistä saatoin seurata irstasta näytelmää, jonka pääosaa esitin peppu pystyssä: pukuun sonnustautunut mies piti käsistä naarasta, joka yritti kynsiä lakanoita ottaessaan tissit tärähdellen vierasta syvälle kiimapilluunsa.

Vieras paukutti melaansa pilluni pohjaan nuoruuden innolla ja sellaisella voimalla, että allani nitisevä sänky nytkähteli eteeni kyyristyneen miehen syliin. Peppuni lätsähteli ja sisukseni kiehuivat, kun mies pumppasi voimalla ilmoja sisältäni.

Ravistelin kyynelet silmissä päätäni ja yritin kieputtaa peppuani, jonka sisällä muhkea kalu kynti sietämättömän nautinnollisesti. Mutta Juha naulitsi minut paikalleni vieraan pantavaksi ja seurasi voitonriemuinen ilme kasvoillaan, kun aloin täristä holtittomasti orgasmin voimasta.

Vyöryissäni yritin kiemurrella eroon sisuksiani tikkaavasta aseesta, mutta mies takanani tarttui vikinäni villitsemänä entistä tiukemmin pepustani ja omistautui sen kyntämiselle. Sätkin peppu pystyssä ja tunsin, kuinka aisa vetäytyi moiskahtaen ja tulvahteli siemenensä pitkin peppuani ja alaselkääni.

Silloin Juha vapautti käteni ja painoi huulensa huuliani vasten. Ensisuudelmamme oli erikoinen. Haukoin orgasmin jälkivyöryissä miehen huulia ja imin häntä sekopäisenä.

Pelkäsin, että ahnaasi minua imevä Juha imee viimeisetkin ilmat sisältäni. Tajusin, että mies riisui samalla housujaan ja kierähti pian ase tanassa kimppuuni. Juha kiepautti minut selälleni ja tunsin liukkaan tahmeuden lakanoilla.

Mies survaisi kovan kyrpänsä auki nussittuun pilluuni ja alkoi letkein lantein nussia lotisevaa herkkuani. Revin sekopäisenä miehen puvun takkia ja napitin kauluspaitaa auki. Juha nussi selkä kaarella samalla kun puristin vaatteista kuorittua miestä syvemmälle sisääni. Kiedoin käteni ja jalkani kuin rapu miehen ympärille ja ripustauduin päälläni urakoivaan mieheen.

Juha nosti jalkojani ja pumppasi niiden väliä, painoi jalkani patjaan ja yritti upottaa minut sen pehmeyteen. Olin selälläni peppu pystyssä täysin avoimena Juhalle, ja hän aisansa möyhi minua juuri oikeasta kulmasta.

Mies halusi ilmeisesti kokeilla jokaisen asennon ja kulman, josta voisi huudattaa halukasta naista. Olin päätynyt osaavan tanssittajan syliin, jossa ei tarvinnut miettiä, vaan tarjota itsensä otettavaksi.

Alkukantaisen vietin vietäväksi ajautunut panomies huohotti hikeä tippuen päälläni ja tarttui ranteistani. Mies lukitsi käteni ja painautui tiiviisti tissejäni vasten. Mies levitti jalkansa peppuni vierelle ja liikkui enää pienin liikkein yhteen puristettujen reisieni välissä. Hän huokaili ja katsoi lasittuneesti suoraan silmiini. Intensiivinen tuijotus sai minut lukkiutumaan entistä tiiviimmin vartaloon, joka kohoili kauttaaltaan kananlihalle. Mies päästi ilmat sisältään ja perusteellisesti kirnutun satsin kuumaa siementä sisääni. Painelin miestä hurmiossa yhä syvemmälle pilluuni. Pyhässä toimituksessa yhtyi muutakin kuin toisilleen luodut elimet.

Juha kierähti läähättäen vierelleni ja siitä lattialle. Samassa tajusin, että vieraamme seisoi vieressä suihkunraikkaana ja toimintakykynsä palauttaneena. Suonikas ase kurkotteli kohti kosteuttani. Hän halusi ottaa pikauusinnan.

Kahden miehen leikkikaluna olin kokenut ilotulituksen, joka ylitti moninkertaisesti sen mitä olin pitänyt mahdollisena tai olin koskaan edes kuvitellut kokevani. Mutta nuorukainen ei antanut vieläkään palata todellisuuteen.

Yritin hamuta lakanan reunaa putsatakseni tulvivan vakoni, mutta pillun makuun päässeellä nuorukaisella ei ollut aikaa sellaisiin viivytyksiin. Levitin kuuliaisesti jalkojani, kun mies laskeutui ylleni ja ohjasi suonikkaan lihakaarensa juuri siemennettyyn sopukkaani. Vaikka puhkinussittu kehoni oli voimaton, lanteeni virkosivat pian, ja vispasin itseäni taas ulisten miestä vasten.

Vieraamme esitteli selkä kaarella panomiehen kykyjään ja upotti minua nitisevään patjaan. Kun edessä ei ollut käsiä kahlitsevaa katsojaa, mies otti vapauden kieritellä astutettavaa naarasta mielensä mukaan.

Pilluni pursusi lisää siementä tahmaiselle lakanalle, kun voimansa tunnossa nussinut mies jyysti kuumaa koloani. Otin aisaa peppu pystyssä, tissit patjaa vasten hangaten.

Huoneen täytti pähkinäinen sperman tuoksu. Panemisen haju ei lähtisi edes tuulettamalla.

Huomasin taas esiintyväni edessämme istuvalle Juhalle, kun laukkasin tissit tärähdellen kovalla kyrvällä. Painoin vierasta rinnasta patjaan ja vispasin itseäni vimmaisesti. Tämä ei ollut enää samanlaista patjatanssia kuin Juhan kanssa, vaan mies pomputti minua kuin panolelua. Olin saanut jo ajat sitten enemmän kuin kestäisin, mutta kertaalleen tulvinut kanki porautui säälimättä minuun, eikä osoittanut tulemisen merkkejä.

Huoneesta alkoi loppua happi, ja lysähdin kyljelleni nussittavaksi. Vieras pyöri kuin pyörremyrsky saaliinsa kimpussa. Velloin voimattomana jalat levällään ja katsoin vuoroin väsymätöntä kania ja toimitusta seuraavaa Juhaa, jonka kuumasta katseesta tarttui vastustamattomasti kiimaa.

Mies kumosi minut patjalle ja keräsi huoneen kaikki tyynyt peppuni alle niin, että pääsi polvillaan pumppaamaan tarjolle työntynyttä vakoani. Tyynyt muuttivat kulmaa niin, että raukeaksi nussittu kehoni kouristeli kuin epilepsiakohtauksessa. Sähkö ilmeisesti virtasi pilluni kimpussa urakoineeseen vieraaseemme. Pelkäsin, että hänestä irtosi osia, kun mies karjahteli melkein tuskaisesti toisen lastinsa.

Tulvin tahmaisilla lakanoilla ja haukoin henkeäni oikein ymmärtämättä, mitä oli tapahtunut. Juha suihkutteli jo kylpyhuoneessa ja vieras tarjosi juomaa baarikaapista. Olisin halunnut nukahtaa siihen paikkaan, mutta lumous alkoi haihtua ja todellisuus vähitellen palata tajuntaani.

Vieras kaiveli muina miehinä kaapista puhtaita vaatteita ylleen ja napsautti television päälle. Pyyhkeeseen kääriytynyt Juha auttoi minut käsistä pitäen jaloilleni ja saatteli kylpyhuoneeseen.

Piti ponnistella, että sain tiristettyä pöntöllä. Katselin peilistä levinneitä meikkejä ja sekaista tukkaani ennen kuin yritin huuhtoa miesten tuoksut ja jäljet itsestäni.

Vieras yllytti jäämään yöksi, mutta Juha soitti taksin ja miehet kiittelivät unohtumattomasta illasta. Mutta vasta taksissa kotimatkalla tajusin, ettei Juhan kanssa laseja kilistellyt vieras tainnut olla mikään vieras.

2 kommenttia viestissä: “Jaettu ilo on kolminkertainen ilo”

  1. Tiistai says:

    Kunnon naaras!

  2. Multa tuli.. says:

    Uskomattoman hieno tarina. Kiihottava ja mahtavasti kerrottu. Olet todella taitava… toivottavasti kirjoitat pian lisää 🙂

Kommentoi

top