search
top

Iso kaluni ja Rebekka

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (146 votes, average: 3.29 out of 5)
Loading...

Kerroin aiemmissa muistoissani, että armeija-aikana tapasin – ja tietysti panin – lomilla tyttöjä, joiden kanssa olin ollut kirjeenvaihdossa satunnaisesti jo vuosien ajan. Aika tuntui monen kohdalla olevan kypsä ja rohkeuteni palkittiin.

 

Äitini oli kansakoulunopettaja, ja mukana valtakunnallisessa nuorisoseuratoiminnassa, mitä kautta meille syntyi paljon perhetuttuja ja sain myös lapsena paljon kavereita eri puolilla maata.

 

Näiltä kirjekavereilta sitten kyselin, olisiko lomilla mahdollista tulla piipahtamaan – tuohon aikaan litteroitakin sai kohtuullisen hyvin muuallekin kuin omaan kotiin, joten valtio kyyditsi kyllä poikaansa ihan kiitettävästi. Tietysti osoitti myös rohkeutta pyytää mahdollisuutta päästä vierailulle osin vielä ennestään tuntemattomiin koteihin, ja tuntui, että se nimen omaan oli tyttöjenkin silmissä hienoa.

 

”Tule ihmeessä!”. 17-vuotias Rebekka Ylivieskasta oli ilahtunut ajatuksesta. Minua katsoi kuvasta hymyilevä, nätti, pienikasvoinen tyttö. Hänellä oli vallattomat, kevyenkiharat ruskeat hiukset ja siniset silmät. Hän oli säntillinen voimistelijatyttö, mutta aistin hänessä seikkailunhalua ja omapäisyyttä.

 

Rautatieasemalta oli tilalle kymmenisen kilometriä. Istuin etupenkillä ja rupattelin autoa ajavan isännän kanssa, joka tunsi hyvin vanhempani. Olin oppinut, että vanhempia kiinnostivat toisien vanhempien kuulumiset, ja kertoilinkin kotitilan vaiheista laajasti. Isännästä kuulostin varmasti reippaalta ja sopivalta seuralaiselta tyttärelle, ja tuskinpa upseerikokelaan lomapukukaan mantteleineen mikään aivan surkea näky oli. Taustapeilistä vilkuilin Rebekkaa, joka hymyili minulle.

 

Olimme olleet leireillä kavereita. Rebekka oli kirjeessä paljastanut, että oli ollut minuun vähän ihastunutkin silloin lapsuuden kesinä. Minustakin Rebekka oli ollut hieno tyttö, ja tehnyt voimistelijanakin vaikutuksen.

Silloin varhaisteininä olin ollut vähän vaivaantunutkin, kun leireillä tiukoissa voimisteluasuissa harjoitelleet tytöt levittivät jalkojaan ja venyivät mitä ihmeellisimpiin asentoihin. Muistin, kuinka Rebekan kerran taipuessa siltaan, sain kunnon näkymän trikoiden verhoamaan haaroväliin, ja punastellen mietin, miten mukavaa olisi hivellä tytön pillua.

 

Istuimme nyt Rebekan huoneen lattialla. Juttelimme ja pelasimme korttia. Jälleen viivähti katseeni tytön haarovälissä, kun hän luontevasti istui risti-istunnassa jalat levällään.

 

Farkut olivat tiukat, ja ne korostivat piukkaa peppua, kun kuljimme iltapäivällä niemeä kohti. Niemessä oli perheen isovanhempien aiemmin asuttama talo, nyt tyhjillään ja kesäpaikkana. Minä päätin jo viritellä tilannetta ja kokeilla onneani, ja laskin käteni Rebekan uumalle ja vedin häntä lähemmäksi kulkiessamme. Liekkö tyttö tottunut lähenteleviin poikiin, mutta mitenkään epäluontevalta ei tilanne tuntunut, ja tunsin hänen kätensä sujahtavan farkkujeni takataskuun.

 

Ilma oli keväinen, elettiin toukokuuta. Jäät olivat jo lähteneet ja lumet sulaneet. Minä olin viimeisillä pitkillä lomilla, pian alkaisi loppusota. Tiesin jo siinä vaiheessa kokemuksesta, ettei tytöille kannattanut armeijan arkea yrittää avata, vaikka se tietysti eniten mielen päällä oli lomillakin.

 

Kun Rebekka painautui niemenkärjessä olevalla laavulla kainalooni, hiipi mielen päälle jälleen jotain muutakin. Kun aloimme suudella, sivelin poskea ja mukavia kiharia hiuksia. Olin erottavinani nenänvarressa pisamia, jotka näyttivät todella herttaisilta.

 

Istuin hajareisin, ja pieni, kenties reilut 150 cm pitkä Rebekka tuli poikittain syliini. ”Ihanan iso syli sulla, Matti..”. Siinä vaiheessa hän oli jo meistä kiihkeämpi suutelija, mikä oli yleensä hyvä merkki. Kohta suutelun lomassa koukistin ja tuin hänen jalkansa hänen rintakehäänsä vasten niin, että saatoin vaivatta alkaa hyväillen sivellä hänen pilluaan. Tytön suudelmat ja hengitys sen kuin tiivistyivät, ja katsoin sen luvaksi edetä.

 

Kohta niiden tiukkojen farkkujen läpi tuntui lämpöä ja kosteutta, ja Rebekka levitti hieman jalkojaan edelleen avittaen hiveleviä sormiani osumaan parempiin paikkoihin. Kohta hän lakkasi suutelemasta ja silmät suljettuina vain parahteli huohotellen. Myöhemmin hän kertoi lauenneensa siinä minun käsissäni – tosin ei se epäselväksi minulle ollut jäänyt siinäkään hetkessä.

 

Pian kuljimme kohti niemennokan vanhaa taloa. Tyttö kulki edellä vetäen minua kädestä. Eteisessä suudelmat jatkuivat kiihkeinä, ja tiesin jo että maalia kohti mentäisiin.

 

Sohvalla kohta riisuttiin ja suudeltiin. Rebekan tissit olivat pienet mutta nännit posottivat terhakkaina. Saatoin nuolla niitä kuin jäätelöä konsanaan. Tiesin, että pienirintaiset naiset saattoivat tarvita vahvan kokemuksen siitä, että he miellyttivät miestä. Halusin taata, että Rebekalle ei jäisi hetkenkään epäilystä omasta ihanasta naisellisuudestaan. ”.. Minä taisin arvata.. että sinä.. haluat pillua!..”, Rebekka huohotteli. ”Sinä oot ollut pitkään kiinni.. sinä haluat naida!..”. 17-vuotiaan huulilta ne kuulostivat aika riettailta lauseilta, mutta tuntui, että tyttö pääsi irti.

 

Jälleen olin tekemisissä sen tyttömäisen ajatuksen kanssa, että sotilaspojalla täytyy olla pussit pullollaan. Olin kyllä jo niiden lomien aikaan päässyt kassini tyhjentämään.

 

Pari päivää aiemmin, lomillepääsyn iltana olin ollut treffeillä kotipuolessa 15-vuotiaan Maaretin kanssa. Hän oli ollut sen verran ujo, että oli tyttökaverinsa välityksellä kysellyt josko Matti pyytäisi ulos joskus. No olinhan minä pyytänyt, protokollaa kunnioittaen.

 

Tummasa ja hiljaisessa Maaretissa ihanaa oli se, että nuoresta iästä huolimatta tissit olivat jo kasvaneet aikamoisiin mittoihin. Tietysti Maaret tämän tiesi ujoudesta huolimatta itsekin, eikä hän sulojansa minultakaan varsinaisesti peitellyt. Kun kuljimme illan hämärtyessä urheilukentän kulmilla käsikkäin, saatoin aistia kuinka hänen kätensä värisi jännittyneenä. ”Ei mitään hätää..”, sanoin ottaen tytön kainalooni ja suudellen häntä kulkiessamme. Sain heti vastakaikua.

 

Saatan myöntää, että silloin oli nuorella miehellä mielessä vain ja ainoastaan Maaretin pillu, johon kohta saisin jörssini työntää.

 

Urheilukenttien välinevarastoja ei siihen maailmanaikaan lukittu. Jonkin verran jouduin huoltopöydältä nostelemaan tavaraa syrjään, ennenkuin sain siihen sopivan paikan nostaa Maaretin, jonka posket hehkuivat jännityksestä. Lämmittelin tyttöä: sormet tanssivat pillulla ja tietysti sain upottaa kasvoni isojen rintojen väliin. ”Maaret, en käsitä. Miten sulla voi olla noin val-ta-vat tissit! Upeat!”. Tyttö kohahteli kun hän katseli minun suutelevan rintojaan.

Kohta pöytä jo kohta takoi seinää vasten, kun panin selällään makaavaa tyttöä oikein kunnolla, itse lattialla housut kintuissa seisten. Meikäläisen suudelmista kosteat tissit heiluivat vallattomasti.
Minun laukeamista ei tarvinnut sillä kertaa pahemmin odotella. ”Ooorrrgghh!..”, tunsin pian kuinka spermat lähtivät kassinpohjilta syöksymään.

 

”Kyllä ne varotti, että sinä panet kyllä heti.. ja että sinulla on HIRVEÄN iso kulli!..”, Maaret jutteli kun pusuttelin häntä. ”Tuntui ihanalta!..”, hän jutteli. Oli ihan mukava kuulla, koska en ollut häneen ehtinyt keskittyä kun paine puntissa oli sen verran kova.

 

Nyt Rebekka asettui sohvalle ja levitti jalkansa. Minä heilautin kullin esiin, ja aloin sovitella kohta tattia aukolle. Kosteutta oli riittävästi, ja Rebekan auttaessa sormilla vakoa leveämmäksi, alkoi sauva mahtua sopukkaan sisälle.

 

Vako oli todella tiukka ja ihana. Rebekka haukkoi henkeä ja kiittelin onneani siitä, että hän oli todella kostea. Pohjatyö oli tehty huolella.

 

Varoen mutta varmasti nain, ja sain työnnettyä tunkkia yhä syvemmälle. Rebekka vingahteli ja nosti lantiotaan. Oli mahtavan näköistä kun tytön pinkeät vatsalihakset erottuivat hänen noustessa kaarelle. Pillu näkyi jörssin ympärillä äärimmäisen tiukkana renkaana. Pelkäsin tosissani, että paikat hajoavat.

 

Laitoin tyynyjä hänen selkänsä alle, se tuntui parhaalta asennolta. Nainti oli varovaa, liike pientä. ”Matti-rakas.. Sä olet mun… aivan joka paikassa!…”, tyttö huudahti nauttien. Saatoin uskoa. Vähän jo pelkäsin hetkeä, kun kulli pitäisi vetää ulos. Tein pientä liikettä, kanava tuntui koko matkalta vahvana puristuksena, ja etenkin terskani oli kuin imetty sisään.

 

”Rebekka rakas.. nyt täytyy olla varovainen..”, puhisin. ”Tiedoksi sulle, että mun.. vehje on siis aika iso.. ja sä olet upea ihanan pieni.. mutta nyt täytyy vähän varoa..”.

 

Nytkytin uomassa. Tuntui upealta. Sitten tajusin, että kulli paisuisi vielä ennen laukeamista. ”Mä yritän olla hellä.. rakas..”. Vastaukseksi sain kiihkeää yninää ja huudahtelua, jonka tulkitsin enemmän nautinnon kuin kivun ääniksi. ”Jatka vaan.. Matti.. jatka vaan!..”

 

Nytkytys jatkui, Rebekan jalat olivat kainalossani. Näin siinä edessäni tytön hyvin pienen vaginan, tunsin käsissäni ohuet reidet, pienen mutta pyöreän pyllyn. Olin jo oppinut olemaan todella ylpeä 24 cm pitkästä ja ympärykseltään 17 cm paksusta meisselistäni, mutta juuri nyt jopa toivoin, että kullilla olisi kokoa hieman vähemmän. Se on vieläpä mallia kirveenvarsi, eli nousee pienesti kaarelle ylöspäin. Yläpuolella mutkittelee paksu suoni, joka naisten mukaan hieroo klitorista juuri oikein. Olin jo siinä vaiheessa saanut kuulla etenkin kokeneemmilta naisilta, että minulla on ”täydellinen kalu”.

 

Tikkasin kevyesti, ja tunsin, että loppu alkaa häämöttää. Kun laukesin, Rebekka voihki, ja oli selvästi helpottunut.

 

”Arvasin kyllä, että pussailtaisiin.. mutta että seksiä!..”, Rebekka jutteli kohta kainalossani. ”Ja näin ihanaa vielä!..”. No, oli kyllä kiva kuulla, että hän oli nauttinut, sitä tietysti toivoinkin.

 

Illalla saunoin puheliaan isännän kanssa. Hän selvästi katseli mittaillen minua, ja huomasi kyllä puolessa reidessä heilahtelevan jörssinikin. Häntä hymyilytti, mutta tuskin olisi niin paljon huvittanut, jos olisi tiennyt, että sillä vehkeellä oli tänään jo naitu tytärtä.

 

Yöpaikkani oli saunatuvassa, ja Rebekka hipsi vielä yöllä sinne ja painautui peiton alle kainalooni. Hivelin taas kohta pillua, nyt yömekon alta, ja tunsin pian kosteuden tytön huokaillessa. ”On vähän paikat.. hellinä..”, hän soperteli. Hän silitteli samalla paisuvaa kalua ja suuteli minua kiihkeästi. ”Kuulin kun isä.. isä sanoi illalla saunan jälkeen äidille.. että Matilla on.. mahtava kyrpä!..”

 

Yritin olla hiljainen, hellä ja nopea, kun kohta tulin häntä takaapäin. Hän nojasi kädet levällään saunan tanakoihin ovenkarmeihin, mekon olin käärinyt lanteille. Laukesinkin melko nopeasti, ja nyt vetäisin ulos hieman ennen h-hetkeä, koska alkoi tuntua siltä, että lapsen siittämisen riski alkoi olla aika koholla. ”Oooooh..ooo-oo!.” Spermat lennähtivät Rebekan pepulle. Tyttö katseli, kun vavahtelevasta tykistä ruiski valkoista tahnaa.

 

Aamuvarhaisella lähdin armeijapalttoossa. Bussipysäkillä sain halauksen, pusun poskelle ja palavan nuoren tytön katseen.

2 kommenttia viestissä: “Iso kaluni ja Rebekka”

  1. Aapo says:

    Mahdoton nuori sonni olet kyllä ollut! Hemmetti mennyt taloon ja heti jo kohta nainut tytärtä, isä vaan ihmetellyt kun on pojalla ollut hirmuinen kyrpä! 🙂 Hyvä, kerro vaan lisää!

  2. lukija says:

    Tämä oli huonoin muuten loistavasta sarjasta. Välihyppy toiseen panoon latisti tunnelmaa.

Kommentoi

top