search
top

Nain teen (19)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (104 votes, average: 2.47 out of 5)
Loading...

Olit 19 vuotias tyttö joka halusi ensimmäisen seksuaalisen kokemuksen kanssani. Tulit käymään luonani ja halusin nähdä sinun nauttivan.
Istuimme jooga asennossa karvamatolla ja pelasimme pelikonsolia.
Hajuvetesi tuoksu herätteli halujani enkä voinut enään keskittyä pelaamiseen.
Katsoimme toisiamme silmiin ja aloimme suutelemaan, käytit kieltä ja kaluni oli jo kovana. Riisuimme päällysvaatteet ja makasit vatsallasi pehmeällä matollani. Suutelin korvanlehteäsi ja niskaasi, silittelin selkääsi ja ihailin venuksen hymykuoppia pikkuhousujesi yläpuolella. Riisuin rintaliivisi ja pikkuhoususi. koskettelin nuorta pyllyäsi. Käännyit ympäri ja näin muhkeat rintasi, nuolin nännejäsi. Siirryin alemmaksi ja annoin navallesi muttaman suukon. Pimpissäsi oli ohut karvoitus ja häpyhuulesi olivat turvonneet. Suukottelin reisiäsi ja siirryin lähemmäksi, haistelin ja maistelin pimppiäsi joka oli hiukan punertava. Aloit voihkimaan ja kipristelit varpaitasi. Laitoin sormeni sisällesi ja pimppisi kosteus valui jo. Riisuin itseni ja painauduin hiljaa sisällesi.
Olit kokematon ja yritin olla hellä. Jokainen työntö oli silkkaa nautintoa ja halusin sen kestävän. Katsoimme toisiamme silmiin ja naimme, olimme hikisiä. Käännyimme, konttasit matolla ja odotit pylly pystyssä että tulisin sisällesi takaapäin. Nautin näkemästäni ja kyrpäni oli jo valmiina viimeiseen koitokseen. Astelin taaksesi ja sujautin sen sisääsi. Aloit voihkimaan voimakkaasti ja tunsin että tulen, otin kaluni pois ja sperma roiskui uudelle matolleni. Vaikutit tyytyväiseltä ja minä olin onnellinen.

Ps. Tahrat lähtivät pesussa 🙂

5 kommenttia viestissä: “Nain teen (19)”

 1. Jussi says:

  Tosi hätäinen ja mitään sanomaton teos. Kiire pois tarinoiden kirjoituksesta.

 2. Madclown says:

  Hätänen. Ei oikein päässy sisää ja sit se jo loppui. Ensi kerralla mieti. Rakenna ja viimeistele!

 3. Nazca says:

  Tagit “Ensimmäinen kerta”, “kokematon” ja “nuori” taitavat kuvailla tarina kirjoittajaa enempi kuin tarinaa..

  • Johnny Cash says:

   Kommentistasi päätellen haluaisit sen varmaan tietää 🙂 Toivottavasti tykkäsit lyhyestä novellistani 😉

Kommentoi

top