search
top

Aviovaimon aviorikoksesta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (170 votes, average: 3.51 out of 5)
Loading...

Tarinani ei ole mitenkään erityinen, kikkaileva tai virheetön, mutta se on omakohtainen ja ensimmäiseni. Siksi haluaisin kuulla, millaisia tuntemuksia teillä on syntynyt pettävänä osapuolena.

 

Mustaihoinen komea mies seisoi edessäni. Mutta vain ohittaakseen minut yökerhon hikisessä tungoksessa. Katseemme kohtasivat sekunnin ajan, miehen kädet hipaisivat lantiotani ja hänen myskinen tuoksunsa jäi leijailemaan. Hän virnisti. Tunsin nännini pullistuvan rintaliivien kuppeja vasten kuin joku olisi pumpannut venttiileistä niihin ilmaa. Pian ne poksahtaisivat kuin kaksi ylikypsää vadelmaa.

Musiikki jyskytti vangittuna kaiuttimissa ja värivalot kiersivät ravintolan seiniä, mutta ne eivät päässeet karkuun. Mitä ihmettä oikein kuvittelin hakevani täältä? Baarien tunnelma oli muuttunut viidessä vuodessa. Ne eivät olleet sellaisia, millaisiksi olin ne aikanaan jättänyt – tavatessa mieheni ja hypätessäni parisuhteeseen ja avioliittoon. Enkä minäkään ollut sellainen kuin silloin.

Olin kaivannut jännitystä jo pitkään. Jotain sellaista, mikä sekoittaisi aamupuuron, kävelylenkkien ja lauantaiseksin pyhän kolminaisuuden. Jotain mikä laittaisi hyvällä tavalla vatsan värisemään. Pientä ja viatonta, tylsyyden kiusaamista ja uusien virikkeiden synnyttämistä. Pitkän harkinnan jälkeen olin päättänyt leikkiä juuri tänään. Saisin olla rauhassa, sillä Jarkko oli työkomennuksella vielä sunnuntai-iltapäivään saakka.

Olin kuvitellut tanssivani vilkkuvien valojen säihkeessä eroottisesti, takapuoltani kiertäen ja paljastaen syvälle uurrettua kaula-aukkoani, saaden miesten katseita ja huomiota, kenties kosketuksia lantioon, jonkin pienen lääppäisyn tissiin, mutta ei hyvänen aika sen enempää! Olin kuvitellut itseni juttelemaan ja nauramaan komeiden miesten kanssa, tanssimaan lähekkäin ja tuntemaan kädet ympärilläni sekä vertailemaan huvin vuoksi, kenen mukaan lähtisin leikisti baarin kuningattarena.

Mutta tämä ei ollut sellaista. Yökerhon likaisesta peililasista tuijotti hälyä ja ihmisiä kammoksuva yli kolmekymppinen nainen, liikaa rouvan näköinen tähän paikkaan. Tumma tukka avoinna ja moraali suljettuna, vihreissä silmissä ajovaloihin joutuneen peuran kiilto sekä aivan liikaa meikkiä peittämään tuota epävarmuutta.

Olin hakenut hätäisesti iltapäivällä halvan henkkamaukan koltun. Sellaisen niukan ja ohuen, olkaimettoman pikkumustan. Se oli näyttänyt syötävän hyvältä mallinuken päällä. Mutta nyt se näytti lähinnä makkarakäristeen suojapaperilta, joka yritti hallita yli pursuavia rinta-, kylki- ja vatsaläskejä. Kiskoin lyhyttä helmaa alaspäin, vedin vatsaa sisään ja suunnistin tiskiä kohti toinen korkkarin korko muljahtaen. Tämä oli typerin idea koskaan!

Lohtuajatus ehti käydä jo mielessäni: haen salamipizzan mennessäni (vaikka Jarkko on jo pitkään vihjannut yhteisdieetistä viinerikilojen karistamiseksi), otan taksin kotiin ja pujahdan viileisiin lakanoihin Satisfyerin kanssa. Mutta sitten kuulin Peten hohottavan naurun. Tämäkin vielä. Yritin kiertää mieheni tuttavan kaukaa, mutta yökerhon joukkomassa painoi minua väkisin kohti miestä. Hän huomasi minut, ja nosti kutsun merkiksi tuoppiaan. Oli myöhäistä kääntyä.

Masto-Pete ei ollut mikään namunen kiiltokuvapoika, josta tehdään palomieskalenteri ja rahastetaan hyväntekeväisyydellä. Hän oli lyhyt ja vanttera, karvainen ja rouhea. Voisi sanoa, että tavallinen tai jopa hiukan ruma mies. Petessä oli jotain epämiellyttävää ja niljakasta, sitä oli vaikea pukea sanoiksi. Hän oli suoraan sanoen monesti ärsyttävä. Mutta samalla Peten olemus härnäsi provosoimaan takaisin ja tonkimaan mielen synkkiä luurankoja. Hän herätti tunteita suuntaan ja toiseen.

”Moi, Sanna. Mihin oot Jarkon jättänyt?” hän huusi metelin ylitse. Nojasin lähemmäksi ja rupesin selittämään Jarkon työkomennuksesta. Petellä oli aiemmin ollut ongelmia alkoholin kanssa. Töistä oli tullut varoitus, niin Jarkko oli puhunut joskus saunassa. He kävivät pelaamassa sählyä yhdessä. Myös rulettipöytä ja nettipokerin 52 korttia olivat vieneet miehen rahat pariin otteeseen. Mutta Jarkon mukaan ongelmat olivat jääneet taakse. Näköjään.

”…joten ajattelin lähteä vähän tuulettumaan”, sanoin ja huiskautin hiuksiani. ”Sittenhän meitä on kaksi tuulettajaa. Haluutko liittyä seuraan?” hän kähisi korvaani. ”Mun pitäisi jo mennä, mutta…”

Otimme juomat mukaamme ja valloitimme pöydän portaiden katveesta, onneksi katseilta suojassa. Olin vieraan miehen seurassa, mikä oli ensinnäkin väärin, mutta se oli myös outoa. Vähän kuin ensimmäiset treffit, jolloin ei tiedä miten istuisi ja laittaisi kädet. Ehkä sen vuoksi yritin tehdä itsestäni kiinnostavan, hymyillä ja nauraa, katsoa silmiin ja raotella huuliani, kallistella kaulaa viehkeästi ja kilistellä suuria korvakorujani. Lopeta flirttailu, Sanna, omatunto kielsi.

Vilkuilin ohi lipuvia lihaksikkaita komeita miehiä ja poikia, mutta silti istuin kuin noiduttuna Masto-Peten seurassa. Hänessä ei ollut mitään kiinnostavaa ja järki käski pysymään kaukana. Hävetti istua siinä. Olisin voinut lähteä koska vain, mutta jokin alkukantainen vaisto kuiski, että Pete oli vaarallinen, epävakaa ja vastuuton häntäheikki. Juuri siksi minä jäin. ”Mä itse asiassa tulin viikko sitten ulkomailta” Pete rupesi kertomaan Vietnamin matkasta. Minä nyökyttelin, imin pillillä drinkkiä ja ajattelin koko ajan pelkkää panemista.

Sitä oli harvoin. Ehkä kerran kuussa lauantaisin, samalla kaavalla ja lopputuloksella. Vuosi sitten olin ostanut taas seksilelun, ensimmäisen sinkkuajan jälkeen. Talvella olin huvikseni kokeillut erästä seksichattia. Mikähän typerä nimimerkki minulla oli ollut…Patarouva85. Ennen lomia olin soitellut yhden miehen kanssa ja jutellut tuhmia. Vaikka puhelu oli kuumottanut hekuman huipulle, olin katunut sitä jälkeenpäin sisimmässäni ja hyvittänyt kokkaamalla Jarkolle oikein mehevän illallisen. Kesken pihvin popsinnan olin liukunut viettelevästi pöydän alle, avannut Jarkon housut ja ruvennut hyväilemään hänen kulliaan suullani. Ymmärrettävästi Jarkko oli ilahtunut pikkurouvan palvelusta.

Ilta eteni, juomat vaihtuivat seuraaviin ja minä aloin lievästi humaltua. Pete kyseli lomastani, meidän remontista ja ulkomaan matkasta. Samalla hän kertoi kokemuksiaan omilta reissuilta. Pete reissasi paljon työnsä puolesta Saudi-Arabiassa, Vietnamissa ja Marokossa. Hän oli jossain globaalissa sähköyhtiössä telelinkkihommissa. Siitä lempinimikin.

Muistin tosin myös Jarkon pikkutuhmat humalaiset supinat. ”Petellä on aivan hirveä lerssi…niin…arvaa nolottaako olla sen kanssa saunassa…koko ajan pelkää, että se rupeaa vittuilemaan jotain pienimunaisista”. Sen se voisi kyllä tehdä, ajattelin ja nostin katseeni farkuilta silmiin. ”Onko Jarkko saanut pillua?” Muistin myös erään nolon tilanteen, kun olimme olleet kaupassa. Noin Pete oli kailottanut lihatiskiltä hedelmäosastolle ja nauranut perään. Idiootti ja hullu.

Jossain kohtaa puraisin huultani ja kysyin: ”niin sulla ei oo nyt siis ketään tai?” Vaikutin varmasti typerältä. Valkokultainen sormus kiiltäen killitin miestä silmäripsiäni räpsytellen, huulet punattuina ja näköjään työnsin painavaa poveani eteen. ”No onhan mulla nyt sut”, Pete laittoi huumoriksi. ”Siinä tapauksessa sä joudut sitten tanssittamaan mua”, päätin ensimmäisen hitaan klassikon alkaessa soida.

Kosketin tanssikorokkeella Peten paitaa ja sain sähköiskun. ”Hui, sussa on virtaa”, kikatin kuin typerä kana. ”Mä oonkin sähkömies”, Pete myhäili ja tunsin hänen kätensä uumallani. Liikuimme musiikin unettavassa virrassa. Hän tuoksui ja tuntui vieraalle. Painauduin lähemmäksi häntä. Huomasin silittäväni hänen selkää ja karvaista niskaa. Huokaisin hiljaa. Miehen vartalo oli jämerä, kovista kivistä rakennettu.

Työnsin lantiotani eteenpäin ja annoin sen osua hätäisesti hänen etumukseensa. Pete hymähti ja puristi lujemmin mekkoani. Toistin liikkeen, nyt hidastetummin. Huohotus purkautui huuliltani katkonaisena pihinänä. Olinko erehtynyt?! Vaistomaisesti tarkistin oliko joku nähnyt reaktioni, mutta hämärä kätki punastumisen. Jatkoin häpyluuni hinkkaamista ja tulin entistä varmemmaksi Jarkon puheista. Peten kalu vaikutti todella suurelta ja kovalta puntissa. Hiukset sekoittuivat, kämmenet hikosivat ja virta värähteli kehojemme välissä.

Pete liikutti toista kättään selkääni pitkin ja asetti kämmenkupin pepulleni. Samalla hänen kuumat huulensa kohtasivat kaulani ihon. Minua nipisteli joka paikasta ja jalat allani olivat muuttuneet levottomiksi. Jatkoin kappaleen loppuun ja ilmoitin käyväni vessassa.

Olin nähnyt viikolla virittynyttä unta. Siinä unessa olin istunut täysin valkoisessa huoneessa hajareisin vuoteella ja ympärilläni oli seissyt laumallinen pikimustia, hikisiä ja öljyttyjä miehiä. Jokaisella toinen toistaan kookkaampi kalu jäykkänä minulle. Entten, tentten, olin arponut heistä ensimmäistä. Unen jäljiltä pikkuhousuni olivat olleet kuin uitetut.

Nyt olo oli samanlainen: pikkupöksyni olivat kostuneet reisivälissä. Mitä sitä kiertelemään, ne haiskahtivat läpimärkinä ovulaatiolle ja ylikierroksilla höyryävälle pimpille. Ei niitä voinut enää käyttää. Pytyllä istuen kiskoin tangat alas ja pujautin ne käsilaukkuuni.

Pöytään oli sillä välin ilmestynyt prikallinen shotteja. ”Haluaako Sanna panna”, ajattelin sen kysyvän seuraavaksi. Mutta Pete ei kysynyt. Se jotenkin vähän jopa harmitti, en päässyt heittämään takaisin mitään nenäkästä. Kumosin shotin ja maistoin siideriä. Halusin turruttaa itseni. Hieroin säärelläni Peten jalkaa, mutta hän ei huomannut. Minua ärsytti lisää. Pete tuijotti pitkäsääristä blondia, joka sipsutti rulettipöydän luo. Tai ehkä hän katsoi peliä. Kaivoin mustasukkaisena puhelimeni ja yritin naputella WhatsAppiin Jarkolle viestin. Oln baarirsa. Kellariravintolassa ei ollut kuitenkaan kenttää, kun viesti jäi jurraamaan looppiin.

Minun pitäisi lähteä kotiin. Silti avasi suuni ja sieltä tuli aivan vierasta puhetta. ”Muuten, meidän keittiölampun kosketuksessa on jotain häikkää. Mutta et sä varmaan haluais sitä näin yöllä vilkaista?”

 

Huomasin pian istuvani nousuhumalaisena taksin takapenkillä Peten vieressä. Oikeastaan painautuneena häneen. Kuski ajoi puhumattomana keskustan läpi, vaihteet ja liikennevalot automaattisesti kyytiä rytmittäen. Oli samettinen ja kuulas elokuinen yö, lämmin. Kuu paistoi melkein valkoisena lähiliikuntapuiston vihreisiin laitteisiin ja sai ne näyttämään liikkuvilta roboteilta.

Kuski vilkaisi välillä peilistä. Hänen täytyi nähdä, ettei minulla ollut pikkupöksyjä. Se sai adrenaliinin virtaamiin kiivaammin suonissa. Levitin huolettomasti polviani ja annoin hänen katsoa. Se oli kuumottavaa: miehen harmaat silmät peilissä ja minun voisilla reisilläni. Nostin kengän jalkatilan korokkeelle ja annoin helman pudota lisää. Olin räjähtää siihen paikkaan. Kuski katsoi ja minä hymyilin vihjailevasti. Viimein vedin helmaa alaspäin ja yritin käyttäytyä.

Kotona sytytin pelkästään tuulikaapin valot, riisuin korkokengät ja sipsutin teatraalisen näyttävästi eteisen läpi. ”Haluutko jotain juotavaa? Viiniä tai viskiä?” kysyin. Pete heitti rotsin nurkkaan ja potkaisi kengät jaloistaan. ”Mä käyn eka kusella”. Kun hän meni vessaan ja alkoi lorottaa pyttyyn aivan hirveällä paineella, minun täytyi kuopaista jalkoväliäni. Tuokin toimitus tuli mahtavista vehkeistä niiden arvoisella äänellä. Melkein tärykalvot halkesivat.

”Katotaan nyt sitä raatoa”, Pete palasi, sytytti työtason loisteputken ja siirtyi Ikean ison pallovalaisimen ääreen. Laskin hanasta vettä lasiin ja pomppasin istumaan tiskipöydälle. Keittiössä lojui avattu viinipullo ja yksi käytetty lasi, salaatinjämät sekä hintalappu, jonka olin nyhtänyt uudesta mekostani valmistautuessani iltaan. Olin maannut kylvyssä pitkään ja pehmentynyt, muuttunut hyväntuoksuiseksi. Kaikessa rauhassa olin ajellut kainaloni ja sitten siistinyt luvalla sanoen rönsyämään päässeen pillukarvoituksen. Nyt musta kolmio oli pieni ja symmetrinen. Hieroin salaa itseäni.

Pete ahersi valaisimen ääreen kumartuneena. ”Kaikki näyttää johtopuolella olevan kunnossa”.  Heilutin jalkoja ja huokailin. Olin aivan pistoksissa. ”Entäs toi ite lamppu sitten”, Pete rupatteli ääneen. ”Tsekataan se”. Kovan kiiman aikaan olin aina samanlainen, jotenkin leijuva ja rauhaton, kimpoilin paikasta toiseen iho kosketusherkkänä. Nyt tikitin kuin aikapommi.

”Pete”, nojasin ikkunaan ja levitin tahmeat reiteni. ”Mä oikeastaan haluaisin, että sä panisit mua”. Pete jätti lampun ja astui mukamas hämmästyneenä lähemmäksi. ”Mitä sä sanoit?” Hän mittasi tahtoani pistävällä katseellaan. ”Riisu housut, Pete”, kähisin päättäväisemmin kuin koskaan. Nyt se tapahtuisi, halusin tuota miestä vietävästi. ”Tiedätsä varmasti mitä teet?” Pete kysyi. ”En todellakaan”, nauroin sekopäisesti ja avasin Peten nahkavyön. Sillä tavalla rajusti. Vedin ulos lenkeistä ja annoin soljen kolahtaa parketille.

”Mut jos sua kaduttaa jälkeenpäin, tuntuu ettei olis pitänyt”, Pete tuijotti tiukasti silmiini ja laskosti niukan mekkoni helmaa sentti kerrallaan ylös, kuori vaimouttani. Reiteni menivät jännityksestä kananlihalle ja häpykarvoitus nousi piikkipuolustukseen. ”Mä en tiedä miltä pettäminen tuntuu”, kiskoin samalla voimalla muutaman napin auki ja hieroin farkkujen päältä. Kalu kiertyi oikeaan lahkeeseen, enkä nähnyt sen loppumista. Masto-Pete, hyrisin mielessäni.

Pete painoi kasvonsa kiinni omiin, mutta ei suudellut. ”Itsepä halusit. Tällä ei oo sitten palautusoikeutta, Sanna”. Hän laski olkaimet ja veti rintsikat alas, vaivautumatta avaamaan niitä takaa. Huokasin. Vielä ehtisin perääntyä. Pete otti rintani käsiinsä ja puristi niitä voimakkaasti, vetäen samalla herkkiä nännejä etusormen ja peukalon välissä. Ne olivat seisseet yhtä soittoa jo pari tuntia, mutta turpoaminen jatkui ja nuput olivat tuuman pituiset tapit.

Nojasin tyytyväisenä taaksepäin, kun Pete leipoi rintoja ja maisteli nännipihoja nälkäisesti. Röpelöisistä kärjistä valui hänen sylkeään. Mies jatkoi rintojen puristelua, mutta samalla jo hyväili kylkiäni. Ynähdellen antauduin hänen sormeiltavakseen, vaikka samalla jännitin olinko muistanut ajella kainalot tai oliko deodorantti pitänyt tiukassa paikassa. Hyväilin miehen hiuksia ja niskaa sekä selän vahvoja lihaksia. ”Riisutaan sun housut”, kuiskin.

Kurkistin Peten kalsareihin kuin lahjapakettiin. Tummanruskea tuuhea karvoitus osoitti sinne polun navalta saakka. Heti kun raotin kangasta, tulvehti sieltä kaikkia aisteja huumaava miehen elimen tuoksu. En alkanut aristella, vaan nyhdin kiivaasti kalsarit polvitaipeeseen. ”Aih saatana!” Minulta pääsi tahattomasti. Pete rupesi nauramaan. En ollut koskaan nähnyt sellaista hevosen letkua. Paksu, roikalemainen penis roikkui lähes puolireidessä. ”Onko se kelvollinen rouvalle?” Pete kysyi. ”O-on se kelvollinen”, änkytin. Esinahka oli kokonaan takana ja pienen nyrkin kokoinen terska kiilsi sinisenpunaisena.

Pete levitti reiteni kauaksi toisistaan ja halpa bangladeshilainen patalappu ritsahti saumoistaan. Huohotin siitä hetkestä saakka, kun kielenkärki sipaisi häpyhuuliani. Hän alkoi nuolla taitavasti ja herkästi, lähestyen nollapistettä sen kehiltä kiertäen. Valuin mahlaa aivan luonnottomasti, nivuseni ja pyllyreikäni olivat kirkkaan nektarin kuorruttamat. Puristin tiskipöydän kannesta rystyset valkoisina ja myötäilin suuta vasten lantiollani.

Pete raotti häpyhuulia ja silkkinen kieli kävi sisässäni. Hän siirteli kosteutta klitoriksilleni ja vaihtoi nuolemissuuntaa. Ikään kuin hän olisi piirrellyt pillulleni kielellä pieniä aakkosia. En tiedä lopulta mitä Faaraoiden hieroglyfejä hän tarkalleen teki, mutta tarvitsin kaiken keskittymisen pysyäkseni tiskipöydällä.

Pete työnsi ensin yhden sormen sisään ja venytti paikkoja itselleen sopivaksi. ”Sulla on ihanan tiukka pillu”, hän totesi silmiin katsellen. ”Sileä pikku pipari”.  Kaksi sormea pisti jo puremaan alahuulta. Hän pumppasi sormia litisevässä pimpissä, veti ne ulos ja geelimäinen siima seurasi perässä. Hengitin enää nenän kautta, ilma oli paennut kurkusta ahtaampiin onkaloihin. Sisemmät häpyhuulet käpertyivät ulompien yli ja vulva näytti lohimedaljongilta. Sen lipomisesta syntyi tahmeaa ja märkää lutsahtelua.

Peten pitkä kieli kamppaili häpyäni vastaan kuin pehmisjäätelön kierteillä, koko ajan nopeuttaen hyväilyä. Taistelu oli epätasainen ja tulisin häviämään sen. Yritin kiskoa Peten hiuksia, vuoroin työntää häntä pois ja vuoroin vetää lähemmäksi. Sulloin varpaani laatikoston vetimiin ja ponnistin ilmaan. Pakottava voima halusi purkautua lantion läpi ja roiskua nesteiden kera miehen naamalle. Oli pakko työntää ennen sitä Pete irti.

”Nyt pitää hellittää”, sopersin ja loikkasin alas pöydältä. Keinutin kohti makuuhuonetta, mutta Pete töllisteli yhä keittiössä. ”Etkö sä aiokaan tulla?” kysyin. ”Mihin pitäis tulla?” Pete potki ovelana sukkia jaloistaan. ”Miten olis…panemaan mua”, vedin mekon vyötärölle ja astuin siitä ulos. Vilkaisin salaperäisesti olkani yli ja pakarat kohoillen kävelin hämärän rajan yli. En halunnut sytyttää valoja makuuhuoneeseen. Se ei tuntuisi silloin niin pahalta ja voisin kuvitella rakastajan Jarkoksi.

Pete asteli alastomana perässä, paksu sapeli eteenpäin sojottaen. Hassusti se läpsyi pitkin reisiä. ”Oliko täällä jotain kosketushäiriöitä?”, Pete kailotti. Pelko, inho ja himo vuorottelivat tasapäin tunnepaletissani. Ihastelin miehen sukukalleuksia säleverhon läpi siivilöityvässä kuun valossa. Tartuin kiinni kullista, mutta sormet eivät ulottuneet sen ympäri. Varsi oli ahavoitunutta ja suonikasta, karheaa kuin santapaperi. Vetelin esinahkaa sienimäisen terskan yli hitaasti kiusaten ja taikoen tahmeita ääniä esille. Kokeilin muhkeita kiveksiä, enkä enää hallinnut itseäni.

Levitin ensin jalkani, mutta sitten häveliäisyys voitti ja kierähdin polvilleni. ”Jos mä käännyn näin”, selittelin pyllistäen hänelle koko komean rouvapeppuni. Ota siitä, ota, suorastaan tyrkytin. Pete levitteli sormillaan häpyhuulia ja leipoi tutisevia kannikoitani. Hän nousi vuoteelle. Aloin laskea hitaasti kymmeneen. Tästä eteenpäin se viimeistään olisi pettämistä.

Pete työnsi etusormen vakooni ja koukisteli liukkaita seinämiä myötäillen. Kahdeksan. Yritin muistella, miten miehen kanssa piti olla. Etenkin jos tällä oli iso, aivan liian iso siitin. Ainakin rennosti ja pinnistelemättä. Kuusi. Hän asettui taakseni. Silloin minulle iski paniikki: tajusin, että olimme Jarkon sänkypuoliskolla ja siinä oli jotain hävytöntä. Yritin kontata sivulle, mutta Pete piteli jo kiinni reisistäni. Viisi.

Muistin myös kondomin. Peten tennispallon kokoinen terska painautui reiän suulle ja venytti häpyhuulet auki kuin kuminauhan. ”Kortsu, Pete, kortsu!” kiljahtelin tuntien samalla karvastelevaa arkuutta lävessäni. ”Ai kumi? Ei mulla kyllä oo mukana”, hän totesi ja liikutteli pientä palasta jättiterskastaan minussa. ”Mulla on…kaiva tuolta käsilaukusta”, läähätin. ”Ai”, Pete hätkähti ja naurahti omalla vittumaisella tyylillään. ”Sulla on oikein kortsuja käsilaukussa”. Minua hävetti. Teki mieli hävittää pää tyynyn alle, kun Pete ryhtyi kiskomaan kumisukkaa kalunsa ylle.

Olin ostanut kaiken varalta R-Kioskilta kondomeja, en siis kanniskellut niitä Vuittonissani kuin joku katulutka. Posket helakanpunaisina, polvet yhdessä ja pylly pystyssä odotin, kun mies vihellellen askarteli kondomin kanssa.

Mutta kun Pete toisen kerran työntyi minuun, unohdin kaiken häpeän ja nöyryytyksen. Huuto korisutti kurkkutorveani ja kipu poltti koko pimppionkalon sen liepeiltä kohtuun saakka. Vaikka hän työntyi hitaasti, valui minulla kyyneleet silmistä. Halusin kysyä, että onko se siellä kokonaan, mutta en kehdannut. Kuin ajatukset lukien Pete sanoi hiljaa: ”älä jännitä, terska on nyt sisässä, työnnän vielä vähän”. Ai vähän, vieläkö hitto lisää, säpsähdin.

Mutta Pete piteli lantiostani tukevasti kiinni ja ryhtyi naimaan tunnustellen tuota kurnahtelevaa luolaa, pikkusammakkoa. Pehmeä terska sai seurakseen kovaa vartta, ja niiden yhteisvaikutus sisuksissani oli sanoin kuvaamaton. Pimppini venyi äärimmilleen ja häpyhuulet pakenivat kauhuissaan sisään. Riuhdoin tyynyä ja valitin äänekkäästi. Vaikka päällimmäinen tunne oli pakokauhu, tunsin sen takana miellyttävän euforian lähestyvän.

Työntö työnnöltä kalu pääsi pohjukkaa kohti ja minäkin rentouduin. Kit-kit-kit, sänky valitti Peten paukuttaessa nopeammin. Sen lisäksi, että tyypillä oli norsun vehkeet, hän myös osasi käyttää niitä. Munan hankauskitka klitorista vasten oli herkullinen! Pete vaihtoi lennosta rytmiä ja kairasi kalullaan kummallista kahdeksikkoa minussa. Se irrotti lopullisesti kielenkantani, ja jos seinänaapurini sattui nukkumaan, hän taatusti heräsi. Se oli kuolevan huutoa. Mutta nautinnollisesti kuolevan.

Peten isot kassit läpsähtelivät pakaroitani vasten ja hänen kätensä tarttuivat rintoihini. Minä uskalsin jo vastata työntöihin, keinua hänen aaltonsa harjalla. Sähkömies antoi iskuja, jota käänsivät sydämen rytmin sijoiltaan. Pete tarttui kourillaan vatsaani ja hyllytteli sitä. Normaalisti olisin kavahtanut muutaman kilon ylimääräisen pelastusrenkaani kähmintää, mutta nyt olin astunut tajunnan toiselle puolelle…

Lantiota jo nipistelevän orgasmin keskeytti Peten kiroilu ja kalun ulosveto. ”Mitä ihmeen tarjouskumeja nää on. Jotain Näkin juniorimalleja”, ehdin näkemään olkani yli, kun Pete mäiskäytti hajonneen kondomin kalultaan ja viskasi sen matolle. ”Käänny”, hän komensi perään vähän jo sillä ärsyttävällä sävyllä, mihin olin tottunut. Konttasin upottavalla sängyllä mukisematta ja käännyin selälleni aivan kiimassa. En ruvennut inttämään vastaan, sillä pelkäsin Masto-Peten lopettavan nautinnon tuottamisen.

Pete nousi jalkojeni väliin ja ohjasi hyytelönpehmeän terskan kohti pimpsaa. Hän suti sillä huulia, oli kastavinaan ja veti pois, kun ehdin huokaista. ”Hups”, Pete myhäili. Paljas kalu repi taas aukkoani, mutta se vain käväisi. Hän laittoi minut kerjäämään. Otin polvitaipeistani kiinni, vaikka se varmaan näytti naurettavalta. Tuuppasin häpyäni kalua vasten. Kun sain pyydystettyä elimen silmukkaani, en hellittänyt siitä enää. Pete varmaan oli odottanut sitä.

Huusin ja sätkin tyytyväisenä kalun täyttäessä kokonaan minut. Vaikka olin haljeta, halusin vain lisää ja lisää tuota patukkaa. Peten ei tarvinnut monta kertaa lykkiä, kun koipeni rupesivat vatkaamaan ja varpaissa tuntui akupunktioneulojen pistely. Miehen kalulla perille saatettu orgasmi oli kaivattu vieras tässä talossa! ”Saatko näin hyvin Jarkolta”, Pete imaisi nänniäni ja laskeutui päälleni. Minä vapisin yhä orgasmin vietävänä, enkä kyennyt estämään miehen temppuja. Hän suuteli rajusti kaulaani, painoi kouransa vatsan kohdalta kylkiin ja tiivisti iskujaan.

Kalu ei enää vain tehnyt lyhyttä tikkausta, vaan se sahasi koko laudan mitalta. Miehen vatsa hakkasi minun pehmeää vatsaani ja kivesten läiskähtely kumisi yössä. Täytyy jälkeenpäin myöntää, etten kyllä sillä hetkellä muistanut edes Jarkon olemassaoloa. Toinen orgasmi purkautui edellisen vasta päätyttyä. Upotin kynteni Peten karvaisiin pakaroihin, ripustauduin hikiseen mieheen kiinni ja paiskoin kasvoja onnellisena pitkin tyynyä.

Pete nojasi jo käsiinsä ja jalkateriinsä, ja vauhti oli uskomatonta. Tuntui, että taju lähtee tai jousi välissä katkeaa. Mutta Peten mäntä jaksoi. Uudet kouristukset iskivät jälleen lihaksiin ja lämmin aalto pyyhkäisi ihon yli. Nauroin hervottomana ja purin miehen olkapäätä. Pete ei hellittänyt konemaista pumppaustaan, vaikka hän hytkyi satulassa ja öhki himokkaasti.  ”Vatsalle, vatsalle”, mumisin miehen alta, mutta tunsin kuuman nesteen leviävän minuun vääjäämättömästi. Kalu supisteli ja sykki spermaa pitkin ruiskaisuin. ”N-oin…no-inn!” Pete huohotti paukutus hyytyen.

Rutistettuaan viimeiset siittiöpisarat hän kierähti kyljelleen ja jäi makaamaan siihen kangistuneena, liisteinen kalu reiden päällä lojuen. ”Mä en tiennytkään, että Jarkolla on tuollainen kiimakone himassa”, hän hohotti ja taputti kankkuani. Makasin selälläni kaikki raajat levällään, enkä saanut ajatusta muodostettua. Sperma valui pillustani pulpahdellen ja kuplien. Olin hikinen omasta ja vieraan miehen eritteistä. Se tuntui likaiselta.

Käännyin kyljelleni, mutta nenässä lemusi yhä Peten partavesi ja hiki. Pitäisi päästä kuumaan laventelikylpyyn. Olin saanut puolen tunnin sisään kolme elämäni järisyttävintä orgasmia, mutta silti minua itketti. Näinkö helposti olin antautunut? Oliko Pete yhä vieressä? Oli. Rukoilin, että mies ymmärtäisi kalppia tiehensä. Suljin silmät, mutta aloin nähdä Jarkon kasvoja joka puolella. Samalla siemenneste tunkeutui syvemmälle kuin varjoaine. Se maistui suussakin. Hengitin rauhallisesti, en pystynyt hillitsemään hiljaista itkua.

 

Heräsin säpsähtäen painajaiseen, missä olin antanut vieraalle miehelle. Kuumeinen vartaloni yltä päältä tahmea hiestä. Raotin varovaisesti ikkunaa ja päästin sisään aamuyön vilpoista ilmaa. Mutta se ei ollut pelkkää painajaista. Pete nukkui kyljellään mieheni paikalla. En nähnyt hänen kasvojaan kunnolla, ja vartalostakin vain haaleat ääriviivat. Nieleskelin sydäntä kaivertavaa näkyä. Eikö se ollut tajunnut lähteä, vaan kuorsasi ja piehtaroi lakanoissamme ja merkkasi valloittamaansa reviiriä?

Makuuhuoneessa haisi sakea ja sipulinen paneskelu. Alaston mies kuun siltaa vasten näytti vastenmieliseltä: ruskettuneelta, karvaiselta ja arpiselta. Pitkät varpaat sojottivat ja kainalot puskivat jouhia. Lakanat menisivät ainakin vaihtoon, kun pääsisin tyypistä eron. Huone pitäisi siivota ja desinfioida, ehkä tuholaismyrkyttää ja maalata ja repiä…

Olin levittänyt jalkani Masto-Petelle, kaikista maailman miehistä! Jarkko oli kertonut yhtä sun toista hänestä. Miten Pete oli paneskellut horoja Aasiassa ja Lähi-Idässä, rassannut baarilöytöjä ympäri Suomen sekä hoidellut kotikaupungin aviomiesten ”omia lumppuja”. Noin Jarkko oli naureskellut. Minusta oli tullut yksi sellainen lumppu. Ja vielä paljaalla. Ajatus puistatti. Mutta täytyi sen kiehtoakin, koska en kyennyt hankkiutumaan hänestä eroon.

Laskeuduin alaspäin ja katselin hänen haaroihinsa kyynärpäihini nojaten. Kuinka erilaisia kalut saattoivat ollakaan. Jarkolla oli vasemmalle taipuva ja kokonaan esinahan verhoama. Peten kalu taas suora ja paksu, terska varttaan leveämpi. Siirsin hiustupsun syrjään ja puhalsin hiljaa elimen kärkeen. Se oli antanut minulle jo siementä, ehkä olisi hyvä tutkia vähän tarkemmin millaisen kanssa petin. Herättämättä Peteä siirsin painavan letkun sivuun ja tarkastelin palleja. Isot kuulat roikkuivat kukkaroissaan matalalla, joka paikka oli pehmeän villan peittämää. Karvoitus myös eritti maskuliinista tuoksua. Voisinkohan?

Kääntelin lahjapenistä, vein käden aivan munakarvojen tyveen ja nuolaisin kevyesti terskasta. Pete ei herännyt. Kiusaus yltyi. Kiersin kielellä terskan soikeaa muotoa, joka oli imelä ja suolainen. Se vain jotenkin tempaisi mennessään. Kohta jo runkkasin esinahkaa ja annoin suudelmia kärjelle. Maistoin sitä huulieni välissä, otin kokonaan suuhuni ja aloin imeä. Valutin hiljaa sylkeä siittimelle, joka rupesi paisumaan. Pete tuhisi vieläkin. Painoin huulet kiinni pehmoisiin pusseihin ja ahmin tuoksua, näykin nahkaa varovaisesti ja nuolin kiveksiä. Hengitykseni oli kiihtynyt taas nollasta sataan.

Otin käden avuksi jalkoväliini, mutta sitten keksin paremman idean: kiihkoissani aloin hieroa itseäni nukkuvan Peten kämmentä vasten. Samalla haukkasin kalun uudelleen suuhuni ja lutsutin sitä kovalla imulla. ”Ohh…täällä hotellissahan on hyvä palvelu”, Pete säpsähti hereille ja tukisti pillukarvoistani. En sanonut mitään. Mies venytteli raajojaan uneliaana ja levitti jalkojaan. Minua kuvotti kaikki miehen ruumiintuoksut, eleet ja äännähtelyt, mutta silti en voinut itselleni mitään. Suupielet haljenneina otin paksua kalua kitalakeeni ja hypistelin hänen pallukoitaan.

”Noinko sä herätät aina Jarkonkin?” Pete piikitteli ja hamusi yölampun katkaisijaa. ”Älä sytytä valoja”, kielsin ja avasin suuni ammolleen. Imeskelin herkkua pää rytmikkäästi ylös alas nousten, poski ja kieli puutuneina. Välillä kulli lipsahti syvälle kurkunpäähän ja olin tukehtua. Pete siirteli kasvoilleni putoavia hiuskiehkuroita sivuun, kietoi ne yhteen ja piteli tukastani kiinni. Aina kun hän kiristi otettaan, sydämeni hakkasi lujempaa. Olihan se vähän narttumaisen tuhmaa.

Lopuksi livoin kielelläni kalun todella märäksi, runkkasin sitä ja nousin polvilleni. Pete puolestaan kierähti selälleen ja nojasi sängynpäätyyn. Hän oli sanomassa jotain viisasta, mutta ehdin väliin. ”Nyt sitten pidät suusi kiinni tai et saa mitään”. Hän näytti ymmärtävän. Levitin liukkautta omaan jalkoväliini ja valmiiksi kuumiin häpykarvoihin, ennen kuin nousin Peten syliin. Hän olisi voinut olla kuka tahansa: Jarkko, Kurt Cobain tai vaikka se musta mies baarista. Rumat kasvot pysyttelivät pimeydessä, vaikka vartalo oli käytössäni.

En pystynyt ottamaan häntä sisääni kuin hiukan. Annoin paikkojeni taas tottua valtavaan mastoon. Hyväilin miehen karvaista rintaa ja vatsaa. Hän oli kuin viidakon gorilla. Ratsastin pelkällä nupilla, en edes kovin nopeasti, vaan aistillisesti. Tein sivuttaisliikettä ja hyväilin sormillani palleja. Huohotimme molemmat pakahtuneesti. En halunnut vielä päästää suitsista irti.

Pete puristeli estottomasti rintojani ja työnsi kaluaan alhaalta. Jännitin pakarani yhteen ja voihkaisten painaudun syvemmälle satulassa. Pilluun koski, mutta kudokset venyivät ja liukas onkalo sopeutui. Se levisi ja supisteli siittimen ympärillä. Salko tuntui melkein vatsassa saakka. Pidätin hengitystä ja annoin kalun mennä pohjaan saakka. Ikään kuin jokin viimeinen siveyttäni vartioiva kalvo – tuntematon sotilas – olisi puhjennut ja terska saavutti kohdunsuun. Sain välittömästi ja yllättäen orgasmin, joka oli pieni ja pippurinen. Ulvoin kuin hyeena kalun päällä ja rupesin laukkamaan nopeammin.

Pete sytytti valot. ”Äläh”, kielsin, mutta jatkoin ratsastamista. ”Mä haluun nähdä sun kasvot”, Pete sanoi ja ihaili minua lasittunein silmin. Minussa tuskin oli sillä hetkellä mitään näkemistä: silmät harittivat, tukka heilahteli sekopäisenä, hikiset kasvot pitelivät outoa virnettä ja tissit mätkähtelivät toisiaan vasten raskaina säkkeinä. En ollut kokenut samanlaista ilmiötä muuta kuin Peten kanssa, ja taas se alkoi: orgasmeja tuli sarjana perätysten, toinen toistaan vahvempia. Sieltä järkimaailman reunalta kykenin näkemään tähtien taa sen verran, että tajusin pienen vihertävän valon. Se tuli Peten kännykästä.

”E-ethän sä kuvaa?” sain mongerrettua, keskeyttämättä kuitenkaan panemista. Löin jo lujasti peppua vieraan miehen reisiin, pompin laidasta laitaan ja koko ajan olin pudota miehen päältä. ”Otan itelle pienen muiston”, Pete sanoi puhelimensa takaa. Ja seuraava tärisevä orgasmi alkoi. Se hytisytti mahaa ja reisiä, levisi jalkoihin ja kaulaan. Huutaen retkahdin eteen ja taakse, mutta miehen kalu taipui mukana. Hän tuuppasi alhaalta vauhtia, oikeastaan se hakkasi niin rajusti, että pimpin liepeet olivat vereslihalla.

En tiedä jälkeenpäin, kuinka kauan riekuin hervottomana miehen satulassa. Vartaloni oli aivan vieras ja tahdoton, orgasmit olivat vieneet kaiken tunnon ja herkkyyden. Jossain kohtaa kuitenkin Petenkin miehuus loppui ja tunsin jälleen sperman syöksähtävän minuun.

 

Katsoin kelloa ties monennenko kerran: viittä vaille neljä. Jarkon pitäisi pian tulla. Pyykkikone mylläsi lakanoita ja makuuhuoneessa tuoksui eukalyptus. Minusta siellä haisi edelleen Peten vehkeet, mutta aromi oli ehkä tarttunut nenääni. Niin se täytyi olla, koska sama maku velloi kielelläni, kolmesta kahvikupillisesta ja sitruunamehuhuikasta huolimatta. Pete oli viimein lähtenyt kymmenen aikaan. Minun oli täytynyt antaa hänelle vielä ennen lähtöä. Tai täytynyt ja täytynyt. Olimme panneet intohimoisesti lusikka-asennossa ja Pete oli kestänyt taas hervottoman pitkään.

Roskat oli viety; uudet kondomit ja vähän käytetty kondomi mukana. Ei mitään mistä voisin jäädä kiinni. En haluaisi kertoa tästä koskaan Jarkolle. Vai pitäisikö minun? Hieroin hermostuneena vatsaani. Pimpsalleni en voinut tehdä enempää eheyttäviä toimia. Toivottavasti ei tarvitsisi näyttää sitä Jarkolle, koska häpyhuulet olivat edelleen verenpunaiset ja turvonneet, kuin pumpulla pullistetut. Istuminen sattuisi vielä pitkään. Varalta olin vetänyt poolopuseron ylleni, jos kaulaan ilmestyisi jotain.

Auto hurahti pihaan. Vatsassa muljahti toisen kerran. Peten siittiöitä oli työnnetty kupillinen sisuksiini. ”Moi!” Jarkko huusi ovelta ja rullasi matkalaukun tullessaan. Muistin silloin koppuraiset pikkuhousut. Ne olivat vielä käsilaukussani. Mutta se ei kuitenkaan ollut suurin vahinko, mikä oli sattunut. Ja pystyisinkö luottamaan arvaamattomaan Peteen, jolla oli videokuvaakin minusta. Ryntäsin halaamaan Jarkkoa. Hän ei tiennyt mitään, mutta minun silmistäni syyllisyys painoi. Vannoin silloin, etten koskaan enää lankeaisi Petelle. En koskaan…

 

8 kommenttia viestissä: “Aviovaimon aviorikoksesta”

 1. Suutari says:

  Tuollaisen yön ja aamun jäljiltä, hoitaisin rouvaa useamminkin!

 2. Patarouva says:

  Kiitos kaikille näistä kommenteista. Ehkä jonain päivänä kirjoitan fantasiaa.

 3. Jussi says:

  Tämä oli tosi hyvä tarina ja hyvin kirjoitettu.Itsekin tiedän vastaavia tapauksia lähipiiristäni. KIITOS!

 4. pirssimies says:

  Jos yksin olet liikenteessä? Niin valitse Mun taksi 🙂 🙂 🙂

 5. Reiska says:

  Erittäin hyvin kirjoitettu, täydet pisteet. Yksi parhaista, mitä täällä on tänä vuonna julkaistu. Sinun pitää ehdottomasti kirjoittaa uusia tarinoita, joko faktaa tai fiktiota. Toivoisin myös, että lukisit minun tarinoitani, joita olen muutaman sepustellut kevään ja kesän aikana.

 6. Elokuu says:

  Kun aamulla lähtee puolison parhaan kaverin luota, ja taksissa istuessaan tajuaa saaneensa parasta seksiä ikinä. Niin väärin.., ja toisaalta, haluaa saada lisää…

 7. Ville says:

  Mikä varattu tuhmeliini, wau 😉

Kommentoi

top