search
top

Vanhan suolan janoa ja lipsuntaa liukkaille

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (63 votes, average: 2.79 out of 5)
Loading...

 “Meistä tuli muurareita, taksikuskeja, suutareita, yksinhuoltajaäitejä, autokauppiaita.” Puolityhjässä laivadiskossa raikunut biisi kiteytti hyvin reilun kymmenen hengen seurueen tunnelman.

Toistakymmentä vuotta sitten opinnot taakseen jättäneestä porukasta perin harva oli jäänyt koulutustaan vastaavaan työhön. Osa ryhmästä oli tavannut tiiviisti, mutta Tiina ja Vesku kohtasivat nyt ensimmäistä kertaa kurssitapaamisessa.

Vuodet eivät olleet purkaneet jännitettä heidän väliltään. Opiskeluaikoina Tiina uskoi, että heistä tulisi vielä pari. Juuri tämä sai hänet pitämään housut jalassaan, kun hän bileiden jälkeen päätyi Veskun kämpille.

Vesku seurusteli silloin, eikä Tiinan periaatteisiin sopinut pettäminen parisuhteessa. Hän itse oli juuri pakannut tavaransa ja nauttinut kesän ajan vapaudesta ja uppoutunut estottomasti erotiikan iloihin aina, kun kohdalle sattui sopiva opas.

Mutta nyt vuosien jälkeen kohdatessaan he olivat samalla viivalla: molemmilla oli kotona perhe. Laivan peilipallojen äärellä turvallinen arki oli vain kaukaista rinnakkaistodellisuutta.

Molemmat kertoivat säädyllisesti vaiheistaan, mutta mieli harhaili muualla. Tiina ihasteli rotevan salikundin alfaurosmaista olemusta ja Vesku mittaili pienen, laatuleidin vartalon kaaria, joita Tiina nuorempana turhaan peitteli. Nyt nainen kujersi tiukassa mustassa mekossa, jonka alla ottajaansa odotti pyöreä peppu ja terhakat tissit.

Harteikkaan ja lihaksikkaan Veskun rinnalla Tiina näytti pieneltä ja sirolta herkkupepulta. Veskun hulvattomat jutut olivat ennallaan, ja niitä kuunnellessaan Tiina nauroi vuosien edestä.

Ilta oli jo pitkällä, ja porukalla oli vauhti päällä. Veskun olisi tehnyt saman tien mieli saatella aistikkaalta ja halukkaalta vaikuttava Tiina hyttiin ja kuoria naaras mekostaan, mutta äijäporukassa hän oli roolinsa vanki. Hän kulautti tuoppinsa tyhjäksi, kun vanhat kaverit sanoivat, että olisi aika lähteä katsomaan baarin junttiohjelmaa.

Tiina palasi hyttikaverinsa Nooran ja muiden naisten porukkaan, joka suuntasi iltamyöhään kylpylään. Vesku oli ehtinyt irrottamaan Tiinan todellisuudesta, ja hän janosi miehistä kosketusta. Bikineissään altaalle sipsuttaessaan hän tiesi, että moni katse mittaili hänen askelten tahdissa tärähteleviä pakaroitaan ja tissejään.

Hyttikaveri Noora oli varannut ajan hoitoihin, joten Tiina jäi itsekseen palmujen katveeseen nauttimaan porealtaan lämmöstä. Hänen ei tarvinnut kauaa loikoilla itsekseen, kun viereen lipui hymyileväinen mies.

Ruotsalainen Hans oli taitava kauppamies. Kaikkein etevin hän oli itsensä myyjänä. Hän osasi kehua kaunista viisaaksi ja viisasta kauniiksi. Mies osasi kuunnella ja johdattaa naisen oikeaan päätökseen.

Hans oli selvästi Tiinaa vanhempi, mutta hän tiesi, että näissä peleissä ei kysellä syntymävuotta. Tärkeintä oli löytää oikealla tavalla virittäytynyt nainen. Ei kannattanut hukata aikaa kilpailemalla kollien kanssa kauneimmasta blondista, vaan etsiä sivummalta naaras, joka lähetti oikeaa viestiä. Sitten piti vain saapua paikalle ja antaa naisen tuntea itsensä halutuksi.

Kun Tiina alkoi tehdä lähtöä, hänen piti vain sanoa taikasanat ja ehdottaa lasillista hytissä. Tiina kääriytyi pyyhkeeseen ja kävi viemässä ainoan mukaan otetun avainkortin Nooralle. Hämmentynyt kaveri jäi hierontapöydälle, kun Tiina kiirehti kaljupäisen ruotsalaismiehen luokse.

Herrasmiehen elkein Hans ehdotti iltapalaa ja kuutamokävelyä, vaikka mielessään hän mietti, miten ottaisi tämänkertaisen sänkysaaliinsa. Kun hytin ovi sulkeutui, kohtelias hurmuri lopetti leikkinsä ja painautui ahnaasti kylvynraikkaan neidon kimppuun.

Tiina oli nähnyt turhaan vaivaa, kun hän oli sonnustautunut pitsialushousuihin ja -liiveihin sekä tiukkaan mekkoonsa. Hans suorastaan riuhtoi ne hytin lattialle. Vartalon kaaria kärsimättömästi mittailleet kädet puristelivat peppua ja rintoja vähän turhankin kovakouraisesti, ja Tiina yritti ohjata miestä hellempiin otteisiin.

Mutta mies kouri sheivattua vakoa ja vispasi sen kärkeä löytääkseen starttinappulan, joka saisi naisen voihkimaan kaarella. Vieraan miehen kiihko melkein säikäytti oman miehen turvalliseen kosketukseen tottuneen Tiinan. Huokaillen hän kuitenkin levitti jalkoja, kun Hans työnsi sormia sileiden poimujen keskellä avautuneeseen punertavaan kiimaan.

Mies kellisti saaliinsa lakanoille ja hyökkäsi huumaantuneena kostean pillun kimppuun. Tiina työnsi käsiään väliin, kun mies imi ja näykki vimmaisena häntä, mutta Hans siirsi käsiä sivuun ja levitti jalkoja niin, että pääsi upottamaan ahnaan naamansa jalkoväliin.

Hetken tavaraan tutustuttuaan Hans riuhtoi vaatteet yltään ja veti Tiinan sängyn reunalle istumaan. Mies ohjasi puolijäykän aseen naisen huulille. Tiina haukkasi kuuliaisesti kyrvän suuhunsa ja alkoi imeä ja puristella sitä juhlakuntoon. Mies tarttui Tiinaa päästä ja nussi tätä jalat harallaan suuhun samalla kun sormetti naista kiivaasti.

Tiina ei ollut mikään kokenut suihinottaja, ja turhan syvälle painuva ase sai hänet kakomaan. Mies ei tästä välittänyt, vaan tuijotti silmät palaen, kuinka kyrpä upposi naisen huulien väliin.

Hans veti Tiinan pystyyn ja käänsi eteensä. Mies tarttui tisseistä ja antoi aseensa etsiytyä kosteille huulille. Kohteensa tavoitettuaan hän työntyi rajusti herkkuun ja alkoi niskaa näykkien tunnustella sen tiukkuutta. Hetken kulliaan syvyydessä puristeltuaan ja pyöriteltyään Hans alkoi huohottaen takoa edessään huohottavaa naista. Tiina otti tukea sängyn reunasta ja tarjosi itseään auliisti otettavaksi. Pyöreä peppu läiskähteli rajujen survaisujen voimasta.

Hans ujutti toisen kätensä pillulle ja alkoi vispata klitorista. Rajuista otteista parahtanut Tiina kostutti sormiaan ja tunki ne miehen tilalle.

Mies kiepautti Tiinan kyljelleen asetta naisesta vetämättä ja jyysti tätä jalat levällään. Kädet puristelivat tissejä ja kääntelivät pyöreää peppua paremmin tarjolle, kun Tiina vinkui ja inisi pillu täynnä vierasta kyrpää. Hans kiepautti Tiinan selälleen sängyn reunalle niin, että pääsi ratsastamaan yhteen puristuneiden reisien päällä. Jalat harallaan ja hikeä valuen mies huohotti ja takoi naista aseellaan.

Mies käänsi Tiinan eteen kontilleen ja painoi tissejä patjaa vasten niin, että pyöreä peppu odotti avoimena naisesta liukastunutta asetta. Hans survaisi kyrpänsä syvälle, tarttui kapeasta vyötäröstä ja alkoi upottaa melaansa selkä kaarella vikisevään naiseen. Tiina yritti taas rauhoitella miestä, kun tämä läiski pyöreää herkkupeppua edessään, mutta mies vain innostui kieriskelevästä naisesta ja ohjasi sormensa peppureiälle.

Hiukset silmillä kyrpää saanut Tiina huohotti, että ei sinne, mutta mies ei perääntynyt, vaan pyöritteli sormeaan hänen takapuolessaan, kunnes pysähtyi selkä kaarella ja antoi kyrpänsä pumpata sankan satsin syvälle pilluun.

Hikinen panomies lysähti huohottaen Tiinan selkään ja liiskasi tämän patjaa vasten. Siinä vaiheessa Tiinalla tuli mieleen, että olisi ollut viisasta varautua varmuusvälineillä.

Mies taputteli peppua ja hamusi käsiinsä lattialle riipimänsä pitsiset alushousut. Pillusta valahti vaaleaa siementä, kun mies veti turpean aseensa naisesta. Tiina tajusi, että Hans kuivaili vakoa ja asettaan pitsihousuilla.

Tiina nousi myttyyn möyhittyjen peittojen seasta ja sanoi, että hänen on käytävä suihkussa. Mutta Hans keräili vaatteita ja sanoi, että hänen hyttikaverinsa palaisi pian.

Mies käytännössä heitti Tiinan ulos. Nöyryytetyn ja hyväksikäytetyn olon kruunasi se, kun mies taputteli peppua ja kiitteli hyvästä panosta.

 

Kello oli jo paljon, mutta laivan yksi baari oli vielä auki. Juoman tilaaminen ei ollut kovin hyvä tapa selvitellä ajatuksiaan, mutta Tiina kulautti ensimmäisen lasin kerralla ja tilasi toisen odottamaan sillä aikaa kun lähti vessaan siivoilemaan itseään.

Reissuun lähdettäessä tunnelma kotona oli ollut kireä, kun mies oli kokenut, että hän oli lähdössä laivalle pantavaksi, koska sheivasi itsensä juhlakuntoon ja pakkasi pitsialusvaatteita ja tiukan mekkonsa mukaan. Tiina oli loukkaantunut tällaisista syytöksistä, sillä hän oli aina ollut suhteessa uskollinen. Mutta tässä hän nyt peilasi pörröistä olemustaan ja tunsi, kuinka tahmaisiin housuihin tulvi vierasta siementä.

Tiina kuivaili itseään ja kurttasi spermaiset alushousut käsilaukkuunsa. Hän kävi baaritiskillä kulauttamassa toisen juoman ja lähti palailemaan kohti hyttiä. Hän sai koputella hetken aikaa, ennen kuin isoon t-paitaan sonnustautunut Noora tuli raottamaan ovea. Kohta oven suuhun ilmestyi myös kurssikaveri Pete pullottavissa boksereissa. Mies heilutteli avainkorttia ja ehdotti hytin vaihtoa yön ajaksi.

Tiina otti kortin ja jäi oven taakse hieman hämillään. Peten hytti oli samalla käytävällä. Tiina sovitti varovasti avainta lukkoon ja astui hämärään huoneeseen. Puhelintaan näpränneen Veskun ilme oli hämmästynyt, kun Tiina astui tummassa mekossaan sisään keskellä yötä.

 

Veskun oli viettänyt illan karaokebaarissa ja yökerhossa. Miesporukka oli hajonnut, kun osa oli siirtynyt vikittelemään vieraita naisia ja toiset pistäneet hyttijakoa uusiksi kurssikavereiden kanssa. Hän oli ottanut rauhallisesti ja etsinyt Tiinaa. Kun Noorakaan ei tuntunut tietävän, missä hyttikaveri on, Vesku oli vetäytynyt omaansa. Ja siinä Tiina nyt seisoi tiukassa mekossaan.

Vesku tarjosi Tiinalle juomaa ja kyseli, mihin tämä oli kadonnut. Nainen kiitteli tarjouksesta ja tyhjensi tölkkinsä kikatellen. Tiina tuntui janoavan sekä juomaa että hellyyttä. Vesku painoi hänet itseään vasten ja yllättyi kuumuudesta, jolla Tiina häntä suuteli ja hyväili.

Vesku oli juuri laittanut viestiä vaimolleen. Häntä oli mietityttänyt, mitä vaimo puuhaisi miehen laivareissun aikana. Hänellä oli ollut totuttelemista vaimon matkatyöhön, vaikka tämä aina väitti, että mustasukkaisuus oli turhaa. Mutta silti Vesku vaimoa ottaessaan mietti, ketkä kaikki tätä olivatkaan reissuilla nussineet.

Ja nyt hänen sylissään kieriskeli kuuma nainen, joka suorastaan kiehnäsi itseään Veskua vasten. Tästä rohkaistuneena Vesku antoi kättensä vaellella pitkin naisen vartaloa, kunnes tajusi, ettei kesämekon alla ollutkaan mitään. Kiimainen naaras oli syöksynyt pillu paljaana hänen syliinsä.

Veskun bokserit kävivät ahtaaksi, sillä hän halusi ottaa halukkaan naisen tässä ja nyt. Hän näki itsensä kuin ulkopuolisena: aivan kuin ne miehet, joiden hän kuvitteli kantavan ja kaatavan hänen vaimonsa hotellien sänkyihin. Nyt hän saisi kokeilla, millaista vieraiden villi kohtaaminen olisi.

Tiina kujersi ja ehdotti yhteistä suihkua, mutta Vesku kuori jo naista vaatteista ja ohjasi kohti sänkyä. Pillun huulille ehtineet sormet tavoittivat valuvan märän herkun, joka vain odotti täytettä. Vesku levitti Tiinan jalkoja ja työntyi bokserit nilkoissaan moiskahtavan kosteaan vakoon.

Vesku ajatteli vieraalle antautunutta vaimoaan ja antoi käyrän kalunsa porautua syvälle. Tiina kieriskeli lakanoilla selällään ja silmät ummessa, kun Vesku alkoi pumpata litisevää kosteutta. Tiina veti miestä päälleen ja halusi tuntea tämän joka solullaan.

Tiina tunsi selvästi sperman hajun, joka juuri nussitusta pillusta levisi, mutta viettiensä vietävänä ollut mies ei kiinnittänyt siihen huomiota. Vesku kieriskeli syvälle Tiinaan uppoutuneena naisen päällä ja antoi lanteidensa puhua omaa kieltään. Kaksikko kahmi toisiaan sekopäisenä, ja silloin Tiinan jalat puristuivat Veskun ympärille. Hän uikutti ja voihki orgasmin huipulla kyynelet silmissään.

Vesku ei ollut kotona tottunut tällaiseen kiihkeyteen, sillä vaimo sai lähinnä lelujen avulla. Mutta nyt vieras nainen hykerteli hurmioituneena häneen lukkiutuneena.

Vesku antoi Tiinan toipua vyöryistään ja kiepautti tämän vatsalleen sängyn reunalle. Tiina odotti polvillaan sänkyä vasten, että mies työntyisi takaisin, mutta Vesku ihasteli kyrpä tanassa pornoa näkyä edessään. Hän huohotti, kuinka pantavan näköinen Tiina olikaan ja ohjasi sitten varovasti käyrän lihanuijansa kutsuvaan poimuun.

Tiina uikutti ja ulvoi, kun Vesku alkoi jyystää pyöreää peppua voimalla. Tiina vei varovasti sormensa pillun suulle ja auttoi pyörivällä liikkeellä niin, että litisevä pillu sykki entistä rajummin. Vyörystä innostunut Vesku takoi peppua sellaisella voimalla, että nitisevä ääni muuttui rusahdukseksi. Sängyn reuna oli pettänyt.

Vesku ei tästä säikähtänyt, vaan veti Tiinan lattialle kontilleen ja jatkoi antaumuksella pepun työstämistä. Tiina ulvoi ja haukkoi henkeään, kun käyrä muhkura möyhensi häntä syvältä. Mies kierähti nainen aseeseensa kahlittuna lattialle ja veti Tiinan päälleen. Nainen laukkasi hurmiossa, peppu Veskua vasten samalla kun mies hyväili hyväilyistä helliä tissejä.

Tiina kääntyi Veskua vasten ja jatkoi kiihkeää ratsastusta. Hetken laukasta nautittuaan mies levitti jalkansa ja antoi naisen vispata itseään päällään. Näytti siltä kuin osat olisivat vaihtuneet: Tiina nussi alleen kellistämää miestä vasten niin, että tissit hankasivat lihaksikasta rintaa vasten. Mies puristeli pepusta ja innosti lanteita entistä liukkaampaan liikkeeseen. Nainen kieriskeli ja nylkytti hurmiossa, kunnes tarttui miestä polvista ja koukisti lihaksikkaat jalat entistä enemmän levälleen. Jaloista kiinni pitäen hän pani allaan nussittavana ollutta miestä ja ihasteli lihaksikasta vatsaa, jonka jatke osui parhaisiin paikkoihin niin, että Tiina ulvoi ja urisi kuin noita.

Nainen ratsasti allaan kieriskelevän miehen päällä polvet hellänä. Vesku vetäisi sängyltä peittoja pehmikkeeksi, jonka päällä he hieroutuivat toisiaan vasten joka suunnasta. Hurmiossa kadonnutta ajan- ja todellisuudentajua ei palauttanut edes naapurihuoneesta kantautunut paheksuva pauke, vaan kaksikko pureutui toisiinsa kyltymättöminä yhä uudestaan.

Tiina oli jo voimaton ja puolitainnoksissa, kun Vesku liiskasi hänet vatsalleen lattiaa vasten. Mies muokkasi asentoa pepun alle työntämillään tyynyillä ja painoi vyötäröstä niin, että kyrpää sisäänsä nielevä peppu oli herkullisesti tarjolla. Sinne hän purkautui urahdellen ja vajosi vapisevana ja hikisenä siementämänsä naisen päälle.

Voipunut kaksikko vääntäytyi ehjäksi jääneeseen sänkyyn ja vaipui toisiinsa käpertyneenä uneen.

Aamulla Tiina punasteli buffet-pöydässä, kun Pete kyseli Veskulta, että et kai liukkaille lipsunut. Vesku luuli, että kaveri kiusoitteli aamu-uusinnasta.

Kommentoi

top