search
top

Pojun ensimmäinen mökkitarina – Luku 6: Aamupala

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (30 votes, average: 2.97 out of 5)
Loading...

Heräsin kummallisen virkeänä. Aurinko paistoi ikkunasta jalkoihimme. Ville makasi alastomana selällään. Hänen kyrpänsa seisoi tanakkana ja sen päässä kimmelsi kiimatippa. Nousin ylös polvilleni ja laskeuduin kontalleni naama kohti tuota upeaa näkyä. 

Täytyy myöntää, että Villen munaa oli ilo katsella. Se oli 16 cm ja vähän paksumpi kuin lenkkimakkara. Se oli sopivasti käyrä, niin että kalu pääsi valahtamaan helposti sisälleni. Terska oli kaunis ja sopivan muhkea. Tuolla siittimellä pystyi tekemään vaikka mitä ja vieläpä usein. 

Nyt se kohosi kovana silmieni edessä. Mitähän unta Ville näki? Muisteliko hän viimeöistä aktia? Se oli ollut hyvä pikapano ja näytti tulleen tarpeeseen – kummallekin meistä. 

 

Siirsin kättäni kohti reikääni. Se oli limainen. Isäntäni mällit olivat yön aikana jähmettyneet reiän ympärille ja vakooni. Lähestyin varovasti itse reikää. Se oli hellä, muttei tuntunut lähellekään samalta kuin Maken rynkytyksen jälkeen. Se oli taas parantumassa.

Spermainen nussittu reikäni ja Villen terhakas seisokki kiihottivat minua. Siirsin käden takaisin suulleni ja päästin sylkiklimpin sormilleni. Käsi pujahti jalkojen välistä takaisin reiälle ja levitti sylkeä. Se sai mällisen vakoni liukkaaksi ja sormeni pyörivät reiän ympärillä hivellen sen suuaukkoa. 

 

Ennen kuin sormi ehti livahtaa reiästä sisälle, Ville liikahti ja murahti: “Poju näyttää olevan taas kiimassa. Eikö sulle mikään riitä?” 

Naurahdin ja totesin: “Näyttää se Isäntäkin olevan jotain vailla.” Heiluttelin keimaillen pyllyäni puolelta toiselle.

 

Villen kämmen läpsähti persposkelle ja hän sanoi: “Siirräs sitä reikääs tänne päin, niin näen vähän, mitä on tarjolla.” 

Siirsin käteni takaisin eteen ja heilautin toisen jalan Villen mahakummun yli, jolloin perseeni oli suoraan Isäntäni tarkasteltavissa. Hän murahteli tyytyväisenä ja leipoi kannikoitani molemmilla käsillä.

“Pojulla on sitten hyvä perse. Ja nyt se näyttää vielä paremmalta. Eiliset mällit kimaltelee joka puolella ja punoittavat reiän reunat kilpailee punoitukseltaan itse reiän kanssa. Näkee selkeästi, että Pojua on eilen nussittu – ja kunnolla. Mahtaa reikäs olla hellänä!” 

Ville jatkoi takamukseni hieromista ja totesi: “Ja silti meinaat survoa sormes sinne sisään? Sä taidat tykätä, et sun reikääs käytetään?”

“Joo. Tykkään.”, vastasin kiimaisena. 

 

Sain palkinnoksi läimäytyksen perseelleni. Älähdin säikähdyksestä. 

“Miten Poju puhuttelee Isäntäänsä?!”, Ville tiuskaisi ja läimäytti toisellekin takamukselle.

“Kyllä, Isäntä! Poju pitää siitä, että Pojun reikää käytetään. Anteeksi Isäntä.”, sanoin nopeasti.

“No nyt kuulostaa paremmalta! Siirrä se kätes takas reiälles.“, Ville komensi.

Vein käden jalkojeni välistä kohti reikääni. Ville tarttui siihen ja sylkäisi kämmeneeni.

“Levitä se reiälles ja työnnä sormes reikääs.”, Ville käski.

Hieroin syljen reiälleni ja painoin varovasti yhden sormen reiästä sisään. Se teki vähän kipeää, mutta oli samalla kiihottavaa. Työnsin sormen syvemmälle ja avasin sillä reikääni pyörittelemällä sormea.

“Hyvä. Nyt vie kätes suuhus ja maista persettäs.”, Ville komensi ja tehosti käskyään läimäyttämällä takamustani.

Vein käden kasvojeni eteen. Onneksi eilinen huuhtelu näkyi vielä. Suoli oli puhdas. Tai no Isännän sylkeä ja spermaa lukuunottamatta. Mut niiden mausta pidin. Vein sormet suuhuni. Nuolin ja maistelin niitä. 

Ville katseli tilannetta kiimaisena ja totesi: “Hyvä poika. Nyt vaihdat suuhus jotain muuta. Se taitaa maistua ihan samalta kuin sun sormes ja näytät pitävän mausta.”

 

Tajusin, että hän tarkoitti kasvojeni edessä kohoaa kyrpäänsä. Se kiimalima ei ollut enää tippa, vaan se valui sykkivää munaa pitkin alas.

Lähestyin sitä ja aloin nuolla limoja pois. Ville äännähteli hyväksyvästi, mutta murahti pian, että Poju vois jo ottaa sen suuhunsa.

Upotin kalun suuhuni ja aloin imeä sitä. Kieleni pyöritteli pitkin sen vartta ja terskaa. Pussailin ja hyväilin huulillani kyrvän nuppia. 

Ville tuntui pitävän siitä mitä tein. Mutta tiesin, ettei tämä ollut kuin alkupala. Isäntä piti nussimisesta. Siitä että sai upottaa melansa perseeseen ja lopulta laskea siemenensä Pojun sisään. Hän piti siitä tunteesta. Se jotenkin teki pantavasta hänelle kuuluvan. Paljon enemmän kuin pelkkä runkkaus tai mällien laskeminen suuhun.

 

En siis yllättynyt, kun molemmat kämmenet läsähtivät perseelleni ja kuului komento: “Ota panoasento!”

Nousin nopeasti pois Villen päältä ja menin kontalleni. Siirsin itseäni, jotta polvet olisivat sängyn reunalla. Levitin jalkani ja notkistin selkääni. Näin reikäni oli täysin Isäntäni armoilla ja valmiina astuttavaksi. Tämä oli meidän molempien lempiasento.

Ville murahteli tyytyväisenä ja levitteli persposkia. Ikään kuin muka tarvitsisi vielä paremman näkyvyyden ja esteettömän pääsyn perseeni kimppuun. Hän asettui jalkojeni väliin ja ohjasi kiimalimasta kiiltelevän kyrpänsä reiälleni. Hän hieroi ja pyöritteli terskaansa sitä vasten. Minulta pääsi kiihkosta pieni äänähdys. 

Lopulta hän lopetti kiduttamiseni ja työntyi sisääni. Inahdin. Jatkuva perseeni nussiminen vaati jo veronsa. Se oli hellänä, mutta ei kuitenkaan vastustellut Isäntääni. Esileikki oli tehnyt tehtävänsä ja reikäni tiesi, mitä siltä odotettiin. Sen tehtävä oli antaa nautintoa miehille. 

 

Äännähtelin kiimasta, kun Ville tarttui voimakkaammin kiinni lantiostani ja työnsi voimalla kalunsa syvälle reikään. Ja taas melkein ulos. Terskan ollessa reikäni huulilla hän painoi sen takaisin sisään. Ville nautti juuri tästä tavasta nussia.

Villen kyrpä sai minut sekoamaan kiihkosta. Pidin itseni kuitenkin paikallani ja vain vähän myötäilin työntöjen tahdissa. Isäntäni piti siitä, että Poju osasi olla astuttavana, eikä touhunnut omiaan.

Välillä hän hiljensi tahtia ja selvästi nautti näkemästään. Poikalutka kontallaan hänen edessään perse pystyssä. Reikäni hyväili miehen kyrpää, kun se upposi syvälle sisääni. Hän läimäytti perseelle ja totesi: “Pojun reikä ottaa Isännän hyvin sisäänsä. Poju on kuin luotu Isännän nussittavaksi. Eikö vaan?!”

“Kyllä, Isäntä!”, kiljahdin kun Villen parru osui juuri sisälläni kohtaan, joka sai aikaan nautinnon vyöryn.

Hän jatkoi taas nopeampaa rynkytystä ja sai sängyn natisemaan ja minut voihkimaan. Yht’äkkiä hän lopetti panemisen ja kumartui selkääni ja kuiskasi korvaani: “Äänestä päätellen taidat pitää tästä?”

Ennen kuin ehdin vastata, kysely jatkui: “Levittää persettäs nussittavaksi?”

“Tuntea iso kyrpä soutamassa reiässäsi?”

“Olla sedän panoleluna?”

Keskityin niin nauttimaan panemisesta, etten osannut vastata heti. Ville tarttui leukaani ja käänsi päätäni, jotta näin hänet.

Hän kysyi: “Miten Poju vastaa?”

“Kyllä Isäntä.”

“Pidän.”

“Haluan, että Isäntä panee ja siementää minut.”

Ville taputti ja silitti poskeani. “Hyvä poika. Hyvä poika.”

“Kunhan muistat, ettei sun haluillas oikeesti ole merkitystä. Sun persees kuuluu mulle, ja vain se et mun mällit on sun reiässäs merkkaa jotain.” Ville tehosti sanomaansa vetämällä kyrpänsä taaksepäin ja runnomalla sen nopeasti syvälle reikääni. 

Äännähdin nautinnosta enkä ehtinyt sanoa mitään, kun Ville jo teki saman liikkeen uudelleen ja kysyi: “Eikö niin?”

Äännähdin taas ja Villeä jo nauratti.

Hän veti kyrpänsä pois perseestäni ja totesi: “Pojulla taitaa olla keskittymisvaikeuksia, kun tulee ulos vain vikinää. No vastaa ny!” Hän hiveli samalla terskallaan nussitun reikäni aukkoa.

Sain sanottua: “Kyllä, Isäntä. Perseeni kuuluu sinulle ja saat tehdä sille mitä haluat.”

“Tulihan se sieltä!” Samalla Ville painoi hitaasti kyrpänsä sisälle reikääni ja sai aikaan nautinnollisen huokauksen huuliltani.

 

Ville vei sormensa suuhuni ja alkoi nussia persettäni hitaasti. Imin sormia samalla, kun Isäntäni parru liikkui suolessani.

Hän siirsi kätensä pois suustani ja pökki muutaman vedon rajummin. 

Käsi siirtyi haarojeni väliin. Hän kouri jockstrapin peittämiä muniani.

“Pojullahan seisoo ihan kovana!”, Ville naurahti.

Hetken hän hieroi kaluani ja nussi samalla hitain vedoin.

“Olet hyvin antanut persettä mökin miehille, joten saat palkintosi.”, Ville sanoi ja vapautti samalla elimeni pöksyistä.

“Runkkaa sitä samalla, kun nussin sua.” , Ville komensi. Hän veti kätensä haaroistani ja läpsäytti takapuoltani.

Siirsin käteni kalulleni ja aloin runkkaamaan hitaasti. Tiesin, etten tarvitsisi kauaa ennen kuin laukeaisin. Paineet olivat kasautuneet eilisestä asti ja Villen nussinta oli saanut minut räjähtämispisteeseen.

Ville nosti taas tahtia. Perseeni litisi, kun hänen kalunsa liikkui nopeasti eteen ja taakse.

Sain vaivoin yhdellä kädellä pidettyä itseni pystyssä Villen pökkiessä reikääni. Onneksi hän piti lantiostani kaksin käsin lujasti kiinni.

Ville nautti panemisesta ja minä yritin olla tulematta ihan heti.

 

Reiässäni kirnuava kyrpä oli vähitellen vaahdottanut kiimaliman ja eilisen sperman kuorrutukseksi, joka koristi vakoani. Villen kalu sukelsi kuorrutuksen sekaan ja osa siitä tarttui kiinni melaan. Kiimainen näky taisi olla hänelle liikaa. Hänen hengityksensä kiihtyi ja otteet kävivät epäsäännöllisiksi.

Aloin runkata nopeammin ja laukesin voimakkaasti.

Reikäni supisteli samalla, kun ammuin mällit sängylle.

Ville laukesi perseeni supisteluun lähes äänettä. Huomasin vain, että hän lopetti nussimisen ja kalu liikkui sisälläni pelkästään nytkähdellen.

Lihasten voimakkaat supistukset kertoivat, että Isäntäni oli taas kerran laskemassa siementä reikääni. 

 

Hetken olimme molemmat paikoillamme ja yritimme toipua orgasmista. Lopulta Ville rojahti huohottaen selkäni kautta sängylle. Krapulapano on miehelle kova suoritus.

Hymyilin hänelle ja sanoin: “Wau! Se oli kiimaista.”

Hän hymyili takaisin. Lopulta hymy vaihtui virnistykseen ja Ville totesi: Sä taisit sotkea paikkoja. Putsaa ensin kätes ja sit lakana.”

Nuolin sormeni puhtaaksi ja siirryin seuraavaksi lakanan kimppuun. Ville auttoi keräämällä sormillaan mällejäni. Hän ojensi niitä minulle. Imin ja nuolin ne puhtaiksi. Ville hymyili syöttäessään sormiaan minulle.

Sitten Ville vinkkasi alaspäin haaroihinsa ja totesi: “Tuolla olis sulle lisää hommia.”

Tajusin vinkin. Menin kontalleni ja nuolaisin Isäntäni kalua. Se maistui spermalta. Vaahdotetulta vanhalta ja kiiltävältä tuoreelta spermalta. Ja sitä oli joka puolella Villen kyrpää.

Ehdin vasta maistella munaa, kun Ville jo komensi minut taas hajareisin päälleen.

Hän levitteli persettäni ja ihaili reikääni. Aloin samalla nuolla Villen melaa puhtaaksi.

“Persees näyttää vielä entistäkin paremmalta!” Hän naurahti ja ojentautui jonnekin. 

Sitten kuului “klik”.

Nuolemiseni pysähtyi.

Olin jo kysymässä, mitä tapahtui, kun hän sanoi: “Tää näytti niin pirun hyvältä, että se piti ikuistaa. Sitä on sitten mukava yksinäisinä talvi-iltoina katsella.”

“Älä huoli. siinä kuvassa näkyy vain sun puhkinussittu spermakuorrutettu pojanpillus. Siinä on tarpeeksi ihailtavaa, joten kasvoja ei näy.”, Ville jatkoi.

Hetken oli hiljaista. Sillä valokuvista emme olleet sopineet. Kumpikaan meistä ei halunnut pornokuviaan nettiin.

Ehkä pelkkä kuva persereiästä vielä käy. Annoin asian olla ja jatkoin kalun putsaamista.

 

Hetken kuluttua Ville läpsäisi perseelle ja totesi: “Eiköhän se kyrvän lutkutus jo riitä. Mees Poju keittään aamukahvit.”

Lopetin nuolemisen ja nousin ylös sängystä lähtiäkseni keittiöön. Horjahtelin hieman ja hain tasapainoa.

Tämä sai Villen nauramaan: “Poju on kirjamellisesti puhkinussittu. Ethän sä enää edes pysty käveleen. Voi tulla kotimatkasta hauskaa, kun joudut tuolla perseellä pari tuntia junassa istumaan.”

Hän jäi sänkyyn nauramaan kippurassa. Minä yritin naama punaisena päästä nopeasti pois. Lopulta se onnistui ja saavuin keittiöön. 

 

Siellä tuoksui jo kahvi…

Kommentoi

top