search
top

Pojun ensimmäinen mökkitarina – Luku 5: Villen kainalossa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (20 votes, average: 2.80 out of 5)
Loading...

En saanut unta. Make röhnötti samassa sängyssä ja valtasi kapean sängyn lähes täydellisesti. Voisi kuvitella, että olisin tyytyväinen. Minua oli juuri nussittu ja makasin tuon hikisen miehen kainalossa, mutta liika on liikaa. Kuumuus, ahtaus ja korvan juuressa raikuva kuorsaus pitivät minut hereillä.

Minua janotti ja kusetti yhtä aikaa, joten päätin nousta ylös ja suunnata vessaan. Pöntöllä voimakas sperman tuoksu levisi ympäriinsä, kun punnersin reiästäni ulos Maken yöllisen vierailun tulokset. 

Otin rasvan ja levitin sitä hellästi turvonneelle reiälleni. “Paikkoja pitää huoltaa tai muuten ne eivät kestä”: Hymähdin muistaessani Arin perehdytyksen Pojun elämään. Neuvot olivat tulleet tarpeeseen. Olin silloin vielä ollut mitään osaamaton teini. “Mutta nyt jo kunnon poikahuora”, sanoin hiljaa virnistäen ja läpsäytin keveästi pepulleni.

 

Vessasta poistuessani kuulin Maken kuorsauksen raikuvan. Oma sänky ei houkuttanut, sillä olin väsynyt ja halusin nukkua. Maken sänky olisi vapaana, mutta en voinut mennä hänen huoneeseensa ilman lupaa. 

Maken herättäminen lupaa varten tarkoitti varmasti myös Maken kyrvän heräämistä. Se mies oli oikea siitossonni. Aina valmis nussimaan. Ja halusin oikeasti nukkua. Olin väsynyt. 

Villellä oli parisänky. Sinne voisin kömpiä ja pyytää lupaa nukkua hänen kanssaan. 

 

Ville makasi selällään alasti raajat levällään koko sängyn levyydellä. Vatsakummun karvoitus nousi ja laski hänen hengittässä raskaasti. Sitä se viina teettää. Komea mies se kuitenkin oli. Ja vielä komeampi oli hänen kalunsa. Monet kerrat se oli ollut rei’issäni ja edelleen sen näkeminen herätti minussa kiimanpoikasen.

Ville heräsi, kun siirsin hänen kättään mahtuakseni itse sänkyyn. Hämmentynyt katse vaati selitystä, joten kysyin: “Saanko nukkua sun vieressä, kun Make tunki mun sänkyyn?”

 

Ville siirtyi omalle puolelleen ja kääntyi kyljelleen kohti minua. Kutsu oli selvä. Hänen syliinsä sai tulla nukkumaan. Tottuneesti liukahdin lusikka-asentoon ja hän kietoi kätensä ja jalkansa minun ympärilleni.

Meinasin jo nukahtaa, kun hän sanoi unenrajamailta: “Vai että tunki Make sun luokse.” Äänessä kuului leveä virnistys.

Punastuin.

Parin sekunnin tauon jälkeen Ville jatkoi: “Minä sitä tunkeutumista vähän kuuntelinkin. Se oli niin kovin äänekästä – tunkeutumista.”

Helahdin ihan punaiseksi, sillä mieleni kävi läpi, mitä kaikkea Maken kanssa olin touhunnut. Kuten totesin, Make on oikea sonni. Hän saa minusta paljon ääntä aikaiseksi.

 

Maken touhujen miettiminen oli vienyt huomioni toisaalle, enkä ollut huomannut Isäntäni kalun heräämistä.

Ilmeisesti Villekin päässä liikkui mielikuvia yön tapahtumista. Hänen kalunsa liikkui jo hitaasti edestakaisin täydessä seisokissa haarojeni välissä.

Ville kuiskasi korvaani: “Tämäkin haluaa tunkeutua suhun.”

Hän siirsi lantiotaan taaksepäin, jolloin kyrpä tuli ulos reisieni välistä ja mätkähti voimalla Villen vatsaan. Kovasta seisokista päätellen isäntäni oli todella kiimassa. Tässä vaiheessa olisi turha kuiskutella kuinka minua väsyttää ja haluaisin jo nukkua. Pojun kuuluu antaa Isännälleen se, mitä hän tahtoo. Ja nyt Ville tahtoi nussia persettäni.

 

Työnsin lantiotani taaksepäin ja tartuin Villen kaluun kiinni. Hänen kyrpänsä eritti paljon kiimalimaa. Se teki hänen kanssaan panemisesta helppoa. Liukastetta ei tarvittu. Tosin jos nussimista kesti kauan, lätisi reikäni Maken sanoin kuin puhkinussittu poikapillu. 

Hieroin Villen parrua reikääni vasten ja kiusoittelin sitä. Ville murahteli tyytyväisenä, mutta lopulta hän halusi enemmän. Hän työnsi melaansa reikääni vasten ja tunkeutui sisälleni. Kiimalima ja aiemmin lisäämäni rasva avasivat tien. 

Villen kyrvän muoto oli mielestäni täydellinen. Se oli sopivasti käyrä, joten se solahti helposti suoleeni. Hän työnsi sen hitaasti, mutta jämäkästi sisääni. Runnomiselle tai hätäilylle ei ollut tarvetta, sillä Isäntäni tiesi Pojun antavan mielellään perseensä astuttavaksi. 

 

“Nartun kiima pitää osata virittää, niin se suorastaan vaatii siemennystä, vaikka kuinka olisi reikä hellänä.”, oli Ville opastanut Makea yhtenä iltana. Make oli vain hymähdellyt leveä virne kasvoillaan. Maken mukaan nartut tulivat kiimaan jo hänet nähdessään, eikä siihen mitään virittelyä tarvittu.

 

Ville veteli jo kunnolla persettäni. Rasva ja kiimalima saivat aikaan läiskähtelevän äänen.

Ville ohjasi polviani enemmän kohti rintaani, jotta reikäni tuli paremmin esille.

Hän huohotti korvaani ja kouraisi persettäni kuiskaten samalla: “Lutka sit muistaa kuka sun Isäntäs on. Make saa kyllä nussia sua, mut tää reikä kuuluu mulle. Ymmärsitkö?” 

“Kyllä, Isäntä.”, vaikersin.

Puhuminen on vaikeaa, kun isokokoinen mies runnoo kyrpäänsä sisällesi koko voimallaan.

 

Villeä taisi kiihottaa, että pääsi astumaan Maken kaltaisen sonnin jälkeen reikääni.

Hän takoi persettäni jo voimalla. Aina melan upotessa syvälle reikääni hän kiskaisi minua lantiosta lähemmäs. Kuin seivästääkseen minut parrullaan. 

Villen kiihkeät otteet kertoivat kiiman huipun lähestymisestä. Hänen hengityksensä tiheni ja lopulta se taukosi vain palaten voimakkaana ähkäisynä.

Isäntäni oli taas siementänyt Pojunsa.

Kyrpä sykki vielä hetken pumpaten loputkin mällit sisääni.

Sitten se valahti pois reiästäni, joka oli niin puhkinussittu ja litimärkä, ettei se mitenkään voinut pitää veltostuvaa kalua sisällään.

Käännyin kyljeltäni makaamaan mahalleni, jotteivät Villen spermat olisi valahtaneet samalla sängylle.

Lepäisin tässä vielä hetken ja kävisin sitten pesulla.

 

Ville rojahti omalle puolelleen selälleen ja puuskutti hetken. Sitten kuulin hengityksen vaihtuvan unirytmiin. 

 

Pian nukahdin itsekin silkasta uupumuksesta. Isännän lämpimät liemet sisällä oli mukava nukahtaa.

Kommentoi

top